Közben nem mentem el, de most már tényleg feküdnöm kéne
Mi a baj Patrícia, miért van rossz napod? Mondjuk nekem is az van, ma még nem ettem, nem ittam semmit, mert mindentől undorodom!!! De nagyon durván
Bármi kajára gondolok, elkap az öklendezési roham. Mellette meg éhes vagyok és marja a torkom a gyomorsav. Az idegesít, hogy Milánnal a 7. héten kezdődött, kicsit korainak tűnik ez nekem....csak a kórházat ússzam meg most! Azt sem tudom, itt Budakeszin van -e kórház, mert a MÁV kórház becsukta kapuit, Telkiben meg magánkórház van, az felejtős....
Nem tudnál vmit tanácsolni, hova menjek dokihoz??? Vagy vki, aki errefelé lakik? Senkit nem ismerek, csak az ingatlanost, meg akitől vesszük a lakást....szóval jövő hétre tervezek nődokit meg uh-t.
Azon töprengtem, lehetnek ikreim is. A családban vannak, az igaz, azt mondják anyai ágon öröklődik a hajlam, nálunk apuéknál vannak. Tök vicces, apámnak vannak ikerpár testvérei, de úgy hogy 2 petéjűek és az egyik 180 cm, jóképű, fekete haj, kék szem...a másik alacsony, már haja sincs, barna szem...senki nem hiszi el hogy ikrek
Meg a dédszüleim voltak ikrek.
Elég kemény lenne, mivel a lakás csak 2 szobás, amit veszünk, szóval csak legyen egy babuci a pocimban