Új privát üzeneted érkezett!

Csajok!
Gyógynövényes guru azt mondta, málnalevél teát még neeeeeeeeee csak szülés után!!!! Az első hat hétben kell inni, hogy a vetélést megelőzd, és szülés után, hogy a méhösszehúzódások hatására hamarabb regenerálódjon a méhed.

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Én mondjuk semmit nem iszom.... már ilyen gyógycuccot...
Majd amikor már előtejcsi beindul... na akkor naponta egy-két csésze szopiteát... de higgyétek el, az a lényeg, hogy folyadék legyen!!! Tök mindegy mi az! Nem kell sört inni, nem kell rántott levest enni, ez mind tévhit! Nem ettől lesz sok a tejed! Csak az a lényeg, hogy folyadék legyen!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Bee: sajnálom ami veled történt. Én is mindig attól félek, hogy elcsúszok a fürdőszobában. Egyszer volt, hogy megcsúsztam, mivel a kisfiam úgy fürdik (inkább játszik) a kádban, hogy az egész fürdőszoba vizes. Ne egyszer sikerült megcsúsznom, és úgy ráförmedtem szegény gyerekre, úgy megijedt, nehogy nekem vagy a babának baja legyen, hogy utána fél óráig együtt sírtunk. De azért remélem mondtam az uh-on, hogy mi történt!

Mi még a Márknak nem vettünk az iskolához semmit, ha másnem akkor apa megvásárolja szülés után. Mostanában úgyis ő a mindenes, ő jár vásárolni, takarít, elég gyakran elmosogat helyettem stb. Imádom!

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Na jó, rábeszéltetek, nem megyek be az eredményért :) Majd hétfőn megtudom... addig meg nem gondolok rá. Ma nincs semmi bajom, egész jól vagyok, teszek-veszek.

Ismeri valamelyikötök a Kati bababoltot Vecsésen? Nekem egy ismerősöm ajánlotta, hogy nagyon jó, és hogy nagyon olcsó is. Megnéztem a honlapjukat, tényleg elég jók az árak. Nekünk még se babakocsink, se kiságyunk, igy ma lehet este kiautozunk oda és megvesszük a cuccokat. Felhivtam őket, este 10-ig lehet menni, mert ott lakik, rá kell csörögni, és lejön a bolthoz :) Ez nekünk ideális, mert apa fél 7-ig dolgozik.

Ja, és ma depis sem vagyok :) Csak tudnám mitől lett ilyen fene jó kedvem, amikor nem történt semmi különös :)

horvviki
 
 

 
 

Itten picikét......

Mandala
Lehet van igazság amit mondasz ,mert tökmindegy mit iszom ásványvíz vagy alkoholmentes sör úgy néz ki van tejci.
Legalábbis cicibúvárunk ma reggel már 100-at szopizott 15 perc alatt és most 3 óra múlva ismét 90-et :P nagy mester a pöcsös.
Próbálom nem túlaggódni a dolgot,mindig kicst mellszívózom szopi után cicit és lesz ami lesz.

Bee
Nem kéne megmutatni orvosnak?
Nagyon vigyázz már magadra....

Hú most,hogy említitek mi sem vettünk semmit sem még a felírt dolgokból :oops: Majd lassan elkezdjük........

Bocsika ismét lépek ,mert lejárt a másik adag mosásom és porszívóznom is kell.
Jó kis gyümilevest főzök,hidegen isteni a leve :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
jucu
 
 


sziasztok!

felkeltem. :) fejem nem fáj. Megmértem a vérnyomásom és feljebb ment. :( 144/76 pulzus 99. :cry:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


felhívtam a védőnénimet és azt mondta, hogy akkor van gáz, ha a vérnyomás huzamosan 140/90 felett van. Az én 144/76-om határeset, de mindenféleképpen szóljak holnap a dokinak. Jajj. Nem akarok terhességi toxémiát az utolsó 2 héten.. :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Pattogobolha: ez nem jó! Nem próbáltad újra megmérni, vagyis kétszer egymás után? Nekem is volt, hogy magasat mért, de másodjára már jó szokott lenni. És az ödémával hogy állsz? Nekem simán azt mondta a doki kedden, hogy toxémiás vagyok! Pedig a vizeletemet meg sem nézték, igaz, hogy magas volt a vérnyomásom 5 perc múlva is, a lábaim is még dagadtak voltak, de azóta lement a víz, még a lábujjaimat is be tudom hajlítani!

Beraktam egy adag mosást, kipuceváltam a két wc-t, azt hiszem csinálok egy kis pari káposztát és mára letudtam a házimunkát! (hiszen úgy is pihenni kell, a háziorvosomnál mint fekvőbeteg vagyok táppénzen).

Jucu: szép nagy adagokat eszik Bálint, a kis vasgyúró (vagy inkább Fehérlófia)! Remélem nem sértődsz meg!

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Sziasztok!

Bee: sztem is muti meg a dokinak! Nehogy zúzódás legyen és mondjuk vérömleny. Arról nem is beszélve, hogy nagggyon tud fájni!!!

Jucu: örülök, hogy a kis vákumbaba beindult! Látod, tényleg igaz a mondás, hogy amennyi a kereslet,annyi a kínálat... :)
De a takarítást egyelőre még nem kéne napolni kicsit? Kéne ám még pihizni mamika!!!! Na, gyorsan be az ágyba! Pihi, hogy legyen sok tejcsi... a porcicáknak meg kiabálj az ágyból, hogy sicccccc!!!!

Pattogó: sztem ne idegesítsd magad, de azért a védőnőnek sem hinnék ám! Ez a 140/90 sztem egy általános érték! Egy séma, amit megpróbálnak mindenkire ráhúzni! Ez pont olyan, mint az, hogy kicsi a gyerek feje, mert már ekkorának és ekkorának kéne lennie.... nem vagyunk egyformák, és épp ezért kell pl. a vérnyomit is így kezelni... látod... más ember meghal 180-as vérnyomásnál, anyósomnak 260, anyukámnak is többször volt 240 és élnek!
Amúgy ha pl. anyósomnak 160 a vérnyomása, azért van rosszul, mert alacsony..... szóval sztem dokival konzultáció.....
Lábad nem vizes?

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


mandala: egyszer vizesedett, amikor 40 fokban kellett vácra mennem uh-ra, aztán vásárolni és a vonaton egy órát ültem. Akkor ott dagadt be és 2-3 nap volt mire lement. De azóta nem igazán vizesedett. Max egy picit, de alig feltünő. A gyűrűmet is le tudom venni.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


134/80 103 pulzus alakul, mit pupos gyerek a prés alatt. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


jó reggelt mindenkinek!
Képzeljétek most ébredtem, tegnap lefeküdtem a nagy sírógörcs után kb. 8 felé, 2x keltem fel pisilni és most ébredtem.

Van vmi esemény vkivel??? Pattogóbolhával álmodtam hogy ma megy szülni, bocsi Rita nem ijeszgetés, csak gyorsan leírtam.

Ma 3ra megyek fogorvoshoz, olyan mintha egy fogam kilyukadt volnat legalábbis nagyon fáj, inkább megmuatom. Van vmi tiltás a fogorvosra???



Mindenki rendben van?? mindjárt visszaolvasok mindent

Puszi mindenkinek

Kép
sziszike77
 
 


Pattogo: na csak pihi, kedves, no stressz, no para! De azért dokibácsival egy konzultot megér!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sziszike: egy dolog van ami a fogorvosra tiltás: terhesség alatt tilos elkerülni! Másról nem tudok... :)
Miért sírtál este? Megint a viszketés, vagy csak a hormonok fociztak?

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


sziszike: :D:D Köszi. :D

én nap12-vel álmodtam vmelyik éjjel, hogy megy szülni. Meg még valakivel. De egyik sem jött be. Remélem nálad sem. Most kissé parázok a szüléstől. Ma nem akarok. Majd holnap.. :P :roll: :lol: :lol: de asszem ez nem kívánságműsor.. :D:D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


visszaolvasam

bocsi Rita hogyha megijesztettelek az álmommal, de muszáj volt gyorsan leírni mielőtt elfelejtem

Nemsokára nekilódulok akkor a fogorvos bácsinak, remélem nem kell tömni, de ha igen az sem érdekel, mert jobb tömni mint elhagyni a fogamat.

azért sírtam mert nagyon boldog vagyok és iszonyatósan dolgoznak bennem ezek a "síros hormonok".

Én is agnesgoboly itt lakom a közeletekben :D, hozzám is jöhettek bababuli partyra :D

bee73: szegénykém te estél ugy el a fürdőben? szegénykém, én is mindig rettegek, apa is hogy nehogy elesem, kiesem stb, hát nálad meg ez bejött, vigyázz már magadra!


Nálunk sajna szinte no sex, mert apa retteg hogy az ő kis hercegnőjének vmi baja lesz ettől (a Hangának, nem nekem :D:D:D).

elindulok a doktorbácsihoz, majd este jövök, mindenki vigyi magára

Pusz

Kép
sziszike77
 
 


Hello!

Mona: ne aggódj, szeirntem ez betudható picit a hormonoknak. És szeirntem inkább a boldogságtól sírsz! A depi az amikor nem foglalkozol a picivel meg magaddal. biztos nagyon kimerült is lehetsz!

Babások: milyen az éjszakai műszak???:)
Én már szeretnén tudni milyen...:)

Most 1 hétig itt lesz anyukám én szeretnék megszülni ezalatt, hogy ne 100 km-ről keljen elidulnia mikor kezdődik a szülés!

Vigyázzatok magatokra!

Judit

mamiblue
 
 


Mamiblue: holnap jön a hidegfront... húzzál bele mamóca! :)
(lassan olyan leszek, mint a leveli béka... mindenkit a hülye frontokkal húzok.... azt semmi.. :) )

Asszem menek alukálni... lecsukódik a szemem... :) És most, hogy szalma vagyok (gyerkőcök anyucimnál nyaralnak, párom dolgozóban...), szóval most megtehetem.. :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sziasztok!

Na megjöttem.Csinálni kellett flowmetriát is,mert magas volt a babó szívhangja,de ott mindent rendben találtak hál'Isten.Úgy el voltam már zsibbadva azon a hülye ágyon,45 percig volt rajtam a ctg.Fájások kisebbek,mint a múltkor.Jól eltelt a délelőtt :? ,még jó,hogy csak főznöm kell.Az sztk-ban 1 órát vártam(csak azt tudnám minek kell időpontot kérni :twisted: ),a kórházban meg vagy 3/4órát.De ott meg olyan bunkó dokit fogtam ki,hogy úgy kellett kihúzni belőle,hogy minden rendben van-e-Először mikor rákérdeztem odafordult az asszisztenshez és el kezdett vele beszélgetni tök másról.NA az én vérnyomásom is az egekbe szökött,ami amúgy is fent volt szerintem az ideg miatt.Nagyon remélem,hogy a héten nem akar kibújni a kisasszony,mert én ilyen bunfordi dokinál nem akarok szülni :?

Márkanyuka,én mikor el kezdtem szedni a dopegytet,bele kellett telnie egy kis időnek,hogy a szervezetem hozzászokjon.Minden nap fájt a fejem,szédelegtem.Ez kb.1 hétig tartott.Egyszer olyan mértékű migrént kaptam(pedig nem vagyok fejfájós),hogy ki kellett hívni a dokit.Nem bírtam még az ágyból sem kikelni.

Kép
Kép
huni
 
 


hali!

Mandala: Kösz, hogy most Te írtad az időjárást...nekem is csak ezen forog az agyam, hogy vajon kicsalogatja-e a bébit! De nem akarok már mindig evvel jönni! Szerencsére most dög melegek nem lesznek.

Huni: Én is mindig elzsibbadok az ágyon. A kútvölgyiben ülve csinálták a CTG-t, ugyhogy nekem most furcsa volt az ágyas megoldás. Dokit tojd le...olyna bunkók tudnak lenni, pont ebben a kiszolgáltatott helyzetben senkinek nem hiányzik, hogy átnézennek rajta! Én az ügyeletesnél fogok szülni, de remélem mázlim lesz és egy kedves dokit fogok ki!

Olyan kevésnek tűnik ez a 12 nap, de mégis ha belegonolok egy örökkévalóság lesz mire eltelik, ha eltelik.:)

Megyek én is pihi!

judit

mamiblue
 
 


DINCUSKA merre vagy??????????

mona76:Ez egyértelmüen a hormonok miatt van.Kell egy kis idő,amig visszaáll a szervezeted.Lesz ez még rosszabb is,amikor kialvatlan leszel és nagyon sok hülye gondolat lesz a fejedben.Természetes dolog,de kívánom,hogy ne legyen.

huni:megmakkanva.Ez jó,ezt a kifejezést még nem hallottam. :lol:

bee73:Mindenképp nézesd meg a lábad,legalább a háziorvossal.Egy rándulás vagy ficam pedig nem gyerekjáték,főleg most a plusz súllyal.Amúgy is úgy billegünk az egyik oldalról a másikra!!!!

pattogóbolha:Szerintem semmi baja a vérnyomidnak.Egyszerűen megint melegszik a levegő,megint megterhelőbb ennyi vért pumpálni.
Nekem is megugrik néha,azt mondta a doki,hogy ha nem tartós akkor nincs gond.

mandala:Az enyém is nézi a pornót,én sem rajongok érte,de én ha rajtakapom( ritkán ) akkor ki is használom a zászlót rendesen.

Egyébként nem értem,hogy miért csak a lelketeket ápoltatjátok?????????????????????????????
Én pl.több óvszert használok az utolsó két hónapban,mint sok év alatt.(persze ez látszik is a hasam méretéből :lol: )
Én úgy tudom,hogy ebből nem lehet gond.Úgy is mindenki szülni akar.
Egyébként kipróbált tapasztalat: én ötszörös orgazmustól(nem hüvelyi) is csak elfáradtam.Na a párom is. De szülni azt nem.Ez mostmár mind a 3 gyereknél kipróbálva!!! :cry: :lol: :cry: :lol:
tuza edit
 
 


Sziasztok!

Lányok! Tegnap voltak a négyes ikrek a tévében, tyű de cukik voltak! Látta valamelyikőtök?

Velünk semmi különös, Emma bent csücsül, de mostmár mintha tényleg kevesebbet mozogna. Annyira várom már a holnapot (ctg, vizsgálat), hátha lesz valami! Viszem a kórházi motyót is! :wink:
Csináltunk ma képeket, majd mingyá dobok egyet! Remélem az utolsót! :D

Jucu! Gyönyörűek a gyermekek! :D
Bebi! Nagyon sajnálom Apóst! :( Jobban van? Aludni én is rosszul alszom, bár ma 6-ig sikerült nyomnom, de utána nem jött össze a visszaalvás... Pedig most kéne aludnunk! Amíg tudunk! :D
Nap! Széklet-témában nálam is ugyanez (pedig én se teát, se mást nem iszom), és én is mindig nehéz alkotó voltam...Szerintem ez marad a végéig! :?
Pattogobolha! Hamupipőkén? Azon én nem, de a Bambin...annál inkább! Tejberizs...nyami! Vérnyomás...ez szerintem nagyon magas! Toxémia...azért ahhoz több tünet is kell, még ez nem jelenti azt...ne aggódj! Egymás után viszont úgy tudom nem lehet mérni a vérnyomit, mert nem hoz jó eredményt (mármint helyeset)!
Mandala! Nem semmi álmaid vannak... :? Mi a neve annak a patikai kúpnak? Azt vény nélkül nem adják, mi? Málnalevéltea...hát ezen nagyon meglepődtem! Én mindenhol azt olvastam, hogy szülés előtt hetekkel kell kezdeni!
Agnesgoboly! Nincs tévé? Wow! De végülis igazatok van, a társadalom megrontója... Mondom én, a média szakommal, hihi, de így van! :lol:
Viki! Szerintem felesleges bemenned, mert úgyis csak hétfőn tudjátok megkezdeni a kezelést, ha lenne is valami...
Italoman! Azt a filmet mi is meg akarjuk nézni...de azt hiszem, az nem mostanság lesz! :)
Márkanyuka! Nem megerőltetni magadat... Ejnye! Drága lehet a fiad, ahogy veled sír...erre én is elérzékenyültem...na jóvan! :D Arany fiad van!
Bee! Örülök, hogy kisasszonnyal minden okés! :D Sajnálom a lábadat, pihentessed, borogassad, hátha segít.
Jucu! Grat a vonalzóhoz!
Sziszike! Én csak az amalgám tömésről tudok, hogy azt nem...de a fogdoki úgyis tudja!
Mamiblue! Drukkolok, hogy használjon a hidegfront! Nemcsak neked, hanem a hétvégi szülni vágyóknak... Pl. nekem is! :oops: :D

KépKép
dincuska
 
 
 
 
 
 


A lényeget meg nem is írtam.A kenet eredményem pozitív lett :cry: .Streptococcus agalactiae.Most utána olvasgattam,hát nagyon elkenődtem :cry: .Remélem nem lesz semmi baj :cry:

Kép
Kép
huni
 
 


Bee,
te jó ég, vigyázz nagyon magadra! A fürdőszobában csak óvatosan minden mozdulattal. Szép lassan, mint a vénasszonyok. :lol: Inkább tartson minden tízszer annyi ideig.

Ma voltam megint ctg-n, azzal minden rendben, és meglett a keneteredményem - na, hát persze hogy gomba lett belőle. Kép Miért is ne, így a célegyenesben... Kaptam rá kúpot. :roll: Nem tudom már biztosan, ki írta még, hogy folyása van, de hasonlóra számíthat. :(

italoman
 
 


Edit! Még mindketten egyben??? Ejnye! :D Szóval az összebújás nálatok nem vált be? Holnap már ki akarom próbálni, ma még nem, mert ezek a hülye kúpok olyan gusztus nélküliek...szal, így nincs kedvem! De akkor nem használ...? :cry:

Ígért kép (remélem az uccsó):
Kép

KépKép
dincuska
 
 
 
 
 
 


Lányok! Én úgy tudom a gomba, a Candida nem olyan gáz, bébire én úgy tudom, nem is veszélyes!
A Streptococcus...hát az igen, de vagy kezelik, vagy a szülésnél adnak rá valamit! Az sem olyan vészes, nem kell ennyire megijedni! Ha nem is tudnak róla a szülésnél, akkor is kevés az esélye, hogy a baba fertőződhet! Azért így hogy tudjuk, persze sokkal jobb! :D Remélem pénteken kiderül, hogy kiírtódott-e az a sok telep belőlem... :D

KépKép
dincuska
 
 
 
 
 
 


Sziasztok Csajok!!!!

Tegnap hazajöttünk....visszaolvasni nem tudtam (de persze majd igyexem), de Ildi volt olyan rendi, és írt egy-két dolgot SMS-ben. amíg a kórházban voltam :)
Először is gratula minden babához, a 2in1-eseknek pedig nagy-nagy drukk!!!

Tegnap még szét voltam esve, nem csoda, 4 napig nem aludtam. Szegény Babszi hiába egy áldott jó gyerek, 10 percenként néztem, hogy lélegzik-e... na meg nem találtam a helyem, mit-hol-hogyan, és a tükörből is egy hulla sápadt, két nagy bevásárlótáska nézett vissza rám. :) De ez már a múlt.....
:D

Csajok, kívántatok nekem sok-sok tejcsit? Mert Babszi eddig max 60g-ot evett, fejni meg fejek 150-et......mondtam is apának, milyen szuper kis tehén vagyok :D Egyébként a mellbimbóim készek, teljesen.

Apa annyira igyexik......öltöztet, pelenkáz, büfiztet, fürdet....teljesen odáig van :D :D :D :D Na jó, nem annyira ügyes mint én - persze én sem állok a helyzet magaslatán :D - de majd az lesz. Per pill vásárol, mert állandóan minden tiszta tej. Hamar elhasználtam Babszi összes ruháját, az összes pelust.....szóval van még mit tanulnom. :D :D :D

Na most megyek, és visszaolvasok, hogy miről is maradtam le.....

mikegirl
 
 


Szóval ahogy mondtam, mára letudtam a házimunkát. Ettem egy finomat, elmosogattam, kiteregettem és kész. Vasalni majd holnap fogok.

Hát nem tudom mi van, de tegnap majd kiugrott a pocakomból a babó, szinte egész nap folyamatosan rugdosott. Ma pedig csak néha helyezkedik egy kicsit, az előbb ettem fini jégkrémet, hát arra sem indult be. Kis lustaság, remélem még nem készül semmire!

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Mikegirl: de jó hogy újra itt vagy közöttünk, még egyszer sok boldogságot kívánok!

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Sziasutok csajok!

a mai orvos letudva!
Vérnyomi ok, elküldött Ekg-ra is, az is állítólag nagyon szép lett:) Tudok én :oops:
Igazából csak bautalóért mentem vérképre, erre az okos asszisztens megakart győzni, hogy ilyenkor már nem kell. Szabályszerűen harcot kellett vele vívnom, hogy márpedig nekem a gondozási tervembe benne van és nekem igenis szükésegem van rá. Végül nagy kegyesen íratott egyet a dokival, tehát én nyertem :lol:

Aztán jött a védőnéni, aki nem maradat nálunk sokáig, de azt közölte, hogy szeptembertől nem ő lesz, de még ő sem tudja kicsoda. Na sebaj, majd anyu itt lesz ő segít nekem..... :lol:

Ma 28 nap, azaz kereken négy hetünk van hátra mnaókával, hogy megpillanthassuk végre egymást..... :lol: :shock:
ÚÚÚÚÚgy izgulok.....
Nagyjából már kész a babaszoba, de még mindig úgy érzem valami hiányzik. Tudjátok mint amikor megy az ember nyaralni és azon retteg mit hagyott itthon, na ez kb. olyan.
De azért 7végén még apával elmegyünk egy bababolt túrára.
Tippek a Márián és a Brendonon kivül, hogy hol van minden egy helyen, ahol nem is a legdrágább??? :shock: :shock:

Sajna nálunk is marad a lelkikielégülés, mivel én is és apa is nagyon félünk. Mert hát finom.....és hát.... :oops:

Kép
kis pupu
 
 


Lányok mikortól kezdtétek inni a málnalevél teát?
Illetve meddig szedtéttek a Magnéziumot?
Nekem még a dokim mindig nem vett kenetet! Kinek hanyadik héten tették ezt meg?

Kép
kis pupu
 
 


Sziasztok!

Aranyosak vagytok, de a dokit egyelőre kihagynám. Úgyse csinál semmit, ezt tapasztalatból tudom, volt már pár rándulásom, ficamom. Itthon kezelgetem, borogatom, Bioptronnal (kék színnel) lámpázom. Talán annyira már nem dagadt, de behajlítani és rendesen kinyújtani nem tudom. :cry: Ráadásul furdal a lelkiismeret, hogy a bénaságom miatt a gyerekeim is be vannak zárva a 4 fal közé, - bár nekik köszönhetem, ők pancsolták ki a vizet, amin elcsúsztam! - de ma ki kell hagynunk a játszóteret, egyebet. Viszont szinte egész nap velük játszottam, társasoztunk, kártyáztunk...Hónapok óta nem volt ilyen laza napom, csak főztem, más semmi...

Mikegirl!
De jó, hogy otthon vagytok! Az első pár nap nem könnyű, de hidd el, belejöttök!

Ildi!
Ugyanígy jártam én is, múlt héten tudtam meg, hogy gombám van, pedig semmi tünete nem volt. Írtam is, hogy a kúp csípett, de nagyon, azt hittem én vagyok allergiás rá. Ma rákérdeztem a dokinál és azt mondja ez teljesen normális reakció, áll vissza a hüvely normális ph-ja, ez okozza az égető, csípő érzést. Csak azért írtam ezt, hogy ne lepődj meg, ha esetleg te is így jársz.
Azt viszont nem tudom, hogy hatásos volt-e a kezelés, mert nem vett újra kenetet, hogy megnézze. :roll:

Jucu!
Nagyon örülök, hogy van tejcsid és Bálint ilyen lelkesen szopik. De a házimunkával egy kicsit fogd vissza magad! Még csak 1 hete szültél, tessék pihizni is!

Edit, Dincuska!
Annyira szurkolok nektek! Ki lesz az első? Holnap jön a hidegfront...hátha segít.
bee73
 
 


Mikegirl! Jó, hogy újra itt vagy! Még egyszer gratulálok! Brühübrühü, látod nálunk még semmi változás...
Márkanyuka! Ne aggódj, én is azt vettem észre, hogy egy aktívabb nap után általában egy lazább következik...a Babókák is kifáradnak ám! :D
Kis Pupu! Én őket tudom tiszta szívből ajánlani Neked:
http://www.astikids.com/
Mi itt vettünk meg szinte mindent, babakocsit, ágyat, ágyneműt. Szerintem nagyon jó hely, és olcsó is. Idővel meg jár a -8 %, csak azt nem tudom, hogy milyen összeghatár után adják ezt a törzsvásárlói kártyát.
Még ami bejött nekünk az a Mini Manó volt:
http://www.minimano.hu/
Meg mi Újpesten is vásároltunk párszor, és velük is meg voltunk elégedve:
http://www.babyplanet.hu/
Mi Pesten elég jól körbejártuk a témát, remélem, tudtam segíteni!

KépKép
dincuska
 
 
 
 
 
 


Bee, nagyon vigyázz, és ha nem javul magától a térded, inkább nézesd meg, vagy telefonozd meg a dokinak, és majd megmondja, hogyan tovább. Én tegnapelőtt akartam leesni a lépcsőről egy nyamvadt pesti bérház lépcsőházában, de szerencsésen estem, kapaszkodtad, stb. Kicsit megijedtem+gyerek is, de nem lett semmi ...
Jucu, Mikegirl, de jó nektek, hogy már otthon babáztok!
Pattogó, remélem, a vérnyomásod nem lesz tartósan magas, biztos közrejátszik az építkezés körüli haddelhadd is... A gyerek fontosabb...
Huni, én is hasonló "jókat" tapasztaltam ma CTG-n: asszisztensnéni lefetyelt a kolleginával, én meg állandóan a szívhangot kerestem, mert a Drága megint beindult. Doki még rendes is volt. A kartonozóban meg megkérdezték, na mi van, Kismama, még mindig motorral? Naná, mondtam, nem punnyadunk...
Márkanyuka, engem is majd szétrúgott tegnap a Bébi, ma meg alig mozgott, illetve a tegnaphoz képest sokkal kevesebbet. Remélem, már jönne ki, azért nem mozog annyit :)
Kis Pupu, én egyáltalán nem ittam m.levél teát. És voltam az Elefáni babadiszkontban, ez a Bocskai úton van a Kosztolányinál. Vannak rucik, babakocsik, hordozók, hálózsák, pelenka, mindenféle cumisüveg, meg ilyenek. Szerintem az árral nincsenek elszállva, body-k 1000 körül vannak. Úgy kellett magam lelőnöm. A pontos címet szerintem a neten megtalálod.

Előbb végre elkészült a csomag, mármint a kórházi. Mostmár tényleg mehetünk szülni.
De előtte vasalok... pá

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Dimet
Gratulálok!

(közelebbi adatok? vagy én vagyok teljesen bamba?)

Bogesz
Boldog névnapot!

Törpe diktátorok hagytak pár percet... anyájuk kitolt velük... megtömte őket finom tápszerrel...
Nekem ez az igény szerinti szoptatás mindenáron nem jön be... oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Nem aludtam ám, csak bámulok ki a fejemből... most, hogy lehetne... erre én hüle csak lesek ki az arcomból....

Mike: de jó, hogy újra köztünk! :) Babóca imádja apa nagy mancsát, mi? :) Nálunk a fürdésnél imádta az apja kezét... valahogy az biztonságosabb, mint anyáé... :) Náluk is szerencsére a párom serénykedik... már ami a babagondozást illeti... babusgatja, büfizteti pelenkázza, fürdeti, szóval mindent megcsinál amit kell. Az első fürdetés (és aztán mivel remekül megy neki a többi is...) minden babónál az övé volt... :)

Edit: nagyon helyes! Így kell ezt csinálni! Elkapni apát és kész! Nincs kecmec!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sziasztok!

Én jól vagyok de aludni nem aludtam az éjjel. Mondom majd talán délután, sajna nem jön álom a szememre.

Reggel anyósom bevitette apósom a délpestibe. Nem rég telcsizett. Gyakorlatilag sorba álnak le a szervei. Max jövő hét és nincs többé. Most ilyenkor mit csináljak. Vajon mi lesz a férjemmel pont most amikor szerdán megyünk szülni. Francba csak legalább ne aznap.

Márkanyuka! Emlékszem. Borzasztó. Te hogy viseled? Nekünk már régen úgy két éve jár kemóra, májusba hagyta abba, mert azt mondta nem használ neki és nem bírja tovább. És onnan kezdve rohamosan romlik. Az utóbbi két három hét pedig a teljes leépülés.

Bee73! Júj!!! Ez nem semmi. Akkor lehet, hogy hamarosan beindul? Azért még jó, hogy csak a lábad és nem a pocid ütötted meg. A lámpa jó ötlet. Az csodákat tesz.

Ma délelőtt gyorsan elszaladtunk Reninek venni torna cuccot a sulihoz. Holnap meg úgy döntöttem elmegyünk és megvesszük a füzeteket, tollakat, meg amit tudunk. Kevesebb maradjon szeptemberre. Kihasználom az utolsó napokat. Ma nem főztem semmit beugrottam kínaiért. Fú nagyon fincsit kajáltunk. Semmi kedvem nem volt főzni a tegnap éjjel után.

Sex: A legjobb téma. Szerintem nem kell magunkat visszafogni annyira, nem lehet bajuk. Ha csak nincs valaki kinyílva. Nálam ennek semmi reménye így akad kényeztetős is meg örömszerzős is oda vissza.

Ági! nekünk van tévénk de nem nagyon vagyok oda érte. A gyerekeknek sem engedem, hogy sokat nézzék. Annyi mást is lehet csinálni.

Huni! És tudtak ajánlani rá valamit?

Dincuska! Imádom, hogy állandóan fülig ér a szád mármint a képeken.

mikegirl! Majd belejöttök. Hagyd apcit had csinálja amíg ráér. Később úgy is dolgozik majd és rád marad minden. Irigylem a tej mennyiséget. Én tuti megint vért fogok izzadni érte.

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


Megjöttem a postáról, meg a vásárlásból. Most nyomi vagyok. Álmos vagyok meg olyan mit tudom én. Nézek ki a fejemből.

Bee: te meg nagyon vigyázz magadra. Én múlkor mikor zuhiztam, leejtettem a szappant véletlenül. fél perc múlva az egész család az ajtó előtt tolongott, hogy nem estem-e el és jól vagyok-e. :D

na megyek asszem elég volt belőlem mára. Olvasni és írni sincs energiám. :? :)

holnap reggel megyek körzetihez, délután meg a magánrendelésre. Ja és meglepő módon a dokim nem vett kenetet. Ami egy kissé aggaszt.. Na ha valami van akkor üzenek. :)

jó éjt

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Hurrááá hurrááá!!! :!: Nincsenek varratok a pocimban végre tudok rendesen állva zuhanyozni
Bee nagyon vigyázz magadra, jobban vagy?
Mamiblue nálunk egész jó volt a múlt éjszaka lefeküdtem 21.30-kor apa elrendezte lLndát 23.30 szopi 30 perc alvás 3.30-ig 4-ig szopi aztán 6.15-kor ébresztős szopi. Eddig ez volt a legjobb éjszakánk, eddig 1-1.5 óráig tartott 2-3 kakival szopinként jól fogyasztja a pelust a kis manó. 8)
Tuza edit ti aztán lepedőakrobaták lehttek a pároddal, nem is csoda a sok gyermekáldás akkor. :wink: :shock:
Én előző kettő babónál szex után szültem nekem megjöttek a fájások tőle. Ez tök jó hogy mind mások vagyunk!
Mikegirl naaagyon ügyes anyuka vagy és tök jó hogy van tejcid én a kórházba kikészítettem a cickómat hagytam had cincája Geri, de itthon már bimbóvédővel adtam csak a szájába, elfogadta és azóta működik a dolog fájdalom nélkül. Kitartás büszke lehetsz a párodra is hogy igyekszik, dícsérd meg sokszor az mindig jól esik apukáknak, főleg akik alapból nem veszik ki a részüket az otthoni teendőkből, „csak gályázik a mukahelyén”, mint az enyém egy hét alatt igazi kis konyhatündér lett! :wink:
Bocsi a sok helyesírási hibáért de akkor tudok írni nektek amikor szoptatok, és így van hogy félreütök bocsika!

Kép
Kép
zeze
 
 


Sabine: Minedn Áron tényleg nem egy jó fej pasi.... ne is hallgass rá! Én sem tettem, és láss csodát, a pattanásaim kész tejcsárdák lettek.... :) Szóval nem kell ezt annyira túllihegni! A gyereknek egy kiegyensúlyozott kipihent anyuka kell, nem egy állandó ideggörcsben élő zombi, aki folyton a cicijével foglalkozik, préseli a tejet, sírógörcsöket kap, ha nincs elég.. nem alszik sem éjjel, sem nappal mert jaj, szoptatok, jaj fejek.... a frászt!

De az sns-t ajánlom tiszta szívből! Míg benn voltál a kórházban, felttem róla néhány infot... ha gondolod, nézz rá!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Oh, Bebi... annyira sajnálom! Istenem! Tudom, csúny dolog, de talán ez már megváltás lesz szegénynek... akkor már nem szenved legalább. Az ittmaradottaknak nehéz igazán. De talán a párodnak vígaszt nyújt a kicsi fia, akit annyira vártok mindketten! Csak arra vigyázz, hogy nehogy a sok idegeskedéstől elapadjon a tejcsid. Szegény unokahúgom férjének is pont akkor halt meg az apukája, amikor a kislányuk született.... hát, nekik sem volt könnyű, de az a csepp ember adott egy kis lelkierőt. Remélem Nálatok is így lesz!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Dincuska: elfelejtettem válaszolni: a patikai kúpot csak a doki írhatja fel, vény nélkül nem adják, amúgy ez úgynevezett kevert kúp, a patikus készíti... :) Méghozzá tök érdekesen.. láttam, mert a barátnőmnek van egy patikája... és be szoktam menni meglátogatni.. a múltkor épp popsikrémet főzött a babáknak... :)
Kész boszorkánykonyha... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sziasztok!
Most jöttem a dokitól. Minden rendben. Méhszáj kőkeményen zárt. Úgyhogy azt mondta nem valószínű a szülés, sőt lehet, hogy még rá is húzok. De ki lettem oktatva is. Ugye 18.-ára vagyok kiírva. 13.-ától szednem kell a homeós bogyókat,meg inni a málnalevélteát, sokat kell sétálnom.Ja és apát napi 2x igénybe kell vennem. :roll: De nem szexelni kell hanem az a lényeg, hogy az ondófolyadék, minél közelebb kerüljön a méhszájhoz, mert állítólag olyan anyag van benne, ami felpuhítja a méhszájat és segíti a tágulást. Csak lestem. Én még ilyet nem hallottam. Ja meg akkupunktúrás kezelést is fogok kapni, amit a dokim csinál és azt mondta hogy ezáltal könnyebb lesz a szülés. :shock: Mondtam neki ha nem fáj akkor csinálja, hátha beválik. Azt mondta akiknél eddig alkalmazta pikk-pakk megszültek. Hát remélem én is úgy leszek. Bár én személy szerint még ilyenről sem hallottam. De azért örülök, hogy a dokim ennyire sokoldalú.
Egy dolog azért aggaszt. Magas a vércukor szintem. Diétáznom kell, de még így is 6 meg 6,5 de van mikor 4,4. Ingadozik. Valaki tud erre nekem valamit írni? Mennyire gáz? A doki azt mondta 7 fölé ne menjen meg tarsam a diétát azzal lehet kordában tartani.
Na mostmár kicsit sok lesz belőlem. Megyek visszaolvaok!
Amúgy lehet nekem is sms-ezni, mert nagyon úgy néz ki, hogy én leszek az utólsó aki lebabázik.
pusz mindenkinek

KépKép
dudu_84
 
 


bebi:nagyon sajnálom apósodat,tényleg nem a legjobb időzítés.Bár ez sosem jó.Sajnos örök emlék maradna.De ha így is lenne,akkor meg lehet hinni a reinkarnációban.


ZEZE: nem vagyunk azok,csak én vagyok erőszakos így a szülés elött.
Tudom,hogy ha meglesz az Alex,akkor passzolni fogom a férjem rendesen.Így amíg tehetem,megteszem.Mindkét gyereknél nehezen álltam vissza rá.

SABINE:Na és ha nem szoptatsz mindig?Szerintem két gyereknél teljesen megérthető.
Én is nagyon szeretném természetes úton etetni,legalább a harmadikat,De mellette tudom,hogy mekkorákat alszanak jóllakottan a tápszer után.Nincs hasfájás,eleget evett-e, jó minőségű- e a tejem.
Úgy vagyok mostmár,hogy lesz ami lesz.

Reggel megyek magzatvízvizsgálatra,ultrahangra,ctg-re.Nem akarok már.. :cry: :cry: Semmi jele,hogy Alex meggondolná magát. :cry: :cry:
tuza edit
 
 


SABINE
Akkor most megint a te tanácsod kellene, bár tudom,hogy nem vagy nőgyógyász,de már annyi mindenben attál tanácsot.
Lehet - e közvetlenűl a szülés elött sexelni ha már tágul az ember,vagy nem?Mert erről a puhítás dologról én is hallottam,de nem hittem el.Én személy szerint félek a fertőzéstől,amit feljuttathat,ezért csak gumival merek.
tuza edit
 
 


Sziasztok!

Újra itt....

Gratulálok a sorstárs, már babázó mamiknak... és sok kitartást a még pocakosoknak!
Babák gyönyörűek!

Sabine
Inkább mosolyogva adj tápszert, mint idegbajosan szoptass...
A lényeg, hogy örüljetek egymással a fiúkkal...

Zeze
Bimbóvédő... muszáj?
Én elhagynám...
Ha fáj, akkor nincs jól a baba szájában a cici...
(bocs, hogy beleszólok...)

Lucas 24 órából 22-t cicizik... a fennmaradó időben Sasa is odakéretőzik...
"mit csinál anya?"
Azért az alig 2 évével nehezen érti a helyzetet....
Vendég
 


adtál-ciki :cry:
tuza edit
 
 


Csajok, sos szoptatási tanácsadásra lenne szükségem. Most tértem át az egyik kaja jobb cici, másik kaja bal cici, következő kaja jobb cici dologra. Ez így jó? Már mint elvileg....

Mert gyakorlatilag a kimaradt cicim majd szétrobban, ömlik belőle a tej. És a bimbókímélés miatt fejni nem szeretném a kimaradt cicit minden egyes alkalommal........ vagy mégis kellene?....persze amikor a soros ciciből kajcsizik, és nem üríti ki teljesen, azt lefejem......Segítség, valakiiiiiii, léééééééééééci :shock:

Egyébként a szopi csak szilikonbibmóval megy :D Az enyémet mindig elvesztette....meg aztán hamar ki is készült... És van egy tuti bimbóvédő krém, ami tényleg használ, nem úgy, mint a Garmastan......

Ami a beugrunk szülni dolgot jelentette: azt hittem jóslófájások :D Nekem még nem volt..... :shock: Aztán felhívtan a szülésznőt, hogy vagy én vagyok ku.va kényes, vagy tényleg fáj.....aztán ahogy letettem a telefont, elfolyt a mazgaztvíz....épp hogy le tudtam ugrani a szönyegről. Ez volt éjfélkor. Kb. negyed óra múlva indultunk el, és kétperces fájásaim voltak. Mire odaértünk, egy ujjnyit tágultam. Kaptam egy 1 literes beöntést - érdeklődtem, hogy szólhatok-e,, ha úgy érzem, hogy a folyadék mennyisége elég. Azt mondták, hát az nem úgy van.....szóval mikor leszálltam a vizsgálószékből, irány a budi, és fél óráig le sem tudtam szállni róla. Szupi volt a vécén vajúdni....Amúgy relatív nem tartott sokáig, két óra hosszát, hajnali kettőkor kezdődött a műtét. Az EDA az valami csoda. A gerincszúrást nem éreztem fájdalmasnak, és annyira örültem neki....... Visszatérve a Tesco-hoz már ott is voltak fájásaim, nem tulajdonítottam neki jelentőséget, mert még elviselhetőek voltak, bár feltűnt, hogy azért rendszeresek....

Aki első babás, és még nem csasziszták: kb. háromra lett vége a műtétnek, és délbe kivették a katétert, szóval irány a budi, gyalog....és a zuhany. Végülis ment, bár előtte sok időt vett igénybe, mire felültem az ágyban, aztán ott üldögéltem az ágy szélén egy darabig, aztán utána banán alakban 2 méter / órás sebességgel már menni is tudtam. Ez egy kicsit gáz volt, de a másnap az már sokkal jobb....ja, és bazira fájt a pisilés. Még ma sem fájdalommentes. Volt már katéteres élményem, de nem emlékeztem semmiféle utólagos fájdalomra...... Egyébként meg "mindenki" arra volt kíváncsi, hogy milyen a betétem, és hogy volt-e székletem :)

mikegirl
 
 


Edit
Bár nem engem kéárdeztél...
Legfeljebb előcsalogatja babácskát.... :wink:
Fertőzés... menetközben tán nem szedett össze apa valamit...

Mikegirl
Elvileg jó... attól függ, mennyi idő telik el 2 szopi között...

Ciciápolásra a legjobb az anyatej...
Kenőcsök inkább ártanak... pörköt képeznek a seben és az a következő szopinál ismét berepedhet...:cry:

Sebesedésnél inkább az van, hogy nem jól teszitek a bébi szájába... nem csak a bimbót kell, hogy bekapja, hanem a bimbóudvar nagy részét is...
Vendég
 


[quote="dudu_84"]Sziasztok!
Ja és apát napi 2x igénybe kell vennem. :roll: De nem szexelni kell hanem az a lényeg, hogy az ondófolyadék, minél közelebb kerüljön a méhszájhoz, mert állítólag olyan anyag van benne, ami felpuhítja a méhszájat és segíti a tágulást.

ha nem sexelni kell, akkor hogy jut el az ondófolyadék a méhszájhoz ??????? :lol: :lol: :lol:

Kép
sziszike77
 
 


[quote="dudu_84"]J írta:dudu_84a és apát napi 2x igénybe kell vennem. :roll: De nem szexelni kell hanem az a lényeg, hogy az ondófolyadék, minél közelebb kerüljön a méhszájhoz, mert állítólag olyan anyag van benne, ami felpuhítja a méhszájat és segíti a tágulást. Csak lestem. Én még ilyet nem hallottam.

Kép
sziszike77
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?