Sziasztok!
Lányok! Tegnap voltak a négyes ikrek a tévében, tyű de cukik voltak! Látta valamelyikőtök?
Velünk semmi különös, Emma bent csücsül, de mostmár mintha tényleg kevesebbet mozogna. Annyira várom már a holnapot (ctg, vizsgálat), hátha lesz valami! Viszem a kórházi motyót is!
Csináltunk ma képeket, majd mingyá dobok egyet! Remélem az utolsót!
Jucu! Gyönyörűek a gyermekek!
Bebi! Nagyon sajnálom Apóst!
Jobban van? Aludni én is rosszul alszom, bár ma 6-ig sikerült nyomnom, de utána nem jött össze a visszaalvás... Pedig most kéne aludnunk! Amíg tudunk!
Nap! Széklet-témában nálam is ugyanez (pedig én se teát, se mást nem iszom), és én is mindig nehéz alkotó voltam...Szerintem ez marad a végéig!
Pattogobolha! Hamupipőkén? Azon én nem, de a Bambin...annál inkább! Tejberizs...nyami! Vérnyomás...ez szerintem nagyon magas! Toxémia...azért ahhoz több tünet is kell, még ez nem jelenti azt...ne aggódj! Egymás után viszont úgy tudom nem lehet mérni a vérnyomit, mert nem hoz jó eredményt (mármint helyeset)!
Mandala! Nem semmi álmaid vannak...
Mi a neve annak a patikai kúpnak? Azt vény nélkül nem adják, mi? Málnalevéltea...hát ezen nagyon meglepődtem! Én mindenhol azt olvastam, hogy szülés előtt hetekkel kell kezdeni!
Agnesgoboly! Nincs tévé? Wow! De végülis igazatok van, a társadalom megrontója... Mondom én, a média szakommal, hihi, de így van!
Viki! Szerintem felesleges bemenned, mert úgyis csak hétfőn tudjátok megkezdeni a kezelést, ha lenne is valami...
Italoman! Azt a filmet mi is meg akarjuk nézni...de azt hiszem, az nem mostanság lesz!
Márkanyuka! Nem megerőltetni magadat... Ejnye! Drága lehet a fiad, ahogy veled sír...erre én is elérzékenyültem...na jóvan!
Arany fiad van!
Bee! Örülök, hogy kisasszonnyal minden okés!
Sajnálom a lábadat, pihentessed, borogassad, hátha segít.
Jucu! Grat a vonalzóhoz!
Sziszike! Én csak az amalgám tömésről tudok, hogy azt nem...de a fogdoki úgyis tudja!
Mamiblue! Drukkolok, hogy használjon a hidegfront! Nemcsak neked, hanem a hétvégi szülni vágyóknak... Pl. nekem is!