Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

34, ez volt terhesség előtt is a méretem....néha 32, de olyat ritkán találni :lol: Nekem eddig nem ment a hasamon kivül sehova, azért is nézek ki ufo-nak, mert vékony vagyok egy nagy hordó hassal. Sztem előbb-utóbb hasraesem, úgy lehúz a hasam :lol:

Kat, Gergő cuki, de ennyivel nem rázol le minket. Magadról is kérünk! :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Andi:
nem tom, nem veszek kismamaruhákat, viszketek tőlük.
Ez a fehér gatyó ez egy sima naci és l-es vagy xl-s.
De pl. a farmerhalászom, meg még 3db 36-os gatyóm rámjön, igaz nagyon csípők és ha leülök kivan a seggem. :lol: :lol: szval érdekesen áll, de miniruhával hordható. :wink:

Zsu: 32, 34 ?? ez komoly??

Kép
Kép
h@jni

sikerült dobnom képet róla!!!! Na még egyet!

dinnyeevés apával....

Timi! Geri nem alszik el a saját ágyában, velünk alszik el, utána átcsempészve a saját kiságyába, ha nem ébred meg, alszik reggelig, de ha megébred balhézik, hogy hozzánk akar jönni! Hát nem a legjobb, de apa drága kincse, mióta átköltöztünk, nem alszik el máshol! Kép

Kép

Kép
katherina

Hello csajok!
terveimmel ellentétben itthon! Ugyanis délelőtt a sétáló utcában sz*rul lettem. Így elküldtem a férjem pecázni, én meg netezek, olvasok, napozok kinn! (Bár tegnap a dekoltázsom malacrózsaszín lett :? pedig kentem! Újfajta napozószer... Köszi!)
Viszont vettem St. Oliver babacuccokat (egy vagyonért :oops: ), de annyira cukik, h nem tudtam otthagyni!
Andi! Pankráció... ne izéjjé már! Max. bringázni hívlak ki! (Amúgy jöhetsz bátran megkeresni, meg más is! Ha valaki felénk jár, a mi kapunk mindig "nyitva"... Tegnap is jött volna egy cimbora, de mondtuk next week! Penge vagyok angolból, mi! Ja tudom, h van a tetű, mert most ismételtem a rendhagyó többeszámot! :lol: )
Hajni! De izé vagy :lol: ! Amúgy én is fehér nadrágban nyomom és pont annyira nagy a s*ggem/ünk, mint JLo-é! Azért meg úgyis pusztulnak meg a hapsik! Na majd kaptok képet, keszthelyit! Hát van vicces is! (Az egyiken meg tök gebe vagyok :shock: Csalt a férjem biztos!)
Jolka! Én veszek egy kicsi úszógumit, mer' én is pont így gondoltam: jövőre (vagy inkább utána) Jankának! Amúgy a gyógyszertárban lehet fűtő-hűtő zselépárnát kapni (800 Ft körül van!), az azért jobb mint egy gumikesztyű, vagy nem? Bár, az sem rossz! (Nekem ilyen párna mindig van a hűtőben a migrénem miatt! :( )
Marek! Ne légy elkeseredve! Jók lesznek azok a qrva eredmények! Én újabb merényletet tervezek! Na majd elmesélem!
Zsu! Én még mindig a MÁVba járok, nem a Szabolcsba, ott "csak" szülni fogok! De ne idegesíts ezzel kérlek! Amúgy meg gondolod, h a rokon nem rendel be minden alkalommal, ha vizsgálatra kell menni. Én vizsgálgassam magam otthon? Nem mondtam, hipochonder vagyok!?
Na és a végére hagyom:
Én nagy tesó vagyok! Én utáltam azt, h jött a kicsi! Őt is rühelltem! És gyakran mondtam is, h egy kismacskának jobban örültem volna! És állandóan a nyakamon lógott, és mindig megvertem! Igaz, h most nagyon jóban vagyunk, de nem volt ez mindig így!
Szóval, számítsatok az ilyen tesóra is!

Kép
ermoni

Kat:
nekünk Marci leköltözött a lenti szobába, kicsi meg Marci volt szobáját fogja kapni. Szval nem lesznek sem ők, sem mi 1 szobában.

Kép
Kép
h@jni

Móni:
jaja, tiszta JLo. :) Csak neki vékony a dereka, enyim meg eltűnt, bár ne kicsinyeskedjünk, ez máá részletkérdés. :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Móni visszatért jesssz
Maja meg felébredt nane

mennyi idős voltál amikor kaptad a tesót???én csak ámulok bámulok a többi topikban azt írják,hogy semmi féltékenység jól viselik akicsik a picit,bízom,bízom

én megmondom szintén nem tudom,hogy az úszógumit hovakell rakni,mert ha a lukba ülsz ugyanozz vagy,ha mega felfújt részére akkor is lelapul nem?vagy csak az én 5xl jlo hátsóm alatt???

muti képeket,a rucikról is!!!!!!!!!!!!!!

valami baj van a nap erejével vagy a kencékkel az már biztos.

na gyarapodtam egy újabb terhese nyüggel,gyomorégés mellé itt a remek hasviszketés,vakarózook mint egy bolhás

jah és elsem dicsekedtem,már amenniyre ez dícsőség újabb családtaggal bővültünk,majd lefotózom,ha lehozzák kakilni
Vendég

Kat
hát akkor elég széles az ágyatok??? :-)
Vendég

Kat, egyre jobb, de rólad még várjuk a képet!

Móni, úgy irigyellek, hogy csak tengsz lengsz, pihengetsz és vásárolgatsz!

Pankának nyomtam egy kis mekis kaját, most aztán csöndben van, gondolom elemezgeti, hogy milyen szarral etetem :shock:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

jó az a mekis kaja,én szeretem :D
Vendég

Hajni, jól értem, hogy Marci lent alszik, ti pedig fent fogtok aludni a kicsivel???

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Húú, akkor ezentúl egy rossz szót sem szólok Marcira.
Ő ha álmos, akkor elkéri a cumit, bekísérem a szobába, felmászik az ágyra, betakarom, megpuszilom és kijövök, ajtó becsuk. Elalszik maga és reggel 8 körül kel.
du. ugyan ez, akkor 2-3 órát alszik.
Bár az igaz, h nekünk elvünk volt, h gyerek a hálónkba/ágyunkba nem jön. Így soha nem aludt ott, és altatni sem szoktam.

Kép
Kép
h@jni

Timi, csak nem egy kiscica született?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu:
4 szobás a ház, lent 2 szoba (most gyerek, vendég), fent 2 szoba ( Marci volt szobája és a hálónk). Mákusban kapta meg Marci a lenti szobát, akkor írtam is sztem. Kapott új ágyat ( ez már nem rácsos), azóta ő lent alszik bébiőrrel. De meghallom amugy is, ha szól. :)

Kép
Kép
h@jni

Ja, nálunk is igy van, fent csak 2 háló van, gondolkodtam is rajta, ha mégis akarnánk még 1 babát,akkor nem tudom hogy oldanánk meg. De Marci még olyan pici, én nem merném külön szintre tenni, állandóan félnék, hogy nem hallom meg, és esetleg éjjel elkezd a sötétben a lépcsőn felfelé botorkálni hozzánk. Dehát tudod, én paragép vagyok :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

És imádja az új szobáját. Sokkal nagyobb, világosabb, együtt díszítettük, ő ragasztgatta a falra az állatokat. :)
Meg így nappal is betud menni játszani, míg fent nem tudott, csak ha mentem vele, hisz egyedül a lépcső miatt nem hagytam ott, de egész nap meg nem értem rá vele ücsörögni. Szval ez így tökéletes. :)

Én meg várom apukát, már 1 hete halasztódik, h összepakoljuk a cuccait dobozokba ami nem kell, de csak enm jön össze. No, de ma nem menekül. :? :lol:

Kép
Kép
h@jni

Zsu:
csukva az ajtaja, így nem tud kijönni a szobából.
A bébiőrt meg hidd el meghallod. :)
Ha valamiért felkel éjjel, pl. inni kér, akkor ott a bébiőr és már belebeszél, h anya kérek inni, vagy csak anya....
Olyan édes, jövök le és ül és fogja a bébiőrt. :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!!

Hát azt hiszem,hogy én nem leszek ennek a topicnak az oszlopos tagja .....egyszerűen nem tudom felvenni veletek a tempót.
Minden nap olvasom,hogy kivel mi történik,de egyszerűen nincs időm mindenkinek irogatni...kihagyni meg senkit se szeretnék!!

De ugye azt nem bánjátok,ha néha-néha bejelentkezem,hogy mi van velünk...

Mindenki vigyázzon magára,és mindenkinek gyors problémamentes szülést kivánok!!!!

Melinek is kész van az új szobája,majd dobok képet...úgyhogy Mollikát is várja a kiságy!!

Puszi!!

ancsi26

De édes lehet, belebeszél a bébiőrbe :lol:
Tényleg, Hajni, Jolka, Ciripke, Timi, kérünk új képeket a törpékről!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Timi!
5 év, tudom nem kevés! És nektek kevesebb lesz! De a barátnőm gyerekei között (és egyneműek!) 2 majdnem 3 év van. És ott sem volt felhőtlen a dolog! Sőt! És ma sem az! A nagy igazából csak tűri a kicsit (pedig már 6 és 9 lesznek ősszel!).
Hajni! Nekem sem oly' karcsú a derekam, de amíg hátilról nem is sejtik, h 7 hós terhes vagyok, addig mit panaszkodjak!
Zsu! Tengek-lengek! Ez igaz, de most is szarul vagyok! Meg sem mondom, most mennyi volt a cukrom! (Most sok!!!)
Na, megyek kiheveredem, mert itt megfagyok benn!
Még jövök!
Szal ne vegyek úszógumit? Nem kerül olyan sokba! :roll:

Kép
ermoni

Ez a feszitő érzés alsó tájékon egyre aggasztóbb...ugye nem azt jelenti, hogy mindjárt megszülök? Tapasztalt anyukák, ez nem azt jelenti, hogy a baba feje kezd beékelődni, és fesziti a dolgokat???
Már alig tudok lépni, úgy fáááááááj. :(

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Móni
n nem tom ezt az úszógumi kérdést :-) én nem tudom elképzelni,hogy azzal könnyebb lenne,a strandon matracra ültem a fenekem alól onnan is kimenta levegő :-) az úszógumi lehet kiis pukkadna alattam.Majcival volt metszés,varrás olyan 5-6 nap volt amikor feküdtem,mentem, ülni nem nagyon akartam vagy ha igen kicsit féloldalast hogy ne közvetlen a seben üljek.De utána már az ülés teljesen jó volt.
hm öt év akkor az sem jobb ,bár már úgyis mindegy :-)
Vendég

Zsu
nyugiiiiii ,ez csak rosszabb lesz :-) hehe
de tényleg fészkal,feszít,szúr és még hízik legalább egy kilót vagy másfelet :-)
Vendég

én már megint begorombultam :evil: :evil: :evil:
még jó, h jó a cukrom, különben vajon mit kellene csinálni? tegnap nem vették fel a telefont, azt mondták, ma du. lesznek a diabetikán. hívom őket. ja, ma nincsenek! :? hívjam őket holnap....ööö... mondjuk délután. és ők voltak, akik szerint engem nem érdekel a terhességem, ha nem vágtatok 40 fokban metróval át budapesten vérvételre beutalóért :x :?
hát, asszem, hanyagolom őket. ha ők lesz*rnak, akkor én is. elvagyok én itthon, mint a befőtt. szedem a vasat, meg a mangeB6ot, alszom jókat (most is egy órácskát), lassítok igény szerint a tempón, aztán elmegyek a dokihoz havonta, a védőnőhöz sem akarok már... aztán majd elmegyek jövő hétfőn is vérvételre, meg utána még 2szer, biztos, ami biztos, tartom a diétát is, oszt kalap-kabát :| :|
ha ez a béklnhagyásos technika máshol működik (l. Niki... vajon, hol lehet???), akkor én is csinálok magamnak két és fél nyugis utolsó hónapot.
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Kép
an°°di

szeva Móni! a rosszullétnek nem örülök, de h újra itt, annak nagyon ;)
most minden okés?

Timi, kiféle/miféle kis szarost újítottatok? :roll: :roll: :wink:

Kép
an°°di

Andi
helyes ,csak így tovább kapják be :evil:

majd lefotózom,kicsi,ronda és idétlen.Persze nem a mienk,csak lehordják pipilni és naná hogy senkit nem kérdeztek meg hozhatják-e.nekik kell csak nem tom meddig

totál ilyen
Kép

megmondom őszintén ,hogy ma nétzem meg először közelembről .felemeltem és röhögőgörcsöt kaptam
Vendég

Halihó

Lassan előkerülgetünk? :wink: Végre!!!

Móni
Mi van veled? Miért vagy szarul??? És mennyi lett a cukrod??? Lassan nekem is kell vennem egy mérőt, bár szerintem én tudom hol rontom el... ha valamit nem kell mérni, azt szerintem korlátlan mennyiségben lehet enni és abból képes vagyok nagyon bezabálni :oops: De olyan éhes vagy néha...inkább mindig :oops: Az egy dolog, hogy számolom a szénhidrátot, meg kerülöm a cukrot, de elméletileg egyszerre csak keveset kéne enni, az nekem meg nem megy. És Bálint is úgy örül, amikor végre kajához jut, de komolyan :lol: Ő is zabagép lesz mint a jó édes... :lol:

Zsu
Én is csak tengek lengek és ollllyan jóóóó! Persze mindez jobb lenne vízparton, de így is ok.... Már annyit aludtam, hogy ez lehet, hogy káros. Most meg megyek filmet nézni, aztán vissza olvasni. Teregetés majd ha apuka hazaér :oops:

Egyébként apuka minden bevásárlást elintézne egyedül, ha rá merném bízni. Ő vette meg nekem az Intimtornát is ... ő volt a nap hőse. Egyedül óvszert nem mert soha venni....mer mi lesz, ha meglátják a tanítványok.... De most komolyan...akkor mit is gondolnának a gimnazisták...ejnye-bejnye. :lol: Olyan lüke...!

marek

a mienk rondább
Vendég

Néha nem tudom eldönteni, h jól vagyok vagy sem! Leginkább, mintha a szivem... Na hagyjuk! (Az EKG-m jó volt!)
Ja, látni akarjuk az új családtagot! Timi!
Vissza a napra, most is csak vízért be!
Egy pocakos hogy napozik hátulról? :roll: Mármint, h hátul is érje a nap! Sürgős és igggen komoly válaszokat várok! :wink:

Kép
ermoni

hehehe, Timi, köszi...
még van remény. amíg egy élőlény viccesebben néz ki, mint én.... 8) 8) (bocs, ha vkinek a szíve csücske, nem bántásból mondom) :lol: :lol: :lol: még ha talán nem kerek fülei lennének!!! hahaha

Zsu, csak óvatosan nézd ezt a képet! sztem szülésbeindító röhögőgörcs-veszélyes!! ;)
jobb már a feszülés? lazult picit? :roll:

Kép
an°°di

Jaj de cuki!!! De ugye nem fogják a házban tartani!?! Ennek folyik a nyála, vagy rosszul tudom???

marek

Sziasztok!

Majci édes lehet a bébiőrrel! Nagyon jó fej srác, nem ordibál, hanem használja a technika vívmányait!

Tudom, h túl optimistának fogtok nézni, de azt már én is eldöntöttem, hogy Dorkát nem engedjük be a nagyágyba, és hogy meg fog tanulni egyedül elaludni (Szakirodalom: suttogó). Mert, h állítólag szoktatás kérdése! No most nagyon el vagyok tökélve, fél év múlva lehet kérdezni, h Dorka mit szólt anyja elveihez és mennyire puhította fel azokat.... :lol:

Ancsi, no problem, szívesen látunk! :wink:

Andi, hááát Apuka ejnye-bejnye! De azért ált. tök jó fej, tehát elnézhető neki 1x.

Marek, tuti jót vett Apuka - gondolom csak 1 fajta van így összecsomizva!

Hogy ébredt Majci, ugye most éppen kisangyal?

Zsu, te meddig dolgozol még? Elvileg már itthon vagy nem? (elsőkörös elhatározás alapján legalábbis)

Jutta

KépKép
jutta

Móni

Nincs más megoldás... a napozóágyon kell vágni egy lyukat!!! Ha a földön napozol, akkor könnyebb, hazaugrasztod apukát és elkezd ásni, a te hasad kb. S-s méret vagy nem??? Abba beleilleszted és már jó is....de tudni kell, hogy Anditól loptam az ötletet, csak azóta is piszkálja a fantáziám éjszakánként.... :lol:

marek

ügye?mondtam?tiszta röhej egy állat :-)

Marek
folyik ebből minden pisi,nyál :-)
áh dehogy,fent az emeleten a folyosón,gondolom addig amíg pászor össze nem tojja pisili a szobákat aztán lekerül majd ez is pont úgy mint az a 15 macska,4 papagáj ami eddig.Aztán majd itt lent a palota pincsi szépen felcsinálja,na abból lesznek ám szép kutyák.

Móni
ülj háttal a napnak :-)
Vendég

Andi

Most komolyan ennyire gáz a fejed??? :shock: :lol: :roll: :wink:

marek

oldalára fekszik, a kedves kismama
....
nagggyon jó
...
és akkor most átfordul a másik oldalára
....
iiiigen, pontosan így
:wink: :wink: :wink:

Kép
an°°di

Móni
négykézláb? :lol:

Jutta
ha angyalkád lesz bizti menni fog :-)
a suttogóba van ez a gyerektípusosdi,én anno Maját mimózának tituláltam a tünetek alapján,bár én már eladtam a könyvet :-)

Majci most angyal,mert visszaaludt :-)
ma lejöttek hozzá játszani,ilyenkor elvan
csak még mindig nincs kula bácsi :-(
én már nem tom mit csináljak :?
Vendég

á, nem gáz az én fejem. csak belül vagyok gáz, de emiatt már panaszkodtam eleget :oops: :oops:
a lyukcsinálás Apuka ötlete. (és a szieszta pont elégnek bizonyult, h elfelejtsek rá haragudni :) )

Kép
an°°di

Ja, hova halad ez a világ!!! Kezébe veszi a bébiőrt aztán szól, hogy szomjas. Nekem annak idején mennyit kellett azér melóznom, hogy meghallják...persze tudták, hogy nem is vagyok szomjas :lol:
A mi gyerekünk meg majd felhív minket skypon, hogy kéne cici, vagy kakis a pelus??? De most komolyan! Én meg mindig szidom az új technikát, de látom ezek hasznos dolgok. Skypon eléneklem az altatódalt és meg volt a nevelés... :lol:

marek

A négykézláb napozás is tetszik, és sokkal egyszerűbb mint az ásós...lehet, hogy az Olga rám gondol amikor a hűvösben azokat a nagy lyukakata ássa? :? De cuki!!! Asszem megyek is napozni, nekem már kész a lyukam...

marek

De édi - kicsi vicces, dehát gondolom Majci imádja!

Zsu, no akkor tessék már pihizni!!! Ne idegíséccsél mán itten 6-8 erősen terhest! :wink:
Remélem jövőhéten már nem dolgozol, ja és olyat mégegyszer meg ne halljak, hogy nem volt időd délben enni! :wink: :twisted:

Én ma megint hiperfontos lettem a mh-en egész du. telózok, de innen a fotelból fetrengve egészen más... Még jó is mert repül az idő!

Holnap tárkonyos pulykaragu levest és túrógombócot csinálok! :lol: :lol:

Hétvégén jönnek anyósék, tuti hoznak kaját és sütit is, vagy ha nem, akkor sem enged anyós a konyhába - imádom a főztjét amúgy!

Zsu hétvégén ne menj sehova és Ciripke se! M3-as az nem lesz semmi!!

Jutta

KépKép
jutta

lyukam az van nekem is :-) csak a hülye csirkék használják 8)
Vendég

mert , Marek, pontosan mit tervezel, h hol leszek, mikor Bálint lefekszik aludni???
azért a nagy techikai vívmányok annyira nem jók mindig. mikor mondjuk bulizni voltunk pesten és lekéstük az utolsó vonatot, akkor jól jött volna egy sima teelfon is, h megmondjam anyunak, h ne iguljon, de csak hajnali 5re érünk haza. szegény, sza*rá izgulta magát otthon. de! le sem tudott ellenőrizni...

Kép
an°°di

Jutta
naná Maja imádja ,mondja ezerrel vauvaú pfúji kezemet,lábamat.
jah a hüléje szopizni akar a macskámon :-) mármint a kuty :-)

Én hétfő,kedd gyártottam túrógombit Maja imádja ,bombának hívja :-) mire rájöttem mit akar :bomba eszem,eszem bombát :D
Vendég

Timi
Mire használják a csirkék a lyukad? :? Terhes nők között nincs tabu...nyugodtan :lol:

marek

őőőő azt a keveréket a palotapincsivel azért megnézném!!!

és Móni, ha beveted vmelyik napozási technikát egy fotót lszi!!!

Jutta

KépKép
jutta

Ja...fotó, amint négykézláb napozol!!!! Aztat szeretnénk nagyon!!! :lol:

marek

ja Kat családod szép!! Rólad is fotót!!!

Tegnap egy vékony felső (átlátszik) alá fel akartam venni egy régi toppot - hát, a mellem alá ért pont!! Ezt majd én is lefotózom!

Mutattam Apukának, akkorát röhögött!! :lol: :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Marek
belefekszenek a dögök egyszeree több is a hedonisták

Jutta
ha kész lesznek a prototípusok megmutatom őket :-)

figyelem,figyelem
akinek van mikros sterlizálója árulja mán el,hogy kell használni,mert nekem nincs hozzá utasításom,mindegy milyen márka

köszi
Vendég

Egyszerre több??? Azannyamindenit...!!! :lol: :lol:

marek

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?