Hello csajok!
terveimmel ellentétben itthon! Ugyanis délelőtt a sétáló utcában sz*rul lettem. Így elküldtem a férjem pecázni, én meg netezek, olvasok, napozok kinn! (Bár tegnap a dekoltázsom malacrózsaszín lett
pedig kentem! Újfajta napozószer... Köszi!)
Viszont vettem St. Oliver babacuccokat (egy vagyonért
), de annyira cukik, h nem tudtam otthagyni!
Andi! Pankráció... ne izéjjé már! Max. bringázni hívlak ki! (Amúgy jöhetsz bátran megkeresni, meg más is! Ha valaki felénk jár, a mi kapunk mindig "nyitva"... Tegnap is jött volna egy cimbora, de mondtuk next week! Penge vagyok angolból, mi! Ja tudom, h van a tetű, mert most ismételtem a rendhagyó többeszámot!
)
Hajni! De izé vagy
! Amúgy én is fehér nadrágban nyomom és pont annyira nagy a s*ggem/ünk, mint JLo-é! Azért meg úgyis pusztulnak meg a hapsik! Na majd kaptok képet, keszthelyit! Hát van vicces is! (Az egyiken meg tök gebe vagyok
Csalt a férjem biztos!)
Jolka! Én veszek egy kicsi úszógumit, mer' én is pont így gondoltam: jövőre (vagy inkább utána) Jankának! Amúgy a gyógyszertárban lehet fűtő-hűtő zselépárnát kapni (800 Ft körül van!), az azért jobb mint egy gumikesztyű, vagy nem? Bár, az sem rossz! (Nekem ilyen párna mindig van a hűtőben a migrénem miatt!
)
Marek! Ne légy elkeseredve! Jók lesznek azok a qrva eredmények! Én újabb merényletet tervezek! Na majd elmesélem!
Zsu! Én még mindig a MÁVba járok, nem a Szabolcsba, ott "csak" szülni fogok! De ne idegesíts ezzel kérlek! Amúgy meg gondolod, h a rokon nem rendel be minden alkalommal, ha vizsgálatra kell menni. Én vizsgálgassam magam otthon? Nem mondtam, hipochonder vagyok!?
Na és a végére hagyom:
Én nagy tesó vagyok! Én utáltam azt, h jött a kicsi! Őt is rühelltem! És gyakran mondtam is, h egy kismacskának jobban örültem volna! És állandóan a nyakamon lógott, és mindig megvertem! Igaz, h most nagyon jóban vagyunk, de nem volt ez mindig így!
Szóval, számítsatok az ilyen tesóra is!