jelentem ma egy nyikk nélkül aludt el a drágám, mondjuk igyekeztem is jobban lefárasztani, kicsit később is került ágyba. nyolckor kelt reggel, nem tolódott el a nap, illetve nem a tegnap este miatt tolódott el.
itt voltak a velem egyidős terhes barátnőmék a most egyéves kisfiával. aranyosak voltak együtt
Eszti, amikor kedves volt vele puszilgatta és símogatta az okos kis fejét
és volt, hogy kikapták egymás kezéből a játékot, meg ültek egymás mellett a lépcsőn és mathára figyeltek, olyan édesek voltak. jó lehet kétgyerekes anyukának lenni
rokonom megint kórházban van, hát én kivagyok ettől balkáni színvonaltól
minden hajam szála égnek áll, hogy alap dolgokat, ami tök evidens miért nem lehet megtenni, rémes
könyörgöm ne kerüljünk kórházba
és orvoshoz se
Ayse, Lili tényleg 4 éves koráig volt rácsos ágyban?! és emelgettétek ki-be?? azért a rózsaszín nagylány szoba nagyon menő lesz!! amikor én voltam ennyi idős, nem sokan büszkélkedhettek ilyennel, sőt...
mi is ma végig mondtuk, hogy kinek van puncija, meg kukija
ez mindig előjön, amikor fürdünk, gondolom lesz ebből még nyílvánosan cikis helyzet, de egyelőre nem jöttem még zavarba
hogy mekkora csibész a lányom:
ma este megint ledobta a kanalat és a joghurtos poharat a földre, miután megette. nem tudtam már mit mondani, mondtam, hogy most nagyon szomorú vagyok, és tényleg ki is ült az arcomra, hogy elkeseredtem. erre széttárta a karját, odajött, átölelt, odabújt, mondta, hogy szia, szeje
és ezt még kiprovokáltam egy párszor olyan jól esett
de tudja mi a dörgés, persze, hogy nem szidtam le ezek után...
Hajni, annyira ügyes Panni!! asszem én azzal hátráltatom Esztit, hogy állandóan jövünk-megyünk, és akkor mindig van rajta pelus. másrészt mi még korán vagyunk egy kicsit.
1-1 ilyen éjszaka belefér, ha a többi tökéletes
mindenkinek lehet rossz estéje. remélem csak erről van szó.
Juci, hogy van Marci?? és ti???