Sziasztok!
Kedves Roni nagyi,el se tudod képzelni hányszor éreztem úgyanígy,mint te ,többször is hangot adtam elmélkedéseimnek,és mindig csak megnyugatatást kaptam a lányoktól úgyanígy,mint te most;és rá kellett jönnöm,hogy képtelenség mindenkire egyformán figyelni, ez tényleg csak úgy lehetne,ha egésznap itt lógnánk,sőt akkor se lehetne mindenkiből naprakész az ember,ahogy szeretne (vagyis én azt szerettem volna
)sokan vagyunk. (szerencsére)
nekem még mindig nehezemre esik "úgy" írni,hogy csak egy két dologra/emberre figyelni,inkább két ablakban nyitom meg Bnetet,és több részletben írom (egyszerre küldöm el
)de nem szeretnék annyira elmaradni,mert tényleg klassz társaság verbúválódott össze,és azt se felejthetjük el,hogy egy idősek a "problémáink."
Én hiába vagyok két gyerekes anyuka,szerintem minden gyerek más,és más,az igaz,hogy lazábban fogom fel,de úgyanúgy örülök az első fogacskáinak,az első lépéseinek,és első szavainak is. Biztos értitek miről beszélek
és jó megosztani,mint például azt is,hogy már tapsizik a kislánykánk.
Cicnek is igaza volt nem mondom,hogy nem,de épp a többgyerekes anyukák véleményére, akár "tanácsaira" lenne szükség néha,ja és a tapasztalataikról nem is beszélve. Szóval többgyerekes anyukák is írjatok bátran,mert úgyanúyg kiváncsiak vagyunk rátok.
Mondjuk ettől függetlenül figyelhetünk jobban egymás dolgaira
ja és nem akarok én túlzott figyelmet félreértés ne essék,csak észrevettem,hogy többen is elmaradoztak és gondolom ez is szerepet játszott,mert egy időben egész sokat irtak,mitől lett kevesebb idejük?. (Pl. emlékeztek Andykamamára? Csúcs jó fej volt
,vagy Kviki? akkor Bhnétimi is többször írt egy időben,vagy Kismama18?
Rena,megnéztem a képet. Nagyon édi!
És ez a rózsaszín etetőszék! NAgyon ott van!
Niki,azért kiváncsi vagyok,te mit találtál ki a keresztelőre
sokan nem szeretik úgy öltöztetni a picit,mint egy nagy felnőtett,de nekem akkor is annyira megtetszett ez a szerko,hogy megvettem,akkor még Megatoys volt,most BAbyOutlet most(egy nagy rakás kaki sztem
)
Mi a névnapján december 30-án kereszteltük,már elmúlt egy éves,nagyon hideg volt a templomban,így kardigán volt rajta,ezért inkább ezt a képet teszem fel,mert itt jobban látszik a ruha,de ez volt rajta.
Ruhaszárítós kép nagyon király.
Ülés:)
Nekünk : Concorde Trimaxunk van. (Egyszer régen olvastam Beszti írását az ülésekről a 2004-es őszi babáknál,mivel Dávid is ekkor született be szoktam kuksizni oda is
és akkor vettük ezt a típust. (van rajta saját biztonsági öv az a lényeg)
Cipő kérdésben egyetértek a többiekkel,ezzel nem szabad spórolni.(mondjuk anyósom azzal jön,hogy ők se jártak ilyen hiper szuper drága cipőkben és még se lúdtalpas egyik sem
)
Mági!
Versike:)
Milyen tápi kap Anna?
Ante,köszi a járókás képeket
(Tudom,hogy nem azért raktad fel)Lidi is milyen nagy lett a tali óta,azta! réka még nem csinál ilyeneket,pedig majdnem egyidősek.
Noémi,köszi.
Gumiszoba
Bárányhimlőoltás:(
Mi beadattuk a Dávidnak és Rékának is tervezem,de csak egy éves kora után az agyhártyagyuszissal együtt. Az igaz,hogy jobb,ha gyerekkorában kapja meg a betegséget,de már olyan félelmetes szővődményei vannak,hogy nem kockáztattam. (Asszem USA-ban kötelező védőoltások között van. KAta,Őzi erősítsetek meg lécci)
ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt:
http://www.baranyhimlo.hu/index.html
Zsuzsu,köszi a táblit!
Nem kis feladat naprakészen tartani,igaz Niki?
Kernico,küldjük a gyógytündéreket Kiarának!
Winnie,szerintem nem fogod megbánni hogy ezt az etetőszéket választottad. (Igaz Beszti?
)
Dávid olyan lassan evett,hogy simán letöröltem az övet a köv. falatig egy nedves ruhával,de most a Rékánál a végén teszem ugyanezt,mert ő iszonyú türelmetlen. de szerintem szét is lehet szedni,ha már annyira koszos.
Ja és az elején nekünk is mindenünk olyan lett,mert nem volt jó a technika,hidd el Rékácska is megtanul majd szépen enni,és akkor nem lesz minden kajás,legalábbis nálunk ez volt.
Mi is elveszünk benne,én leszoktam szedni a tálcát és bekötöm,szerencsére nem rugta még ki a kezemből a kaját
És mi volt abban a dobozban?(régen)
Shrek
Moziért irigy-irigy:)
230 -at
Őzi,a rácsot csak akkor kell kiveeni,ha már akkora lesz,hogy ki tud belőle mászni (egy éves kora körül) addig én lábújjhegyen ,nyújtózkodva veszem ki,meg teszem be.(mert kicsi vagyok (163 cm) apának nem okoz gondot
Ti még nem engedtétek le Levente ágyát? Vagy mibe alszik ?
Marslakocska,nehogy elmaradozz,majd figyelünk egymásra
Fogacskával hogy álltok,nem lehet,hogy az a baj? VAgy azóta milyen a helyzet?
Ihianya,hol vagy?
Momi,nektek is mennek a tündérkék a Ricsibabának!
Beszti,megkuksiztam a Yahoo-s képeket. Nagyon szép családod van!
Réka tapsizik:
hanggal.
http://www.youtube.com/watch?v=y-t81IR41Bc
Ildikó