Sziasztok!
Köszönjük az aggódásokat és jókívánságokat!
Na, voltunk doktornéninél. Be van kicsit gyulladva a mandulája. Bár nem köhög többet, mint eddig, csak napi párszor, de az eddig is volt. Mindent rendben talált ezen kívűl, úgyhogy elküldött még pisiminta elemzésre is. Nem lesz egyszerű. Venni kellett pisigyűjtő zacsit, amit majd rá kell ragasztani holnap reggel, hogy ha pisil, akkor bele menjen. Mondta, hogy többet is vegyünk, mert nem szokott elsőre sikerülni.
Egész este nem aludtunk, mert ugye 2 óránként fel kellett ébreszteni lázat mérni, aztán vagy kúpot adni, vagy Nurofent. Reggelre már csak hőemelkedése volt, most meg már az sincs. Kaptunk gyógyszert a torkára is. Hétfőn kell visszamenni, addig szedni kell. Enni ugye ilyen torokkal nem egyszerű, nem is eszik, nem is iszik szegénykém. Ma még csak 2x evett, akkor is csak pár korty tejcsit, ráadásul még meg is jött, így az íze sem olyan, és amúgy sem enne sokat. Inni sem akar, pedig jó lenne, nehogy kiszáradjon. De nagyon hősiesen viseli. Csak bágyadt, csillog a szeme, meg karikás. De még mosolyog is, ha van valami vicces. Mi is apával aludtunk vagy 3 órát így szétszórtan. Szóval friss vagyok és fiatalos ma nagyon!!!!
Mági: Miért nem mondtad, hogy küldjek neked postán figurát? Itt pakolgatom őket, annyi van feleslegbe.
Tali: Elméletileg, ha meggyógyul a csaj, akkor jó a jövő hét. Majd dokinéni hétfőn megmondja, hogy szerinte is meggyógyult-e, ha csak kicsi esély is van, hogy nem, akkor nem megyünk, de addig még van egy hét.
Bilizés: Én úgy tudom, hogy kb. 2 éves kora körül érzi már, ha pisilni vagy kakilni kell, addig nem. És ezért nem is kell erőltetni a dolgot. Szerintem sem kell, hogy rajta játszon addig, majd ha eljön az ideje, akkor úgy is érdeklődni fog, hogy hogy működik ez a dolog. Bár nekem is az az ötlet tetszik inkább, hogy a WC-re ülőke, meg fellépő (vagy már van egybe is a kettő). És szerintem ha a felnőttek is oda járnak, akkor őt is érdekelni fogja. Bár ennek meg az a hátránya, hogy azért ugye figyelni kell, hogy mi jön ki, és ezt így nem lesz olyan egyszerű.
Eltűnésekről: Sorry, hogy én sem szoktam mindenkinek válaszolni, de ennyi hozzászólás mellett képtelenség mindenkire/mindenre figyelni. Ettől még ha valaki eltűnik, az feltűnik!
De szerintem is pont az a lényege egy ilyen topicnak, hogy ha van időnk, akkor beszélgessünk másokkal, megosszuk a gondolatainkat, "paráinkat", örömeinket, ne érezzük magunkat teljesen bezárva, de ha nincs időnk, akkor nem. Ez nem iskola v. munkahely, ahol kötelezőek a hozzászólások a témákhoz, mert különben megrovást kapunk. Mindenki tudja köztünk, hogy nem vagyunk a kölkök mellett időmilliomosok, és így nincs időnk sem energiánk (néha véleményünk sem) mindenhez hozzászólni, de azért még vagyunk, olvasunk, ha csak pár sort írunk is néha-néha. Annak is örülnek a többiek. (Legalább is én örülök minden hozzászólásnak). Szóval ezért ne tűnjön el senki, elég ha néha ír, már azzal is örömet szerez.
Na sziasztok! "Eltűnök" kicsit, hátha bele tudok diktálni a csajba egy kis kaját vagy innit.