Sziasztok!
Már próbáltam korábban írni, csak elfelejtettem a jelszavam, és nem engedett vissza a rendszer.. A munkahelyemen havonta kell változtatni, nem csoda, hogy elszállt..
pedig nagyon fontos lett volna.. Most lesz az első szuri, persze, hogy hétvégén.. igazából nem is olyan egyszerű meghatározni, hogy mikor is jöttek meg a vörösök.. Mert ugye a második napon kell elkezdeni a kúrát, hacsak nem du. 6 után jöttek. Nekem mindíg jelezgetnek előre, már napokkal előtte, így nem tudom, mikor van az a pont, amikor tényleg itt vannak.. Most a hasam is fájt már az előtt, hogy úgy durván jöjjenek.. máskor egyszerre történt a dolog. Remélem nem lesz késő..
Tényleg, szigorúan merőlegesen kell a puregont adni a pociba, vayg elég megragadni a kis zsírszövetet, és oldalba bökni?
De komolyan.. Ma fél nyolcig még tudok válaszolni, akkor megy az első.. Remélem képes leszek rá.
És ugyanabban az időpontban kell beadni szigorúan, ugye?
Olyan peches vagyok, hogy pont hétvégére esik, így magam kell boldoguljak.
Kiscsillag! Gratulálok! Ügyesek vagytok!
Ha statisztikát gyűjtenél, én is 2-t javasolnék elsőre.. hacsak nincs segítségetek,.. egy jóbarátunknak 3-at ültettek vissza, és megszülettek mindárman! Azóta egy nagyszülő és napközben egy védőnő velük van.. ugye sétálni sem tudja a mamájuk levinni egyedül..
Jó, mondjuk megoldják, most augusztusban költöznek a családgyarapodás miatt kertesházba..
Édesek ám. az, hogy ki mikor öleli a mamát, az nem probléma. Most 2 évesek, és tudják, hogy ha mondjuk először a Lola öleli a mamát, akkor Jenő és Lili már ott is áll sorban, és tudják, hogy ők is sorra kerülnek.
Ja, és nem kell 3 kanál ám az etetéshezt. 1 tányér, és egy kanál bőven megteszi.. csak félkör alakzatban kell a lurkókat beültetni.