Sziasztok!
Én is ideértem nagynehezen.
Évfordulós jókivánságaitokat nagyon-nagyon köszönöm. Remélem,hogy mindannyiotoknak én is majd valamikor kivánhatok 3x ennyit is.
Reggel voltunk a védőnéninél mázsálkozni.10,5 kg és 82 cm a fiatalúr.Ugy gondoltam,hogy elmegyünk most,mert a 18 hós oltásnál egy másik rendelőbe kell menni,és ott ruhástól-cipőstől mérik a lurkókat.A 15 hós oltásnál azt mondta az ottani védőnő súlymérés után,hogy akkor ebből levonunk 1 kg-ot,kb.ennyi lehet a gyerek súlya.
Mire hazaértünk addigra meg itt várt már az egyik barátnőm,rég nem beszélgettünk már.Enikőt is átvitték magukhoz,igy estig "csak" 1 gyerekes anya vagyok.
Tegnap jól éreztük magunkat a bemutatón-igaz én hosszabbra számítottam-elég sokan voltak,látni is csak nehezen lehetett/rengetegen voltak/,de a hangok a férjem szavaival élve "mindenért kárpótolt"Ott meghallgattuk a hangokat,este a fókuszban meg megnéztük a képeket.A bemutató után meg kimentünk még a Margitszigetre,oda-vissza séta,hát a lábunkat rongyosra sétáltuk.Este ezért sem jöttem,annyira fáradtnak éreztem magam az iráshoz.
Edit,szorítok,hogy apukádba egy kis életet tudjál lehelni.Sajnos,ha valaki ennyire feladja , azzal nem nagyon lehet
mit kezdeni.Amit /és ahogy/ leirtál azok alapján nem nagyon tudlak biztatni semmi jóval,de talán lesz időtök felkészülni a legrosszabbra is
.Az én nagypapám is annyira megakart halni a mama után,hogy csak 7 hónappal élte túl.Nála egyértelmű jelei voltak az élni nem akarásnak,igy készült mindenki az elkerülhetetlenre lelkileg .
Virágnak mielőbbi gyógyulást,remélem azért az ujabb nyaralás jól tellik,és sikerül kicsit kikapcsoódni.
Évi,igen fincsiket ettünk az étteremben.Előételnek padlizsános salit piritóssal,én juhtúróval,baconnal,gombával töltött rántott cs.mellet /rizzsel,sültkrumplival/,a párom meg citromos halfilét/rizzsel/ wasabi szószos salátával.A wasabi az egy nagyon csipős mártás,hasonló a mustárhoz-csak sokkal erősebb.A végén meg kaptam még egy jeges kávét amibe volt 1 gomboc vanília fagyi.Hát én ugy jól laktam mint a duda és több mint a felét ott is hagytam.Iszonyú nagy adagokat adnak,aki ott nem lakik jól,az már szerintem "bélpoklos".Mondjuk mi már többször voltunk itt,tudtuk,hogy finom is és jól is lakunk vele.Mindenkinek bátran ajánlom,igaz kicsit messze van nektek-mert hozzánk van közel
-de egy jó kajáért érdemes kicsit többet utazni.
Évi,még most sem pihensz?Anyukádnál nyaralsz és dolgozol?Akkor te nem csak a fősulin tanítasz?
Andi,én nem vagyok forma1 rajongó,de ha a férjem menni szeretne és szivesen elkisérem.Futamot is csak ugy szoktam nézni,hogy ott ülök mellette a nappaliba és netezek és olykor ránézek a tv-re.Hallani hallom,nézni meg csak akkor ha valami érdekes dolog történik.
Gyerekek nagyon ügyesen esznek
,néha a Geri is megmakacsolja magát és csak egyedül hajlandó enni ami nem lenne gond,ha nem fejjel lefelé akarná a kanalat bekapni
Julcsi,nálunk is szokott "fogyni" a papir,képeskönyvdarab. Mostanában a Geri legujabb szokása,hogy kimegy a spejzba és az ott talált gyümölcsbe beleharap.Jó esetben behozza és akkor megeszük együtt,rosszabb esetben beleharap /mint ma is 5 barackba /és otthagyja.De ez még mindig jobb,mert legalább gyümölcsöt eszik és nem papírt
.
Matricát már mi is évek óta /mióta az Encsi megszületett/ mindig kapunk,de még talán 1-2 darab érte meg csak a hazajutást
.
Márti,ezekre a bárhol alvásokra bármilyen pozícióban én is irigykedem.De a barátnőm szerint ez még változhat.Az ő fia is ennyi idősen még semmi ilyet nem tudott,ma meg már bárhol-bármilyen szituban/ordító zene mellett/ képes aludni.Ugyhogy Andi,még reménykedhetünk.
Márti,ha nem laknánk ennyire messze egymástól én is szivesen vigyáznák a gyerköceidre.Én az UH-kat mindig nagyon vártam,ilyenkor mindig olyan "kézzel " foghatónak éreztem a dolgokat.
Timi,jó utat és pihenést a hétvégére.Remélem a barátnőd jól van,és a kisbaba is gyorsan megerősődik.
na most már megyek,mert ezt a hsz-t is már több mint 1 órája irom,és már azt sem tudom kinek mit akartam még.
mindenkinek pussz , jó hétvégét és a nyaralóknak jó időt.