Új privát üzeneted érkezett!

Nyuszi!

Sok sikert a vizelet begyûjtéséhez a vizsgálatra! nekem nagyon nehezen ment.KépKépKép Na jó, inkább Kép, csak tényleg irtó vicces így utólag mire az ember levadássza a szükséges mennyiséget, fõleg leányzónál. Remélem nem lesz semmi baj.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


SziasztokKép

Elkészült az albumunk Tüni Gergõje néven.

Üdv
Tüni
tüni
 
 


Dió,
Solymi 7 körül eszik gyümölcspempõt, 8 körül fekszik le, 10-11 körül kiveszem õt egy szopira, és akkor nyugodt a lelkem, hogy nem éhes. Azelõtt én is adtam neki szopit éjjel, ha legalább 3 óra eltelt az elõzõ óta, de mostanában keménykedek, és nem tapasztalok semmiféle káros mellékhatást.
A fejsimogatásra tényleg nem hagyja abba, de legalább érzi, hogy ott vagyok, és nem egyedül kell kisírnia a bánatát... Kép Egy kicsit dudorászni is szoktunk neki, az általában beválik, vagy ha nem, akkor is kb. 10-15 perc múlva abbahagyja a sírást és visszaalszik.

Zulu,
Gyógyulást Malacka fejének!

Csics,
Sok gyógypuszi Petinek!

Van új autónk!!! (És elpasszoltuk a régit Kép ) Az új egy Skoda Fabia, és csak 1 éves! (Annyiért, amennyiért egy 3-4 éves kocsit reméltünk csak.) Én még az életben nem vezettem ilyen új - és ilyen jó - autót, ha az oktatóm Corsáját nem számítom Kép Még nem is mentem vele, csak itt a kertben 5 métert. De majd ha meglesz a forgalmi! Én leszek az utak réme!

Mindenkinek üdv:
Zita
parazita
 

 
 

Sziasztok!

Ma éjjel negatív csúcsot döntött a nem -alvás, de most volt mentsége, tiszta nátha csórikám. Voltunk azért dokinál, de szerencsére semmi baja, csak nátha. Enni sem akart ma, csak szopizott, persze csak orrszívás után tud enni szegénykém.

Zita,
mindig elcsodálkozok, ogy milyen egy hullámhosszon járunk a fiainkkal. Pont most érett meg bennem a gondolat, hogy talán nem kéne egy 8.5 kg-os, 6.5 hónapos fiatalembernek éjjel is 2- 3 óránként szopiznia. Szóval mihelyt meggyógyul, lépni fogok, hogy leszoktassam. Már többször akartam, de õ volt a kitartóbb. Hiszen ha kap szopit, evett és mehettem aludni. Ha nem kapott, akkor addig sírt, amíg meg nem esett rajta a szívem. De most már nagyon kimerült vagyok, nem fogom sokáig bírni. Ha felébredne hajnalban 1x, nem lenne egy szavam se, az természetes, hogy akkor megszoptatom. De eszik 7-8 között, aztán már 11-12 között kéri az elsõ adagot, aztán 2-kor, 4-kor, 6-kor. Néha ezek közül az egyiket kihagyja, na, akkor reggel nagyon megdícsérem. Szóval várom a tapasztalataidat ez ügyben. Az autóhoz nagyon nagy gratula! Solymi is kis sajtkukac lehet!

Nyuszika,
Máté is eszik Sinlacot, imádja. Remélem nem igazolódik be a dokitok gyanuja.

Csics,
jobbulást Petikének!

Zulu,
puszi Malacka homlokára! Gratula a forgolódáshoz!

Panda,
én is beíratom, és ha úgy látom, hogy igényli, akkor megy, ha nem, akkor majd jövõ õsszel. Mikor bementünk az egyik oviba körülnézni, egybõl ment játszani a gyerekekkel, és nem volt hajlandó hazajönni, ordított, hogy maradni akar.

Jó éjszakát!

Mona&Máté
monamáté
 
 


Nyuszi
Megy a drukk ezerrel hogy ne legyen gond Emivel!

Mona
Máténak jobbulást!

Zulu
Gratula a forgáshoz!

Zita
Gratula az új autóhoz.

Lányok csináltam ma Levinek körtés joghurtot, hát két pofára zabálta. Annyira fincsi lett, hogy még én is jó bekajáltam belõle. Sokkal finomabb mint a bolti joghurt.

Vettem én is Bulátát, a zacsijára az van írva hogy extrudált csíráztatott búza. Levinek nagyon ízlik ez is, végre valami amit tud rágcsálni "veszély" nélkül.

Egy kérdés: A rizs- kukorica pelyhet hogy kell a kajájukba rakni? Csak bele keverem és kész, vagy elõtte kell csinálni vele valamit? És ezt zacsiban lehet kapni mint a zabot és a többit?

Forti

Kép
Kép
forti
 
 


Sziasztok!Kép

Köszönjük szépen a ránkgondolást, Malacka tökéletesen regenerálódottKép, ma kishíján beszereztük a következõ sérülést, mert a kölök a hinta elõtt kb. 3 mm-rel száguldott el. Úgyhogy holnaptól ciki, nem ciki, bukóban fog motorozni, mert olyan gyorsan megy, hogy nem tudok folyton a nyomában loholni.

Kataa,
én is Corsát szerettem volnaKép! De aztán beláttam, hogy nem férek el benne a két lurkóval, meg bevásárlással, meg homokozókészletekkel, babakocsival, dömperrel, stb., ezek nálunk állandó tartozékok. Gyermekkel még nem rendelkezõ barátosnõimet általában leveri a víz, mikor megpillantják a kocsit belülrõlKép.
Vezetés miatt ne izgulj, nagyon hamar visszajön. Én is féltem, pocakosan vezettem a 36. hétig, akkor lopták el a kocsit, utána eltelt vagy 3 hónap, mire újra autóba ültem, ráadásul egy másikba, de hamar megszoktam. Muszáj volt.

Zita,
de jó, akkor tényleg jó vásárt csináltatok!

Nyuszika,
remélem nem lesz semmi gond. Pisivadászat tényleg nem semmi, bár nekem egyszerûbb dolgom volt eddigKép. De még a kukac köré sem egyszerû feloperálni azt a zacsit úgy, hogy ne jöjjön le az elsõ mozdulatnál.

Pocok!
Mi is a házak közötti játszón voltunk ma! De akkor ezek szerint elkerültük egymástKép. Vagy én vagyok vakhangya.
Porszívó: nekünk Samsung van, valami sokwattos, és van hozzá egy tartály, amiben összegyûjti a darabosabb cuccokat.(Lego, fülbevaló, pénz, ilyesmik) Ezeket régebben mindig a porzsákból kellet kikukáznom, brrrKép.... Nagyon jól mozgatható, szemben a korábbi, szuperkicsi porszívómmal, ami szuperjól pattogott utánam, mint egy kis labda, és kb. szobánként kellett üríteni a porzsákját.

Tüni,
édes a kép a profilodba, majd az albumot is megnézemKép.

Gumicukor,
Danit is megcsodáltamKép!

Mona,
drukkolok, hogy ma már jobb éjszakátok legyen. Én nem viszem oviba Malackát egyelõre, egyrészt mert úgyis elköltözünk, másrészt nem nagyon van rá igénye, úgy látom. Szerintem elég neki a játszótér. Persze utolsó évre azért biztos beadom majd, de akkor már remélhetõleg Telkiben fogunk lakni.

pusz, jóéjt
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


sziasztok, jó reggelt
képzeljétek tegnap du. óta Dodo forog hátról hasra is!! - most ez a sláger, így közlekedik, görögveKép

Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7
 
 


Sziasztok

Tegnap tiszta rohanas volt annyi minden program jott ossze.Delutan egy baratunknal voltunk ahol Aelx nagyon jol elvolt a csajjal,aki persze dedelgette ezerrel ezzel is mutatva elete parjanak hogy O mar kesz a gyermekaldasra; )))
Hat a srac kb 2 masodpercig tartotta Alexet aztan vissza is adta hogy nagyon izeg mozog.: )))

Ja tegnap a postan volt egy pozitiv elmenyem is .Bementem es ezren voltak az osszes sorban,szererencsere megpillantottam a ferjem egy haverjat aki 2. volt a kigyoban.Gyorsan bepattatntamm hozza.Nem mertem hatranezni mert gondolom mondtak hogy na a kismama nem er ra varni: )))
De a biztionsagi or odajott hozzam es egy masik babakocsishoz hogy menjunk egy ures ablakhoz ne varjunk a babakkal.Cska neztem hogy ez Magyarorszag???!!!

Rit
En is tegnap akartam pont akkor menni,ha tudom hogy ott vagy ,meggyoztem volna magam hogy oltozzek mar fel pizsamabol: ))
Kepzled csak 1 tapit kaptam ugyhogy ma delutan megyek vissza es iratok meg.Legalabb lemeretem en is Alexet.
Most kaptam meg a smst!!!
Az en marcsak parszal hajamat is nyuzza,pedig az jon sajnos magatol is.

Pocok
Nekem eis kicsi van de meg szingli korombol,Zelmer a markaja es a lenyeg hogy sarga szinu : )))

Nyuszi
Drukk hogy ne legyen semmi komoly!!!

Parazita
Gratula az uj autohoz!

Zulu
Hat igen nem tul nagy,de nekem mindenkepp automata kell es azugye mindig dragabb egy fel milaval es a Corsa Easy Tronic igy nincs rajta felar.Bar en a Suzuki utan nem nagyon akrtam nagy autot mert a belvarosban parkolas nem az erossegem es a heylek sem nagyok sehol.

Na megyek teregetni
Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok!

Kataa!
Bízzunk benne, hogy a postai történeted nem csodaszámba fog menniKép Nagyon rendi biztonsági õr lehetett.

Naaa!
Tegnap voltunk dokinál, Gábor végre megkapta az 5 hós oltásokat. Elmeséltem mi volt a pulmonológián, hogy összeakasztottam a bajszomat a dokinõvel. A mi dokink meg legalább elmagyarázta, hogy miért akarta az a másik doki, kezdjem el az elválasztást... A folyadék (anyatej) könnyebben visszajön, mint a pépes. Na de ezért nem fogom elválasztani! Múlt héten nem is váltottam ki amit felirt, csak tegnap, miután megtudtam mire van. A neve cordinax és a gyomorszájat szûkíti, mivel állítólag a bukós babáknál nem zár teljesen jól. Úghyhogy tegnap óta kapja azt a lötyit.
Gábor 9770 g és 69 cm. Én többször is 73 cm-ert mértem, 2 fajta mérõszalaggal, és egyszer anyós, egyszer a párom fogta a gyerket.
Olyan jót röhögtünk a dokival. Dokinéni fogja a fecskendõt, közelít a kicsi combja felé. 6-7 cm távolságban volt a tû tõle, mikor kicsi fiam égtelen visításba kezdett... Megjegyezte, hogy az szúr, fáj és jújKép Biztos nem kellemes. Elég hamar megnyugodott. Jól elmaszíroztam az oltás helyét, így szerencsére nem dagadt be neki, u tána kapott szopit és jöttünk. Kapott lázcsillapító kúpot itthon, meg most is, mert vonás nélkül 38,4 volt a popóban a hõje. Most alszik.

Most futok a dolgom után, na nem mintha a házimunka nem várna megKép
sasha és a 27 hetes Gábor

Kép
sasha
 
 


Sziasztok!

Kataa!

Én épp most jöttem vissza a postáról, és képzeld engem is elõre negedtek, igaz egy nõ, nem a biztonsági õr. De valamelyik nap végigálltuk a sort Emmával.
Kocsi: Én is autómata váltóst szeretnék.KépKépKép Csak a férjem valahogy nem értékeli az elõnyeit. na nem mintha mostanában vennénk kocsit, de majd egyszer talán.

Ma összepakoltam a Emma holmiját a hétvégére, 3 napra megyünk vidékre, a lakodalommal + húsvéttal megfûszerezve, elég jelentõs csomag lett. Lehet hogy tök hülyeség, de amíg nem volt gyerkõcünk, csak terveztük addig én mindíg azt képzeltem el húsvétkor, ahogy majd a férjem nagy büszkén megy locsolkodni a pici fiával.Kép Hát ez nem jött be, tojás begyûjtés helyett készíthetünk mi dupla tojásokat.Kép

Sasha!

Emma már akkor ordít mikor megérkezika doktornõ és meglátja.Kép Felismeri.

manó+Emma

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


ManóKép

Azt hiszem Gabinak a dokinõvel nincs baja... ha éppen nincs nála egy fecskendõ amivel a combja felé közelítKép

puszi
sasha és gabcsi

Kép
sasha
 
 


Sziaszok!

Lenne egy kérdésem a tapasztaltabbakhoz, hozzátok:
Szilárd éjszaka 2szer 3szor ébred még. Ha jólakott, és jóesetben büfizett és visszarakom aludni hátára, akkor nehezen alszik el. De ha hasra teszem le, akkor egy szava sincs, úgy horpaszt, mint a kisangyal. Nem tudom, hogy 2 hónapos babáknál jó-e ha egész éjszaka hason alszik. Szerintem jó, csak annyi mindent hall az ember.

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!

Most csak rövid idõre bekukkantok.
Remélem mindenki jó van, senki nem beteg. Aki mégis, annak jobbulást kivánok.

Képzeljétek Marci tegnap megtanult egyedül felülni. Nagyon örül az új tudományának, és egész nap szövegel hozzá. Ber-ber-ber-ber, bá-bá-bá-bá, pa-pa-pa-pa.

Ja igen, lenne egy kérdésem. Lányok, nincs valakinek háti hordozója? Esetleg nem tudjátok lehet valahol ilyet kölcsönözni? A nyárra kellene. 10 napra megyünk nyaralni, és olyan helyekre is megyünk, ahol nem lehet babakocsit tolni. Keguruban pedig elbírhatatlan lenne. Ezért a pár napért pedig nem szeretnék venni egyet.

Djeszter
djeszter
 
 


Myssina!

Nyugodtan altasd hason, ha neki úgy kényelmes. Nagyon sokan altatnák úgy a babákat, többek között én is, ha a fiam 1 percnél tovább megmaradna hasonKép De nem maradKép Jót tesz nekik. Hason büfögni is tud álmában. Mikor Gábor pár hetes volt, néha hason amikor lehetett és nem reklamált érte hasra raktam aludni és olyan jókat büfizett álmában, annak ellenére, hogy azt hittem kibüfizte magátKép Szóval csak nyugodtan semmi baja nem lesz. És ha bukna az simán kijön, nem folyik vissza.Kép

Djeszeter!
Gratulálok Marci baba tudományához!KépKépKép Nagyon ügyes!

sasha és gbor 27

Kép
sasha
 
 


SashaKép
Köszi az infót. Álmában büfi már volt egyszer, éjszaka amúgy is nehezebb kicsalni belõle. Kép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Myssnia!

Nekem mindkét gyerekem hason aludt, Nátán már a kórházban isKép. Most már nem mindig, de csak azért, mert meg tud fordulni magától (és hasra teszem le). Nagyon sok baba nem tud elaludni hagyatt, mig hason vigan alszik (bár lehet, hogy azért szoktatás kérdése is).
Nekünk még légzésfigyelönk sincs, de ha aggódsz a bölcsöhalál miatt, akkor max. bérelj/vegyél egyet (ha tudsz), és akkor emiatt sem kell aggódni.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Djeszter
én még csak kacérkodom a vásárlásával. egyenlõre még nem ül a gyerkõc, így nem sürgõs a dolog, de ha esetleg addigra sikerülne beszerezni egyet, akkor szívesen kölcsönzöm Kép

Képzeljétek, ma sokkal késõbb indultunk el futni - kb. délben - így megsültem, kiszáradtam + a nap is elég magasan volt, így Dodesz enyhén pirospozsgás lett.szerencsére nem nagyon, de péntekre mostmár tényleg beterveztem egy Brendon látogatást - kellene valami jó napvédõ krém. Mit ajánlotok????

Kataa
ok a péntek de., de majd még késõbb beszéljük meg, hánykor

Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7
 
 


Sziasztok!

Ma délelõtt buszoztunk elõször Danival a Pólus busszal, ott lakik egy fõsulis csoporttársam, õket látogattuk meg és a 7 hónapos kislányát. Dani tisztára otthon érezte magát, ,ide-oda mászott a lakásban, rámolt volna, ha hagyom Kép nagyon haverkodtak, egymás kezét szorongatták, aztán jött volna a szem, ami ugye fényes és színes, de az anyák mindig közbejönnek. Kép
Aztán meg lementünk a Pólus Hotelbe megnézni õket babaúszáson. Sajna mi nem vittünk uszi cuccot, nem tudtam, hogy lehetne, viszont annyira meleg volt az uszodatérben, hogy Danit 1 szál kombiban hurcolásztam, egyik kezemen a gyerek, másikkal meg fényképeztem, közben dõlt rólam is a víz. Aztán kajcsiztunk a pelenkázóban és jöttünk haza, végig aludt a buszon Dani. Most is alszik végre.

Beszti
Miért lepõdsz meg, miket adok Daninak? Kép Minden olyat, amit már lehet.

Parazita
Gratula az új autóhoz! Anno mikor Dani még csak a pocakomban volt, sóvárogva néztük a Megatoysban a Ford Focus Combit, amit kisorsoltak, hát nem nekünkKép Viszont mindenképpen kellett egy nagyobb és fõleg biztonságosabb autó, így belevágtunk. És most van egy Ford Focus Combink, 3 éves! El sem mertük hinni, hogy ez a miénk. Mi októberben vettük, és nagyon szeretjük! A 18 éves 1.3as Opel Kadett után egész más egy 1.6ost vezetni, na meg a szervó sem mindegy. egyszeûen imádom!
Vezessetek óvatosan! Énis most edzõdöm újra, ,mert én kb. 8 évig nem vezettem, na meg ksi porfészek vidéki városkánk után ugye itt jóval nagyobb a forgalom is.

Forti
Én is azóta ilyen joghurtokat zabálok Kép
Risz és kukipelyhet kétszer annyi vízben fõzd fel, hogy puha legyen, szinte minden hasonló pehelyre ez vonatkozik. Én is gí csinálom a zab-, rizs, búzapelyhet és a kukoricadarát + hajdinát is (ez utóbbinak több idõ kell, míg megfõ).

Pocok
Nekünk LG Cyking (tudod, a tornádó erejével hat reklámos)porszívó van, porzsák nélküli, csak ki kell önteni a cuccot és elöblíteni a tartályt. Van hozzá atkaszívó fej is és egy csomó picurka tartozék különbözõ lyukak takarítására. Most a Metróban akciós is. Állítható a szíváserõsség is, pl. orrporszívózáskor ez kifejezetten elõny.

rit
gratula a forgáshoz!

Kataa
Lehet ez már az uniós Magayország, azért mehettetek elõre! Nekem is segítettek fel-le emelni a babakocsit a buszra, meg is lepõdtem. Ha ezt tudom, akkor a hiper szuperebbikkel megyek Kép

Sasha
Lasan te a dokik réme leszel! Kép Tipikus anyaoroszlán vagy ! Kép

Kataa, Manó
Én pont a sima váltó miatt szeretek autót vezetni! Ti nem?

Myssnia
Dani elsõ perctõl fogva hason alszik, hanyatt uis utál. Semmi baja, sõt én is mindig hason aludtam.

most pusz, dani felébredt

gumicukor és dani

KépKép
KépKép
gumicukor
 
 


Beszti
Akkor nem vagyok egyedül a hasonalvással. Az igaz, hogy kicsit aggódom a bölcsõhalál miatt. Légzésfigyelõm nincs, ha lenne is csak bérelnék, de annyian panaszkodtak már téves riasztás miatt. (lehet, hogy mikor riaszt, akkor megijjed a baba, és újra lélegzik?)

Rit
Szerintem a Vichy elég jó. Nekem bevált. És van gyerek változata is: UVB 35 / UVA 16 és UVB 60 / UVA 16
az UV 60-astól már barnulni sem fog. Kép Kép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok

Rit
Megjartuk ma is a rendelo.Vedonom szokas szerint negativumot dontott a kedvessegben.De mar rajottem miert nem szeretin a tajekozott anyukakat.Neki a szimla semmit nem tudo fajta jon be.Kerdezte hogy Alex forog –e,mondom mar igen,err O hat az jo mert mar kell neki ebben a korban.Ja es hogy rakjam ki a traszra a jarokat es ott legyen,Mondom hat egesz nap tuz oda a nap,azt mondta az nem baj jo a meleg napocska.!!!!
A hosszat is csak nagy unszolasra akarta lemerni merthogy 1 honapja mar merte : ))Szoval 7640 gramm es 69 cm ,mindez eves elott es egy nehez pelenka utan : ))
Ja utana a Dunaparton etetem meg de nem tudom miert alig akart enni,talan zavarta hogy kint eszik.Remelem penteken azert mehet a piknik ha mar addig elmegyunk.
En is kivancsi vagyok majd mivel kell oket kenni nyaron.
Gratula Dodesznak!!!

Gumicukor,Sasha
Szerintem a pasi azert engedett elore mert mindig oda jarok es mar ismer,ja es tobbszot nyuszogott a sorban Alex amig vartunk,persze igysem engedett elore senki akkor : (

Mano
A varosi csigalassusagban nagyon jo a az automata valtos.
Hu en is tudom mi mindent kell pakolni.A ferjem mondja is ha megyunk valahova 2 napra hogy inkabb maradjunk egy hetig ugyis ugyanennyi cucc kell : ))
Mit vesz fel Emma az eskuvore?Azt a csini bordot amiben a kepen volt??
Boldog nevnapot neki elore is ha szombaton nem lesztek!!

Myssnia
Nekem Alex utal hason lenni ugyhogy ez nalunk nem kerdes,de ha Szilard szeretin akkor altasd ugy.Bar en tobb helyen olvastam hallotam hogy csak ellenorzott korulmenyeknel jo a hason alvas,de latod hogy sok babaigy alszik.

Tenyleg hol van Viki es mi ujsag vele meg a pocaklakojaval???

Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Kataa!

Hogy találtad ki, hogy a csini bordó az esküvõi ruha?Kép
Köszi a névnapi jókívánsáagot.

Myssnia!

Altasd úgy, ahogy szeret aludni. Úgyis írtad hogy sokszor melletted alszik, amúgy se tartozik a rizikós csoprtba, akkor meg miért ne aludna jól? Modjuk nálunk van légzésfigyelõ, pedig Emma háton alszik, de azért mert külön szobában van. A hibás jelzésekrõl már próbáltam írni, hogy meggyõzõdésem, hogy géphiba, de kissebb vitába torkollott a dolog a másik topicban, így abbahagytam. Egyébként Manó 2-vel szoktunk néha együtt sétálni, és azóta is bejelez a gépük, pedig Dorka már meghaladta a négy kilót. A miénk szerencsére továbbra se téves riszt, pedig Emma már elmászik az ágyban.Kép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Naptej: Én sima DM márkát vettem Emmának (Sun Dance 30), gondoltam ha a többi dolguk jó, akkor ez is. Ma ki is próbáltam, mert sétáltunk itt a tónál, és kivettem egy kicsit a kocsiból. Amúgy én felnõtt naptejbõl se szoktam a legdrágábbakat megvenni, tavaly elõtt meg tavaly pl az Avon naptejét használtuk, tengerparton is, és nagyon bevált, nem égtem le, pedig én nagyon le tudok. Nekik is van gyerek naptejük. A Vichy biztos szuper, de õrült drága.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok

Nekünk ma megint rossz éjszakánk volt, Levi ismét csak rajtam tudott vissza aludni valamiért. Kép Kép

Myssnia
Szerintem is nyugodtan altasd hason Szilárdot. A bölcsõhalál a koraszülött, kis súlyú babáknál jelent veszélyt. Levi 4 hetes kora óta alszik hason. A mai napig is. Soha nem volt semmi baj, elõnye viszont volt, nagyon hamar megtanulta emelni a kis fejét, erõs lett a nyaka, stb. stb.

Djeszter
Gratula Marcinak!!

Gumicukor
Köszi! És ha megfõztem akkor utána teszem a fõzijébe? vagy hogy?
Én is a váltó miatt szeretek vezetni! Kép Kép
Nekünk volt ilyen is olyan is, nem mondom hogy nem kényelmes az automata, terhesen kimondottan jó volt.
De a váltós az igazi.

Forti

Kép
Kép
forti
 
 


Sziasztok!

Pocok, Te nyertélKép, pedig naggggyon büszke voltam magamra, hogy beazonosítottalak titeket, aztán most olvasom, hogy Neked már tegnap sikerült. Örülök, hogy végre találkoztunk, majd legközelebb jobban igyekszem a játszóra. Azért tényleg vicces, már valószínûleg homokoztunk egymás mellett jónéhányszorKép. Ajsa kiheverte a szurit? Anna eddig nem lázasodott be, remélem már nem is fog. Pénteken megint megyünk nagymamizniKép. Meg izmozni. Ugyan eddig egy grammot nem fogytamKép, de nem adom fel.

Djeszter,
gratulálok Marcinak az üléshez!KépKépKép

Rit,
én Clinique 30akárhányfaktorosat használok az arcukra, ebben nincs parfüm. Egyéb testrészekre a Vichyt, ami tényleg aranyárban van, de jó sokáig elég, és tényleg nagyon jól véd.

megyek fürdetni, majd még bekukkantok
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a bíztatást, már kezdünk alakulni.
Gyorsan le is fekszem.

Pemeske
pemeske
 
 


Sziasztok
Myssinia
petike is hason alszik már a kezdetektöl bár én is féltem az elején hogy a hason alvástol baja lesz de szerencsére semmi baja nincs ma már tud az oldalán is aludni de leginkább hason szeret aludni .

Rit
én még nem kenem semmivel az arcát hisz még közvetlenül nem érte fény majd ha melegebb lesz az idö akor ö is kap naptejet de most még nagyon csalafinta az idö .

Mano
nekem Ambre solaire van 20faktoral és nekem bevált én petikének is ilyet szeretnék csak gyerek változatban

Zulu
a Vichy tényleg szuper én probátam az arckrémüket az jo volt de nagyon drága de majd most kérek a nyuszira+a névnapomra hátha megkapom Kép

Djeszter
Gratula az üléshez Kép

Gumicukor
szerintem elöbb utobb mindenki anyatigris lesz hisz a babáinkat védjük és a legjobbat szeretnénk nekik Kép

Lányok
petike amiota tud mind2 irányba forogni azota az ágyon igy szeret közlekedni és félelmetesen gyorsan tud igy haladni a nagyágyunkon 5percenként kell beraknom a sarokba hogy lene gurujon az ágyszélénél Kép de a földön viszont kuszik és nem gurul ja és mostmár ulyság stop van mert most már nem györökedve játszik vele hanem megakarja enni igy már nem játszunk ulyságal hanem kendövel és egyébb játékal és mindent megakar rágni ,kostolni amit elér kedvenc a müanyag ,és a papir csak hogy én ezeket elveszem az orra elöl mert kiharapna belölük darabokat .
és Petikének ki bujt a 4.foga is igy már 4fogat tud csikorgatni amit rémes halgatni viszont tündéri a 4fogával Kép

Pusz Csics és a 4fogu Petike
csics
 
 


Sziasztok!

Sajnos elég kevés idõm van mert tanulnom kell. Még csak most kezdõdött el az egész de már hányingerem van a tanulástól. Mi jól vagyunk a Petra továbbra is eszik szépen. Szopi után már megeszik kb 100g-ot. Ma 9 hónapos és reggel észrevettem, hogy kibújt a harmadik fogacskája. (felül jobboldalt)

Dec8
Mi is szombaton a 10 órás úszáson voltunk. Összesen négyen voltunk csak. Akkor együtt voltunk csak hát nem ismerjük még egymást. Rajtam kétrészes ezüst színü fürdõruha volt és külön voltunk mert most volt a vizsga. Téged, hogy tudlak megismerni?

Rit
Te merrefelé laksz? Találkozhatunk csak most ezen a héten meg a jövõ héten van egy-egy vizsgám de utána igen.
Te Dodoval együtt futottál? Régebben mi is jártunk a párommal futni. A szigeten elég sokan futnak mindig.

Dió
Milyen pelyheket veszel? Azt amit a közértbe árulnak vagy lehet kapni külön babáknak is? Mire kell figyelni? Azt hiszem csak féléves kor alatt kell a gluténmentes.
Mikorra tervezitek a tesót? És milyen suliba szeretnél járni?
Szombaton volt nálunk egy ingatlanközvetítõ és azt mondta, hogy náluk maximum 1 hónapig van egy lakás. Ez nagyon jó de akkor nekünk is gyorsan el kell kezdeni keresgélni.

Ilke
Miket vettél Lilinek a börzén? Képzeld mi meg vettünk neki tegnap autósülést. 0-18 kg vettünk de olyan picike benne, hogy alig látszik ki. Utólag is boldog 9 hónaposságot!
Igen levelezõre járok. Az a baj, hogy én is elég sok mindent tervezek de nem tudom, hogy hogyan fogok boldogulni vele.
1/. Suli befejezése, 2/ nyelvvizsga, 3/. Szakdolgozat megírása, 4/. Költözés, 5/. Testvér a Petrának Ez így elég sok egyszerre nem?
Én megérdeklõdtem a sulit és sajnos itt nincs támogatás a kismamáknak mert ez alapítványi.

Sasha
Mi voltunk is tegnap a Kenguru Goldba és tényleg nagyon jók vannak. Vettem is a Petrának három napozót. Én úgy ültetem a Petrát, hogy a szekrény elé teszem és mögé teszek egy nagypárnát és ha elfáradt akkor meg tud támaszkodni.

Nyuszi
Szép Gödöllõ csak nekem nagyon messze van. Mi elõször megpróbálunk Pesten venni és csak végszükség esetén megyünk vidékre. Boldog ¾ évességet Emiliának!

Szilcsike
Mikor a Petra harapott a szopizásnál akkor mindig rászóltam erõsen, hogy nem szabad utána megpróbáltam megint és ha ekkor is megharapott akkor nem adtam neki cicit. Ez két napig tartott és most már nem is próbálkozik a harapással.

Manó
Szerintem is olyan büdös a fagyasztott anyatej. Én is kidobtam mert a Petra nem ivott egy kortyot sem belõle. Én a fõzelékbe sem mertem beletenni.

Csics
Jobbulást Petikének!

Zulu
És hol árulnak bulátát? Jobbulást Malacka buksijának!

Forti
Te hányas szandált vettél? Mennyit nõ ilyenkor a lábuk nyárig?

Pemeske
Jó, hogy jelentkeztél. Hiányoltalak a múltkori találkozóról.

Alvás: szerintem próbáld meg ha felébred éjjel akkor nem veszed ki hanem hagyod kicsit sírni. Lehet, hogy pár nap múlva már fel sem fog ébredni és így neked is jobb lesz.

Ági és a 9 hónapos Petra
petra2
 
 


sziasztok
Ági
párna nélkül nem tud ülni petra ? mert ha nem akor ne ültesd igy mert tönkre mehet a gerince nekem azt mondta a dokinéni hogy csak akor ültesem ha ö tud ülni párnákal megtamasztani nem szabad nekem az egyetlen dolog amire azt mondta ugy ülhet ha én lábamon ül és én fogom a derekát de ezt is ritkán csináljuk mert igy meg nekem fáraszto mert mocorog álandoan Kép

Pusz Csics és a 4fogu petike Kép
csics
 
 


Sziasztok

Csics, Ági
Gratula a fogacskákhoz!

Ági
Petrának boldog 9. hónapot!
Én 20-as szandit vettem, szerintem mire használni fogja (nyáron már azért szerintem fog tipegni), addigra jó lesz. Most kb. egy fél cm-rel nagyobb mint a lába. Kisebb is volt, de azt mondta ott a nõ, hogy nem érdemes pont akkorát venni mint most a lába, mert kinõheti addigra mire ténylegesen kell.

Forti

Kép
Kép
forti
 
 


Sziasztok
En mar tul vagyok a fozesen ugyhogy ma pihenonapot rendeltem magunknak: )))

MAno
Hat mert az olyan nagyon elegans: )))Te is bordoban leszel?/Az lenne az igaz: ))

Csics
Gratula Petike 4.fpgahpz meg a produkciokhoz!!!
Meggyogyult mar?Tud enni?

Agi
Petranak is gratula,neked meg kitartast a tanulashoz!

Na megyek babazni
Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Kataa!

Hát képzeld bejártama várost hogy a méretemben találjak bordó kosztümöt, vagy minimum valami bordó felsõ részt, de sehol semmi. Így jár, aki viziló méret.Kép Így a végén vettem egy drapp kosztümöt, vagy van fekete nadrágom, meg olyan fekete átlátszós felsõm, még nem tudom melyiket veszem fel.

Csics!

Petike már jobban van? Lehet hogy a foga miatt ment a hasa? Gratulálok, biztos nagyon édes a 4 fogával. Emma meg háton fekve kúszik hátrafelé, a fenekét emelgreti és így tolja magát. De a feje a földön van. Eszméletlen milyen mozgásokat tudnak kitalálni.

Vezetés: Én nagyon béna vagyok. Régebben jobban ment valamivel, de csak anyukám kispolskiját tudtam jól vezetni.Kép A sebváltot utálom, nagyon bénázom vele.

buláta: A DM-ben lehet kapni. Én majd 1 hónap múlva szeretném Emmánál megpróbálni a búzát bevezetni, akkor 7 hónapos lesz. Vagy szerintetek az még korai?

Manó+Emma

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, Solymi tegnap felállt!!! Lehet lejjebb állítani az összes ágyakat és járókákat, ami rossz hír, mert a hátam még jobban kikészül majd...

Mona,
Egész jól beválik a módszer, amit Diónak leírtam. Ma éjszaka nem is ébredt fel, csak egyszer nyöszörgött egy kicsit. Persze nem táplálok túlzott reményeket, valszeg ez most még csak egyszeri véletlen. Nappal is igyekszem elhúzni a szopikat, hogy inkább 5-6 óra legyen, ne 4. Végül is ez is elég jól sikerül. Persze ha nagyon nyûgös, akkor azért nem kínzom ilyen sokáig...

Tegnap eljutottam kozmetikushoz - iszonyat volt. Elõször az arcomat nyomkodta ki - fájt. Aztán a szemöldökömet tépkedte meg - fájt. Végül fazongyanta - k...vára fájt. Kép Ennyit a kikapcsolódásról. Mondjuk az arcmasszír jólesett.

Üdv:
Zita
parazita
 


Helló!!!

Örömhír!
Áttört Gábornak a 2 alsó foga!!!! Látszik szabad szemmel, rece is érezhetõ is és úgy örülök neki, mintha nem is tudom mi történt volnaKépKépKép

puszi
sasha

Kép
sasha
 
 


csics
gratula petikének a fogakhoz is meg a guruláshoz is!!! - mellesleg én is már elõre kiborzongom magam a gondolattól, milyen lesz fogcsikorgatást hallgatni. pedig lassan aktuális lesz a 3. fogunk Kép

Ági
Igen, persze, hogy Dodoval futok + görkorizok + mindent. Direkt ezért avn 3 kerekû verdánkKép
Mi a Corvin mozi közelében lakunk, ti merre?? Ha nagyon messzi, akkor találkozhatunk félúton Kép

Manó
a bordó ruci szerintem is tutti!!Kép

Kataa
nálunk dettó ez a helyzet, kaja kész, ma pihi + kiagyalni, hogy holnap mi a túrót csináljak: 3 napra elutazunk, így le kellene gyártanom annyi bébikajátKép
képzeld, a máj.1es 4 napos 7végére sikerült szállást szereznünk, irtó mákunk volt: tegnap telcsizett a párom - és épp akkor mondta le valaki baleset miatt (szegényKép) -pedig már hónapokkal elõre le volt foglalva. Így sikerül Telkibányára mennünk, jókat túrázunk majd, a szállás meg tök olcsó: 4rugónál kevesebb/éjszaka egy dupla ágyas szoba reggelivel, fürciszobával és szaunahasználattal Kép

megyek is olvasni - Dodesz épp alszik Kép

pusz
Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7
 
 


sasha
Gratula a fogacskákhoz!!!!!!!egyszerre kettõ??? nem fáj neki nagyon??

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7
 
 


Sziasztok!

Tegnap este megnéztük a Még egy kis pánikot, jókat kacarásztunk rajta, bár azért az elsõ rész az jobb volt egy kicsivel. Danira nagyiék vigyáztak, pont elaludt, mire indulnunk kellett, és csak éjfél körül ébredt egy kis cicire.

Naptej
Dani sajnos vagy nem, ,az én bõrömet rökölte, ami hiper szuper ultra érzékeny, fehér és már a legkisebb naptól is leég és nincs az a csodaszer, amitõl lebarnulnék. Én kiskoromban sokat leégtem, emiatt több a szeplõ is a hátamon Kép Én is kinéztem a Vichy-t Daninak, nem érdekel milyen drága, de ne szenvedjen, mint én anno.
Már használtam már Vichy terméket és tényleg nagyon jók és nem is kell nagy mennyisége belõle, jól eloszlatható a bõrön. Szerintem nem sokkal drágább, a többi naptejtõl, ahogy nemrég összehasonlítgattam. Mondjuk én eddig vagy Nivea-t vagy Ambre Solair-t használtam.

Forti
Igen, ha megfõzted, akkor utólag is beleteheted, de pl. abból is csinálhatsz rántásszerûséget és együtt párolod õket. Én mondjuk a fõzibe nem teszek ilyet, azt barna rizsliszttel és oliva vagy kukoricacsíraolajjal rántom most már. A délutáni joghurtos/kefíres gyümölcsébe szoktam tenni neki.

Csics
Hogy hogy közvetlenül nem érte még fény Petike arcát? Hogy sétáltok?
Bocs, hogy megint kötözködök, de tudom szeretsz azért, de az ulyság=újság nagyon fájt. Persze azért szeretlek ám!

Ági
Nektek vizsgázni is kell úszáson? Mesélj!
Gabonapelyhek
Fél éves kor alatt én nem is adtam, Dani 7 hónapos volt, amikor elõször kapott gluténmenteset, most már kap gluténosat is, ,bár még azért keveset.

Fagyasztott anyatej
Érdekes, nálunk sosem volt büdös, teljesen szagtalan volt. Én a fõzikben nem bírtam a szagát, ahogy a melegebbbel összekeveredett.

Bulátát láttam a DM-ben is.

sasha
gratula a fogacskához! Majd most jön az anyu álla harapdálósdi, ami már 2 kicsi fogacskáal sem valami kellemes Kép

Mára ennyi, legyetek jók!
gumicukor és dani

KépKép
KépKép
gumicukor
 
 


Sziasztok,

nem volt számítógépünk, aztán meg inetrnetünk... Kép
Holnap meg sajna utazunk el, így nem is tudom, mikor fogom végre behozni a lemaradásomat. Azért majd igyekszem.

Ellivel nincs semmi különösebb újság, se fog, se kúszás...
Viszont megtanult "beszélni", folyamatosan gagyog -és már nem csak ö, meg hö van végre! -azóta be nem áll a szája.

Most megyek olvasni, majd meég jövök. Azt hiszem, visszafelé kezdem el...

macsek
macsek
 


sasha
nekünk is egyszerre 2 fogacskánk jött ki pont 9 hónaposan!

KépKép
KépKép
gumicukor
 
 


Ma a delelottom abbol allt hogy Alexet forgattam vissza hasra mert hiaba teszem le hason rogton megfordul,ja es meg a nyal torolgetes is volt mert megy a kopkodes ezerrel.

Mano
Na akkor egyfele jar az agyunk.De a vajszinu bordo is szuper lesz ; ))

Parazita
Hu de ugyi Solymi!!!
NEis mond nekem is izomlazam van epp a folderol valo emegetestol!!De erre csak most jottem ra eddig ne mtudtam mitol faj igya karom: )

Sasha
Gratula Gabinak!

Rit
Mikor utaztok el??Miert viszel uveges kjat ,azt csak elokapod es kesz,de ha nagyihoz mentek ott elore szolsz hogy mit vegyenek amibol tudsz kotyvasztani.
Mi vasarnap reggel megyunk csak anuekhoz hetfo estig.
Delutan megyunk Krisztaval a Duna Parta,nem jossz velunk???2-kor.
Jovo heten csutortoktol egy hetig viszont lent leszek anyueknal mert a ferjem elutazi es utalok egyedul aludni.De latom ti ugyis turaztok a hosszu hetvegen,orulok hogy sikerult.

Gumicukor
Mi is azt lattuk a multkor es ugyanez volt a velemenyem.

Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Elszállt, Kép akkor még egyszer.

Sasha,

most olvasom, hogy Gabi Coordinaxot kap. És csak úgy mindenféle kivizsgálás meg ellenrzés nélkül kapja? Mert Elli is azt kapja (már egyszer irtam Ildikonak is) , de mi elötte kórházban voltunk és ott állították be az adagot. Folyamatosan emelve. Elso nap 4*2 ml aztán szépen emelték a megfelelö adagig.

És azota is rendszeresen ellenorzik. Labor, UH, EKG. JA, és amikor elkezdte szedni, akkor egy hét múlva is visszarendeletek, laborra meg EKG-ra. És februárban is voltunk kivizsgalason, meg most 28-án is megyünk.

Szerintem nem véletlenül vigyáznak ennyire. Pedig Ellinek amúgy semmi más baja nincs. Mondjuk, ha megfázik, neki is van egy kis hörghurutos-aszmatikus fulladása, de az más kategória.

AMúgy februárban be akartak még egy gyoygeszt allitani, d enem engedtem. Elég neki ez az egy is. Mert a bukas az mar nem zavar, csak tiszta ruha kerdese. De tudod, nekunk azetrt kellett ez az egesz, mert neki tobbszor leallt a legzese is.

A Coordinax a bukasokon csak egy keveset enyhített nalunk. Amit meg Elli kap/ott az a Nutriton. Ez szentjanoskenyerfamag kivonat. Talan meg emlkeszel ,emmnyit problémaztam azon, hogy nem akarja megenni. Most már elég jól megeszi. Szerintem ezt lenne érdemes kipróbálnod Gabinál. Én most szinte minden evés elött adok neki pár kiskanállal és akkor jobb a helyzet. Meg most már bele tudom keverni a gyümijébe is és így jobban megeszi. Ha elég sokat megeszik belöle, akkor tényleg észrevehetöen kevesebbet bukik. Csak gyorsan ekll kanalazni, mert hamar beleköt a tányérba. Kép

Az meg, hogy a pépestöl kevésbé bukik... Hát, nem tudom. Az is igaz, hogy még minden kaja (ebéd, uzsi) elött szopizik, de szerintem egyre kevesebbet. Viszont bukni ugyanannyit bukik. Csak most már színeseket. Kép

Még annyi jutott eszembe, hogy Ellinél kiderült, hogy refluxos. Alapból adnak az ilyen babóknak savlekötöt is. Én egy darabig nem nagyon adtam neki, mert megbeszélte a saját dokinkal, hogy csak úgy nem kell. És régen nem is igen bukott savasat. De mostanában (azt hiszem, amióta mást is kap) egyre többször vettem észre, hogy amikor bukott, akkor összerázkódik és fintorog. Söt, néha sírva is fakadt. Akkor elkezdtem nagyon figyelni és meg kellett állapítanom, hogy sokszor sav jön fel. Így aztán ado neki a savlekötöt is. Még mindig nem rutinszerüen, de egyre többször. NEm akarom, hoyg a sav végigmarja a nyelöcsövét, mert az mindenféle komolyabb gondot hozhat maga után.

Ha gondolod, szívesen megírom neked magánba a doki nevét a Heim Pálból. Velünk nagyon rendes és kedves. macsek2002@freemai.hu

Bocs a hosszúságért, de ha én egyszer elkezdek írni... Kép

Most megyek, olvasok tovább.

macsek
macsek
 


Zita
Gratula a felálláshoz!

Sasha
Gratula a 2 fogacskához!

Forti

Kép
Kép
forti
 
 


Valaki Plíz Help!

Nem bírok pisit gyûjteni. Én nem tudom hogy gondolták ezt, egy 9 hónapod folyton izgõ-mozgó babánál...ha be is csorog valami a zacskóba, az az elsõ popsira huppanásnál ki is préselõdik.Kép

Pocok

Neked hogy sikerült? Persze ez gondolom kisebb korban volt nálatok, nem? Akkor még könnyebb.

Ilke, Ági

Utólag is boldog 9 hónaposságot!Kép

Gratulálok az összes új fogacskához, most mi is szenvedünk eggyel.KépKép

Zita

Nagyon ügyi Solymi!Kép

Gumicukor

Nekem a párom bõre ilyen hiper érzékeny és most úgy néz ki a gyereké is. A dokinéné szerint azért még nézzük meg, hogy nem tejérzékeny-e, úgyhogy most szünetel a tejbedara, de szerintem nem az. Úgyhogy nyáron továbbra is egyedül napozok, míg a párom Emivel az árnyékban játszik majd.Kép Na meg beszereztem egy 30 faktoros Ambre Solaire kencét.Kép

puszi
Nyuszi és a 9 hónapos Emília

KépKép
KépKép
nyuszika
 
 


Sziasztok!

Nyuszi,
moss tisztára egy befõttes üveget, tedd csupasszá a lányt, és vonuljatok be a fürdõbe. Nyisd ki a csapot és folyasd, ha elindul a pisi, tartsd alá az üveget. Én így szoktam, mert bár fiaim vannak, a zacsiba nem ment sose. Remélem, sikerül!

Mona
monamáté
 
 


Nyuszi!

Emma 3 hónapos volt mikor gyûjteni kellett, mégse sikerült a zacsiba. Én egy mûanyag pohárral álltam lesbe a csupasz kisasszony mellet, és amikor megindult, odatartottam a poharat. Sok sikert.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


köszi lányok

és mennyit kell gyûjteni?


Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk méreckedni és a Petra 7100g és 68 cm. Egy hónap alatt hízott 240g-ot ami nem sok de végre elértük a büvõs 7kg-t.

Nyuszi
Miért kell vizeletvizsgálat Emiliának? Lehet, hogy írtad csak nem vettem észre.

Mona
Jobbulást Máténak!

Zita
Gratula az új autóhoz.

Djeszter
Gratulálok a felüléshez! Én is érdeklõdtem már de sajnos nem tudok ilyen kölcsönzõt. Mi is megyünk majd kirándulni májusba mikor az a négy napos ünnep lesz és az erdõbe elég nehéz tolni a kocsit és hát a kenguruba meg már nagyon nehéz. Venni én sem akarok mert nem nagyon tudom kihasználni.

Gumicukor
És milyen volt a Pólusba az úszás?

Csics
Gratulálok Petike 4. fogához!

Napkrém: én is gondolkoztam rajt, hogy kellene már venni mert tegnap is lentvoltunk 2 órát és már elég erõsen süt a nap. A Petrának meg kicsit fehér bõre is van.

Hétvégén megyünk le a Balatonra, már úgy várom. Mondjuk azt mondták a TV-be, hogy kicsit le fog hülni az idõ.

Ma jött egy érdeklõdõ megnézni a lakást. A cipõjét nem vette le pedig látta, hogy a Petra a földön van. Nem szóltam neki nehogy ezen múljon. Most moshatok fel mindenhol mert az egészet végigjárta.

Tegnap itt volt az egyik barátnõm és hozta az esküvõi meghívóját, májusba lesz. Örültem neki csak én még soha nem hagytam itthon a Petrát. Nem is tudom, hogy hogyan csináljam majd. A szertartásra elviszem utána hazajövünk megfürdetem kap szopit és az anyósomékat meg áthívom. A baj csak az, hogy biztos ekkor lesz a vacsi is.

Ági
petra2
 
 


Sziasztok!
Na, most van egy kis idõm írni, és rendesen visszaolvasni is.

Djeszter!
Nekünk van háti hordozónk, még akkor kaptuk, mikor Noémi pici volt, de sosem használtuk. Picit ugyan haszált kinézetû, de szívesen odaadom. Ha kell, örökbe is, mert csak a helyet foglalja. Kidobni nem akarom. Remélem, Anyukám sem dobta ki, ugyanis nála van... De ha tudsz varrni, az eredeti mintájára lehet készíteni új huzatot, mert a váz az jó.

Autó
Nekünk kombi Warezünk vanKép, és mindig totál tele van a csomagtartója (babkocsi, babatáska, homokozó, stb., stb.). Mi csak azért vettünk ekkorát és ilyen típust, mert építkezni fogunk (már beszéltünk a tervezõvelKépKépKép), és ebbe sokminden belefér, és nem sajnáljuk, ha szétmegy. Arra nem is gondoltunk, hogy milyen praktikus két gyerekkelKép.

Csics!
Petike klasszul fejlõdikKép. Jobban van már?

Mona,
és a Te gyerkõceid? Noémit végül nem írattam oviba, mert jövõre úgyis át kell íratnom oda, ahol dolgozom, mert csak így fogom tudni a munkábajárást megoldani.

Cipõ
Noéminek nyaranta 2 számot nõ a lába, egyébként évszakonként egyet. Most lesz 3 éves, és a nyári szandija már 27-es lesz. Kis yetiKép... Ádámnak pont ma akartam venni cipõt, de neki meg olyan magas a lábfeje (husisKép), hogy a 19-es cipõbe nem megy bele, hosszra viszont ez még nagy neki. Most meg vagyok lõve, mert a háromcsatos szandihoz még hideg van (annak lehet állítani a lábfejénél a bõséget), a többi változat meg kicsiKép.

Tegnap voltunk Ádit méretni 9840 g és 74 cm. Eredetileg csak azért ugrottunk be a védõnõhöz, mert csuklott a gyerkõc, és pont útba esett, így ott megszoptattam, de ha már helyben voltunk, megejtettük a mázsálást is.

Ja, majd' elfelejtettem, minden foghoz és felálláshoz, forgáshoz, kúszáshoz gratulálok!

Beszti!
Még régebben kérdezted, mikor bújnak ki Nátán "hiányzó" fogai. Ált. 1-3 hónappal a kisõrlõk megjelenése után jönnek a szemfogak.

Most megyek, megetetem a herceget (a kisasszony nagyizik, mert a tesóm is itthon van, így muszáj volt elengedniKép). Nem tudom miért, de nem volt hajlandó aludni délután. Tegnap is alig lehetett elaltatni, ma meg egyáltalán nem sikerültKép.

Panda

panda
Halásztelek
 
 


Sasha,
Gratula a fogakhoz! Én is nagyon-nagyon örültem nekik. Solyminak is egyszerre jött a kettõ. A cicimen éreztem, hogy mintha egy kicsit csiklandozna Kép

Megvan a forgalmi (egy egész délelõttöt kínlódtunk vele az okmányirodán, gyerekestül, férjestül), úgyhogy ma este lesz a nagy pillanat! Én sem vagyok egy nagy parkolófenomén - fõleg hátrafelé, de az elõzõ tragacs sokkal nagyobb volt. Meg az 5 ajtósnak jobban is lehet érezni a végét.

Nyuszi,
Semmi okosat nem tudok mondani a pisigyûjtésre, de drukkolok ezerrel! Kép

Üdv:
Zita
parazita
 


Sziasztok

Fürdés elõtt beleállítottuk a mûanyag lavórba és megnyitottuk a csapot...jött is a pisi, kemény 20ml...Kép Szerintem több maradt a lavór falán miután kiöntöttem.Kép De nem adjuk fel, legfeljebb megismételjük még vagy 5x.

Zsani

Mennyit kell bevinni?

Ági

Azért kell megnézni a pisijét, mert 2 hónap alatt kevesebb mint 400g-t hízott és a dokinéni azt mondta ez lehet egy tünetmentes húgyúti fertõzés miatt is. És 3 hét múlva mennünk kell megint súlymérésre.
Most próbálom tömni bele a Sinlacot.

Zita

Köszi a drukkot.Kép

Autóvezetés

Én imádom, terhesség elõtt ,alatt és a mai napig vezetek. És szerintem is a váltás a poén benne. Bár a barátnõm
odavan az automata sebváltóért.Kép

Ilke néni hol vagy?Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika
 
 


Sziasztok!

Sajna, anyu mar elment ....Olyan jo voltKép, hogy itt volt, de olyan rövid.Kép

Kepzeljetek, Rebi teljesen oda van a darabos ennivaloertKép. Mostanaban minden nap kap valami nagyon puhara parolhato zöldseget, eddig altalaban cukkinit es almat vagy körtet. Probalja ügyesen a szajaba tenni, es enni.De azert en is adom neki, hogy valmi tenyleg kerüljön a pocakjaba! Amikor mar latja, de meg nem kaphat, mert tul forro, akkor mar olyan türelmetlenül sir!!! De azert ebböl is meg csak modjaval eszeget, mennyisegnek meg igy sem nevezhetö.

Agi,
Hogy birod a tanulast Petra mellett? Amig meg kicsi volt es sokat aludt, addig, meg el tudom kepzelni, de most...???
Gratula a 9 honapossaghoz!

Csics,
Jo, hogy jobban vagytok!
Nalunk en nagyon sokat csikorgattam(talan meg most is, nem tudom) a fogam, es Aaron is teszi! Rebi meg ne tudja, mert nincs neki!
Gratula a 4. fogacskahoz !!!

Parazita,
jo kis önkinzo vagy! De nehogy a kozmetikusra legye dühös, hiszen gondolom, nem magatol ötlötte ki Neked ezt a "programot"!Kép

Sasha,
gratula a 2 fogacskahoz!!!

Naptej
Lanyok a DM-es (sun dance), gyerekeknek valo 18-as fenyvedöfaktoru, nem tudom, hanyfele tesztet (Stiftung Warentest- nemet) kibirt, es megallta a helyet. Ez a teszt ez többek között rakkeltö anygokat keres, parfümöt, allergizalo anyagokat es mit tudom en meg mi mindent keres. Es arban is nagyon jo, sokkal olcsobb, mint sok mas!!! Itt Ausztriaban ugy is aruljak, hogy ra van egy kis matrica az eredmennyel ragasztva. Es en ezt hasznalom, mar par eve, merem mindenkinek ajanlani! Es ez nem azt jelenti, hogy ugyanennek a markanak mas termeke is ilyen jo, tehat egy mas faktoru, vagy spray stb mar nem ugyan ez!)! Es az is lehet, hogy ez a teszt a mereg draga arukat (ha jol tudom pl. Niveat, es Penatent es meg sok mast is) teszteltek es "nem ajanlhato"nak osztalyoztak be.


Nyuszi,
bar mar biztos kesöKép, de mihez kell gyülyteni?
Ugy ertem, nem eleg egy pisivel teli pelus?Egy tesztcsikot bele lehet nyomni, es az is adhat talan mar eleg infot...(mi az osztalyon az idöseknel igy csinaljuk...)(bocsi, de nem tudom az elözmenyeket)
Hogy hogyan lehetne pisit gyülyteni, nincs ötletem.

Akkor most ennyi, nem tudom tudok-e meg husvet elött jönni, de minden esetre
KELLEMES HUSVETOT ES SOK LOCSOLOT KIVANOK NEKTEK!!!
(en mar legalabb 7-8 eve nem lettem meglocsolva, de meg elekKép )
Kryss&Rebek

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?