Sziasztok!
Ma délelõtt buszoztunk elõször Danival a Pólus busszal, ott lakik egy fõsulis csoporttársam, õket látogattuk meg és a 7 hónapos kislányát. Dani tisztára otthon érezte magát, ,ide-oda mászott a lakásban, rámolt volna, ha hagyom
nagyon haverkodtak, egymás kezét szorongatták, aztán jött volna a szem, ami ugye fényes és színes, de az anyák mindig közbejönnek.
Aztán meg lementünk a Pólus Hotelbe megnézni õket babaúszáson. Sajna mi nem vittünk uszi cuccot, nem tudtam, hogy lehetne, viszont annyira meleg volt az uszodatérben, hogy Danit 1 szál kombiban hurcolásztam, egyik kezemen a gyerek, másikkal meg fényképeztem, közben dõlt rólam is a víz. Aztán kajcsiztunk a pelenkázóban és jöttünk haza, végig aludt a buszon Dani. Most is alszik végre.
Beszti
Miért lepõdsz meg, miket adok Daninak?
Minden olyat, amit már lehet.
Parazita
Gratula az új autóhoz! Anno mikor Dani még csak a pocakomban volt, sóvárogva néztük a Megatoysban a Ford Focus Combit, amit kisorsoltak, hát nem nekünk
Viszont mindenképpen kellett egy nagyobb és fõleg biztonságosabb autó, így belevágtunk. És most van egy Ford Focus Combink, 3 éves! El sem mertük hinni, hogy ez a miénk. Mi októberben vettük, és nagyon szeretjük! A 18 éves 1.3as Opel Kadett után egész más egy 1.6ost vezetni, na meg a szervó sem mindegy. egyszeûen imádom!
Vezessetek óvatosan! Énis most edzõdöm újra, ,mert én kb. 8 évig nem vezettem, na meg ksi porfészek vidéki városkánk után ugye itt jóval nagyobb a forgalom is.
Forti
Én is azóta ilyen joghurtokat zabálok
Risz és kukipelyhet kétszer annyi vízben fõzd fel, hogy puha legyen, szinte minden hasonló pehelyre ez vonatkozik. Én is gí csinálom a zab-, rizs, búzapelyhet és a kukoricadarát + hajdinát is (ez utóbbinak több idõ kell, míg megfõ).
Pocok
Nekünk LG Cyking (tudod, a tornádó erejével hat reklámos)porszívó van, porzsák nélküli, csak ki kell önteni a cuccot és elöblíteni a tartályt. Van hozzá atkaszívó fej is és egy csomó picurka tartozék különbözõ lyukak takarítására. Most a Metróban akciós is. Állítható a szíváserõsség is, pl. orrporszívózáskor ez kifejezetten elõny.
rit
gratula a forgáshoz!
Kataa
Lehet ez már az uniós Magayország, azért mehettetek elõre! Nekem is segítettek fel-le emelni a babakocsit a buszra, meg is lepõdtem. Ha ezt tudom, akkor a hiper szuperebbikkel megyek
Sasha
Lasan te a dokik réme leszel!
Tipikus anyaoroszlán vagy !
Kataa, Manó
Én pont a sima váltó miatt szeretek autót vezetni! Ti nem?
Myssnia
Dani elsõ perctõl fogva hason alszik, hanyatt uis utál. Semmi baja, sõt én is mindig hason aludtam.
most pusz, dani felébredt
gumicukor és dani