Szép napot csajok!
Bkrisztinek nagy nagy Gratula a kiscsajhoz.ÉS nagyon sok tejcsit is kívánok.
Szóval röviden:
CSütörtök reggel megérkeztünk kórházba 6.45-re.Felvettek a szülészetre , átöltöztem és rögtön fel a szülőszoba.Ott papírmunka vagy 30 perc.Oltári kedves szülésznő volt bent, akivel nagyon jó hangulatban telt az idő.8 órakor már bekötve infuzioó ami ahhoz kell ,hogy feltöltsék folyadékkal gerincvelőt,valamint ctg rajtam ,de szívhangot mérni képtelenség volt , mert Bálintunk egyfolytában mocorgott és vándorolt.Feladtuk.....
És jött az isteni katéter,valamint a tünemény dokim.Mellettem levő nőci mégis megszülte vákummal a bébit és ezért csak 1 faros csaszi volt előttem.Na ekko kezdődött a para.
Jött az anesztes doki aki olyan volt mint uru meg huru közül a vékonyabb
és a feje sem volt bizalomgerjesztő.
Megbeszéltük lényeget és azt mondta ha kitakarítottak jönnek értem.
Eljött az én időm......hihihi........becarva infúzióval karomba ,nyitott kórházi hálóingnek nevezett vlamibe átslattyogtam műtőbe.Seggem kint volt ,vicces lehetett.
Felültettek 10-kor majd kb.8 × ra megszúrt a doki 10.10 perc volt addigra.Hanyatt fektettek és kezdődött a műtét.Közben vérnyomim nagyon leesett ,mert csipogott a gép és csak azt kérdezgették nem vagyok e vélekólten aritmiás?
mondom nem csak kurva ideges.
Majd 10.27-kor kiemelték a tökit és az a boldogság ami akkor járta át a testem az valami fantasztikus volt.Sírtam és nevettem egyszerre ,/de még most is/
Majd doki ondta pont időbe csináltuk mert valódi köldökcsomót csinált a kis gézengúz valamikor régen és azért feküdhetett harántba.ÉS ha picit elmozdult volna ...de nincs volna ....hála..
10.45 kor már toltak az intenzívszobába.Jó volt mert fájdalom mélg semmi nem volt de tudtam mire számíthatok.Nővérke közölte csak reggel lehet felkelni,én meg mondtam neki már 6-7 óra múlva lehet altatós szerint és én megtenném mert tudtam annál rosszabb minél tovább halogatom.
Este bevállalásos alapon kettőnk közül én keltem fel előbb,igaz csak 10 órával műtét után.Reggel meg kaptam após közbenjárására egy egyágyas szobát.
Áldom az eszem , sokkal jobb volt kettecskén.Pénteken mindenki megdícsért milyen jól összeszedem magam és nem hagyom el.Bálintunk aludt és próbáltunk szopizni.Szombaton mondták kicsit sárga azért aluszékony.N ekkorra már csöcseim is bedurrantak kellőképpen.
5-kor leültem és kezdtem fejés cici fejés cici,majd este 11-kor vitték őket és addigra volt mérhető szopi végre.
Vasárnap már 50 szopizott 1×
Így minimális sárgasággal hazajöhettünk.
hétfőn végig 50-40-50-60-50....-et szopizott ,én meg fejtem de csak 20-at tudtam hűtőbe tenni.
Első éjszakánk nagyon jól telt.este 7-kor szopizott utána éjjel 11.30.....utána hajnal 3....-5- és utána reggel 7.30.
Szóval cicibúvárunk jó kisfiú.Most is cicibúvárkodik rajtam
reggel 4.15-kor evett 5-15 ig elhúzva tisztábatevéssel ,mert ugye KAKIL MINT A GÉP
ÉS UTÁNA MEG MOST 8.30 KOR KÉRTE cickót.
Velem kicsi bibi van jobban mondva cickóm alatt baromi csúnya lett a melegkiütéssem ,már szteroidos krémet írtak rá , de az nem mwegoldható szopi miatt.Szóval ma bőrgyógyász....van soron.....
Meg a másik cicim gyapálása ismét a kis búvártól.
Tegnap éjjel is megette a lefejt tejcsit 40ml.Már fejni kell megint.Csak csalódott vagyok ,mert kórházba többet tudtam fejni.Ott 50ml adtam le estére.Itthon meg még nem megy,de nem adom fel .....fejek...rendületlen....
Puszika lépek mindjárt végez a búvárom.....
majd jök még ..
kitartás pocakosok.....nemsokára ti is kisbúvárral lesztek megáldva....