Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt! Nem, Mandala, mi még nem szülünk... de mennék már. Asszem a táblázatban is még 14-e van, de 12-ére vagyok kiírva. De azért MINDENT elkészítek ma, hátha :) :) :)

Sabine, nagyon szép család vagytok!

Dimet, hajrááááá.

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Bkrisztike!
Gratulálok Eszterhez!


Dimet!
Hajá! És ügyes leszel!

Sabine!
Hála az égnek, a dokik nagy részét a pénz egyáltalán nem érdekli... és csodálom is őket (titeket), hogy ebben az országban ennyi pénzért képesek éjszakázni, életeket menteni, stb. Ez igazi elhivatottság. Remélem, odakint sokkal nagyobb megbecsülésben van és lesz részetek. Te mire szakosodtál?
Mondjuk a nőgyógyászat az külön iparág.... ott azért lehet pénzre hajtani rendesen. Én is belegondoltam már párszor, hogy még itt vidéken is egy jobb hírű nőgyógyász tutira 1-2 millát minimum összegürizik egy hónapban...

Amúgy én mosz éppen pozitív értelemben csalódtam. A doki, akit felkértem amíg az enyém szabin van, tökaranyos emberileg. Tegnap a boltban rámköszönt, hogy: "hogy van Franciska, ugye találkozunk holnap a vizsgálaton?" Mindezt úgy, hogy eddig egyszer beszéltünk és neki is elég sok betege van. Nem semmi :) Ezek után kénytelen leszek elmenni vizsgálatra :) Pedig el bírtam volna sumákolni :)
Most úgy érzem, hogy ráér még Enikő a kibűjással... meg félek is. Mindentől.
Na, megyek az ari dokibához.
Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Jó reggelt anyukák, kismamák!

Dimet: megy a drukk, mindent bele, gyors szülést és minél kevesebb fájdalmat kívánok!

Az este már én is kezdtem azt hinni, hogy itt lesz valami. 3/4 8-tól 5 percenként jöttek a méhösszehúzódások, igaz nem fájtak, de azért elgondolkodtatott. Ez 3 órán keresztül volt. Igaz, hogy közben lezuhanyoztam, akkor egy picit kimaradt, utána már egyre ritkábban jöttek az összehúzódások, aztán pedig elaludtam és semmi. De ma megbeszéltem reggel a picurival, hogy még a holnapi napot várja meg, akkor megy apa Pestre. Majd meglátjuk mennyire szófogadó.

Anyukák: ma van a szoptatás és az anyatej világnapja, adjátok ezeknek a drágaságoknak a fincsi anyatejet!

[quote]M írta:ost úgy érzem, hogy ráér még Enikő a kibűjással... meg félek is. Mindentől.


Pfranciska: én ezért bőgtem a múlt héten egy csomót, rájöttem hogy én is mindentől félek. Félek: hogy elveszítem a Márkot, félek: hogy kirekesztve érzi majd magát, félek: hogy fogom szeretni mindkettőjüket egyformán, félek: hogy már semmi nem lesz olyan, mint régen stb. EGYSZÓVAL: MINDENTŐL FÉLEK! Vasárnap ebédkor pl. azért sírtam, mert eszembe jutott, hogy ez az utolsó ebédünk, amit hármasban töltünk. Na most is bőgök. Ja bocsi: egyedül a szüléstől nem félek.

Na megyek egy kicsit lenyugodok, aztán pedig reggelizem valamit.

Ja és hogy valaminek örüljek is: a lábaimról reggelre teljesen lement a víz, már a bokacsontomat is látni véltem. Hurrá!

Kép
Kép
márkanyuka
 
 

 
 

Bogesz, boldog névnapot kívánok!!!

Franciska, azért jó ilyet is hallani. Nem tudom, más szakterületeken is ilyen-e az orvosok hozzáállása, hála Istennek eddig nem volt rá szükség. Mondjuk Apukámat műtötték tavasszal sérvvel, és 20-at adott a dokinak (vidéken). Ja, és egy nővér (sztem főnővér volt), határozottan visszautasította a borítékot. Én meg nem erőltettem...

Csajok, ma van a szoptatás világnapja! Az a tervem, hogy megnézem, 9:45-kor kezdődik.[/b]

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


A fele lemaradt a végének... :oops:
Szóval Monoron rendezvény lesz, oda szeretnék elmenni

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Bogesz: én is boldog névnapot kívánok neked, de hol vagy? Mintha tegnap nem jöttél volna, vagy csak én vagyok ilyen szenilis?

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


jelölgettem az iwiw-en....

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Szép napot csajok!

Bkrisztinek nagy nagy Gratula a kiscsajhoz.ÉS nagyon sok tejcsit is kívánok.

Szóval röviden:

CSütörtök reggel megérkeztünk kórházba 6.45-re.Felvettek a szülészetre , átöltöztem és rögtön fel a szülőszoba.Ott papírmunka vagy 30 perc.Oltári kedves szülésznő volt bent, akivel nagyon jó hangulatban telt az idő.8 órakor már bekötve infuzioó ami ahhoz kell ,hogy feltöltsék folyadékkal gerincvelőt,valamint ctg rajtam ,de szívhangot mérni képtelenség volt , mert Bálintunk egyfolytában mocorgott és vándorolt.Feladtuk..... :lol:
És jött az isteni katéter,valamint a tünemény dokim.Mellettem levő nőci mégis megszülte vákummal a bébit és ezért csak 1 faros csaszi volt előttem.Na ekko kezdődött a para. :oops:
Jött az anesztes doki aki olyan volt mint uru meg huru közül a vékonyabb :twisted: és a feje sem volt bizalomgerjesztő.
Megbeszéltük lényeget és azt mondta ha kitakarítottak jönnek értem.
Eljött az én időm......hihihi........becarva infúzióval karomba ,nyitott kórházi hálóingnek nevezett vlamibe átslattyogtam műtőbe.Seggem kint volt ,vicces lehetett. :lol:
Felültettek 10-kor majd kb.8 × ra megszúrt a doki 10.10 perc volt addigra.Hanyatt fektettek és kezdődött a műtét.Közben vérnyomim nagyon leesett ,mert csipogott a gép és csak azt kérdezgették nem vagyok e vélekólten aritmiás? :shock: mondom nem csak kurva ideges.
Majd 10.27-kor kiemelték a tökit és az a boldogság ami akkor járta át a testem az valami fantasztikus volt.Sírtam és nevettem egyszerre ,/de még most is/
Majd doki ondta pont időbe csináltuk mert valódi köldökcsomót csinált a kis gézengúz valamikor régen és azért feküdhetett harántba.ÉS ha picit elmozdult volna ...de nincs volna ....hála..
10.45 kor már toltak az intenzívszobába.Jó volt mert fájdalom mélg semmi nem volt de tudtam mire számíthatok.Nővérke közölte csak reggel lehet felkelni,én meg mondtam neki már 6-7 óra múlva lehet altatós szerint és én megtenném mert tudtam annál rosszabb minél tovább halogatom.
Este bevállalásos alapon kettőnk közül én keltem fel előbb,igaz csak 10 órával műtét után.Reggel meg kaptam após közbenjárására egy egyágyas szobát. :wink: Áldom az eszem , sokkal jobb volt kettecskén.Pénteken mindenki megdícsért milyen jól összeszedem magam és nem hagyom el.Bálintunk aludt és próbáltunk szopizni.Szombaton mondták kicsit sárga azért aluszékony.N ekkorra már csöcseim is bedurrantak kellőképpen.
5-kor leültem és kezdtem fejés cici fejés cici,majd este 11-kor vitték őket és addigra volt mérhető szopi végre. :lol: :lol:
Vasárnap már 50 szopizott 1× :P :P :P
Így minimális sárgasággal hazajöhettünk.
hétfőn végig 50-40-50-60-50....-et szopizott ,én meg fejtem de csak 20-at tudtam hűtőbe tenni.
Első éjszakánk nagyon jól telt.este 7-kor szopizott utána éjjel 11.30.....utána hajnal 3....-5- és utána reggel 7.30.
Szóval cicibúvárunk jó kisfiú.Most is cicibúvárkodik rajtam :lol: reggel 4.15-kor evett 5-15 ig elhúzva tisztábatevéssel ,mert ugye KAKIL MINT A GÉP :) ÉS UTÁNA MEG MOST 8.30 KOR KÉRTE cickót.

Velem kicsi bibi van jobban mondva cickóm alatt baromi csúnya lett a melegkiütéssem ,már szteroidos krémet írtak rá , de az nem mwegoldható szopi miatt.Szóval ma bőrgyógyász....van soron.....
Meg a másik cicim gyapálása ismét a kis búvártól.
Tegnap éjjel is megette a lefejt tejcsit 40ml.Már fejni kell megint.Csak csalódott vagyok ,mert kórházba többet tudtam fejni.Ott 50ml adtam le estére.Itthon meg még nem megy,de nem adom fel .....fejek...rendületlen....

Puszika lépek mindjárt végez a búvárom.....
majd jök még ..



kitartás pocakosok.....nemsokára ti is kisbúvárral lesztek megáldva....

Kép

Kép
jucu
 
 


Hali!

Jucu: ha lesz egy kis időd csinálj vonalzót!:) Sajnálom, hogy máris mehetsz a dokihoz, de biztos rendbe jössz!

Dimet: hajrá...mi egy napra voltunk kiírva...

Én egyébként teljesen kivagyok, alig tudom nyitvatartani a szemem, hajnali 4 óta 1 órát aludtam, azt is 2 részletben.:( Most a fejem is elkezdett fájni, pedig mostanában nem szokott! :?

mamiblue
 
 


Jucu: Isten hozott újra nálunk! Nagyon aranyos vagy, hogy megosztottad velünk a szüléstörténetedet, nagyon jó volt olvasni. Még egyszer sok boldogságot kívánok!

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Sziasztok!

Bkrisztike, gratulálok Esztikéhez, a topik első kislányához! Sok-sok tejcit és nyugis boldog babázást kívánok!

Dimet, drukkolok, hogy minél hamarabb a karjaidban tarthassad kiszsét! Meg baromi irigy is vagyok ám :wink:

Sabine, nekem is pont az jutott eszembe, mint Mandalának, hogy rajtad aztán nem látszik meg hogy 2 hete sincs hogy 2 babát szültél. Nagyon szépek vagytok a képen.

Franciska, Márkanyuka én is nagyon sok mindentől félek, de ilyenkor mindig eszembe jut, hogy mielőtt Réka megszületett ugyanilyen félelmeim voltak, csak akkor még mások. Most meg mint benneteket is leginkább az aggaszt, hogy a nagylány hogy fogja fogadni a kistesót (mert imádja a kisbabákat azért más lesz az amikor itt lesz), hogy fogja elviselni azt hogy már nem csak egyedül van. Viszont tudom, hogy meg fogom tudni oldani valahogy a dolgokat, és én akartam, hogy ne legyen nagy korkülönbség közöttük.
Meg egyébként is már nem tudjuk visszacsinálni a dolgokat ugye? :lol: Majd itt is támogatjuk egymást lányok, tapasztalatokat cserélünk és minden szépen menni fog meglátjátok!

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Jucu, örülök, hogy megírtad a szüléstörténetet és annak is, hogy ügyesen megy a szopi!

Nekem még elvileg 9 nap...
de én szombaton szülni akarok, halljátok égiek?????

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Sziasztok!

Úgy látom, már megint nem én vagyok a szülőszobán... :lol: Hajrá Dimet! :D
Mostmár mindenki a finishben van, úgyhogy én már nem lepődök meg senkin! :D
Jucu! Jó volt olvasni a soraidat! Örülök, hogy megy a szopi, ne aggódj, majd itthon is be fog állni. Majd hozz képeket minél előbb! :D
Pfranciska! Tényleg kedves a dokid...Én magánba járok, szimpatikus is, de azért a ,,kórtörténetemet" még mindig nem tudja tökéletesen, mert majdnem mindig megkérdezi, hogy mikor volt az utolsó menstim. :evil:

Péntek-szombatra olyan jó lenne, ha kint lenne Emma...de nem tudom, mi lesz, ha eddig nem kapacitálta magát... :roll: Akkor bizony hétfőn befekszünk!

Szép napot! Most bemegyünk Szegedre császkálni, úgyhogy lehet, hogy csak délután jövök, de akkor már itt fog várni a jó hír Dimetről! :D

KépKép
dincuska
 
 
 
 
 
 


Ágnesbagoly: Köszi igyekeztem fiúsra csinálni a vonalzót!
Huni: Nem mindkettő előző szülésem sima volt szépen fejjel útirányba pár óra alatt megvoltak.
Jucu: Gratula naaaagyon aranyos kismanó!
Italoman: grtatulálok, jó egészséget és sok tejcit!
Mandala: oLyan mérges voltam magamra, hogy hogy lehetek ilyen béna, hogy elütöttem a tel számodat, szorítok neked nagyon akármit is döntesz.
Sabine:jajajajaajjjj ennyi kukis egy helyen én még most barátkozok a punci helyett a kukaccal tegnap volt a dokinéni, és kérdezte, hogy sugárban pisil –e, hát tegnap este megvártuk igen a tapétát maga mögött JNagyon szép a családod kitartást és sok türelmet a hozzájuk!
Dobok én is pár képet!
Kép
[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1185954882.52.jpg
[/img]
Kép
Kép

Kép
Kép
zeze
 
 


Nem írtam kép címeket, szóval a nagylányom Linda örül nekem amikor megjöttünk a kórházból, a bugyi azért van rajta fordítva, mert nem találtak már tisztát, jó kis buli buli volt ez az egy hét fürdés nuku kaja össze vissza tiszta ohne.

Kép
Kép
zeze
 
 


Zeze, gratulálok, olyan szépek vagytok!!!

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Sziasztok!

Dimet mennek a drukkok,hajrá,hajrá!!!Ügyesek legyetek!

Zeze,tündéri a kishapsi :D

Jucu majd belejöttök a szopiba,csak semmi idegeskedés :) .HA lesz időd,dobj képeket is.

Sabine,szépek vagytok így négyesben.Gondolom most az első időkben van segítséged.

Bogesz,nagyon boldog névnapot!!

Kép
Kép
huni
 
 


Jó reggelt kismamik és babócák

megjöttünk a CTGről, Hanga végig aktív volt 162-170-es értékek között ugrált, nem tudm jelent-e ez valamit, mindenesetre örülök hogy aktív volt és nem kellett hozni a trombitát .

Zeze, Jucu: de jó nektek hogy már otthon vagytok, és már önfeledten babázhatok!!

Ma csaszizák a barinőmet 10 óra felé, szegénynél voltam tegnap szinte retteget!

Mostmár nagyon szupereket alszom és képzeljétek elmúlt minden nyűgöm, mehetnékem van edzeni, tornázni, legszívesebben elmennék egy nagyot futni, nincs vakarózás stb.

Dimet: Megy neked a NAGY-NAGY Drukk (te is aztán jól beelőzől egy párunkat, mert augusztus 8-ai voltál :D

Ráérő nőcik hétköznapjait élem ma, rejtvény fejtek, picit napozgatok és pihizek :D ANNYIRA SZUPI!!!

Pusz mindenkinek

Kép
sziszike77
 
 


Hú, Dimet, hajrá: előre az első augibaba megtisztelő címért! :D

Zeze,
köszi a gratulációt, de azt Bkrisztikének kell címezni, én csak a hírvivő voltam... :lol: Inkább én gratulálok neked, irtó bájos a picike! :)

Robcsi, Márkanyuka, Franciska,
szerintem ti annyira jó anyukák vagytok, hogy biztosan nagyon jól meg fogjátok majd oldani a testvérkérdést. Mi meg majd drukkolunk ehhez is! :)

italoman
 
 


Hajrá, Dimet!!! Várjuk a jó híreket!:D

Bogesz, boldog névnapot neked!!!:D

Zeze, gyönyörűek a gyerekeid. :D A fotó alapján úgy tűnik, Linda nem féltékeny a kistesóra. Jól látom?

Jucu, jó volt olvasni a születéstörténeted. Ne aggódj, a tej is be fog indulni még jobban, biztos vagyok benne.

Tegnap nagyot sétáltunk a mezőn, vittük a kutyát is. És majdnem végig szurkált vagy nyomott a hasam alja, néha még a farokcsontomba is nyilallt. Ilyet még nem éreztem eddig. Hiába, na, itt az augusztus.

Kép
tipetupa
 
 


Normális az, hogy szét akar rúgni a gyerek? Ez azt jelenti, hogy jönne, vagy maradna??? Szinte kibillent az egyensúlyomból is :lol:

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


sziasztok lányok!
még nem olvastam vissza, majd este jövök, addig dobok nektek képet a drágámról.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
mona76
 
 


Mona, gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Mona: nagyon bájos manócsa sok örömötök legyen benne!
Tipetupa: Eddig nem féltékeny, de szerintem a java még hátra van bárcsak ne lenne igazam!

Kép
Kép
zeze
 
 


Tuza Edit: Egyben vagy még??????

Kép
Kép
zeze
 
 


Mona!Gyönyörűűűűűű!!!De jó,hogy ti is otthon vagytok már :D

Ági,ilyet nekem is csinál mostanság :lol: .De olyyan szinten,hogy már néha fáj :shock: .Én úgy tudom,hogyha jönni akarnak akkor nem mozognak már annyit

Kép
Kép
huni
 
 


Huni, akkor ez regionális sajátosság :lol: :lol: :lol:
Olyan szinten rúg, hogy majdnem meg tudnám fogni a sarkát/térdét, vagy mit tudom én, mi dugdos ki a Drága :lol: Egész délelőtt nyomta.

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Hello!

Zeze: Gyönyörű nagy szeme van a kisfiadnak!:)
Mona: Gyönyörű a pici Dani (remélem jól emlékszem a nevére) :) !

Kínoznak itt minket ezekkel a csodálatos babafotókkal!

Robcsi: mehetnék én is veled szombaton szülni??? :D Bár férjem kitalálta, hogy hétfőn menjünk kádat meg mosdót nézni...én inkább a picurkámat tartqanám a kezembe...nem nagyon érdekel most, hogy milyen kádunk lesz!

Ági: Nekem se áll meg hajnal óta...én is úgy tudom, hogy szülés elött már kevesebbet mozognak, meg a tapasztalatom is ez!

Még mindig kómás vagyok, de azért elkezdtem takarítani...kb. 2 hete minidg azt gondolom, na kitakarítok és pár napon belül szülök, de sajna csalódnom kell! Kezdek én is kiakadni kicsit ettől a várakozástól! :?

Babások: ha van időtök dobjatok vonalzót, plízzzz!

Judit

mamiblue
 
 


MOna: úristen de szép a kisbabád!!!! Olyan IRIGY vagyok, már a fél topik nagyban babázik mi meg itt epekedünk

én is úgy hallottam hogyha nagyon rúgdal akkor még nem jön, hát akkor nálam is ua a helyzet, mert minden percben sereg-forog. I tt egy sarok, ott egy kis kéz, egy kis fenék! Hanga marad még egy darabig

Tuza Edit miatt viszont én is kezdek izgulni

Kép
sziszike77
 
 


Mona,
ez egy kis bűbájmanó!!! :D:D:D

italoman
 
 


Mona, gyönyörű!!!!!!!!

Nekem is nagyon aktív, már annyira, hogy én fáradtam el... :D Le is dőlök mindjárt, még jó, hogy kész az ebéd.

Jucu, jó, hogy újra itt vagy!

Lányok, light-osan ihatok vizesedésre csalánteát?

Kép
nap12
 
 


Ági :lol: :lol: :lol:

Én is meg tudom fogni a lábikóját,van mikor tök szuperul körbe tudom tapizni.Na de utána úgy berág rám,hogy na akkor van igazi haddelhadd :lol:

Kép
Kép
huni
 
 


Zeze: nagyon helyesek a gyermekeid és Mona neked is gyönyörű a kisfiad, igazán büszkék lehettek. És mind a két fiúcska micsoda kis hajasbaba! Még egyszer sok boldogságot kívánok mindkettőtöknek!

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Azt a leborult szivarvéget...........
Egy napig nem pillázok ide és csodák történnek!!??
Tündérmackók a képek, olyan gyönyörűségesek a Pindurkák!
Sabine, ahhoz képest, hogy hideg van, szépen le vagytok barnulva, a gyerkőcöknek is jó színük van, mint akik nyaralni voltak!
Annyira de annyira körbepuszilgatnám a brigádot :D

Gratula az újdonsült anyuciknak, Dimetnek HAJRÁÁÁÁÁ!

Köszönöm a névnapi köszöntőket, igazán jólesett!

Kép
h.bogesz
 
 


Nézegetem a képeiteket és meg se látszik a babókon a szülés, mindegyik olyan kisimult, nyugodt! Na, Zeze, neked sem kell majd sok, hogy visszanyerd az alakodat, a képen már nincs is pocid!!
Tényleg, mennyi idő kell, hogy visszahúzódjon a has??? Kell hordani leszorító bugyeszt, amolyan tundrát szülés után?

Nagyon-nagyon izgulok már......... látom, Forma1 lesz belőle :lol:
Ő előtte intik le először a kockás zászlót!

Kép
h.bogesz
 
 


[color=red]Bkrisztike!
Gratulálok a kislányotokhoz! Nagon bátor volt, hogy ennyi fiú után megnyitotta a lányos sort!
[/color]


Agnesbogoly!
ne aggódj a Felicitas csomag miatt, mert az enyém sértetlen volt és csak uazok voltak benne mint a tiédben.

Sabine!
A képetekkel kapcsolatban csatlakozom az előttem szólókhoz.

Bogesz!
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Zeze!
Nagyon helyesek a gyerkőceid!

Sziszike!
Mostanában én is pont ezeket érzem: Szeretnék már túl lenni a szülésen, itthon babázni és végre 9 hónap után futni, aerobikozni és bringázni egy kicsit...Már nagyon hiányzik...

Mona!
Nagyon édes a kis hajasbabátok. ( Tegnap éjjel álmomban pont ilyen hajasbabának láttam a mi kis Manónkat is)
Hogy megy a szopizás?
Ha lesz időd várjuk a történeteteket!

Lányok!
Már kétszer végigolvastam az előző oldalakat, de semmi infót nem találtam dimet szülésével kapcsolatban, amire ti már reagáltatok.
Mi van vele? Hol Tart?

Kép
mirosz
 
 


mirosz: én csak annyit láttam talán vhol ezen a lapon, de lehet hogy 1el előbb hogy bevitték

azt mondják ez a vihar előtti állapot amikor majd kicsattansz, hát majd kiderül :D

Kép
sziszike77
 
 


[quote="dimet"]A írta:dimetzt hiszem szülünk...


mirosz: itt keresd "augusztus 1 szerda hajnali 1.53"

Kép
sziszike77
 
 


Szia lányok!

Jucu: végre ismét itt! De jó...


Zeze:
hát, anyukám.... rólad se nagyon mondja meg senki,hogy nemrég szültél.... :twisted:

Sziszike: várom a barátnődtől a csaszis élményeket... ma ismét kavarógép lettem... egy barátnőm hívott, hogy holnap találkozik a II-es klinika volt vezetőjével a Paulin proffal és szól neki, hogy nehogy má ne császározzanak meg, mert mingyá ideges lesz... szóval kivi vagyok mi lesz... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


zeze: olyan gyönyörűek a gyerekeid! Istenem, micsoda szemei vannak Gergőnek!!! Jaj nektek lányok!!!!

Mona: micsoda hajasbaba! Várunk majd egy szüléstörténetet...

Ugyanígy mindenkitől!!! Ha van idő írjátok le, mi hogy történt!!!! :)

Bogesz: boldog névnapot kívánok én is! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sztem Dimet már babázik... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sziasztok,

Dimet már nem 2 in 1!!!!!!!!!!!KisZsé nagyon hamar, fél 7 körül kibújt mamája pocijából!!!!!
Vendég
 


Dimet: Gratulálok! Úgy látom nem hagyják magukat a fiúk! :)

Judit

mamiblue
 
 


Sziasztok!

Most jöttem a dokitól. Minden rendben, szerdán lesz a nagy nap. Megint szép nagy babám lesz. 3800gramm-ra saccolták. BPD:96mm, Tad:114mm, Fl:74mm. Most hogy tudja a kis pöcsös, hogy még van egy hete odabent rugdalózik ezerrel. Két napja pedig teljesen le volt lassulva. Állandóan bökdösnöm kellett, hogy mozogjon.

Mandala! Nem probléma a csaszi. Az első nap ugye nem nagyon kapkodod fel a gyereket (eleinte nagyon meg sem tudsz mozdulni, azért nem adják a kezedbe) de ha már feltudsz kelni akkor már megy minden rendben. Addig csak nézegeted apuci kezébe a gyönyörű porontyodat.

Jucu! Most, hogy jobban megnézem tisztára olyan, mint te vagy. Főleg a legelső kép. Fúú!!! Nagyon hasonlít rád.

dimet! Ez durva sok pénz. Úgy csinálnak ezek a dokik mintha éheznének közbe meg napi egy szülés az mennyi lóvé nekik. És mi mennyi mindenre kell, hogy költsünk mikor jön a baba. Na meg aztán még húsz évig kétszer háromszor esetleg négyszer is.
Én már kiszámolta egyszer kb. mennyibe kerül a gyerek. Annyi pénzem lehetne, mint Gy. Ferikének csak akkor lehet, hogy olyan tapló lennék, mint ő. Azt meg inkább nem akarom. remélem mindenki ellenzéki és nem fogtok megkövezni. Persze most bizosan nem ezt olvasgatod. Drukkolok!!!!

Pattogó! Nem csodálom, hogy kiakadtál. Nyugi. Vedd be a leszarom tablettát és jobban leszel.

Bkrisztike! Gartula! Te vagy az utolsó júliusban szült augibabás. Most már jöhetnek az augusztusi poronytok.

agnesgoboly! Nekem is ez volt benne. Anno az eső gyerekkel dugig volt a csomag, most meg csak prosik vannak benne. Elvileg ez promóciós anyag lenne, tehát bárki hirdethetné termékeit.

Sziszike! Téged sem irigyellek a családi drámákért. Szerencse nekem semmi hasonló problémám nincs. A mostani anyósom meg apósom rendes, sokat segít. Anyámék ugyan ez. A legnagyobb baj az, hogy apósom nagyon beteg. Tavasszal még jól volt és rengeteget tudott foglakozni a z unokájával. Sajnos attól félek Botond születését már nem éri meg.

Tipetupa! Nagyon jó! Igaz láttam már. Vajon milyen amikor sírnak?

Edit! Nem semmi. Annyira rossz hogy kivagyunk nekik szolgáltatva, te meg csak utólag lehetsz okos.

Sabine! Annyira édesek vagytok. Nem is látszanak rossznak. Olyan édesen aluszkálnak.

Dincuska! Most nézem milyen kis ügyes vagy. Nagyon szupi kis blogod van.

Márkanyuka! Szerintem ez természetes. Én amióta megszületett az eső gyerekem azóta mindenen bőgök. Utálom az anyák napját, mert sosem látok belőle semmit. Folyton a könnyeimet törölgetem. A gyerek meg nem érti miért sírok ilyen szép napon. Amúgy egy popsikrém reklámon is képes vagyok bőgni. Az aggódásról meg nem is beszélve. Állandóan túlaggódom magam. A párom meg cseszeget, hogy legyek egy kicsit lazább. De hogyan???

Bogesz! Nagyon sok boldog névnapot.

Zeze! nagyon szépek vagytok! Rajtad se nagyon látszik, hogy most szültél.

Mona! Gyönyörű hajas baba. gartulálok!

Szép napot

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


Dimet! Gartulálok!!!!!

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


[quote="bebi"][ írta:bebicolor=red]Dimet! Gartulálok!!!!![/color]


Kár, hogy már írni sem tudok!!!

Dimet! Gratulálok!!!!!

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


Dimet,nagyon nagyon gratulálok!Jó egészséget és sok tejcsit!!!

Kép
Kép
huni
 
 


[quote="mandala"]S írta:mandalaztem Dimet már babázik... :)


Na, lányok.. boszorkány vagyok vagy mifene? Nehogy azt írjátok, hogy mifene!!!! :lol: :twisted:

Dimet: óriási gratula!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


[quote="bebi"][ írta:bebicolor=darkblue]
Márkanyuka! Szerintem ez természetes. Én amióta megszületett az eső gyerekem azóta mindenen bőgök. Utálom az anyák napját, mert sosem látok belőle semmit. Folyton a könnyeimet törölgetem. A gyerek meg nem érti miért sírok ilyen szép napon. Amúgy egy popsikrém reklámon is képes vagyok bőgni. Az aggódásról meg nem is beszélve. Állandóan túlaggódom magam. A párom meg cseszeget, hogy legyek egy kicsit lazább. De hogyan???

[/color]


Pedig már azt hittem velem van a baj... először a hormonjaimra fogtam... de már belátom, hogy 8 év alatt nem lehet, hogy a hormonok tánca... mert hogy én detto ugyanezt teszem!!!!! A múltkor a klinikán megláttam a Peter Cerny (talán így írják) koraszülött mentőautóját... bőgtem hazáig.... a férjem meg mindig azt mondja: "jaj, pocikám... már megint találtál témát magadnak?"

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Bőgés: Réka nézett valami mesét és ki kellett mennem a szobából mert olyan bőghetnékem támadt. Most éppen ezeken a gyönyörű babákon bőgök, na meg azon, hogy már az enyém ki kibújhatna.

Dimet gratula Kiszséhez és a gyors szüléshez is! Sok-sok tejcit és egészséget nektek!

Zeze, gyönyörűek a gyerkőceid és te is szuperül nézel ki!

Mona, tied gyermek is tökéletes.

Megyek is irigységemben ebédelek egyet :wink:

Kép
Kép
robcsi03
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?