Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Akiknél már van fog: az éjszakáitok, hogy teltek mikor még nem volt hanem jött kifelé a fogacska? Úgy néz ki, hogy ezért vannak a felsírások sokszor.

Rena, szerintem sárgadinnyét is lehet, de próbálj ki egy adaggal majd másnap vedd ki és nézd meg az állagát.

Jövőhéten is lesz tali akkor?

Kép
Kép
Kép Tegnap így játszottam

Kép

Kép
antekirt
 
 


Roni nagyi, én hosszúnak látom Laurát jól látom, hogy magas csajszi lesz belőle?

Ilgya, nekünk van járókánk de nem sokszor veri be magát inkább az aljában koppan a buci néha. A rácsokba ha beleveri azért nem szokott sírni hiszen az nem annyira kemény mint az alja. Dehát alulra meg nem lehet semmit tenni mivel akkor meg kicsúszna a lábuk alól az anyag ha raknánk oda valamit, hogy felfogja őket. De egyébként inkább mérgelődni szokott Lidi a járókában ha véletlenül megbólintja. Szerintem jó dolog pláne olyankor ha más dolgot kell elintézni. Mert ha kiveszem Lidit a járókból akkor rögtön a szoba túloldaláról szedhetem össze, természetesen pl virág lerántása közben vagy a kiságy alábújás közben.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Mági!

Jót nevettem a saját kis dalocskádon! :lol: :lol: :lol: Tényleg egy költőnő veszett el benned! :lol: :lol: :lol: Azér nem semmi, hogy a gyerek miket ki nem hoz belölünk, nem? :wink:

Ante!

Hát Lidike is szépen ügyesedik, olyan édi a járóka rácsába kapaszkodva!De nem pici a járóka neki? Már mint kerületre? LEgalábbis így képen.
Most már értem miért volt furcsa Veronika nyújtott lábas ülése! :shock: Látom Lidit, meg láttam már másról is ülös képet és mindenkinél hajlítva van a láb. Akkor csak mi vagyunk ilyen különcök? :roll:

Niki!
A Yahoonál van oldalt egy kis "hely", ahol lehet regisztráltatni: Sign up-ott kell mindenféle adatot megadni, hogy be tudjál máskor is jelentkezni a yahoora. Úgy megy, hogy Winnie küld a saját e-mail címedre egy meghívot, annak a linkjével tudsz csatlakozni a telibabás csoporthoz, ha a Winnie felvett közénk, akkor a saját jelszóddal (sign in-nél kell bejelentkezni) már be tudsz lépni és hozzáférhetsz az adatokhoz, fájlokhoz stb. Remélem így már világos! :D

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 

 
 

Niki!
Bocs, de látom, hogy a meghíváson már túl :oops:
Nem baj, végülis Roni nagyi is hasonlót kérdeztél-remélem neked is segítség volt!
AMúgy Réka baba és LAura is nagyon arik ám! :D :D :D

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Noémi, hát a járóka az 1*1m-es asszem és mivel nekünk nincs nagy hely a két szobában így kénytelenek voltunk ekkorát venni. Igaz nem olyan sokat van a járókában mivel nem nagyon szeret benne lenni, mert állandóan mászna a lakásban.
Meghát egy idő után úgyis felesleges lesz mert akkor már császkálni fog és csak arra lesz jó, hogy játékokat tároljon, meg ha pl wc-re kell menni akkor addig betenni Lidit. De most még bőven elég. Legalább is most így gondolom :-) aztán ki tudja lehet állandóan benne akar majd lenni.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Ante!

Szeretnéd, ha állandóan a járókában szeretne lenni Lidi, mi? :lol: :lol: :lol: :lol: Amúgy én kisebbnek gondoltam! :oops:
Egyébként a barátnőm lánya most lesz 1 éves és nála láttam, hogy amikortól már tudott egyedül ülni, akkor olyan jól eljátszott, enm is kellett járóka, mert még nem tudott elmászni az ülésből és ez náluk tök sokáig így volt. Gondoltam bizti ez a normális és milyen jó lesz megint, hogy ha lerakom a Veronikát, akkor ott is marad, mert ugye a forgás óta már egy plédnyi hely se volt elég neki! :lol: A járókát meg fél óránál tovább nem viseli el. :? Na hát nem tudom ki hogy van vele, de Veronika már kb. 2 hete biztosan ül, ha lerakom, de aztán olyan gyorsan fejlődött azóta, hogy már fel tud térdelni magától, ha van támaszték, akkor már magától felül és persze esze ágában sincs úgy maradni, ugyanis szinte rögtön rájött, hogyan is kell a lábát kivenni maga alól és rögtön kúszik tovább. Tehát ugrott hogy el lesz egyedül is egy darabig egy helyen :lol: :lol: :lol: Szóval a járóka szerintem nálunk is csak arra lesz jó, ha wc-re kell menni. Bár már beszéltünk arról apával, hgoy veszünk nagyobb házat, ahol egy pici szoba csak a gyereké lesz, ahol semmi veszély nem fenyegeti-pl egy gumi szoba :lol: :lol: :lol: :lol: Na persze ez csak poén volt, ugyanis pénzünk se lenne nagyobb házra :cry: :cry: :cry:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Noémi, a gumiszoba nálunk is elhangzott, hogy ott aztán nem üti meg magát Lidi. :-)

Kép

Kép
antekirt
 
 


Ilgya : gyere nyugodtan bár nem ígérem hogy a legújjabb trend szerint vágom :):):):):)
Régebben anyunak öcsémnek apunak is én vágtam de hát nem olyan nagy frizurákra gondolj habár minek egy az alapja szerintem :):):):)
De nem vagyok fodrász sosem tanultam :):):):):):):):)

Gumiszoba :D:D:D::D magyon jó ott tuti nem üti meg magát a gyerkőc :):):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok kedves Anyukák!

Amint látom a köszöntéseim nem értek célba, mert még említést sem tettetek. Nem baj, nem fogok senkit ezzel terhelni. OK?

Akik ismernek, tudják, hogy nem tolakodoan veszek részt köztetek, igyekszem meghúzódni, de az újaknak még nem vagyok, úgy látszik, mert sok az érdekesebb téma, ami nagyon helyes. További jó beszélgetést, elköszöntem: pá

roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi
 
 


Roni nagyi!

Remélem ez nem valami megsértődés? :o Ugye nem végleg köszöntél el??????? :shock: Most szerintem eléggé pang a fórum, bizti mindenki el van valamivel foglalva és nem ért rá benézni ide. De majd amikor újra jönnek, akkor látni fogják a gyönyörű képet és a köszöntésed, amit biztos ők is jó néven vesznek és meg is fognak köszönni! :wink: Én nekem spec nagyon tetszenek a babás képeid és főleg az hogy ilyen figyelmes vagy mindenkivel! Szerintem ezzel nem vagyok ám egyedül! :D Neked nem lehet könnyű, hisz nagymamaként írogatsz ide és nem minden témához tudsz hozzászolni, de ez nem is baj. Azért örülünk ha benézel és irogatsz nekünk, meg ha mesélsz LAuráról!:)

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Roni nagyi én nagyon szeretem a képeslapjaidat :):):):):)És egyetértek Noémivel nem menj el közülünk mindig jó téged olvasni mindig hasznos tanácsaid vannak.És Laura is nagyon szépen fejlődik Kiváncsiak vagyunk ám a kis unokádra:):): Gyere közénk ne tünj el Szomorúak leszünk ha nem jössz :cry: :cry: :cry:

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Nagyon édesek a lányok a képeken!! :)

Roni nagyi: Először is köszönjük a köszöntésed, másodszor pedig elnézést kérek, de csak két percre ugrottam be reggel, sírós szemekkel, mert a mindenem nekem is a fényképező, amit tönkre tettem. De amint látom ezzel nem vagyok egyedül, hiszen te is szeretsz fényképezni, sőt olyan képeket szerkesztesz, minket fiatalokat simán lekörözöl. Nagyon ügyes vagy. NEM szeretném ha elköszönnél, főleg miattunk, újak miatt. Nekem személy szerint, pedig te segítettél, a piros szemeket helyrehozni.Aminek nagyon örültem. Úgyhogy várunk vissza, légyszi, légyszi.
sziszi22
 
 


Sziasztok!

Elsősorban!

Roni nagyi! nehogy itthagyj minket. Jó, hogy erre jársz néha napján. ne legyen sértődés, mint a másik topikban. Itt nem olyan emberek vannak... :lol:
A képeslapjaid pedig aranyosak, kedvesek.
Szóval maradj!

Akik elküldtétek az adatokat, módosítottam a táblázatot.
Noémi, neked mobil hiányzik

Kép
zsuzsu74
 
 


Sziszi22.
nem akarsz felkerülni a közös táblázatra? Ha már a yahoon fenn vagy, akkor legyél rajta az elérhetőségi listán is.

Ja és Roni nagyi: Ha gondolod, téged is szívesen látunk a táblázatba. Yahoon is ha rajta vagy, akkor itt is legyél, mint előbb Sziszi22-nak is írtam.

Kép
zsuzsu74
 
 


Minden hófordulós babának boldogságot kívánok! Bocsi ha most nem név szerint ment, de nem voltam opár napja és annyira nem vagyok képben...Még..
De majd újra összecsiszolódunk. :lol:

Kép
zsuzsu74
 
 


Végezetül pedig a keleti kérdés.
Talival mi a szitu?

Kép
zsuzsu74
 
 


A táblát küldöm a címetekre és megprósza a yahoora is feltenni. Ha nem megy, küldöm Winnie-nak, hogy tegye fel Ő. :wink:

Kép
zsuzsu74
 
 


Momi:Te is jöhetsz a közös táblázatba, de küldj adatokat privin.
Ezeket kérném szépen:
Anya neve (keresztnév), Szüli napja (csak hogy felköszönthessük ha ugy adódik). baba neve, szül ideje. Mobil, E-mail cím. MSN Messenger vagy Skype., lés Lakhely

És ez azokra is vonatkozik , akiket most nem említettem név szerint, de a yahoora meghívást kaptak és fenn is vannak már. Őket kérem, küldjétek az adatokat. Köcciii

Mági: Sikerült bejutnod, gratu érte! :wink:

Kép
zsuzsu74
 
 


Sziasztok!

Csak beugrottam megint pár percre szólni, hogy a részünkről sajna ugrott a holnapi tali! Majd a kövin ott leszünk tuti.
A csajszi kihányta az ebédet, aztán tiszta bágyadt volt egész délután, de rohangáltunk, és azt hittük, csak fáradt. Mire hazaértünk már 38,9 volt a láza (hűtőfürdő, Nurofen, hívtam az ügyeletet, ...), most lement 38,4-re, és nemsokára keltem kap kúpot is. Csórikám, úgy sajnálom. Mamalátogatóban voltam, és csak enni kaptam vissza, nem vettem észre, hogy ekkora a baj. Olyan bűntudatom van miatta. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: De olyan hősiesen viselte. Nem sírt, csak nézelődött mindenkinél, a hőmérsékletén kívűl nem is látszott semmi rajta, csak hogy bágyadt. :cry: :cry: :cry:
Azt mondták az ügyeleten, hogy valami vírus, ami 2-3 napig tart most gyerekeknél. Ja és hasmenése nincs. És most este amíg nem megy teljesen le, addig 2 óránként ébreszteni kell szegényt, egyszer Nurofen, aztán kúp. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Úgy sajnálom szegényt. Na majd holnap írok még, hogy mi van, de most van még egy csomó dolgom is. Jó talit nektek, mi majd a kövire tuti megyünk!

Jó éjt nektek!

Kép
kernico
 
 


jelezzetek vissza, ha megkaptátok mailen a táblácskát!

Na eldugultam mára..... :oops:

Talis kérdésre azért kérnék választ, hogy jöjjek-e be vagy sem.

Kép
zsuzsu74
 
 


Jajj Niki!
Szegény Kiara!Mielőbbi gyógyulást.

Én is úgy vagyok a talival, hogy lehet nem is tudok menni, de azért hátha mégis. érdekel azért lesz-e, de ha nem, akkor majd megoldjuk, hogy a következőn ott legyünk minél többen.....

Kép
zsuzsu74
 
 


Sziasztok,
Pesten vagyunk a napokban, nem tudok csak este olvasni-írni.
Ez holnap is így lesz, mi tudunk menni talira. Ha eldőlt, h lesz-e küldjetek lszi egy sms-t. Winnie és elvileg Zsu tudjátok a számom.

Niki, sajnálom Kiarát, jobbulást.

Drága Roni nagyi, ki lesz ezután "öblünk büszke bölcse"??????:-))) ( Nemes Nagy Ágnes után szabadon;-) )) Hiányoznál, a képeid , a köszöntéseid és a tanácsaid is!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gyere hozzánk!!

Bocsánat, csak rohanva olvastam, de a lényeget igen:-)

Remélem holnap találkozunk!
Jó éjt Nektek:-)))

KépKépKép
kiscsiko
 
 


Zsu én nem kaptam egyelőre semmit. ( kiscsiko kukac freestart vagy kiscsiko72 kukac freemail )

KépKépKép
kiscsiko
 
 


Roni nagyi:
nem is olyan régen még Te is említetted, hogy itt jó társaság kovácsolódott össze. Biztos vagyok benne, hogy a köszöntés jól esik mindenkinek, akinek szánod. Annak idején ,amikor Panna volt soros, már előre vártam a képeidet, mert tudtam, hogy Te nem felejted majd el! Szóval kérlek ne menj, tényleg nagy most az össze-visszaság, de ez talán a nyár és a nyaralások számlájára írható.

Tali:
Tudom, már vagy 3 hete toljuk, de jövő héten mi 100%, hogy tudnánk menni! Szóval? Egy jövő hét közepi?

Anna végre nem csak ebédre, de uzsonnára is szépen hamizott! Csak reggel és este kellett táp!!! Jipijé! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


winnie:
mit össze bénáztunk msn-en Anteval, mire sikerült bejutnunk :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Roni nagyi, ne hagyj itt minket, tök kedvesek a köszöntéseid, meg a kapcsolódó képek, csak szerintem annyian vagyunk, hogy már nehéz figyelni, kinek mikor vannak fordulói, meg kik is köszöntöttek! Szóval várunk szeretettel a kedves képeslapjaiddal együtt!!!

Tali: én elvileg úgy készültem, hogy megyek. Sőt, Kernico, Zsuzsi, Szana, itt várnak a megírt CD-itek is.... Kernico, hát akkor Neked legközelebb. Tinu, Neked még nem írtuk meg, mert Te mondtad, hogy nem tudsz jönni. ha más is kért, sorry, 4-re emlékeztem, még tudom pótolni... :oops:

Képzeljétek, vettünk etetőszéket. Eredetileg azt a neonato szétszedhetőt akartuk venni, amit múltkor belinkteltem, de már nem gyártják :( így vettünk műanyagot, Peg Perego,
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
csak nem méhecskés, és zöld.
Hát egyelőre elveszik benne a kicsilány, ugye hátra van döntve, és így fel sem ér a tálcáig... :shock: kicsit kihívás így etetni, alig tudok a tálca mögé benyúlni. Ha viszont levenném a tálcát, a ficánkoló lábak nehezítenék meg a dolgomat...
Kül ma próbáltuk a sütőtökös krumplit, hát eddigi rekordot evett belőle, de még ez sem túl sok :) no meg mindene tökös lett, pedig jó nagy pártedli volt rajta, de alatta a ruhája, combja, homloka, mindene tökös lett. Látszott hogy ízlett, folyton belenyúlt, oszt szétkente magán a cuccost, izgi volt :)

Ildi, Ante, tök jók a képek!
Ante, tök ügyi Lidi, ahogy már kapaszkpdva térdel! :)
Sziszi, gratula az álláshoz, remélem a fotógép is meggyógyul...
Kernico, nektek is jobbulást. Csak nem ez is a 3 napos láz?

Mági, Micimackós póló :)

Ilgya, de vannak huppanások, van amikor nagynak tűnik, és semmi sírás, máskor picinél is eltörik a mécses. De huppan kint is, a padlón huppanások durvábbak valóban.

Niki, én már baromi rég regisztráltam, nem tudom ezt a részét, remélem, amit Noémi írt, az segít...

Roni nagyi, Laura is tök szépen növöget, fejlődik. és megint gyönyörű a keret! ja, és küldtem Neked is meghívót.

Ja, és a Shrekes doboz a játákos doboz a háttérben :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Mági, akkor osszátok meg a titkot a többiekkel is, mert én már sajna télleg nem tudom, de a levélkét láttam :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


ja, Zsuzsi én sem kaptam frisebb táblát...
a yahoon mondjuk nem néztem :oops:

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


zsuzsu én megkatama táblicskut :):):):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Mégis jöttem...

Most elküldtem a régieknek is az ujat, meg elvileg a yahoon is fenn van

Kép
zsuzsu74
 
 


Nika: Visszajelöltelek MSN :wink:

Kép
zsuzsu74
 
 


Nika, én is :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Jó estét mindenkinek,


Roni nagyi,
Én is egyetértek az előttem szólókkal, és én is nagyon örülök,hogy valaki mindenkire figyel. Szerintem Ilgya is hasonlóan gondolja, mint Te, és benne is próbáljuk tartani a lelket, hogy igenis köztünk a helye, mint neked is.
Én habár sokat vagyok fenn, mindig furdal a lelkiismeret, mert a net helyett annyi minden mást is csinálhatnék. (Gyerek ruhái kivasalni, főzni, takarítani....)ennek eredménye, hogy én egyszer sem ülök itt nyugodtan, és nem olvasok figyelmesen, főleg az utóbbi időben, szinte csak kapkodom a fejem a sok hozzászólásban, és rengeteg új ember is lett közben, nekem meg még mindig csak öt perceim vannak, amiben nem tudok kiteljesedni.
Szóval én ha nem is reagálok mindenkinek, az ezért van, és elnézést előre is, és utólag is.

JA és még visszatérve a képszerkesztőre. Hogy ok, hogy nincs külön programod erre, de Te miben kicsinyíted le a képeket, mert nekem az IrfanView és a Paint ezt nem tudja.:(((

Babaülés:
Megvettük a babaülést végül nem azt vettük meg, amit belinkeltem, hanem egy ugyanolyat, csak pamut huzattal és még párnázottabb.Hazafelé felavattuk, és Dani elaludt benne.:)))Pedig a városban már nem szokott aludni...

Winnie,
A zöld vagy kék kockás nem tetszett ebben a típusban?Mert én úgy emlékszem, hogy erre írtam, hogy augusztusban olcsóbb lesz.:((((
Ez az:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

Ja és tegnap adtam daninak vacsira tejpépet meg utána anyatejcit, hoyg úgy aludjon el mint szokott, és ma 7-kor kelt.!!!!Ez nem tudom mikor csinálta utoljára. este 9-től!!!!Remélem ma is beválik.

Most is lelkiismeretfurim van, mert szerintem a kedvesem csak arra vár én mikor fejezem már be a pötyögést.....Jó éjszakát mindenkinek.:)))

csernusn
 
 


Tali: ha nagyon kevesen lennénk, akkor halasszátok, ha jövő héten többeknek jó! A cd-ket meg legközelebb, vagy valakivel minitalizok és átadom :)
Nekünk meg lehet hogy beesik egy 5. HP mozi holnapra, anyu bevállalta a babysittelést, mióta megvan a kicsilány, még nem voltunk moziba :) de mondjuk ettől még talizhatnánk, mert moziba kédőbb megyünk.

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Niki, ez az eggyel regebbi modell, mondjuk nincs nagy különbség, csak a mienknek párnázott a kereke, kevésbé karcol a parkettán... meg sajna elég sűrűek a napjaink, mielőtt eltűnünk két és fél hétre, és ma tudtunk elmenni vásárolni, nem bizti, hogy belefért volna még a hétbe, szék pedig kellett.... :? de én is, miután megvettük, jutott eszembe, hogy nem ilyet linkeltél-e be?
különben tökre tetszett a kockás, ebben sajna nem volt kockás. MÉhecskésben meg csak sárga, azt me túl bogárvonzónak találtam. így maradt a semleges zöld.

úúúú, most nézem, hogy HPmozi két és fél óra.... nem kisgyerekes anyának találták ki :) na meglátjuk :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


winnie:
hogy én hogy szeretném megnézni a HP-t!! Mindig mondogatom Apának, dehát Pannát nem is tudnánk kire bízni.. :(

na életem első aukcióját csináltam a teszveszen, és meg is nyertem :) Na jó.... Apának köszönhetem, olyan fürge, mint a motolla. vagy mifene...

Niki:
kezdek én is arra gonsdolni, hogy Anna azért ébred sűrűbben, mert kevés neki a kaja. De ő tápszeres, bár most másmilyet kapott, mint amegszokott, és nem volt hajlandó 100 ml-nél többet enni belőle.
Ma megvettem neki a jól beváltat, és máris 160 ml-t evett. Remélem ennyi volt csak a baj, és alszik ügyesen!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


na, én foglaltam mozijegyet n6-ra, túl nagy itt a talis bizonytalanság :( majd legközelebb!!! :) nektek meg jövő hétre jó talizást, ha lesz!

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok kedves Anyukák!
Nem gondoltam, hogy ilyen reagálásotok lesz. Nem ez volt a célom.
Aranyosak vagytok, hogy engem is marasztaltok, amit köszönök.
Megnyugtatok mindenkit nem sértődtem meg, mert nincs is okom rá. Egyszerűen és őszintén Ilgyához hasonlóan érzem magam. Nem kívántam soha a külön figyelmet, mert tudom én vagyok a "kakukk", igyekeztem ez szerint itt lenni.
Örülök, hogy sok új van köztünk, de a régiek is nagyon hiányoznak.
A véleményem nem változott, nagyon klassz a csapat. Az is nagyon aranyos dolog, hogy időnként Zsuzsu kezdeményezésére körkérdések vannak, amihez bárki csatlakozhat.
Most valahogy annyira személyessé vált a témázás, hogy ehhez nem is tudok csatlakozni. Nem sértődés, hiszen azért találták ki a topickot, hogy, ha van közlendője bárkinek megtehesse, de gondoljatok bele, ha én is elmesélném az én eseteimet, legyinthet bárki, ja az 30 éve volt, kit érdekel. Ezzel tisztába vagyok, nem is hozakodok elő semmivel, mert én is anyós is vagyok. Szóval, el menni nem fogok megígérem és nem is érzem magam mellőzöttnek, mert tudom én csak nagyi vagyok, aki örül az Anyukák és babák fejlődésének.
Mennyit tudtok már, nem is gondoljátok. Egyre tudatosabban fogtok bele az új dolgokba. A mostani képeket látva milyen nagyok a babák a tavasziakhoz viszonyítva. Nem csodálatos ez a gyors változás? Egyre ritkábban írjátok, hogy mitől "paráztok", ami nagyon klassz dolog.
Mindenkinek jó pihenést, szép álmokat.
roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi
 
 


Sziasztok!
Mar vagy fel oraja csak olvasok...

Magnes,
Anna furcsis kepei nagyon edik!

Momi,
Orulok, hogy mar jobban van Ricsi, nem semmi hogy mit benaztak veletek a dokik.

Roni nagyi,
Mi meg nem ismerjuk egymast, mert te az en nagy szunetemben csatlakoztal a forumhoz. Helyzeti elonyben vagyok, mert en kozben is olvasgattam a forumot, igy "ismerlek" teged. Ugyhogy tudom, hogy szukseg van rad itt es szerintem mindenki nagyra ertekeli a figyelmessegeidet. Mi meg ugyan nem kaphattunk toled hofordulos koszontest, de mar alig varjuk ;) !

Ilgya,
Milyen szupi kisagyatok van. Hogy mukodik ez? Ha ki akarod venni Rekat, akkor le kell venni a racsot? A laba vagy karja nem szokott a racsok koze szorulni?

Anekirt,
Hat Levinek van mar foga boven. Jellemzoen minden kibujas elott nappal nyugike volt, ejjel pedig cuminak hasznalt. En meg hagytam, mert kulonben nem pihent semmit, igy meg be-bealudt rajtam es utanna visszatehettem az agyaba.

Kernico,
Kiaranak jobbulast!

Zsuzsu,
Tabla nem jott :( .

Darabos kaja,
Lehet hogy ez mar volt, akkor bocsi. Ti mikor kezdtetek el adni a darabosabb kajat? En ma adtam Levinek egy par pici falat sargadinnyet es szo szerint elkezdte ragni, csocsalni. Valahogy nem szamitottam ra, hogy ugyanugy fog kerodzni rajta mint mi :). Olyan nagyfius lett tole, hogy nem csak nyammog, hanem rag :) .

Es kanalat mikor adtok a kezukbe? Mar ugy ertem hogy maguk probalkozzanak a kanalazassal...

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


Szia Mindenkinek!

Megint csak pá rperc olvasásra futotta az időmből... :oops:

Ilgya, nagyon aranyos vagy, hogy említettél, s hogy hiányoltál! A sok új közt, azt hittem, már elmaradok. :cry: Csak ez a rohanás... :roll:

Roni nagyi, el ne tűnj, imádom a képeidet és nagyon figyelmes vagy, hogy név szerint is köszönteni szoktál mindenkit!!! Laurácskátok is mekkorát nőtt!! Még emlékszem a kezdeti nehézségekre (vérvételek, elhúzódó sárgaság, átmeneti szopitilalom). Hogy röpül az idő!

Dorinánk már szépen, egyedül ül és Anya-Apahegyre felkapaszkodva próbálkozik az állással. Az éjszakai alvásunk nagyon nyugtalan és több részletben történik, most éjjel pl. 9től fél 12-ig aludt, utána meg fél3tól 5-ig, s csak most szundikált vissza. Sírdogált, nyugtalan volt. nem tudom, miért lehet :roll: de mindannyian elfáradtunk az elmúlt napokban ezmiatt. No már fel is ébredt újra, úgyhogy megyek hozzá.

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
marslakocska
 
 


őzi: nem tudtál aludni? :D:D:D:D:D:D:D:D:D Jó korán keltél :)
én még a kanalat csak úgy adom hogy jéátszik vele de nem próbálkozik ahoz még szerintem kicsi de ha akarja végülis csapott már bele a tányérba :):)

nika70
Salgótarján
 
 


Kép

Winnie! Mi is elveszünk még az etetőszékbe, aláraktunk egy kispárnát és egy összehajtott plédet is, így a tálca is jó magasságban van, Petra már azon is szeret játszani.


Később még írok majd, ha elaludt a kiscsajszi.

omr
 
 


Jó reggelt Mindenkinek,

Nika,
Őzi USA-béli, szóval ő éppen lefekvls előtt állt.:))))

Tali,
to be or not to be????Bár nekem doki van pont akkor, szóval késve mennénk.
LEGYEN JÖVŐHÉT SZERDA??????


Winnie,
Én is akarok HP5-re menni!!!!Képzeljátek Tarjánban bezárták a moziT (valami nem megfelelő szerződés miatt), így mi sem tudunk menni, csak ha valaki feljön Pestre vigyázni a gyerekre. Pont jövőhéten jönnek is...

MÁgi,
a tejpépi ma éjjel nem jött be, mert ugyanannyit evett, mégis 3x kelt.:(((

csernusn
 
 


Rena, tetszik a szekrényetek(konyha?), tök jó hogy ilyen szines!:)))

csernusn
 
 


Roni nagyi, tudod miért fontosak a hozzászólásaid?
Mert amikor Te beszélsz a Te korodbeliekről, akkor megenyhülök írántuk, és mivel Te nagyon szépen és kedvesen beszélsz a Te idődről, ezért egész másként látok dolgokat, mint amikor az anyukámmal összeveszek dolgokon és csak sérdődünk....


Egyébként az szerintem annyira igaz, hogy hajlamosak vagyunk azokat megbántani a legkönnyebben, akik közel állnak hozzánk.

csernusn
 
 


Szép napot!

Roni nagyi:
Ari vagy, hogy nem tűnsz el azért teljesen.
nekem is vannak olyan dolgok, amihez nem tudok hozzátenni vagy akár csak hozzá szólni, mert tudhatod, hogy valamiben én is "Kakukk"-nak számítok! :(
Körkérdésem szokott lenni, de nem csak nekem... :wink:
Én is érzerm azt néha, mint Ilgya, vagy most már ahogy Te is, hogy ha nem jönnék többet, a kuttynak se számítanék, nem vagyok annyira aktív tag, de igyekszem. nem mindig engedi Fanni, hogy leüljek, vagy ha le is ülök, max olvasásig jutok, írni már nem, annyira felélénkült itt az élet. na de ez a rend. ha úgy van, régiek mennek, újak jönnek.....
de igyekszem, mert jó a csapat... :D

Őzi:
nem ment a tábla, mert nem küldtél nekem privin adatokat. Fentebb megtalálod, vagy előző oldalon, hogy mi az amiket kérnék.

Marslakócska. Ha fenn vagy már a yahoon, akkor tőled is kérnék ilyen adatot.

Tali:
Toljuk akkor el...Én sem tudok asszem megjelenni ezen a main, ha lenne esetleg.. Kár, mert jó lett volna, de keresztülhúzták a számításom...
Na de majdcsak egyszer.... :wink:

Most ennyire futotta......

Kép
zsuzsu74
 
 


Közben észleltem...
Roni nagyi és Őzi: jött privi.
Meg fogom alkotni és küldöm akkor majd.

Kép
zsuzsu74
 
 


Na lányok,

Szemléletváltást kérek!!!!!Ha valaki nem jön az igenis hiányzik. Pl én amikor a balcsin voltunk egy hétig, akkor nem írtam, nem is tudtatok róla, hogy ott voltunk, de mikor visszajöttünk és írtam, akkor Winnie megjegyezte, hogy hú de rég írtam. Vagy akkor én sem hiányoztam?????

De ha belegondoltok 25-30 embert fejben tartani, az nem kis munka, és abba is gondoljatok bele, hogy a gyerekünk szinte mindin időnket leköti, plusz a család, háztartás, stb... és ez egyfajta hobby, meg társalágás, hogy ne érezzük magunkat olyan egyedül, hogy legyen kivel megosztani a sztoriainkat, kérdéseinket, aggodalmainkat, támogassuk egymást... Nehogy már mindenki lemorzsolódjon, mert akkor kivel osztjuk meg örömünket, bánatunkat?

Na Dani ma evett sajtot, egy egész szeletet felcsíkoztam neki, és a csíkokból törtem szétnyomkodtam és így tízóraiztunk., nagyon ízlik neki.:)))

csernusn
 
 


Sziasztok!

Hűű de sokat írtatok!

Roni nagyi, én csatlakoznék az előttem szólókhoz. Jó, hogy itt vagy! :-)

Zsu, köszönöm a táblázatot.

Kernico, mielőbbi jobbulást Kiarának!

Mági, nem is voltunk bénák inkább nagyon ügyesek :wink: :lol:
Néha kissé elvesztem. :-D

Winnie, mi is meg akarjuk nézni a HP-t de mi sajnos még nem jutunk el egy darabig. Bár van kamerás felvételünk amit a netről töltöttünk le, dehát az mégsem az igazi.
Jó, szórakozást! :-)

Úgy néz ki a Dentinox használt mert éjszaka egyszer kellett kelnem kajcsit adni Lidinek aztán szunya vissza és nem volt felsírás.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Niki, fényképet raksz fel esetleg az ülésről?

Kép

Kép
antekirt
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?