Sziasztok!
Roni nagyi, ne hagyj itt minket, tök kedvesek a köszöntéseid, meg a kapcsolódó képek, csak szerintem annyian vagyunk, hogy már nehéz figyelni, kinek mikor vannak fordulói, meg kik is köszöntöttek! Szóval várunk szeretettel a kedves képeslapjaiddal együtt!!!
Tali: én elvileg úgy készültem, hogy megyek. Sőt, Kernico, Zsuzsi, Szana, itt várnak a megírt CD-itek is.... Kernico, hát akkor Neked legközelebb. Tinu, Neked még nem írtuk meg, mert Te mondtad, hogy nem tudsz jönni. ha más is kért, sorry, 4-re emlékeztem, még tudom pótolni...
Képzeljétek, vettünk etetőszéket. Eredetileg azt a neonato szétszedhetőt akartuk venni, amit múltkor belinkteltem, de már nem gyártják
így vettünk műanyagot, Peg Perego,
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
csak nem méhecskés, és zöld.
Hát egyelőre elveszik benne a kicsilány, ugye hátra van döntve, és így fel sem ér a tálcáig...
kicsit kihívás így etetni, alig tudok a tálca mögé benyúlni. Ha viszont levenném a tálcát, a ficánkoló lábak nehezítenék meg a dolgomat...
Kül ma próbáltuk a sütőtökös krumplit, hát eddigi rekordot evett belőle, de még ez sem túl sok
no meg mindene tökös lett, pedig jó nagy pártedli volt rajta, de alatta a ruhája, combja, homloka, mindene tökös lett. Látszott hogy ízlett, folyton belenyúlt, oszt szétkente magán a cuccost, izgi volt
Ildi, Ante, tök jók a képek!
Ante, tök ügyi Lidi, ahogy már kapaszkpdva térdel!
Sziszi, gratula az álláshoz, remélem a fotógép is meggyógyul...
Kernico, nektek is jobbulást. Csak nem ez is a 3 napos láz?
Mági, Micimackós póló
Ilgya, de vannak huppanások, van amikor nagynak tűnik, és semmi sírás, máskor picinél is eltörik a mécses. De huppan kint is, a padlón huppanások durvábbak valóban.
Niki, én már baromi rég regisztráltam, nem tudom ezt a részét, remélem, amit Noémi írt, az segít...
Roni nagyi, Laura is tök szépen növöget, fejlődik. és megint gyönyörű a keret! ja, és küldtem Neked is meghívót.
Ja, és a Shrekes doboz a játákos doboz a háttérben