Sziasztok!
Még élek..
Basszus úgy bealudtam... arra ébredtem, hogy a férjem símogatja hátam... képszakadás... Most meg 118/87 volt és 101 a pulzus. Szóval rendeződök..
Olyan édesek vagytok, hogy így aggódtok! Köszönöm!
Gratula a topic első punásához!!!!! Istenke éltesse nagyon sokáig!
Pattogó: azt hiszem vérnyomi ügyben befogom a számat... a Tiéd a nem semmi... próbálj kicsit megnyugodni, hátha sikerül. A nagymutter meg nyaljon sót! Sajnos a közös költségvetésnek ez az ára. Nincs lehetőségetek külön konyhán lenni? Ha már a számlákat közösen kell fizetnetek, legalább a kosztpénz ne legyen közös. Ez megoldható esetleg?
Sziszike: azt hiszem a Te eseted sem könnyű. A szeretve tisztelt sógornő elég kretén teremtmény. Sajnos a mama sem úgy tűnik, hogy a Ti oldalatokon áll. Inkább örülne, hogy a fia talált magának egy rendes feleséget, aki nemsokára megajándékozza egy gyönyörű babával! És ha mást nem, legalább a fia boldogságát nézze! A repedtsarkú (sógornő által favorizált) barátnőről meg csak annyit, hogy sz....d le! A párod letette a voksát.... és ha jól látom nem mellette.....
Márkanyuka: nem semmi méretek! Mondjuk a pocakod mérete sem mini babát jósolt! De azért négy kilóóóó???
Azt lesz nem semmi kitornázni! Egek!
Zeze: tündér vagy! Annyit gondoltam arra, hogy ha el tudtál volna érni... szültél (talán hétfőn?) és én szerdán egész nap ott kavartam a klinikán.... UH, CTG, stb... úúúúúúgy meglátogattalak volna!!!! Ja, és épp a Fontányi hömpölygött végig a folyosón amikor vártam a ctg-re.
Huni: tényleg... én is elmegyek fodrászhoz...
Agnes: kiváltottam. Nekem nem avent cumisüveg volt benne, hanem olyan kis pohárka amibe lefejheted a tejcsit és tárolhatod a hűtőben. A kismama újság mellékleteként meg volt egy kb. tenyérnyi kis csúszásgátló figura (egy rózsaszín víziló), amit imádnak a gyerkőcök... azzal fürdenek...
Más különösebb nem, csak az az egy db pampers pelus, ami Enikő babájára most pont jó.... remélem nem növi ki...