Új privát üzeneted érkezett!

Krisztike: Gratulálunk! Várjuk a képet!:D

Judit

mamiblue
 
 


Bkrisztike: gratulálok a topik első kislányához, sok boldogságot és tejcsit kívánok!

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Első kislány!!!!!!!!!!!!! Lálááááááááááááááá! Gratulálok!!!!!!!!!!

Kép
nap12
 
 

 
 

[quote="bkrisztike"]S írta:bkrisztikeziasztok!

Nekem is vannak időpontjaim: aug.5. névnapom, aug.8. kedvenc sógornőm szülinapja.
De a dokim aug5-től szabin lesz, így lehet hogy inkább hamarabb lenne jó szülni. Bár a választott szülésznőm (a legjobb barátnőm anyukája) szerencsére már hazajött a szabiról. Ja és apa nem igazán ér rá a héten, mert ő tartja a munkahelyen a frontot, mert sokan vannak szabin. A segítségemet pedig 10napja mütötték epével, neki is gyógyulnia kellene még egy picit.Csak ennyi mindennek kellene összehangolódnia.Még szerencse, hogy nem nekem kell döntenem, ha nem a picurka választ!!!

K


Ezt tegnap írta Bkrisztike! Milyen igaza volt!

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Halihó, Krisztike, gratulálok a kislányodhoz... most válogathat 10 topik-lovag közül (bocsánat, ha valakit kifelejtettem, és esetleg nem 10 lovag lenne ... :oops: )

Pattogó, ne idegesítsd magad nások hülyesége miatt, sokkal többet értek Ti ketten 2 in 1, és hogy a családoddal boldog vagy. Az építkezés meg idegeskedéssel és anélkül is véget ér.

Sziszike, nem kis belső munkádba telhetett, amíg túltetted magad a "kedves" sógornődön.

Márkanyuka, ez aztán szép becsült súly!!! Szerintem tuti az izgalomtól volt magas a vérnyomid. Tényleg, nézess vizeletet, ill. ha jól emlékszem, azt írtad, hogy a súlyod nem ment fel, akkor meg nem is vizesedted magad agyon...

Csajok, Ti is biztos kiváltottátok már a Felicitas csomagot. Hadd kérdezzem meg, mi volt benne? Én ugyanis ma kiváltottam egy Photo Hall-ban, és a következő HASZNÁLHATÓ dolgok voltak benne (a reklámújságokat 1 mozdulattal kidobtam): 1 db Avent cumisüveg (125 ml), 1 db Mam cumi, 1 db (!) Pampers new born pelus.. hááát, nem halmoztak el túlságosan.... Mondjuk eleve gyanús volt, hogy a külső borítás ki volt hasadva, de ez volt az utolsó csomag (vagy egyszerűen leráztak ezzel a dumával, mert hátulról hozták be...)

Jajj, nagyon izgulok, ki lesz a következő... Remélem, nem mindenki egyszerre megy el szülni... bár akkor az Anyucik tartanák a frontot...

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


[color=darkblu Krisztike: Hatalmas gartula a kiscsajhoz!
Sok tejcsit és örörmöt kívánok.és persze, hogy minél hamarabb haza mehessetek...... :oops: :P

Kép
kis pupu
 
 


Sziszike elküldtem újra!!!

Kép
kis pupu
 
 


Na meglett a Márk uh lelete, az ő bpd-je 37 hetesen 91,5 mm volt.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Sziasztok!

Először is: gratula Bkrisztikének Esztihez! :lol:
Én is néztem, hogy a múltkor még miket írt...meg akkor tette fel a pociképet is...erre 1 nappal később... :D
Sziszike! Nem semmi a sógornőd, nem irigyellek érte... :?
Mamiblue! Szombaton is front...Háááátha segít rajtam is, bár ha eddig nem volt hajlandó... :(
Márkanyuka! Irigylem a méhszájadat, az enyém állati makacs, nem nyiladozik :(
Szép nagy baba lesz az tuti, nem lenne gond, ha már most kibújna akár! Wow, melyik Dm? :) Fogysz is? Az is a közelgő szülést jelenti...na mostmár izgulok érted is! :)
Tipetupa! Lehet, hogy megjátszom a sétát... Apa péntekre ,,rendelte" a kiscsajt, amikor egyébként is ideje lenne, úgyhogy a Klinika előtt egy kis járkálás beütemezve! :) Kecsketej? Hát nem tom, én nem ajánlanám, mégha jó sokszor felforralták, akkor se!

Ma nagyon sokat volt kemény a pocim, nem tom, ez jelent-e valamit. :roll: Bárcsak... :D

Lányok, holnap augusztus! Hihetetlen, hogy már itt tartunk! De már fel tudunk mutatni 10 kissrácot és egy csajt is! Nem semmi! :lol:

KépKép
dincuska
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Krisztike!Nagyon gratulálok!Jó egészséget és sok tejcsit kívánok!!!

Dincuska,hát igen már augusztus.Eddig mindig amikor kérdezték mikor szülök,eddig azt mondták,hogy jajj de messze van még.Most meg 3hét,és itt az idő(nekem legalábbis) :D

Szombatra én fodrászhoz vagyok hivatalos,remélem a front nem tesz keresztbe :lol: .Utána ki tudja mikor fogok eljutni :roll:

Kép
Kép
huni
 
 


kis pupu: irtam levelet, nézd meg

Kép
sziszike77
 
 


bkrisztike: TISZTA SZíVBŐL GRATULÁLOK A KIS TOPIKUNK ELSŐ KISLÁNYÁHOZ!!!!
Augusztus 10ei voltál, tehát nálad is érvényes a plusz/mínusz két hét! :D

Sógornőm::::::: nem kell túltenni magam a primkó embereken! jobban fog neki fájni, mikor kitiltom a lakásból. Amúgy egyetlen dolog fájt a legjobban: ne az érdekelje hogy én hogy vagyok, hanem az hogy a vér szerinti rokona, akinek ő lesz a nagynénje, hogy az hogy van! Ennyi. És mindezt egy igazi ribanc miatt, 28 éves csaj, aki egy 55 éves hapsival él együtt , biztos szerelmes a hapsiba! NA mindegy


Örüljünk az első kislánynak!!
Mandalával mi a helyzet????

Huni: gyorsan menj el dokihoz, mert itt már semmit nem lehet a véletlenre bizni.

Azért kivi vagyok ,hogy ki fog szülni a doki által meghatározott időben. Most fogyott el a reggel főzött málnalevél teám, de most határozottan olyan mintha alhason rúgtak volna, annyira görcsöl a hasam.

Kép
sziszike77
 
 


bocsi huni nem dokihoz :D:D:D fodrászhoz
bocsi

Kép
sziszike77
 
 


Bkrisztike
Gratulálok!!!

Végre egy kislány :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Lányok
Most pihenjetek... mikor már pocakonkívül lesznek a babák, elfelejthetitek....
Vendég
 


Sziasztok!

Még élek.. :)
Basszus úgy bealudtam... arra ébredtem, hogy a férjem símogatja hátam... képszakadás... Most meg 118/87 volt és 101 a pulzus. Szóval rendeződök.. :)

Olyan édesek vagytok, hogy így aggódtok! Köszönöm!

Gratula a topic első punásához!!!!! Istenke éltesse nagyon sokáig! :)

Pattogó: azt hiszem vérnyomi ügyben befogom a számat... a Tiéd a nem semmi... próbálj kicsit megnyugodni, hátha sikerül. A nagymutter meg nyaljon sót! Sajnos a közös költségvetésnek ez az ára. Nincs lehetőségetek külön konyhán lenni? Ha már a számlákat közösen kell fizetnetek, legalább a kosztpénz ne legyen közös. Ez megoldható esetleg?

Sziszike:
azt hiszem a Te eseted sem könnyű. A szeretve tisztelt sógornő elég kretén teremtmény. Sajnos a mama sem úgy tűnik, hogy a Ti oldalatokon áll. Inkább örülne, hogy a fia talált magának egy rendes feleséget, aki nemsokára megajándékozza egy gyönyörű babával! És ha mást nem, legalább a fia boldogságát nézze! A repedtsarkú (sógornő által favorizált) barátnőről meg csak annyit, hogy sz....d le! A párod letette a voksát.... és ha jól látom nem mellette..... :)

Márkanyuka: nem semmi méretek! Mondjuk a pocakod mérete sem mini babát jósolt! De azért négy kilóóóó??? :shock: Azt lesz nem semmi kitornázni! Egek!

Zeze: tündér vagy! Annyit gondoltam arra, hogy ha el tudtál volna érni... szültél (talán hétfőn?) és én szerdán egész nap ott kavartam a klinikán.... UH, CTG, stb... úúúúúúgy meglátogattalak volna!!!! Ja, és épp a Fontányi hömpölygött végig a folyosón amikor vártam a ctg-re.

Huni: tényleg... én is elmegyek fodrászhoz... :)

Agnes: kiváltottam. Nekem nem avent cumisüveg volt benne, hanem olyan kis pohárka amibe lefejheted a tejcsit és tárolhatod a hűtőben. A kismama újság mellékleteként meg volt egy kb. tenyérnyi kis csúszásgátló figura (egy rózsaszín víziló), amit imádnak a gyerkőcök... azzal fürdenek... :) Más különösebb nem, csak az az egy db pampers pelus, ami Enikő babájára most pont jó.... remélem nem növi ki... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Huhúúúú, Sziszike szülni megy? :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sabine: strapásak a pasik... és mindjárt három?????!!!! El tudom (igazából nem) képzelni!!!!! :shock: :twisted: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sziszike,betudva az agyamra ment a terhesség hormonjainak :lol: :lol: :lol:

Mandala,csak a pihi hiányzott úgy látszik.A pulzus meg így a végén tényleg több,ahogy Dincuska is írta

Kép
Kép
huni
 
 


Hali!

Hu...úgy teliettem magam dinnyével, hogy alig tudok mozogni!

Dincuska: Olyan jól sikerült az első muffinunk( a csajokkal csináltam) , hogy jövőhéten is sütünk...hacsak közbe nem szól a szombati hidegfront! :lol:

Judit

mamiblue
 
 


[size=18]BKrisztike:Nagyon nagy gratula,remélem könnyű szülésed volt.Nagyon sok boldogságot kivánok!!!!
[/size]

Lányok!Nekem ma Alex egész nap feszített,mintha nyújtaná a helyet.Forgott,mozgott.Nagyon nem jó.

Voltam a vérképem miatt specialistánál,hát az úgy lecseszett,hogy csak na.Eddig nagyon szerettem a dokim,de most egy kicsit haragszom rá,mert végig kérdeztem ,hogy a vérszegénységemre ne szedjek-e valamit.Ő meg mindig azt mondta,hogy nem olyan vészes ez.Erre meg a véres doki azt mondta,hogy a baba agyi fejlődését kockáztathatom vele.Még nem gond,de már határeset.

Dincus 1 babánál még jó,hogy nem nyilsz ki ilyen könnyen.Majd aztán... :lol: :lol:

Szülni akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tuza edit
 
 


Mandala
A csúnya, gonosz törpék....
:oops:
Vendég
 


Márkanyuka: ne aggódj...én könnyebben szültem a 4,5 kilós csajszit mint a 3,7-est...jobban fájt, de jött mint a golyó...talán azért is fájt jobban, mert később adták az érzéstelenítőt...szerintem nem is hatott már vágtak és bújt is ki a fejecskéje, annyira hirtelen indult meg.

J.

mamiblue
 
 


Krisztike, gratulálok!:D:D:D
Sok örömet a pici lányhoz!!!!

Nem tudom, láttátok-e ezt a babás videót, nekem az egyik kedvencem:
http://youtube.com/watch?v=dcCZABr_G1k

:D

Kép
tipetupa
 
 


én nem szülök még! érzem, majd augusztus végén, mondjuk 30án, hisz akkor van a szülinapom :D:D:D

Repedtsarkú ki lett ütve a nyeregből, de még a bunkója megpróbál velem barátkozni, iwiw-en bejelöl ismerősnek, hát még ilyet !!!!
nem semmi emberek vannak!

mandala: én is úgy aludtam el tegnap hoyg apa simogatta a hátamat, és te még ennek az embernek akarod elkötettni a ......:D
arany emberek ezek!!!!
Mondjuk az enyém most megint vadászni van, ilyenkor anya és a húgom felügyel :d RÁM.
Anyós nem annyira gáz, de nem mondom hogy egy tündérke, annyira érzem hogy átlátszó a mosolya

most bemegyek a Baross utcai klinikára meglátogatom egy barátnőmet akit elvileg holnap fognak császározni, öntök bele egy kis lelket, majd este jövök

Kis pupu: hivj fel, elmondok mindent arról a mit priviben küldtél

Pusz nektek

Szilvi

mandala: gondolod hogy azért hagy ki már az agyam mert szülni megyek ????? úristen tényleg egész nap félrebeszéltem :D, sebaj legfeljebb akkor már péntek estétő lbabázhatnék :D

Kép
sziszike77
 
 


Kép
Vendég
 


tuza edit: én mondjuk téged és dincuskát saccoltam a heti befutónak :D akik már hétvégén simán babázhatnak!

Rohadékok ezek az orvosok nagyon, hát miért nem tud ránézni rendesen arra vérképre!!!

Kép
sziszike77
 
 


Sabine,

tündériek vagytok így négyen!:D :D :D :D
Édesek a fiúk, látom éppen elaludtak. Kis időre nyugi van...

Kép
tipetupa
 
 


Sabine: nagyon szép a kis családod, és tényleg meg nem mondaná senki, hogy most szültél!:)

J.

mamiblue
 
 


Edit! Hadd csatlakozzam! Ééééééén is! Mindig gondolok rád, hogy na melyikünk babázik hamarabb...De én még mindig Rád tippelek! :lol: A feszítést én is érzem, nem vagyok oda érte... Nyomja mán mindenemet! De ha ennyire nem kényelmes a kisasszonynak, akkor meg tessék kibújni! :lol: Na, ez Alexre is vonatkozik! :D
Mamiblue! Örülök, hogy bejött a muffin! Én nem vagyok egy nagy kukta, de ezt nagyon szívesen megsütöm...egyszerű kutyulmány, és milyen fincsi a végeredmény! Gondolom a csajok is oda voltak érte! :lol:
Sziszike! Csak nem???? Itt izgulsz értem, közben meg te indulsz szülni...Húha! :D
Lányok! Mi az a Felicitas csomag??? :oops:

KépKép
dincuska
 
 
 
 
 
 


Sabine...jaj de jó ez a kép! Cuki kis család! :D Milyen jól nézel ki, mintha nem most szültél volna...komolyan! :lol:
Jóvan Sziszike, látom, még itt vagy! :D Legyen igazad a hétvégi babázással... :lol:

KépKép
dincuska
 
 
 
 
 
 


én nem megyek még dincuska :D
Megnéztem a blogodat, annyira édes vagy! kis ősanya vagy ám ugye tudod!!! MOTHERTIGER!

Kép
sziszike77
 
 


amúgy is apa elment vadászni (kedd csüt) mindig megy, és nélküle én nem megyek!!!!! ja meg a szoptatós hálóingem még nincs kivasalva! :D:D:D:D:D:D, sőt a hajamat is bekéne száritanom :D

Kép
sziszike77
 
 


Szabine, tényleg olyan cukik vagytok!!!!

Előbb megnéztem újra a gmail-on a gyerkőcőket. Persze azóta is sóhajtozom... :lol:

Kép
nap12
 
 


Sziszike:ezek aztán komoly indokok!!!Biztosan a babát is meghatja majd ,ha megérzi,hogy nincs beszárítva a hajad!!!! :lol: :lol:

dincuska én holnap megyek lukászhoz,megpróbálok sírni neki,hogy indítsa már meg!!!!

Felicitas csomag:kuponra kiváltható ajándék,amit a védőnő ad( a kupont)Ha nem,akkor www.felicitas.hu- levelezés- reklamálsz,küldenek postán.
Nekem is tejgyűjtő poharas volt,sajnos, pedig a cumisüveg jobb lett volna.Ja,meg rózsaszín cumi.

Sabine:TÜNDÉRIEK!!!Nem tudok mást írni.

sziszike:Én mind a kettőt túlhordtam,magától nem indult meg, úgy hogy szerintem most is ez lesz :cry: De legalább kiszámítható és nincs para így a 3. nál.hogy beérek-e,vagy nem.
tuza edit
 
 


nehogy már egy sárkány anyukával találkozzon Hangus első nekifutásra :D

Kép
sziszike77
 
 


Krisztike gratula a babához és sok tejcsit kívánok!
Végre itt az első kiscsaj.Mostmár jönnek majd sorban, meglátjátok!
Kivi vagyok ki lesz a következő!
Hajrá lányok már nagyon a finish-ben vagyunk!

KépKép
dudu_84
 
 


tuza edit: de szupi a vonalzód :D:D:D

Kép
sziszike77
 
 


Sabine,
hogy ti mennyire bájos kis család vagytok! :) Az a két kis apróság ott középen - zabálnivalók! :D De azért az elég gonosz dolog tőled, hogy megmutatod, mennyire vékony vagy... :roll: :lol:

italoman
 
 


Sziasztok. Megjöttem. :)

Krisztike: Naaagy gratu a kiscsajszhoz. :D:D Hurrá az első kislány. :D

sabine: jajj nagyon édik a srácok. :D Én nem is hiszem el, hogy tudnak sírni is. :) :wink:

Megyek aludni, mert holnap reggel nst. Lala meg nagyon nyújtózik. Betojok. Ilyen kis helyen így elférni... Most már lassan kijöhetne asszem. Na jó éjt. :)

Ja és mindenkinek köszönöm a bíztatást. :D Annyira imádok itt mindenkit. ♥♥♥ :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sabine: és mondd csak ki hozta világra azokat a gyönyörűségeket? Mert én csak egy pasit látok (aki ugye nehezen tenné...) és egy modell alkatú hölgyikét, akiről szintén nem mondanám, hogy nemrég szült....

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Pattogo: hát én is pont ezen gondolkodtam.... gumiból vannak ezek a gyerekek? És mondd csak... hogy lehet az, hogy nem zsibbad el a kezük-lábuk ebben az összecsavart pozícióban? :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Hello csajok!
Közzéteszek én is egy receptet ha nem baj. Ma csináltam és tök hamar kész van és fini is.
1185909794.75.doc

KépKép
dudu_84
 
 


[quote="sziszike77"]R írta:sziszike77ohadékok ezek az orvosok nagyon, hát miért nem tud ránézni rendesen arra vérképre!!!


:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Azért az ilyen kijelentések kicsit rosszul esnek... :evil:
Vendég
 


Két kiskrapekot úgy rajzoltam.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Csak miért került beléjük hangszóró :roll: :roll: :roll: :roll: :?:

Mondtam, hogy a versenysúlyomnál vagyok... két törpe gerilla ellátása száz fogyókúrával felér... :lol:
Vendég
 


sabine: ha rosszul esik, ha nem ez az igazi szemtelenség. miért ne mtud ránézni rendesen arra a vérképre?????? nem nagy teher, főleg ha már hozzá jár gondozásra és egy életet hordoz a szíve alatt. Főleg igy hogy egy olyan érték volt alacsony ami miatt bármilyen fogyatékossága is lehet. ez szemétség!! Lehet hogy neked nem, én fullra annak tartom!!!!

Kép
sziszike77
 
 


Azt hiszem szülünk...

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


húúúú. :D:D:D

dimet mennek a drukkok!!!!++++++++++++++++♥♥♥♥ :D:D:D:D

én meg megyek nst-re.

sabine: ha te rajzoltad őket, akkor nem az a baj, hogy van bennük hangszóró, hanem, hogy nem rajzoltál rájuk hangerőszabályzót.. :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


[quote="pattogobolha"]
írta:
pattogobolha
sabine: ha te rajzoltad őket, akkor nem az a baj, hogy van bennük hangszóró, hanem, hogy nem rajzoltál rájuk hangerőszabályzót.. :wink: :lol: :lol: :lol:


Na, erre jó ébredni!!! Hihetetlen csajszi vagy Te, bolha!!!!! :) :) :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Dimet: DRUKK, DRUKK, DRUKK!!!

Én Agnesbogoly-ra szavaztam aki legközelebb babázik... :) erre Dimet beelőz... :) Hajrá Dimet!
Légy ügyes, és tedd le gyorsan és viszonylag fájdalommentesen azt a pocit! :)
Huhúúúú ma is babázik a toipic!
Ja, és ő lesz az első aug-i babánk!!!!! :)

Sztetek Mona már otthon van? Sztem tutkó! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sabine: Te miért orvos lettél? Mentél volna festőművésznek.... :D Aki ilyen csodát bír rajzolni, és mindjárt kettőt, az még Leonardo-t is beelőzte volna! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?