Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Fibi,...folytatom a dícséretet,...szupi az új avatar :D
A beugrással azért még várnék,....de megvan a telefonszámod :wink:
Egyébként gyakran járunk felétek /bár nem tudom hol laktok Szadán/, mert elég sokszor megyünk az új CBA-ba :wink:

Jutta, ez nagyszerű! És csak hogy tudd, mindenkire írígy vagyok, akinek megértő és jóságos főnöke van! Apropó, hogy bírod ezt a nagy meleget?

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Sziasztok!

Natasa: ez itt a reklám helye: főnököm veresegyházi anyuka, egy 10 éves lányka anyukája :-)
(amúgy teljesen véletlen vagyunk mindketten veresiek)

Ja és itthonról azért egész szépen bele tudok folyni a dolgokba, tegnap szinte élő vonalban voltam egész délelőtt az irodával, így nincs "bűntudatom", hogy hirtelen jöttem haza - ja és elég pörgős is vagyok, tehát legalább nem unatkozom!

Jutta

KépKép
jutta
 
 


Sziasztok!

Még új vagyok itt, de lenne hozzátok egy fontos kérdésem. Régóta olvalak Titeket és láttam, hogy több tapasztalt anyuka van köztetek. Én 36. hetes kismama vagyok és Veresegyházon lakom. Gyermekorvost kellene választanom, de igazából tanácstalan vagyok. Olyat szeretnék, aki homeopátiás és ha szükséges házhoz is kijön. Várom javaslataitokat, nem fontos, hogy veresi legyen.
Köszi
Ildi
ildi1976
 
 

 
 

Szia Ildi!
Látom előrelátó vagy :) Én a gyerekorvossal aznap találkoztam amikor kijött hozzánk babanézőbe :) :oops: Elvileg én is homeopatásat kerestem volna ha keresek,...a miénk nem az, de mákunk van, mert Szonja csak fogzáskor igényelt homeós bogyót azt meg tudtam doki nélkül is.
De, hogy a kérdésednél maradjak,....itt ha jól tudom akkor a Misszióban is rendelő Emese foglalkozik homeopátiával is. Anno amiko ideköltöztünk mondta a védőnő, hogy a drnő nagyon jó diagnoszta, de hangulatember és emiatt sokan nem, szeretik. És van egy doki ő meg nagyon tud a gyerekek nyelvén, de..... Mi maradtunk a pesti dokinknál, mert szerencsére Szonja nem beteges így eddig egy kivételével csak a kötelező oltásokra megyünk.
Így a finisben neked is csak hasonló vasgyúró babácit kívánok :)

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Jutta,
szerintem nagyon jó döntést hoztál! :D a sok utazás megterhelö lehet már a végén. (bár én imádok utazni, még a 41. héten is mentünk hosszabb utra :lol: de nem minden nap, az más. :wink: )

Natasa,
okés :D de amugy voltak már többször látogatók, mert nem birok nemet mondani nekik (nemcsak rokonoknak :P ), addig is van kivel beszélgetnem 8) két hét mulva Baján leszünk 1 hetet, utána akkor gyertek tényleg :D (CBA elötti aszfaltos utca balra felfelé: a domboldal - ahol lakunk, majd priviben a részleteket)

Tegnap ota vagyok teljesen egyedül a 2 köccel, és egyelöre kopp-kopp jol birom. Érdekes modon, azota nem hisztizik Bálint, amiota csak én vagyok itthon. Apjának és nagynénémnek folyamatos müsorokat produkált, és bántotta is Ábelt idönként, hogy magára vonja a figyelmet.

KépKép
fibi
 
 


Sziasztok! Hogy vagytok mostanában? Már jó régen nem jártam erre. Pont ma voltunk a Plus mögötti játszótéren, amit még korábban ajánlottatok. Hogy ott mekkora élet van! Manóka persze abszolút belelkesedett - amúgy is imádja a gyerekeket - mindenkit meg akart ölelgetni :lol: Írtó cuki volt...
Fibi, Kitartás Neked a két gyerkőchöz, biztos jól meglesznek együtt...
Jutta, én is viszonylag hamarabb abbahagytam a munkát, de nagyon jó volt picit lelkileg előre rákészülni a dolgokra. És csak azt tudom Neked ajánlani, hogy előre aludd jól ki magadat, mert amikor megszületik a pici, egy jó ideig nem nagyon fogsz tudni sokat aludni :wink:
hugó
 
 


Sziasztok!

Mindenki ezt az előre aludjam ki magam dolgot írja, ez tényleg működik? Ha egy hétig alig alszom akkor számít, hogy előtte jól kipihentem magam? :shock:

Fibi, hogy megy egyedül otthon?

Mondjuk érzem, hogy a tényleg többet tudok a babával "foglalkozni". Beszélek neki, meg zenét hallgatunk! Pihizünk és ha aktív akkor, ha simizem akkor ott boxol, ahol a kezem van! :lol:

Jutta

KépKép
jutta
 
 


Sziasztok!
Tuti már írtam,...továbbra is utálom a meleget. A kánikuláról nem beszélve :twisted:

OK Fibi, majd beszélünk :wink: Érezzétek jól magatokat Baján! Bálint sztem tudja mikor meddig mehet, de lévén pici még ő is meg most trónfosztott azért meg lehet neki bocsájtani egy-két vadabb akciót. Persze ha Ábel ezt egy biztonságos fészekből figyeli,....

Jutta, sztem ezt csak így mondják :) Nem hiszem, hogy elraktározódik a pihenés,...arról nem beszélve, hogy sokan nagy pocakkal képtelenek sokáig aludni egyhuzamban,...te az tény, hogy nem most kell házat építeni sk :lol: Én mákos voltam,....Szonja velem aludt és azon kívül, hogy félálomban adtam neki szopit aludtunk tovább,....az meg extra mázli volt, hogy egy ideig próbáltam büfiztetni, de soha nem jött ki se kaja, se levegő,...aztán a védőnő mondta, hogy van ilyen és már nem is próbáltam. Így kívánom neked is, hogy a legnagyobb fáradtságot max egy-két hétig érezd amíg összeszoktok.

Hugó, tényleg rég voltál,....nyaraltatok? Lesz valami banzáj a Garabonciás utcában,...ti mentek/jöttök? Egyszer már mi is voltunk azon a játszón, de nagy volt a szél és majd levitte a fejünk,...pár elszánt gyerek kivételével gyorsan eljöttünk onnan. Egyébként nekem is tetszett :) Meg voltunk a Ligetek játszótéren is,...kis picurka, de aranyos,...ott egyedül voltunk lévén jó korán mentünk és mint azt láthattuk, olyankor még inkább alszanak mások :)

N:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Jutta,
nekem segített az előzetes pihi az elején, legalábbis biztos nehezen bírtam volna a sok éjszakázást (jó mondjuk csak ideig-óráig segít, azt a pár hónapot, amit éjszakázni kell, nem húzod ki vele). Mondjuk nálunk elv volt, hogy Manóka külön szobában alszik, szóval mindig csattogtam át szopiztatni éjszaka. Mondjuk most már viszont jó, mert remekül elvan a kis szobájában éjszaka, és remekül átalussza az éjszakákat már egy jó ideje. kopp-kopp...

Natasa,
Igen, voltunk nyaralni- tíz napig napfény, tenger, pihenés...isteni volt. Csak sajna vissza kellett jönni.
A vasárnapi banzájra elvileg megyünk... és Ti?

A várandós kismamáinkról semmi hír?
hugó
 
 


Tegnap este a várandós kismamáknál Prüntyire, Little-re gondoltam...
Persze sikerült elkiabálnom, hogy Manóka átalussza remekül az éjszakákat, volt egy kis ébresztés hajnali kettő körül :lol:
hugó
 
 


Sziasztok!
Hugó, hol nyaraltatok? Mi elvileg augusztusban megyünk,....de majd akkor hiszem ha már ott leszünk. 25-én elvileg megyünk, de nem tudom a párom jelzett a az adott címre :?
A hajnali ébredést meg nem csodálom ebben a melegben. Szonja is sok vizet iszik most este. Egyébként már ő is elég sokat alszik egyhuzamban,....fél ötkor csattog át hozzánk. És az egésznek az volt a lényege, hogy kikerült a babaágyból egy nagy matracra. Elsőre megszerette és most úgy alszik mint a nagyok :) Hiába, nem szereti a bezártságot és nekünk nem kiszedhetősek a rácsok meg folyton ráfordult valamelyik oldalra,...Szóval, probléma megoldva :D

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, Horvátországban nyaraltunk..az az igazság, hogy felmértük, hogy gyerkőcnek mennyi cucca van (jó, mondjuk mi a homokozó szettől a gyógyszeres dobozon át a mesekönyvekig mindent vittünk 10 napra :lol: ), és konstatáltuk, hogy repülős út szóba se jön. Szóval maradt az a verzió, hogy közel legyen és kocsival...így lett Horvátország. Nagggyon jó volt. Ti hova készültök?
Arra a főzéses partyra a Garabonciás úton vasárnap szerintem akkor is lehet menni, ha nem szóltatok annyira előre.
Amúgy Manóka, ha minden oké, és nincs ilyen gatyarohasztó meleg, nem jön a foga stb., akkor végigalussza az éjszakát... Mármint ha már egyszer elaludt, akkor minden oké, de míg elaltatjuk...na nálunk az a rázós!
hugó
 
 


Hugó, elvileg mi is Horvátország, bár én Montenegróra is be vagyok zsongva,....azt viszont csak repülővel,...Szonja előtt voltunk ott és nagyon sokat autóztunk, de a pazar helyek szonját nem érdekelnének, a meleg, egyhelyben ülés annál inkább. Azt hiszem mi a másik véglet vagyunk,...van egy fix kis csomag és azzal elmegyünk bárhová,...nálunk a párom cucca a legtöbb ilyenkor, pedig nem egy nárcisz :roll: :D
Megkérdeztem,...szólt és fizetett /1000ft/fő/. Remélem lesz értelme,...ha gyár akkor OK, ha a politika és a jobb-bal oldal feszegetése lesz a lényeg, akkor én addig voltam. De, nagyon kíváncsi vagyok, az tény!
Nálunk a lefektetés apa dolga és kb mostanság olyan 2-5 perces rituálé a fürdés után. Szóval, mi meg ebben vagyunk mákosak :)

Kismamik tényleg eltűntek pedig, nem hiszem, hogy ebben a dögmelegben nagyon kimerészkednének?!

Péntekre van kiírva egy barátnőm,....továbbra is fenntratom, hogy csak nyáron nem szeretnék szülni. -azt hiszem nekem Szibériába kellene költöznöm. OK, lehet Alaszka is :wink:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Sziasztok!

Az egyik - bár kevésbé - eltünt kismami! :wink:
Hát ki nem merészkedek, de így is fél nap kóma a melegtől. :cry:
Gondolom a gyerkőcök se bírják jobban!

Számoljatok be lszi milyen volt ez a gulyásozás, pocival nem megyünk szerintem este sem!

Jutta

KépKép
jutta
 
 


Natasa,
De szerencsések vagytok, hogy csak pár perces az altatás...mi lassan órákban mérjük! Az a kiscsajszi csele, hogy úgy tesz, mintha aludna, akkor megpróbálunk kiosonni, de észreveszi, és elkezd sírni. Ezt igen sokszor megismételjük, mire valóban elalszik. Felmerült már bennem, hogy mi vagyunk a bénák...
Vasárnap kizártnak tartom, hogy a jobb-bal bármilyen szinten előkerül...az engem sem érdekelne.
Ami a nyaralást illeti, nálunk sem a ruha a sok, csak apának az a hozzáállása (persze előzetesen), hogy "Nehogy a kislányom kedvenc játékát, mesekönyvét, homokozólapátját ne vigyük el". Na persze, amikor pakol be a kocsiba, akkor morog, hogy mennyi cuccot viszünk :lol: Montenegro nálunk is felmerült tavaly, de kocsival-gyerekkel nagyon messze van, repülő pedig ugye ennyi cuccal felejtős... Pedig akkor nyílt ott egy tök jó Hunguest szálloda bevezető árakkal közel a horvát határhoz, közel Dubrovnikhoz, meg minden, de az tényleg csak repülős téma... úgyhogy nálunk eddig kimaradt :(
hugó
 
 


Sziasztok!
Ma dinnyével próbálom átvészelni a kánikulát :P
Jutta, jó hogy jöttél! Mesélj, mi újat csinál a pocakod meg a pocaklakód! Ahogy elnézem a heteid számát, lassan elkezd óriás tempóban növögetni :) De gondolom fürgesége most jár csúcsponton :wink:
Hugó, nálunk is szokott Szonja poénkodni, de csak velem és délután. este már fáradt annyira, hogy pár dalocska után inkább elalszik . Hihihih, kislányos apukák,...külön téma :D Szerencsénkre Szonja mindig máshoz ragaszkodik nagyon. Most pl a Bóbita c könyvhöz, amit képes naponta 10x elolvasatni velem :? A multkor már annyira untam, hogy eldugtam,...erre hozott egy vastagabbat, nem csinált belőle problémát :D
dubrovnik Salzburg után párom kedvenc városa,...de ezentúl a várfalat ketten sétálják körül szonjával, mert nekem 2x elég volt,..persze a legnagyobb hőségben :x

N:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa,
Meddig maradtatok vasárnap? Mi a "betűknél" leléptünk, mert Manóka elkezdett nyüglődni (úgy látszik a szombati kerti
party-nk elég banzáj volt neki egy hétvégére...). Volt még utána valami érdemleges?
hugó
 
 


Hugó,...mire lett volna elkezdtünk mi is hazapakolni, mert már elég későre járt,....8:30-ra értünk haza,...cicasímogatás, lónézés,...séta volt a program hazafele :wink:
N:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Sziasztok lányok!

Bocsi, hogy kicsit eltüntem...

Balcsin voltunk két hetet, nagyon jó volt!

ma meg uh-on voltam, meg vérvételen, meg a cégnél, meg a nődokimnál...végülis elmegyek táppénzre...most jobban járok ezzel, azt néztük...

ja Tüncsi ma úgy tűnik lázasan futkosta velem végig a napot... :cry: :cry: mikor hazaértünk 38,5 -volt, és egész nap folyt az orra és nyüszi volt...reggel csak kicsit langyi volt, azt hittem csak a meleg...

most nem tudom, hogy a foga okozza mindezt, vagy megfázott...? :cry:
szegény olyan kis nyüszike...

kistesó jól van, már 10 centis, és úgy néz ki ő is kislány :) apa nagy örömére! kép is lesz ígérem...amint szusszanást kapok...most Tüncsinél várom a fejleményeket...


Carlyvel mi lehet, nem nagyon ír már...

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Manóka is lázas lett mára :cry: állítólag van valami vírus, 39 fokos a láza és egy picit hasmenése van. Remélem semmi komoly és néhány nap alatt elmúlik.
Prüntyi, hogy bírtad a nagy meleget a pociddal? Túl vagy már a rosszullevős korszakon?
hugó
 
 


Sziasztok,
most csak egy gyors kérdés, mert rohanásban vagyunk....

Tudja valaki a Misszio telefonszámát? Ábelt kellene oda vinnünk hasi uh-ra, és idöpont miatt oda kellene telefonálni. (Bálintot anno Kistarcsára vittük......)

KépKép
fibi
 
 


Fibi, konkrétan nem tudom, de a www.misszio.hu-n tuti megvan.
Ez csak amolyan rutin, ugye? Semmi baj Adámmal.
Mi anno Szonját nem vittük sehová. Ezt nem azért mondom, hanem azért mert nem vittük teszek fel esetleg bugyuta kérdéseket,...egyébként a Bethesdába mentünk volna vagy ..... lassan vissza kellene menni az ortopédiára is,....

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa,
köszi szépen :) nem, nincs semmi baj, ez a 6 hetes csipö és hasi UH. Hogyhogy nektek nem kellett menni erre? irigykedek, minket Bálinttal is elküldtek, és aztán 4 hosan is.... :? nem rajongok az ilyen vizsgálatokért.

KépKép
fibi
 
 


Fibi, azért ennyire nem egyszerű,...mi sokkal előbb voltunk csípő uh-on, mert Szonja csípőficam gyanús volt. Szerencsére a doki már láttamra megnyugtatott minket és az uh megerősítette a diagnózisát. Szonja csak elég kitekeredve feküdt a méhben és ez okozta az elején a kaszáló lábtartást. Persze terpeszpelus kellett, /ha lesz 2. baba doki nélkül is kap tőlem rögtön/ de mire 6 hetes lett már elfelejtettük az egészet.
Anno a barátnőm vitte a lányát hasi meg koponya uh-ra, hogy megnyugodjon, hogy semmi baja. Nem volt semmi gáz csak paraanyuci volt. Én meg elég okosnak gondoltam magam és nem vittem ilyen helyekre Szonját.
Ha nektek csípő akkor ok, arra sztem mindnekinek mennie illik,...hacsak a gyerekdoki nagyon mást nem mond. De mint írtam mi azon kb a lányom 1 hetes korában átestünk.

Azért majd írd le mi volt a Misszióban!
N:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa,
jaj, ne haragudj, nem tudtam, hogy SZonjával ez volt a helyzet! :(
Minket Bálinttal küldtek hasi és koponya UH-ra, mert az a dokinéni paranéni volt :? :P Most másik a gyerekorvosunk, de a hasi uh-t nem usszuk meg, (koponya most nem lesz), csipöt meg azt mondta, hogy jobb ha Ultrahangozzák, és ha minden rendben, akkor nem kell menni csipöszürésre. én amugy nem értek ezekhez, csak azt irom, amit mondanak :)
fél 5-re megyünk ma.

KépKép
fibi
 
 


Fibi, nem kell, hogy mentegesd magad. Egyrész rég volt. Másrészt meg akkor sem voltam igazán betojva és nagyon gyorsan ki is derült, hogy minden OK :)
Drukk nektek mára, de tuti minden okés lesz. Inkább azért drukkolok, hogy Ábel nyugisan viselje a vizsgálatot ami persze nem fáj, de mit tapogatják idegenek kéremszépen :shock: :lol:

N:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa :)
igen, minden rendben volt, csak hideg az az izé, amit a hasához nyomott, és amiatt nyöszörgött kicsit :? :) a néni mindjárt megkérdezte, hogy nincs cumija? mondom, nincs.... pedig 2 perc mulva már el is hallgatott, nem egy tulzottan siros bébi Ábelem :P amugy teljesen rendben van ez a Misszio, alig kellett várni, gyorsak, precizek, kedvesek voltak. és szép is az épület nagyon :)

KépKép
fibi
 
 


Fibi, JUHÉ!
Akkor ez kipiálva és most már csak szurikra kell menni :)

Mi meg szombaton megyünk ha minden igaz Hvarra /Horvátország/,..ma vettem szonjának gumiszandit,..meg karúszót :lol:

Itt meg két friss kép az ördögfiókáról, aki a foga miat ujból szopizik a délutáni elalvásnál :roll:

Kép Kép Kép

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa,
akkor ezt már lehet h nem olvasod, de jo utat Nektek és jo nyaralást :D majd tegyél fel képeket :)
Szonja annyira ééééédes, és annyira huncut, hogy meg kell zabálni :lol:
És majd gyertek ám hozzánk, ahogy "megbeszéltük" :wink:

KépKép
fibi
 
 


Natasa, Mégsem utaztatok el? Mintha Téged láttunk volna ma hazafelé a kocsiból... Szonja nagyon cuki, a mosolya rád hasonlít, nem?
Fibi,
Mi is a Misszióban voltunk hasi UH-n, sima kontroll volt, kb. pár perc. Amúgy tényleg szép az épület, de ami előjegyzési határidőket adni tudnak, az őrület. Szemészet 2 hónap, és hasonlók...
Hogy bírod a két gyerkőccel? Bálint már nem féltékeny?
hugó
 
 


Sziasztok,...majd csak most hétvégén megyünk nyaralni,...párom már előre parázik az úttól, de éjjel megyünk így remélem Szonja aludni fog végig. Egyébként is szokott, de már max 1-1 1/2 órát.
Hugó,...láthattál. Vagy amikor hazaértünka szleimtől,...vagy amikor az egész család köveket lapátolt a ház előtt :D
Sokak szerint Szonja rám hasonlít külsőleg,....csak a haja nem lett vörös a szeme meg kék. De amikor rossz tiszta apja ez a gyerek :D

Lányok, tudok valami jó kis fogászt itt Veresen. Most olyat mondok,...nem érdekel, hogy mennyit kér,...csak az, hogy kibírja az én hihetettlen hisztimet a fogorvosi székben meg az ájulás közeli állapotom. Szóval egy birkatürelmű, lehetőleg pasi dokeszt keresek :wink:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa,
Az úttól mi is be voltunk parázva, mondjuk mi nappal mentünk, de nem volt vészes. Jó, mondjuk egy egész sporttáska játékot, és mesekönyvet pakoltam be a kocsiba (köztük néhány újat, hogy legyen meglepi is), és amikor Manóka nem aludt, akkor szórakoztattam. Így aztán ő egész jól viselte az utat, én kissé kifáradtam, mire odaértünk :lol: De nem volt vészes, igazából most is gondolkodunk azon, hogy szeptember elején még lemenjünk pár napra az Adriára.

Fogdoki: A VeresDentnél van egy Zita nevű lány, még gondolkodom a vezetéknevén, aki iszonyú kedves volt, együtt jártunk terhestornára, van egy hasonló korú lánya, mint a miénk, és azt hiszem hetente pár napot már dolgozik.
Mondjuk a sztorihoz hozzátartozik, hogy csak egyszer voltam nála, én amúgy Pestre járok "családi" fogorvoshoz, tök mufurc a pasi, de "jó" keze van.
hugó
 
 


Natasa,
szerintem is Rád hasonlit Szonja :) fogorvoshoz +++
és mikor jöttök hozzánk? :wink:

Hugo,
Bálint nem tünik féltékenynek egyelöre, szereti nagyon kisöcsit, és inkább óvja meg babusgatja. Segit vigasztalni ha sir, puszilgatja, énekel neki, nagyon drága :) Ha meg tölem szeretne valamit, kiharcolja magának, vagy szép szoval vagy zsarolással, szoval lehet h az is számit, hogy ki tudja magát fejezni rendesen, már összetett moondatokban beszél. És én is igyekszem örá is nagyon figyelni, szopi közben mesélek neki, vagy beszélgetünk vagy asszisztálok a játékához 1 kézzel. :lol:
Viszonylag jol birok kettövel, de ehhez az kell hogy Ábel ilyen nyugodt baba. Sokat alszik, már 2 napja átalussza az éjszakát is :D Olyankor van kiborulás, ha a déli alvás alatt egyszerre sirnak. Az huzos, eltart egy óráig, mire elalszanak, mert egyszerre kettöt nem tudok ölelni ill. dajkálni.

KépKép
fibi
 
 


Hűha, Fibi, nagy szerencséd van Ábeleddel! Manóka szerintem volt vagy egy éves, mire átaludta az éjszakát! Ez nagyon jó, hogy ilyen klasszul elfogadja Bálint az öcsikét, pár év múlva tök jól el fognak tudni együtt játszani, mert viszonylag kicsi a korkülönbség.
Hogy áll a ház eladásotok, vagy végül inkább hozzáépíteni akartok?
hugó
 
 


Hugo,
igen, Ábel egy tündér :) és tudom értékelni, mert Bálint 2 éves korában aludta át elöször az éjszakát! :lol:
Ház eladás folyamatban, van egy komoly vevöjelölt, de a bankkal nem jutottak dülöre, ma derült ki :( még futják a köröket, másik bankhoz mennek, és kérik a türelmünket. Elég nehéz szitu, mert közben az ing.iroda is hozna ma érdeklödöt... :roll:

KépKép
fibi
 
 


Fibi,
drukkolok ház ügyben, mondjuk, ha megmutatjátok másnak is a házat, az még nem jelent semmit, pláne ha mondjátok, hogy már van komoly érdeklődő. De azért nem árt más lehetőséget is a tűzben tartani... És van már tervetek, hogy merre tovább?
hugó
 
 


Sziasztok lányok!

Natasa, tüneményes az a kép!

titeket is megkérdezlek:
Van egy garnitúra eladó gyerek ágynemű (párna 35*55, takaró 90*130 + fejvédő)...Tüncsinek vettem annó, kb 2 x használtuk, aztán el lett pakolva, annyira, hogy most találtam meg... :oops: :lol: szinte új...

Kép
Kép

Jogos a kérdés miért nem tartom meg...azért, mert csecsemőnek nem tudom használni, mert ahhoz nagy a takarója...és Tüncsi valszeg új ágyat kap, nem lesz szükség a fejvédőre...így sajnálnám ha tovább is itt CSAK állna...

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Hugo,
igazábol Budafokra szeretnénk menni több okbol kifolyolag is, de nem biztos hogy arra lesz pénzünk :? ha nem, akkor még tetszik a Helikopter lakopark is, 17. kerület, Rákosmente. Azt meg is néztük, és nagyon pozitiv a benyomásunk, pl egy 4 lakásos földszinti kiskertes, vagy egy sorházi lakásban benne lennénk.

KépKép
fibi
 
 


Fibi,
Akkor jó messze mentek... Nem sajnáljátok a környéket? Ha nekünk el kéne menni, én sajnálnám, mégiscsak itt született Manóka... Bár lehet, hogy én nagyon érzelgős vagyok... Vagy ott vannak a környéken ismerőseitek? Találtak végül a vevőitek megoldást a hitelre?
hugó
 
 


Sziasztok!

Fibi, nagy mázlid van mindkettő gyerkőccel, de szerintem te is mindent megteszel! házzal mi újság?

Natasa, Szonjánál ez a hajzat hihetetlen!! :lol: :lol:

Prüntyi, hogy viseled a terhességet! Mostantól kezd el nőni a pocid! :lol:
Tüncsinek mondjátok már, hogy jön a tesó?

Mi jól vagyunk, néha keményedik a pocakom, de asszem nem vészes, és olyankor rögtön pihizek... Jövőhéten megyek újbból dokihoz, remélem a lelet is ennek megfelelő lesz!
Dorka még véletlen se lassított még le... csuklik, rugkapál, bulizik és este 7-8 körül van egy hiperaktív időszaka, olyankor csak hullámzik a hasam én meg vigyorgok rajta!

Jutta

KépKép
jutta
 
 


Sziasztok lányok!

Ma megjártuk mi is az uh-ot... íme a két kép...
íme a kislány...:)
Kép

és már nagyon únta a végét...
:lol:
Kép

Jutta, most kezd nőni....? Már a 15. héten jól látszódot...de hál istennek azért a növekedés lelassult....:)
Igen, tudja Tüncsi, hogy lesz kistesó...
nekem is keménykedik néha...de Tüncsi mellett ezen nem is csodálkozom... :?

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Szia Prüntyi!

Gyönyörű a kicsi! Nekem is hamar nőtt a poci, de nekem azt mondták, hogy ez nem általános, no akkor legalább nem vagyok ezzel egyedül! :lol:
Node a kiscsajnak lakosztály kell és meg is kapja! :wink:

Azért a keményedésekkel vigyázz!! Amikor lehet, akkor pihenj Tüncsi mellett is! (jó ebben nem vagyok szakértő és gondolom, hogy nem olyan egyszerű...)

Jutta

KépKép
jutta
 
 


Sziasztok!
Megérkeztünk :) Szupi volt, jól kipihentük magunkat, meg le is fáradtunk. Mindent összevetve, szívesen újrajátszanám :wink:

Majd teszek fel képet, de most a párom laptopjáról csépelek,...

Azért ez annyira izgis, hogy vannak kismamik is a topikon :) Drukk nektek! Remélem ha egyszer odajutunk mi is duplázzuk majd a nemeket és Szonjának huga lesz,...egyszer.....

Fibi, ez egyre komolyabban hangzik,...mármint a házeladás. Egyrészt szorítok, hogy minnél könnyebben menjen, másrészt meg sajnálnám ha messze mennétek,...bár a neten mindegy a távolság. És,....noha mi nem tervezünk jelenleg költözni (meg itt megöregedni sem) lehet előbb megyünk mint hittük volna,.... Ha felépül ez a gyár nagyon meglepne ha maradnánk pedig, már kezdtük megszeretni a városkát :roll:

Ugye Tüncsi is meg Manócska is meggyógyultak?

Dokeszről jut eszembe, el kellene menni az utolsó oltásra,.....

....még nem voltam fogásznál, de nyomós alibi, hogy itthon sem voltam :D

Szép napot!
Mi ha minden igaz grillezni fogunk és vendégül látjuk barátainkat két minivel :)

Kép Kép
natasa1975
 
 


Prüntyi, ez az ágynemű nagyon szép! Ha lenne nagyon a közeljövőben esély egy újabb kislányra tuti lecsapnék rá,...noha mi pl rácsvédőt soha nem használtunk Szonjánál. Meg igazából egy fehér lepedőn meg egy kis plédecskén kívül nem is volt más, hiszen velem aludt. De lehet egy újabb bébinél kidekorálnám a kiságyat, hogy én is egyszer kiéljem ezirányú ambícióim.
Ha esetleg nem találsz hozzá megfelelő vevőt akkor próbálkozz a Vatera.hu-n. Ott minden elkel és lehet jobb áron mint hinnéd :wink:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa,
Köszi az érdeklődést, Manóka kb. 3 napig volt csak beteg, de akkor lázas is volt, meg hasmenése is volt. persze aztán én is elkaptam a vírust, mondjuk lázam nem volt, de azért volt pár rossz napom...

Hogy bírta Szonja az utazást? Végül éjszaka indultatok?

Prüntyi,
az ágynemű nekünk sem aktuális, mert Manóka vagy hálózsákkal alszik, vagy pléddel (de azt is lerúgja magáról), úgyhogy a hasonló garnitúránkból mi csak a rácsvédőt használtuk...

Na megyek takarítani, kihasználom, hogy Manóka alszik, mert a hosszú hétvégén alig voltunk itthon, és most "röpül" a ház.
hugó
 
 


Hugó, annyira éjszaka indultunk az az lefekvéskor, hogy a fürdés után Szonja a pizsijét is megkapta csak az ágy helyett a kocsiba került. A határon ébredt fel, de csak pár percre. Visszafelé meg vacsi után indultunk és ébredés nélkül végigaludta az utat, amit itthon is folytatott mivel hajnal fél 5-kor érkeztünk. Nekem volt a legrosszabb, mert vezettem is meg nem is aludtam, mert én nem tudok autóban aludni ha az mozgásban van max 2-3 perceket :(
Mi nagyon jól meglettünk volna 1-1 ágyneműgarnitúrával, mert nektek pont az kellett, ami nekünk nem :)

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa,
és Ti hova költöznétek?

Jutta,
aláirtuk már az adásvételit, és most várjuk a másik banktol az eredményt, de ott van ismerös, ugyhogy elvileg okés lesz a hitelük.

Hugo,
én is érzelgös vagyok, sirni is fogok tuti, ide született mindkét gyerek, meg az esküvönk, stb... De valahogy nem sikerült megszoknom a falusi életet :( Visszavágyom Bp-re, ez van :? Igen, hugomék pl közelebb laknának hozzánk (Ök Mátyásföld, azt mi nem tudjuk megfizetni sajna) Barátaink részben közelebb, részben ugyanolyan messze (akik Budán laknak....)

KépKép
fibi
 
 


Sziasztok lányok...

jól belassultunk :)

Mi jól vagyunk, baba szépen nő..Tüncsi iszonyúan akaratos és dacos korszakát éli....amikor csak tudok pihizek....

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Sziasztok!

Fibi, nagy hogy álltok a költözéssel? Vagy már nem is itt laktok?

Tényleg jól belassult a fórum...
Prüntyi, már neked is mekkora a pocaklakód... félidőn túl!!! :lol:
Tényleg pihengess, máramennyira a kisasszony engedi!

Minket egy hete mindennapos terhessé nyilvánított a doki! El van símulva a méhszáj és lent van Dorka buksia... Hát még örülnék ha 1-2 hetet benttöltene, de a doki szerint ha jön sincs semmi gond, fejlett - nagy baba"

Jutta

KépKép
jutta
 
 


Jutta,
huuuuu, akkor nagyon drukkolok Nektek!!!! jaj de izgi :D :D

mi még itt lakunk, ma megyünk foglalózni. és ha utalnak a vevöink, akkor utána költözünk anyosékhoz, amig elkészül az uj lakás (decemberre igérik).

KépKép
fibi
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?