Sziasztok!
Tuti már írtam,...továbbra is utálom a meleget. A kánikuláról nem beszélve
OK Fibi, majd beszélünk
Érezzétek jól magatokat Baján! Bálint sztem tudja mikor meddig mehet, de lévén pici még ő is meg most trónfosztott azért meg lehet neki bocsájtani egy-két vadabb akciót. Persze ha Ábel ezt egy biztonságos fészekből figyeli,....
Jutta, sztem ezt csak így mondják
Nem hiszem, hogy elraktározódik a pihenés,...arról nem beszélve, hogy sokan nagy pocakkal képtelenek sokáig aludni egyhuzamban,...te az tény, hogy nem most kell házat építeni sk
Én mákos voltam,....Szonja velem aludt és azon kívül, hogy félálomban adtam neki szopit aludtunk tovább,....az meg extra mázli volt, hogy egy ideig próbáltam büfiztetni, de soha nem jött ki se kaja, se levegő,...aztán a védőnő mondta, hogy van ilyen és már nem is próbáltam. Így kívánom neked is, hogy a legnagyobb fáradtságot max egy-két hétig érezd amíg összeszoktok.
Hugó, tényleg rég voltál,....nyaraltatok? Lesz valami banzáj a Garabonciás utcában,...ti mentek/jöttök? Egyszer már mi is voltunk azon a játszón, de nagy volt a szél és majd levitte a fejünk,...pár elszánt gyerek kivételével gyorsan eljöttünk onnan. Egyébként nekem is tetszett
Meg voltunk a Ligetek játszótéren is,...kis picurka, de aranyos,...ott egyedül voltunk lévén jó korán mentünk és mint azt láthattuk, olyankor még inkább alszanak mások
N: