sziasztok!
Ideértemén is
Ma ismét olyan jókat fürödtünk a medencében
kicsikém rájött, hogy hogyan kell jól fröcskölni a vizet a kezeivel. szerencsére este fürdés közben nem gyakorolta
Nika
sajnos aki gyereket vállal azt nem fizetik túl
sosem értettem mi anyák miért nem érdemlünk minimálbért, miért minimálnyugdíj, de ez van sajnos.
Adrikával én is alanyi jogon kaptam a Gyest. Mire letelt a munkanélkülim, akkor tudtuk meg, hogy van egy pocaklakónk, de akkor ez nem számított. Nehéz volt, mert én terhesen semmiféle jövedelmet nem kaptam
átvészeltük
Párod nagyon guszta tortát csinált.
Enyém ha nagyon muszály megfőz
palacsintasütésben ő is ügyes, ő dobálja is, na én azt egyszer próbáltam, elég gázos lett a dolog, szóval nem kisérletezek
Alíz
akkor rögtön kiírtak táppénzre? az nagyon jó, főleg a meleg, meg a rosszullétek.
Mikor is fogsz menni uh.-ra? Kisfiadat Te sem hordod most oviba?
Timi
tényleg szerencsés a mi ovink. Itt délután 5-ig van dadus
ez is szuper, mert sokszor 4-re beértem a városba, még nyugodtan elmehettem vásárolni, és úgy az ovi.
Viszont a másik oviba már ha 4 óra körül mégy húzzák a szájukat
Ma mondta barátnőm, hogy állítólag nem fogják azokat a gyerekeket oviba engedni, akiknek otthon van az anyukája. Hát ha ez igaz, rájuk borítom az asztalt
Ilyen hülyeséget
Ildi
el is hiszem, hogy élvezték a gyerekek az uszodát
Szobtisztasággal, hogy álltok?
Szuzy
sok munkáltató ténylegesen ilyen, de van kivétel
Az én főnöknőmnek is pici gyermeke volt, szóval átlátta a dolgokat, és soha nem volt gond, ha nem tudtam előbb bemenni dolgozni, v. esetleg későn szóltak, hogy nem lesz ovi
Timi
én már jó ideje nem írok az általad említett topicba. amúgy sem tudtam tartani azt a tempót, meg voltak személyek, akik baromira idegesítettek. egy közös fórum szerintem arról szól, hogy együtt beszélgetünk, a másik kérdésére válaszolunk, reagálunk. Aki csak magáról, magukról képes írni, nem való közösségbe, de ezt lehet, hogy csak én láttam ennyire feketén.
voltak ott is személyek akiket szerettem olvasni
Valahol Barbit megértem, bár visszakeresve konfliktust nem találtam, bár elég felületesen olvastam
és rakok ide is képeket
most már tudjátok én vagyok a főnök
szééép
Móni
jók aTe képeid is.
A terhességed meg irigyésre méltó
pocak bizony előbb nől
Jó éjszakát!