Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Thimó!


Szerinted ebben az országban egyáltalán mikor lehetett válogatni???
Vendég
 


Nika!
Én már előre tartok tőle.

Alíz! Igazad van. Válogatni nem nagyon lehet, sőt..... S a munkáltató meg mindent megtehet, mert hát 100-an várnak a helyedre.

Kép
szuzy
 
 


sziasztok!

Ideértemén is :wink: :wink: :wink: Ma ismét olyan jókat fürödtünk a medencében :lol: :lol: kicsikém rájött, hogy hogyan kell jól fröcskölni a vizet a kezeivel. szerencsére este fürdés közben nem gyakorolta :D :D

Nika
sajnos aki gyereket vállal azt nem fizetik túl :evil: :evil: sosem értettem mi anyák miért nem érdemlünk minimálbért, miért minimálnyugdíj, de ez van sajnos.
Adrikával én is alanyi jogon kaptam a Gyest. Mire letelt a munkanélkülim, akkor tudtuk meg, hogy van egy pocaklakónk, de akkor ez nem számított. Nehéz volt, mert én terhesen semmiféle jövedelmet nem kaptam :? :? :? átvészeltük :wink: :wink:
Párod nagyon guszta tortát csinált.
Enyém ha nagyon muszály megfőz :wink: :wink: :wink: palacsintasütésben ő is ügyes, ő dobálja is, na én azt egyszer próbáltam, elég gázos lett a dolog, szóval nem kisérletezek :wink: :wink: :wink:

Alíz
akkor rögtön kiírtak táppénzre? az nagyon jó, főleg a meleg, meg a rosszullétek.
Mikor is fogsz menni uh.-ra? Kisfiadat Te sem hordod most oviba?

Timi
tényleg szerencsés a mi ovink. Itt délután 5-ig van dadus :wink: :wink: ez is szuper, mert sokszor 4-re beértem a városba, még nyugodtan elmehettem vásárolni, és úgy az ovi.
Viszont a másik oviba már ha 4 óra körül mégy húzzák a szájukat :wink: :wink:
Ma mondta barátnőm, hogy állítólag nem fogják azokat a gyerekeket oviba engedni, akiknek otthon van az anyukája. Hát ha ez igaz, rájuk borítom az asztalt :shock: :shock: Ilyen hülyeséget :shock: :shock: :shock:

Ildi
el is hiszem, hogy élvezték a gyerekek az uszodát :D :D
Szobtisztasággal, hogy álltok?

Szuzy
sok munkáltató ténylegesen ilyen, de van kivétel :D :D :D Az én főnöknőmnek is pici gyermeke volt, szóval átlátta a dolgokat, és soha nem volt gond, ha nem tudtam előbb bemenni dolgozni, v. esetleg későn szóltak, hogy nem lesz ovi :wink: :wink:


Timi
én már jó ideje nem írok az általad említett topicba. amúgy sem tudtam tartani azt a tempót, meg voltak személyek, akik baromira idegesítettek. egy közös fórum szerintem arról szól, hogy együtt beszélgetünk, a másik kérdésére válaszolunk, reagálunk. Aki csak magáról, magukról képes írni, nem való közösségbe, de ezt lehet, hogy csak én láttam ennyire feketén.
voltak ott is személyek akiket szerettem olvasni :wink: :wink:
Valahol Barbit megértem, bár visszakeresve konfliktust nem találtam, bár elég felületesen olvastam :shock: :oops:

és rakok ide is képeket :wink:
Kép most már tudjátok én vagyok a főnök :D :D
Kép szééép :wink: :wink:

Móni
jók aTe képeid is.
A terhességed meg irigyésre méltó :wink: :wink: :wink: pocak bizony előbb nől :wink: :wink:

Jó éjszakát!
Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 

 
 

. én azt gondolom erről hogy az ovodákat nem fogják igy szabályozni hiszen ki marad otthon a harmadik év után viszont a bölcsödék mivel rengetefget már bezártak pesten is meg mindenhol igy azoknál azt mondom hogy igenis ha az anyuka otthon van ne mehessen bölcsibe de az ovódákban már iskola felkészítés van stb meg szerintem ő ezt félre értette de bocsika nem akarok senkitz sme megbántani :)Ö:):):):):):):):

nika70
Salgótarján
 
 


Nika
látom nem csak én gondolom hülyeségnek.
Amire még tudok gondolni, na az esetleg korrekt, hogy ne legyen egyszerre sok beszoktatós gyerek, először "csak" azokat vigyék akiknek az anyukája már készül vissza dolgozni.
Másik, nekem ha nincs Eszterke, akkor sem tudtam volna 3 évesen beadni, ugyanis még nem volt szobatiszta :cry: :cry: máj.-ban amikor beírattuk, meg kimondottan kérték csak szept.-be vigyük, amikor már a saját ovónők, ill. dadus lesz velük, nem összevonva.
Ja, ha esetleg visszamentem volna, nem tudom honnan lett volna ennyi szabim, még ha 3 felnőtt is van itthon, akkor is elég necces :? :?

Na most már téynleg megyek aludni :wink: :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!


Kis_plutó!


Én amikor megtudtam, hogy baba van a dologban már nem is mentem dolgozni. Kellet egy olyan papírt szereznem, hogy veszélyeztetett terhes vagyok, és ezzel a papírral tud a házi orvos tartósan betegállományban tartani. Augusztus 9-re kaptam időpontot UH-ra.
Vendég
 


Sziasztok!

Szuzy!


Jelöltelek az iwiw-en. Jómagam Petrik Péterné néven vagyok ott nyilvántartva. Voltam bent a munkahelyemen, a főnökasszonyom úgy nézett rám mint egy véres lepedőre, de hát ez az ő dolga.
Vendég
 


Sziasztok!

Gabi
Sajna sok helyen igy müködik az ovi helyhiány miatt: ha az anyuka gyes-en van otthon, akkor nem veszik be a nagyobb csemetét!!!

Aliz
Azt irod, h 3 nyelven is beszélsz. Ez most sokkal többet ér, mint bármilyen diploma! Tuti, h sokkal jobb munkahelyeket lehet igy találni!

Szuzy
Kitartás, hamarosan hüvösebb lesz! Már csak mára mondott ilyen nagy meleget!

ÁÁ megyek, mert Dani nem bir magával, reggel óta mindenért hisztizik :roll: Reggel azért, mert nem kapott rágót (reggeli előtt, egyébként meg nincs is itthon), most meg Lili beszólt, h csokit szeretne (ami szintén nincs), most ezért visit :? Ja, közben megvigasztalódott, mert volt itthon joghurt :roll: Ezek együtt rettenetesek néha :lol:

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok!

Alíz, majd megnézem az iwiw-et később, most sajnos nem túl sok időm van. Igaz, hogy Szilárd az apjával van, de úgy hallom eltörött a mécses...
Egyébként az én főnököm is így viselkedett anno. Pedig én is veszélyeztetett terhes voltam. Mondta menjek dolgozni, legalább pár órát a táppénz ellenére. Amikor a kórházból haza mentem is hívott másnap, hogy menjek dolgozni. Hát normális??? Gondolja ha olyan jó lennék a kórházba lettem volna.....

Gabi! Irigyellek, hogy a Te főnököd ilyen rugalmas volt veled.

Ovi: régen a mi időnkben pont ennyi óvónő volt mint most (tari óvoda9) gyerek meg vagy háromszor annyi. Most alig lézeng gyerkőc mégsem birják az óvónők??!!! Bocs, de tényleg ez van...

Ildi! Már nagyon várom a hüvösebbet. De jó is lenne egy kis eső....

Kép
szuzy
 
 


sziasztok!

Szuzy
bizony-bizony folyamatosan mondják itt Pásztón, hogy egyre kevesebb a gyerek. Adri míg ovis volt 5 csoport működött, most már csak 4 :shock:
Mondjuk ez terhességek alatt is észlelhető volt. Amikor Adrit vártam, mindíg 2-3 kismama volt előttem, amikor krisztikét vártam ritkán kellett várni, akkor is max. 1 embert. Most meg eleinte kismamát sem láttam a tanácsadóban :roll: :roll:
Ti melyik gyerekorvoshoz jártok? Szabó E. megint szabin van, holnap majd a helyettestől kérek beutalót a laborba:roll: :roll:
Pont úgy jön ki a szurink, hogy szabi utáni első tanácsadás, biztos megint teltház lesz :roll: :roll: :roll:
A Plázára szoktatok lejárni? Most aug. 11-én lesz :wink: :wink:

Ildi
ismerős a szitu :lol: :lol: :lol: bár mostanában a csokiról leszoktak, most nálunk is a joghurt a menő, aminek én nagyon örülök :D :D :D
Mondjuk tegnap sikerült friss főzni való kukoricát vennem, hát úgy ették mint akik még sosem ettek :wink: :wink:

Alíz
na jó, hogy így meg tudod oldani a táppénzt :wink: :wink: Munkahely meg.....majd lesz a helyedre más :wink: :wink: :wink: Te csak magatokkal foglalkozz!!!
Aug. 9 még 3 hét, utána meg nemsokára újabb uh, a 12 hetes, az olyan jó, ott már olyan szépen látszódik a pocaklakó :D :D

Többiek merre vagytok???

Éjjel nálunk már olyan jó idő volt, végre kevesebb mint 30 fok volt a szobánkban :lol: :lol: :lol: (28 :oops: )

Na a medencébe raktunk fertőtlenítő/algásodásgátló tablettát, úgy néz ki jobb. Olyan jó "strandillatú" lett tőle a víz :D :D

Ebben a baromi melegben teljesen tönkre ment a kertünk. A fű kiégett, a virágjaim pedig megégtek, de a növények mind-mind kókadoznak :cry: :cry: :cry: pedig olyan szépek lennének, szinte egyszerre virágzik minden :wink: :wink: Locsolni meg képetelenség folyamatosan. Anyagilag és erőnlétileg is sok lenne :cry: :cry:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!


Teszek rá a munkahelyemre, meg a főnökasszonyomra is. :wink: :wink: :wink: Annyit nem ér az egész, hogy megint elveszítsek pocaklakót. Elég volt egyet elveszíteni. :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Sziasztok, gyors kukk.

Alíz, tojd le a főnöködet, teljesen igazad van. Fontosabb a pocilakó.

Én mielőtt szülni mentem ker-ben dolgoztam, munkanélkülin voltam, majd az utsó hónapban apósnál dolgoztam. Nem kellett megszakítani magam, úgyhogy "öröm" volt. Nov.01-től voltam apósnál és nov.25-én csasziztak Levivel. Hát.....

Hiába van kereskedelmi végzettségem, nem sokat voltam benne, dolgoztam sözörőben, diszkoban, turiban, stb. Volt ami úgymond alkalmi volt,de szécsényben a Brg-ben 3évet voltam betanítottként. Szóval mindenhol megfordultam.

Na mentem, ha tudok, majd jövök.

A héten várok vendégeket, de még nem tudom, mikor és nincs arend a házban.

Majd jövök.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Móni!
Rend az nálunk i sincs, sajnos szinte soha....A nyaralás előtt takarítottam, mert hozzánk is készültek rokonok...Persze nem jöttek, majd biztos akkor amikor totál rumli lesz...
Jó sok helyen dolgoztál. Én csak 2-n. Egy pár hónapot egy könyvelő irodában voltam, 4 órásként, feketén. Aztán jött a bank. Ott már idén 9 éve vagyok. Onnan jöttem gyedre.

Alíz! Nagyon helyes! Tojd le azt a hp-t. (nő???) Nagyon nehéz lehetett nektek így is. Nálam is hasonló volt a helyzet, csak mi a 37. héten veszítettük el a kislányunkat. "Szerencsére" megkíméltek a szüléstől, így császárral fejeződött be. Utánna amikor akartuk szerencsére az első hónapban össze jött Szilárd. S amikor megtudtam, hogy ő van, én is fölálltam és irány táppénz. Nekem fizikailag nem volt oly megterhelő, bár a sok ülés sem jó. Viszont stressz az annyi van ott, hogy ha maradok tutira megint lesz valami baj.

Gabi! A Plázára szeretnék lemenni. Sajnos olyankor a férjem mindig dolgozik. (helyszínbiztosítás, stb....) de valamilyen módon elmegyünk, csak jó idő legyen!
Szabó E-hez járunk mi is. Mi csütörtökön készülünk tanácsadásra, szeretném Szilárdot mérlegeltetni! Már rég voltunk.

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!


Hát, tipikus vénlány a főnökasszonyom. Meglátszik rajta, hogy nem ismer bizonyos fogalmakat (pl. család, gyerek/ek). Se kutyája, se macskája. Volt arra is példa amikor a kisfiam, Petike beteg lett, kiküldte a lakásunkra a beteglátogatókat a melóhelyről. Nekik meg megmondtam, hogy adják át üdvözletemet a drágalátos főnökasszonyomnak. Na, de aztán amikor mentem megint dolgozni, ami belefért azt mindet megkapta tőlem a főnököm. Nem hagytam szóhoz jutni.
Vendég
 


Szuzy
dr. nő nem lesz a héten és a jövő héten sem :roll: :roll: :roll: máshoz meg ugye tanácsadásra nem viheted :cry: :cry:
Tegnap védőnőmmel is beszéltem(Rita) ő még azért sem lelkesedett, hogy laboros beutalót mástól kérjek, de nem fogok még heteket itt idegeskedni. Legalább legyen még egy eredmény, bár remélem az most jó lesz. Na meg konakiont is kell úgyis íratnom :wink: :wink: :wink:

Olyan szép felhők voltak, és egy csepp eső sem esett, pedig annyira reménykedtem benne :cry: :cry: :cry:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Gabi!
Én csak a védőnőhöz gondoltam vinni Szilárdot, mérekezni.
Remélem azt azért megcsinálják.

Eső egy csepp se, de szél....Voltunk reggel sétálni, majdnem, hogy fáztam. Remélem egy pár napig marad ez a hőmérséklet, így talán a lakás is áthül egy kicsit.

Na most, hogy ilyen kellemes a hőmérséklet, megyek sütni. Már úgy ennék egy kis finomságot...

Üdv mindenkinek

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!

Látom mindenki élvezi a hüvös időt, s talán kint tartozkodik, nem pedig a gép mellett.
Jelentem a süti kész, főzni csak krumplit kellett, ugyanis tegnap marha pörköltet főztem, amiből még mára is maradt, csak a köret fogyott el.
Na pá

Kép
szuzy
 
 


Lányok!
Egész nap sehol senki?

Kép
szuzy
 
 


alíz: bejelöltelek iwiwen :9 ne is idegesítsd magadat nem ér annyit a fönőknő a baba sokkal fontossabb:):):

Amúgy aki akar bejelölhet engem is iwiwen Gürtler Mónika néven vagyok fent:)

nika70
Salgótarján
 
 


sziasztok!
Nekem ma intézős rohanós napom volt. Még a holnap délelőttöm is ilyen lesz.
Kértem beutalót. Azért a dr. nő megnyugtatott, hogy az az adat ami a bakteriális fertőzést mutatja, az negatív :D :D viszont ugye az üledékben lévő értékek magasak :cry: :cry:
Na meg megpróbálok ismét bejutni a nőgyógyászhoz, de most először megnézem mennyien vannak, csak utána jelentkezem be :wink: :wink: :wink:

Alíz
jól néz ki az új vonalzód :wink: :wink: :wink: Egyébként Te már Petike megszületése előtt is ezen a munkahelyen dolgoztál?

Nika
Te a babakötvényt már megcsináltattad? mert én még mindíg nem :oops: :oops: :oops: mikor a városba lejutok és eszembe jut nincsennek nálam a papírok :shock: :shock: :shock:
Iwiwen majd megkereslek :wink: :wink:

Eszterkének megint könnyezik a szeme. Gondolom a medencében ahogy belefröcskölődött a víz. Most anyatejet cseppentettem neki, remélem jó lesz :wink: :wink:

Szuzy
mi finomat sütöttél? Nekem is meg kéne emberelnem magamat. Páromnak hétfőn volt a szülinapja, arra sem sütöttem semmit :oops: :oops:

Többiek merre vagytok?

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Igen már megcsináltattam de én is csk kb két hete :):):mert sosem voltak nálam a gyerek papírjai :):):) nem tartott semeddig

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

kis_plutó!


Sajnos már 8 éve a Lear-nél nyomulok, mondjuk ebből azért voltam otthon is. De akkor sem lehet ezt a melóhelyet már kibírni.


Újra mondják a nagy meleget!
Vendég
 


Sziasztok!

Előkerültem :wink:
Muszáj volt rávenni magam a vasalásra, mostmár nem foghatom a nagy melegre, h miért hanyagolom :wink: Na és főznöm is kellett...

Szuzy
Én tegnapelőtt este fél 6-kor álltam neki muffint sütni :wink: Már annyira megettem volna vmi sütit, igy gyorsan nekiestem :lol:

Gabi
Lehet, h csak belefujt vmit a szél Esztike szemébe! Az már gáz, ha a medencei viztől, mert akkor nagy ivben elkerülhetitek vele a strandokat!

Gyerkőcök tegnap is a telken voltak, eredetileg ugy volt, h Lili ott is alszik, de estére meggondolta magát, igy hazajött velünk. Ma megint ugy indult neki, h kint marad :lol: Kiváncsi leszek :lol:
Holnap du. valószinüleg megyünk Bgyarmatra, ott is meg akarjuk nézni a radiátorokat. A rendszerből már leengedték a vizet, ugyhogy kezdődhetne a munka, szeretnék minél előbb tul lenni ezen az egészen :roll: Persze még a festéshez sem vettünk meg semmit, de ez nem olyan huzós, mint a radiátor, itt helyben is hipp-hopp megveszünk mindent :wink:

Na megyek hasznossá teszem magam, ma még semmit nem csináltam :oops: Mivel gyerekek nincsenek ugy gondoltam, h nem főzök, apa ugyis kimegy ebédelni én meg majd főzök egy zacskós levest :lol: Ugyis fogynom kéne :? :lol:

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok!

Gabi! Amióta leírtad a kefíres sütit favorizálom különböző módon elkészítve. Most tettem a tésztájába egy kis diót, és csináltam bele dióból, barack lekvárból tölteléket. A következő a makos-almás variáció lesz. Nagyon tetszik ez a recept mert azért jól variálható, és nagyon gyorsan kész, ráadásul mosatlan is alig van belőle.

Ildi!
Muffin receptet is oszthatnál meg velünk. Én még azt soha nem csináltam, igaz sütő formám sincs, de azon gyorsna lehet segíteni...

Ma egyébként rántott karaj és patiszon+hasábburgonya volt a menü, holnapra húsos, rakott karfiolt tervezek. Ezeket a kajákat imádom, így nyáron gyakran, szinte hetente főzöm őket.

Lányok! Ti milyen kaját szerettek? És mi finomakat főztök?

Egyébként voltunk mérekezni, de csak 14,30 körül jutottunk le, ugyanis Szilárd akkor ébredt föl. 9030gr és 79 cm. Én többre számítottam, mert most úgy láttam a pici ki van pofisodva egy kicsit, és olyan nehéznek is érzem.

Ildi! Kitartást Nektek a lakásfelújításhoz, nem cserélnék most veletek....

Nika! Majd megnézlek az iwiw-en később. Alíz téged vissza igazoltalak.

Lányok! Most izgatott a család, ugyanis az unokatesóm 30-ára van kiírva második gyerkőcével, így szinte bármikor beindulhatnak nála a dolgok. Remélem minden rendben fog menni.

Üdv

Kép
szuzy
 
 


Nika! Megnéztelek és jelöltelek is az iwiw-en. Nagyon szépek vagytok. Ez a gyerkőc egyszerűen gyönyörü! Gratulálok hozzá!

Kép
szuzy
 
 


sziasztok!

én is vagyok :D :D :D

Délelőtt a labort nem sikerült letudni. Elég kevés vizelet volt a zacsiba, úgyhogy holnap reggel ismétlés :cry:
Viszont a nőgyógyászt sikerült kivárni, megint jóóó sokan voltak. Azért csak jött a párom is a gyerekekkel, ha éhes lenne a pici, a kocsiba meg tudjam etetni :wink: :wink:

Krisztikém meg, hogy járt, szedegette nézegette az ott lévő szórólapokat, egy leesett, és olyan szerencsétlenül akarta felvenni, kicsúszott a keze, és jól szétharapta az alsó ajkát :cry: :cry: még jó, hogy nem a foga, az már így is csorba :roll: :roll:

Alíz
én most nem néztem, de ez a hőfok olyan kellemes. Megint annyira meleg lesz mint a múlt héten :?:

Szuzy
nálunk hús-hússal menne szinte folyamatosan :roll: :roll: :roll: én úgy imádom a főzelékeket, de a család az nem, kivéve anyósom, neki nagyon jó főzni, ő mindenevő :wink: :wink:
Úgyhogy a húsos kajákban próbálok újjítani. Múlt héten csináltam egy új fajta tepsis husit, nagyon fini, és nagyon gyorsan készen van :wink: :wink: :wink: ja, és együtt sül a körettel :wink:
Ja, meg a pizza is menne akár naponta is :roll: :roll:

Nika
én is végignéztem a képeket, olyan édes a kisfiatok :D :D
Neki van már foga?

jó éjt!
Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Szuzy
Tegnap én is rántott patisszont akartam csinálni, csak kevés volt az olajam itthon :roll: Rakott karfiolt imádom, de apa nem eszik meg ilyeneket :x Én mindenevő vagyok, bármi jöhet, de apa már válogat, szóval nem mindig főzhetem azt, amit szeretek. Két félét meg nem éri meg, én nem tudok mini adagokat főzni :shock:

Kivánságra a muffin receptek:

Muffin alaprecept

3 bögre liszt
5 tk sütőpor
1 tk só
1 ek cukor (én többet szoktam, de izlés dolga)
50 g vaj
3 tojás
1 1/2 bögre tej

200 fokon kb. 15 perc. Ebbe a tésztába érdemes tenni vmit, értem ez alatt a gyümölcsöt, kókuszt, fahéjat, csokit...., mert különben kellemetlen ize lesz a sütőportól.

Almás-diós muffin (a kedvencem)

1 3/4 bögre liszt
3/4 tk szódabikarbóna
1/4 tk só
1/4 tk ő fahéj
3/4 bögre cukor
2 lágyan felvert tojás
1/2 bögre olaj
1 tk van. cukor
1/2 bögre dió
1 1/2 bögre reszelt alma

190 fokon 15-20 perc.

Csokoládés muffin

25 dkg liszt
1 sütőpor
2 ek kakaópor
12 dkg tejcsoki
12 dkg fehércsoki (helyette természetesen mehet tejcsoki)
10 dkg kristálycukor
2 dl tej
1 dl tejföl
10 dkg vaj
1 tojás

180 fokon 15-20 perc.

Csokis muffin

15 dkg liszt
2 tojás
15 dkg vaj
15 dkg cukor
3 ek baracklekvár
fél cs. sütőpor
5 dkg kakaópor
5 dkg csoki

170 fokon sütjük

Kávés muffin

1 1/2 bögre liszt
1/2 bögre cukor
2 tk sütőpor
1/6 bögre kávé
1 tk fahéj
1/2 tk só
120 g vaj
2 tojás
2/3 bögre tej
1 cs van. cukor
100 g csoki

Mindegyik recepthez szól, h a vajat/margarint olvasztva kell hozzá tenni, a csokit elég csak összetördelni. Ja és ezeket folyamatosan szoktam sütni, tehát bevállt receptek!!!!

Képzeljétek, ma Dani anyósoméknál alszik!!!! Most először!!! Nagyon kiváncsi vagyok mi lesz, eddig a déli alvásokkal soha nem volt gond, remélem most is minden ok lesz!!!

Na megyek, végre egyszer minden zavaró tényező nélkül megnézhetem a barátok köztöt :wink: :lol: Kis dolgoknak is lehet örülni! :lol:

Ti jöttök, várom a fini recepteket :wink:

Kép
Kép
mókuska
 
 


Jó reggelt!

Ildi
Lilikének Boldog Névnapot!!!! Kép
Kép
és természetesen sok puszit!!!

Szép napot mindenkinek!!!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


szuzy: köszönöm és visszajelölgettelek benneteket:9 amúgy volt egy felesleges meghívóm és csináltam a kistökösnek is egy oldalt igy a fiamnak is van iwiwes oldala :) Velenczei gergő ha akarjátok bejelölhetitek őt is :):):):)
igen már három is van de a képen csak kettő látszik :):) egy hete jött ki neki majdnem egyszerre:):):):

Kép

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Jelentem Dani tökéletesen vette az első komoly akadályt :lol: :lol: :lol: Nem volt semmi gon, ugy aludt, mint a bunda reggel 8-ig (reggel 6 körül körbenézett és visszaaludt :wink: ) Ugy látszik kár volt izgulni, nagyon ügyi a kisfiam is :lol: :lol: :lol:
Szóval több éve volt egy teljesen nyugis éjszakám, amit végigaludtam, nem költött senki, h szomjas vagyok, pisilni kell, cicit. Nem ugrált reggel senki a fejemen, h ébresztő, kapcsoljál mesét! Nem kell senki után pakolásznom, nem kell veszekednem, h hagyjátokmárabbaaverekedést..... Szóval jó, meg minden, de dögunalom a gyerekek nélkül :wink: :lol: :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok gyors bejelentkezés míg alszanak a fiúk.

Voltam uh-n, minden rendben. CRL:58mm, Nucha:1,2mm.
BPD:20mm, FL:7,5mm. Van eg ilyen megjegyzés: jobb oldalon 29mm-es echomentes képlet. EZ MI??????

Később ha lesz időm benézek. Volt a vendégem, este szólt és reggel beugrott 20percre. Gyors volt?

Legyetek jók.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Móni
Én most rákerestem itt a neten, valószinüleg ciszta, sztem minél előbb keresd fel az orvosodat és beszéld meg vele! UH-on nem kérdeztél rá?

Kép
Kép
mókuska
 
 


Móni!
Sajnos nem tudom mit jelent, de szerintem is azonnal menj el dokihoz, hogy megnyugtasson!

Idli! Liliánának Nagyon Boldog Névnapot kívánok! A kis Dani nagyon ügyes ám. Mi már ezt egyszer (szilveszterkor eljátszottuk). Esti szopi után elaludt anyuméknál, s mi elslisszoltunk egy kicsit bulizni. Éjszaka egyszer evett aztán reggel 7-ig aludt. Szóval ő is jó fiú volt. Most is gondolkodom azon, hogy egy este egyedül hagyjuk. Jó lenne szombaton elmenni vacsizni, meg táncolni. Most lesz a párom névnapja, meg az én szüli napom, szeretnénk egy kicsit bulizni kettesben. Én mondjuk úgy gondoltam, hogy anyósom jöjjön el hozzánk, s itthon aludjon a fiatalúr. Mi meg majd éjszaka haza jövünk. A dolog szépséghibája, hogy Szabi vasárnap reggel 6-ra megy dolgozni, így sokáig nem bulizhatunk, s az alkohollal is csínnyán kell bánni. (a vascihoz még biztos ihat egy söröcskét...)
Köszi a muffin recepteket, veszek formát is ki is fogom próbálni őket. Úgy hangzik ez is egyszerű, remélem sikerül majd. Sütési hőfokot és időt tudsz esetleg?

Nika! Nagyon szép a Gergő. Nekem az a kedvencem amin alszik s közben mosolyog. De amit most föltettél is édi!

Gabi! Nálunk is hú-hússal megy, de nem csak a fiúknak, én is imádom... Ezért ha valami zöldség van (főzelék vagy rántott cucc) mindig van hozzá egy kis husi is. (pörkölt, fasírt vagy éppen rántott hús) Milyen az az újfajta tepsis husi? Leírod?
Remélem Krisztiánnak már az ínye meggyógyult!

Kép
szuzy
 
 


szuzi köszike szépen :9

nika70
Salgótarján
 
 


Móni
igen ez a kifejezés cisztát jelent, nekem Krisztikével volt :? :?
Viszont általában a terhességek jó hatással vannak a cysta felszívódására :wink: :wink: :wink:
Adatok szuperek :D :D

Nika
jajj, de szépen látszódnak azok a fogacskák. És ez a mosoly, tündéri :D :D
Eszterkének még nincs kibújva, de már teljesen elől van, és tud vele harapni :shock: :shock: Cicin elég érzékenyen érint a dolog :?

Szuzy

Tepsis husi:
szeletelt husit ki kell klopfolni, besózni, és zsírozott tepsibe sorba bepakolni.
1 nagy dobozos tejfölbe keverni kell mustárt, sót, majorannát, a felét a husira tesszük, majd fokhagymát karikázunk rá.
Erre teszünk karikára vágott krumplit.
Tetejére kerül a tejfölös massza másik fele. (Én még sajtot is reszeltem rá.)és lehet sütni
Elég gyorsan megsül, és tényleg nagyon finom :wink: :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


kisplutó: ezt a receptet én is ismerem bár nem a krumplival együtt szoktam sütni én általában krumplipürét szoktam csinálni:):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


jó reggelt!

szuper idő van, legalábbis én nagyon örülök neki, legalább a kertem kicsit "észheztér" :D :D :D

Megvan a laboreredményünk.
Általános vizelet teljesen negatív, ez jó.
Üledéknél :arrow: fehérvérsejt 2-3, a múltkori 10-15-höz képest ez is nagyon jó
viszont az üledékben van baktérium, még számadattal sem "illették" csak annyit írtak oda, hogy sok :cry: :cry: :cry:

Ráadásul a dr. nőnk még a héten szabin van. A védőnőnek már az sem tetszett, hogy új beutalót a helyettestől kértem :evil: :evil:
szóval teljesen tanácstalan vagyok.
Adrikával annakidején küldtek rögtön Pestre, mert itt akkor nem tenyésztettek még vizeletet, csak Starjánban. Azt nem tudom azóta változott e a helyzet. :cry:

Mi jót csináltatok a hétvégén?

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


kisplutó: Itt továbbra sem tenyésztenek vizeletet küldik fel pestre csak le tudod adni azért mégis közelebb van mint pest :)
Azért az jó hogy jók az eredmények leszámítva a bcikat:) annak idején mikor én terhes voltam akkor nekem is volt benne kaptam rá antibigyót aztán el is múlt:)

Mi buliztunk apának szülinapja volt és az volt az ajándéka hogy levághattam a haját:):):):):):) na jó azt azért tudni kell hogy a fodrászon kivül senki nem nyúlhat ollóval a hajához:):):) most is azt mondta legfeljebb nullásgép lesz a vége :) De nem lett hála istennek de azért jó rövid lett neki :):):)

Kép

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Igen, üdítően friss az idő. A baj csak az vele, hogy szinte egész nap beszorultunk a lakásba, ami Szilárdnak nem nagyon tetszett. Most eset azért egy órára kijutottunk.

Nem értem miért ne lehetne menni a helyettes doktornőhöz. Hiszen azért helyettes nem????? Én simán elmennék hozzá ha baj van. Nem lehet egy beteg gyerekkel várni amíg letelik a mi dokink szabija!!

Nika! A párodnak boldog szülinapot kívánok! Ez a Gergő egy csupa szem tündéri babóca! A torta is nagyon guszti! Cukrász vagy saját remekmű? Miolyen ízű volt?
Egyébként jól sikerült a hajvágás szerintem is! Gratulálok a fodrászi teljesítményedhez!

Többiek merre jártok ebben az esős időben.

Ma egyébként csak vasaltam és pakolásztam. Takarítani kellett volna, de ebben az időben semmi nem esett jól, így maradt a takarítás szerdára. Akkor itthon lesz a párom is. Holnap valamit főzni kellene, de akkor már úgy, hogy szerdára is jussson. Takarítás közben azzal már ne kelljen bajlódni! Szerintem sült oldalas, és sült csirke lesz, de még nem tuti.....

Na jó éjt mindenkinek!

Kép
szuzy
 
 


Móni!

Voltál dokinál?????????????

Kép
szuzy
 
 


Halihó!

Egész nap sehol senki???
Mi jót csináltok lányok?
Én ma délelőtt főztem, amit tegnap kitaláltam, petrezselymes krumplival és párolt zöldséggel. Szilárdnak husi leves.
Most fejeztük be az ebédet. Szilárd kb egy óráig mammog. Nálatok is ilyen sokáig tartott egy-egy étkezés??? Baromira nagy türelem kell hozzá.
Most játszani fogunk.
Na helló

Kép
szuzy
 
 


Szuzy. köszike a torta most cukrász volt dobos mert azt nagyon szeretjük de Januárban majd gegének valami formatortát szeretnék azt is cinálnak itt a házban van a cuki autóra gondoltam vagy valami ilyesmire.

nika70
Salgótarján
 
 


sziasztok!

Na voltunk lennt dr. nőnél.
Még mindíg nem indokolja az eredmény a gyógyszerezést, és mivel étvágya van, nincs sem láz sem hőemelkedés sőt ugye a vizelet sem erős szagú, így nem akarnak fölöslegesen gyógyszerezni.
Viszont a punija elég csúnyácska, a zacsizás, és lehet a pelus is :roll: :roll: arra kaptunk krémet, de kamillával is kell mosogatnom. Ha helyrejön, újabb kontroll :roll: :roll:

Sajnos meleg van, ugye az sem jó, hogy a vizelet nem rögtön a laborba kerül, de hát reggel ahogy ébred rakom a zacsit, van, hogy már fél 7-kor megvan, labor meg csak 8-tól van ráadásul ki kell várni a soromat :? :?

Nika
jó lett a párod haja, ügyes vagy :wink: :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Remélem, vannak még köztetek egy páran akik még talán emlékeznek rám! Remélem, hogy nem zavarok!

De ha esetleg nem, akkor röviden: Edina vagyok, van egy gyönyörű szép 11 hónapos kisfiam, Benedek! Jelenleg még itthon vagyok vele GYED-en, és még gondolkodunk a folytatáson, vagy a munkahelyre visszatérésen.

Kis_plutó :)
Örömmel látom, hogy mióta nem voltam itt született még egy babócád! Gratulálok hozzá!

Üdv. mindenkinek!

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin
 
 


Dina
de jó, hogy "visszataláltál" közénk :wink: :wink: :wink:
Amikor láttam, hogy amoda írsz bele-bele olvasgattam, és a gyönyörű nagyfiadról is láttam ám ott képeket :D :D

Köszönöm a gratulációt. Igen minden úgy lett ahogy szerettük volna :wink: :wink: :wink: Gyes leteltével majdnem azonos időben született Eszterke :D :D még itt Pásztón :D :D

Te Petrásnál szültél végülis?
Ha Benedek engedi gyere minnél többet!!Most már azért "beindultunk" mi is :wink: :wink: :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Kukk sziasztok.

Dina, üdv köztünk.


Végre voltam dokinál, ráadást Berzénél.

Gabi tényleg naon szimpi és normális. Mondta, hogy mivel neki nincs konkrét napja Tarjánba, de megoldható hogy hozzá menjek. Azt mondta nem várja el hogy Pásztóra járjak, de hó elején meg tudják már mondani a nővérek, mikor van bent és nyugodtan keressem meg. Megcsinálta a rákszűrést(majd 2éve nem voltam szűrésen) és mondta, talizunk 16hetes vérvételkor. Szupi.:)

Echomentes képletre annyit mondott: petefészeknél volt valami, ami lehet nem töltött ki annyi helyet mint kellett volna, de minden rendben, ne foglalkozzak vele.

Na gyorsban ennyi voltam.

Jó éjt, ha tudok,majd jövök.

A lényeget leírtam.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Móni!

Örülök, hogy nincs semmi gond a pociddal! Gondoltam rátok sokat.

Dina! Ezek szerint Te régebben társalogtál e topicban. Én még akkor nem jártam ide. Így örülök, hogy "össze futottunk". Látom dorogházi vagy. Van egy odavalósi ismerősöm akiről rég hallottam. Ő már Nagybátonyban él (legutóbbi infóm szerint), de korábban a nagymamájánál lakott Dorogházán, Strajánban tanított és Berninek hívták. Teljes nevét megírom priviben. Olyan kíváncsi vagyok mi van vele. Van e már nekik baba?

Gabi! Klassz, hogy nem olyan vészes a helyzet Esztike vizeletével. Na ugya, hogy fogadott a helyettes doki is!
Ha meg nem tetszik valakinek tehet egy szivességet!
Legalább megnyugodtatok. Meg ha mégsem lett volna minden rendben akkor legalább előbb tudták volna kezdeni a kezelést.

Lányok! Mi jót csináltok ma? Ildi, Timi, Zita rég hallottam felőletek!
Mi ma a tervek szerint hozzá kezdtünk takarítani. Reggel amíg Szilárdot sétáltattam apa letörölte a port, meg fölporszívózott. Aztán elaltattam Szilárdot, s neki estem a fürdőknek, wc-ek. De utálom súrolni őket. Tettem zsepit a szám és orrom elé, meg fölvettem a napszemüvegem (jó védőfelszerelés mi?!!!) mert a vízkőoldó és a hypo úgy csípte a szemem, meg kaparta a torkom. Aztán következett a spajz......Egy zsák szemetet dobtam ki onnan.
Most fölmostam a szobában a parkettát, meg a fürdőt, wc-t. A többi ebéd utánra hagyom. A földszinten kell még egy kis söprés, felmosás. Na meg persez előtte mosogatás.

Pénteken készülök sütni, meg kozmetikushoz is. Az arcomom kijött egy csomó pattanás. Gondolom a gyomrorm megint bepöccent. S ráadásul hasfájós napjaim vannak...
A vendégek vasárnap jönnek. Gondoltam a torta, meg süti tésztáját megsütöm pénteken. Szombaton délelőtt fodrész, du meg megcsinálom a krémeket a sütikhez.

Lányok,hogy kell csinálni pizza tésztát? Holnap azt kellene csinálni, de még soha nem csináltam. Leírjátok nekem? Meg azt is, hogy mennnyi van belőle? Milyen tepsiben kell sütni?
Előre is köszi
Szuzy

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!

Ujra itt vagyok, és megpróbálok feltenni nektek képet az én kis lurkómról! :lol:

Az elsőn Kép látható, hogy milyen aranyosan tudok aludni, ilyenkor Anya és Apa olyan boldog!!!!! :lol:

A másodikon Kép Anya nem akarta odaadni a telefonját, hát én meg hangot adtam a nemtetszésemnek!!!!

Remélem hogy tetszik nektek!

Szuzy :)
Örülök hogy írtál! Igen ismerem Berniéket, már van nekik is egy gyönyörű kisfiuk, Marci, aki ha jól tudom már kb. 16 hónapos lehet.
Nem tudom, hogy jól gondolom-e de a férjedről azt írtad,hogy sokat jár rendezvénybiztosításra! Talán rendőr?

Kis_plutó:)
Örülök, hogy minden úgy sikerült ahogyan elképzeltétek!

Ja még valami, lányok tudtok valamit a Pásztói Kórházról? Pontosabban a szülészet-nőgyógyiról? előre is köszi!

Napussza!!!!!!

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin
 
 


Ja még egy kérdés!

Nem tudjátok véletlenül, hogy hogyan lehet a babafalvás vonalzóhoz odatenni képet?

Előre is köszi

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin
 
 


Sziasztok!

Móni
örülök, hogy minden rendben veletek.És persze, hogy Berzét is sikerült utólérned :wink: :wink: :wink:
Család tudja már a jó hírt?

Dina
a szülészet nőgyógyászat ápr. közepén megszünt Pásztón. :cry: :cry: :cry:
Most hétfőtől végeznek egy napos műtéteket na, hogy ez pontosan mit takar nem tudom :wink: :wink:
Orvosok Berze félállásban Starjánban van. Én úgy hallottam Takács is ott volt, de talán elment most már innen.
Talán Kathib még van.
Petrásról semmit sem tudok, bár ha most beindulnakaz 1 napos műtétek lehet, hogy ő is lesz újra. Ugye ő már amúgy is nyugdíj mellett dolgozott.
Egyébként minden vizsgálatot megcsinálnak Pásztón még az nst-t is, csak épp szülni nem lehet már itt :cry: :cry:
Ja, a rendelőintézetben hétfőn és csüt.-ön van Berze, többi napot nem tudom :roll: :roll: :roll:

Kép: ha más programmal nem sikerül Babafalván van olyan , hogy technikai segítség fórum, ott van egy képkicsinyítő program amivel könnyen lehet kicsinyíteni, majd pontosan megkeresem és berakom ide, de szerintem csak reggel lesz rá időm :wink: :wink:

Szuzy
pizzareceptem van nagyon jó :D :D :D
1 kg liszt
1 evőkanál só
kevés langyos tejbe cukrot tenni, amiben felfuttatunk 1 élesztőt
4 evők. étolaj
langyos vízet kell tenni ha kevés a tej :wink: :wink:
ebből 4 adag lesz 4 gáztepsirevaló, bár vékony.
Én ezt háromfelé szoktam venni, és akkor kicsit vastagabb lesz a tészta, mi azt szeretjük.

Hú a fürdőszobatakarításra nekem is rá kellene szánnom magamat :? :? elvileg holnap takarítós napom lesz.
Na meg ha igaz holnap jönnek az OTP Garanciától megkötni a Babakötvényt :wink: :wink: :wink: Nem is bánom ezt a kényelmes megoldást, valahogy sosem jutok be :roll: :roll:

Amúgy én is örülök, hogy nincs gyógyszer. Egyenlőre nincs javulás, bár ugye a gomba először a krémektől jobban kijön.
Így szerintem a héten nem is tudunk vizeletet venni, de nem is baj, a párom úgyis a jövő héten délutános, szóval szabadabban közlekedhetem :wink: :wink: :wink:

Nekem Eszterke kezd "elromlani". Ülne, na de ugye kicsi még hozzá, így állandóan ölben lenne. Földre leteszem ott elvan elforog magának, már olyan gyorsan végigér a szobában.
Ráadásul már előre is araszol. Lefekszik és fekve felemeli a fenekét, térdre áll, majd lök magán egy nagyot, így halad, igaz lassan, de halad :lol: :lol: olyan édes.

Na a párom tűkön ül jönne ide ő is.

Ja, Dina nagyon édes a kisfiad

Sziasztok!!

Többiek gyertek már ti is, és írjatok!!!!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?