Új privát üzeneted érkezett!

Boo: Talán majd mi ketten fogunk új tpociot indítani??? :)
Megvárlak a fél évvel, rendi?

Ölelés, és kitartás.. a jó eredmények bzítassanak a folytatáshoz!!!
Vendég
 


Jajj csajok!

Én azt hiszem felfáztam! Állandóan pisilni járok de közben csak egy csepp jön :(

bingii
 
 


Bingii, előfordul sajnos........de lehet, hogy a baba nyomja a hólyagod, nem???Ha viszont felfáztál ,egyél c vitamint és menj gyógytárba, és kérdezd meg, mit kell még bevenned és egyáltalán mit lehet bevenned.

Nekem még most sem múlt el a megfázás :twisted: krákogok meg jön fel a cucc de még mindig nem múlt el.
Vendég
 

 
 

Hát nem tudom, mert folyton azt érzem, hogy pisilni kell és ha elmegyek akkor meg igazából nem jön semmi. Veszek C vitamint és majd megkérdezem az orvosomat ha nem múlik el,mert úgyis szerdán megyek hozzá. Köszi a tippet!

Az jó ha feljön a cucc,mert azt jelenti, hogy már tisztulsz!
Szedsz rá amúgy vmit?

bingii
 
 


jobbulást csajok, vigyázzatok magatokra!
Mindenképpen szólj a dokidnak Bingii, mert minden húgyúti fertőzést ilyenkor komolyabban kell venni!

Blogyinka csütörtökön lesz a szúrás ugye? drukk, de jó, mindjárt Te is túl leszel rajta!

Mi jól vagyunk :D de lekopogom..."csak" iszonyú szorulással szenvedtem 3 napig :oops: ettem, ittam már mindenféle varázsszert, de ma reggelig semmi...hűűűűűűű ez nagyon rossz! :roll:
Puszi mindenkinek!

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Konkri mindjárt száguld Tatabánya felé...óvatosan és majd írj, hogy mi volt, mekkora a babókátok :lol: drukk :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Na indulunk... Mindjárt elájulok, úgy izgulok...
1.minden rendbe legyen
2. csináltathassunk dvd-t
3. mama ne égessen le

Jaj, úgy izgulok, a szivem a gyomromban ver. Remélem babust nem érinti ez a kis üzem zavar. Na pá csajok!

Bingii: igyál sok 100%os narancslevet!
konkri
 
 


Amikor kiderült, hogy terhes vagyok a barátnőmtől kaptam egy tök jó e-mailt. Egy diavetítés, és kisbabákkal van tele, meg az édes kisfiam szól a vetítés alatt. Ha valakit érdekel, szívesen elküldöm e-mailben, én könnyekig hatódtam rajta.

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


Konkri ne izgulj, minden rendben lesz, a nagyi pedig csak jót akar, örülj, hogy most is így törődik veled.

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


Szia Konkri!
Ne izgulj, nem lehet semmi baj!!! :D Biztos vagyok benne, hogy ép és egészséges a baba. Majd meglátod, hogy milyen kis aranyos és teljesen megnyugszol.
A mamival meg legyél türelmes, tudom, hogy baromi nehéz, de tényleg csak jót akar. Szerintem ha finoman szólsz neki, hogy Neked 1-1 dolog kellemetlenm,akkor tuti, hogy nem fog szégyent hozni Rád. Meg fogja érteni, de biztos ő is izgul :lol:
Vendég
 


Blogyinka!
fentebb már kérdeztem :oops: 3-án lesz a szúrásod?

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Sziasztok Lányok!

Látom Mindenki jól van,örülök neki!!

Mi csütörtökön megyünk UH-ra,már alig várom! :D :lol: Én is szeretnék dvd-t csináltatni,de egy kép mindenképp kell! :lol:

Konkri:
Ne izgulj,minden rendben lesz!Majd gyere,ha hazaértél,és mesélj el mindent! :)

Majd el felejtettem:
ÜDV AZ ÚJAKNAK!!

Boo:
Örülök,hogy jól vagy!

Vörösbegy:
Próbáltad a kefírt is?Sajna nem sok ötletem van,mi segíthetne! :?

Csibe:
Nekem is van hasonló mailem,aranyos nagyon!
A múltkor próbáltam ide betenni,de nem jártam sikerrel!

mazsolasyl
 
 


Szia Mazsolasyl!

azért hihetetlen, hogy a csapat "éllovasai", köztük Te is hamarosan eléritek a 20. hetet, vagyis a félidőt :) most úgy érzem rohan az idő velünk :lol:
próbáltam kefirt, joghurtot, tejet amik eddig mindig meghajtottak...most semmi...de szerencsére túl vagyok rajta egy pár napig :?

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Konkri, drukk!!!!!!!!!

Vörösbegy, Blogyinka asszem velem együtt megy, mármint egy napon lesz a jó hír, aug 2!!!!!!!!!!!

Bingii, már nem szedek semmit, eddig mármint a múlt 7en 3 napig strepsilst ettem kismamiknak.

Csibe, megvan nekem is, nagyon édesek!
Vendég
 


Köszi csajok a tippeket! Mindent kipróbálok! :D

Konkri, drukk megy ezerrel!!! Aztán írni ám minél gyorsabban! :)

bingii
 
 


Lafead! drukk az UH-hoz, rendben lesz minden! Blogyinka biopsziára megy...remélem nem izgul nagyon, jó lesz már neki is túl lenni rajta!
Csibe köszönöm, nekem is megvan és végigbőgtem én is, pedig akkor még biztos voltam abban, hogy kislányom lesz :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Vörösbegy:
Küldtem neked mailt,nézd meg! :lol: :D

mazsolasyl
 
 


Igen.igen tudom, csak azért írtam, hogy velem egyidőben tudja majd meg a tutti jó eredményt!
Vendég
 


Cső csajok!

Hát megvolt minden. Az úton se haltunk meg, (bár volt egy körforgalom, ahol szóltam az uramnak, hogy jó volna ha engem nem vinne ki a centrifugális erő a kocsiból és én is odaérnék az uhra...).
Szóval minden rendben volt.
-Odaértünk, kevesen voltak...
-Mamesz nem jött be, de kikötötte, hogy ő azért belép és szól a dokinak, hogy az ő unokája vagyok... de ennyivel megúsztam
-Aztán dumáltunk a dokival. Szülést simán vállalja, 60-ért. még keveseltem is, főleg hogy ő a főorvos. Szülésznőt ajánlott. A visgálat pedig 7000.- volt, de az uram 8at adott neki. Aztán beszéltünk egy csomót, megint elmondta, hogy tanuljam meg a szülés fázisait... elmondta mikor kell koriba menni. fú sokat dumátunk fél órát. Aztán megkukkolt. feje 3,8. láttuk a kis kezében az újperceit, a bordáit. hát nem nagyon mozgolódott, de a kezét lehajtotta-az uram szerint biztos a pöcsét vakarta... :) még nem akarom tudni, hogy mi lesz. Megvizsgált így is, úgy is... megnézte a méhszájam (az uram előtt-engem nem zavart), azt mondta fasza zárt. Szóval minden rendben, szép kis gerince van, és nagyon édi volt. holnap megyek a sima rendelésre afp beutalóért, szerdán pedig labor.(és válás :) )
Úgyhogy ez volt.
Hát kép nincs, mert az operatőröm bénázott, de se baj, fő, hogy látta végre ő is a gyerököt. Maj 3-4 hét múlva lesz videónk vagy dvd-nk :) az lesz családi mozidélután. Ja és állítólag ingyen csinálja ezt a filmet.
Na ennyi, ma már sokszor előadtam az eseményeket, és még vasalnom kell.
Köszi a szurkolást, mindenkinek szintén csak jókat!
Aludjatok jól!
konkri
 
 


en is el akartam menni az Istenhegyire genetikai uh-ra, amikor 6 hetesen elmentem orvoshoz és megkérdeztem, h Magyarországon h végzik most ezeket a vizsgálatokat és hány %-os , mert azt tudom,h külföldön egyáltalán nem csinálnak hasbaszúrást, mert ez elavult módszer, veszélyes... az UH meg a megfelelő időpontban vett vérvétel biztosabb . A lényeg a magánrendelőkben meg az állami kórházakban csak 56%-os biztonsággal állapítják meg, h minden rendben van és ezekután a vizsgálatok után évente 2000 baba születik nyitott gerinccel magyarországon, a többiről nem mondott adatot, az Istenhegyin pontosabbak , ha jól emlékszem 92%, úgyhogy érdemes ott elvégeztetni és ezért kell ott fizetni.De nem akarok senkit se ijesztegetni,én is annyira jól érzem magam, h végülis nem mentem el, hiszek abban, ha arra gondolunk,h egészséges babánk lesz, akkor így is lesz.

Kép
boci1234
 
 


Sziasztok!

Üdv az újaknak! Én Írországról tudok, ott állítólag a 12. héten van az első vizsgálat! Ha addig megindul a vetélés akkor ahhoz hozzá sem nyúlnak, mert hogy a természet tudja a dolgát. szóval a magyar rendszer lehet túl alapos? Mégis a koraszülés és a császár arány is sokkal magasabb az EU átlagnál! Fene érti ezt.

Lányok! Sztem mindegy mekkora a baba súlya, a feje a lényeg! Azt kell megszülnöd, a többi csusszanós. Tény, hogy nem mindegy, hogy 9 cm a BDP vagy 11 vagy ne adj Isten nagyobb. Nincsen bebizonyitva, hogy a vitamint szedő kismamaik nagyobb súlyú babát szülnek. Én szedek mert én rettentő nem vitamindúsan étkezem, sajnos a gyümit meg zöldéset nem komálom igazán.

Balcsi jó volt nagyon, 1 nappal hamarabb jöttünk mert hideg és esős lett mára az idő :(. Botos nagyon élvezte a naaagy vizet! Jókat aludt, evett és fürdött, rohantak a napok! Férjemmel sajnos semmi jó hír, ma elköltözött :(. Már nem bizom javulásban, bár hátha anyósom valamit tud vele kezdeni. Velem már beszélgetni sem igazán hajlandó.

Has: én totál kivagyok, ahogy nő a méhem, azonnal nyomja kifelé a beleimet középen és ha eszem akkor brutálul kijönnek és kb 25 hetesnek nézek ki. Persze puha , a gyerek még messze jár.

Norma

Kép
Kép
normajeane
 
 


Uh Norma, a férjed elköltözött??? Tudom, írtad, hogy a tesó volt a fontos, de nem sajnálod? Gondolod tényleg semmi remény? Kivel voltál a Balcsin? És a férjed most mit szeretne? Nem lehet, hogy elvonul pár napra, aztán egyszer csak jön az új jó apuka és férj? Tudod a hiány érzet nagy agymosást tud végezni.
konkri
 
 


Mondjuk, tudom, hogy fontos a nyugalom, meg miegymás, de azért én így kívül állóként jól seggbe billenteném azt az apukát, aki a terhes feleségét elhagyja -persze minden nézőpont kérdése, lehet, hogy így a legjobb, de akkor is... én tök elszomorodok az ilyentől. Persze a legjobb az, ha minden happy, de hát van ilyen történet és van olyan... Én már csak ilyen szokványos csöpögös filmet szeretnék magamról látni. Apu és anyu boldogan várja a babust.

Szóval norma, ha nem is seggberúgást, de egy felfordított rajzszöget megérdemelne a székére... :twisted:

Mondom én, aki az első két hétben elüldözte az urát... :roll: Totál kikészítettem... össze is pakolt. Már ilyeneket mondott, hogy nem szeret szerelemből és szerinte sohase fog és fél, hogy ha most a gyerek miatt együtt maradunk, akkor boldogtalanok leszünk... há-há-há, oszt mi lött, bódogabbak vagyunk, mint valaha... egy két sírás rívs, most meg csak a turbékolás. Persze Krisztike úgy gondolta, hogy terhesen úgy beszélhet az urával, mint a kapcával, aztán két hét ilyen élet és ágyő szerelem... De szerencsére időben észbe kaptunk és jól helyre jöttünk. (mintha az előbb mosogatás hangot hallottam volna... de emost elmúlt, jajaj, valaki elmosogathatna... ) Józsi, valaki elmosogathatna... ! :twisted: :lol:
konkri
 
 


csajok, hány fázisa van a szülésnek?
Mi az?
Vörösbegy? Te biztos tudod! (elm+gyak :) )
Így számosítva sehol se találom. :( Jaj ez a doki minek kérdez ilyeneket. Gondolom van tágulási és van kitolási szakasz... és még? varrási szakasz? hmmm
konkri
 
 


Jól hallom én mosogat... Jól van jól választottam.
konkri
 
 


Na, 3 szakaszt találtam. tágolás, kitolás, placenta.
(+stoppolásis szakasz, kitolási a szülőszobáról, külalakunk visszaállítása...)
konkri
 
 


Konkri: sztem semmi remény, stratégiai jellegű a problémánk, sajnos. szóval nem az, hogy kinek milyen szokásai vannak és azokat hogyan toleráljuk. Ez a része még menne, csak mögötte nem nagyon van semmi + nem azonos az életcélunk mint most megtudtam. Fáj, de fél éve sejtem és azért optimista vagyok, hogy egyszer kelleni fogok egy normális pasinak még ha két gyerekem is van már. sőt, a gyerekeim szűrők lesznek, a hülyék legalább elkerülnek.

Szülés: hát, ez a könyv. Nekem 1 szakasz volt , kitolás. A tágulás nekem nem igazán fájt, sitty-sutty 4 ujjnyi lettem. Na aztán a kitolási fájások sehol nem voltak (nem is jöttek később sem) és a sma tágulási fájásokkal kellett szüljek. Király volt , mondhatom. A lepényt én nem is éreztem, nyomtam egyet azt kész. Viszont a varrás (pedig nekem csak pár öltés volt és nem is a gátnál), na azt nagyon utáltam, ott már szabadultam volna , úgyhogy ott nyavalyogtam veszettül. Szívem szerint orrba rúgtam volna a dokit.

Kép
Kép
normajeane
 
 


Jó reggelt!

Hát Norma sajnálom nagyon! De látom azért bizakodó vagy és ez a fő!

Van egy képem magamról. Sajna a hajam nem volt jó, én napközben mindig copfban hordom, de akkor reggel így alakult.

Kép
konkri
 
 


Hello Lányok!

Csak egy kicsit megyek el a gép mellől és pörög a csapat? Nem ér kihagyni semmi jóból, értve vagyok?! :D

Hol is kezdjem?
Vörösbegy: holnap megyek csucsulok 1-et a Söfiben, másnap, vagyis 2-án reggeli után szúrás. Azt nem tudom,hogy hányan leszünk, lehet, hogy ott ülünk majd a padon ,mint a verebek a drótón?!Hazudnék, ha azt mondanám,hogy nyugodt vagyok, de ez van. Egy másik topicban olvastam egy 2 évvel ezelőtti leírást, miszerint a biopsziás anyuka bekerült egy 7 ágyas szobába, ebből 4-en vártak biopsziára. Leírta,hogy a kismamákhoz jöttek a látogatók csőstül és bizony nem zavarta őket a szomszéd ágyon az előtejjel szenvedő kismama. No, ezen felbuzdulva, ha lehetőség van rá, akkor külön szobát kérek. Majd ráfogom,hogy horkolok (egyébként tényleg, ha hátamon fekszem :oops: ). Azeredményt nem tudom mikor mondják meg, evileg 1 héten belül megvan.

Norma: ne bánd, hogy elmegy. Persze, hogy sz@r ilyenkor, de szerintem Te erős csaj vagy, túl leszel rajta. Miért is ne találnál egy olyan férfit aki becsülni fogja, hogy már van 2 gyereked. Vannak biztos olyan férfiak, akik nem szexpartnert keresnek hosszabb távra, hanem ezen túllépve családban gondolkodnak. A párom munkatársa tavaly vált el. 3 gyermekük volt, és a feleség hamar talált magának társat. Ettől függetlenül azt mondom,hogy tényleg jól seggbe kéne rúgni, mert akármennyire is változhattak az érzései egy terhes asszonyt nem szabad magára hagyni. Biztosan számíthatsz a szüleidre is, de azért ne válassza már a könnyebbet. :evil:

Konkri: na azért Nálad sem értettem valamit. Válás? Olvastam korábbi hozzászólásodban is, de utólag azt gondoltam, hogy félreértettem valamit. :oops:
Egyébként meg nagyon jó a kép amit feltettél, tök szimpi vagy! :oops:

Most dolgozgatok egy kicsit, addig is tsók!
Vendég
 


Sziasztok!

Húúúú,tegnap vásárlás közben iszonyúan megkívántam a lángost,amit aztán jóízűen befalatoztam.Vesztemre :( Olyan rosszul voltam hajnalban,hogy méég!Ma azt hiszem pihizek egész nap,még most is liftezik a gyomrom.

Normajeane:
Sajnálom!Bizti nehéz így Neked,de légy bizakodó!

Konkri:
Már Te sem mondhatod,hogy csak babot ettél! :lol: Szép pocid van már Neked is! :lol:

Pusszantás Mindenkinek,majd azért benézegetek! :)

mazsolasyl
 
 


Sziasztok!

Konkri! grat a vizsgálathoz és örülök, hogy minden rendben van :lol: azt hiszem ismerem az orvosodat...ha egyre gondolunk, aki tatabányán az osztályvezető főorvos, ő kecskeméti származású, dr. Szalai?
nagyon szép és csinos kismami vagy :) szép a pocakod! kedvet kaptam én is a pocakfotóhoz, majd dobok egyet :)

Normajeane!
remélem azért még van remény megmenteni a családotokat...tanácsot nem lehet és nem is illik mondani ilyen helyzetben...csak úgy érzem fontos elmondanom, hogy én egy 4 és egy 3 éves gyerekkel jöttem ki egy megromlott, menthetetlen házasságból...és elhittem, amit az exférjemtől hallottam, hogy a kutyának sem fogok kelleni 2 gyerekkel...2 évig voltunk szoros hármasban a gyerekekkel, nehéz, de csodálatos évek voltak...és akkor jött Ákos...aki elfogadott minket, így ahogy vagyunk...imádja őket és viszont...és tőle várom most a 3. babámat...és soha ilyen boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatban még nem éltem, mint most...szóval van élet és boldogság válás után gyerekes anyukának is! :lol:

Mazsolasyl! köszi az emailt, nagyon nagyon szép volt! :lol:

Bingii! hogy vagy?

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Na, most egyébként a szülés folyamatának megtanulása :roll: Háát, én nem tudom, hogy mennyire lehet erre felkészülni? Emléxem, hogy amikor a kitoláshoz értünk, mondták,hogy nyomjon, na nyomtam és 15 perc alatt Vinike kinnt volt. Olyan klassz légzős gyakorlatokat nem is csináltunk, de ez lehet azért is ,mert nekem semmilyen fájásom nem volt, még toló sem. Egyszercsak (miután már 9 órája csak görcsölt a hasam) mondtam a dokinak, hogy nekem cacilni kell, na erre vártak, rögtön möndták,hogy nyomjon. Hiába mondtam, hogy ezt csak olyan nagyon halványan érzem...
Remélem a mostaninál nem lesz oxitocin, hanem megy minden a maga medrében, fájásokkal ahogyan kell.
Vendég
 


Hahó Lányok!

Köszi a biztatást! Reggel még kiborultam kicsit , de aztán felszívtam magam és most jó.
Vörösbegy: jó nevet választottatok ! Én is ilyesmiben bízom, hogy némi egyedüllét után azért lesz társam akire tényleg számíthatok és elismeri a képességeimet, nem pedig féltékeny rá. aztán ki tudja, lehet anyósnál ihletet kap és lép végre valamit.
Konkri: baromi jól nézel ki!!

Tali: én Bp-i vagyok, nem tudom hol lenne helyileg

Norma

Kép
Kép
normajeane
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Tegnap megjöttünk a nyaralásról. Fantasztikus volt. Még a 700 km-es utat is egész jól bírtam, nem beszélve a tengerről és az isteni olasz kajákról. Vagy fürödtem, vagy ettem vagy aludtam, szóval minden nagyon jó volt.
Most olvaslak vissza titeket.

Blongyika! Szurkolok Neked holnap és ne félj minden rendben lesz.

Boo! Örülök, hogy túl vagy rajta és ilyen szépen javul az eredményed. És le a kalappal, hogy ilyen pozitív lettél, hajrá sikrülni fog!

Vörösbegy! Nekem is le kellett szoknom a reggeli kakaóról sajnos a szorulás miatt, de amíóta átálltam egy pohár paradicsomlére minden rendben lett.

Norma! Nagyon sajnálom, hogy ilyen roszban vagytok a férjeddel ráadásul kismamaként, azért ne add fel. Akármi is van most neki kell tekintettel lennie rád és a babára. Balatonon együtt voltatok? Botival jó a viszonya nagyon?

Konkri! Gratulálok az uh-hoz. Nagyon édes a pocakod! Nagyon csini kismama vagy. Hányadik héten vagy? Szerintem nekem is kb ekkora reggel, aztán estére egész napos evés után kétszer ekkora lesz.

Kép
barbi5
 
 


Kép

Dórikám most lefényképezett minket :) olyan jó lenne, aki tudna tenne fel képet :lol: olyan klassz látni egymást :lol:

Normajeane! nehezen jött össze a névválasztás, de úgy tűnik ez már végleges :lol: remélem rendeződik a viszonyotok!

Barbi! üdv újra itthon! engem pont a tejtermékek hajtottak meg - eddig...most semmi...ma rendeltem meg egy homeopátiás szert kimondottan terhességi szorulásra...remélem segít :?
most mész az AFP-re?

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Sziasztok !

Konkri ! Olyan helyes pocakod van, nekem is ekkora, de máson jobban tetszik. Te szeretnél válni ?

Norma ! Türelemmel,szeretettel nagyon sok kapcsolatot láttam már helyrejönni.
Sajnos a barátnőm kirúgta a férjét terhesen, de aztán 2hét után újra együtt laktak, minden este áthívtak bennünket és tök jó napjaink voltak, azóta is köszönik,h helyrehoztuk a házzasságukat és átestek a feszült időszakon, ennek már 8 éve és azóta 1x se volt gond köztük. Igazi társasági életet élnek 2naponta vendégség, így nem unatkoznak, náluk ez a gyógyír.
Én 9 éve vagyok a párommal, s amióta megpróbáljuk nem csesztetni egymást, azóta boldogan élünk, előtte évente 1x2x megpróbáltam elhagyni, de sose engedte,h elmenjek, szerintem csak mélyülnek a problémák egy különköltözés v veszekedés után, persze egy kicsit azért ki kell adni a mérgünket. Úgyhogy én béke és hűségpárti vagyok, sokan közölünk úgyis 1x kibékülnek az első férjükkel és a gyerkőcöknek mennyivel boldogabb és kiegyensúlyozottabb gyerekkoruk lehetett volna, ha nincsenek a köztes pótapukák meg az örökös feszültség a szülők között a mostohákról nem is beszélve...én mindent megtennék, h együtt maradjon a család, úgyis szeretitek egymást...

Blongyi ! Az egyik könyvem a szülés 4 szakaszát részletezi: tágulási,kitolási,lepényi,megfigyelési szakasz. Ennél többet már csak nem találnak ki.

Kép
boci1234
 
 


Banyek, mindig gondoltam, hogy van még rosszabb helyzet annál, mint amiben éppen az ember csücsül, de azért ez gáz.

Norma
Mi itt vagyunk a párommal, szeretjük egymást, de meghal a gyerek, nálatok meg jön a gyerek és a szartalicska faszlépű elhagy? Én két percet adnék neki, egyet hogy behajigálja a motyóját a bőröndbe, a másikat, hogy kilépjen az ajtón és becsukja maga után. Plusz még megkérném, hogy álljon meg az ablak alatt és afejére dobnám a q..a bőröndöt. Na szóval:
gyönyörű történeteket hallottam a környezetemben, Vörösbegyéhez hasonlóakat, és ezt NEM VÍGAZSTALÁSBÓL ÍROM! TÉNYLEG LESZ TÁRSAD, AKI SZÍVBŐL SZERET TITEKET. A páromnak is van egy kolleganője, akit elhagyott a férje egy gyerekkel, aztán talált egy EMBERT nagybetűvel, akivel idén összeházasodtak, (éls szerintem babájuk is lesz :) ) Nagyon szurkolok neked. Az én apukám meghalt gyerekkoromban, anyukám teljesen egyedül segítség nélkül nevelt fel. nagyon nehéz volt, de csak anyagilag! Tudom, egy felnőttnek szüksége van társra, de az biztos, hogy a gyerekekkel olyan szoros kötődésed fogl kialakulni, ami amúgy soha!!! NAGYON SOK ERŐT KÍVÁNOK HOZZÁ! és meg fogja hozni a gyümölcsét.

Konkri
Nagyon gyönyörűséges a pocakod, és a majomkodást hagyd abba, mert mán letaknyolok a székrűl a röhögéstől.

Blongyika
Szurkolunk negyon, mondd a gyereknek úgy ússzon a végbeled felé, oda tuti nem szúrnak, mert különben kispriccel a kakszi :D

Barbi
Mi is olaszba megyünk nászútra, ha majd enged az orvos!

Ápropoó, eszembe jutott egy fontos kérdés: én szoktam beszálni álmomban, méghozzá nemmotyogok, hanem kerek.egész mondatokban, az uram eleinte még válaszolt is aztán rájött, hogy ez egyoldalú kommunikáció, csak magamat szórakoztatom :D :D
Szerintetek altatásban beszéltam???? merazvérciki :D
A doki haláljófej, meg csini pofikája van, és meg fekszek szétrakott lábakkal, és még dumálok is???? na neeeeeeee légyszi mondjátok, hogy a művi altatás, az más, pealse.... :oops:

Bingii
sok édességet kell enni, mert a sok cukor higítja a székletet, van egy bizonyos szőlőcukor por, na én gyerekkoromban nagykannállal ettem félóráig, után 2 óra erősfosás, és akkor finom voltam és nőies :D

Pöttye
Édi vagy, nálatok most mi újság van pontosan??????
boo
 
 


Vörösbegy! Neked is nagyon édes a pocak és nagyon csini vagy!P

Ja és üdv az Újaknak! :lol:

Bingii! Sok ivás kamillás fürdő és én ha próbáltál homeopátiás szereket akkor Sepia C15 napi 2x5 golyó kell ha gyakran kell pisilned és nyom a pocakod, Chantaris C15 ha csíp és fáj is amikor pisilsz ugyanolyan mennyiségben. Ha javulnak a tünetek akkor már csak 1x5 utána semmi. Engem eddig mindig rendberakott.

Kép
barbi5
 
 


Vörösbegy ! te tudod már hogy fiatok lesz, mikor tudtad meg? én pé nteken megyek UH-ra, annyira kiváncsi vagyok már hogy kisfiú v kislány ? Ha kiscsaj akkor is már meg tudják mondani, ha nem takargatja magát?

Kép
boci1234
 
 


konkri

nem teszel fel vonalzót?
boo
 
 


Vörösbegy, tényleg csini vagy! + boldog - ez is látszik.

Na a válást, aki nem érti: van egy férjem, de lassan 3 éve külön élünk, amiért még nem váltunk el, az a közösen kezdett építkezés és hasonló. De jó így mostanra érett meg,és már kicsit se fáj, sőt vicces és boldogan válok. A vagyon megosztás már meg volt. Így sima minden. Tegnap beszéltünk, hogy holnap mit, hogyan, hol, jól elröhögtünk közben...
Most új uram van, ővé a gyerök. Ennyi. Szóval engem nem kell sajnálni a válás miatt, sőt inkább szurkolni. Már nagyon várom. kb 30%-os a várási arányom az esküvőnkhöz képest. Remélem az új szabályok szerint elég lesz ez az egy tárgyalka. És utána freedom! Az új uram így vasárnap a névnapomon igazán megkérhetné a kezem, de hát ez hiú ábránt. Ő nem ilyen. Amit sajnálok, hogy sztem ha nem mondom neki majd, hogy kéne házasodnunk, akkor el is felejtené. De azt én is megszívom, illetve a gyerek. Pedig úgy megszívatnám, ha ő magától nem mondaná... fú megérdemelné!
konkri
 
 


Lányok!

Most olvastam a másik fórumon a cicileszokás módszerét: az egyik kismama azt mondta a gyereknek, hogy "elromlott a cici" - és a gyerek egy fittyentéssel ott hagyta :shock:
szerintem ez óriási duma :D

UI: bocs hogy állandóan félre ütök, de úgy írok mint egy motolla, és az sz betű rendszeresen zsiráf betű lesz :roll:
boo
 
 


Boo! bár Bingiinek címezted a hashajtás receptjét, de nekem van szorulásom :lol: gondolom nem irigyli tőlem senki :lol:

Boci: én elmúltam 35 és emiatt elvégezték a chorionbiopsziát, vagyis méhlepénybiopsziát...ennek az eredménye egy kromoszómatérkép, és a végső lelet: normál férfi karyotípus...vagyis kisfiú :lol: egyébként a 12 hetes UH-on kislánynak tippelték :lol: látom a 18 hetes UH-ra mész, akkor már ha mutatja a fenekét szokták látni egész biztosan :lol:

köszi a bókokat, aki tudja, mutassa meg a pociját léccciii :lol:
Blogyinka pontosan melyik napon mész????

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Helloka!

Vörösbegy: Istenien nézel ki! :D

Boo: most jól összerezzentem, mi az hogy a kakszi fröcsizik? :shock: A biopsziánál mit keres az a cucc? :? Na, ne már..... egyébként is 1 frászban vagyok, hogy a beavatkozás előtt sikerüljön a nagydolog...na, erről ennyit.
Vendég
 


Sziasztok csajok! már nagyon régen nem irtam ide, páran talán még emlékeztek rám. eddig egy másik topikban irogattam, jelenleg 14 hetes terhes vagyok, és folyamatosan olvasgatlak titeket!
nagyon sajnálom boo esetét, és bízom benne, hogy hamar rendben lesz minden, és hipp hopp eltelik az idő és észre se veszed, már te is szoptatni fogsz!

a többieknek meg üzenem, hogy ne aggódjanak attól hogy az elevit vagy más vitamin miatt nagy babája lesz, mert ez egy nagy butaság! az hogy mekkora lesz egy baba, az már a fogantatáskor eldőlik,(mint ahogy az is hogy fiú lesz vagy lány? kicsi orra lesz, vagy nagy, elálló füle vagy nem...stb) mert ez egy genetikai adottság!és a vitamin nem befolyásolja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! higgyétek el! szedjétek nyugodtan! az hogy ma már nagyobb babák fogannak, az a kor velejárója, minthogy régen kisemberek voltak, ma meg már 1,90-2 m magasak...sbt.
ezek tudományos tények, genetikusok foglalkoztak vele!
Vendég
 


meg még azt szeretném kérdezni tőletek, hogy ti hány kilót híztatok eddig?
mert én 2 kg-t, és 14 hetes 2 napos vagyok? szerintetek sok?
Vendég
 


Szia Baba.

Én azt hiszem 4-et, de holnap kiderül, hogy a védőnő mérlege is ezt mutatja e. De ha így van, az elkeserítő számomra... :(
De bögyöm is nőt, úgyhogy most egy sütidarabka esett bele a dekoltázsomba, majd alul távozott... még jó :lol:
konkri
 
 


Boci! Én is pénteken megyek uh-ra és nagyon szeretném látni, hogy kisfiú vagy kislány. A Kisfiamnál 16. héten már látszott.

Baba! Én 3kg-nál tartok és 55-ről indultam.

Kép
barbi5
 
 


Halika!
Vörösbegy: holnap este fekszem, és csütin szúrnak.

Hízás: én most 2 kilónál tartok :(
Vendég
 


Blongyi nagyon szurkolok, de érzem nincsen erre szükség.
Tudom!
Mikor várhatunk jelet?

A péntekiseknek is szurkolok!
konkri
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?