Banyek, mindig gondoltam, hogy van még rosszabb helyzet annál, mint amiben éppen az ember csücsül, de azért ez gáz.
Norma
Mi itt vagyunk a párommal, szeretjük egymást, de meghal a gyerek, nálatok meg jön a gyerek és a szartalicska faszlépű elhagy? Én két percet adnék neki, egyet hogy behajigálja a motyóját a bőröndbe, a másikat, hogy kilépjen az ajtón és becsukja maga után. Plusz még megkérném, hogy álljon meg az ablak alatt és afejére dobnám a q..a bőröndöt. Na szóval:
gyönyörű történeteket hallottam a környezetemben, Vörösbegyéhez hasonlóakat, és ezt NEM VÍGAZSTALÁSBÓL ÍROM! TÉNYLEG LESZ TÁRSAD, AKI SZÍVBŐL SZERET TITEKET. A páromnak is van egy kolleganője, akit elhagyott a férje egy gyerekkel, aztán talált egy EMBERT nagybetűvel, akivel idén összeházasodtak, (éls szerintem babájuk is lesz
) Nagyon szurkolok neked. Az én apukám meghalt gyerekkoromban, anyukám teljesen egyedül segítség nélkül nevelt fel. nagyon nehéz volt, de csak anyagilag! Tudom, egy felnőttnek szüksége van társra, de az biztos, hogy a gyerekekkel olyan szoros kötődésed fogl kialakulni, ami amúgy soha!!! NAGYON SOK ERŐT KÍVÁNOK HOZZÁ! és meg fogja hozni a gyümölcsét.
Konkri
Nagyon gyönyörűséges a pocakod, és a majomkodást hagyd abba, mert mán letaknyolok a székrűl a röhögéstől.
Blongyika
Szurkolunk negyon, mondd a gyereknek úgy ússzon a végbeled felé, oda tuti nem szúrnak, mert különben kispriccel a kakszi
Barbi
Mi is olaszba megyünk nászútra, ha majd enged az orvos!
Ápropoó, eszembe jutott egy fontos kérdés: én szoktam beszálni álmomban, méghozzá nemmotyogok, hanem kerek.egész mondatokban, az uram eleinte még válaszolt is aztán rájött, hogy ez egyoldalú kommunikáció, csak magamat szórakoztatom
Szerintetek altatásban beszéltam???? merazvérciki
A doki haláljófej, meg csini pofikája van, és meg fekszek szétrakott lábakkal, és még dumálok is???? na neeeeeeee légyszi mondjátok, hogy a művi altatás, az más, pealse....
Bingii
sok édességet kell enni, mert a sok cukor higítja a székletet, van egy bizonyos szőlőcukor por, na én gyerekkoromban nagykannállal ettem félóráig, után 2 óra erősfosás, és akkor finom voltam és nőies
Pöttye
Édi vagy, nálatok most mi újság van pontosan??????