Sziasztok!
Látom, a tegnapi nap, nem csak nekem nem jött be.
Marek, átérzem az ijedelmedet.Ha front van, akkor egész napos görcseim vannak, olyan mensi szerű. tegnap már a derekam is fájt.
Egyedül az nyugtatott meg, hogy Ádámka, nagyon aktív volt.
Csak magne B6-ot szedsz? Nekem a dokim felírta a No-Spat 3x1-be, meg a spiropentet. Az utóbbinak olyan mellékhatásai vannak( pl szédülés, izomremegés), hogy nem szedem.
Az asztmádra nem használsz véletlenül vmi sprayt? (jól tudom, hogy allergiás vagy, vagy bebuktam? ) Csakmert "mellékhatásként" ezek a sprayk simaizomgörcsoldók, tehát beválnak görcsökre. A legjobb gyógymód állítólag a vítszintes!!! Érdemes lenne kipróbálnod.
Ciripke, én ismét kimaradok a taliból. nekem sajna, túl messze vagytok.
Móni, ha nincs is 30 fok (ami azért csak nálatok, de lehetne
), attól függetlenül érezzétek nagyon jól magatokat apukával. Nem kell minden időt a szabadban tölteni. Esőben nagyon jó romantikázni
Tegnap voltam védőnéninél. A kilókról már nem beszélek, mert mostmár talán megáll ez a fránya hízás. Ránézett az akkor még karcsú bokámra és egy úr istennel nyugtázta. Valszeg, ez így a vége fele már "természetes", hogy elefánt lábakon járunk.
Holnap érkezik meg a megrendelt kiságy. Alig várom.
A héten megveszem bele a kókuszmatracot, aztán már csak légzésfigyelő, mikrós serilizáló ami még kell. Jövő hétre, meg egy csomó cucc meg lesz varrva már.
Ádámruhákat, nem veszek valszeg többet, pedig nincs sok ruhája. De majd ha megszületett, kap még jócsomót.
Aztán magamnak a kórházi csomagot is kéne már szerválni. Csak nem visz rá a lélek, hogy szexigombos rucikat nézegessek
Andi, ejj, erre nem gondoltál, hogy már jó előre kész legyetek a babák kelengyéjével. Ha esetleg be kell feküdnöd a kórházba, még szülésig, apuka is tud vásárolgatni.
Dokim szerint, én is jó eséllyel pályázok a koraszülésre, nálunk sem áll még vigyázba a lakás Ádám fogadására, de ha esetleg elöbb jönne, a kórházban töltött idő alatt is lehet még rendezkedni.
Szoptatás: nem gondolom, hogy ettől válik vki rossz vagy jó anyává. A kötődés, a gyerekkel való törődés közben (is) kialakul.
Ha meg vki nem akar, vagy nem tud szoptatni, hál isten kitalálták már erre az eshetőségre a tápszert.
Crissy, üdv köztünk, gyere gyakran és írj magadról