Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Zsu:
dokiddal beszéltél már erről? Ha marad ez a döntés ad gyógyszert, h is induljon meg a tejed?
Ha egy tanácsot megfogadsz , akkor tedd azt, amit jónak érzel. Csak azért ne szoptass, mert megszólnak ( megfognak, erre készülj fel.-én akkor a gyógyi miatt apasztottam el, mégis mindenki azt mondta, aki nem szoptat az nem anya. naná, nyúltam volna inkább ki... :evil: :evil: ) . Csak azért ne szoptass, mert rzt várják el tőled...
Tedd azt, ami Neked a legjobb és az lesz a kisbabádnak is. Neki egy kiegyensúkyozott anyuci kell, nem pedig egy frusztrált.
Amugy 3-4 hétig én is szoptathatnék, mert még nincs döntés, h a gyógyi rögtön szülés másnapján vagy 3-4 hét múlva kezdődik e, de megmondom őszintén nem akarok. Ezt ma mondtam a dokimnak, h adjon gyógyit, h ne is induljon meg, de ő annyira erőlteti, h kell a babának az a tej stb....Szval nemtom mi lesz. :roll:
De ahhoz meg nincs kedvem, h szoptassak, fejjel, szenvedjek azt meg elapasszam és azzal szívjak. Köszi ezt már egyszer eljátszottam. :?
Szval lényeg a lényeg, nem ezen múlik, h jó anya vagy e, sőt.. az sem, h beteges lesz a gyereked. Marci nem sok anyatejet kapott, amit kapott is kihányta ( azt megjegyzem, h ő nem szopott, fejtem és üvegből kapta, mivel nem volt hajlandó) és nem egy beteges kölök. Eddig talán 2x volt náthás és kész.
Vendég

Sziasztok Csajok!

Sajna nincs időm visszalvasni benneteket a lényeg akinek van kedve pénteken eljönni hozzánk szívesen látom (minedkit a fórumról, őskövületeket és újakat egyaránt), és ha még lesz erőnk, kedvünk...stb összejövünk 3-4 hét múlva.
Véleményeket és jelentkezőket várok!
Holnap de. jövök, ha elöbb nem!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Hajni, ezzel egyetértek, hogy nem attól jó anya valaki, mert szoptat. Persze azt is tudom, hogy a babának az a legjobb, mert védettséget ad neki, meg az táplálja a legjobban. Elapasztani nem akarom, mert most úgy állok hozzá, hogy lefejem és úgy adom neki. Jó hülye vagyok, mi? :lol:

Ciripke, nekem jó a péntek. Milyen időpontra gondoltál?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Na én léptem haza, ma már nem leszek online. 2 héttel meghosszabbitottam a munkaidőm, szóval jövő hét végéig még dolgozom. Persze csak akkor, ha Panna át nem fúrja a hasfalam egy durvább pillanatában, de legalább akkor nem kell megszülnöm :lol:
Szép estét mindenkinek!
És Andinak egy szép autót is, Móninak és Timinek egy picit jobb időt, Juttának finom bort estére, Mareknak kedves apukát és zoknit is :lol: A többieknek nyugodt babákat és hidegfrontmentes időt!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Nekem jó a de. meg du. is! Ha csak du kezdjük akkor mondjuk fél kettes kezdéssel.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Háát... borocska ma front híjján elmarad, de most ittam kávét. Olyan kóma vagyok egész nap, Ti nem?

Ciripke, nekem valószínűleg jó az időpont!

Rita, tudsz nekem veresi gyerekdokikban segíteni? Ti kihez jártok, és milyen? Állítólag 2 van Veresen, 1 meg Őrbottyánban, és mintha vki nekem az utóbbit dícsérte volna! Zsu, neked vannak infóid ilyen témában?

Jutta

KépKép
jutta

Chrissy!
Üdv nálunk, de készülj fel, hogy mi néha nem vagyunk normálisak...persze ezt pozitív értelemben... :lol:

Zsu
zokni=buta, mer ők olyanok, de szerencsére tudják magukról...szép lassú csoport (két fős csoport)

Jutta
Ma nincs front??? :shock: Akkor mi a franctól vagyok én ennyire sz*rul???

Andi
Muti azt az autót!!!! Remélem rögtön fényképezőgéppel mentetek!!!

marek

Chirssy
Valamit majd írj magadról légyszi!!!

marek

na, hazaértünk, és be kellett pótolnom az uzsonnát, h nehogy kevesebb legyen a szénhidrát. ettől jól beálmosodtam. merthogy képzeljétek, fáradékonyabb vagyok. ma főleg. van jogsim ideiglenes papíron, nem sokára igazi is, de az autó egyelőre még várat magára. sikerült felvennem egy tornacipőt, de zokni nélkül nyomta a lábam, meg pisilnem is kellett, és fáztam is...mindez autónézegetés közben: annyira jófej társaság voltam: nyűgös, éhes, hisztis...kis Vuk, ááá, ő kiegyensúlyozott hozzám képest.
de haladunk. van olyan autó, amit meg tudnánk/szeretnénk venni, de még lesz egy utolsó ellenőrző kör, mert első kocsi, meg sokba is kerül, meg a pénzt is meg kell szerezni, stb.
közben ikeába is beugrottunk: vettünk még 2 db kislepedőt, külön szennyestartó-szerűt a gyerekeknek, meg egy nyűhető ágytakarót magunknak.

pénteki tali: én még nem tudom... szeretnék menni, de egyáltalán nem látom előre a hetemet. 60%, h jó... meglátjuk még, meg hát úgyis egyeztetünk itt, nem?

Marek, én sem vagyok toppon. de nem aggódom. inkább csapunk egy kora esti tollasbált. :D

szoptatás: kinek-kinek akaratja/lehetősége/gusztusa szerint. Hajni, azért sajnálom, h ilyen dolog miatt nem fogsz szoptatni.

Kép
an°°di

és én akkor balra el.
pihenjenek Kismmaák. scak semmi szeleburdiság!
én holnap leszek, mert kaptam újabb fordítási melót (még jó. a tanítványaim megint sorra mondják le az órákat)
szóval holnap!
joccakát
:arrow:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Zsu!
Szopi nélkül is ugyan olyan jó anyuci leszel. Viszont, nálam pont fordítva van. :) Szopi alatt nem tudtam más funkcióra használni. :) :oops:
Az meg természetes, hogy még tiltakozol ellene, nekem is furcsa volt. Egyszerűbb volt szopiztatni, mint fejni, nekem macerás lett volna az utóbbi, na és időigényes.
De mindenki egyéni döntése, hogy szoptat-e, vagy sem.

Hajni, nálad, pedig tényleg az egészség az első.

Marek!
Milyen görcseid vannak? Menzeszhez hasonló? Mert akkor már dolgozik a méhed rendesen. :wink:
Akkor holnaptól jöhet neked a megérdemelt pihi.
Na jó még egy vérvétel azért lesz. :? Gondolok rád, hogy jó legyen.

Andi!
Neked milyen lett?

Kat!
Még nem kaptam meg az adatokat.

Chrissy!
Üdv. itt a topikon. Tényleg, írj magadról.

Végre egy kis rossz idő, legalább lehűl a lakás.

Viszont nálam is nyafis Manó, irtó hisztis. Remélem ebbe a hűs időben magához tér

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Halihó

Én egyre szarabbul vagyok. Most már fekve is szúr a hasam, nemtom mi van. Gyors összedobok egy dolgozatot a zokniknak, hogy az uram fel tudja mérni a helyzetet holnap, aztán....aztán nem tom mi lesz...kezdek nagyon parázni, dokim meg három hétig szabadságon...soha jobbkor basszus....

Még benézek, hátha valaki tud valami jó gyógymódot, de így elég lehetetlennek tűnik, főleg, hogy nem is tudom leírni, hogy mi fáj... Az tuti, hogy ez nem keményedés, meg nem is görcs, ilyen állandó fájdalom, nem erős, de azért aggaszt, meg most már azért elég durva kezd lenni...

Zsu
Egyébként Bálint is nagyon bedurvult mostanában. Szinte egész nap elvan és simán lehet látni pólón keresztül, hogy mit művel.... Én persze nagyon élvezem, mert nekem nagyon későn kezdett el mozogni, de néha azért csinál kellemetlen dolgokat a drágám....
Például az előbb szerintem megfordult, mert eddig mindig lenn volt a feje, most meg hirtelen köldöknél dugta ki :shock: ....na az fájt....
Egyébként nem lehet, hogy nekem azért fáj a hasam, mert nagyon elkezdett nőni a gyerkőc??? Mert az előbb mérlegre álltam és hát izé...vagy én híztam vagy a gyerek :oops:

marek

Marek!

Jaj, így tényleg nem tudunk segíteni. Oldalfekve is fáj?
Ha nagyon aggaszt mi lehet, jobb, ha megnézeted magad.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Most még az oldalamon is fáj...meg most már a derekam is. Ülni sem tudok....remek.
Na befejezem ezt az izét, aztán megpróbálom fekve, remélem tudok valamennyit aludni....

Jó éjszakát mindenkinek!!!

marek

Jutta!

Ha ma tartod, akkor Sok boldog névnapot kívánok!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Na hello!
Gyorsan: Jolka, nem lehetne, h amikor én nyaralok csak nálatok van sz*r idő? Egész nap zuhogott, f*szán lehűlt a levegő, volt vagy 14-17 fok! Köszi!
Na majd holnap!
Andi! Írd meg azt a rendszámot, mert kezdek aggódni! :lol:
Marek! Pihenj!
Ciripke! Hát, ha ragaszkodsz hozzá, h esélyem se legyen igent mondani, akkor legyen péntek! :lol: Na, csak komolytalankodom! Érezzétek jól magatokat!
Zsu-Hajni! Kinek mi a jó és miért! Mindenki úgy csinálja, ahogy tudja! (Zsu, az unokatesóm még borzalmasabb képpel beszélt a terhessége alatt a szoptatásról! Most meg szoptatóbajnok! :lol: Szombaton megyek megnézni a kb. 9-10 hetes kislányát! :wink: )
Jutta! Neked ma névnapod van? Ha igen, akkor egy nagy csokor virágot kívánok Neked!
Rita! Mindjárt befejezitek ezt a kőmíves kelemenséget, én látom!
Gabcii! Veled?
Kat! Hol a kép?
Üdv az újnak!
Képzeljétek, bedagadt a bokám! Csak a bokám, és az amivel szalagszakadt voltam! Ilyet, lehet, h sokat sétáltam tegnap a parton?
Ja, milyen úszógumit vegyek (gátseb), a legkisebbet vagy milyet! Tapasztaltak tanácsot! (Jolka, rád mindig számíthatok! :wink: ) Gondoltam, ne kacsás legyen... :lol:
Na, jó éjt! Mingyá' elhúz ez a qrva hidegfront és mindenki nagyon jól lesz! (Pl. az én bokám is! Olyan gáz, mintha kiment volna, pedig nem! Jolka, óvatosan! Erről jut eszembe! Ja és rég raktál fel képet Marco Polóról! :wink: )
Pá, puszi!

Kép
ermoni

jó reggelt!

jutta: a gyerekdoki. Hát igen. Nem tudom ki van veresen, de az itteni dokinéni egy angyal. Szerencsére nem feltétlenül tömi gyógyszerrel a gyerekeket ha nem muszály. Csak egy a bibi. Itt bottyánban kb 6-7 ezren laknak. Ebből nem tudom mennyi a gyerek, de nagyon sok. Mindíg iszonyú tömeg van nála és asszem csomádon is ő az egyetlen doki. Szóval, ha akrod elküldöm a telefonszámát neked, csak leírtam, ha hozzá kerültök akkor mire számíts. Egy jó kis nyavajás időben, ha megyünk hozzá időpontra akkor általában a kijelölt időpont után kb másfél két órával kerülünk sorra. :?

ermoni: a próféta szóljon belőled. Csak az lett a ciki, hogy a környező települések tüzépjeiről elfogyott a falazóhabarcs. :cry: :cry: :cry: Egyedül a pesti barkácsáruházakban lehet kapni, és valamivel olcsóbb is, de ahoz, hogy kihozzák házhoz kb 7-8 ezer ft.ot kell kiperkálni csak a fuvarért. És egy zsák meg 5-600 ft. Nem éri meg. Ráadásul nekünk csak 4 zsák kéne. A rokonságból meg akinek van autója az vagy külföldre készül és nem ér rá, vagy nő. egy ilyen zsák meg 40 kiló.
Tehát most keresek kölcsön egy izmos pasit akinek van autója. :? :lol:

na megyek kicsit bambulok és nézek Hamupipőkét a lányommal. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Rita,

Azért kellene az a szám! Elvileg Veresen a magánrendelőben is van ő, tehát bejelentkezünk nála, és ha nem oltás stb. akkor elviszem a pénzes rendelőbe a kiscsajt. 5000 Ft/alkalom és remélem nem lesz állandóan beteg a lányzó!

Jutta

KépKép
jutta

jó reggelt!
hát én nem aludtam vmi fényesen. nőnek a gyerekek, feszül a hasam, és ezerszer ébredtem fel, h nem jól úgy feküdni ahogy épp... reggel n6kor meguntam, főztem egy teát, olvasgattam a suttogót, és olyan jól visszaaludtam f7től f8ig, hogy csak na! :D

Marek, neked milyen volt az éjszakád? jobban vagy? gyerekszoba hogy áll?

Móni, mától jobb időt mondanak... ne add fel! még csak szerda van! ;)
rendszám...még meggondolom... :lol: :lol:

Rita, megkérdezem a Zuramat, mit csinál ma délután, jó? nálunk van kölcsönbe a szülei kocsija.... hátha... szólok, ha igen.

Jolka, de cuki vagy, h így számontartod a cukrot (nehéz lenne elfelejteni, tudom, mivel mindig erről írkálok :oops: ), de még nem tudom. ma 11től van leletkiadás...

üdv itt Chrissy! gyere bátran! :)

asszem, dolgozgatok kicsit a védőnő előtt még... jaj, de semmi kedvem hozzá... pedig szegény nem tehet semmiről...

Kép
an°°di

Móni, szégyellem is magam, de a jövő hét meg az az utáni sem jó nekem és nem tudom utána mi lesz.

Tegnap volt benn egy csajszi, pár héttel jár mögöttem (26 v. 27 hetes), szinte azt sem láttam, hogy terhes, simán elment volna még ducihasúnak. Én meg mint egy megtermett dinnye. Este is már szenvedek mint egy kutya.

Hátvégén vettünk a gyerekeknek emeletes ágyat (földszint nincs csak emelet) 37e-ről 19e-re volt leárazva és meg lehet fordítani az egészet, akkor nem emeletes ágy hanem sima gyerekágy magas oldalfallal. Vettünk hozzá csillagos eget utánzó sátorszerű képződményt is meg matracot, mindenestül nem volt 30e. A kikában ezek a csúzdás elmeletes sátras ágyak olyan 100-ra jönnek ki. Szóval nagyon örültünk, összeraktuk, és képzeljétek el ott alszanak a kölykök. Este elaltatom őket (felvonszolom magam az emeletre és bebújunk 3 és felen a szimpla méretű ágyaba), mese alvás. És a Barnu is átalussza majdnem az éjszakát.
Ma éjjel hallom, hogy nyöszörög, átmentem nehogy felordítsa a tesót. De nem csak odabújt hozzá átölelte és úgy aludt tovább. Szóval Betti lett a pótanya. Baromi édesek.

Akkor pénteken hánykor? Ki jön? Kinek milyen kaja van kitiltva a diétájából?

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!!!

Hát én nem sokat aludtam, de csak az ideg miatt.... Asszem most egy ideig nem leszek nyugodt, de most a saját hülyeségem miatt, erről elég ennyi is.... Most jön a védőnő, hogy megnyugtasson, nem hiszem, hogy sikerül neki....
Egyébként voltam vérvételen, beálltam 6 óra 45-kor a sorba és fél kilenckor már végeztem is, de úgy, hogy holnap újra mennem kell, merthogy kellett volna egy terhelés, egy vércsop. meghat és egy teljes vérkép. Ez ugye három beutaló, ebből kettőt a védőnő írt, egyet egy orvos és egyszerre nem tudnak két különböző beutalóval mit kezdeni. Úgyhogy holnap is hatkor indulok vérvételre....

marek

Most ment el a védőnő....csütörtökön is megyek vérvételre...hurrá...És már ő is azt mondta, hogy nekem a terhességgel kapcsolatban semmi nem jön össze...és milyen igaz....

marek

Sziasztok!

Látom, a tegnapi nap, nem csak nekem nem jött be.
Marek, átérzem az ijedelmedet.Ha front van, akkor egész napos görcseim vannak, olyan mensi szerű. tegnap már a derekam is fájt.
Egyedül az nyugtatott meg, hogy Ádámka, nagyon aktív volt.
Csak magne B6-ot szedsz? Nekem a dokim felírta a No-Spat 3x1-be, meg a spiropentet. Az utóbbinak olyan mellékhatásai vannak( pl szédülés, izomremegés), hogy nem szedem.
Az asztmádra nem használsz véletlenül vmi sprayt? (jól tudom, hogy allergiás vagy, vagy bebuktam? ) Csakmert "mellékhatásként" ezek a sprayk simaizomgörcsoldók, tehát beválnak görcsökre. A legjobb gyógymód állítólag a vítszintes!!! Érdemes lenne kipróbálnod.
Ciripke, én ismét kimaradok a taliból. nekem sajna, túl messze vagytok.
Móni, ha nincs is 30 fok (ami azért csak nálatok, de lehetne :wink: ), attól függetlenül érezzétek nagyon jól magatokat apukával. Nem kell minden időt a szabadban tölteni. Esőben nagyon jó romantikázni :lol:

Tegnap voltam védőnéninél. A kilókról már nem beszélek, mert mostmár talán megáll ez a fránya hízás. Ránézett az akkor még karcsú bokámra és egy úr istennel nyugtázta. Valszeg, ez így a vége fele már "természetes", hogy elefánt lábakon járunk.

Holnap érkezik meg a megrendelt kiságy. Alig várom.
A héten megveszem bele a kókuszmatracot, aztán már csak légzésfigyelő, mikrós serilizáló ami még kell. Jövő hétre, meg egy csomó cucc meg lesz varrva már.
Ádámruhákat, nem veszek valszeg többet, pedig nincs sok ruhája. De majd ha megszületett, kap még jócsomót.
Aztán magamnak a kórházi csomagot is kéne már szerválni. Csak nem visz rá a lélek, hogy szexigombos rucikat nézegessek :?

Andi, ejj, erre nem gondoltál, hogy már jó előre kész legyetek a babák kelengyéjével. Ha esetleg be kell feküdnöd a kórházba, még szülésig, apuka is tud vásárolgatni.
Dokim szerint, én is jó eséllyel pályázok a koraszülésre, nálunk sem áll még vigyázba a lakás Ádám fogadására, de ha esetleg elöbb jönne, a kórházban töltött idő alatt is lehet még rendezkedni.
Szoptatás: nem gondolom, hogy ettől válik vki rossz vagy jó anyává. A kötődés, a gyerekkel való törődés közben (is) kialakul.
Ha meg vki nem akar, vagy nem tud szoptatni, hál isten kitalálták már erre az eshetőségre a tápszert.
Crissy, üdv köztünk, gyere gyakran és írj magadról

Kép
Kép
gabcii

andi: millió psz. :D Nagyon édes vagy. De úgy néz ki, h megoldódni látszik a problemánk. :D

jutta priviben küldöm a számát.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Gabci
Én semmit nem szedek, meg ezek nem olyan görcsök...magne b-t nem szedhetek. Allergiára se szedek semmit, tűrök amíg lehet. Elég nekem az a rengeteg mestinon, amit a betegségem miatt állandóan kell szedni...meg most az antibiotikum....

marek

Marek, ha nekem ezt mondta volna a védőnpm, és tuti elküldöm a halál redves ****ra :evil: :evil: miért kell ezt megerősíteni? nem nyugtatni kellene? vagy az nem segítene rajtad?
vérvétel kétszer egy héten??? :shock: :shock: klassz. jó a zservezés.
én ma elugrottam a tegnapi eredményért, ami állítólag délután már megvolt, de nem adták oda, mert csak 11-től adják ki... ha kell vkinek benne van a rendszerben. kérdem én, letörne a kicsi ujja, amivel kattint egyet, h kinyomtassa, ha már egyszer ott van? :x
á, le*****m. csak ne izgulnék emiatt ennyire.

Ciripke, mi is olyan ágyat szeretnénk. olyan 3 év múlva ;) hol lőttétek? ügyesek vagytok nagyon!!! az ikeában is van ilyen, de ott is vagy 80e körül van, ha jól emlékszem...
talit még mindig nem tudom... szeretnék menni... csak meg tudjuk szervezni vhogy...

Kép
an°°di

Marek: a dokiddal beszéltél róla, hogy görcsölsz? Nem csak magad miatt kell görcsoldót szedni, hanem, a gyerek miatt is, mert neki sem és a méhednek sem tesz jót. Előkészíti a méhet, a kinyílásra. Tudom, hogy neked nagyon kevés gyógyit lehet szedni, ezért kérdeztem, hogy a dokid mit mondott a görcsökre.

(nem akarok okoskodni ám )

Kép
Kép
gabcii

nem a méhet, hanem a méhszájat készíti elő nyílásra :lol:

Kép
Kép
gabcii

Andi! ja azt nem írtam, az ikeában lőttük.
Marek a tököm kivan ezzel a sok vizsgálattal. Volt itt egy vevő a múltkor, írországban laknak, kb egyidősek voltunk, még orvos nem is látta. Gondolom tök rendben meg fog szülni. Nincs ez az egész túllihegve egy kicsit!?
Komolyan mondom apukámnak nem nézik ennyiszer a cukrát, pedíg lassan 40 éve cukorbeteg!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Jutta, nekem a védőnő ajánlotta az Őrbottyáni doktornőt, és igen, Veresen a magánrendelőben is rendel. Állitólag ő nagyon jó, de ahogy Rita irja, a védőnő szerint is nagyon sok gyerek tartozik hozzá, és nem biztos, hogy vállal újakat, főleg a körzetén kivül.
Veresen egy nő van meg egy pasi. A pasi állitólag elég hülye, de a nő se sokkal jobb. Szóval nehéz helyzet!

Chrissy, üdv itt nálunk!

Andi, szépen bővül a baba kelléktár....annyi mindenetek van már, hogy nagyon lemaradásban érzem magam. Ja, és még nem szerda van, csak kedd...ne sürgesd az időt, rohan az magától is, aztán nemsokára már szülni fogunk :lol:

Jolka, Manó is biztos csak a front miatt akadt ki, úgy látszik a gyerekekre és a pocaklakókra a hidegfront rossz hatással van!

Marek, tuti, hogy azért fáj a hasad, mert nő a baba. Ezekben a hetekben állitólag 200 g-ot nő hetente. Biztos húzódnak a szalagok, nyomja a belső szerveket, feszül a bőr, stb. Te próbáltad már Jutta gyógymódját, egy kis pohár bort este? Mondjuk nekem Panna attól még nagyobb táncra perdült, szóval én inkább mostanában hanyagolom. Biztos becsipett egy kicsit :lol:
Egyébként nekem is simán látszik pólón keresztül, tényleg mint az Alien-ben úgy mozog a hasam. Ez nem is lenne baj, csak Panna mostanában nagyon keményeket üt és fáj. Egy-egy ilyen ütés nem lenne gond, de egész nap...

Móni, az idő miatt ne aggódj, egész hétre tök jó időt mondtak! Nekem nyaralás előtt dagadt a bokám 2 napig abban a 40 fokban, de inkább attól, hogy ültem a széken. A sétától rendbejött. Lehet, hogy a régi szalagszakadás van ilyen hatással rád! Na majd ma úszol egy jót a Balcsiban, biztos rendbejön :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Gabci
A dokimnak nem szóltam, mert akkor még nem volt semmi bajom. Lehet, hogy kipróbálom Jutta gyógymódját, bort talán még ihatok....

Andi
A védőnő tök jóindulatból mondta ám ezt, meg igaza van....Ma úgy megijesztettem, hogy rögtön szaladt is hozzám...nemtom most ki az idegesebb, mert a legújabb parám az ő figyelmét is elkerülte, szóval ketten hoztuk össze, hogy ekkora szarban vagyok.
Egyébként nem két vérvétel a héten, hanem három, mert holnap is megyek (akkor terhelésre), meg csütörtökön is.... De ez most fontos, úgyhogy, ha egész héten tűket szurkálnak belém, az se érdekel, csak ne legyen Bálintnak semmi baja.....

Zsu
Én is arra tippelek, hogy nagyon elkezdtünk nőni.... Remélem, bár védőnéni is azt mondta, hogy mostantól fekvés ezerrel.....

Ciripke
Én úgy mennék hozzátok :cry: :cry: :cry: Bár én úgyis csak csendestárs vagyok, úgyhogy annyira nem érzitek a hiányom :lol:

marek

Andi
Ha telefonon érdeklődsz akkor se mondják meg az eredményt??? Hihetetlen ez a magyar egészségügy!!! Lehet, hogy nem is az antibiotikumtól van hányingerem????

Na megyek kávézni, mert az elmaradt a vérvétel miatt...már egy ideje azon agyalok, hogy miért fáj a fejem....aztán leesett!!!

marek

Ciripke, ha összejön a tali, akkor nekem a délután jobb lenne.
Tényleg jó áron szerváltátok azokat az ágyakat! Lehet, hogy az ikeában is el kéne már mennünk? :roll:

Marek, az ellenanyag szűrés már megvolt? Nehogy az kimaradjon itt a sok vérvétel mellett!

Csajok, ti hányszor voltatok már védőnőnél? nekem úgy tűnik, hogy minden héten mentek....vagy nektek a cukor miatt kell? Én eddig csak 3x voltam, már csak 1x megyek, hogy a 4 pecsét meglegyen, de nekem szart se csinál. Nálunk mindent a dokim csinál. A védőnő csak mázsál oszt kész.

Ja, a lényeget még nem is mondtam.
Tegnap felhivtam a dokimat, végre visszajött nyaralásból az ellenanyag eredmény miatt, amiért nyaralás előtt beparáztam. Azt kérdezte, hogy ki a fene rendelte el ezt a vizsgálatot, mert teljesen felesleges volt. Ha az amniocentézis miatt kaptan antiD-t, akkor 3 hónapig nem is lehet ilyen vizsgálatot végezni, mert teljesen felesleges, és egyértelmű, hogy szar eredményt hoz. És nyugodjak meg, minden ok. Azért fasza, hogy igy beszarattak :evil:

Gabci, nálatok is jól áll már a babaholmi beszerzés :lol:
És miért fogsz te koraszülni??? :shock:

Andi, most akkor megvan a vérvétel eredmény vagy nincs? És ha igen, akkor milyen lett?

Marek, ez a védőnő egy balfék, tényleg jól bokán kéne rúgni. :evil:
Nem is értem, hiszen minden ok nálad, nem? Leszámitva a cukrot, de az úgy látszik elég gyakori másoknál is!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

nemááá, kávééééé.... :shock: :shock: akartam a tescoban venni koffeinmentest és nem volt! pedig én azt hittem, a pénzemre mennek ;) bezzeg a kis kínai boltban a lehel téri aluljáróban, ott mindig van.. csak ma nem járok arrafelé...
és értettem, nem a védőnő a hibás... bocsánat tőle. 8) :oops:

Zsu, tényleg kedd. de jó! :D csak olyan hosszú és zsúfolt volt a tegnapi nap.
milyen sok cuccunk van? te mondod a 40valahány rugival? :lol: :lol: :lol:

Kép
an°°di

Marek, most tulajdon képpen mi a gond??? Mi alapján hoztátok össze ezt a diagnózist a védőnővel? Ez a hasfájás az oka? Valamit úgy látszik nem olvastam rendesen :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Hát ruhája van elég, fázni nem fog, az igaz :lol: De azokból a rémes cuccokból, amit a kórházba kell vinni, pl pelenka és szexi hálóing :lol: azokból még semmi nincs.
Ha Panka úgy döntene, hogy a következő 2 hétben kiváncsi a kinti világra, akkor egy szál bugyiban mennék be a kórházba :lol: :lol:
Én csak jövő hét utáni héten megyek nagybevásárolni a több km hosszú listával.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu, ellenanyag-ügyben ennél jobbat nem is mondhatott volna a doki :D :D. védőnőnél én addig 4szer voltam, ő meg nálunk 2szer. cukrot nem tud mérni, ő is csak mázsál meg vérnyomást mér, oszt szeva'. nem is tervezem, h megyek hozzá legközelebb (aug. 30-án), mert minek?
a vérvétele eredménye 10 perce átvehető... még fordítok egy kicsit, aztán ha nagyon zsibbad már a fenekem, lesétálok ismét a rendelőintézetbe... úgyis akarok haskötőt is szerezni, és van ott egy gyógyászati segédeszköz bolt.

Kép
an°°di

Andi, olyan nehéz már a pocid, hogy haskötő kell? mert annak az a szerepe, nem?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Az van, hogy nekem is találtak ellenanyagot méghozzá elég régen, csak ez elkerülte a védőnő figyelmét, meg hát az enyémet is....mondta, hogy minden rendben én meg nem olvastam el a papírt....erre tegnap a kezembe akadta és rájöttem, hogy mekkora gáz van.... Ma felhívtam, és ő is rájött, hogy mekkora gáz van, de állítólag amit nekem találtak (hónapokkal ezelőtt :oops: ) az nem a babát veszélyezteti, esetleg engem majd ha vért kapok. Csakhogy az én betegségem olyan, hogy amikor már a szteroid sem segít, akkor majd jöhet a vércsere, amikor ez gondot jelenthet gondolom.... :lol: Na ez milyen?????

Nem akartam leírni, mert tök ciki, hiszen én is elolvashatnám az eredményeimet, de erre emlékszem, hogy ezt a védőnő hozta el, mondta, hogy minden rendben és berakta a kiskönyvemben, azóta ott volt.... ez volt négy hónapja....Na most kövezzetek meg, mert veszélyeztetem a kisbabám egészségét, pedig szerintem tudjátok, hogy mennyire várom-várjuk ezt a babát, és nagyon remélem, hogy nem lesz vele gáz...a védőnő is rögtön elkezdett telefonálgatni, láttam, hogy ő is be van szarva.....

Na, most ez van, meg van ez a baci amit találtak és ami szintén a babónak árthat, de csak szülésnél, ha nem tudják addig kiírtani..... :lol:

Hosszú voltam, most már talán lelövöm magam....

marek

Marek, szerintem hivd fel a dokid most és menj el hozzá ezzel az ellenanyag dologgal.
Nem a te hibád, hogy átsiklott a védőnő az eredményen, te nem vagy orvos, hogy ki tudd elemezni a vérvétel eredményét. De a dokid nem nézte meg???

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Naaaa... Marek, nem azért adtam le a Parakirálynő címet, hogy valaki felvegye!!! Egyrészt, miért nem jön neked össze jól ez a terhesség? Lássuk csak: van az alap betegséged - no ez gond, de mint tudjuk ez adott volt. Utána van a cukrod, amit szerintem nálad, Andinál és Móninál is úgy felfújtak hogy csak na! A pocakfeszülés az meg ilyenkor már lassan NORMÁLIS! Ellenben tényleg pihi, mert ilyenkor már a is NORMÁLIS!!!

Gabciii, a te orvosod is... :twisted: :twisted: Miért szülnél Te korán? Egyrészt még 2 hét és ha jól tudom utána már nem is koraszülés a 37. héttől, másrészt most a 2000-es méhszájad miatt gondolja azt? Nekem a 27. hét óta van ez, és jelentem nem szándékozom korán szülni!!! És senki más sem!!!

Andi, Apuka menjen a kis kínai felé szerintem...

Zsu, köszi az infókat felhívom ezt a dokinőt és mondom majd, hogy mi volt!

Ciripke, én mindenevő vagyok, de a brownie annál nincs jobb! :oops:
Viszek hozzá diétás fagyit, jó? Én közelről megyek! Legalább egy kicsit önámítunk! :wink:

Jolka, Móni köszi a köszöntéseket, de decemberben tartom! Azonban nagyon aranyosak vagytok!

Móni, kisütött a nap, tessék menni sétálni, nyaralni meg mindden!!

Jutta

KépKép
jutta

NA hello!
Itt ragadtam, mert az uram pecabotot (nem tudom hanyadikat) ment venni! :?
Ciripke! Sebaj! Hátha lesz még egy legközelebb! Mármint tali!
Marek! Az a baj a magyar eü-vel, hogy ha nem vagy figyelmes és nem kérdezel nem válaszolnak, nem alaposak! Ezzel meg az a baj, h ahhoz meg képezned kell magad, h kérdezni tudj! Akkor ők meg minek is vannak????
Zsu! Ugye, ugye! A rokon is hasonlót mondott! :wink:
Gabcii! Elméletileg jó amit mondtál, de nem azért jöttem ide Keszthelyre, h a 4 fal között romantikázzak! Mi úgyis a nap 24 órájában együtt vagyunk, van romantika is dögivel! Én nyaralni jöttem!
Ja, vidékiek (én is az vagyok! :wink: )! Mi ez a lustaság, nekem túl messze vagytok, találkozás ügyben? Ha akarjátok meg tudjátok oldani! Gyerekkel még bonyolultabb lesz, akkor is lesz mire fogni a túl messzét! Tessék már egy kicsit mozgékonyabb lenni!
Ja a bokám (Zsu), ez nem lábfej dagadás, ez csak a boka, és csak a sz*rabbik! Vizesruházom, kezd múlni! Remélem el is múlik!
A Balcsi is lehűlt, így eszem ágában sincs belemenni. Max. térdig! És egyébként is, mondtam, h összeszedtem valahol egy laza kis lábgombát (a lengyeleket gyanúsítom), mást már nem akarok begyűjteni! Elég ezt is kenegetni!
Ha minden igaz, akkor délután irány a part! Holnap Kisbalaton! Hurrá!
Ebédig még vagyok! :wink:
Andi! Cukker? (Én minden nap mérem alkalomszerűen, de hát ez egy vicc!) 5,4 és 5,7 között mozgok! Na hagyjuk is!

Kép
ermoni

Zsu
Az orvosom szabadságon van.... :roll: nem egyszerű mi??? Ja, és a dokim az ilyen véreredményeket sose nézte.... azt csak a védőnő.... De amikor még Pestre jártam ott se nézte a doki, csak ötezer forintér a kezembe nyomta aztán a védőnő elmondta, hogy mi a gond.... :evil:

De most komolyan.... én nem akarok hetekig ezen parázni, egész éjszaka nem aludtam, és most hogy a védőnő telefonált és megkérdezte, hogy mi van inkább elhiszem neki....nem szeretnék idegroncs lenni, ezen meg már úgyse lehet változtatni...Bálintnál eddig minden uh-n mindent rendben találtak, tudom, hogy ez nem jelent semmit, de én most nem akarok rossz dolgokra gondolni....addig amíg ennyire aktív, addig nem lehet gond (bár tudom, hogy becsapom magam, de szerintem most ezzel járok jobban legalábbis addig, amíg a csütörtöki vérvételnek nincs eredménye) Az meg nem érdekel, hogy rám milyen hatással lehet ez az ellenanyag ügy, most csak a Bálint a fontos....

marek

Móni
Én nem lustaságból nem megyek a talira....nagyon is szeretnék menni, de sajnos ez most nem jön össze :cry: Szombaton lakodalomba kellene mennem, és lehet, hogy még azt se merem most bevállalni, nem vagyok most annyira jól..... Lesz is ebből sértődés, még meggondolom, de ha akkor is fáj még a hasam, akkor sajnos kihagyom....

Egyébként jól működik ez a mobilnet? Pontosan mi ez?Fel kell világosítanom az embert ugyanis....

marek

Jaj, Marek! Még azt akartam Neked írni, hogy induljál már ki abból, h
-összejött és megmaradt Bálint!
-szépen nő
-Te sem estél darabjaidra
-eddig az eredmények azt igazolják, minden oké Bálintossal, megvan mindene!
-a Te bajod ismerik, és kezelni fogják.
Jusson eszedbe, h hányan vannak akik a kórházi ágyat nyomják 7 hónapig! És hány csajnak 42 éves korára jön csak össze nagy nehezen, sok-sok segítséggel a baba! Te nem ez vagy! Akkor a szervezeted csak tud valamit, amit a tudós doktorok nem!
És egyébként is Te meg Andi olyan szépen diétáztok! Én meg még azt se! (Szó se róla, néha lelkiismeretfurdalásom van!)
Ja, mondtam már, h a Dániában élő barátnőmnek ecseteltem a MÁV szülészet problémát, erre meghívott Dániába szülni! :lol: És még komolyan is gondolja! :lol:
Amúgy is miattunk októberben jönnek Mo-ra! Cukik, mi?

Kép
ermoni

Marek, lehet, hogy nálad más ez az ellenanyag dolog, de én a helyedben most nem dugnám a fejem a homokba.
Ok, hogy a dokid most szabin van, de csak helyettesiti valaki. Vagy menj be az éppen ügyeletes dokihoz.
Esetleg dr Móni, nem tudsz segiteni rokonyon keresztül? Engem megnyugtattál. Ha Marek leirja neked az előző ellenanyag eredményt, nem küldenéd át neki? Bocs, hogy igy mozgositalak :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Marek, működik! Látod! (Amúgy pont nem rád gondoltam tali ügyben! :wink: )
Még csak országon belül próbáltuk! Kell hozzá olyan mobil, ami modemként tud működni! És 3G-s, mert a GPRS q lassú. De amúgy nem az egész országban működik a 3G, és akkor kb. mint régen a betárcsázós, olyan lassú!
Ja, és a férjem n95-sét kb. 2-3 óra alatt leszívja, tehát áramforrás is kell! (Ja, lehet én is kapok egy ilyen új telcsit! Mert kell nekem mint egy falat kenyér! :lol: )

Kép
ermoni

Móni, addig néhány fontos kifejezést azért tanulj meg dánul, pl hogy "most nyomjon", stb :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu! Már megfogadtam, h nem rendelek! :lol: :lol: :lol:
De Marek, nyomd át a cuccot, ha gondolod! Mármint az egészet konkrétumokkal és megpróbálok rákérdezni! De biztosat nem ígérek! :wink: Csak annyit, h ne aggódj!

Kép
ermoni

Okesz! Zsu! De a dán nyelv annyira vicces! Én először azt hittem, h halabandzsáznak, de kiderült, nem! Beszélgetnek! :lol: :lol: :lol:
Amúgy tudnak inglisül!
Csajok! Tegnap Bergman, ma meg Antonioni halt meg! Mi van itt? Én Bergman miatt lettem "filmes". Szal, kicsit szomorú vagyok!

Kép
ermoni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?