Sziasztok!
Reggel volt ctg, meg mázlim volt, hogy a dokim épp bent volt a Klinikán, igy megúsztam a délutáni magánkezelést (de főleg annak dijait...)
A Ctg okés volt, fájások is voltak, némileg hullámoztak is, de még nem az igazi. Aztán megvizsgált a doki, még mindig lát a hüvelyemben némi fluort, úgyhogy Pimafucin már megint felirva...
Pedig a bugyimon már alig van valami, ilyen még sose volt...és még ez se elég jó! De levette a kenetet, remélem legalább a Streptococcus kipusztult.
Hát a méhszáj még mindig zárt, megtartott, pedig én úgy reménykedtem, hogy már nyiladozik. Úgyhogy most nagyon csalódott vagyok, hogy Emma még mindig nem készülődik kifelé. Egyem a zúzáját, hogy igy szeret bent, de mostmár kivülről isakarjon megismerni!
Vagy szerintetek nincs nagy jelentősége zárt-e vagy nem a méhszáj? Végülis ez könnyen és elég gyorsan változhat...vagy nem?
Már tényleg úgy érzem, hogy sose szülök meg... Brühü-brühü! Kérdezte, hogy érzem-e, hogy lentebb ment a terhem. Hát, mondom persze, amikor percenként pisilhetnékem van...
Amikor mondtam, hogy már ennek több hete, akkor csak nézett nagy boci szemekkel! Utána jött a kérdés, hogy mikorra is vagyunk kiirva...Hát, mondom, péntekre. Jó, akkor jöjjön be aznap, és majd meglátjuk. Hát,lássuk már meg!
Hát, ennyit rólunk. Vigasztaljatok meg, hogy egyszer nekem is pottyan már a bébim... Egy örökkévalóságnak tűnik. Na, leállok.
Megint annyit termeltetek, hogy új módszert vetettem be. Mivel több oldal, ezért miközben olvasom, a wordbe irom az észrevételeimet.
Juditoknak boldog névnapot kivánok!
Robcsi! Bár engem is fenéken billentene már az a front...
Márkanyuka!Azt a mindenit, ezt a pociméretet nevezem!
Mamiblue! Én is szoktam muffint sütni, de sajna nem hoztam a receptjeimet.
Én is aludni akarok a vajúdás alatt, és csak akkor felébredni, amikor már Emma a kezemben van! Áááá, alig vannak elvárásaim!
Huni! Remélem, bejön valamelyik dátumod…
Pattogobolha!Nekem is van egy tökjó receptem, csak persze az is Pesten! De vevő vagyok a tiedre, lehet a héten még megsütném... csak Emmán múlik!
Tuza Edit! Csatlakozom hozzád, a front rajtunk sem segit… pedig ebben biztam, de nagyon!
Tegnap vicces volt, mert erősen görcsöltem, már azt hittük, szülünk, de a wc-n elmúlt a dolog, inkább nem részletezném… Na ennyit az én jóslóimról!
Dimet! Én is érzékeny akarok lenni, nade semmi. Irigylem a nyákdugódat, vagyis inkább azt, hogy nincs!
Ágnesgoboly! Csodállak, hogy kibirjátok kiváncsiskodás nélkül…Először mi sem akartuk tudni, de nagyon hamar meggondoltuk!
Mandala! Jaja, az a méhszáj állapotára vonatkozik. Nekem most nem irt semmit (csak hogy zárt és megtartott), úgyhogy gondolom maradt 2100. Nagyon durva, amit az ikreket váró barátnődnek mondtak! Hát menjen már el melegebb éghajlatra!
Nap! Sajnálom, hogy tutkó a csaszi. Jaja, szokott lenni ilyen jellegű fájásom is, vagy lehet, hogy ilyenkor tényleg csak nyomja a lenti részlegemet! De már annyi van és amind másféle, és sanos mind rendszertelen!
Bogesz! Flowmetriát nekem sem csináltak még…Viszont én úgy tudtam, hogy a lepény állapotáról az nst is tájékoztat, mert ha szűkülés van, az már nem jelent jót (ilyenkor már rossz a lepény állapota). Ha a 36. héten már meszesedett, akkor tényleg oda kéne figyelni rá! Hát a dokid nem szivbajos…:?
Kis pupu! Csini a szoba, szép az ágynemű is
Sabine! De jó, hogy itthon vagytok! Irj majd sokat a nem épp szürke hétköznapokról!
Sziszike! Én is ezen röhögök magamban! Én sem hánytam egész terhességem alatt! Bezzeg ma reggel…el is késtem Nst-ről emiatt.
Jó Hanga verdája.
Az, hogy még a ctg-ért is fizetsz, tényleg felháboritó…inkább nem is idegesitelek ezzel tovább!
Zeze! Köszi, én szeretem a kegyes hazugságot, főleg ilyen esetekben, úgyhogy akármit is érzel, nem fájt...
Igyekeztem mindenre reagálni!
Élvezzétek a hüsit, amig lehet...