Új privát üzeneted érkezett!

Sabine: irigy, irigy, irigy, irigy, irigy, irigy...... vagyooooooooooook!!! Élvezzétek, hogy végre együtt a család, és jelentkezz ha kicsit belejöttetek a hétköznapokba! Apukának utólag mégeccer köszike a korrekt tájékoztatást és a fontos infok gyors leadását!!! :)

Kis pupu: nagyon klassz a babakocsi, no meg a babalak is! :)

Mamiblue: nagyon köszi a tájékoztatást! Ezek a számok végülis logikusak, de most már nem tanulom meg.... :)

Sziszike: hogy miért járunk magánrendelésre hetente ráadásul 8ezer /alkalom? Nos, mert a nőgyógyászok sanyarú anyagi helyzetén csak így lehet javítani. És akkor még add oda a magánrendelés egyszeri alkalmának tízszeresét a szülésért, mert az a "szokás".... na ja!
Mondom, az a klassz, amikor még meg is mondják, hogy mennyi a tarifa....
Talán meséltem, hogy a barátnőm ikreket várt és a dokija közölte vele, hogy mivel ikrek, így 140 ezer lesz a császár.
Szép???!!! Mondtam a barátnőmnek, hogy a helyében azt mondtam volna, hogy az egyik gyereket még hagyja bent a következő fizetésig, mert most nincs rá keret, hogy kifizesse a 120-at, csak a felét..... a k.....a anyjukat!!!

Én is szívok ám.... sehogy sem akar összejönni a császár, oszt mehetek be külön a laparoszkóposra újabb 70 ezerért.... nem elég a szülés.....
Apucinak ugyanis látszólag csak a szája volt nagy, amikor megígérte h. elkötteti magát helyettem.... most mondtam, hogy kéne keresni egy urologust, aki megcsinálja amíg én a 6 hetemet töltöm.... Betárazva ugyanis hozzám nem nyúl többet!!!! Nem akarom még a terhesség szelét sem megérezni többé!!!! Úgy tűnik igyekszik odázni a dolgot... vagy csak fél a pöcsét odatartani....
Mondtam, nem gáz, majd állok én is a műtőasztal mellett és mondom neki.... "ne hisztizz!!!!", csak ahogy ő tette, amikor a lányát szültem.....

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sziasztok!
Nekem eddig 2-szer volt flowmetria, NST után mindig megnézi a doki ultrahanggal. A méhlepény állapota is jó volt még a legutóbb: I.-II. érettségű. Legközelebb csütörtökön megyek, ha addig meg nem szülök hihihi. Egy ideje elég szépen görcsölget a pocim, bár szerintem ez még nem az.

Kis pupu!
Nagyon szép lett a lurkó-szoba! Micimackó nekem is nagyon bejön ,- főleg Tigrist csípem - de a fiúk szobájában már van elég. Leila másmilyen dekorációt kap...

Sabine!
Azóta már biztos otthon vagytok. Az első időszak biztosan nem lesz könnyű a két csöppséggel, de majd belejöttök. Ha a fiúk hagynak néhány szabad percet, írj nekünk! :)
bee73
 
 


Sabine,de jó nektek!!!Ha lesz időd írj,és képeket is kérünk a srácokról!!!!!

Kép
Kép
huni
 
 

 
 

mandala: most miért nekem mondod a magánrendelést?????
én is elég felháboritónak találom, de úgy vagyok vele, hogy nem fogok én annyxiszor szülni, viszont azt sem akarom hgoy hagyjanak a szülőasztalon kipurcani meg hogy bokáig repedjek.

A mi dokink is 10eFt/alkalom sőt mostanság 12e (megkérdezni nem merem hogy mi a különbség egy-egy vizsgálat között) na mind1. és most az utolsó időkben meg hetente kell menni CTG-re alkalmanként 5eFt. és akkor azt mondta hogy őhozzá járunk magánrendelésre tehát a szülés az nem lesz sokba, aztán a titkárnő közölte hogy Gáborkának 60eFt a tarifája és a szülésznéninek (akivel a Gáborka szeret együtt dolgozni) az meg 30eFt.NOst ha ezt az egészet összeadom akkor ott tartunk hogy 200eFt a szülés, és akkor még csak szültem. De hidd el nekem hogyha esetleg meghülyülnék és még akarnék szülni legalább 2 gyereket, akkor nem fogok magánrendelésre járni, nem fogok DVD-tcsináltatni, sőt már most tudom hnogy a szülésznőnek van a legfontosabb szerepe az egész buliban, tehát c0sak a szülésznőt fogom megfogadni.

Én még mindig azt mondom hogy minden elismerésem neked, hogy a 4ik gyereket is bevállalod, főleg igy hogy nem nagy közöttük a korkülönbség, ja és nehogy meglássalak téged a 2008. augusztusában szülök topikban :D:D:D:D:D

Ez a rohadt viszketés sehogysem múlik, most ott tartunk, hogy hivtam a dokit hogy mostmár nagyon unom (még szerencse hogy vett vért tőlem múlthéten és ma jött meg az eredmény) ránézett, minden rendben, de azt mondta hogy folyamatosan fgyelni kell a szememet, körmömet nehogy besárguljak, mert esetleg annyira elnyomja a gyermek a májamat.

Tök jó mert eddig semmi nem volt a terhesség 36 hete alatt. egyszer nem hánytam, nem voltam rosszul, nem émelyegtem, sőt alig hiztam, alig lehetett látni rajtam. most hogy itt vagyok a célegyenesben mosdt kezdek lerobbani :D:D:D
ÖNKONTROLL!!! Fa.....a gyakoroljon az önkontrollt, akinek nem kell egész nap pisilnie, tud éjszaka aludni mert nem vakarózik,meg tud hason feküdni meg minden egyéb más. Unom mikor nagyokosok megmagyarázzák hogy ÖNKONTROLL és nem fogsz viszketni.
NA ELÉG A HISZTIBŐL, lemegyek a védőnőhöz mert esik az eső és nem tud feljönni hozzánk (lehet hogy cukorból van) mert persze ennek is ma kell jönni környezetszemlére.


Pusz mindenkinek

Kép
sziszike77
 
 


Kép

gyorsan dobok még egy képet Hanga gyermek "verdájáról"

Kép
sziszike77
 
 


Sziszike, nem semmi... neked a CTG-t is magánrendelőben csinálnák? Nagyon durva ez a tarifa-dolog is. Ilyenkor mindig felmegy a vérnyomim, hogy akkor minek is fizetünk TB-t?

Bogesz: flowmetriát szerintem még nekem se csinált a doki, de UH-n látja a lepény állapotát. Legutóbb is mondta, hogy meszesedik a lepény, ami teljesen normális a várandósság ezen szakaszában. Én múlt szerdán voltam az utolsó nagy-vérvételen. És holnap délelőtt kell felhívnom a dokit, hogy mi van a leleteimmel (pl. kenet)

Sabine, örülök, hogy hazaértetek. Ha lesz időd, írj, és természetesen várjuk a kis birtokfoglalókról is a képeket..

Kispupu, nagyon szép a babaszoba.

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Ja, Bogesz, a mészáj állapotát is látja UH-n (legalábbis ezt mondta). A régi doki minden vizitet azzal kezdett, hogy megnézte kézzel... mondjuk az ő UH-gépe szerintem nem volt olyan nagy felbontsáú, mint a mostani dokié.

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Sziasztok!
Szerintem mindenkit megvisel ez az idő ha nem is a font hanem a hirtelen lehülés, Gergő is kicsit nyugtalanabb ma, de du-án hagyott aludni 1 órát ez szuper volt úgyhogy naaaagyon fitt vagyok :shock: éjszakánként 3-szor szopizik, nem sieti el a dolgot eltart 1-1 órát, de aztán szépen bealszik.Jól vagyunk amúgy ahéten megyek varratszedésre kiveszik a pocimból végre tudok zuhanyozni rendesen, mert a hátamat már nem érte zuhi 1 hete fincsi mi??
Majd beszámolok hogy fájdalmas volt vagy sem ha fájdalmas lesz majd hazudok, hogy ne parázzatok előre ettől is ok :lol: :?:
Gyönyörűek a babaszobák igazi lakosztály a babáknak, mi már nem tupíroztuk ennyire 2. babánál már tudja nagyjából az ember hogy csak 1 kiságy kell meg cici aztán szevasz, de mindenki maga tudja mit is szeretne. szorítok
Márkanyuka:Szép nagy a pocid!
Pattogó: Jó kalandos akkor nálatok az élet az udvaron!
Amint tudok jövök! Tejcivel bajlódóknak sok kitartást, mindenkinek pont annyi teje van amennyi a babának kell aki mást mond ne higgggyyeetek neki

Kép
Kép
zeze
 
 


Sziasztok Kismamik és Anyukák!

Gratulálok az újdonsült anyukáknak, jó egészséget és sok tejcsit kívánok!

Sabine tök jó, hogy már otthon vagytok!

Amint látjátok az esküvő után nem volt sajna semmi akció, pedig a párom meg volt róla győződve, hogy szombaton szülni fogunk! Hát nem jött be, mondjuk korán el is jöttünk, meg elég light-os is volt az esküvő.

Én ma nagyon nyűgös vagyok, vagy nem csak ma, hanem mostanában! :roll: Már nagyon szeretném, ha kibújna, de gondolom ezzel nem vagyok egyedül! :) Semmihez nincs kedvem, már enni sem! Holnap megyek CTG-re, legalább történik valami!

Az uraság mostanában kevesebbet mocorog, talán készül vmire? :roll:

Mindenkinek szép napot!

Üdv
Móni

Kép
szamo
 
 


igen, felháboritó hogy a CTG-t is ott csinálják, ott ülök kb fél órát 5eFt-ért, azért abból simán veszek 5 csg pelust, de nem idegelem magam mert a bejelentett bruttó 280 fizumból a felét TB cimen vonják le (az közel 140eFt-ot jelent) és ki kapja?????? a munkanélküli, a hajléktalan, a börtönlakó stb.

na megyek a védőnőért, most hogy igy felhúztam magam :lol:

Kép
sziszike77
 
 


Megpróbáltam vonalzót csinálni Gerinek.
Nemtom sikerült -e?

Kép
Kép
zeze
 
 


Igen, Zeze, sikerült. Nagyon vagány fiús színek.. :)

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Hello!

Megmondom őszintén irigykedem azokra akik már otthon babáznak! Pedgi tudom, hogy nekünk is sokkal zürösebb lesz ha már itthon leszünk a picivel! 3 gyerköcöt összehangolni...ki,mikor mit szeretne...de majd csak belejövünk!:)

Apukám azon aggódik, hogy nem leszünk ott a hugom esküvőjén, pedig, ha így haladunk(szinte sehogy), akkor még táncolni is fogunk! Ráadásul hugomék lesznek a keresztszülők is!:)

Zeze: Azért cáfolnám ezt a tejcsis dolgot! Nekem, volt, hogy nem volt elég.:( Vagy mi rontottunk el nagyon vmit! Egyébként 4-5 hó-san kapott először tápot Mati...az kész megváltás volt, mivel végigaludta az éjszakát kajcsi nélkül!

J.

mamiblue
 
 


Sziasztok!

Sabine: de jó neked, te már otthon babázhatsz, sőt egyszerre kettő nagyfiúval!

Sikerült jól lefárasztani magamat: a body-kat és tipegőket méret szerint szétválogattam (mivel ömlesztve mostam és vasaltam), szépen elpakoltam a szekrénybe, bepakoltam a kórházi cuccokat, szóval már minden kész, jöhet a baba.

Holnap megyek ctg-re és UH-ra, nagyon izgulok, remélem minden rendben lesz.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Sziasztok!

Visszatértem. Nagyon jó volt és teljesen kipihentem magam. Még egyben vagyok, de remélem már nem sokáig. Próbálok vissza olvasgatni, ami egy hét alatt 13 oldalt jelent. Nem semmi jó kis termés. És egy jó pár baba!!!! Mindenkinek gratulálok!!!! Ne haragudjatok, ha nem tudok mindenre reagálni.
Szerdán reggel 8-ra megyek ctg-re plusz beszélek a dokimmal is. Akkor talán már biztosan tudom melyik napra várhatom a trónörököst.

Köszönöm szépen a névnapi üdvözleteket, nagyon jól esett.

Ildi! Nagyon tetszik a fotóalbumos dolog. Jó ötlet. Könnyű ide képeket feltenni???

Sabine! Örülök, hogy megismerhettelek. Rendszeresen olvasgatlak titeket, csak kevesebb időm van írni. Mandela mindent pontosan tud. Mondjuk ő csal, mert egy mási topikban is talizgatunk. Valóban van két lányom mint a szalagom is mutatja, Reni most lesz 12 éves Bius pedig hamarosan három. A kisfiam pedig nemsoká kibújik. És valóban mindemellett tanulok is. Plusz Jucival szomszédok vagyunk. Bár már korábban is megtettem, de ezek szerint elkerülte a figyelmedet: Gratulálok a gyönyörű fiaidhoz. Azért ne keseredj el. Sokan vagyunk, nem ismerhetsz mindenkit. Iwiw-en megtalálsz, vannak képek is rólunk.

Juci! Bár már sms-ben is köszöntettelek titeket. Itt is fogad gratulációmat. Örülök, hogy minden rendben ment és irigy vagyok nagyon. Hamarosan találkozunk.

Miniliza! Kitartás. Hamarosan minden okés lesz.

Bogesz! Én sem kérdeztem meg. Még a dokitól sem. Sajnos annyit fog kapni amennyi van. Többet úgy sem tudnék adni, hiába is kérne. Szülésznőm nem lesz, mivel műtenek. 40ezret fogok adni a dokinak. Tíz éve járok hozzá magánba. Egy csomó pénzem hordtam már hozzá. Szerintem ennyi elég. Vagy kevés? Csini apocakod!

Viki! Szép összeg. Én pont ezért nem kérdeztem meg. Mert ennyit úgy sem tudnék adni. Érdekel a neve. Küld gyorsan. Köszi.

Mirosz! Sziszi! bkriszta! Kispupu! Szépek vagytok. Márkanyuka! Ez aztán a méretes pocak.

Tipetupa! Üdv köztünk! Szép pocak!

Mennyire fognak örülni a babák ezeknek a gyönyörű szobácskáknak.

Mona! Mikegirl! Zeze! Betsy! Gratulálok!!! Remélem, hamar megerősödtök. Sok boldogságot!!!

Judit-tok! Nagyon sok boldog névnapot!

Mindenkinek kellemes napot!

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


Kedves Juditok - Jucu, Mamiblue, Zeze, kit hagytam ki? :lol: -,
én is csatlakozom a névnapotokra minden jót kívánók népes táborához! :)

Anikó,
ez neked is szól - bár erről egy kissé lemaradtam... :oops:
Egyébként nagyon könnyű képeket feltölteni, majd meglátod. Rövid útmutató a gmailen. :wink:

Bogesz (és mintha még valaki írt volna a kellemes kis folyástémáról, talán Ágnes? bocs, nem vagyok biztos benne),
szóval ma voltam ctg-n, s méhszájat is nézett a doki, meg mondtam neki ezt a folyást is, úgyhogy vett mintát. Sajna, azt mondta, ez nem normális, szerinte valószínűleg gomba lesz, de csütörtökre, mire legközelebb megyek, meglesz a pontos eredmény. :( :roll:

Nagyon jó nézegetni a képeket, szépek a babák, a pocakok, a szobák és az egyéb "alkatrészek". Bocs, hogy nem térek ki mindenkire, a lényeg az, hogy csak rakjatok fel minél többet! :)

italoman
 
 


Hű, én is boldog névnapot kívánok viszont! :oops: Neharagudjatok! Szédült tyúk...

Kép
nap12
 
 


Hű, én is boldog névnapot kívánok viszont! :oops: Neharagudjatok! Szédült tyúk...

Kép
nap12
 
 


Kétszer is... Biztos, ami biztos! :D

Kép
nap12
 
 


Sziasztok!

Reggel volt ctg, meg mázlim volt, hogy a dokim épp bent volt a Klinikán, igy megúsztam a délutáni magánkezelést (de főleg annak dijait...) :D
A Ctg okés volt, fájások is voltak, némileg hullámoztak is, de még nem az igazi. Aztán megvizsgált a doki, még mindig lát a hüvelyemben némi fluort, úgyhogy Pimafucin már megint felirva... :evil: Pedig a bugyimon már alig van valami, ilyen még sose volt...és még ez se elég jó! De levette a kenetet, remélem legalább a Streptococcus kipusztult. :D
Hát a méhszáj még mindig zárt, megtartott, pedig én úgy reménykedtem, hogy már nyiladozik. Úgyhogy most nagyon csalódott vagyok, hogy Emma még mindig nem készülődik kifelé. Egyem a zúzáját, hogy igy szeret bent, de mostmár kivülről isakarjon megismerni! :D Vagy szerintetek nincs nagy jelentősége zárt-e vagy nem a méhszáj? Végülis ez könnyen és elég gyorsan változhat...vagy nem? :roll: Már tényleg úgy érzem, hogy sose szülök meg... Brühü-brühü! Kérdezte, hogy érzem-e, hogy lentebb ment a terhem. Hát, mondom persze, amikor percenként pisilhetnékem van... :lol: Amikor mondtam, hogy már ennek több hete, akkor csak nézett nagy boci szemekkel! Utána jött a kérdés, hogy mikorra is vagyunk kiirva...Hát, mondom, péntekre. Jó, akkor jöjjön be aznap, és majd meglátjuk. Hát,lássuk már meg! :D
Hát, ennyit rólunk. Vigasztaljatok meg, hogy egyszer nekem is pottyan már a bébim... Egy örökkévalóságnak tűnik. Na, leállok. :D

Megint annyit termeltetek, hogy új módszert vetettem be. Mivel több oldal, ezért miközben olvasom, a wordbe irom az észrevételeimet. :D

Juditoknak boldog névnapot kivánok! :D
Robcsi! Bár engem is fenéken billentene már az a front... :D
Márkanyuka!Azt a mindenit, ezt a pociméretet nevezem! :D
Mamiblue! Én is szoktam muffint sütni, de sajna nem hoztam a receptjeimet. :( Én is aludni akarok a vajúdás alatt, és csak akkor felébredni, amikor már Emma a kezemben van! Áááá, alig vannak elvárásaim! :lol:
Huni! Remélem, bejön valamelyik dátumod… :D
Pattogobolha!Nekem is van egy tökjó receptem, csak persze az is Pesten! De vevő vagyok a tiedre, lehet a héten még megsütném... csak Emmán múlik! :wink: :lol:
Tuza Edit! Csatlakozom hozzád, a front rajtunk sem segit… pedig ebben biztam, de nagyon!
Tegnap vicces volt, mert erősen görcsöltem, már azt hittük, szülünk, de a wc-n elmúlt a dolog, inkább nem részletezném… Na ennyit az én jóslóimról! :lol:
Dimet! Én is érzékeny akarok lenni, nade semmi. Irigylem a nyákdugódat, vagyis inkább azt, hogy nincs! :lol:
Ágnesgoboly! Csodállak, hogy kibirjátok kiváncsiskodás nélkül…Először mi sem akartuk tudni, de nagyon hamar meggondoltuk! :oops:
Mandala! Jaja, az a méhszáj állapotára vonatkozik. Nekem most nem irt semmit (csak hogy zárt és megtartott), úgyhogy gondolom maradt 2100. Nagyon durva, amit az ikreket váró barátnődnek mondtak! Hát menjen már el melegebb éghajlatra! :evil:
Nap! Sajnálom, hogy tutkó a csaszi. Jaja, szokott lenni ilyen jellegű fájásom is, vagy lehet, hogy ilyenkor tényleg csak nyomja a lenti részlegemet! De már annyi van és amind másféle, és sanos mind rendszertelen! :(
Bogesz! Flowmetriát nekem sem csináltak még…Viszont én úgy tudtam, hogy a lepény állapotáról az nst is tájékoztat, mert ha szűkülés van, az már nem jelent jót (ilyenkor már rossz a lepény állapota). Ha a 36. héten már meszesedett, akkor tényleg oda kéne figyelni rá! Hát a dokid nem szivbajos…:?
Kis pupu! Csini a szoba, szép az ágynemű is :D
Sabine! De jó, hogy itthon vagytok! Irj majd sokat a nem épp szürke hétköznapokról! :lol:
Sziszike! Én is ezen röhögök magamban! Én sem hánytam egész terhességem alatt! Bezzeg ma reggel…el is késtem Nst-ről emiatt. :? Jó Hanga verdája. :D Az, hogy még a ctg-ért is fizetsz, tényleg felháboritó…inkább nem is idegesitelek ezzel tovább!
Zeze! Köszi, én szeretem a kegyes hazugságot, főleg ilyen esetekben, úgyhogy akármit is érzel, nem fájt... :D

Igyekeztem mindenre reagálni! :D

Élvezzétek a hüsit, amig lehet... :D

KépKép
dincuska
 
 
 
 
 
 


nna. Anyuval erőt vettünk magunkon és az új szobánkból kipakoltunk egy darab szekrényt.. :P Marhára tevékenyek voltunk... :roll: Viszont, így össze-vissza lemértem a szobát és az ágyakat meg a szekrényeket, hogy mi az ami befér vissza és milyen elrendezésben. Háááát. Befér a 3 ágy és kész. Marad nekünk az ágy végétől a falig 53 cm, és a gyerekek ágya és a mi ágyunk között kerek egy méter. A két csaj ágyai faltól falig érnek. Tehát, ha nem fúrunk fl a falra szekrényt akkor nem is lesz a szobában. Viszont hurrá, mert legalább a számítógép sem lesz bennt. :D:D:D:D:D A közlekedőbe kiférnek a szekrények és a gyerekek játékospolca, és ahol régen a mosogató volt abba a sarokba az új ajtó elé meg kifér ponnt a számítógépes asztal. És így a kecske is jóllakott és a káposzta is megmaradt.

Nnnna most hogy ezt ilyen jól leírtam és vélhetőleg csak én értem- mert ugye senki nem látta még a lakást- asszem megyek és főzök valamit mire apa hazajön, mert kaja aaaaz nincs. :oops: :roll:

persze megállt a falióra és én naiv azt hittem hogy 3/4 5 van.. Na spuri a konyhába sziasztok. Majd jelentkezem, ha nem leszek ennyire összefüggéstelen.. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Na itthon melegváltás a betegség terén.Most,hogy Gábor meggyógyult,apa jött haza tiszta lázasan :( .Csak ő rosszabb,mint a gyerekek.Rettentően tudja magát sajnáltatni :? .Minden férfi ilyen vagy csak az én drágám :lol: ?

Zeze,de jó nektek,hogy már otthon vagytok!Nekem nem fájt a varrat szedés.Egy csípés volt,aztán a doki egyszerre húzta ki a cérnát.De megváltás volt az bizti.Sokkal jobban tudtam mozogni,na és a fürdésnél is jobb volt.Az lányzót is császárral szülted?

Kép
Kép
huni
 
 


jajj a recept... :oops: :oops: holnap közzéteszem oké? Ma már nem tudok ülni. Szúr a gyerek feje, és fáj a hátam is. :? Majd holnap. :D

Na jó éjt :arrow:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


SZISZIKE: BOCSI, BOCSI, BOCSI, BOCSI!!!!!! NEM NEKED SZÁNTAM!!!!! BOGESZNEK MENT A DOKIS, MAGÁNRENDELŐS DUMA.... Ő HÚZTA FEL MAGÁT A DOKIJA MIATT ÉS EHHEZ MENT A HOZZÁSZÓLÁS... BOCSI MÉG1SZER!!!
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Bebi: nem csalok, csak rafkós vagyok... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Dincuska, Bogesz: merényletet követtem el, bejelöltelek titeket az iwiw-en. Biztos fogok még mást is bejelölni, csak nagyon le volt lassulva a rendszer és berágtam.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Hello!

Huni: részvétem a férjed miatt! Én most tuti nem vagyok olyan állapotban, hogy körbe tudnám ugrálni!

Egyébként férjem itt "röhög" rajtunk,hogy a hidegfrontra senki nem szült meg! Az első "adag" baba meg már mind otthon szuszog, mi meg csak várunk, várunk, várunk....

Dincuska: áááá, nem vagyok én olyan nagy szakács! Én porból csinálom a muffint, illetve ez ilyen bio csokis muffin lesz...hát kiváncsi leszek, amúgy tudom, hogy tök egyszerű bekeverni...vagy tévedek?

Anikóknak és Annáknak is boldog névnapot!:)

Judit

mamiblue
 
 


Huni,
szerintem garantáltan minden férfi ilyen... :roll: :lol:

italoman
 
 


Sziasztok!

Ma voltam ctg-n először, minden rendben volt. Azt mondta a doki, hogy ebből még nem lesz szülés, jó lesz nekem az eredeti kiirt időpont a 17-e :) Bár a ctg-s adatokat nem igazán értem, ő meg csak annyit mondott hogy ezzel minden rendben. Azt tudom, hogy az egyik görbe a baba szivhangja (ez nekünk 140 körül volt végig), a másik meg a méhösszehúzódás??? A másik érték, amit kimutatott az 28-29 volt mindig. Na ebben tudna valaki segiteni, hogy ez mit jelent?

Volt vérvétel és vizelet is, délutánra meg is lett az eredménye, amennyire értek hozzá, szerintem rendben van (bár kicsit vashiányos vagyok). Vett kenetet is, az csak csütörtökre lesz meg, annak kiváncsi leszek az eredményére. Tuti lesz valamim.... :(
Legközelebb jövő hétfőn kell mennem ctg-re megint.

És most először nem adtam pénzt a dokinak.... Eddig ugye a magánrendelőjében fizettem, de ma a kórházba mentem, és úgy döntöttem hogy itt már nem vagyok hajlandó fizetni neki. Ha még 3-4-szer elmegyek ctg-re, az még egy vagyonba kerülne, ha fizetnék. Szüléskor ugyis megkapja a pénzt, amit kér....

horvviki
 
 


Huni: csatlakozom Ildihez... minden férfi ilyen... !!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Na mi van mamócák?? Én is azt hittem hogy ez a hidegfront meghoz egy-két babát :lol: :lol: :lol: vicc volt
na jól rácáfoltunk a hagyományokra...
nekem is zárt a méhszáj még, de azt hiszem nekem még korai is volna a szülés (aug24re vagyok kiirva) azt mondta a dokim h még két hétig nem valószínű h szülés lesz...nem baj, kivárjuk, muszáj...
egyébként a ctg-s eredmény jó lett, csüt.ön megyek újra
nálunk megint lóg az eső lába, ma reggel itt 18 fok volt :shock: :shock: durva, nem?

puszi minden anyucinak aki már babázhat, a többi sorstársamnak meg kitartás!!!

Kép
nora80
 
 


Sziasztok
Picit bekukk egy pár képet dobok és lassan zárkózom majd.Gratula Monának,Mikegirlnek!
Ma jöttünk haza , hú nagyon jó itthon lenni.

Kép Kép Kép

Kép

Kép
jucu
 
 


Óóóóóóóóóóóóóóóóó, de tündéri kis poronty! :D:D:D Jucu, gratula! Örülünk, hogy otthon vagy, és ha majd lesz egy percet, kérünk szüléstörténetet is. Ja, meg a vonalzód sem látszik már túl aktuálisnak. :wink: :D

italoman
 
 


Sziasztok!

Huni,én is csatlakoznék... azt nem tudom, hogy mindenki ilyen-e, de az én párom is az a nagy beteg tipus... :D
Márkanyuka! Örülök, hogy bejelöltél, kellemes meglepi volt! :D Tehetnél fel több képet is magatokról a wiwre! :D
Mamiblue! Nem tévedsz, tényleg könnyű bekeverni. Nekem van már pár tutira bevált és nagyon fincsi receptem (ha gondolod, átküldök majd egy-kettőt). Pl. a banános-csokis vagy a narancsos-kockacukros. Utóbbi különösen, mert ahogy a cukor felolvad benne, olyan lesz, mint valami töltelék...nyamm! :D
Horvviki! Az az érték talán a toco lehetett...azt hiszem, hogy az a fájások erősségét jelzi, de lehet hogy tévedek! :oops:
Nora80! Itt is nagyon hideg van, fáztam...de jól esett! :D
Jucu! Asszem beleestem Bálintba, csudi helyes! :D Majd mesélj!

No, asszem lépek aludni...leragadnak a szemeim...

Remélem, ma mindenkinek jó éjszakája lesz! Kép

KépKép
dincuska
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Ma nem tudom mi történt velem de négykor kipattant a szemem és azóta nem tudok aludni. Izgulok a holnap miatt. Szülési lázban égek, bár a férjem szerint jobb lenne a jövő hét csütörtök. Mert ugye az 07.08.09. és ha a doki 10.11-re időzítené a kibújás percét az lenne a leg tutibb. Kicsit elvan szállva a lelkem.

Jucu! Nagyon szép a kis trónörökös. Gartula még egyszer.

Én is jelölgettem tegnap az iwiw-en. Gmailba tettem képet azoknak akiknek korábban még nem volt és találtam. Majd kuksizzátok meg.

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


Szia lányok, jó reggelt mindenkinek!

Betoltam az arcomba egy kv-t.... különben meghalnék.... :)

Ó Jucu: annyira szép ez a bébi!!!! Istenem lányok nemsokára nekünk is lesz egy ilyen szépségünk!!!! De jó Nektek Jucu, hogy már otthon....

Dincuska: akkor péntek? Juj! Az mindjárt itt van! :)

Bebi: látom Ti is dátumoztok ezerrel.... én is a 9-ét lőttem ám be... nem tom a gyereklány ezt tudja-é.....???
Ugyanis nálunk úgy alakult a dolog, hogy Encsi 6-án, Dani 7-én, Gergő 8-án született... nem ebben a sorrendben persze, meg a hónapok sem stimmelnek, de a napok így jönnek sorba. Tehát vagy 5-e (mondjuk az még korai(bb) lenne), vagy 9-e a befutó.... :)
Amúgy ezek szerint csaszi lesz? Bocsi, biztos beszéltünk már róla, de nagyon le vagyok tompulva....

Csajszik, akik már átéltek csaszit rebegnének pár szót a másnapról? Mennyi ideig van dögrováson az ember? Tényleg annyira gáz emelgetni a gyereket? Ezzel ijesztegetett a szülésznőm, de én akkor is kavarok még egy sort, hátha bejön a másik dokinál a csaszi.
Tényleg meghülyültem így a negyediknél. Nem hiszitek el, de annyi fura érzésem van. Császárt szeretnék. Már harmadik napja leizzadva ébredek, mert azt álmodom, hogy nincs meg a babám és keresem.... kész őrület! Agyon aggódom az agyam, bár igyekszem elterelni a gondolataimat. Meg szeretném elköttetni magam, ami mint már régebben írtam, külön műtét lenne, csaszinál meg rögtön megvan. Egy befekvés, egy költség. Mert ugye a szülésért adni kell a dokinak, a szülésznőnek, és ha bemegyek az elkötésre külön, akkor ismét illik valamennyit adni a dokinak... akkor meg ugyanott vagyok, mintha csaszi lenne és csak az anesztesnek kell adni és a dokinak.
Csaszis anyukák: mennyi sztetek a normál tarifa egy csasziért a dokinak, és kell-e külön fizetni az anesztes dokinak? Én arra gondoltam, hogy 50-et adok a dokinak és 10-et az anesztesnek... ha sikerül a csaszit kikavarnom.... ha nem, akkor nagyon meg vagyok lőve.... de azért puhatolózom...

Válaszoljatok... plííííííííííííííííííz!

puszika és mindenkinek kellemes napot. Megyek felhúzom magam... írnom kell a Tigáznak, mert kiküldtek egy 200 ezer forintos csekket és a hajam égnek áll tőlük... megyek reklamálni.... :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

15 fok van, ez azért durva! Én nagyon érzem most ezt a frontot. Ha szülni nem is fogok, de tegnap kora délután óta görcsölgetek, még éjszaka is felébredtem rá. Ilyen eddig nem volt. :roll:

Jucu!
Bálint egyszerűen gyönyörű!!! Örülök, hogy otthon vagytok. Hogy telt az első éjszaka?

Huni, Mandala, Ildi...!
Lehet, hogy az én férjem az a bizonyos fehér holló? Sohasem jajgat, ha baja van, nem nyavalyog, sőt...! Sokszor csak azt látom rajta, hogy valami nem stimmel, mire hosszas faggatódzásra kiböki, hogy pl. 2 napja fáj a torka vagy a feje, de picit lefeküdni vagy gyógyszert bevenni még akkor sem hajlandó, ha lázas. Azt hiszem ilyen téren szerencsés vagyok... Viszont ő is egy "Pató Pál", mindent az utolsó percre hagy, ami engem kiborít. :(

Na, léptem, rengeteg a dolog mára. Főzni kell, beígértem a srácoknak a kedvenc "fordított" sütit is ( isteni!), le kell vágnom mindkettőjük haját és ha minden igaz ma hozzák a bútort is.

Majd még jövök...
bee73
 
 


Jucu: azta hét szentségit, de szép fiad van!

Mandala: na oxos megbocsájtok :D:D:D:D, tudtam én :D

Dincuska: jó hogy előkerültél, tudod most érted aggódom a legjobban

Képzeljétek tegnap estére (mivel hogy egész nap viszeketek) annyira kiborultam, hogy zokogtam titokban a hálószobába, nem szeretek apa előtt sirni, gyengének mutatkozni stb., de tegnap már annyira kiborultam, hogy zokogtam mire az én kedves drága szerelmem bejött és elkezdte simizni a hátamat. ÉN nem tudom h meddig de csajok az biztos hogy a fókusznál volt a kiborulás és én most reggel ébredtem. És úgy hogy a szám mosolygott, az én kis drágám meg átkarolva aludt felettem. Szóval ma nagyon jót aludtam.

Pattogóbolha: te már csak akkor fogsz megszülni (majd figyeld meg) amikor totál kész a lakás, megvárja majd a lányod

Jaj annyira jó azoknak akik a múlthéten "letudták" a szülést. azok maholnap otthon lehetnek és már javában babáznak.

Szerintem meg mi akik most itt maradtunk simán pont a megadott időben fogunk megszülni, tehát nekem az még 15 nap.


Holnap reggel megyek én is CTG vizsgálatra, anyós vizs, mert apa már nem engedi h vezessek, miután tegnapelőtt egy haverunk közölte vele, hogy félreálltva látott a kocsival a kerületben (keményedett a pocim és kénytelen voltam 5 perc szünetet tartani) , na szal holnap CTGl ( a dr pénzéhes genyánál 5eFt-ért :D:D:D:D) és rákérdezek az NST-re is meg erre a flowmetriára, nehogymánnnnnn ennyi pénzért ne csináljon.
Amúgy a kenetvizsgálat eredményem még nincs meg, de vagyok mostmár annyira pesszimista hogy tutti pozitiv lesz, tehát nem is várom annyira.

Na megyek készülödök, mert még ma is van egy kb 4 órás könyvelnivalóm, sőt holnaptól újabb hónap és le kell zárnom még egy pár dolgot.

Robcsi: a TB-s barátnőm átnézte a dolgaidat, priviben irok meg mindent.

Pusz mindenki

Szilvi

UI: Szakdogámat is bekéne fejezni :?

Kép
sziszike77
 
 


mandala: most akkor neked császár lesz????
ha igen akkor viszont most csináltasd meg az elkötést, hát nehogy már kétszer feküdj kés alá!!!
a barátnőmnek akit császároztak péntek 17.20kor csak bevitték megmutatni a kislányt, de nem vehette a kezébe (persze titokban kézbe vette) mert gyenge volt, a legnagyobb baja az volt hogy órák óta nem ehetett ez okozta nála a gyengeséget. A gyerek mellett folyamatosan ott volt az apja, aztán másnap reggel amikor felébredt, azt mondta hogy zúgott a feje és még gyengébbnek érezte magát aztán amikor evett egy picikét az már jobb volt, jobban lett déltuán már saját lábán ment ki fürdeni és a pénteki szülés után a következő hét szerdán már lökték őket haza.

Én ennyit tudok a csaszis témáról, ha ezzel segitettem
holnap csaszizák a patri26 barátnőmet (felháboritó mert augusztus 14re van kiirva és a doki simán augusztus 1én minden ok nélkül császározza) és majd őt is kifaggatom mindenről

A gázművek egy genyoláda, nekünk 120jött ki, irj nekik és részletben megfizetheted, ha esetleg az könnyités

holnap még fogorvoshoz is megyek, mert szerintem két fogamban lyuk lett.

Kép
sziszike77
 
 


jó reggelt!

De korán kelt mindenki. :D

jucu: egyem meg. Nagyon szép Bálint. Kis pufi. :D Hát a lányok tényleg kapkodhatják majd a fejüket ennyi szépséges kisfiú láttán. :D

Na megyek. Megpróbálok kv-t inni hátha segít. Ha meg nem akkor befexem a gyerek mellé Hamupipőkét nézni. :D Majd jövök és hozom a receptet, csak bennt van valahol a dédinél és ő általában 11-ig alszik.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Mától már egyedül vagyok itthon, apa az előbb elment dolgozni. Már csak abban kell reménykednem, hogy nem akkor akar a kisfia megszületni, amikor éppen Pesten lesz. De majd elmagyarázom a pocaklakónak, hogy mikor nem szabad megindulni kifele, hátha szót fogad.

Jucu: gyönyörű a kisfiad, meg tudnám zabbantani. Gondolom Dius is nagyon örül neki, nagy segítség lesz neked. Szerintem az én fiam is sokat fog segíteni, nagyon szereti a kisbabákat. Már nagyon várja, hogy megszülessen a kistesó.

Mandala: a végén még csak kiharcolod magadnak azt a csaszit!

Éjjel felébredtem fél 3-kor és jó sokáig nem tudtam visszaaludni. Pedig napközben nem szoktam aludni, sőt még lefeküdni sem, esténként is 11 óra előtt nem kerülök ágyba, és mégis éjjelente felébredek és nézek ki a fejemből. Szörnyű.

Délután ctg, uh, már nagyon várom, majd jelentkezem friss hírekkel. Addig is legyetek jók!

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Sziasztok!

Mandala!
Gondolom, mennyire nem tudod kipihenni magad, ha még rémálmok is gyötörnek... Ne aggódj, nem lesz Emesével semmi, de semmi baj!
Császár: engem du. fél 4 körül vágtak fel és utána elvileg 24 órán át nem lehetett felkelni, de azért este és reggeltől 3 óránként hozták a babócát. És másnap nem volt semmi gáz, max. görnyedve mentem kicsit. Erre emléklszem. De vannak itt az enyémnél frissebb csaszi-élmények is...

Jucu!
Bálint tényleg gyönyörű :) És úgy tűnik, nálatok a dokinak lett igaza az időpont megválasztásában. Azért én őszintén szólva nem bánom, hogy most elvileg túlhordhatom a leányt pár nappal, senki nem fog beavatkozni és senki nem akar mielőbb császározni. (mivel a dokim szabin van... :))

Sziszike!
Ha esetleg pozitív lesz a kenet-eredményed, annak is vannak jó oldalai :) Legalább csináltak vizsgálatot! és tudod, hogy mivel állsz szemben. De tényleg. Én is így vagyok ezzel. Tudom, hogy a bacim káros lehet a babára, de mivel tudjuk, hogy ott van, időben védekezünk ellene némi gyógyszerrel.
Kiborulás: ugyan én nem viszketek, (sajnálom, hogy te igen, rossz lehet...) de most már napok óta nyomott hangulatban vagyok, nem tudok semminek igazán örülni. Azt hiszem, a várakozás miatt és talán a hormonok hatása miatt van ez így. Van egy jó könyv, A bába válaszol, abban olvastam erről, lehet, hogy kipróbálom a homeopátiás szert, amit a szerző ajánl.
Ja, én tudod mikor viszkettem? A kórházban szülés után 4 napig a fertőtlenítőszertől az ágyneműben. Lecseréltem itthonira, de nem használt. Irtó szar volt. Egyfolytában kalcium-pezsgőtablettát ittam...

Bocs, hogy ennyit írtam és úgy érzem, semmi értelmeset...
Legyen szép napotok!!!

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Sziszike: hihetetlen csajszi vagy Te hallod!!! :) Imádom az odamondogatásaidat (pénzéhes genyánál....) ez nagyon jó! :)
Hát, hogy csaszi lesz-e az majd kb. 2 óra múlva kiderül.. akkor kell ugyanis visszahívnom a dokit.

Lányok, annyira kivagyok én is! Látom, így a vége felé sokan vagyunk ki-kiborulva... Éjszakákon át nem alszom. A hormonjaim kavarognak összevissza... hülyeségeket álmodok, ha végre sikerül elaludni, úgyhogy mondjuk úgy, jobb nem aludni.... persze nem jobb, de a rémálmok borzalmasak....
Ilyen egyik terhességemnél sem volt. Sztem idegileg vagyok nagyon ki... nem véletlenül kavarok csasziért... ez is az idegbaj jele...
Ilyen beteges pánikrohamokat kapok, ha eszembe jut a szülés, hasmenésem lesz és hányok... ( :oops: ). Ha meg arra, hogy esetleg ez az állapot ismét bekövetkezik (már a terhesség), akkor meg ilyen görcsös menekülési roham hatalmasodik el rajtam... olyan érzés, hogy ha most nem menekülhetek innen, akkor megfulladok... sztem ez igazi pánikroham...
Nem tudom jól emlékszem-e, hogy vk közülünk küzd pánikbetegséggel? Valami hasonlónak képzelhetem el a tüneteket.... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sziasztok!

Jucu! Bálint baba egy tünemény. Jaj, de irigy vagyok :lol:

Monáék is most már szerintem nemsokára otthon lesznek.

Én tegnap voltam délelőtt NST-n, szívhang rendben, a fájástevékenység meg vagy 3* ment fel egészen 20-ig :cry: Ott panaszkodtam a kórházban egy csajnak, aki szintén 10-ére van kiírva, hogy ez a gyerek semmi jelét nem adja annak, hogy ki akarna jönni, pedig én a most szombatot tökéletesnek találom a szüléshez :lol:
Na, valamit meghallhatott a gyerkőc, mert délután óta ha csak felállok szúr, görcsöl és most már ülve is. Viszont ha ledőlök akkor semmi. Mindegy valami elindult, legalábbis azt hiszem.

Sziszike, köszi, kíváncsi vagyok az ő véleményére, bár én már beadtam a papírokat.

Pár hete éjszakánként teljesen kiszárad a torkom és valószínűleg ez miatt, de horkolok :oops: Marha kedves férjem képes volt ma éjszaka 3* felébreszteni, hogy ne horkoljak.

Rita, dédikének nagyon jó alvókája van :lol:

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Mandala, remélem sikerül elintézned a csaszit és akkor szerintem megnyugodna a lelked. Nem csodálom, hogy kivagy 3 kicsi mellett, engem is mostanában minden aprósággal ki tud borítani Réka, amit máskor fel sem vennék.
Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy te atya ég nemsokára lesz mégegy és én nem fogom idegekkel bírni. Réka születése előtt is ez volt a parám, hogy nem fogom tudni elviselni ha sír, vagy türelmetlen leszek hozzá.
Szerencsére nem így lett, bár ő egy áldott jó baba volt (az átlaghoz képest) :lol:

Szóval nagyon drukkolok neked a császárhoz!

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Robcsi: köszönöm szépen az együttérzésedet! Annyira jólesik, hogy nem nézel hülye parás nőszemélynek és főleg nem nézel le amiatt, hogy így szégyenszemre besz...tam a szülés és a következő terhesség esélye miatt.... Tudom, gyengeség, és azzal is tisztában vagyok, hogy nem éppen az anyaság mintaképe vagyok, de vállalom.. ember vagyok, és félek... aggódom... és kiborultam.... kész. Úgy érzem már nincs időm változtatni ezen. Néha azt érzem, hogy bivaly erős vagyok, és mit nekem szülés.... de akkor elém jön a kép, hogy ismét be kell feküdnöm két napra .... és akkor megint azt mondom, hogy a kórház és klinika ajtaját át nem bírom lépni néhány évig!! Annyi fájdalom (na jó...és persze öröm is) köt oda, hogy most ezt az érzelmi hullámot nem bírom elviselni. Kiborultam és pont.

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Robcsi: nemsokára babázol! :) Meglátod, minden rendben lesz... de sztem nem marad az a csöppség szombatig a pocódban! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sabine sumákban belebeszélt a "2007. augusztusában szültem" topicba... mi lenne, ha néha átnéznénk hozzá? Végülis oksi, hogy itt maradunk de sztem csak jó lenne új topicot nyitni miután a bébikék kibújnak... és Sabi már beásta magát az általam létrehozott topicba... még a nyitóbeszéd is megvót...
Végülis előbb-utóbb mindenki babázik... akkor meg mindegy, hogy itt vagy ott találkozunk egymással. Ezt meghagynánk mementonak, és ott folytatnánk.... csak hogy bekavarjak egy kicsit... :) Mindegy, én oda is írtam... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Lányok,
ha esetleg valakinek már hiányérzete volt az elakadt babaeső miatt, akkor íme Brisztike üzenete, épp most esett be: :)

Hajnalban elfolyt a magzatvíz, most ötperces fájásoknál tartok. Ha lesz valami, jelentkezem!

italoman
 
 


jaj, mennyi történés!!!!!!!!!

jucu, szépek vagytok!!!!!!!!!!!
Bkrisztike hajrá, hajrá, hajráááááááááááááááááá!!!

én úgy veszem észre nem csak én vagyok megzakkanva. :D tegnap éreztem először,hogy nem megy a vezetés tökéletesen...... és olyan dekoncentrált vagyok. voltam me bent a kórházban. vittem be megint pisit. a vérnyomásom magas :( :? :? holnap megyek nst-re, uhra. nekem néznek áramlásokat, megnyugtató. a dokimhoz holnap délután kéne mennem magánba, denem. nagyon gondolkozok rajta,hogy nem megyek be a belvárosba. 1. autót nem merem bevállalni 2. metrót mégúgy
3. sajna párom nem tud jönni meló miatt. felhívom a dokimat,hogy vki nézzen rám bent a kórházban, mert ugye ő szabin van és tuti nem fog bejönni "csak" miattam......

ja, én 6 ezret fizetek a rendelésén és a tízszeresének a dupláját szeretnééééé....szeretni sok mindent lehet.....de ahogyan a terhesgondozásomat végezte, szerintem a 60at sem nagyon érdemli meg....majd lássuk a szülésnél.....

éjszaka jó erős fájásaim voltak. sajna rendszertelenül. de erősek voltak. annyira, hogy rá is kellett relaxálnom, légzőgyakorlatoznom :)

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?