Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok, de Emma még mindig odabent trónol... :lol:
Délelőtt vasalgattam (még volt egy kis maradék), meg az új komódokat rendezgettem, azért nem jöttem. De nagyon jól esik, hogy így várjátok a nagy hírt! :D
Izgulok egy kicsit, nehogy pottyanni akarjon a héten, amikor még fent vagyok Pesten. Szerintetek mennyi időm van kórházba menni, ha
1, elfolyik a magzatvíz
2. ha fájásokkal indul a szülés?
Lehet, hogy nagyon dinnye vagyok, hogy feljöttem, nade nem bírtam ki, itt is van még dolog. :oops:
Manóci! Köszönöm! :D Remélem nekem is lesz sok tejcsim, az előtej csöpörészik rendesen, bár tudom, ez nem jelent semmit.
Kitta! Nagyon sajnálom, ami apuddal történt. Én is arra mentem haza, hogy unokatesóm kórházban van, és ott is 1 órán múlott az élete... Neki a patkóbél lyukadt ki! :shock: De mindkettejük felett ott repkedtek a vigyázó angyalkáik, rendbe fognak jönni! :D Remélem, megnyugodtál.
Őszintén szólva, Májtikától kiver a veríték, én már egy kis házi darabtól is a falra mászom... :oops: Azt hiszem, ha ezt lehet örökölni, akkor én biztos anyukámtól ,,kaptam el" a bogár-és pókundort... Emlékszem, hogy egyszer az erkélyen voltak ilyen repülős valamicsodák, és egész nyáron ki sem mert menni! :lol: Jaj, de hiányzik! :cry:
Töltött paprika...nyamm, pont ma ez járt a fejemben! Még sosem csináltam, de azt hiszem, ideje elkezdeni! :D
Karinnal mi a helyzet? Én csak a táblázatban láttam eddig a nevét. Hogyhogy nem ír?
Csilla! Balcsi...de jó lesz az a pihenés! :D Szeptemberben szívesen elmennék valahová egy pár napra. Hátha összejönne... :D
Timóca! Gratula a sok tejcsikéhez! :D Priviben elküldöd a telószámodat? Küldök majd sms-t ha akciózunk! :D

Lányok, már annyiszor akartam mondani, de annyira klassz, hogy van ez a topic. Mióta idetartozom, sokkal nyugodtabb vagyok, mert tudom, hogyha bármi van, rögtön meg tudom osztani veletek. Köszönöm! :lol:
Az utolsó hetekben különösen érzékeny lettem... :oops:

KépKép
dincuska
 
 
 
 
 
 


Dincus, pedig már aszittem :lol: :lol:
Épp a blogodat olvasgattam. Szupi!! Annyira jó ilyen boldog kismamit látni!! El sem tudom képzelni, hogy létezik olyan nálad, hogy rossz kedv.
Ami uncsiddal történt, sajnálom, és jobbulást Neki! Igen, én is hiszem, hogy vannak védőangyalok, és hogy ha kell, mindig ott vannak velünk!!
Drágám is hisz bennük, vett is a kicsilánynak szép angyalkákat, egyik a kocsiban, másik a lalásban.
Pók: nekem is fóbiám volt, míg Jocival nem lettünk egy pár :) de vele együtt megszerettem a kis szőrpamacsot is, persze szigorúan csak terráriumon keresztül. :lol:
Azt nem tom, mennyi idő, sztem egyénenként változó. de bizti időben beértek a kórházba. Mekkora a távolság, amit meg kell tenni pestről??


Kinél mi a helyzet időjárásügyileg? Itt mintha készülne esni, vagy nem is tudom, de olyan furi kint...

Kitta
kitta
 
 


hohohohóóó, dörög az ég :lol:
Remélem, lesz egy kiadós frissítő záporka!!

Kitta
kitta
 
 

 
 

Kitta: itt is csöpörészett az eső :wink:
Biztos intéz a dokid UH időpontot :wink: . (nagyon szimpi volt, fent a betegfelvételi papíromat ő csinálta :lol: )

Dincuska: szerintem mindenkinél változó, hogyha elindulnak a dolgok, mennyi ideje van még hátra... Azért jobb lenne, ha már Szegeden maradnál, biztos, ami biztos. (most megint nagyon frontos idő van, és már tényleg bármikor jöhet már Emma baba)

Kép
Kép
timóca
 
 


Valami vidámat kell írni:
Dorka aranyköpés:
Ritkán eszünk rántottát, de vmelyik este kijött a konyhába, mikor épp nekiláttam elkeverni a tojásokat. Csodálkozva ránéz a tányérra, és megkérdi:
-Anya, miért kevergeted a barackokat vízben?

Nem vidám: Itt kb 5 percig esett az eső, pont annyira, hogy hazakergette barátnőméket... :?

Kép
Kép
szilvih
 
 


Dorka-storyról nekem is eszembe jutott valami :lol::
Félix (egy ismerősünk 3éves gyereke) a minap megkérdezte tőlem, hogy:
- Emma folyamatosan ott van benn?
- Igen. :D
- Akkor le van nyelve?
- :lol:

Hát nem tudom, ma olyan keveset izgett-mozgott Emma baba. Remélem ez nem jelent semmi rosszat, csak ma épp lustizós kedvében van. De azért jó lenne itthonra egy kütyü, amin mindig tudom ellenőrizgetni... :D Már most mindig a körmére néznék! :D
Igen, tudom, hogy igazatok van, lehet hogy Anyósommal hazamegyek csüt. reggel. A kórházba kb. 2 óra lenne beérnem...

KépKép
dincuska
 
 
 
 
 
 


Én is tudok még egy vidámat - mostani eset - :wink: . Megyek ki a konyhába, Livike épp pakolja ki a sterilizálóból a mellszívó alkatrészeti, próbálja összerakni.
Kérdem tőle: - Mit csinálsz?
Errő ő: - Nekem is van tejcim.
Úgyhogy összeszereltem neki, és fejte magának a tejet, amit aztán átöntöttünk a poharamba, és megittam :lol: (legalábbis úgy csináltunk :wink: )
Egyébként már volt olyan is, hogy ő "ciciltette" Marcikát :wink:

Kép

Kép
Kép
timóca
 
 


Sziasztok!

Először is gratulálok Szilvinek Jázminhoz!!!!! Sok tejcsit kívánunk a druszának! :D

Timóca nagyon ari a kép!!!!!

Dincuska, ne aggódj, le fogtok érni, ha a héten jönne! Gyanús vagy ám, pakolászol, "almolsz"! :D Hamar jön már Emma baba! :)

Bocsi, de kajaidő, követelőzik valaki a háttérben!

Ildi

KépKépKép
dikó1
 
 


Nelli, mi a helyzet veletek????? Domcsi hazament már? Tejcsi?

Edina, Sajna az ilyesmit nem lehet megjósolni, de jó eséllyel bőven elég 2 óra elsőszülőnél.

Mennem kell játszani...

Kép
Kép
szilvih
 
 


Sziasztok:)

Már vagy 2x álltam neki az írásnak, de vhogy sosem jutottam 2-3 sornál tovább...ki érti ezt? :wink: :lol:

Szóval, köszönöm a sok gratulát, én is kívánok minden szépet és jót Szylviéknek és Ildiéknek a két gyönyörű Jázminhoz :D

Először is Marcibabáról: nagyon szófogadó kisbaba, a keddet én mondogattam neki már napokkal előtte (tök jó dátum: 2007.07.17), de álmomban nem gondoltam volna, hogy tényleg össze is jön :shock:
Hétfőn délelőtt is voltak 5perceseim, de inkább méhösszehúzódások, mint "fájások". (Nem, mintha a 2 nem uaz lenne, de remélem, érzékelhető így a különbség.) Kedden kora reggel elmentem Bercivel játszóra (kórházazás előtt voltam vele utoljára), bevásárolni, fél9-re már otthon is voltunk. 9-kor ismét beindult a "műsor", de egyre inkább fájt. Fél10-kor tel. a bnőmnek, hogy ráér-e, vagy mehetek taxival (Apánk melóban, kh kb. félúton a dolgozó és a lakásunk között). Ráért, 11 körül elindultunk, fél12-re már bent voltunk. Közben persze tel. dokibácsinak, szülésznőnek. 3/4 12-kor CTG, kiakasztottam a gép kijelzőjét a 127-es erősségű összehúzódásokkal. :oops: A vicc, hogy nekem azért annyira nem fájt, mint 1-1 60-70 erősségű. Méhszáj bő 2 ujjnyi (ctg után 3 ujjnyi), de a gyermek "lóg a levegőben" (vagyis a magzatvízben) :wink: azaz nem illeszkedett be a feje. Fél1 tájban burokrepesztés, gyerek még mindig magasan. Gyakorlatilag a tolófájásokig nem volt beilleszkedve a kobakja, pedig a méhszájam nagyon tuti elsimult-puha volt a szülésznő szerint (a caulophyllum tette vajon?). A szülésznő "jegyzetelet" 13.08-kor mondtam, hogy "nna, ez már tényleg fájás", 13.20-kor, hogy "basszus, ez az ami naggyon fáj", 13.35-kor volt az első tolófájás, 13.48-kor pedig kinn volt a nagyfiú :D Igazából nagyon fergeteges élmény volt, de a rövid idő miatt iszonyú intenzív fájásaim voltak (mindenesetre nem cserélném el a 30 órás vajúdással).
És a lényeg, már ami a regenerálódásomat illeti: egy szál varrat nincs bennem! :lol:

Bercikém nagyon édesen fogadta az öccsét, rögtön megpuszilta, mindenféle kérés nélkül. Nagyon meghatódtam ettől, nem is sejtettem, hogy ő érzi-érti ezt az egészet, de a jelek szerint igen. Most csak ennyi (ezt is 3 részletben sikerült dél óta összehozni), bocs, hogy nem reagálok :oops: . Képeket ide tettem: http://www.babanet.hu/album/main.php?album=13483

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika
 
 


Jovika, gratula még egyszer :) hősök vagytok!Ez tényleg jó gyors volt.Nagyon édes Marci baba, és szép :) És végre az anyukáját is lehetett látni :wink:

Timi, naggyon jó a kis szopis kép :lol: a vicc, hogy Esztinél is ez a téma, és ha én Hannust ellátom ő a Kati babával épp úgy tesz mint mi.És a szopiztatás pont így zajlik.Ma meg már szopis teát akart inni, hogy neki is jó sok teje legyen :P :lol: :lol: Kellett csinálnom Hipp-est, és az az ő szopis teája :lol:

Dincus, megy ám a drukk!Várjuk már Emmát :wink:
manóci
 
 


Sziasztok!

Egész nap készültem írni, de vagy a fronttól vagy Anyósomtól fájt a fejem... Én nem tudom, hogy fogunk kijönni egymással, ha Emma megszületik! Alapvetően az a probléma, hogy ő megpróbál úgy kezelni, mint a lányát, de én meg nem akarom ilyen közel engedni, és ezt valahogy nem érti meg! Meg van kötve a kezem, mert szükség lesz a segítségére, de én ezt úgy gondolom, hogy a kezdetekkor ittvan, utána pedig mi is boldogulunk. Nem akarom, hogy rátelepedjen az életünkre! :oops:
Na jól kipanaszkodtam magam! :lol:
Az már kiderült, hogy Emma nem frontérzékeny! Meg se koottyant neki az időjárás! Tegnap panaszkodtam, hogy na alig mozog, utána persze hajnal 2-ig nyomta legalább! De legalább megnyugodtam! :D
Timóca! Livike nagyon cukorfalat! Kis tejcsifejő művész! :D
Ildi! Remélem igazad lesz, és a jövő héten tényleg kibújik. Nem akarom megvárni, hogy 6-án befektessen a doki! :?
Jovika! Jó, hogy jöttél! Elhiszem, hogy most nagyon el vagy havazva... Megnéztem a képeket, irtó helyesek vagytok! :D Story nem semmi, én is ilyen szülést akarok!!! :D
Manóci! Eszti is falat lehet, ahogy ezt előadja... :lol:

Dobok egy képet (ez mai), már megint sokat nőttünk sztem! A dagadás egyszerűen nem múlik, nem férek bele már egyik cipőmbe se! A felpolcolást meg Emma nem csípi túlzottan! :D

Kép

KépKép
dincuska
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Tegnap nekem a babanet nyűgösködött, fel akartam tenni képeket, de állandóan lefagyott...

De majd most! :)


Anya kedvenc rucija:
Kép

Apával:
Kép

Jovika, gratula mégegyszer!!! Hiányolnak a lányok a júliusi topikban! Azt hiszik megsértettek valamivel, mert oda már nem írsz! Tényleg baj van? :cry: :?:

Dincus, egyre csinibb kismama vagy!!!! De azért nem irigykedem :D !

Most megyek is, ébredünk, próbálok még jönni!

KépKépKép
dikó1
 
 


Ildi! Téged is megtaláltalak iwiwen, úgyhogy ne lepődj meg! :D
Gyönyörűen táncolsz, ahogy a képeken látom, annyira szépek ezek a ruhák! :D
Jázmin csodaszép...az apus képen álmában mosolyog? Jaj, de édes! :D
Te nem irigykedsz, de én Rád igen... :lol: Na, csak odaérek már én is! :D
Egyébként mi ez a pangás?
Ma egész nap semmit nem csináltam. Úgy fáj a fejem, pedig nem jellemző, de szinte csak fekszem az ágyikóban. Pedig ki kéne takarítani, de ez ma minden valószínűség szerint elmarad! :oops:

Szylvi!
Lehet, hogy már itthon vagytok? Úgy hallottam, hogy mostanában mindenkit 3 nap és kiengednek... Vagy ez nem mindenhol van így? Mindenesetre, várom már, hogy jelentkezz! :D

KépKép
dincuska
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Kitta, nagyon kiváncsi vagyok a "házörző"-tökre :lol: Tudsz felrakni képet? Jól gondolom, hogy négynél több lába van?
Jovika, tényleg gyors szülés volt. Tündéri a pici fiú. Mennyi Marcink van! :lol:
Ildi, Jázmin is nagyon szép, igazi kislány.
Dincuska, tündéri vagy hogy folyton mosolyogsz! Olyan jó kedvem lesz tőle nekem is!
Timi, cicilős kép nagyon helyes. Livi egyre szebb, Marcika meg növöget.

Körkérdés (főleg több gyerekes anyukák): adódott egy olyan lehetőség, hogy még egy hétre lemehessünk Balcsira. Milán akkor lenne 10 hetes. Ami elgondolkodtat az az, hogy elég magas lenne a résztvevők száma. Hármunkon kívül 1 db nagymama, 2 db nagybácsi, 2 db feleség, és 4 (!) db 8-11 év közötti kislány.
A kislányoktól is tartok kicsit, a feleségek és a nagymama segítőkész megjegyzéseitől is. Nem tudom mennyire lenne nyaralás, félek átcsapna görcsölésbe.
Ti belevágnátok?

Csilla
Vendég
 


Sziasztok!

Dincus, nem lepődtem meg! :)

Csilla, háááát, kemény dió... Ha elég határozott vagy és már az elején leállítod őket, ha kell egyáltalán, akkor nem hiszem hogy gond lenne! Ha mégis, akkor max hazajöttök! Szerintem a nagymama nem gond, legalább átveszi néha és pihizni is tudsz, a btöbbiek meg foglalkozzanak a saját gyerekeikkel! ha görcsölés lenne, elmentek hármasban sétálni, esztek egy fagyit, és máris nyugi lesz!
Én azért bepróbálkoznék és elmennék! Ha nagyon rosszul éreznénk magunkat akkor meg hazajönnénk! Remélem segítettem valamit a dilemmában! :)

Megyek, mert mocorgás van! :D

Ildi

KépKépKép
dikó1
 
 


Sziasztok,

Jovika jó, hogy újra itt vagy!! Gratulálok a gyors szüléshez, és a család legifjabbik tagjához!! Nagyon szép baba, és a képeken látni, mindenki szerelme lett a kismanó!!!

Lányok, akik a sztorikat írtátok: aranyosak ezek a kis lurkók, miket tudnak mondani!! Köszi a vidítást, rám fért.
Imádom a gyerekeket, annyi vicceset tudnak mondani :lol:

Kristóf (nővérem fia, 5 éves), mikor elkezdett beszélni, mindenre azt mondta: "bábijú- bábijú". Ha megkérdezted tőle, mi az a "bábijú", azt felelte: "kámbi, kámbi ". A mai napig nem jöttünk rá, mi volt ez, de roppant muris volt. Ha azt mondtuk neki bábijú, rávágta vigyorogva: kámbi-kámbi :)

CSilla: én is mennék, ha túlságosan nyomulnának, finoman állítsd le őket. De a pihi jár neked is!!!
A házőrzőt iwiw-en tudod megsasolni, ha fent vagy. Össz 8 lábija van... :twisted:

Dincuska, mi a helyzet Emmával?? Még mindig jobban érzi magát odabent??

Ildi képek :lol:

Szylvi remélem, már otthon, várlak a sztorival.

Szerdán voltam dokinál. zárt méhszáj, ctg- ok. Vérvétel eredmény kedden lesz meg, akkor megyek újra ctg-re, meg du. 17:00-re végül lett Uh-ra helyem. Már várom, kíváncsi vagyok Csenge súlyára, mert jó nagyott nőtt a pocak az elmúlt 2-3 hétben. Ma dumcsiztam szomszédnénivel, ő szülészeten dolgozik, szerinte lejjebb ment a pocakom, és nem ad 4 hetet... :shock:
Hétfő óta minden nap megyek apuhoz is látogatóba, egyre jobban fest, bár, tegnap beszéltem a dokinőjével, elmesélte, mi is volt konktétan, hááát, megríkatott...még legalább 10 napig bent lesz :x
A bokám napok óta vizes :evil:
Tegnap anyummal elmentünk kiságyat venni, megtaláltuk a tutit, és anyutól meg is kaptuk ajcsiba, a hozzá való matraccal, kiegészítőkkel együtt :D Vettünk még pár apróságot is. már csak a pelenkázó van hátra, s lehet rendezkedni :lol:

7végére megint hőséget mondanak, mindenkinek kitartás!!
Mi balcsin lszünk, erre a szombatra tették az 5,2 km-es átúszást :)

Kitta
kitta
 
 


Szia mindenki!

Olyan ritkán jutok ide mostanában....ti nem vagytok olykor elhavazva? Én olykor nem vagyok....többnyire igen :oops: !A lakásunk egyszerűen k a t a s z t r ó f a !

Dobok két tegnapi képet én is csöppjeimről:

Kép ők

Kép Eszter 7 hetesen


igyekszem összeszedni magam... sziasztok!

Kép
Kép
petra78
 
 


Sziasztok!

Nemrég értünk haza, majd jövök és mesélek, csak gondoltam lejelentkezem. :lol:

KépKép
KépKép
szylvi
 
 


Egy-két képet én is dobok :lol:

Kép

Livike sminkelt, amúgy épp Marcikát próbálta felemelni büfiztetni :wink:
Kép

Fürdés előtt, Livike nekiállt vetkőztetni Marcikát :lol:
Kép

Kép
Kép
timóca
 
 


Szylvi: üdv itthon :lol: Várjuk a "mesét" :wink:

Petra: édes Eszti :lol: . Ő is milyen erős, már így emelgeti magát (Marcim is egyébként)

Kép
Kép
timóca
 
 


Sziasztok!

Én is dobok fel képet, olyan büszke vagyok a kis Jázminomra, hogy muszáj mindenkinek megmutatnom. :lol:

Kép

KépKép
KépKép
szylvi
 
 


Petra, de nagyon el vagyok havazva. A kis terroristám hű a nevéhez, és élni nem hagy. Tegnap 1/2 2-től nyűglődött este 9-ig. Nem lehetett elaltatni. Szegény hasfájós is, meg nem tudom, mi volt. Front, kevés tej...

Szilvi, sajnos nincs mindig elég tejem, akármit csinálok. Délelőtt igyekezem egy kicsit fejni, hogy vész esetén oda tudjam adni, de ez meddig mehet?

Egyébként sokszor vagyok kész, mert a másik két gyerekemre nem marad semmi időm. A háztartásról nem is beszélek.
Olyan keveset alszik Brigi, és a el is alszik, sokszor bántják a szelek.
Már a cumit is be akartam vetni, de egyenlőre nem nagyon tetszik neki. Ha meg örökké a cicin lóg, elmegy a maradék is, és nem marad elég a nagyobb etetésekhez.

Szóval egyenlőre kemény a helyzet, és nagyon nem tudok jönni, de sokat gondolok Rátok! Hiányoztok!
h.nelli
 
 


Sziasztok :)

dincuska: majd a negyedik szülésed ilyen lesz :wink: :lol: Na, jó, kívánom, hogy elsőre is ilyen legyen:)

dikó: Jázmin annyira lány! (Nagyon kiscsajos az arca is!) Írtam privit.

timóca: nagyon cuki Livike! Berci is kipróbálta már a mellszívómat :oops: :lol: A lefejt tejre meg közölte, hogy "nyami" (a tejpépet hívja így), de aztán nem itta meg, nem ízlett neki. Pedig 4 hónapja még bőszen szopizott :)

petra: én folyamatosan. Pedig Apánk és a 2 csaj közül min. 1 mindig itthon van. Mi lesz velem egyedül? :shock: :?
Képek nagyon jók!

szylvi: gyönyörű ez a nőci :D Nem lazsálni, várjuk a sztorit:D

kitta: remélem, te nem úszod át a Balcsit! :shock:

Kép
séta
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika
 
 


Sziasztok!

Hát melyik gyermeket zabáljam meg??? Azt hiszem mindet, nagyon édesek! :lol:
Csilla! Örömmel küldöm a mosolyokat... Bár most a takarítás közben nem nagyon jönnek!
Bár nem vagyok többgyerekes (sőt még egyelőre egy se), de szerintem ne hagyd ki a lehetőséget, ha van egy ilyen alkalmatok a pihenésre. Ha meg unod a banánt, elég akkor lelépni, angolosan távozni. :D
Kitta! Emma nagyon jól érzi magát, de állatira nyomja a hólyagom...mindig azt hiszem, hogy mindjárt bepisilek...sőt, mostanság nem ritka, hogy nevetés közben is csurran-cseppen, úgyhogy ezért most visszafogom az ajakműködésem! :lol:
Aztán nehogy beelőzzél ám itt engem szép lassan... :lol:
Petra! Én is el vagyok havazva, pedig még egy gyerekem sincs... :shock: Eszti nagyon édes, jó erős baba lehet, ha így tudja már tartani magát (bár asszem az előző képeken is már tartotta, ugye?)! :D
Szylvi! De jó, hogy itthon vagytok! Nagyon várom már a mesét, hogy mint is volt! :D Jázmin annyira dundus, lehetsz is rá büszke, csodaszép kislány! :D
Timóca! Marci de sokat nőtt, eszméletlen! Livikével olyan édesen játszanak, akkor nincs is testvérféltékenység, ugye? :wink:
Nelli! Egy kislány is lehet ilyen terrorsita? Na, majd megtudom, mi?! :lol: Majdcsak beáll nálatok is a rend, és akkor majd halad minden a megszokott kerékvágásban, most még az elején nagyon nehéz. Sok kitartást kívánok!
Jovika! Úgy legyen... :D Marci és Berci milyen édesek együtt...! :D Szerencséd, hogy nem cuppant újra rá a cici-témára, barátnőméknél most ez történt... Kis éhenkórászok! :D

No, vár a takarítás! Szegény párocskám alszik már vagy dél óta, nem tudom mi lehet vele, nagyon rossz bőrben van. A vérnyomása mindig magas, de most 170 volt! :cry: Remélem, csak a front van rá ilyen hatással...

Puszilok mindenkit, ha akció van, szólok rögtön! :D

KépKép
dincuska
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!!!

Lecsengett a délután és hoztam nektek valamiiiiiit...... Kép így készült.... Kép nyamnyam :)



Szylvi: Jázmin pufók kis angyal :) tündéri!

Jovika: le a kalappal előtted! én a kettővel el vagyok havazva és kerülget néha a csendes őrület...Nagyon szépek a kicsik!Tök jó lesz nekik, mert összenőnek!

Timóca: Naon édes a lánykád ahogy Marcit rendezgeti, a pici pedig mintha külön élvezné is :) Nekem annyira hasonlítanak egymásra!Ők is nagyon nagyon tündibébik!

Itt most ezerrel fúj a szél....csak lenne egy ki eső.....

Megyek aludni, sziasztok!
petra

Kép
Kép
petra78
 
 


Sziasztok!

Petra, ezt nem ér! Most egész éjjel erről fogok álmodni.
Elküldenéd nekem a receptjét??? Esetleg Balcsin megpróbálkoznánk vele...csak nemtom mire tekerjük. Nem lehet ilyet valahogy sütőben sütni?

Milán ma extra nyügi volt, de ezek szerint megint frontot jelzett. Tegnap még ilyen nyugodtan aludt : Kép
Vendég
 


Sziasztok!
Az én kicsifiam ugyan 3 hónapos és áprilisi... de csatlakozhatnék?
Petra78-at egy másik fórumból ismerem... :)
Hamarosan visszaolvaslak benneteket, ameddig sikerül.
Jó hétvégét nektek!
Vendég
 


Sziasztok!

Csak egy gyors kukkantás erejéig, mert már félig kinn vagyunk az ajtón... :) Befejeztük a takarítást, most indulunk Kistelekre!
Petra! A receptet szívesen fogadom...de jól néz ki, nyamm! :)
Csilla! Milka nagyon jó pasi ám... Kinéztem a lányomnak, ráadásul közel is laktok...No, mit szólsz? :lol: :wink:
Emmamami! Hát hogyne csatlakozhatnál...ennek mindig örülünk! Gyere sokszor! :D
Dobok néhány képet a szobácskáról, ami bár picike, de bababarát! :D Kitta, figyuzz, ott vannak a komódok! :D

Kép
Kép
Kép
Kép

Ne haragudjatok, hogy ilyen sokat feldobtam, de nem bírtam ki! És mire legközelebb látom a lakást, már 3man leszünk, vagyis 4en, mert jön Anyósom! :D De lehet, hogy lent maradunk Emma születése után is egy pár hetet Kisteleken, mert Anyósom vezetni tanul, és csak 17-én vizsgázik! De a jó benne, hogy még ott meglátogatnak, és itt már nem zargatnak minket! :D

Bocsi, hogy sok voltam! :oops:

KépKép
dincuska
 
 
 
 
 
 


Köszi, Dincuska! Szót fogadok, tényleg sokszor fogok jönni - remélem...
Nagyon szép a kis névrokonom otthona! :D
Szorítok nektek! (Pont ennyi idős várandós voltam, mint te (látom a vonalzón), mikor a fiam megérkezett ) :wink:
Ugye Kisteleken is van net? :lol:
Vendég
 


Hahó!

Emma:
szia itt is :) !!!!

Dincus: NAGYON szép a szoba! Az iwiw-en már lecsekkoltam a lakásotokat, szemet gyönyörködtető a színvilága! A babaágy fölött azok hungarocell figurák? IHa igen, ilyenekre hajtok, mert csak egy méhikénk vanb, amit ajándékba kaptunk és bővíteném a készletet....Hol lehet beszerezni, tudsz valami tuti helyet?

Csilla: KÜRTŐSKALI RECEPT:

8 tojás (fehérjét habbá verni és úgy hozzágyúrni)
2 kg liszt
1 liter tej
10 dkg élesztő (felfuttatni)
1 kocka Rama + 2 csomag vaj
Ízlés szerint só, porcukos, vaníliáscukor

ezeket jó alaposan összegyúrni és kb egy órát keleszteni. Amikor elkezdjük a kelesztést akkor szokta apa meggyújtani a tüzet, így amire megkel a tészta és elkezdődik a tekerés, frankó lesz a parázs.

Kell még pluszban a külső kenéshez pluszban 1-2 csomag vaj, amit megolvasztunk. Valamint porcukor, dió vagy fahéj (amit akarsz) az ízesítéshez.

A készítési folyamatot tudjátok? Szívesen leírom, nálunk hogy megy....

Milán nagyon szép baba! :lol:

Kép
Kép
petra78
 
 


Petra, köszi :) Készítési folyamatot is írd meg. A megolvasztott vajjal kell kenegetni sütés közben? És ezt a speckó sütőfát hol lehet beszerezni?
Esküszöm addig nem nyugszom míg nem sütök kürtős kalácsot!!!!

Dincuska, Milka barátnőivel szemben szigorúak az elvárásaim. Művelt, intelligens, sugárzóan kiegyensúlyozott lányok jöhetnek szóba. De ha a Te mosolyodat örökli Emma akkor eltekintek ezen feltételektől, és benne vagyok a családegyesítésben :lol:

Emma, üdv itt.

Csilla
Vendég
 


Dóri:

A pulsatilla elfogyott, így vettem egy másikat talomba...de a dobozt nem tartottam meg, emlékezetből: Pulsatilla ch200 volt?

Nagyon fontos lenne, hogy válaszolj, mert ugye nem tej apasztó bogyót vettem?! Tegnap bevettem belőle este, mert a front elég feszkóssá tett....de ma alig csurran belőlem valami...


Jó hülye vagyok, mi?

Ha valaki másnak van erről infója, írja meg léccccci!

Köszi:petra

Kép
Kép
petra78
 
 


Én megnéztem a kiskönyvemet, a depire PULSATILLA PRATENSIS 15CH-t ír.
Azért remélem Dóri is válaszol, és megnyugtat.

Akartam már kérdezni, a More Milch Plus bevált? Annyian dicsérik, és én is kipróbálnám...

Csilla
Vendég
 


ja, bocs ezt Nelli rendelte... :oops:
Vendég
 


Sziasztok,

CSajok, a gyerkőcök tündériek!!

Timi, Livike sminkje :lol: Édes, ahogy babusgatja a kisöcsit!!

Szylvi: Örülök, hogy már otthon, várlak a sztorival. Nagyon szép a kicsilány!!

Petra: Te aztán tudod, hogy csorgasd a nyálunkat!!! :lol:
Köszi a receptet, én is ki fogom próbálni, és a készítési folyamatot is várom természetesen!
A kis cumizós csöppségeid, háát, télleg zabálni valóak!
Ha jól láttam Dincusnál, dekorgumiból van a kiságy fölött a mesefigura, bár, lehet tévedek... Kész mintákat lehet kapni hobbyboltokban, csak össze kell őket ragizni.

Jovika: látom, nálatok is megvan a kistesó imádat!!

Emmamami: szia itt :lol: , képeket dobsz majd fel??

Dincuska: remélem, fogsz jelentkezni Kistelekről is! Emmababa szobácskája nagyon szép!! Jók a komódok, asszem, én ma megyek el érte.

REm. nem hagytam ki senkit.

Nekem a 7vége elég kemény volt. 2 napja majd le szakad a derekam, és olyan menstruációs görcshöz hasonló fájásaim vannak. :? Ráadásul a medencém és a szeméremcsontom majd szét szakad...

Kitta
kitta
 
 


Sziasztok!
Petra: a figurákat be tudod szerezni Pakson a "hegyen" levő festékboltban, és van a Bricostore-ban is, Szekszárdon! Nagyoin édesek, én is majd veszek, ha sikerül.
Lehet, hogy írtad már, csak még nem olvastam vissza: a Laktoherb teát próbáltad? (vagy naiv vagyok és ez volt az első...) Borzasztó büdös, valaki nem bírja, van, akinek a gyereke nem bírja... De nekem nagyon bevált. Befogott orral iszom...
:?
Kitta: nem lehet, hogy a front volt? Bár, én is éreztem ilyesmiket már kb 1 hóval a gyerekeim születése előtt... Pihenj sokat. Küldök majd képeket!
Szép napot nektek!
Vendég
 


csak gyorsba: Petra, igen a pulsatilla ch200 a depis bogyó, nyugi, nem tejelapasztó :lol:

Kép
Kép
timóca
 
 


Sziasztok,

Emmamami,üdv itt :)

Petra, nagyon fincsinekl tűnnek azok a kalácsok :wink:
bogyóval kapcsolatban én nem tudlak megerősíteni, mert nem nagyon élek ezekkel!Vettem most a szülésnél, mert annyian dícsérték a vérzéscsillapító+sebgyógyítóst, de talán 2x ettem belőle, mert szerencsémre,(vagy pechemre :) )most alíg véreztem, és a sebem meg egyáltalán nem fájt!így azok is megmaradtak.
Figura, én is a gumis változatot ismerem, azt meg lehet kapni nagyobb bababoltokban is, de a Corában is láttam :)

Kitta, szerintem ezek már jóslók?! :wink: Nemsokás te is babázol, tök jóóó!

Dincus, nagyon jó a szobátok,/a mi hálónk is ugyanilyen színű :wink: / és Emmácska ágya is gyönyörű :) De nekem a tiétek is baromira tetszik, régóta nézegetjük ezt a férjemmel, mert le kéne már cserélni, majd jövőre talán!
Komód is tök jóóóó!Ja, és a bátor színekben is egyezünk!Láttam én is az iwiw-en a képeiteket, hát nem kevéés :P


Timi, nem tudod véletlenül, hogy hol lehet a neten megnézni, hogy mennyit kell enni egy babának?Mármint mennyiségre.Csak érdekelne, mert nekünk most kellett csinálni egy 24 órás mérést, hogy Hannus mennyit eszik!Szerintem eleget, és jól is fejlődik, de meglátjuk mit mondanak.
Azért téged kérlek, mert te tökre képben vagy ezekkel, meg mindent tudsz hol van a neten :) :wink:
Előre is köszike!

Többiek, amúgy kiváncsiságból nektek a babák mennyiket esznek?Illetve ettek egy hósan?Hannus 90-eket eszik!Az jó? :roll:
manóci
 
 


Ne haragudjatok, hogy csak szökőévenként szólok bele a beszélgetésbe!!

Móni, szerintem jó, bár nyilván attól is függ, hányszor eszik.

Peti idősebb, nagyjából 100-110-et eszik egyszerre, naponta kb 8-szor (van, hogy kevesebbet többször, ekkor elkezdek fejegetni egy kicsit és helyreáll a mennyiség).

De én is kíváncsi vagyok, mit mondanak a többiek...

pussz!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Sziasztok!

Reggel volt ctg, meg mázlim volt, hogy a dokim épp bent volt a Klinikán, igy megúsztam a délutáni magánkezelést (de főleg annak dijait...) :D
A Ctg okés volt, fájások is voltak, némileg hullámoztak is, de még nem az igazi. Aztán megvizsgált a doki, még mindig lát a hüvelyemben némi fluort, úgyhogy Pimafucin már megint felirva... :evil: Pedig a bugyimon már alig van valami, ilyen még sose volt...és még ez se elég jó! De levette a kenetet, remélem legalább a Streptococcus kipusztult. :D
Hát a méhszáj még mindig zárt, megtartott, pedig én úgy reménykedtem, hogy már nyiladozik. Úgyhogy most nagyon csalódott vagyok, hogy Emma még mindig nem készülődik kifelé. Egyem a zúzáját, hogy igy szeret bent, de mostmár kivülről is akarjon megismerni! :D Vagy szerintetek nincs nagy jelentősége zárt-e vagy nem a méhszáj? Végülis ez könnyen és elég gyorsan változhat...vagy nem? :roll: Már tényleg úgy érzem, hogy sose szülök meg... Brühü-brühü! Kérdezte, hogy érzem-e, hogy lentebb ment a terhem. Hát, mondom persze, amikor percenként pisilhetnékem van... :lol: Amikor mondtam, hogy már ennek több hete, akkor csak nézett nagy boci szemekkel! Utána jött a kérdés, hogy mikorra is vagyunk kiirva...Hát, mondom, péntekre. Jó, akkor jöjjön be aznap, és majd meglátjuk. Hát,lássuk már meg! :D
Hát, ennyit rólunk. Vigasztaljatok meg, hogy egyszer nekem is pottyan már a bébim... Olyan vagyok, mint Ildi a szülés előtti napokban... :lol:
Emmamami! Van net... :wink: Direkt kértem, hogy mire hazajövünk, legyen bekötve...Hát, én kész függő vagyok! :D
Az a tea tényleg nagyon büdi... :? Bepakoltam a kórházi csomagba, és minden olyan szagú lett... Becsomagoltam vagy 3 nejlonba! :D
Petra! Én is odavagyok a szinvilágért...D A hálóért különösen, az egész mint a szivárvány! :lol:
A babaágy felett az dekorgumi. De nagyon klassz! :D A Baumaxban ugyanezt látta a párom 5000 ft-ért... :? Mi a Soroksári úton vettük az Astinál, ott a nagy 1000 ft volt, a kisebb 500, úgyhogy megéri odamenni. Még én is akarok Malackát meg Fülest! :D
Kürtüs kalit ki fogjuk próbálni. A készitési folyamat is érdekel! :D
Csilla! Reméljük Emma a papájától örökli az eszét (programozó agy a drágám, én meg matekból tök hülye vagyok :D), tőlem a mosolyát, és igy tuti lesz a hatás... :lol:
Kitta! Megőrülök, ha Csenge hamarabb kitolja a buksiját, mint Emma... :oops: :lol: Csak utánam, jó? :lol: De szerintem is, ezek már tuti a jóslók, úgyhogy lehet nem várja ki a 40 hetet, nade nem is baj... Még azért egy két hét bentfekvés ajánlott! :D
Manóci! Imádom ezt a napsárgát! És tényleg nyugtat... :D Ilyen ágyneműt is kerestem, de nem találtam, csak azt a fakóbb sárgát... De aztán ráleltem erre a rózsaszin méhecskésre, és szerelem volt első látásra! :D
A mi ágyunk az Ikeából való, asszem 40ezer volt matrac nélkül (de a többi tartozékkal együtt)! A kovácsolt vas a másik kedvencem, és a sárga falhoz különösen jól megy! :wink: Akkor biztos láttad a fésülködőt is, na arra nagyon büszke vagyok, mert tatám és apukám csinálta nekem...Csak most Emma kiszoritotta a nappaliba! :lol:

Megyek a gyógyszertárba, és vagy 10edjére is kiváltom a Pimafucint... :roll:

KépKép
dincuska
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Először is köszönjünk a sok jókívánságokat! Olyan jó volt visszaolvasnom. :)
Nem vagyok egy nagy regényíró, de azért belekezdek a mi történetünkhöz.
23-án 0.23 perckor arra ébredtem, hogy folyik a magzatvíz. Megmondom őszintén nagyon megijedtem és féltem, hogy mi fog rám várni, persze férjem nagyon örült, hogy végre megyünk szülni, ő már hetekkel korábban is nagyon várta a nagy napot. Felhívtam a szülésznőmet, megfüredtem és bementünk a kórházba, megvizsgáltak és bő két ujjnyira ki voltam nyílva. Megkaptam a beöntést és 2 körül mentünk a szülőszobába, ekkor már kb. 2 perces fájásaim voltak. Nagyon jól tudtam alkalmazni a légzéstechikát, amit Kitta küldött dvd-t. 4 óra felé kezdődtek a tolófájások és 4.20 -kor lett meg Jázmin baba, mindenkinek a legnagyobb meglepetésére 4050gr-mal és 51cm-rel. Próbáltuk elkerülni a gátmetszést, ami annyira nem jött össze, hogy kétszer kellett vágni és még így berepedtem egészen a végbélig. Ennek ellenére hatalmas élmény volt a szülés és nagyon jó volt, hogy a férjem velem volt, ő vágta el a köldökzsinórt is és azt mondta, hogy számára óriási élmény volt, kár lett volna kihagynia.
Hogy ne menjen minden zökkenőmentesen 10 órával a szülés után levitték Jázminomat a csecsemőosztályra, mert leszürkült. Persze nagyon megijedtünk, de teljesen kivizsgálták és úgy tűnik minden rendben van, sokan azt mondták, hogy nagy súlyú babáknál ez előfordul, állítólag nehezebben adaptálódnak. A csecsemős nővérek viszont akkora bunkók voltak, régi begyöpesedett eszméikkel, nem akarták, hogy éjszaka is lejárjak szoptatni, cukros teával akarták itatni, meg cumit akartak a szájába nyomkodni, hogy csendben legyen.
Felébredtünk, megy a sziréna, ha tudok még jövök.

KépKép
KépKép
szylvi
 
 


Sziasztok!!!

Megjöttünk a nyaralásból, a hazautat kivéve minden szuper volt, ma elkaptunk egy jó kis dugót Balatonról hazajövet, mindenki hazaindult ebben az esőben. Szerencsére Lilla csak egy-kétszer kezdett sírni, de szépen visszaaludt.

Nagyon szupi szállásunk volt, tudom ajánlani mindenkinek, szerintem ilyen pici babával nagyon jó... Nem azért, mert hipi-szupi babaágyat, kádat, meg ilyesmit adnak, hanem emrt nagyon aranyos volt a csaj, aki üzemelteti az egészet, a szobák aközös étkezőhelyiségbe nyílnak, ahol reggeli-vacsi van, így Lilla alvását mindig kajaidőre raktuk, és kényelmesen tudtunk enni. A kaja is finom volt, és minden nagyon tiszta, rendben tartott. És Hévíz nagyon csendes utcájában van.Az ára alapján nem számítottam ilyen jóra, kellemes meglepetés volt.
Igazából szinte mindig a strandon voltunk, én felvetettem egy-két múzeumot a családnak, de nem voltak oda érte, ők csak a vízben szerettek volna csücsülni. És Keszthelyen van homokos partrész is a strandon, ott órákat eltöltöttek vár- és csatornarendszer építéssel...
Most mennem kell, mert Lilla alvókája azért elromlott egy picit a sok kendőzéstől, meg ide-oda menéstől, megpróbálom majd visszaszoktatni, mert elutazásunk előtt már volt egy éjszaka, amit végigaludt!!!!! Ez akkora csoda nekem, mert Dorkával 3,5 évesen még egy kezemen meg tudom számolni, hányszor értem meg ezt a csodát!!!!

Edina, nagyon szorítok!!!

Kép
Kép
szilvih
 
 


Móni: ezt találtam: http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=50&cid=47851 Lényege, hogy hülyeség méregetni, mert az anyatej összetétele is változó, stb... Egyetértek vele, minden gyereknek más az igénye, aszerint esznek. (pl. Livike ha 80-90-et evett, már boldogok voltunk, hogy milyen sokat evett meg, általában ennél kevesebbeket evett, és mégis olyan dundi kisbaba volt :lol: . Marcika viszont - egyszer mértük - simán benyomott 140-et, és az nem is egy nagy kajálása volt :lol: . Hát igen, ő sokkal nagyobb baba)
De egyébként szerintem a 90 teljesen normális 1 hónaposan, úgyhogy nyugi :lol:
(sehol nem találtam olyan leírás, hogy mennyiket kell enni egy babának...)

Picit magunkról is: pénteken voltam dokinál (most jutottam el a 6 hetes kontrollra), elvileg minden rendben van nőgyógyászatilag. De nem írt fel fogamzásgátlót a cukrom miatt - mert az is megemelné. (Livike szoptatása alatt se szedtem, most sem akartam, de azért lepődtem meg, mert múltkor is nagyon erősködött, hogy szedjem) A másik: nézte a vérvételes papíromat, és mondta, hogy a májenzimem (vagy mim) magas, és menjek el a körzetihez, mutassam meg neki. :roll:

Petra: én viszont Téged kérdezlek, mert hasonló korúak a babáink, és Eszti is nagy súllyal született: most mekkora? Az én Marcim jó nagyot nőtt, 4140 g született, és most (holnap lesz 2 hónapos) 6310 g. Így haladunk, lassan nem bírom el :wink:
Holnap megyünk a 2 hós oltásra, csak nem fog leszídni a doktornő, hogy túletetem :lol:

Kép
Kép
timóca
 
 


Emmamami: üdv köztünk :lol: . Ha megírod majd az adataidat, Téged is beírlak a táblázatba (mikor született a baba, mekkora volt, tesók, stb..)

Kép
Kép
timóca
 
 


Sziasztok Lányok!

Elnézést a ritkaságért, de nehezebb szoknom a leány nyűgjeit, mint ahogy én azt elképzeltem:) Minden anyukának és újszülöttjének gratulálok, remélem Ti sokkal jobban boldogultok, mint én :oops: A szobák is gyönyörűek, a mienk jelenleg halott pelenkákban, szanszét zsepikben és holmikban úszik, valamint bőséges verejtékemben, ugyanis Adélban 10 hiperaktív fiú bújt el. Edina, Te vagy a soronkövetkező, remélem, mire ezt írom már igyekszik kifelé Emmácska:)
Kitta, a Te nyakad körül is szorul a hurok :D
Vonalzó-nem-cserélésért még mindig elnézést.
További szép estét: Viki

KépKép
gálos viktória
 
 


Sziasztok!

Én elég sokáig méregettem Milánt, pontosan vezettem mennyit eszik. Ő kb. 2 és 4 hetes kora között 90-120 g-t evett, aztán visszavett a tempóból, és most 70-100 körül nyomja.
3200 g volt amikor született, most (2 hét múlva 2 hós) 4500 körül van.
Le is paráztam ettől a kevesebbet evéstől, de mivel úgy tűnik, hogy neki most ennyi elég, nem is mérem tovább.

Aki volt már nyaralni babával, írjon, mi az amit semmiképp ne felejtsek itthon. (Pl. lázcsillapító kúp, ami még a kezembe sem került, eszembe nem jutott volna eltenni) Mire lehet feltétlen szükség, és mi az ami hasznos lehet?

Csilla
Vendég
 


Timi, nagyon köszi aranyos vagy!Szerdán megyünk reggel, majd beszámolok, hogy mit mondanak.Amúgy 540ml-t evett 24 óra alatt, ez 8 kajálást foglal magában!És a meztelen súlya most 3070g :)
Hát nemtom, meglátjuk!

Szylvi, akkor végülis tök jó szülésed volt, kivéve azt a sok vágást+ repedést :(
De nem lett kicsi baba.A csecsemősökhöz:No Comment!Bunkó banda!!!!!Remélem azért leugattad őket!


Szilvih, Jó lehetett a nyaralásotok.Héviz, tényleg egy jó hely! :) Ismerősnél voltatok?Vagy ti találtátok a szállást?
Visszaszoktatáshoz, sok sikert! :wink: Én megmondom őszíntén ezért sem megyek sehova még amíg ilyen pici, mert félek ettől, hogy itthon az ember valamennyire csak kialakít már egy szokást, rendszert.És ha ez felborul.....ki tudja vissza áll-e egyáltalán, vagy másképp esetleg!Fosós vagyok ilyen szempontból :oops:
Csillának is ezért nem írtam inkább, hogy én a helyében egyáltalán nem is mennék még, nemhogy oda ahol annyian lesznek mint az oroszok!
Valószínű azért vagyok ilyen mert Esztiből indulok ki.Ő nagyon érzékeny baba volt, és mindent megérzett, és baromi nyügös volt.Utána napokig nyugtatgattuk, ha esetleg már csak később értünk haza fürdeni, nemhogy elmenni valahova napokra?!Ááááá, nem lehetett.Hannánál meg inkább már óvatos vagyok!
De végülis minden gyerek más, próbálkozni lehet.Ti bátrak voltatok, és neked azért biztos jó volt kicsit kimozdulni! :wink:

Dincus, hajrá, hurrá :) Én is a kiírt napon mentem Ctg-re mert ügyelt a dokim.És már bent is maradtunk, pedig totál zárt voltam, még de. is :wink: :) Emma előbb- utóbb kijön azért ne aggódj :P
Ágy, igen tudom Ikea-s :) És a kovácsoltvas szeretet is dettó :lol:Nekem virágtartóim vannak, meg borospolcunk kovácsolt vas :) Egyre több hasonlóság.A fésülködő asztalod, pedig naggyon tetszik is.Néztem.napsárgát azért csípem én is mert olyan mintha mindíg besütne a nap, nagyon klassz.
Majd dobok egy képet neked én is :wink: holnap lefotózom :!:

Viki, fel a fejjel, ez egyre nehezebb lesz csak! :lol: :lol: :wink:
manóci
 
 


Sziasztok lányok!
Hajrá, Dittus! Egy baba sem maradt még bent... De nagyon megértelek, én se voltam másképp már a finisben. Drukkolok neked, hogy szép - és persze könnyű - szülésed legyen!
Szylvinek, és mindenkinek, gratula a babócákhoz!
Manóci, szerintem ne aggódj. Én lányomat mértem, rögeszmésen, kb 100-110-et evett, 3-4 óránként. de a tejparával azt értem el, hogy 2 hós korában már hozzátáplálás kellett... Hanna szabályosan kövér kisbaba volt,a védőnő fogyókúráztatni akarta... Pedig akkor még csak anyatejet kapott.
A fiamnál nem kértem a mérlegből... Ármint akkor etetem, mikor éhes, van úgy - még mindig -, hogy 2 óránként. van tejem bőven, bár néha lecsökken a mennyisége, akkor rásegítek. Naponta 6 filter Laktoherbet megiszok, ez segít. A gyerkőc közel 7 kiló. Brutális. Majd teszek képeket, meglátjátok... Ő is nagydarab. De nem bánom... Hanna is lefogyott, bár nem az a vékony típus most sem.
Jaj... Jól elfecsegtem, csak épp a kérdéseitekre nem tudtam válaszolni... bocs... Néha le kell lőni engem.
Timócának küldöm az adatokat:
Anya neve: Emma
szülés: 39hét+3 nap
Baba neve: Ármin Benjámin
Súlya: 3570 gr
hossz: 54 cm
Születési idő: 2007. április 23.
tesó:
Hanna Luca 2004. 12. 13.
Vendég
 


Sziasztok!

MEgint rohanásban:

Méregetés: Szerintem is felesleges. Úgy kivagyok az ilyenektől... Felnőttben is vki eg levestől is elhízik, vki egy fél disznót megehet.

Utazás: Most hirtelen ezek jutnak eszembe: Lázkúp, lázmérő (csak kabalából), baba-vitaminok, esetleg elemes orrszívó (ha van, csak erre nem érdemes megvásárolni), pelenkázólap (Dm-ben lehet kapni, összehajtható), körömcsipesz (ha könnyen hasad a pici körme, idegesítő), Mellszívó (ha szoktál fejni, bár nem nagyon tudod hova tenni) esetleg fertőtlenítő kendő kéztörlésre (szintén Dm vagy Tesco), meg persze popsitörlő, pelus stb... Kiskádat nem feltétlenül kell vinni, a mosdó fölött is gyorsan le tudod fürdetni, de ha befér, hajrá. Mindenféle ruhából tegyél be, és azok variálhatók is legyenek, hogy ha bejön egy nagy hideg, tudjál rétegesen öltöztetni.
Én még bedobtam egy kis lefejt tejcsit a hűtőtáskába az útra, hogy ha az autópályán kezd el szirénázni, a szájába nyomhassam, de nem volt rá szükség. Szintén jól jön egy kis babazene, és jól jön, hogy ha mellette ülsz.

Most hirtelen ennyi, mennem kell gyurmázni, és a mosatlan is halomba áll a konyhában...

Kép
Kép
szilvih
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?