Sziasztok!
Reggel volt ctg, meg mázlim volt, hogy a dokim épp bent volt a Klinikán, igy megúsztam a délutáni magánkezelést (de főleg annak dijait...)
A Ctg okés volt, fájások is voltak, némileg hullámoztak is, de még nem az igazi. Aztán megvizsgált a doki, még mindig lát a hüvelyemben némi fluort, úgyhogy Pimafucin már megint felirva...
Pedig a bugyimon már alig van valami, ilyen még sose volt...és még ez se elég jó! De levette a kenetet, remélem legalább a Streptococcus kipusztult.
Hát a méhszáj még mindig zárt, megtartott, pedig én úgy reménykedtem, hogy már nyiladozik. Úgyhogy most nagyon csalódott vagyok, hogy Emma még mindig nem készülődik kifelé. Egyem a zúzáját, hogy igy szeret bent, de mostmár kivülről is akarjon megismerni!
Vagy szerintetek nincs nagy jelentősége zárt-e vagy nem a méhszáj? Végülis ez könnyen és elég gyorsan változhat...vagy nem?
Már tényleg úgy érzem, hogy sose szülök meg... Brühü-brühü! Kérdezte, hogy érzem-e, hogy lentebb ment a terhem. Hát, mondom persze, amikor percenként pisilhetnékem van...
Amikor mondtam, hogy már ennek több hete, akkor csak nézett nagy boci szemekkel! Utána jött a kérdés, hogy mikorra is vagyunk kiirva...Hát, mondom, péntekre. Jó, akkor jöjjön be aznap, és majd meglátjuk. Hát,lássuk már meg!
Hát, ennyit rólunk. Vigasztaljatok meg, hogy egyszer nekem is pottyan már a bébim... Olyan vagyok, mint
Ildi a szülés előtti napokban...
Emmamami! Van net...
Direkt kértem, hogy mire hazajövünk, legyen bekötve...Hát, én kész függő vagyok!
Az a tea tényleg nagyon büdi...
Bepakoltam a kórházi csomagba, és minden olyan szagú lett... Becsomagoltam vagy 3 nejlonba!
Petra! Én is odavagyok a szinvilágért...D A hálóért különösen, az egész mint a szivárvány!
A babaágy felett az dekorgumi. De nagyon klassz!
A Baumaxban ugyanezt látta a párom 5000 ft-ért...
Mi a Soroksári úton vettük az Astinál, ott a nagy 1000 ft volt, a kisebb 500, úgyhogy megéri odamenni. Még én is akarok Malackát meg Fülest!
Kürtüs kalit ki fogjuk próbálni. A készitési folyamat is érdekel!
Csilla! Reméljük Emma a papájától örökli az eszét (programozó agy a drágám, én meg matekból tök hülye vagyok
), tőlem a mosolyát, és igy tuti lesz a hatás...
Kitta! Megőrülök, ha Csenge hamarabb kitolja a buksiját, mint Emma...
Csak utánam, jó?
De szerintem is, ezek már tuti a jóslók, úgyhogy lehet nem várja ki a 40 hetet, nade nem is baj... Még azért egy két hét bentfekvés ajánlott!
Manóci! Imádom ezt a napsárgát! És tényleg nyugtat...
Ilyen ágyneműt is kerestem, de nem találtam, csak azt a fakóbb sárgát... De aztán ráleltem erre a rózsaszin méhecskésre, és szerelem volt első látásra!
A mi ágyunk az Ikeából való, asszem 40ezer volt matrac nélkül (de a többi tartozékkal együtt)! A kovácsolt vas a másik kedvencem, és a sárga falhoz különösen jól megy!
Akkor biztos láttad a fésülködőt is, na arra nagyon büszke vagyok, mert tatám és apukám csinálta nekem...Csak most Emma kiszoritotta a nappaliba!
Megyek a gyógyszertárba, és vagy 10edjére is kiváltom a Pimafucint...