Sziasztok Lányok!
Hát ismét itthon vagyunk. Sajna nagyon gyorsan eltelt a nyaralás. Alziza, kérdezted, hogy hova megyünk. Dalmáciát választottuk az idén. Nagyon jól sikerült, jó választás volt. Simán tudtam volna még maradni.
Sikerült feltöltődni, sokat pihenni. Még vágynék egy kis balatoni fürdőzésre, dehát az idő kiszúrt velünk.
Pedig még pár napot itthon vagyok szabin...Bár ezt még így rossz időben is élvezem.
Egyébként hasonló a helyzet nálam mint Nyusznál. Egyszer fent, egyszer lent.
Sajna továbbra sem mondhatom el, hogy ismét jól működne a szervezetem. A műtét óta 2* jött meg, most megint semmi. Se poz teszt, se piri napok
Tudom, nem szabad nagyon "akarni" azt a két csíkot, de hát azt hogy csináljam?? Mi egyébként már május közepe óta nem védekezünk, dehát semmi. Próbálok én sem stressezlni ezen, de alig várom hogy megjöjjön, aztán meg szinte hajtom a napokat, hogy hátha most lesz pé. és akkor siekrül...
Most még hányingerrel is küzdök, azt hiottem ezúttal végre terhes vagyok, de nem. Viszont a gyomorégés, hányinger sem múlik
Azért most nem vagyok anniyra nekikeseredve. Főleg, hogy olvasom, Ti, akiknek már baba van a pocakban jól vagytok.
Ez adja a bizakodást, hogy nekem is sikerülni fog.
Hogy bírtátok ezeket a meleg napokat, Kismamák? Én személy szerint imádom a meleget, nyarat, napsütést, legyen akár 40 celsius
Most pl nekem már hideg van..
Hallott valaki az Aloe Vera termékcsalád "babázos" termékéról? Kaptam egy nagy adag irományt róla, de nincs türelmem olvasgatni, előadásra menni meg végképp nincs se időm, se kedvem..
Állítólag nagyon jók a termékek, de már anniy ilyen super gyógyír van a piacon, hogy nem tudom, hoggyjek e benne.
Na most egyenlőre elköszönök.
Üdv mindenkinek: