Új privát üzeneted érkezett!

Bogesz,
egy ideje nekem is tök hasonló tüneteim vannak, ha nem is brutál mennyiségben, és nem bírom eldönteni, hogy ez most normális-e. Holnap rá is kérdezek a dokinál. A héten vettek kenetet, de annak még várni kell egy kicsit az eredményére. :roll:

italoman
 
 


.ziasztok!

NAGYON NAGY GRATULA AZ ÚJDONSÜLT ANYUKÁKNAK!!TISZTA IRIGY VAGYOK :D ,de azért én még nem szülnék,mert van még időm.

Ma végre rávettem magam,hogy összepakoljam a kórházi cuccaimat :lol: .Ideje volt :lol:

Ági,nekem szülés előtt egy nappal távozott a dugesz.

Én mostanában azon aggódom,de nagyon,hogy egészséges legyen a baba.Gábornál ez eszembe sem jutott.Nála valahogy természetes volt,hogy baj nem lehet.De most...Nem vagyok normális :oops:

Kép
Kép
huni
 
 


Na jó reggelt!!!

Látom, megint gyarapodott a csapat! Isten hozott Lucas!!! Mondjátok, Betsy-nek csaszi volt? Nekem gyanús az a sok cucc a háttérben... nálunk a szülőszobán nem volt ennyi "steril" móka és kacagás.... gondolok itt a nénik ruházatára és a műszeres tálcákra..., hogy a leplekről ne is ejtsek szót....
Szóval nálunk a sotén úgy van, hogy végig a zöld naci és fehér köpeny van a szülésznőn és a doki is csak a szokásos fehér naci fehér ing kollekcióban feszít.... aztán amikor már közeledik az idő, a szülésznő felvesz maszkot, hajhálót (vagy tudomisén mit) meg nylon kötényt, (gumikesztyű csak a vizsgálatnál van rajtuk, amúgy nem....), na és akkor azt is vesz fel (már gumikesztyűt) és alád raknak steril lepedőt, hogy oda potyogjon a bébike.... aztán elő a tálcát, amin van a szívó cső meg a gőzöm se műszerek....
Amikor bébike kint, szülésznő rendbe pakolja, jön a csecsemős, ő öltözteti fel. Addig te kiküzdöd a méhlepényt..... aztán a szülésznő zsákot cibál a lábadra, melyeket belepakolsz a kengyelbe és jön az utójáték.... azt úúúúúúúúúúgy szeretem... ez a sutura... amikor úgymond feltárják a méhedet. A doki szépen bekucorodik a két combod közé és fertőtlenítőszeres steril gézt tekercsel egy bazi hosszú ollóra és nekilát.... (kitörölgeti a méhedet, hogy az esetleg bent maradt lepénydarabokat vagy cuccokat kitakarítsa....) Te meg nyögsz és visítasz, hogy vagy abbahagyja azonnal, vagy mellbe rúgod!

Na, ki szeretne a következő lenni? :)

Várom a leb...sokat... ! :) :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 

 
 

Nem tudom, talán Bee kérdezte, hogy nyákdugesz bácsi hogy távozott? Hát, méltósággal... darabokban... két napig.
Gergőnél egyben ment el három héttel a szülés előtt. Danusnál és Encsinél nem távozott.... valszínű a szülőágyon, amikor dokibácsi burkot cibált... de nem tudtam róla... nem láttam.
Most felhívtam Etelkát (a szülésznőmet), hogy ez most vajh az-é, ami elhagyott... mert ugye Gergőnél egyben ment, az tuti az volt, de ez a mostani nem olyan színű volt és ugye nem is akkora... Ő azt mondta:

Az többféleképpen távozhat és különböző lehet. Van akinek egész nagy, akár öklömnyi, van akinek borsónyi. Lehet rózsaszín, enyhén véres (bocsika... ), de lehet olyan sárgásan átlátszó, de akár zöldes is.... sokféle. Amolyan kocsonyás truntyika... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Lányok, el vagyok képedve!
Tegnap vendégeink voltak, így csak késő este tudtam gépközelbe kerülni egy gyors visszaolvasásra.
4 újabb baba, júliusban...
Gratulálok MONA, MIKEGIRL, BETSY és ZEZE! :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Nagyon édesek a srácok a képeken.

Kép
tipetupa
 
 


Mandalaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
hogy vagy képes ezt művelni szerencsétlen első babásokkal? :evil: Eddig még örültem, hogy késlekedik a stressz, para stb. csomag érkezése, de te erősen rásegítettél... :shock: :shock: :shock:

italoman
 
 


Köszi, Mandala... ha eddig nem voltam berezelve, mostmár igen...
Bogesz, nekem is van reggelente cucc, az állaga nagyon hasonló a tiédhez, ha nem is brutál mennyiségben.
Sabine, nagyon ügyes vagy, hogy már az eredeti súlyodnál vagy. Mennyit szedtél fel összesen tulajdonképpen? Na de a szüléssel kapásból lepattant ~5kg.

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Ma reggeli pocakfotó rólam.



Kép

Kép
tipetupa
 
 


Egy kicsit nagyra sikeredett a kép. Még tanulom a fórumozást... :oops:

Kép
tipetupa
 
 


Jaj, Mandala...rosszul lettem... nekem már a kenetvétel is kész horror volt! :shock: Pedig eddig egyáltalán nem paráztam!
Na jól van, legalább tudom, hogy mire számítsak, igaz? Végülis mindannyiunkat kárpótol majd a kicsi babánk... a kellemetlenségek csak ideig-óráig tartanak, de Pöttömkénk egy örök élet! Gondoljunk erre! Én is megpróbálok erre koncentrálni! :lol:

Jaj, annyira feszít a puncikörnyék! :?

KépKép
dincuska
 
 
 
 
 
 


Sabine:
gratula a súlyodhoz!!A babák meg megerősödnek és olyanok lesznek mint a porszívó!!! :lol:

mandala:mostmár biztosan jobban érzik magukat!!!! :D
Bár én ebből egyik gyereknél sem vettem igazán észre semmit.Csak a varrás volt kicsit kellemetlen.
tuza edit
 
 


dincuska: Csak mi nem "akarunk" szűlni, akiknek kellene?(egyébként én is 19 voltam az első fiam születésekor,tök buli,hogy ilyen fiatal vagyok, a haverjai csaK ILLEMBŐL CSÓKOLOMOZNAK, azt is rövid ideig) :lol: :lol:
tuza edit
 
 


Sziasztok!

Mi történt itt?? 2 napig nem tudtam jönni, és máris bébibumm van? :D Én leragadtam Monánál.

Mona! Mikegirl! Betsy! Zeze! Nagyon nagy gratula nektek!

miniliza
 
 
 


hali, már nem tudom követni magunkat. így mindnekinek nagy gratula. még még 2 in 1. parázok,hogy megint magas lesz a vérnyomásom a dokinál, és meg akarja indítani. szerintetek?? mit tegyek. hiszen minden rendben, nála mindig magasabb a vérnyomásom. de minden egyéb okés.ah.

mindnekinek kitartás!!!!

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Betsy! Szívből gratulálok a kis Lucashoz!!!

Bocsi többiek, hogy írtam, de Betsy nálunk is írt anno. :)

Többi anyucinak is sok boldogságot kívánok a babákhoz!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Máté hírek!

Kivették az inkubátorból, most már kiságyban van, napról napra egyre többet eszik. :D
Eddig a jó hírek. Elvileg kedden lehetne menni Szegedre, de nagyon úgy néz ki, hogy nem tudok menni, mert beteg voltam, :( péntek este kijött rajtam egy vírusos hasmenéses nyavaja, és még most is egy kicsit gyengének érzem magam. Bár a doki azt mondta, hogy elvileg 3 nap tünetmentesség után már nem fertőz, de félek, hogy felelőtlenség lenne a héten átmenni a manómhoz :( . A koraszülöttes dokival még nem sikerült erről beszélni, de biztos fogja mondani, hogy várjunk még néhány napot. :( Nagyon el vagyok most keseredve, hogy semmi nem úgy alakul velem, ahogy kéne. :cry:

miniliza
 
 
 


Miniliza!
Örülök, hogy Máté jobban van, téged viszont nagyon sajnállak! Mihamarabbi jobbulást kívánok és azt, hogy minál hamarabb együtt lehessen az egész család!!!

Lányok!
Szépen kérlek benneteket, ne parázzatok! Amit Mandala írt, az nem mindenkinél van úgy. Az én méhemet egyik szülésem után sem tárták fel. Miután a babuci kibújt, pár perc múlva nyomni kellett egy kicsit és megszületett a méhlepény. Megvizsgálták, hogy egészben van-e, utána szépen összestoppoltak. A varrás sem fájt az első lurkónál egy cseppet sem, a másodiknál is csak egy picit. Biztos vannak olyan esetek, amikor tényleg ki kell takarítani a méhben esetleg bennmaradt cuccot, de azt meg muszáj, nehogy baj legyen belőle. Ne féljetek! Persze, hogy normális az ismeretlentől való félelem, bennem is van egy kis para, pont azért, mert tudom mi vár rám. De ki lehet bírni - különben nem vállaltam volna 3. babát - és amiért nem muszáj, ne paráztassátok magatokat! :wink:
bee73
 
 


Miniliza,
szerintem ti már így az elején annyi mindenen estek át, hogy az elkövetkező 50 évben már nem érhet benneteket semmi rossz. :wink: Kitartás!

Bee,
köszi, reméltem, hogy valakinek csak lesz más véleménye is. :D

italoman
 
 


Lányok,
Mikegirl küldött képet Babsziról. :)

Kép

italoman
 
 


Mikegirl Mona Jucu és a többi kismami (anyuka) Gratula nektek is a babucikhoz!
Jól vagyunk minden rendben velünk, elaludt a családom nem bírják az éjszakázást 8) :D addig röfögök veletek egy kicsit, nagyon szorítok mindenkinek , és habár nem írtam de nagyon sokat gondoltam rátok kivel mi lehet?
Italoman:Köszi hogy feltöttötted Geri képeit!
Bee: Köszi hogy kérdezed Lindát meglepően jól fogadta, nagyon sokat segít és elvárja, hogy feladatokat kapjon a kicsivel kapcsolatos teendőkben igyekszem jobban odafigyelni rá, hála az égnek Gergő eszik alszik nem is sír csak ha bekakil és csípi a popsiját. Nagyon szeretem ő egész más mint egy kislány ez már igazi szerelem nagyon bírom, szeretek anyuka lenni.
Betsy: Sok boldogságot Lucashoz! Sok tejcit és sok örömöt!
No para lányok mindenki túl fogja élni és amint a kezetkbe adják a babót elmúlik minden fájdalom ezt elhihetitek!
Hol vannak a csajok a fiaink mellé???? :?:
Írok majd

Kép
Kép
zeze
 
 


Betsy, zeze gartula a babszikhoz!!! SOk-sok tejcsit kívánun k!Remélem mihamarabb összeszoktok!! :lol:

Kép
kis pupu
 
 


Zeze,
szívesen. :) Ha bármikor vannak új képeitek, töltsétek fel őket oda is! Úgy látom, a párodnak nem okoz majd gondot. :wink: Tudnivalók a gmialen.

italoman
 
 


Mikegirlnek mégegyszer gratuláció, nagyon aranyos a kisfia!!

Zeze, tökjó, hogy már babanethez jutottál, biztos sok örömed lesz a pici fiadban is és az meg még jobb, hogy a lányodat be lehet vonni a baba körüli teendőkbe. Így bizonyára kevésbé lesz féltékeny, ha az lesz egyáltalán.

Miniliza, ezek valóban jó hírek, reméljük, Te is jobban leszel és minél hamarabb mehetsz Mátéhoz. Azért nagyon nehéz lehet otthagyni egy pár napos újszülöttet egyedül, ráadásul egy másik városban.

Tipetupa, szép nagy pocak!! Igazi lakosztály :lol: Én tuti nem akarnék kibújni onnan.. :lol:

Lányok, a nappaliban megint kezd felkúszni a hőmérséklet... ajjaj. De ma a kórház-kupacot belerakom végre egy táskába, hogy ha szükség lesz rá, csak fel kelljen kapni! Ma Férjemmel kiürítettük a gyereknek szánt szobát. Gyorsan ment, mivel másfél éve költöztünk, így nincs telezsúfolva minden kacattal. Mi még nem vettünk bútort, de ki van nézve és ha megjött a gyerek, Férj már akcióba is lép. Kisrucik már persze vannak.

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Hello!

Csak gyorsan, mert megyünk kajolni!:)

A feltárás és a "kimosás" nekem sem fájt! Sőt a varrás közben ott sziszegtem egy kicsit, doki meg is kérdezte, hogy fáj...de nem fájt, csak már minden bajom volt a hosszú fekvéstől meg úgy mindentől...nekem a rémálmom az a varratszedés, lehet hogy most kérni fogom , hogy felszívódóval varrjanak!

Ági: ne izgulj, most pár napig 30 fok alatt lesz! Húúú de várom, a hideg front miatt is!:)

Judit

mamiblue
 
 


Mikegirl,gyönyörű kisfiú babszi :D !De mindenkié olyan gyönyörű,hogy lánykáink csak úgy kapkodhatják a fejüket :lol: .

Tioetupa,jó nagy pocakod van neked is :wink: ,és sehol egy csík :shock: .Tiszta irigy vagyok :wink: .Az enyém saqjna tele van+a mellem is.Éjszaka pár napja úgy csorog az előtejem :shock: .Remélem így is marad,nem úgy mint Gáboromnál.

Judit,a varratszedéstől én is féltem,de nem fájt.Lehet azért,mert más ha a pocakból szedik?Na majd hátha meg tudom most azt is milyen ha a cuncusból szedegetik :lol:

Kép
Kép
huni
 
 


Tipetupa, azt aaaaaaaa, és milyen kis sexi anyajegyed van a poceszodon :o

Gyönyörű Mekegirl fiacskája, le vagyok nyűgözve milyen szépek a babák! Naívan azt hittem, hogy kékesek-lilásak, gyűrödtek, de neeeeem, eddig még az összes csemete álomszép!

Mandala!!!! Kisebb sokkot kaptam az olvasottak alapján :x jujjj , de a többiek megnyugtattak pffff ! Remélem nálam majd nem kell "tunkolni"!

Ági, Italoman, reménykedjünk benne, hogy talán ez a normális, vagy ez is lehet, mert egyébként meg eléggé aggasztó! Na meg kellemetlen ebben a punnyadt melegben!

Kép
h.bogesz
 
 


Kép Kép Kép

Egy teljesen friss kép a pocak-lakról és kettő a Mira-szobáról.

Betsy!
Gratulálok kisfiatok születéséhez! Nagyon édes abban a kis sapiban meg ahogy szopizik!Ha kivárta volna az idejét bizti óriásbébi lett volna.


Na most gyorsan visszaolvasok még.

Kép
mirosz
 
 


Álomszépek a fiúcskák. :D

mirosz: aztaaaa.. :shock: Lakberendező valamelyikőtök? Nagyon szupi a szoba. :D

Tegnap óta úgy szúr lennt. Ha leülök, olyan mintha a baba fejére ülnék már.. :? Nagyon nagyon lennt van. Anya ma reggel meg is jegyezte, hogy a hasam lejjebb is van mint szokott lenni.
Lehet lassan megkezdem a lányos sort.. :D Ráadásul Lala egész lájtosan mozog. már 2-3 napja. Na majd meglátjuk. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sabine!
Ügi vagy, hoyg már vissza is fogytál. Köszi a történetet!

Többi anyuci ti is írjátok le a történeteteket ha lesz időtök!

Bogesz!
Belőlem is távozik ilyen fehéres cucc egy kis átlátszó víz szerű kíséretében, ezért paráztam is hogy az nem e a magzatvíz, de Sabine múltkor megnyugtatott, hogy a magzatvíz ha elindul folyamatosan szivárog és nem csak időnként jön ki egy adag.

De azért nézesd meg a kenetetd eredményét, mert nálam van baktérium.

Mamiblu!
Holnap hidegfront! Készülj!

Tipetupa!
Kényelmes lakhelyet növesztettél a babókának. Én csütörtökön megyek NST-re a héten. remélem addig nem szól közbe babóka.

Miniliza!
Gyógyulást kívánok, hogy minél előbb együtt lehess Mátéval!

Kép
mirosz
 
 


Pattogó!
A pocakom már nekem is lejjebb van, de babóka még aktívan mozog. Mondtam neki, hogy a szülés előtti napokban kapcsoljon kicsit lájgtosabbra, mert nem lesz ereje segíteni nekem szülésnél.

Én vagyok a "házi- lakberendező", de egyébként semmi közöm a szakmához, mert tanító vagyok.
mirosz
 
 


Mirosz: gyönyörű a bébiszoba és a pocid is szép.

lemértem a haskörfogatomat: 115 cm :D:D:D:D
A csipőm meg 92 cm. Kemény!!!!!

és 172 cm magas vagyok.


Nekem is napok óta van ilyen sárgás-zöldes trutyi amikor pisilek, bár tegnap este óta egy deka nem volt. Remélem nem ez volt a nyákdugó? vagy hát ki tudja, nem szoktam a wckagylót figyelnij pisi után, de ezek szerint mostmár kötelező.

szokásos fájások voltak ma is nálam, főleg mikor a teát iszom utána jó 1 órát kőkeményen görcsölök. Olyan mint amikor régen a menszeszt "vártam" és tudtam h megfog jönni.

Mikegirl: gratula a kis lurkóhoz, hát vmi gyönyörűséges!!! EZ igen!

De mostmár a kislányok jönnek, azaz majd a maguk idejében, bár ha én is a két hét plusz minuszt nézem akkor nekem is neccessé válik a dolog egy pár nap múlva.

DINCUSKA????::: tud róla vki vmit, mert ő most a soron következő

PUSZ
Szilvi

Kép
sziszike77
 
 


Ezek a képek most készültek! Kép Kép

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest
 
 


Csajok, akik a János kórházban szültök, tudtok nekem segiteni? Holnap megyek 8-ra ctg-re. Eddig a dokim magánrendelőjében voltam, a Jánosban még nem. Egyből oda megyek, ahol a ctg-t csinálják vagy be kell jelentkezni a betegfelvételen először? Meg szerintetek nem fognak problémázni, hogy elvileg a Margitba kéne járnom terhesgondozásra, de mivel az orvosom János kórházas, igy ő oda küldött??? Ja, és a szülészeten belül a földszinten van a ctg??? Köszi előre is.

horvviki
 
 


Hello!

Krisztike és Mirosz: Szépek a pocik és a szobácskák!:) Nálunk is a helyén van már minden, de még pakolásznom kell!

Mirosz: igen, igen, hétfőn és pénteken hidegfront! Csütörtöktől megint itt lesz anyukám!:) Nézegettem a lányok CTG-papírjait! Bár vmelyiken már nagyon halványan látszott a vonal...Matildánál, ő a nagyobbik, elég jó kis hegyeim voltak már 1 héttel elötte...Taminál szinte semmi! Murphy szerint is lehet pénteken szülök, ugyanis dokim csütörtöktől van szabin másfél hétig. De lehet, hogy mégiscsak 11-e lesz, nővérem és hugom is akkor született, és 12-én már jön vissza a dokim!:)

Én is most rákapcsoltam a málnalevél teára...hátha majd ha itt az ideje, segít.:)

Pá: Judit

mamiblue
 
 


Jó estét minden anyukának és kismamának!

Ahogy ígértem, itt vagyok. A Márkot leadtuk, minden rendben volt, meg bírtam állni, hogy nem bőgtem el magam.

Betsy: gratulálok a kis Lucas-hoz, nagyon aranyos. Sok boldogságot és tejecskét kívánok! Amúgy ti már otthon vagytok?

Nagyon szuperek a baba-, pocak- és babaszoba képek!

Ági: nekem a Márkkal nem távozott a nyákdugó, csak a burokrepesztés után. Ezt is onnan tudom, hogy amikor a doki megnézte a magzatvizet, nagyon ijedten nézett a szülésznőre (gondolom a magzatvíz színe miatt, ennek hangot is adott), de az tájékoztatta, hogy a nyákdugó miatt ilyen a színe. Egy kicsit engem is megijesztettek. Amúgy nekem sem lett "kitakarítva" a méhem szülés után, csak varrás. Varratszedés nem volt, mert felszívódó varrat volt.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Sziasztok!

Tipetupa, Mirosz, Krisztike!
Szépek a pocakok, és a Mira-szoba is gyönyörű lett!

Mamiblue!
Te mennyi málnalevél teát iszol? Kisebb mennyiségben is hatásos, vagy minél többet iszunk annál jobb? Én napi 2 ca. 3-3,5 decis bögrével iszom, de én is gondolkodtam, hogy növelni kellene a mennyiséget.

Sziszike!
Akkor te szinte csak pocira híztál? Én sajna csípőre is szélesedtem, majdnem akkora a csípőbőségem mint a haskörfogatom: 98 és 107cm. :cry:

Sabine!
Jó volt olvasni a szülésed történetét! És külön gratula ahhoz, hogy visszanyerted a régi súlyodat röpke pár nap alatt. Szerintem ez keveseknek sikerül...

Mikegirl!
Tündéri a kisfiad! :lol: :lol: :lol:
bee73
 
 


Sabine: köszönjük a szüléstörténetet, gondolom váratlanul ért a dolog, de ez a két gyönyörű kisfiú kárpótol mindenért.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Hello!

Bee: Én eddig ittam 1 bögrével és most emeltem 2-re...szerintem számít a mennyiség! Innék én 3-mal is, de muszály reggel vagy este kakaót innom, amellett meg már sok lenne!

J.

mamiblue
 
 


bee73: én reggel lefőzők egy adagot (teáskanna) és azt szlopálom egész nap (no cukor, no méz) és szerintem lehűtve hidegen még finom is

igen én szinte csak a hasamra hiztam, a bordámat most is lehet látni, azt viszont nem hogy a melleim régen 75b-ek voltak, most meg a a 90b melltartó kell, de ezt nem lehet észrvenni, mert a hasam látványa mindent elnyom :D

Olyan jó monáéknak mert ők már babázhatnak, sőt sztem jövőhéten már otthon is lesznek.

dincuska????? vki tud róla valamit????

Kép
sziszike77
 
 


Sziasztok!
Nálam is csak hasra és mellre jöttek a kilók (szerencsére) kb. 10kg.
Csipő 95, has 105. Mellméretem 75D-Eről 75 F,G-re nőtt. Mi lesz velem, ha elkezdek majd szoptatni. Eddig is problémákat okozott a melltartó vásárlása. Van valakinek ezzel kapcsolatban valami jó ötlete?
Kriszti

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest
 
 


Viki, a Jánosban a szülészet földszintjén van a ctg. A Szülészet bejáratától jobbra van egy ajtó, asszem ki is van írva, hogy terhesgondozás, meg tinédzser ambulancia. Ha bemész, rögtön jobbra van egy ajtó, amire ki van írva, hogy ott veszik le az AFP-t. Ugyanebben a szobában csinálják a CTG-t is. Egyébként amikor én ott jártam, mindig ült ott 1-2 pocakos, szóval nem nehéz megtalálni.
Ki szoktak szólni az ajtón, hogy CTG-re ki vár.
Kartonozóban külön nem kell jelentkezni, vizitdíjat nem kell fizetni, de gondolom, ezzel nem mondtam újat. Sok sikert!

Jó éjt, Kismamák!!!

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Agnesgoboly: köszi szépen. Remélem nem töltöm ott a fél napomat...
Jó éjt mindenkinek (már aki tud aludni ilyen melegben)

horvviki
 
 


Mikegirl, nagyon édes a kisfiad!

Mirosz, BKrisztike, a babaszobátok csodaszép. És a pocakotok is szép nagy.
Mirosz, nagyon jó a sárga-narancs függöny, olyan barátságos tőle az egész szoba.

Bogesz, :D

Mandala, Dincuska, minden rendben?

Huni, csíkjaim szerencsére nincsenek, de a lábamon újabb hajszálerek jelentek meg. Remélem, halványodnak majd szülés után.

Jó éjt, lányok, remélem, reggelre itt lesz a várva várt lehűlés.

Kép
tipetupa
 
 


Sziasztok!

Sabine! Csak gratulálni tudok... a súlyodhoz is természetesen, hamar megváltál a plusszoktól! :D
Mikegirl!Gyönyörű a Babókátok! :D
Mirosz! Csini a szobátok, na meg a hasad se semmi! :D
Pattogobolha! Húha, akkor Te is képes leszel beelőzni...nahát! :lol:
Sziszike! Figyelgesd csak azt a wc-kagylót...én is mindig utánabámulok, hisz ki tudja? :D Drága vagy, hogy igy hiányolsz. Megigérem, hogyha lesz időm szólni mielőtt indulunk a kórházba, akkor irok a fórumra! :D
Mamiblue! Reméljük Murphy most nem jön be! Én szivesen bevállalnám pénteken, a vonalzóm szerint is az az én napom! Hát, nekem már szinte mindegy, melyik nap, csak a héten legyen! :D

Ma azért nem tudtam jönni, mert befejeztük a takaritást, vagyis inkább a párom, mert mióta pocim van, ő vállalta a porszivozást meg a felmosást. :D Utána végre megágyaztunk Emmácskánknak... Furcsa belegondolni, hogy én már csak Emmával látom legközelebb a lakást... :D De úgy néz ki, maradunk Kisteleken a születése után is egy ideig, mert Anyósomnak csak 17-én lesz meg a jogsija, és Őt is visszük magunkkal Pestre, amig beletanulok a dolgokba!
Teszek fel képeket a szobáról. Bár picike, és ezért nehéz is volt úgy fényképezni, hogy valamit látni is lehessen, de azért remélem! :D


Kép
Kép
Kép
Kép

Holnap megyünk reggel ctg-re, aztán du. dokihoz, végre kiderül, hogy áll az a méhszáj... Úgyhogy csak este leszek! :D

Jó éjt!

U.i: Elnézést, hogy sok(k) voltam, de nem birtam a képekből szelektálni! :oops:

KépKép
dincuska
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Egész éjjel nem aludtam, most meg mán minek.... úgyis mingyá kelnek az apróságok..

Drágáim: csak hogy fokozzam... mindenkinél csinálnak feltárást! Bee, még nálad is! Az első babónál én sem éreztem a világon sömmit...no de miért? Ha-ha, mert gátmetszésem volt és érzéstelenítve vóóót.... Nagy különbség! Szóval édeseim... első babócát várók ohne para, gátnyissznél szuri, onnan semmi fájás... :) A többiek meg csak higgyenek nekem, már kétszer végig élveztem... és én is azt mondtam, hogy a Danusnál ilyen nem vót... de a szülésznő megnyugtatott, hogy ja de bizony!
Amúgy max. 3 perc az egész... :)
Befejeztem, esküszöm nem ijesztegetem a társaságot többet... de oan jó,hogy mindenki rám figyelt kicsit.. :) :P :twisted: :P :twisted: :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sabine: még hogy a kezdő súlyodnál vagy?!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Én meg nyomassam a csokit... a hülyék! 30 kilót kell legyurmáznom magamról babszi születése után!!! Egek!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Dincuska, Mirosz: annyira szép a szobátok!
Komolyan lányok, annyira irigykedve nézem a szebbnél szebb babaszobákat! Nálunk még a labdák és Encsi játékbabái laknak a kiságyban, a kiságy majdani helyén egy gardrobe szekrény éktelenkedik, szóval lesz mit huzigatnia a férjemnek, mire hazajövünk... de hát ez van... én kértem, hogy rendezzük már el a cuccokat, de ez a patópálság az agyamra megy! Ráadásul a pelenkázó szekrény fiókjának az előlapja megsérült a költözésnél, azt is ki kéne cserélni, vagy lejavítani, amúgy összerakni sem lenne hátrány... szóval káosz és őrület..... de nem vagyok hajlandó ezen idegeskedni.... majd csak lesz valahogy!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Miniliza: ha felveszel maszkot és fertőtlenítővel mosol kezet akkor sem mehetsz be?! Sztem akkor nem lehet baj! Jó, lehet, hogy szoptatni nem kéne a babót, de megfogdosni azért csak lehet... :) Én tuti nem bírnám ki, hogy ne menjek!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Mike: ez a kissrác annyira helyes!!!! Ha megszületik a lányom, összehozzuk őket...
Ja, Sabine: ez Rátok is vonatkozik! Majd választanak...


Annyira klassz! Szakad az eső már vagy két órája... a drágáim (az okos pasik ugye....) lefestettek egy halom kerítésdeszkát tegnap.... és hol hagyták???? Na, hol???? Hát kinn az udvaron... szépen kifektetve, hadd érje most az áztató eső.... ja, és csak mellékesen említem... még nem lakkozták le és a festék vízre oldódó...
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

És direkt kérdeztem tegnap mikor befejezték a mukát, hogy mi lesz ha esni fog... ???? erre anyósom nagyon megnyugtatott, hogy áh, nem lesz eső... mondom azt sose tudni.... erre.....

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Aki tudott éjszaka egy fél percet is aludni arra akkor én most nagyon irigy vagyok
Lecsuktam a szemem és már nyilt is ki.
most meg olyan hulla vagyok, hogy csak vonszolom magam.
Szegény páromat sajnálom , mert ő meg azt hiszi azért szenvedek mert fáj valamim, vagy hogy indulni kell csak nem merek szólni.

Mandala: 3 gyereked van már, tök tapasztalt vagy, úgyis tudod hogy mikor minek van itt az ideje, meg mi az ami ténylegesen fontos hogy meglegyen és mi az ami csak úgy van.

Egy hónap múlva lesz a születésnapom, de szerintem a kutyámon kivül más nem fog vele foglalkozni (lehet h ő sem ????)

na megyek megpróbálok aludni hátha?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
sziszike77
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?