Sziasztok!
Sabine! Csak gratulálni tudok... a súlyodhoz is természetesen, hamar megváltál a plusszoktól!
Mikegirl!Gyönyörű a Babókátok!
Mirosz! Csini a szobátok, na meg a hasad se semmi!
Pattogobolha! Húha, akkor Te is képes leszel beelőzni...nahát!
Sziszike! Figyelgesd csak azt a wc-kagylót...én is mindig utánabámulok, hisz ki tudja?
Drága vagy, hogy igy hiányolsz. Megigérem, hogyha lesz időm szólni mielőtt indulunk a kórházba, akkor irok a fórumra!
Mamiblue! Reméljük Murphy most nem jön be! Én szivesen bevállalnám pénteken, a vonalzóm szerint is az az én napom! Hát, nekem már szinte mindegy, melyik nap, csak a héten legyen!
Ma azért nem tudtam jönni, mert befejeztük a takaritást, vagyis inkább a párom, mert mióta pocim van, ő vállalta a porszivozást meg a felmosást.
Utána végre megágyaztunk Emmácskánknak... Furcsa belegondolni, hogy én már csak Emmával látom legközelebb a lakást...
De úgy néz ki, maradunk Kisteleken a születése után is egy ideig, mert Anyósomnak csak 17-én lesz meg a jogsija, és Őt is visszük magunkkal Pestre, amig beletanulok a dolgokba!
Teszek fel képeket a szobáról. Bár picike, és ezért nehéz is volt úgy fényképezni, hogy valamit látni is lehessen, de azért remélem!
Holnap megyünk reggel ctg-re, aztán du. dokihoz, végre kiderül, hogy áll az a méhszáj... Úgyhogy csak este leszek!
Jó éjt!
U.i: Elnézést, hogy sok(k) voltam, de nem birtam a képekből szelektálni!