Új privát üzeneted érkezett!

Lverus! Én a Bálint Sándornál szültem, s nála is szeretnék a jövőben is. Sajnálom, hogy anyudnak rossz emlékei vannak róla. Azóta már egy félistenné nőtte ki magát, s nagyon nagyon NAGYON NAGYON tudom ajánlani :lol: :lol: :lol: (bár ő már nem fogad újakat, de vannak kivételek, pl.: nála született emberkék :lol: :wink: )
Ha egyébként átjössz a SzentImrés topikban, s elmondod mit szeretnél a lányok segítenek.

Saara! Te hol fogsz szülni és kinél? 8) :?: :wink:

Trapista! Szerintem jobb hogy nem vágtatok bele a hosszú útnak.
Mi még csak most vezettük be a husit. Szóval tapasztalatom még nincs sok, de pont jövőhétre rendeltem (most először :D ). Nagyon szívesen hozok neked is bármit! :D

Viranka! Ne hülyéskedj! :wink: Nagyon szívesen megyünk (főként hogy az már valszínű a picur megismerése is lesz egyben! :lol: )

Nyuszika! Mi szívesen ráugrunk a cukkinidre :lol: (csajom imádja párolva, főzelékben is)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi
 
 


Gödibarbi! Lehet anyu még korán szült nála, akkor még nem volt profi, rajta tanult(7 gyerek, én első)
Lehet meggondolom, és hozzá megyek....Majd érdeklődöm még. Egyenlőre még nem lehet babát tervezni....Kicsit gázos volt a 2 eddigi szülés, nemigen engedik, hogy próbálkozzak, mert gond lesz(dokik szerint), meg most tök vérszegény is vagyok, meg vashiányos....Szóval majd kb. fél-egy év múlva.

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Sziasztok!

Most jöttünk meg a nyaralásból, visszaolvasok majd és írok!

Kép

Kép
nán-dorka
 
 

 
 

Sziasztok!

Leovica vagyok, csak sikerült két nevet csinálnom és nem a megfelelővel belépni. Bocs. :oops:
Verusnak írtam privit.
Gödibarbi, beszéltünk is a klubban vagy csak te tudod, ki vagyok? :D Ti jártok zbölcsibe és klubba? Ha sikerül, elmegyünk mi is a klubba majd körülnézni, bár az apró még csak 3 hónapos lesz.

Pelusról írnátok vmit? Hol lehet venni a biopelust? Mi eddig a Csalogány u-ban vettük Budán, jó lenne itt Gödön!

Bálint Sándorról én is csupa jót hallottam. Én a SztImrében szültem az elsőt, de nem nála. Most a SztIStvánban voltam, azt lehet mondani, h minden jól sikerült, elégedett vagyok.
Vácról sajnos nem tudok infókkal szolgálni.
leovica
 
 


Verus! szerintem szedd össze mi az amit elvársz, szeretnél egy dokitól, s utána kérdezd meg a lányokat a SztImrés topikon, hogy ki a te embered :wink: .

Nán-dorkásLeovica! :D Klubba talán 3x voltunk. Zenebölcsibe járunk. Nem, személyesen nem beszélgettünk. Azért majd írsz ide nekünk is?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi
 
 


Leovica:
én egy szegedi lánytól szoktam pellust rendelni, de lehet, hogy áttérek a Csalogány u-ba. én csak ezt a két lelőhelyet tudom :?

van eladó biopelusom 66 db x 45,- (7-11kg MÖLTEX)

Verus:
akkor tényleg meg kell erősödnöd, hajrá!!!
oviügyben mi újság???

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


Barbi

Nagyon édi az új kép..:)
Nem jöttök a bolt fele mostansaág?Sajna sűrű a hetem,(anyut hordom dokihoz) nemigen tudnék felétek menni,ha nem a boltban vagyok ugye.
Cukkinit viszek be a boltba...:)

Csajok

Van 2 eladó babás dolgom, ha valakit érdekel, vagy valakit....

-Prima Pappa etetőszék (nagyon király) ilyesmi:
http://bababolt.echt.hu/etetoszek/pegperego
ára:15.000

-Graco babakocsi (nem emlekszem mi a neve, mert ANgliaban vettuk es kint hasznaltuk ,de eleg keveset.)
ára:20.000

Majd képet is dobok, meg valszeg beviszem őket a boltba.

KépKép
KépKép
nyuszika
 
 


sziasztok

az apró az ölemben, úgyhogy csak korlátozottan tudok írni (be kellett volna rakni a kendőbe, most már mindegy...)

a 7 kilót még ne, értük el, de igyekszünk. :D mármint a pelusok miatt írom. én vhogy úgy értettem, h itt vmelyik gödi boltban kapható biopelus. de úgy is jó, ha megveszem Tőled, Tünde. megnézem, mekkorára valók a jelenlegiek, aztán majd szólok, oké?
(amúgy a textilnadrágpelust is el kéne kezdeni megint használni, a fiúval nappalra az volt, de csak amikor már nem folyton kakilt... :wink: )

akkor megnyugodtam, Barbi, már azt hittem, h személyesebben ismerjük egymást :) leszünk együtt zbölcsisek is majd, ha minden igaz!
Ti amúgy személyesen ismeritek már egymást?
majd rakok be képet a gyerkőcökről, készült most a nyaralás alatt pár aranyos, ahol együtt vannak.
leovica
 
 


Waldorfról többen érdeklődtetek, pár szó róla:
mi szeretjük, a kisfiam könnyen beszokott. Kicsit még meg volt könnyítve a dolga azáltal is, h kezdetben csak 3 délelőttöt volt. Most sem alszik ott, mert meg tudtam oldani, h hazavigyem. Szükség esetén ott alhat a gyerek délután, de inkább azt ajánlják, h csak délelőtt legyen ott.
Jól érzi magát ott, szereti az óvónéniket és az ovistársakat, sok mindenben fejlődött, mióta oda jár. Ilyesmi, tudom, sok oviról elmondható, nem waldorfspecifikum - szerencsére! Mi azért járunk oda, mert ott találtam meg a legnagyobb biztonsággal ezeket a dolgokat, ami egy jó ovira jellemző.
Ha sikerül, teszek be majd képeket a májusi művházbeli kiállításról, ami az ovit mutatta be.
leovica
 
 


Itt néhány tárgy látható, köztük azok, amiket a nagycsoportos korúak készítettek, háttérben a babák:

Kép
leovica
 
 


Ősz - az őszi tevékenységek bemutatása:

Kép
leovica
 
 


Tél:

Kép
leovica
 
 


Remélem, nem untattalak Titeket!!!!!!!!!!!!!
leovica
 
 


szia Leovica! Nagyon köszi a tájékoztatót, írok priviben!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


nagyon szívesen, remélem, a régebben írt privimet is megkaptad már
leovica
 
 


Sziasztok!

Sajnos senki nincs a környzetemben aki Vácon szült volna mostanában. Jó lenne itt maradni, mert jó közel van. A védőnő szerint nagyon jó a szülészet.
A Szt. Imrének nagyon jó híre van kár, hogy olyan messze van és nem ismerek ott egy orvost sem. Pedig valaha szülésznő voltam egy rövid ideig, de ott pont nem dolgozik senki ismerősöm.
Zita
zitab
 
 


szia Zita!
talán érdemes lenne megkérdezni itt a babaneten a váci anyukákat, biztos olyan fórum is van. és a védőnőt is megkérheted, h kérdezzen meg anyukákat, kihez érdemes Vácott menni. vagy lehet, h magától is tudja.
a Szt. Imre tényleg nagyon messze van, én az elsőt ott szültem. akkor még nem volt bababarát - nem tudom, azóta esetzleg az lett-e -, nekem voltak nem túl jó tapasztalataim emiatt.
leovica
 
 


húúúúú, nekem az az őszi nagyon bejön! :lol:

amikor pocakos voltam akkor az országban 10db baba-mama barát kórház volt, s ebbből csak(! :shock: ) kettő Budapesten. Ebből az egyik a SztImre :lol: Ami mellesleg nagyon sokban BS-nek köszönhető 8)

Leovica! van akit személyesen ismerek, van akit nem
S ha vki állandóan otthagyja a gyerkőcöt délután is? Akkor arra csúnyán néznek, vagy kirakják?
Arról is írnál légy szí,hogy mit jelent az aktív családi közreműködés.
Köszi előre is :lol:
képeket várom :lol:

többiek?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi
 
 


Gödibarbi, ez megbeszélés kérdése, de úgy tudom, leginkább az van, h v ott alszik du. a gyerek, v nem. (azt én nem tartanám amúgy túl jónak, h össze-vissza minden rendszer nélkül, hol így, hol úgy)
szóval ha arra van szükség és megbeszélitek, akkor ottalvós. (írok majd privit is, csak nehéz hosszú távon az 5 és fél kiló :D a vállamon)

akkor ez a bababarát dolog nagyon változik! az én fiacskámat az első éjjelén jól megetették tápszerrel, hát nem örültem neki!

melyik képekre gondolsz? csemetékre v további waldorfosra? (így jár, aki mindenfélét ígérget. :lol: )
leovica
 
 


bARBI
Mit ertesz bababaraton? A fiam es a lanyom is az elso perctol velem voltak, egyik a Kutvolgyiben, masik az Istvanban szuletetett. A KUtvolgyi mondjuk kevesbe az, mert adtak neki tapit, mivel csak a 4. napon jott meg a tejem, de az Istvanban megkerdeztek! hogy adhatnak-e neki lefejt tejet, ha nem jon meg az enyem, de megjott az elso napon szerencsere...
Jovo heten hetfon egesz nap, a tobbi napokon delutan leszek a boltban. Hacsak kozbe nem jon valami intezni valo.

leovica

Es a legtobb gyerek nem alszik ott? Mondjuk ez megoldhato a nagyobb gyereknel, mig a kisebbel anyuka otthon van, de mi lesz a kisebbnel?
Szerintem is rendszer kell ottalvasban, mert osszezavarodik a gyerek.:)

KépKép
KépKép
nyuszika
 
 


sziasztok!
Voltunk icicpici nyaraláson Apával, míg a gyerekek zalamamáztak! Zalakaros, Men Dan hotel, csúcs szuper, nagyon drága, és nagyon kevés időt töltöttünk, de nagyon szupi volt, csak ajánlani tudom!
Valószínüleg nem lesz Waldorf anyagi okokból is, mert mennénk kozmetikusképzőbe, és az is sokba kerül, na meg nem biztos, hogy bírjuk az ovit, azért meg nemigen fizetnék....
Egyébként érdekelne még, végül is a lányom járhatna még oda jövőre. Addig kastélyozunk, az "ingyen " van, és nem kell aggódnom, hogy nem veszek részt eléggé a Waldorf életben. Az az igazság, hogy apa nem annyira rajong az ilyenfajta közösségi létért, elvan ő a barátaival, én meg hulla vagyok mostanság, nem hiányzik még egy ovi, Andris meg szereti az eddigit, egy helyre egyenlőre könyebb hordani a gyerekeket, mint külön.Majd esetleg jövőre, addig meg kicsit legalább jobban megismerem....
A szent István bababarát volt, mindent rám hagytak, el se vitték a babát, és én fürdettem meg minden, viszont nemigen segítettek, mikor begyulladtam, és igen magamra haggytak vele, na meg minden látogatót beengedtek, akár 10 en is voltak a szomszéd ágyánál benn a szobában. Ez tulzás volt. Szent Imréről úgy halottam, még Apa is ablakon át nézheti a babát. Tényleg? Én azért őt beengedném. És ott elviszik a babát éjszaka, vagy alhat anyukával, ha szeretné?
Köszönöm Tünde,igyekszem összeszedni magam, remélem hamar sikerül, és mindent lehet, mert a gyerkőcök tesót akarnak, már igen régóta, meg apa is....
Na szia mindenkinek, és szép hetet, jó időt a nyaralóknak!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


én sem úgy gondoltam az ovit, hogy egyszer így egyszer úgy!

leovica! képeket magatokról :wink:

Nyuszika! a bababarát egy több feltételnek megfelelő elismerés. majd megpróbálok vmi pontos linket találni. :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi
 
 


Bababarát kórház feltétele, amelyet a WHO határozott meg:

http://www.sztnb.hu/who.html

Bocs Barbara, de legalább nem kell keresgélned :) :wink:

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


Tünde! :lol: köszi! :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi
 
 


No igen, a bababarátságnak :D kritériumai vannak.
Szt. Istvánban teljesen elégedett is voltam a gyermekággyal! Hál' istennek a látogatókkal sem volt gond. (Szerencsém volt a szobatársaimmal.) A rooming-inhez, én azt látom, fel kell még nőni a csecsemősnővéreknek. Mert attól még tudnának mit segíteni, h a baba velem van állandóan!
(A Szent Imrében is velem lehetett, éjszakára is. 2002-ben mindne látogató bejöhetett, de csak a folyosóra, a szobába még az apa sem. nehéz megmondani, melyik rendszer jobb. Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai is.)
És néhány csecsemősnővér nagyon is tudja, mit lehet segíteni ilyenkor, én mindkét kórházban találtam ilyeneket. A bababarátban persze az jobb volt, h nem ajánlgattak olyan dolgokat, amike tén nem szerettem volna.
A Szt. Istvánban volt egy nővér, sajnos csak a keresztnevére emlékszem, Móni. Ő nagyon kedvesen bánt a babámmal és velem is, biztatott és szakszerűen segített, amikor kellett. Azonkívül ő volt az, aki körbejárt az osztályon és mindenkit megnézett, megkérdezett, nincs-e szükésge segítségre. Lehet, h más is körbejárt, de azt nem vettem észre...

Verus, klassz lehetett ez a kikapcsolódás!
Gyanítottam, h nem jöttök most a Waldorfba, abból, h nem írtál azóta. (Habár, most jut ezsembe, lehet, h írtál, csak most pont baj van a levelezőprogrammal. Akkor bocs.)
Kislányod már megy most oviba? Vagy akkor ő rögtön a Waldorfba jönne?

Gödibarbi, keresek majd képet! :wink:
leovica
 
 


Mindenkihez: olvasgattalak Titeket, de megtennétek, h egy-két szóval bemutatkoztok? Nem vagyok benne biztos, h jól kötöttem az infókat az emberekhez. :oops: Nyuszika, te dolgozol Felsőgödön a boltban? A templomnál van, jól tudom?
Gödibarbi, Angi az első babád vagy jól emlékszem, h van még tesója?
Ki építkezik?
Ki lakik Nevelekben? (Nekünk a nagyszülők ott laknak! :wink: )
Van vki itt Alsógödről?
Ne haragudjatok, h így kérdezgetek, de nem akarok hülyeségeket írni. :oops: :D
És akkor én is bemutatkozom, bár múltkor azért már írtam egysmást. Szóval: mi 6. éve lakunk Gödön, méghozzá Alsógödön. A fiam 4 és fél éves, a picibabalányom 2 hónapos. Jártunk zenebölcsibe és babaklubba a fiammal, én jártam hastáncra a művházba, a fiammal néha megfordulunk az ovis táncházban. Szeretünk sétálni, kirándulni, biciklizni, koncertre járni (kedvencem a Ghymes).
leovica
 
 


Leovica

Igen en dolgozom a cipoboltban...:) Jo fej a fonok is.:) (=EN :))
Felsogodon lakunk, ja lecci reklamozd a boltomat Alsogodon, bar nemsoka szorolapozok is, van 2 gyerekem, 3 es 5 evesek, Danny es Emi (Daniel es Emilia) ,meg egy angol ferjem, meg 2 kutyam, meg 1 macskam.:)

Barbi

Nagyon jo fej a janyod!:)

A heten-jovo heten hozom az uj oszi cipoket, jajj ugy izgulok.

Ja es gyertek, mert 20-30%-os learazas van!!!!:)

KépKép
KépKép
nyuszika
 
 


Leovica! Lányom már 4 éves, tavaly már ovizott a kastélyban egy csoportban a fiammal, idén megpróbálom másik csoportba rakni, aztán meglátjuk, mert még járna 3 évet oviba, mert május 31. ei, és szívesebben visszatartanám a suliból. elég neki, ha 7 évesen megy, nem kell korán kezdeni, úgyhogy akár 2 évet még járhat majd a waldorfba, a fiam utsó éves ovis, neki mindegy már...
Isi ügyben majd kérek segítséget, ha már van tapasztalat! Sziasztok

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


köszi, Nyuszika!
és hol van a bolt pontosan? (keveset járok Fgödön, mondhatni átutazóban leginkább, Agödről Nevelekre :) )
siestáid vannak? jártunk ortopéd orvoshoz a fiammal, ezért óvatos vagyok cipőügyben.

Verus, persze meglátjátok majd, de ha egy évet odajár még a Kastélyba, vszínűleg kötődni fog az óvónénikhez és a kis barátaihoz. dehát én sem tennék másként, nyilván, mert kétfelé hordani őket és egyáltalán vmi új, bizonytalanba fogni nem könnyű.
máj. 31-ei az én picilányom is!!! milyen jó, mi még épp eldönthetjük, menjen 6 évesen suliba vagy sem. mondjuk azt hiszem, én sem fogom elküldeni, csak 7 évesen!
leovica
 
 


Leovica

Siesta markara gondolsz? AZ nincs, mert itt Godon nem nagyon tudjak megfizetni az emberek. De amugy CSAK es kizarolag betetes cipoket arulok, magas kereggel, olyanokat, amik a legegeszsegesebbek a kicsi fejlodo labaknak. Tartjak a bokat es ludtalpbetetesek. Mellesleg sok mas gyarto ugyanazoktol a talpgyartoktol szerzi be a kesz talpat, csak ok nem Siesta marka neven gyartanak ugye.(es joval olcsobbak ASSO, Carlo stb.)
Vannak specialis, un. szupinalt talpu szandijaim, cipoim is, aminek dontott talpa van, ami megakadalyozza a boka elferduleset es a ludtalp kialakulasat.(Salus es Szamos markaju)
A Bolt egesz pontosan a Lenkey u. 25-ben van, ez a Felsogodi ovi utcaja is egyben. Ha a Kalman utcan mentek ki a Nevelekbe, az elso utca jobbra, onnan kb. 50mre van a boltom. Igen, a katolikus templom szomszedsagaban.:) Meg van itt mellettem egy jo kis angol hasznalt ruha uzlet is, (ugye, Virag????:):):) ) meg egy masik ruhazati uzlet is.

KépKép
KépKép
nyuszika
 
 


Leovica!
Ez tök jó, hogy egy napon van a szülinapjuk a csajoknak!
Nagyon jó kis cipik vannak a cipiboltba, mi is siestásak voltunk, és ugyanolyan ez is, árban meg sokkal olcsóbb, kifizethető.És nem utolsó sorban helyes az eladónéni :) , meg van rajzolóasztal a gyerekeknek. :)
A ruhabolt meg főleg csajoknak, frankó kis rucikkal. Mi az összes nyári ruciját ott vettük! mind jó!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


leovica meg tobbiek is :)

Itt az uj szorolapom.:)
meg lehet lesni.

pusz
Kép

Tunde

Elfelejtettem mondani, de holnap is delutan leszek. Meg hozok uj arut is, erdemesebb lenne delutan jonnotok.:)

KépKép
KépKép
nyuszika
 
 


Sziasztok!
Egy anyukabarátném érdeklődne, hogy gyerkőcnek hol lehet itt a környéken fülbevalót lövetni....Ha tud valaki lehetőséget szóljon!
Én is érdeklődnék(saját részre).
Nyuszika! Voltam a cipiboltba délelőtt, kéne majd nekem szeptemberre 25ös, vagy 26 os lány sportcipi, amit megpróbáltunk 25ös, már határeset volt, gondoltam várok még, és majd később veszek, hátha nő még a lába egy nagyobb méretre, meg majd gondolom lesz más szinben is.Meg kell gumicsizma szintén 25 vagy 26, illetve fiúnak is 28as. Azért is szept.ben mennék. Lesz még addigra? Meg esőkabát is esetleg, vagy azt csak a turisoknál?
Meg balettcipő kiscsajnak kapható e nálad(elfelejtettem kérdezni)?

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Ágota:
nem jutottunk el a boltba, Patrícia ma lebetegedett, többször hányt, remélem a kicsik nem kapják el, nem tudom mi lehet vele :(

Verus:
Te most dolgozol? a gödi gyógyszertárban?

Leovica:
Mi Nevelekben lakunk 3 lányom van, alul láthatod a nevüket/korukat :P

puszi Mindenkinek!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


Köszi, Tünde!
Jobbulást Patríciának!!! Sztem vmi vírus lehet, nálunk a családban elkapott már néhányunkat. Jó hír a rosszban, h viszonylag hamar átmegy az emberen.

Nyuszika! Kösz a tájékozattást, akkor a legközelebbi cipővásárlsánál konzultnék majd Veled!

Verus, fülbevaló ügyben sajnos nem tudok segíteni.
leovica
 
 


Ikverus

Gumicsizma most is van, meg esokabat is.:)
Sportcipo lanyos is lesz (nem tudom melyiket probaltatok), piros ,meg kremszinu, meg kek, meg van mar rendelve, csak meg nem szoltak, hogy megerkezett.
Balettcipo is lesz, ha lesz idom Pesten forras utan kutatni.:)

Tunde

jobbulast a nagylanynak!

KépKép
KépKép
nyuszika
 
 


Tünde! Pici fiam pocakgondja miatt befejeztem pályafutásom az Inceffyben, és most itthon dekkolunk, remélem megérte, valami változás már van....Szerettem ott dolgozni pedig, hát lesz más. Most épp van lehetőség hogy valakivel bio-fito boltot nyissunk, nem biztos sikerül, de bízom benne, meg hogy meggyógyul végre Andris.Jobbulást a csajszinak!
Nyuszika! Köszi, megyünk majd, csak most nincs pénzem, csizmiket néztem, hogy van, csak mire eljutok odáig, hogy vegyek, sose lehet kapni, azért kérdeztem lesz e még, vagy próbáljak most startolni, ne legyek bajban ősszel.Egy tépőzáras sötét rózsaszínes, feketés cipit néztünk, egyébként, de majd még megyünk, mikor ott leszel, csak úgy értem rá!
Van még nyári ruha vásárlási lehetőség a turi boltban féláron? Bánom, hogy nem vásároltam be jobban!
Voltunk a Gödi strandon tegnap, kemény másfél órát 2000ftért, mert elkezdett esni az eső délután, és még teljesáras volt, mikor mentünk. egyébként jó volt, gyerekemdencét el se hagytuk, remélem nem kaptunk el semmi betegséget! Egyenlőre jól vannak a csemeték!Nagyon élvezték. Ha esetleg menne valaki valamikor, szívesen csatalkozunk, mégis jobb több gyerekenk együtt hülyülni!
Jó 7végét mindenkinek! Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Halihó,

Ha valakinek esetleg van valami tuti receptje, amit imádtak a gyerekek plízz írja meg nekem . Nálunk most teljes csőd van a hozzátápi területén . Bármivel próbálkozom pár kanál után nyöszörgés , szájzár. És az a baj , hogy már az anyatejci sem olyan favorit , egyre kevesebbet szopizik . Remélem ez csak átmeneti időszak és talán a fogzás miatt van , mert hát még egy fogacskája sincs a picimnek.

Leovica , mi is a neveleki tábort erősítjük egy 9 hós lánykával. :lol:

Tünde , ha van még biopelusod , akkor én szeretnék venni ,
bár a kiscsaj alig több mint 7kg ,azért remélem jó lesz. :)
Nagy lányodnak jobbulást!

Ágota , az etetőszék érdekelne , ha még megvan . Meglehet nézni valamikor ?

Ikverus, sokan voltak a strandon ? Mi még ebben az évben nem is mertünk elmenni. Tavaly még pocakosan voltam , de a vízbe nem mertem bemenni , mert szinte habzott a sok embertől. Ezért Vácra jártunk du. jeggyel. Kicsit messzebb volt , de legalább lehetett úszni.



Ja és Barbara nagyon szupi az új avatarod :lol: :lol: :lol:

pusza mindenkinek

KépKép
trapista
 
 


Verus , én úgy tudom még mindig 50% os akcióban vannak a nyári ruhák a Körforgalomban és már vannak új őszi rucik is.
:lol: :lol: :lol:

KépKép
trapista
 
 


Trapista

Persze, hogy meg lehet nezni, a jovo het vege fele jo neked valamikor? Majd ird meg a mobilszamodat priviben es csorgok, hogy mikor vagyunk itthon. Sajna a jovo hetem suru, mert anyumat viszem dokihoz.

Bolt

hetfon delutan leszek,reggel arut hozok, meg csutortok delutan,meg pentek delutan is bent leszek

Ikverus

Gumicsizma lesz, ne aggodj, nem szokott az csak ugy, pikk pakk elfogyni.:)

KépKép
KépKép
nyuszika
 
 


Hahó Csajok!
Megérkeztek az őszi rucik a Körforgalomba!!!
Verus: sajnos a nyáriból már alig maradt, de még van egy akasztónyi...
Viranka: úgy örülök a "kiskutyásnak"... Kíváncsian várom, hány centis lesz a fiatalember... Annám 58-cal született, s az 56-os ruhákat eleve ki kellett iktatni...
Gödibarbi:gyönyörű az új (huncut) képetek!!!
Tünde: átdobom az edényeket, ha látlak :oops: ...
Ágota: bocsi, nálunk maradt a mágnes-rajzoló. Hétfőn visszaszolgáltatjuk. Az itthoni évek óta porosodik, bezzeg a Tiétek világszám :lol:
Trapista: az Uracskáddal azt beszéltük, hét elején átugranék egy félórára, amikor Nektek is jó. Kereslek.
Leovica: a három Körforgalmas ( Second Hand boltocska) barátné közül vagyok az egyik. Nevelekben lakunk, 2 éve. Csemeték alul. Puszi mindenkinek

Kép
Kép
yuta
 
 


Ágota , írtam privit

Yuta , de jó :)
Persze gyere ill. gyertek .Elméletileg a köv . héten még itthon leszünk.

KépKép
trapista
 
 


Trapista:

http://www.babaszoba.hu/services/recipe ... D-F2D934A6

http://macoka.tripod.com/index_macoka.html

http://bebietel.lap.hu/

Azért az összetevőkre figyelj, mert néhány receptben lehetnek nem babának valók.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


Sziasztok!
Trapista:szerencsére épp nem voltak sokan a starndon, de eddig egyszer se éreztem kedvet rá, hogy menjek, mert jó a rálátásom a kertből a tömegre, ami ezidáig egész nyáron ott dekkolt.... A gyerekmedencébe kb. 5 gyerek volt, az én kettőmmel együtt...Szóval jó volt. Az iszonyat áztatóba nem vágytam. Vácra akartam menni én is, de ledumált egy helyes anyuka, aki azt mondta, csinján bánnak a fertőtlenítővel, mert kevés a pénz, de hát hol nincs...Még kipróbálnánk idén, ha lenne jó idő! Régen(gyerekkoromban)voltam ott párszor, jó volt nagyon!
Recept: Néztem még pici a gyermek, nehéz olyant adni, amit ehet, a foga miatt tuti nem eszik, nekem fél évig sztrájkolt a csemte...kb. 8-9hónapos volt mikor kijött a foga, és 2 hét alatt behozta a lemaradást!Kemény volt.(Áginak)
Ami bevált: Almafőzelék...Már jó régen csináltam, és egy anyukától szereztem én is... Kelett bele alma, tejszines, vagy tejes-vaniliapudingos "rántás", vaniliacukor...És botmixerrel össze...Nálunk bevált, és nem emlékszem mekkorák voltak mikor ették, nekem Andris korábban evett mindent, mert nem szopizott sajna. Ha még korai, később feltétlenül próbáld meg! Amikor már fasirtozhattak, akkor azzzal ették, és imádtak! Lehet csinálok majd, biztos bejön, megint alig esznek....A vaniliát kifejezetten csípte a gyerekem.A másik a sütőtök volt. Bármilyen formában imádta....már utálja... Aztán volt idő, mikor csak kenyeret evett, hónapokon át! Nem könnyű velük! Próbáltál homeós cuccot? Esetleg itasd sokat azzal, amit szeret, egyszer éhes lesz!Ne aggódj!

Véleményeket szertnék, hogy mit vennétek meg szívesen egy bioboltba, és fitotékába, ha lenne, mire lenne kereslet?Köszi

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Sárának boldog felediket !!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
trapista
 
 


Hali!
Trapista: Nagggyon köszönjük, a kis féléves mindenáron csücsüléssel szerette volna megünnepelni a jeles napot, nagyon ügyesen felül, csak még előredől... Forogni már tud (hátról hasra, s most már vissza is), és mászó-rúgó mozdulat is akad újabban... Enni nem kér semmit, csak Tejet, bár kóstoltatom vele az almát, barackot, krumplit, de mindig mókás arcot vág, s kiköpi... Nagyon cuki, és továbbra is igazi Vigyorka... Pusz

Kép
Kép
yuta
 
 


Sziasztok Lányok! :D

Bocsi, hogy csak így betörök a topikba, :oops: de egy kis segítségre, infóra lenne szükségem azoktól az anyukáktól( láttam, hogy van egy pár) :) akik a Sződ- Neveleki részen laknak! Az a helyzet, hogy mi most szeretnénk oda költözni és van egy csomó dolog amit jó lenne megtudni mielőtt beleugrunk az építkezésbe... Annyit kell rólunk tudni ,hogy van egy 21 hónapos kisfiúnk Peti, és mellesleg most is itt lakunk Gödön az Oázisban. Ezért érdekelne, hogy milyen az élet gyerekkel a Nevelekben, illetve hogy hogyan oldjátok meg az orvos, ovi kérdést. Hova járnak az ott élő gyerekek oviba, Sződre vagy Gödre? Felveszik őket az amúgy is túlzsúfolt gödi óvodákba??? Gödről kijár a gyerekorvos (Vecserka) vagy nem? Mennyire gáz onnan a közlekedés? És még sorolhatnám....

Légyszi írjátok meg a tapasztalataitokat, nagyon fontos lenne!
Előre is köszi, üdv: Gabi

Gabika& PetiKépKép
77gabika
 
 


Tanusíthatom, hogy féléves Sára igazi vigyori Manó, nagyon cuki!! :D

Verus:
rizsital, zabital, biosütik/pékáruk, napkrém, fogkrém, teák, most ennyi jutott eszembe

Gabi:
Szia!!!
Orvos: nekünk sződligeti dokinénink van, aki kijön ha kell
hozzánk Vecserka és más sem jött ki Gödről
Ovi: nehéz bekerülni innen a gödi oviba, sződ meg ugye messze van, a helyzet rossz, de nem reménytelen (úgy néz ki, hogy Dorinát is felvették)
ha otthon vagy, akkor délben mindenképp haza kell hozni a gyereket
Iskola: nálunk a nagylány ide Gödre jár, szerintem itt nem olyan rossz a helyzet
Közlekedés: földút... árok nélkül... :(

Mi nagyon szeretünk itt lakni, nagyon sok kisgyermekes költözött/költözik ide, csendes hely egyelőre

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


Szia Tünde!

Köszi szépen a gyors választ!!! :D Akkor azért van remény az ovira... Azért kíváncsi lennék, hogy mikor lesz ott kiépítve az infrastruktúra...( út, csatorna...stb.) Amiket a neten lehet olvasni erről ,az nem túl bíztató... sajnos. Te tudsz esetleg erről valamit? Mondjuk maga a hely nekünk is nagyon tetszik és ha minden igaz a jövő héten meg is vesszük a telket. :lol:

mégegyszer köszi

Gabika& PetiKépKép
77gabika
 
 


Gabi!

Melyik részre jöttök?

Mindennek van előnye/hátránya:
csatorna: drága, de nyilván egészségesebb
út: most nincs nagy átmenőforgalom, hűvösebb van még nagy melegben is, ha lesz aszfalt, az kényelmesebb, de gyorsabban mennek az autók is...

Az óvodában most új Óvodavezető van, aki sokkal toleránsabb!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?