Sziasztok!
Elmentek a barátok.
A fiúk szunyálnak, így kihasználom a szabadidőt.
Zsu!
Üdv. újra itthon.
Képeket várjuk.
Köszönöm szépen a dicséretet.
Sarkam még nem fáj, kitudja mi lesz még...
Látod, nem hiába írtam én kevés rucit az első hónapra, mert úgy is kap az ember még hozzá.
Andi!
Most a 2000-es vagy a 3100-as méhszáj a "rosszabb", nem értek hozzá. Én nyuszi voltam, nem nézettem meg a dokival.
Gabcii!
Felfázásjellegű nekem is volt, akkor be is volt gyulladva egy kicsit. Ha sokáig tart mindenképpen nézesd meg. De sokszor egy kis kamillás öblögetés (lent) is jót tesz.
Hajni!
Hogy sikerült a szombati romantikázás?
Nekünk jól sikerült a hétvége. Ugyan már nem olyan, mint régen. Én néztem, hogy isznak, de a hangulat azért a régi volt.
Tegnap volt egy kisebb-nagyobb balesettem.
Tokajba indultunk, majd Tarcalra. De előtte még bementünk egy üzletbe. Kifele jövet, elestem. Manó fogta a kezem, másikban a túlélőtáska, többiek utánunk. Csak azt vettem észre, hogy a bokám kifordul (ami már törve volt) és már ösztönösen kéz előre, térd le. Szép pozitúrába érkeztem, remélem nem sokan látták a hátsó felem. Egy mélyedés vol a ludas a járdán.Szerencsére Manónak nem lett semmi baja, próbáltam, nem rántani magammal. Szegénykém, csak azért sírt, mert Én elestem. A bokám bedagadt, csuklómat érzem, na és a térdem... Hát ronda, rég volt ilyen szép sebeim. Ráadásul a többiek erősködtek, hogy nem elég a betadine, kössem is be. Ennek az eredménye, hogy géz beleragadt.
Míg az apáék buliztak a városban próbáltam itthon leoperálni. Fájt, de már túl vagyok rajta.
Tesóval minden rendben, apa fél, hogy meglátszik majd a gyereken (nép babona).
Akkor, már lesz szegényen égési sérülések, ütéséi nyomok, vágás, horzsolás, tehát minden.
Rólunk ennyi, bocsi, hogy ilyen hosszúlére vettem.
Rita!
Hogy vagy? Hogy haladtok?
Niki, Kat!
Ha elkülditek az adataitokat, beteszlek benneteket a táblába.
Ja és Kat, ha nem sikerül a kép kicsinyítése, küld el nekem, és én felrakom. Ha ok, akkor küldök mail címet. Szerintem mindenki kíváncsi rád, na és a nagy és kisfiadra is.