Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Elmentek a barátok.
A fiúk szunyálnak, így kihasználom a szabadidőt.

Zsu!
Üdv. újra itthon.
Képeket várjuk. :wink:
Köszönöm szépen a dicséretet. :)
Sarkam még nem fáj, kitudja mi lesz még...
Látod, nem hiába írtam én kevés rucit az első hónapra, mert úgy is kap az ember még hozzá. :wink:

Andi!
Most a 2000-es vagy a 3100-as méhszáj a "rosszabb", nem értek hozzá. Én nyuszi voltam, nem nézettem meg a dokival. :?

Gabcii!
Felfázásjellegű nekem is volt, akkor be is volt gyulladva egy kicsit. Ha sokáig tart mindenképpen nézesd meg. De sokszor egy kis kamillás öblögetés (lent) is jót tesz.

Hajni!
Hogy sikerült a szombati romantikázás? :)

Nekünk jól sikerült a hétvége. Ugyan már nem olyan, mint régen. Én néztem, hogy isznak, de a hangulat azért a régi volt.
Tegnap volt egy kisebb-nagyobb balesettem.
Tokajba indultunk, majd Tarcalra. De előtte még bementünk egy üzletbe. Kifele jövet, elestem. Manó fogta a kezem, másikban a túlélőtáska, többiek utánunk. Csak azt vettem észre, hogy a bokám kifordul (ami már törve volt) és már ösztönösen kéz előre, térd le. Szép pozitúrába érkeztem, remélem nem sokan látták a hátsó felem. Egy mélyedés vol a ludas a járdán.Szerencsére Manónak nem lett semmi baja, próbáltam, nem rántani magammal. Szegénykém, csak azért sírt, mert Én elestem. A bokám bedagadt, csuklómat érzem, na és a térdem... Hát ronda, rég volt ilyen szép sebeim. Ráadásul a többiek erősködtek, hogy nem elég a betadine, kössem is be. Ennek az eredménye, hogy géz beleragadt. :? :? :? Míg az apáék buliztak a városban próbáltam itthon leoperálni. Fájt, de már túl vagyok rajta.
Tesóval minden rendben, apa fél, hogy meglátszik majd a gyereken (nép babona).
Akkor, már lesz szegényen égési sérülések, ütéséi nyomok, vágás, horzsolás, tehát minden.

Rólunk ennyi, bocsi, hogy ilyen hosszúlére vettem.

Rita!
Hogy vagy? Hogy haladtok?

Niki, Kat!
Ha elkülditek az adataitokat, beteszlek benneteket a táblába.

Ja és Kat, ha nem sikerül a kép kicsinyítése, küld el nekem, és én felrakom. Ha ok, akkor küldök mail címet. Szerintem mindenki kíváncsi rád, na és a nagy és kisfiadra is. :wink:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ciripke!

Az augusztusi anyukáknál olvastam, még kép is van, nézz át hozzájuk. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Andi!
Látlak, tessék írni...:)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

sziasztok!
na, mi is itthon végre. ez az autóvásárlás már nem nekem való. csak ülünk a kölcsönkocsiban, és járkálunk mindenfelé, és egyikünk sem ért hozzá... mindegy, a héten talán lezáródik végre! 8) 8) 8)
én is szereztem még kölcsönbe cuccokat: kisruhákat: sok sok téli kb 62-68as cuccot (majd belenőnek), kiskádat tartóval haveroktól (ittam is náluk 3 fröccsöt izomlazítónak, de annyira, Jutta, nekem nem jött be.. és érdekes módon, az a bartánőm azt mondta, h ő a magneB6ot csak a 30ik hétig szedhette :roll: újabb kérdés).. és a nagymamámtól kértem hatalmas köntöst és két óriási és régimódi, de tökéletes dizájnú hálóinget :lol: irtó viccesek, de nem hinném, h akkor ez zavarna majd...

Jolka, vigyázz magadra, jó? nem kell ugrabugrálni :wink: tudjok, h nagyon vagány vagy, meg minden, de azért óvatosan!

Marek, én is fáradok. ma délután eddig feküdtem, és sztem egy kis vacsi után vissza is dőlök. nagyobb a hasam, mint az unokatesómnak 9 hónaposan (mutatott képet..öööö)...
de ez a cukros diéta bejön.. és elmentünk, vettük ma is diabetikus jégkrémet. olyat, mint múltkor. be is raktam az arcomba a felét kb :oops: :oops: :oops: de csak 24 gramm szénhidrát a fél dobozzal ;)

Tesco: a váci útiba "szoktunk" beugrani...
és üdv itthon újra Zsu!!!

Kép
an°°di

Sziasztok!

Zsu, üdv újra itthon! Örülök, hogy a paráidat nem vitted! :lol:
Nyugi, ha mocorog akkor minden rendben (szerintem).
Kérünk fotókat!!

Jolka, pont a táblit kerestem, hogy ki mikorra... köszi, hogy feltetted... Azért lassan még ezzel a szülés témával! Jó Rita kivétel! De mi illedelmesen várjuk meg a szeptembert, ez egy őszi babás topik!
Örülök, hogy pocira nem estél rá! Vigyázz magadra, no meg a többiek is!

Ciripke, nekem tuti jó lesz a tali Gödöllőig ki mozdulok azért is!
Már 4 fal fóbiám van, de ha ezt mondták, és én is így érzem biztonságban magunkat akkor ez van...
Jövő héttől kicsit jobb - barátnő / szomszéd egy hónapig ált. itthon lesz és Apuka is 1-2 nap itthon dolgozik, hétvégén meg minden nap jön valaki, csak elrepül ez a 3-4 hét!!

Marek, minden okés! Pihiztél, jobb kedved van?

Újabb hideg front közeleg, frontérzékenyek MagneB6 (borocska) elő és pihi!

Jutta

KépKép
jutta

Andi!

Görcsölt is a pocakod? azért próbáltad? MgB6 tényleg újabb rejtéy én eddig a 36. hétről tudtam, utána tényleg nem szabad, mert onnatól jönnie kell a görcsöknek, hogy szépen lassan eljussunk a szülésig! Ott már lassan mindegy...

Betsy babáját én is meglestem! Aranyos :lol:
Tudunk vmit a többi eltüntről?

Jutta

KépKép
jutta

Andi!
Akkor nektek is mozgalmas volt a hétvégétek. :)
Ok, igérem vigyázok magamra. :wink:
A balesett után én is megengedtem magamnak egy kis Tarcali bort. Hmm, nem volt rossz, de majd, talán pár év múlva újra ihatok egy pohárral. Ugyan anyukaként nem sok esélyem van, legalább 20 évig. :) Majd a srácok esküvőjén....

Tényleg Marek, hogy vagy?
Szédülés, még mindig az anti a hibás? Elmersz így menni tanítani,, vagy akkora lejár az 5 nap? Apukával beszélgetettek?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

:lol: :lol: :lol: Jolka, jajj, rosszul állítottam én ezt be :wink:

Kép
an°°di

Én nem tudok a többiekről semmit sem. Snézsanett és tontica az ikeres Mutiknál van. Andi biztos tud róluk valamit.
Ancsiék hazajöttek a nyaralásból, de még itt nem jelentkezett. :(
Lollypop, tuti a balcsi parton pihizik. :)
Zsuzsócival és cikoval mi lehet, nem tudom.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jutta, aha, keményedett rendesen. nem a feszülős, nőnek-a-gyerekek érzés volt, hanem a fájáselőkészítős, aminek vmi tulajdonneve is van.... :roll: :? 8) ilyen szokott lenni kb hetente 2-5ször, és hidegfront előtt. így pl most is...

Jolka, 20 évig nem iszol???? :shock: :shock: én rettentő rossz példát fogok mutatni a gyerekeinknek, asszem. bár itthon ritkán iszom.. ezt aszokásom talán érdemes lenne megtartani majd anyukaként is.. meg a szoptatás után... hát... akkor már mérne lehetne? :oops: 8) :roll:

Kép
an°°di

Tontica jól van, kicsit fáradtan és aggódósan, de nem vészesebben viseli, mint mi :D már képeket hímez a gyerekszobába. :D
Zsani, tudod, Marek, a soltvadkerti nagyon vékony csaj, is okés... egyformák a gyerekei és alig hízik a mázlista...

nem arról volt szó, h Móni benéz? vajon összefutottak Ebinccel? 8) :roll:

Kép
an°°di

Andi!
Fogok én is, de már nem lesz ereszd el a hajam... :) Irígykedtem egy kicsit, mert a barátok, addig pihiznek ameddig csak akarnak. Nekem fel kell kelni a a gyerekkel, kaját kell adni, nem feküdhetek le amikor csak akrok...De nics az a pénz ami miatt változtatnék. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

jaaaaaaaaaaa, h úúúúúúúúúúgy, így már érteeeeeeeeeem :D
nekem a fergeteg-parti épp most mondjuk nem hiányzik, de azért betábláztunk a barátnőmmel jó előre pár apukás estét... ;) meglátjuk, mi lesz belőle...
na, tényleg vacsi...
:arrow:

Kép
an°°di

Zsuzsóci is meg van. A szeptemberi anyukáknál van. :)

Én is megyek, később még benézek.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!!!
De jó, hogy mindenki megjött...! Kiv. Mónit és Timit, de ők igazoltan vannak távol.
Mióta volt ez a balhé, azóta apuka egy ideiglenesen egy kicsit jobban figyel rám, meg látja is, hogy nem igazán vagyok jól... Nem nagyon, de azért fájdogál a hasam, ilyen eddig nem volt...gondolom most kezdett el Bálint nagyon nőni és nem tudok lépést tartani...remélem csak ennyi. Meg láttam a szeptemberieknél egy újszülött babát, azóta minden este szülök, beindult a paragép nálam is. Ez nem jó, mert ezzel is lehet bajt csinálni....viszont most már komolyan vigyázok magamra.
Holnap még lesz egy húzós nap, aztán megbeszélem a fiúkkal, hogy átveszi őket apuka, nem akarok/merek többet tanítani, meg vezetni....
Viszont a holnapi nap az érdekes lesz...jön a hidegfront, ami már eleve szupi :cry: és holnap megyek vérvételre, méghozzá terhelésre, de valahogy be kell építenem a 4 órámba...szünetbe el kell rohannom a második vérvételre, aztán vissza..aztán hazarohanni, hogy odaérjek a fogorvoshoz...húzósnak ígérkezik, de lehet, hogy átrakom a vérvételt keddre, majd meglátom....

Na megyek, mert vendég jön, meg lassan apuka is hazajön a túráról....

marek

Sziasztok!

Zsu, üdv újra itthon :lol: . Gondolom, vágytál már haza :wink:
Képekre mindenki kíváncsi ám.
Jolka, nem semmi lehetett ez a zakózás :shock: . Az a lényeg, hogy neked sem és tesónak sem lett baja.
Marek, nagyon jól teszed, hogy vissza veszel. Ahogy megy az idő, egyre nehezebb lesz. Nem rémisztgetés, de én érzem marhára és egy hét alatt, is sok nyavaját beszereztem. lehet, hogy felfáztam télleg, vagy bacim van, de akkor a nőgyógyi csak észre vette volna... csütörtökön voltam.
A bokám meg...ÁÁÁÁ. Csak ilyen hülyeségeket tudok írni, úgyhogy inkább eldugulok.

Kép
Kép
gabcii

:cry: :cry: :cry: A kutyámtól most loptam el egy kisfecskét.... csak játszott vele, de jó játék volt, alig bírtam kivenni a szájából.... A nagyfecske meg fölöttünk keringett és nem tűnt annyira feldobottnak.... Szerintem nem éli meg a reggelt szegény :cry: :cry: :cry: Barbár dög... Kellett nekünk vadászkutya! Azt a kutyamegamacska :twisted: :twisted: :twisted:

Zsu
Várjuk a képeket...
Jolka
Jó, hogy semmi baj nem lett az esésedből.... De azért vigyázz!!!

Valaki hallott már arról, hogy árt, ha simogatom a pocakom??? Mer én állandóan simogatom, erre most volt itt egy barátnőm és rámszólt, hogy ne simogassam mert összehúzódásokat okoz :shock: Ez valami városi legenda...nem? :? Vagy van ennek valami tudományos alapja? Andi.... Mindentudó terheskönyved mit ír a pocak körökörös simogatásáról?? Nemcsak úgy szoktam egyébként, van, hogy felről le simogatom, van mikor leről fel, sőt extrém esetben teljesen szabálytalan dolgokat is képes vagyok művelni vele...Egyik se jó? :?

marek

Marek, Hajni is megmondta, h nem jó simogatni, mert beindíthatja a vége felé a szülést... én nemtom. még sosem szültem :twisted: 8) :? de simogatni sem szoktam, inkább csak rárakom a kezem a hasamra és várom, h jöjjenek a lurkók. és általában jönnek és mocorognak... de azért megnézem, hátha van róla vmi.
milyen extrém dolgokat csinálsz magaddal??? :shock: :shock: el tudok képzelni sok mindent, de nem akarok ötleteket adni, inkább írd le ;)

Gabcii, neked is a bokád? f*sza, mi? és fáj is? milyen nyavalyáid vannak? és milyen nődokid, aki látja a bacikat? :lol: :shock: :roll: :lol:

Kép
an°°di

nem ír semmit a hassimogatásról. de folytatódó szórakozottságról igen: és az nekem van is :twisted: hétvégén vagy tíz perce dumálok telefonon az unokatesómmal, mondom neki, h beugrunk hozzájuk vagy 10 percre. kérdezi, mikor, hát, mondom, megnézem, emnnyi az idő, de ... nem találtam a mobilom a zsebemben, és egyből arra gondoltam, h kiesett Dabason autónézegetés közben (jajj). még jó, h Apuka felvilágosított, h pont abba a mobilba beszélek épp 8) :? :shock:
:lol: :lol: :lol:
most ez van. remélem, a cukorral és ödémával együtt elmúlik szülés után. ja, meg ez az ismét jelentkező gázprobléma.. ehhez sem ragaszkodnék :oops:
megnézem, milyen opcionális utóvacsorák vannak... úgy kívánok egy kis tejet...

Kép
an°°di

Marek, minden este szülsz? ;) én tegnap éjjel tengerésznek öltöztem vmi utcai jelmezbálban, és mindenki megtámadott, és úgy irtottam őket, mint vmi videójátékban szokás. pedig olyat nem is szoktam. fröcsögött a vér.. (bocs). lehet, h én így készülök a szülésre? :roll:
Apuka jobban figyel... az klassz. ideiglenes 3 hónapra ez most elég. aztán meg ott lesz a fia. rá meg muszáj lesz figyelnie, nem? örülök, h jobb a helyzet. nálunk Apuka empatikus: ha nekem fáj, neki is, ha szédülök, ő is, ha melegem van, ő izzad jobban, és bár nem ödémás a bokája, de irtó jól esik neki lefeküdni :wink: édespofa. imádom. :oops: :oops:
vérvétel: sztem én is elmegyek holnap egy 1 órásira reggeli után. olyan hihetetlenül kíváncsi vagyok... de közben pedig nem is szeretném tudni. értitek, ugye? mint Jolka és a méhszáj... inkább meg sem nézetném.
fogorvos: mit csinál még?

Kép
an°°di

Mi a franctól indítja be a szülést a simogatás???? Ne máááá.... Én azt hittem, hogy ez csak valami legenda.... Akkor mostantól lekötöm a kezem, vagy nemtom.... vagy mindig berakom a farzsebembe, legalább eltakarom a farom....
Andi
Az extrém dolgokról más fórumokon szoktam csak beszélni :lol: Keress rá a neten... :wink:
Nekem látta a nődokim a bacit...bár előtte berakott egy ilyen fém cuccot, meg egy hosszú izét, amivel vérzést okozott, aztán pedig pár nap múlva már látta is a papíron, hogy hoppá itten baci van.... Egyszer fürödtem a tóban, gondolom akkor sikerült...vagy az már utána volt..? :? Az is lehet.... :roll:
Hívjatok gázszerelőt, Timinek is mondtam már, hogy a gázzal nem lehet viccelni.... :lol:

marek

Fogorvos??? Egyesével betömködi a lyukakat...nem ám egyszerre kettőt hármat....már rég végeztem volna...neeem.....egyszerre szigorúan egyet, majdcsak megunod és elmész magánrendelésre :lol: De én jól bírom, csak kicsit bosszant, hogy valószínű azért kapja a fizetését, hogy ezeket a dolgokat megcsinálja.....vagynem?

Megbeszéltem apukával, hogy holnap még én tartom az órát, de utána már ő, úgyhogy inkább kedden megyek vérvételre, meg ma elég sokat ettem, és ezzel az eredménnyel kell jelentkeznem szerdán a dietetikus néninél, nem szeretném, ha leb*szna, bár van rá esély, mert gyümölcsből szerintem kétszer annyit eszek egyszerre, mint amit lehetne :oops:

marek

Andi
Minden este koraszülök....sokkal rosszabb.... Most már elkezdek valami másra koncentrálni... Pl úgy szeretnék én is egy csomó embert lelőni álmomban, vagy szeretnék brazil szappanoperákról álmodni, vagy méhecskékről és pillangóról vagy mittomén... Egyéb ötlet, miről lehetne még álmodni a harmincadik hét környékén....? (csokitorta, krémes, vaníliafagyi és meggyes rétes kivételével persze)

marek

hehe, az álmokról van ám egyébként álomfejtés az 'okos' könyvben. asszem, kidobom. ja, nem, mert kölcsönben van... és azt is tudja, h be szokott dugulni a fülem :shock: :shock: :shock: hogy honnan????

kerestem az extrém szóval kezdődő topikokat, de olyan képeket dobott ki, h abbahagytam :oops: :lol: :lol:
gáz: gáz, ja, de ez van. és nincs ehhez illő képesítés. erre is rákerestem.
:D

lassan lépnem kell, mert Apuka frenetikus baromságokat nézeget neten videón, és megőrülök tőle... vmivel le kell foglalnom. csak olyan nehéz így, h kiesett az aduász... :oops: 8)

Kép
an°°di

Az extrém címszó alatt erre is találsz segítséget a neten....mer ugye ez mindnre jó....
Szerintem a férjem terhes...a telefonját kereste eddig, most az enyémet keresi, hogy meg tudja csörgetni a saját telefonját.... Vicces...szórakozott szegényke.... :lol:
Megyek segítek neki :lol: Holnap fogorvos után jövök. Vigyázzatok a hidegfronttal!!!! Ilyenkor nekem is gáz, meg aranyér, meg hasfájás, meg hátfájás, meg fejfájás, meg... nem sorolom.... :oops:

Jóéccakát!!!

marek

szerbusztok!
Nikit is láttam itt, de nem írt. no, majd holnap.
jóccaka!

Kép
an°°di

Sziasztok. :)

Hazaértünk, fáradt vagyok.

Betsynek gratula. :)

Hassimi:
állítólag oxitocint termel. Hogy mi igaz és mi nem ebből passzolom, nekem is többen mondták, h nem szabad a vége fele sokat. Pl. a dokim is. De, h mi a sok??

Zsu:
üdv újra itthon. :)

Jolka:
tessék mán vigyázni Magatokra. :)

Na, mára ennyi voltam, elfekszem, mert fáj a hátam, fáj a lábam, görcsöl a hasam.....

Jóéjt.
Vendég

Sziasztok!
Csak szólok, hogy látlak benneteket!
:lol: Ebivel nem futottam (még) össze.
Teljes intentenzitással nyaralok: alszom, olvasok, készítem Janka ágytakaróját, eszem, vásárolok (vettem egyen kapucnis felsőt! :lol: , meg mást is, naná, h Jankának, de azért magamnak is!).
És olyan lusta vagyok írni, h csak na!
Vigyázzatok magatokra! Olvasó üzemmódban leszek főként! :wink: Megússzátok a kisdoktorijaimat!

Kép
ermoni

Jó reggelt!

Móni
Jó nyaralást...!! Ma csak feküdj, itt ez a hülye front....ez a többiekre is vonatkozik...én most megyek tanítani...ma nem lesz megállás :cry: De úgy látom, Bálintot nem zavarja a front, baromi aktív a drága, csak a hasam ne fájna....!

Én még nem találtam egyen felsőt, nálunk nagyon kicsi a tesco :cry:

Este jövök, addig is mindenki pihizzen, holnap már jobb lesz....

:lol:

marek

sziasztok!

itt vagyok, jelentem egyben. Még.

jolka: hogy haladunk?? Hááát. Ahoz képest, hogy apa egyedül csinál mindent, ahoz képest szépen. A két új ajtó kivésve, és az egyik régi ajtó befalazva. Tegnap megcsináltuk volna a másik ajtót is, HA nem fogyott volna el a 3 zsák falazóhabarcs... Nem baj. Legalább apa pihizett egy napot. Jelzem ráfért szegényre. :)
Úgyhogy a mai feladatom, hogy szerezzek valakit aki elhozna nekünk 5 zsák habarcsot. Itt akinek van kocsija azt megkérhetném, csak mind idős bácsi, és egy ilyen zsák 40 kiló. Csórikám nem tom hogy hozná be nekem.. Töröm a fejem, de az agyam nem úgy működik ahogy kéne.. Talán egy kávé után.
Na megyek kiötlök valamit.

Ha nem jövök napokig akkor falazunk, és vakarom a padlóról a rászáradt habarcsot.. Néha benézek azért. :) De ha megyünk szülni akkor írok. Ha tudok. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

hellóó!
én is ébren. már virágokat is locsoltam. baromi klasszul aludtam/-tunk! ;) és mivel 2 napja nem horkolok, Apuka is frissebbnek tűnik..

Hajni, ma már jobb a hasad?

Rita, annyira szorítok, h sikerüljön befejeznetek szülés előtt!

Móni, szigorú pihenő! :D pont jókor, nem? nekem pl. egyáltalán semi kedvem dolgozni... pedig még vannak kötelezettségeim :? egyenfelső ügyében mindenki húzzon bele (ha akar) :lol:

na, megyek vmi ehetőt beszerezni...
aztán kicsi munka...
még leszek

Kép
an°°di

hát ma sem leszek kimagaslóan aktív. 8) voltam vérvételen, oké. olvastam ebből a suttogó titkai c. könyvből, amit kölcsönkaptam: nekem eddig tetszik. és valóban jónak tűnik a napirendes rész... meglátjuk. a csaj szerint nekem, mint ikerterhesnek, már hónapokkal ezelőtt elő kellett volna mindent készítenem, felkészülve arra az eshetőségre, h bennmarasztalnak a kórházban... :oops: még jó, h nem ;)
na, még egy diétás joghurt, aztán dolgozom valóban egy picit.

Kép
an°°di

Sziasztok!

No vmi aktivitás!! :lol:

Marek, szerintem párod is csak olyan, mint ált. a fickók, amíg nincs baj ill. jól érzed magad, túl komolyan veszik a "terheség nem betegség szlogent" ami igaz is, dehát azért az ember lánya - mégha nem beteg, "csak" terhes - kevesebbet bír... de lassan leesik neki is... :wink:

Rita, Lala jó fej meglásd! Megvárja míg befejezitek az átalakítást és még hagy egy pár napot neked szusszanni is! :lol:

Andi, a suttogó nekem is szimpi, főleg mert középutas - azaz a szülők érdekeit és a gyerek szempontjait is nézi, nomeg nem ír olyat hogy csak így vagy csak úgy lehet...
Bár hallottam olyat is, hogy fúúúj suttogó mert a tápszerezést reklámozza, ami hülyeség, mert csak objektíven leírja a 2 módszer előnyeit - hátrányait és nem ítél el mindenkit csak azért, mert nem tud/akar szoptatni.

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, mindetn azért még nem olvastam el, de tényleg értelmesnek tűnik a tartalom. a stílus enyhén kioktató, de az nem érdekel. az pedig nekem külön tetszik, h a tápszerrel kapcsolatban ilyen elfogadó, mivel elég nagy az esélye, h nem lesz elég tejem mindkét bringásnak (ma tekernek ezerrel)... és nem ettől lesz vki jó vagy rossz szülő, sztem..

jajjj, holnap reggel jön a védőnő.. totál elfelejtettem. :? még jó, h időben megnéztem. lehet,h itthon sem leszek... hehe

Kép
an°°di

Sziasztok. :)

Andi:
köszi jobb a hasam, de éjjel nagyon fájt. 5-7 percenként keményedett és a gyerek is mocorgott, sztem megfordult. De majd kiderül, ma megyek dokihoz. :)

Rita:
Lala biztos jó gyerkőc lesz, szótfogad és megvárja, míg végeztek.:)

Suttogó:
én még nme olvastam, de lehet majd megveszem. Bár, h mikor lesz rá időm...
Tápszer:
én nem fogok szoptatni, emiatt kapok hideget, meleget, így volt ez Marcinál is.Csak vele 3 hónapig tudtam, most meg az első naptól tápszeres lesz a tesó. Evvan. :roll:
Vendég

Áá, megint keményedek. Ez már nagyon nem vicces. Zabálom a Magnerotot. Lehet a reggeli takarítás nem kellett volna, de már olyan kupi volt.
Marcim nyaral, így azért pihizhetek egy kicsit. :wink:
Vendég

Hello Lányok!

Képek majd lesznek, főleg tájképek, mert amin rajta vagyok, legtöbbön csak egy nagy dinnyehas látszik, én meg valahol a háttérben, szóval rendesen cenzúráznom kell, nehogy valakinek még miattam éjszaka rémálmai legyenek :lol:

Andi, jókat álmodsz össze :lol: És azért, mert a hagyományos szex tilos most, azért apukákat még lehet kényeztetni kicsit, hogy ne csak az interneten keresztül foglalják le magukat. :oops: :oops:

Marek, szerintem ez a hassimogatásos dolog ez baromság. Egyrészt a has masszirozását külön javasolják sok könyvben, merthogy állitólag a baba is érzi és jó is neki. Azt meg pont tegnap olvastam, hogy a terhesség alatt sok minden termel oxitocint - lehet, hogy a simogatás is - de egészen a terhesség legvégéig ez nem indit be szülést. Én nagyon sokat simogatom a hasam, és nem vagyok hajlandó lemondani róla! :wink:
És örülök, hogy jobb otthon a hangulat! És tényleg pihizz mostmár!

Szegény Jolka, mik történnek veled! Tényleg szerencse, hogy Manót nem rántottad magaddal, de van az embernek ilyenkor már elég baja, az már nem hiányzik, hogy össze-vissza törje magát! Szóval vigyázz magadra.

Rita,hajrá, kitartás, ügyesek vagytok, hogy igy az utolsó időben ennyi mindent megcsináltok!

És Móni, ha még olvasol minket, akkor jó nyaralást és pihit! Bár most itt a hideg, azért pihenni most is lehet, aztán 1-2 nap múlva elvileg visszajön a meleg is! :wink:
Ja, és nem vettünk semmit Pannának kint, mert egyrészt sajnáltuk az időt vásárlásra, másrészt Timi kálváriája az etetőszékkel megijesztett. Belegondoltunk, hogy ha valami van a babakocsival, akkor 400 km-t kéne menni, hogy a garanciát érvényesitsük, szóval köszönjük, de nem! Nektek még csak-csak, mert csak Bécsig kell menni, de inkább ne legyen semmi!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Hajni, miért nem fogsz szoptatni már kezdettől fogva?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu, pont meg akartam kérdezni Hajnitól...
és Te? mire jutottál a szoptatással kapcsolatban?

Kép
an°°di

Zsuzsa:
mert a vesémmel gáz van, a terhesség előhozza és szülés után rögtön olyan gyógyit fogok kapni, amivel nem szabad.
Marcinál megvártuk míg előjött a baj, így 3 hósan választottam el, most nem kockáztat a doki.
Vendég

én leléptem, Lányok. jogsit kell intázni, meg autót nézünk már megint...nagyon szorítok már magunknak is... és jó lenne, ha vmilyen cipő rámjönne 8)
pihenjetek sokat!
este jövök!

Kép
an°°di

Sziasztok!

Látom ma belehúztunk az irogatásba! Bár a hétvégén én sem szoktam ráérni….

Cirpike! Én szívesen rész vennék egy talin, már ha mehetek én is, mint új tag köztetek. Már ha meghívtok. :oops: Nekem is csak ez a hét jó. Ja, és ahogy elnézem, én utánad fogok szülni, az utolsó befutók között, hacsak öcsike nem akar előbb kibújni (remélem nem).
Jolka, épp kérdezni akartam akkor küldök adatokat. Köszi!!!! Nagyon ügyes vagy! :wink:
Nagyon sajnállak, hogy elestél. Nekem is nagyon kell vigyáznom, mert a bokám nagyon gyenge, mostmár a térdem is (balesetem volt vele). Előző terhességemnél én is elestem, de majdnem az úttest közepére, úgy másztam fel az útpadkára, hogy ne üssön el az autó. Akkor be is mentem a kórházba, nagyon megijedtünk, de a piciket szerencsére nagyon jól megvédi a burok és a magzatvíz. Egyébként anyukám szerint csak az első 3 hónapban ért ütések látszanak meg az újszülötteken, nekem is van egy ilyesmi folt a hasamon. Anyukám, a pocakját verte be anno…..

Zsu, üdv neked itthon! :lol: :wink: Gondolom a Balcsinál voltatok. Kicsit még mindig lemaradásban vagyok….

Ááááááááááá nem hiszem, hogy a pocisimizés beindítaná a szülést!

Andi! Arra gondoltam, hogy szüljünk egyszerre! Valahogy olyan jó lenne egy ismerős, és ugye te is Istvános vagy! Mit tervezel, milyen szobát szeretnél? Én 3 ágyasba kerültem legutóbb, az nagyon jó volt! Ki tudja???? Még összejöhet!

Gergő hamarosan felkel! JA, kijött neki a 12. foga! És rendesen beindult "dumálás" terén. Sokszor eldobom az agyam, miket mond. Szinte mindent próbál utánozni, annyira édes!!! :P

Jó pihit ebben az esős időben! nekem sajna főznöm kell.....

Kép

Kép
katherina

Sziasztok!!!
Én is vagyok...túléltem a fogorvost, de lesz még néhány köröm, bár most elmegy szabadságra....

És érzékeny búcsút vettem a fiúktól, megtartottam ma az utolsó órámat...mondtam, hogy holnap még lehet, hogy én leszek, de mire elértem a buszhoz bőrig áztam, a buszon majd meg fagytam és mire hazaértem megint fájt a hasam....nemtom mi van, de nem tetszik nekem ez a hasfájás, úgyhogy inkább menjen az uram és tartsa ő a holnapi órát is... nem minden csoport venné ezt ilyen lazán, de ők csak azt kérdezték, hogy elviseli a zoknikat?....mondtam, hogy el, úgyhogy most már nem aggódnak... :lol:

Zsu
Jó a tájkép, csak az maradjon a háttérben, előtte meg legyen egy nagy pocak....

Tőlem ma újra megkérdezték, hogy ugye nincs már sok időm hátra...majdnem beszóltam....másfél hónap alatt fél kilót sikerült fogynom és erre azt kérdezik, hogy mikor megyek már szülni??? Kapják be....mér nem lehet megérteni, hogy a pocak mérete az adottság...akármilyen diéta mellett ekkora lenne a hasam, esetleg a seggem lenne kisebb.... de ugye a szülés időpontját nem a segg körfogatából számolják.... :lol: Mér kell az embert ilyennel b*szogatni de komolyan :?

marek

Marek, én már több, mint fél éve járok fogorvoshoz, mert sajna volt még pár amalgámos tömésem, azokat áttömettem porcelánra. Maszekhoz járok, és ő is csak egyet csinál egyszerre. De én örülök is neki, mert 1 fog 1 - 1,5 óra. Nem tudnék 2-3 órát ott ülni. Pont 2 hete végeztem a teljes fog generállal, a végén én is megtetéztem egy fogkő leszedéssel. Még sose kellett csinálni, most is alig volt, de azt akartam, hogy végre minden szép legyen. Nem volt kellemes, de túléltem. Majd még egy fogfehéritést akarok, de azt terhesen nem lehet, meg anyagilag is húzós. Igy is egy kisebb autó ára benne van a számban...asszem igy szokták mondani :lol:
Ezt a zoknidolgot nem fogtam :shock:

Kat, a Wörth-i tónál voltunk, kicsit kisebb, mint a Balcsi, de annyival tisztább is :lol:

Hajni, ezt a vesedolgot sajnálom :cry:

Andi, még mindig tartom magam, hogy nem akarok szoptatni, de még ez változhat, ki tudja.
Nagyon drukkolok, hogy végre sikerüljön már ez a kocsi dolog!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Látom mostanság aztán beindultak a görcsölgetések!! Csajok azért erre még figyeljünk és pihizzünk!

Hajni, mi volt a dokinál? Hogy fekszik a baba?

Andi, vettetek végre kocsit? Remélem lassan sikerül!

Zsu, képeket! És ne spórold le róla magatokat!!

Kat, mi ez a folt sztory? Vmi népi babona?

Marek, a dokiért nem irigyellek! Cukkerra holnap mész? Ja és az órákat felejtsd el, ha már nem megy!

Rámtört az álomkór! Délelőtt is, délután is bealudtam, ez a fronttól van?

Jutta

KépKép
jutta

Csajok, annyit mondjatok már meg, hogy nektek van olyan, hogy egyfolytában 3-4 órán keresztül megállás nélkül mocorog a baby? Mert nekem ezt csinálja, és néha kifejezetten durván. Napközben szinte alig pihen.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Na, megjöttem.

Lillám megint Lilla. :) ( nem hiszek ém én senkinek így mindig megnézetem. 8) ). Fejvégű, igaz nincs beékelődve, de legalább fejjel lefele van. :lol: És már nem nagyobb, szval alig nőtt most a 4 hét alatt, így tán nem lesz óriás. :)

Zsu:
igazából nem gáz, mert 14 évesen kezdődtt, akkor eltartott 2 évig, utána 1 év szünet, majd újabb 1 év...
Azóta nem volt vele gond, míg a terhesség nem hozta elő újra.
Szval most ezért kezeljük és reméljük többet nem is jön elő.
Te miért nem akarsz szoptatni? Lemaradtam valamiről?
Amugy én sem bánom, emlékszem Marcinál mi volt, meg sztem nem is volt jó a tejem, a gyerek folyton rámokádta. Áll. elsorvadtak a mirigyek vagy mi...Szval nem okoz lelki törést na... Szar anya vagyok mi? :oops:
Vendég

Sziasztok!

Most találtam rá erre a topicra.
Szabad csatlakoznom hozzátok?
Vendég

Ja, és Marek, ezeket a nagy has beszólásokat ne szivd mellre. Nekem még anyukám is elájul, hogy mekkora a hasam, pedig 2 gyereket szült, és a képek alapján bazi nagy hasa volt, dehát rég volt az már :lol: Szerintem nálunk, törpéknél ez még szembetűnőbb.
Terhesség előtt én is minden kismamán ájuldoztam, hogy mekkora hasuk van.
A férfiak meg aztán külön állatfaj ilyen szempontból. Na ők tudnak a legjobban megdöbbenni. Nyaralás alatt a strandon engem úgy bámult mindenki, mintha legalábbis UFO-t látnának. Bár végülis úgy is nézek ki :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Hajni, az azért jó, hogy Lilla nem változtatja havonta a nemét :lol: :lol:

Szóval akkor ez a vese dolog ez nem vészes és nem állandó ezek szerint, csak oda kell rá figyelni. Igy akkor más.

Ezért nem vagy szar anya...ha igy nézzük, akkor én viszont az lennék? :roll: Nem volt róla itt szó, csak a talin, én egyszerűen idegenkedem ettől az egész szoptatástól. Nehéz elfogadni, hogy eddig más funkciói voltak ezen testrészeimnek, és most egy kisbaba a szájába fogja venni és ebből fog enni. Tudom, barom vagyok, merthát ez igy a legtermészetesebb a világon, és mindenki igy csinálja, blabla, de engem ráz a hideg, ha rá gondolok.
Nade lehet, hogy van egy hormon, ami azért felelős, hogy ezt az érzést addig megváltoztassa bennem :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?