Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok.
Megint itt vagyok. :oops:
Most beszéltem Jucival,kicsit kivagyok! Nem akar enni Csenge és állandóan kiveri a kanalat az ember kezéből! :evil: :evil:
Persze éjjel meg 2-3x felkell és enni kér.Nem tudom magam kialudni! :? :? :? Már próbálkoztam mindenféle kajával.Darabos,pépes,szilárd,folyékony!
Egyedül vagyok az anyosom is csak neheziti a helyzetem mert beletömi a kaját a gyerekbe!Már nem szeret beleülni az etető székbe! Nem tudom mit csináljak???
Na mindegy majdcsak megoldodik ez a dolog!
Köszi,hogy meghallgatattok!
Mindenkinek szép napot! :D :D

És valaki nem tudná megmondani,hogy tudok képet felrakni?
Már mindent kipróbáltam! :D :D :D :D :D
brimo
 
 


brimo
Próbáltad már, hogy adsz valami játékot a kezébe amivel lefoglalja magát és akkor lehet etetni. Nekem mind a két fiúnál bevállt ez a módszer. Én kanalat fakanalat valami konyhai dolglot szoktam a kezébe tenni ha hadonászik és mindennel foglalkozik csak a kajával nem.
Nem lehet bogy még mindig nagy a kép mérete és azért nem fogadja el? Kiír valamit amikor megpróbálod felrakni?

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Köszi Zsuzsa a tanácsot,ezt már próbáltam.
Most délután azt csináltam,hogy leűltem vele a földre a játékokhoz és közben beletukmáltam gyümipépet(100ml).
De anyosom mindig etetni akarja mindenfélével.Most azt találtam ki nem kap enni semmit egy pár óráig és akkor biztos éhes lesz.
Eszeget pufasztot rizs,kukorica,köles,buláta.
Lehet az a baj nem éhes tőle.
Tudod most éjjel nem tudok felkelni hozzá mert gipsz van a lábamon és anyosom unja már,hogy neki kell felkelni hozzá.
De ma éjjel én fogok vele aludni,nekem nem teher megetetni.
Biztos azért kel fel mert éhes! De mit csináljak.
Mindegy majd próbálkozok. :cry:

A képet már lekicsinyitettem és mégsem tudom felrakni.Azt irja ki 6kb nál nem lehet nagyobb az avatar? vagy valami ilyet! :twisted: :twisted:

Szia Timea
brimo
 
 

 
 

Na talán felraktam a képet.
Mostmár látjátok ki vagyok! :lol: :lol:
Sziasztok Timea! Kép Csenge baba

És ő az én haramia kislányom! Csenge! :lol: :lol:
brimo
 
 


Kéz csókolom a hölgyeknek.

Örömmel jelentem, hogy ha az Istenke is úgy akarja, akkor holnap együtt lehet kedves kis családom :) ! Jönnek haza a lányok!

Felrakok pár friss képet drágaságomról, valamint szeretnék még pár szót mondani, amit a születés napján nem tettem meg.

Szeretném megköszönni azt az áldozatos munkát és kedvességet amit kedves szomszédasszonyunktól - egyben Péterfys csecsemőstől - kaptunk. Ő nem más mint Csordás Andi, aki akkor reggel végzett munkájából amikor mi nekiláttunk Livikém érkezésének. Andi nem ment haza a családjához, inkább az egész napját velünk töltötte, és ő volt az aki a születés első pillanatától kezelésbe vette Livikémet. Köszönöm neki a ránk fordított energiáját és kedvességét.

Szeretném még megköszönni a szülésznőnknek Hortobágyi Lillának, aki fiatal kora ellenére nagy-nagy szakértelemről és odaadásról tett tanúbizonyságot. Ha még egyszer szülni kellene drága feleségemmel, akkor azt hiszem mindkettőjüket felkérném arra, hogy mindvégig velünk legyenek.

Egyben megragadnám az alkalmat, hogy elbúcsúzzak a hölgyektől, holnaptól kedves Ágnesem visszaveszi a szerepét és ő fog napi beszámolót tartani számotokra. Üdvözlök mindenk kedves topik lakót, jó egészséget kívánok nektek valamint családtagjaitoknak.

Ime a képek: Kép Kép Kép Kép

Üdv: K-roy
csné
 
 


Drága Eszterem!
Dehogyis haragszom, egyszerűen csak bambus voltam, ne haragudj. Elolvasom mindig a hozzászólásokat, csak annyi mindent szeretne az ember írni egyszerre, hogy egy-két dolog menetközben kimegy az ember fejéből. :(
Persze, tudom, már kibeszéltük a skorpió adottságokat... igazad van, ezért is írtam, hogy tisztelet a kivételnek, nem mindenki egyforma hál' Istennek. Csak tudod, nekem vannak negatív tapasztalataim. De a fene se bánja!!!

Karcsi!
Nagyon-nagyon édes a kis jövevény!!! Milyen helyes, 2 nap után már annyira kis emberi!!! Annyira boldogok lehettek!!!
Holnaptól pedig nagyon-nagyon várjuk Ágit!!!

Bufo!
Igen, rátapintottál a lényegre!!! Anyósomnak sem volt fenékig tejfel, sőt! Apósom nem tudott mellette lenni sokat a várandósság idején és az első fél évben sem, mert dolgozott egy jó messzi országban. :(
Azon kívül volt még sokminden... magából indul ki, hogy ő is megbírkózott vele, és ezért én is majd biztos megoldom.
Azt hozzá kell tennem, hogyha megkérném őket, biztos, hogy repülnének segíteni.
De az tuti, hogy nem hallgatom el a nehézségeket, és nem fogok kényszeredetten mosolyogni, hogyha nincs olyan kedvem, stb. Köszi a tanácsot, ezeket tényleg meg kell fogadnom!!!

Erzsike!
Ez a védőnő! Hozzánk is jön majd szeptemberben. Hál' Istennek nagyon szimpi a hölgy, már több, mint 1 éve járok hozzá, és mindig nagyon készséges. Elvileg akörül bemutat az aktuális gyermekorvosnak. Kíváncsi vagyok, milyen lesz!

Koda!
Na, már aludt 5 percet?! Ez azért szuper!!! Igaza van Bufonak! Ez után már jön a 10 perc, és egyre több!!! Jaj, bár így volna! Szegénykém, de nehéz lehet!

Lányok, de irigyellek benneteket, hogy mentetek Ágihoz! Ha olvastam volna hamarabb a hozzászölást, talán én is el tudtam volna menni. :(

Köszönöm mindenkinek a kávés tippeket, igyekszem a jövőben tényleg nem parázni tőle, és meginni néha napján egy kicsit. Talán tényleg csak segítene.

Jaj, elfeledkeztem a sütiről a sütőben, szaladok!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!
Na történt egy kis jó dolog.
Csenge 19h-kor megevett 180ml kaját krumpli,meggyel és egy kis csirke ezt turmixolva.
Utána kb 20.20kor ment aludni és még tápot evett 140ml.
Nem örülök,hogy este eszik csak de nem tudok mit csinálni.
A popsija kicsit piros lehet a foga is jön mert van ám neki már 8!
És mindig egyszerre jön kettő.
Meg még a meleg is!
Csak kicsit tul aggodom!Megyek én is aludni mert reggel megyek a korházba kicserélik a gipszemet és korán kell kelnem.
Mindenkinek köszönöm a kedves szavakat és ha nem baj jönnék hozzátok!
És milyen gyönyörű baba Livike!
És Karcsi milyen jó,hogy igy tájékoztatt benneteket!
Mindenkinek jó éjszakát kivánok! Kép Kép
brimo
 
 


Sziasztok!

Brimo! Légy üdvözölve köztünk. NAgyon édi a kislányod.
Kajaügyben én még teljesen analfabéta vagyok sajna...

Voltunk Eszterrel Áginál. Lányok Lívike csodaszép. Végig tündérként viselkedett, csak egy picit sírdogált. Ági is jól van, ma kapott méhösszehúzó szurit, mert egy kicsit lassabban megy mint kellene.

Eszter! Köszi mégegyszer a gatyókat. A farmert mintha rám öntötték volna és még kényelmes is. A másik sajna nem jó, nem tudom azt ki szabhatta, de nem biztos hogy látott előtte kismamát... VAgy nekem van nagyon elfuserált alakom.

Zsuzsa! Lassan majd visszaszolgáltatom a ruhákat, nagyon jó szolgálatot tettek, csak már egyik se jó rám... Az egyik térdgatyát annyit hordtam, hogy kikopott a fenekén az anyag...

Jó éjt mindenkinek (aki meg még ilyenkor áll neki a házimunkának, annak jó munkát)! Puszi
verzsike
 
 


sziasztok!

Kroy köszi a tájékoztatást és a képeket olyan szuper ugy örülök neki hogy minden nap kapjuk a hireket!köszi köszi holnap még nem (mert hát legyen nyugodtan együtt a kiscsalád) de azért holnaputántol már várjuk ágit!

Juci megzabálhatom a kislányod?amit timi rakott fel képet hát egyszerüen imádnivalo pofit vág te meg nagyon csini vagy!

Timi üdv a csapatba nagyon szépszemü kislányod van!lehet ám hogy a meleg miatt nem eszik ilyenkor mi is kevesebb kaját kivánunk!pl nálunk volt olyan hogy nimike itthon(németbe) evett egy csomot de semmit nem ivott magyarba meg pont forditva volt!ugyhogy lehet hogy csak nincs étvágya

Jajj csajok olyan szörnyü carul vagyok!Hosszu történet és bocsi hogy nektek panaszkodok de kivagyo nagyon és ki kell irnom!
Szoval babysitterkedem két honapja egy 5honapos baba meg egy két és fél éves kisördög és megbeszéltük a csajjal heti 2*4 ora az 200euro!az elsö honapba nem kellett mennem két hétig (de aztán orákba potoltam a hiányzást) kaptam 100eurot mert mondta csaj elsö honapra ennyit ad!aztán most ebbe a honapba 32ora helyett már 60nál vagyok és a barátnömék ma kikérdezték a csajt hogy hogy fizet nekem(mintha semmit nem tudnának) és a csaj azt mondta hogy megbeszélte velem hogy 3honap proba idö(erröl szo sem volt nem beszéltünk semmi ilyet) és 100euro elsö 3honapba!magyarul megint kiakaarta nyomni a szemem 100euroval pedig nem hogy kétszázat de négyet kéne adnia!aztán még pofátlanul eldicsekedik a barátnömnek mikor megkérdezi hogy hogy hogy minden nap megyek erre a csaj hát akkor jön amikor hivom magyarul ugrok neki,a gyerekek imádnak én is öket!ezt mind a csaj dicsekedte és ilyen bunko hogy 3honapig minden nap menjek 100euroért?hát ne nézzen már hülyének meg meg se beszéli velem és azt mondja igy állapodtunk meg?áááá kivagyok összevissza irok!csalodtam kihasználtak átvágtak és gondolom még én is leszek a telhetetlen ha felmondok mert csak ennyi fizut kapok!basszus mindenki hülyére vesz én meg eddig kerestem a kifogásokat(amikor barátnömék mondták hagyjam ott kihasznál stb.) én naiv marha hogy bizti kevés pénzt kapott azért adott 100at elsö honapba meg ilyesmi!hát nem kihasznált ennyi!wááááá orditani tudnék!ne haragudjatok hogy a gondomat a nyakatokba zuditom de tényleg muszáj volt leirnom

millio puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Muszáj vagyok gyorsan elújságolni, hogy drága kicsi lányom estére nagyon beindult!!!

Olyanokat mocorog! Nem rugdos nagyokat, hanem - szerintem a lábacskájával - jön-megy odabent, annyira édes érzés!!!

Talán olyan lesz, mint a szülei, éjszakai bagoly?!

Jó éjt mindenkinek, holnap jövök!!!

KépKép
titi_27
 
 


Jó reggelt!

Titi! Akkor ugye megnyugodtál, h semm baja a bébinek!? Csak pihizett egy kicsit tegnap előtt...

Juci! Nagyon szupik a képek, látszik, hogy az ember hiába változik, mégis önmaga marad.
Nem csodálom, h nálatok jobban szeretnek a lányok, ha otthon be vannak fogva itt meg nem kell segíteni... Tizenéves korában a bátyám is mindig azt tervezte, hogy szakmunkásképzőbe jár, hogy mielőbb dolgozhasson pénzért és elköltözhessen otthonról, hogy ne kelljen apukámnak segítenie. (Mondjuk halálra nem kellett dolgozni magunkat, csak ő rettenet lusta).

Mi jól vagyunk, azt hittem tegnap reggel, hogy hú milyen szép már a lábam, mintha nem is lenne dagadt, megpróbáltam cipőt húzni, de persze nem ment...
Tenap nap közben végig nyilallásokat éreztem a hasamból lefelé, jól meg is ilyedtem, de éjjel már nem, meg még ma se. Ha meg bepánikolok, csak visszakeresem Ági óriás pociját és egyből lenyugszom, hogy az enyém még sehol sincs ahhoz képest...

Ma jön a tesóm délelőtt, megy Franciaországba egy hétre, ő is ráparancsol a babára, hogy várja meg... Utána várom a szekrényt, este meg megyünk haza Kecskemétre. De addig még úgyis benézek...

Puszi
verzsike
 
 


Sziasztok!

Virág
Hát ez több mint bosszantó. Bármennyire is aranyosak a gyerekek ne hagy hogy kihasználjon ez a nőszemély. Állj elé és mond el, hogy ez meg ez volt az egyezség és tartsa magát ehhez. Vagy csak az előre megbeszlt időt teljesítsd.
Remélem rendezni tudod a helyzetet.

Titi
Na akkor jól sejtettem az anyósod miért viselkedik így. Szerintem tekintsd őt partnernek oszd meg vele a félelmeidet és kérd ki a véleményét, ő hogy csinálta mit tenne a helyedben, ez mindig bevállik, mert fontosnak érzik magukat. Ja és persze közben ne felejtsd el a panaszkodást. Sok sikert! :D

Juci
Értem a hátterét a tesó dolognak, de soha nem lehet tudni lehet, hogy bevállik e a jóslat. :)
Én/mi egyenlőre nem tervezek/ünk 3. gyereket. Sőt ha Áron 2 éves lesz visszamegyek félállásban dolgozni. Persze szeretnék kislányt, de nem mindig jön be amit a szívünk kíván.
Úgyhogy egyenlőre jegelve a dolog.
Jaj de jók a képek kicsi és nagy Juci nagyon eredeti.

Verzsike
Örülök, hogy eddig is jók voltak rád a rucik és hasznát vetted.
Hogy állsz már minden megvan amire neked és a babának szüksége lesz?

brimo
Nagyon huncut szemű a kis csenge. :wink:
Ne aggódj az evés miatt hidd el lesznek még hullámvölgyek, de a gyerekek tudják mennyi elég nekik. Nem úgy néz ki a kicsilány mintha éhezne. Ha nem eszik inkább hagyd rá hidd el be fogja pótolni. Ja és a te lányod mond meg az anyósodnak, hogy mit szeretnél és miért, nem hiszem hogy rosszat akarna az unokájának.

Eszter
Na mi a helyzet még mindig szemétkednek veled a melóhelyen?
Tényleg arról nem is meséltél, hogy Bálintka hogy fogadja a pocakosságod?

Mi Áronnal ma megyünk (remélem az utolsó) neurológiai vizsgálatra. A gyógytornász Eszter már nem jár egy jó ideje , bízom benne, hogy ezt a dokinéni is így fogja látni hogy nincs már szükség rá.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


K-roy
Jaj hát a legfontosabbat meg kifelejtem. :)
Mentségemre legyen mondva, hogy kb 30percig írtam az üzit, mert mindig volt valami a gyerekekkel ami miatt meg kellett szakítanom.
Na a lényeg, hogy örülök, annak sikerül hazamenni hamarabb és együtt lennetek. Csodás de fárasztó időszak elé néztek Élvezzétek ki, mert hamar elröpül.
Puszi a lányoknak, várjuk Ágit ha lesz ideje jönni, de szívesen látunk téged továbbra is. :D

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


sziasztok!

még mindig forrok pedig este ittam nyugtato teát is de csak fél orára hatott!az a baj hogy nagyot csalodtam és erre nem is száámitottam!nagyon bánt a dolog!mert én azt hittem elsö honapba azért ad 100eurot mert két hétig nem voltam hiába az orák és most meg azt állitja hogy megállapodtunk hogy 3honap proba idö erröl szo sem volt!meg mondta oké hogy nyáron többet kell mennem de akkor miért nem ad többet?meg még ö dicsekedik velem hogy milyen elégedett és lehet meggondolja és ad ebbe a honapba száz helyett kettöt!jajj nagyon ki vagyok!bögnék szivem szerint!mindig mindenhol tul akarom teljesiteni magam mindig mindent jol akarok csinálni és ez a hála!Nekem meg az lesz a hálám hogy ott hagyom szo nélkül amint kifizet!a barátnömék már a multhonapi 100euro ota mondják hogy szoljak a csajnak huztam halasztottam barátnöm kikérdezte és erre tessék kiderülnek ezek a dolgok!vááááá

Kicsi hát ez a kép tök joooo hihi!már akkor is tudtad mi hogy szinésznö leszel és muszáj ilyen jol pozolni:))
Eddig azt hittem dudika csak illésre hasonlit de hát mindig igy járok mikor meglátom a szülök kiskori képét rájövök tévedtem

Verzsike mikor kapunk poci fotot?Lassan mész szülni és én még csak egy képet láttam meg a talisakat!lécci lécci rakj fel nekem képet

Bufo hát a nagy konyhatündér nem fözött tegnap semmit!tejberizst ebédeltünk nimivel mert azt kivántam este meg hideget!de ma potoltam a hiányzást és már kész a bolognai spagettim meg a tiramisum

na ennyi telett most tölem mert mindjárt jönnek barátnömék és még van ezer dolgom!
puszi mindenkinek este jövök

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, ennyire van időm.

Mindenkinek köszi mindent, tényleg, a drukkokat, a gratulációkat, a látogatásokat, meg a segítségeteket! Olyan aranyosak vagytok, szinte könnybe lábad a szemem.


Itthon vagyunk, Zsolti iszonyú féltékeny, nem tudom, mit csináljak vele.

Ágika éjszaka nem igazán alszik (bár a mai kivétel volt, le is kopogom), így elég fáradt is vagyok.

Segítségem csak a nagymamám van, ő itt van délelőtt, de Zsolti csak az ölemben hajlandó ülni és hisztizik, így a kicsivel nem is tudok igazán foglalkozni. Emiatt még sz@r anyának is érzem magam.

Otthoni helyzet: semmi jó, inkább csak rossz. Egyedül vagyok, semmi igazi segítség a részéről.

Teszek fel nektek négy friss fotót (az egyik még a kórházi "hivatalos" fotó, azt nem sikerült jól feltennem).

Kép

Kép Kép

Kép

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Túl vagyunk a neurológiai vizsgálaton. Nagyon szupi nem kell tovább a torna azt mondta a dokinéni is, de szeretné még látni egyszer amikor már önállóan, stabilan jár.
Ahogy hazaértünk ebéd a gyerkőcöknek és most mind a kettő alszik.
Képzeljétek Áron nem volt hajlandó megenni a bébikaját köpködött fújjogott elfordította a fejét, nem értettem miért. Közben Dávid szépen ette a rakottkrumplit. Miután már két kanállal rámfújt elarktam a kajáját, azt gondoltam megrémül,hogy nem lesz mit ennie, de nem széles vigyorral fordult Dávid felé és cuppogott nyammogott neki. Így szedtem ki neki is és láss csodát minden gond nélkül megette.
Kezdem azt hinni a néha nem evése inkább annak szól, hogy ő is abból kér amit mi eszünk.

Virág
Ne húzd föl magad annyit nem ér az egész. Tudom jól jön a pénz, de hidd el találsz máshol is ilyen munkát és legalább ott nem vágnak át.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Mesi

Jaj de örülök, hogy írtál. Bevallom már nem mertelek zargatni újabb üzenettel, mert tudom, hogy most mindig van mit csinálnod.
Nagyon tündéri a lánykád, és milyen sötét haja van.
Zsoltikához most sokkal több türelem kell mert nehéz ám azt elfogadnia, hogy most már van más is akivel anya foglalkozik. Nehogy azt érezd rossz anya vagy, mert Ági keveset kap belőled, hidd el ő még nem érzékeli ezeket a dolgokat. Ha tele a hasa és nem alszik, de nincs időd vele foglalkozni ráadásul csöndben van az még nem jelenti azt, hogy elhanyagolod. Nálunk is sokszor volt ez, jól elvolt a kisányban ébren míg én Dáviddal játszottam. Kétfelé képtelenség szakadni így sajnos fontossági sorrendet kell tartani mindig az a gyerek élvez elsőbbségat akinek éppen nagyobb szüksége van rád. Hidd el nemsokára jól fog ez működni csak az elején rázós. Zsoltika is szépen belejön, csak legyél hozzá türelmes, ami ilyen fáradtan igazán nagy kihívás.

Sajnálom, hogy a párod továbbra sem embereli meg magát, főleg azután, hogy elmondtad mik a szándékaid. Azt hinném, hogy most legalább töri magát, hogy megtartson titeket.

Aranyos a nagyitól hogy legalább délelőtt besegít, ez is több mint a semmi.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok,

csak gyorsan jelentkezek, hogy itthon vagyunk, és a királylány elfoglalta az őt megillető helyet! :)

...amint lesz időm és összeszoktunk a bébivel visszaolvasok mindent és irok is majd nektek!

Amint tudok, jövök!!!

Puszi,
Ági
Nagyon köszi mindenkinek a gratulációkat, és az sms-eket is, meg hogy meg is látogattatok!!!
Szeretlek titeket és jó hogy vagytok (mostmár Karcsi is tudja milyen jó!)!
Kép
csné
 
 


Istenem, Ági, de drága!!! És milyen picike!!! Milyen békésen alszik az ágyacskájában!!!
Jaj, de irigykedem!!!

Mesikém, de jó, hogy Te is bejelentkeztél!!! Azért azt nagyon-nagyon sajnálom, hogy otthon nincs minden rendben. Szegény Zsoltika... várható volt, hogy féltékeny lesz, hisz eddig csak egyedül volt, csak vele foglalkoztál, most pedig osztoznia kell rajtad.
Annak nagyon örülök, hogy a nagyid tud menni, és tud segíteni, még ha nem is sokat, legalább nem vagy egyedül a problémákkal!

Bufo, ez nagyon jó hír!!! Gondolom, hogy megkönnyebbültél, hogy ilyen jó híreket kaptál!!!
Áronka meg talán tényleg azt akarja enni, amiket ti?! Húúú, de nehéz lehet kitalálni ezt! Gondolom, jó sok türelem meg energia kell ehhez. De nagyon ügyesen megoldod a problémákat!

Erzsike, jó utat hazafelé! A lábad pedig nemsokára rendbe jön :wink: Már csak 1 hónap, és utána könnyebb leszel néhány kilóval és pár liter vízzel! :)

Virág, hát, hallod, ez nagyon sz@rul hangzik! Istenem, hogy ki tudják egyes emberek használni másokat?! Te meg olyan jóindulatú, kedves vagy, és el tudom képzelni, hogy maximálisan jól végzed a munkád, hogy megpróbálkoznak kiszúrni Veled. Gondolják, hogy szó nélkül hagyod! Remélem, nem fogod! Mondd meg, hogy nem erről volt szó, és így Neked nem éri meg! Hogyha szüksége van Rád, és meg van elégedve a munkáddal, akkor fizessen is meg, hisz Te is pénzből élsz!

Jucikám, annyira édes a gyerekkori képed, és mekkora a hasonlóság?!
Mondtam már, hogy eszméletlen jól nézel ki?! Csinos vagy, vidám, üde, vékony... és boldog anyuka!

Húúú, lányok, most este majdnem betojtam!
Ugyanis másodszorra voltunk együtt Danival mióta bébit várunk, és azóta (kb 1 órája) folyamatosan keményedik a hasam. Annyira megrémültem. Most ittam egy Magnézium pezsgőt, remélem, kicsit csitul a dologt!
Még nem volna szabad szülni. Mindig azon filózom, hogy már csak ennyi meg ennyi idő, és utána már tuti nem lehet semmi gond. Most még 1 hónap mindenféleképpen kell!!! Utána már van esélyünk. Istenem, bár a végén járnék már!

A fenébe, még mindig keményedik... :( ne haragudjatok, már megint alig írtam, és még annyit akartam sokmindenkihez, muszáj egyenesbe tenni magam, úgy félek, nehogy valami gond legyen!

Jaj, Eszter, Neked már megint nem írtam!!! Ne hari kérlek!!! Tudod, hogy szeretlek!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Erszike!


Örülök,hogy az egyik gatyó jó! A másikat meg megcsinálom majd magamnak,mert anyuék megjavítttatták a varrógépemet. :D Az tényleg fura szabású,de mivel nekem pici a hasam,ha gumit teszek a derekába és felhajtom a szárát,.akkor jó.Majd úgy is talizunk,mostanában amúgy is olyan sokat sikerült talizni,bizti lesz még alakalom és akkor elhozom majd.De jó,már biztos otthon vagytok Kecskeméten,ahol tudom,hogy nagyon szuperül érzed magad.A szekrényről engem is nagyon érdekelne egy fotó.Hogy vagy?

Virág!

Ez tényleg nagyon felháborító.Én is amondó vagyok,hogy tisztázni kell az ilyen dolgokat mielőbb.Ülj le vele és monnd meg neki,hogy a félreértések elkerülése végett te ezt és ezt vállaltad.Ha nem korrekt veled,akkor sajnos ez jobb,ha mielőbb kiderül.Ha viszont csak próbálkozna,mert mocsok,akkor lehet,hogy észbe kap és látja,hogy veled ezt nem tudja megcsinálni és esetleg új alapokra tudjátok helyezni a munka alapjait.Tudom,hogy az a legrémesebb,hogy még te érzed kínosnak szóbahozni.Ismerős. :roll:

Ági!

Nagyon édes a kis Livi.Ami az összeszokást illeti biztosan hamar menni fog,mert ahogy a kórházban láttalak titeket akkora nyugalommal és szeretettel bántál vele,hogy ezt ő is érzi és meghozza a gyümölcsét.Ha majd eltelt az a bizonyos idő,amikor te is kipihened magad és az összes rokon és barát meglátogatott,akkor majd én is meglátogatnálak,de természetesen nem maholnap,majd egyeztetünk idővel.Nagyon drága ezen a képen.Kiváncsi vagyok Vivivel hogy alakulnak majd a dolgok.Nem is tudom,mi a jobb ilyenkor,hogy ő is otthon van,vagy ha suli lenne.Na majd összehasonlítjuk tavassszal,mert ugye nálunk lesz suli,amikor szülök. :wink:

Juci!

Nagyon jó,hogy írtad ezt a tavat.Nekem nagyon felkeltetted az érdeklődésemet,mondtam is apának,hogy ide jövőre feltétlen kiugrunk.Szépek a cserepek.Én is várom a telet,mert akkor mindíg sokat bütykölök.Nyáron valahogy nincs kedvem és energiám .Én most a varrógépem miatt lelkesedek nagyon,hogy végre jó.Biztos varrogatok majd,ha lesz időm. :wink:

Bufo!

Nagyon jó,hogy Áront már nem kell hordanod.Örülök nekei.Nem reagáltál még,pedig kérdezték a csajok,hogy álltok a tesó,kishugi gondolatával? :lol:

Mesi!

Biztosan nehéz most,hogy Zsoltika még ennyire féltékeny,de azt felejtsd el,hogy te bármit rosszul csinálnál.Majd az idő és a szeretet megoldja ezt a kérdést.Én azt gondolom,ez így természetes.Ami a férjedet illeti ideje tiszta vizet önteni a pohárba.Így vagy úgy,de nektek mindenképp egy új életet kell kezdenetek,csak az a legfontosabb kérdés,hogy együtt,vagy külön és ebben a döntésben nagyon nagy szerepet játszik az,hogy miért van az ami most van.Ezt nem lehet tovább húzni.Sajnos be kell látnia neki is ,hogy őyzintén színt kellene vallania mit vár az élettől,hol szerepel ebben a családja és hogy ezek az álláspontok közelíthetőek e a tiedhez,vagy már sajnos nem.Állj a sarkadra és beszéljetek amennyit tudtok.Hátha nem késő.Én valamiért most ebben bízom,hogy visszataláltok egymáshoz. :wink:

Titi!

Sajnálom,hogy így jártál tegnap.Mi sem merünk együtt lenni,de szerencsére nagy az egyetértés ebben is,így csak a fizikai hiány gond néha,Bírjuk.Mi azt beszéltük meg,hogy ha a lepény arrébbmegy,akkor majd az utolsó hetekben,amikor már a baba is érett a megszületésre és bizti nem árt,akkor bepótoljuk. :lol: Bevallom,hogy téged nagyon szoktalak sajnálni mostanában a férjed és az ő családja miatt,mert nagyon sért az ő igazságtalanságuk veled szemben.Ennyi önző ember,aki meg sem érdemli,nem is értékeli igazán a te lényed. :evil: Nem tudom mi lesza megoldás,mit várnak,hogy egyszer majd összeesel odabent és talán felfogják,hogy most nem az volna a legfontosabb,hogy kipréseljenek belőled minden csepp energiát. :? A férjedet pedig kezdd el fokozatosan szoktatni.Nálunk is ez válik be.Én pl így oldom meg.Neki fontos,hogy edzésre járjon és meleget egyen.Nos tegnap is ő edzeni ment én vásárolni.De mire hazaértem nagyon kifáradtam.Így én ledőltem,ő meg megfőzött .Nem tud főzni,de segítek neki,elmondom mit hogy és egyszerű dolgokat kérek.Utána nagyon megdicsérem,amit imád.Tegnap vettem ilyen grill rollereket,amit csak meg kell sütni és főzött hozzá zacskós rizst.De a múlt héten megbírkózott a csirkepörivel és a párolt csirkemellel ,meg a főtt tésztával.És kellő dicsérettől olyan büszkén csinálja,hogy öröm nézni.Persze utána romokban a konyha...,de már most megbeszéltük ez milyen jó,mert az első hetekben,ha hazajövünk a kórházból ő főz majd.És mivel nagyon elégedett vagyok vele így van kedve.Persze minden pasi más,lehet,hogy a te párodat másként kell közelíteni,de valahogy kell.Mi pl a WC fertőtlenítést is megbeszéltük.Odahívtam,elmondtam neki,hogy most káros,ha belélegzem a klórt,viszont extra fontos a bacimentesség a baba miatt is,elmondtam mit és a kezébe adtam a célszerszámokat és megcsinálta.Persze magától nem jut eszébe,de odahívom,újra megkérem és megint hajlandó.Persze bosszant,hogy miért nekem kell szólni... de végülis férfiak és a végeredmény a fontos.Kitartás és tegyél kis lépéseket minden nap és meglátod lassan,de ő is alakul.Anyósoddal meg nagy lépéseket tegyél. :lol:

Na mennem kell

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


sziasztok!

Mesiii jajj de jo hogy sikerült bejelentkezned és nagyon büszke vagyok rád amiért ennyi gond mellett még ránk is szakitottál idöt!
Zsoltika szerintem csak az elsö idökbe lesz féltékeny (és szerintem jobb elöbb tulesni rajta) aztán lassan ha rájön hogy nem vetélytárs a kisteso akkor megnyugszik!a barátnömnek a kisfia 3lesz a kislánya 1 és a kisfiu most kezd el féltékenykedni!
Hát nem tudom mi van a férjeddel én is abba reménykedtem hogy megváltozik ha meglátja Ágikát!
(A férjem felakasztaná azt mondta-sorry csak nagyon kiakadtam a férjedre és megkérdeztem a véleményét)

Juci hát mostmár ne rakj képet:)100%osan rád hasonlit dudika ezek a képek alapján!

Ágiii!Jajj micsoda birodalom micsoda gyönyörü királykisasszony!jajj olyan tündéri ugy szeretném élöbe látni de hát mire én megnézhetem addigra nagy lesz:(

Eszti hát tudod én is azon filoztam hogy elmondom neki mi a problémám miért mondok fel(mert felmondok az tuti) csak aztán lehet hogy megint beetetne és én hülye megint igent mondanék!igy eldöntöttem amint kifizet(mert mostmár azt is kinézem hogy ha elötte szolok neki nem adja oda a pénzt) annyit mondok neki keressen márt nekem ehez nincs kedvem és ott hagyom!ez szerintem jobban idegesiteni meg ha netán több pénzt ad (szerinte) akkor még azt a keveset is sajnálná bánná hogy odaadta!a barátnöm meg ugyse birja ki hogy ne mondja el neki öt meg egyböl hivni fogja!de igy nem tud engem ujra hülyiteni

titi jajj ez tök gáz 25hét alatt kétszer és még az sem lehet jo mert aggodni kell utánna!ügyi csaj vagy te hogy bevetted a magnéziumot és épp ezért nem is lesz semmi gond!azért ne csak egy honap teljen el inkább még kettö három hogy ne kelljen szülés után se idegeskedned!
basszus amikor én terhes voltam az volt elsö tünet hogy nimfomániás lettem éjjel nappal minden percbe kivántam mi lett volna ha nem lehet?uh
hát most ezt nagyon nem irigylem töled

na megyek mert a fiam már most idegeskedik most megy élete elsö szülinapi bulijába kettöre de már 11kor zaklat:)

puszi mindenkinek szép napot

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Eszter
Nagyon ügyesen csinálod ahogy a párodat bevonod a háztartásba. Le a kalappal.
A babakérdésre válaszoltam Jucinak. Egyenlőre tárgytalan, mert kb 1 év múlva megyek vissza félállásban dolgozni. Aztán meg majd meglátjuk, hogy alakul. Nem mondtam le róla de ki tudja mit hoz a jövő.

Juci
Amiket írtál hogy mit eszik meg Dudi az teljesen oké. Jó talán a jégkrém nem de a többit már lehet adni neki. Én nem nagyon főzök már külön, csak inkább pépesítem azt amit mi eszünk. Ezt sokkal szívesebben eszi. Nekem az a bajom a darabos kajával hogy nem eszik meg belőle akkora mennyiséget és így hamarabb megéhezik és borul a jól bevállt rendszer, meg persze több a szopi, amit már csökkentenék. Én szeretném a délit elhagyni, de a fiatalember ezt nem így gondolja.

Ági
Jaj nagyon tündéri a saját kis birodalmában Livi. Egem is csikol mi az alatta, takaró vagy ilyen a lepedőtök?

Virág
Sok sikert a lelépéshez légy ügyes!
Remélem Nimike jól fogja magát érezni a bulin.

Verzsike
Jó utat pihend ki magad, bá tudom ha hazamégy akkor ez nem jön be.
Én is csatlakozom a többiekhez szeretnénk képet mindenről. Pocak szoba stb...
Ez most már kötelező!

Titi
Jaj szegénykém gondolom, hogy megijedtél a keményedések miatt. Ügyes vagy a Mg beszedésével. Úgy látszik még erről is le kell mondanod egy darabig.
Ahogy Eszter is írta tényleg szépen fokozatosan vond be Danit az otthoni dolgokba. Nyugodtan cseszegesd csak kérjél tőle minden félét, vagy egyezkedjetek kinek mi a feledata amit mindenképpen meg KELL csinálnia.

Nálunk most csendespihi van már minden pasi alszik így tudtam időt szakítani a géphez. Délután végre megyünk vásárolni ez a hét fénypontja számomra. Ezután lesz minden és nem kell törni a fejem mi van itthon és abból mit lehet főzni. Na meg persze én szeretem az ilyen vásárolgatást, engem már ez is kikapcsol.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok,

elméletileg csak egy kérdés miatt jöttem, de azért a lepedőt gyorsan leírom. Ez egy garnitúra amit vettem. Baldahin, rácsvédő, takaró és ami alatta van, az olyan fél lepedő (én fej alá használom, bár legjobb lenne, ha az egészet beterítené). Nagyon jó pamut anyagból van! A rózsaszín a gumis lepedő és afölé rakom ezt a kicsi macikásat.

Szóval a kérdésem (kettő lesz mégiscsak):

1. szerintetek, ha 30-50g között eszik egy ciciből az elég neki ennyi idősen? Csak mert gondoltam nem adom ilyenkor oda neki a másikat, hogy ne legyen annyira könnyű dolga, kiszívja rendesen..., meg amugy is ennyi után már bealszik.
2. csomókkal mit csináljak a cicimben??

Na, megmutatom, hogy miért is értem rá ezt a pár sort irni:
Itt pihen a drágám mellettem!
Kép

Amugy meg ne haragudjatok, hogy nem tudok hosszabban jönni, de még nagyon fáradt vagyok és gyenge. Szerencsére apa körül ugrál (de ugye ezen már meg se lepődtök, igy hogy megismertétek :)), nekem semmi más dolgom nincs, csak enni-inni, szopiztatni és pihenni. Még az ennivalót is ő csinálja, behozza nekem, épphogy nem etet meg! :D
Szeretem! Csodálatos férjem van és rettentően boldog vagyok!

Na megyek, eszek amíg tudok a királylánytól!

Puszi
csné
 
 


Sziasztok lányok!!!

Először is, mindenkinek szép napot!!!

Bufo, na, akkor Neked jó vásárlást és egyúttal kikapcsolódást kívánok! Gondolom, hogy ki tud kapcsolni ez a kis út. Én is imádok csak úgy nézelődni, csak az a gond, hogy a drágaságom folytom siettet, így általában egyedül megyek téblábolni. Természetesen, ez hamarosan meg fog változni.
Tudod már, mit fogsz főzni?
Én annyira hülye vagyok, általában akkor találom ki, mit is kellene csinálnom, mikor már visszajöttem a vásárlásból, itthon meg általában semmi nincs, ezért is nagy probléma számomra a főzés.

Mostanában a Paprika TV-t bújom, és onnan nézek ki jó kis recepteket, aztán rájövök, hogy a fenébe, ezt sem csinálhatom, meg azt sem, mert Dani azt sem eszi.

Jaj, nehéz a háziasszony élete.

Igen, Virág, arra tényleg vigyázz, nehogy a végén még azt se fizesse ki, ami jár! Csak utána beszélj vele, ha kifizetett. Ha megint csak 100 Eur-t ad, akkor mondd meg neki, hogy nem erről volt szó, és Te így nem vállalod, hisz Neked így nem éri meg. Te becsületesen, lelkiismeretesen végzed a munkád, ezért cserébe joggal elvárhatod, hogy annyit kapj, amennyiben megállapodtatok. Csak szépen mondj el mindent! Mikor lesz a nagy nap?

Hú, Eszter, Te is tudsz varrni?! De jó, én is annyira szeretnék, gondoltakodtam már mindenféle tanfolyamon is.
Jut eszembe, tegnap hívtalak, de ki voltál kapcsolva! Csak azt akartam kérdezni, hogy nem tudsz-e kijönni holnap megnézni a nadrágokat?!
A pároddal kapcsolatosan pedig tökre irigykedem, amúgy is olyan rendinek tűnik. Tök jó, hogy így segít!
Nagyon köszönöm a jó tanácsokat, a tippeket, tényleg igyekszem mindent bevetni, nagy szükségem van rá.

Ma is simán kiborultam majdnem, mikor felkeltünk (12-kor!) mondtam, hogy na, akkor beszéljük meg a mai programot. Erre közli, hogy ő csak 3 után ér rá, mert előtte programja van. Persze, játék...
Na, én tök megértően (ez az én bajom) el kezdtem takarítani, és 3-kor mondtam, hogy jöhetnél porszívózni, mert addig nem tudok felmosni. Erre közli, hogy: majd! Na, ettől kifakadtam. Mondtam neki, hogy jó, akkor én meg majd fogok kaját főzni, meg teát főzni, meg én is megtanulom számára a majd-ot.
Úgyhogy elővettem a porszívót, és már ott is termett. Néha nagyon nehéz vele! Pl délutánra beígérte, hogy kimegy a Lidl-be, azóta sem ment el.
Az a baj, hogy utálom noszogatni, én is szeretném, hogyha magától csinálná, számomra ez olyan, mintha szívességet kérnék a saját férjemtől. És nem, én nem vagyok rászorulva senki segítségére.
Mondtam is neki, hogy ha a picur majd üvölt, mert ki kellene cserélni a pelusát, és én nem érek rá, akkor is azt fogja mondani, hogy majd? Mire ő közölte, hogy tegnap is felpattant, amikor kértem, hogy ugorjon el a gyógyszertárba MagneB6-ért. Igaz, akkor nem kértem, hanem közöltem vele.
Szóval, rájöttem, hogy én vagyok alapjába véve a hibás, mert mindent elnézek! Mindig megfogadom, hogy másképp lesz, aztán nem megy. Annyira gyantusz vagyok! :(

Jucikám, hallod, jó mozgalmasak a napjaitok, heteitek! Megint mentek Horvátba? Nem most voltatok? Vagy már hülyülök?!
Hú, ez a tó nagyon szuperül hangzik!!! Nagyon irigyellek ám a sok közös programért, amit szerveztek, azt hiszem, így lehet ám igazán összecsiszolódnia a családnak.
Hát, igen ez a mobil téma... még jó, hogy sikerült olcsóbban megoldanod, különben valóban nem olcsó mulatság. És tényleg, olyan hihetetlen, egy kislánynak is alap feltétel, hogy legyen mobilja, és nem is akármilyen?!

Lányok, nem rég döbbentem rá arra, mennyire jó is most nekem, hogy Ti már tapasztalt anyukák vagytok, én meg még csak most kezdek majd babázni, így sokmindenről fel tudtok majd világosítani, és sok-sok hasznos tanácsot kaphatok majd tőletek.
Ez az evés dolog pl számomra annyira héber. Hogy a gyerkőcnek mikor mit szabad ennie, stb.
Na, de ez még messze van, az tuti, hogy el foglak árasztani benneteket az aggodalmaskodó kérdéseimmel.

Jut eszembe, Jucikám, de jó, hogy nem vagyok egyedül a problémával, mármint ami a keményedést jelenti. Iszonyatosan megijedtem!!! Rögtön le is feküdtem aludni, közben bekészítve az sms a dokinak, amit végül ne küldtem el. Szerintem ez volt nálunk is egy darabig az utolsó együttlét, majd talán a végén, amikor már minden mindegy. Mármint az, hogy mikor születik a drágám.

Na megye teregetni, meg el kezdek ebédet főzni, délben ugyanis megmakacsoltam magam, hogy nem főzök a sok majd miatt, de most meg lelkifurdim van, hogy éhezik! :(

Jucikám, ha már nem "beszélnénk", akkor nagyon jó utat, és kellemes pihenést Nektek Esztergomban!!!

KépKép
titi_27
 
 


Ági, drága, ez a kisasszony egy tünemény!!! Mi az amiben fekszik?!

A lányok biztos tudnak majd segíteni ebben a szopi témában, számomra ez még sajnos nagyon héber. :(

Az ágyneműt én is megnéztem, majd alkalomadtán kérlek szépen, írd meg, hogy hol vetted és mennyiért? És tényleg körbe ér a rácsvédője?
Lassan én is megvenném.

A férjed egy angyal! Nagyon szuper, hogy így segít, tényleg elég most Neked a maradék feladat. Elhiszem, hogy még gyenge vagy, de majd napról napra megerősödsz!
Karcsi otthon tud lenni veletek? Vagy csak a hétvégén?

Millió puszi Nektek!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok Lányok.
Ági:)
Irigyellek ám,hogy ilyen rendes férjed van és ennyit segit neked!
De aranyos a kis Livike gyönyörű az ágyacskája én is izgultam ám,hogy mi van veletek! Juci mesélt rólatok mert ő a barátnőm és Csenge kislányom és Dudi egy napon születtek.

Ne haragudjatok de nagyon nem tudok hozzászolni a témákhoz mert annyira nem ismertlek benneteket de mindennap tájékozodom rólatok. Tudok már egy csomó mindent!

Zsuzsa adott tanácsokat az etetéssel kapcsolatban
Na annyi a változás,hogy nem adok csak 4óránként enni Csengének és akkor is olyan nagy harc,hogy megegye.Mostanában nem adok neki puffasztott dolgokat evések között.Nem szól ha éhes,pedig régebben szólt!
Játszok vele mindenfélét és akkor nagynehezen megeszik kb 160ml.Biztos jobb lenne ha eltudnánk menni mindennap valahova legalább sétálni de amig gipszem van ez nem jön össze.És szept 7-én megyek vissza addig biztos a lábamon lesz,sajnos!Anyósom meg nem hajlandó ebben a melegben elvinni.
Pedig már be vagyunk ide kövülve! :lol: :lol: :lol:
Éjszaka nyugtalanul alszik Csenge és sokszor felébred!Szerintem nem fárad el napközben pedig egész nap játszom vele!

Mindenkinek szép napot kivánok!! :D :D :D



Timea és Csenge
brimo
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy megint bepofátlankodom! :oops:

Ági!

Szeretnék gratulálni a gyönyörű kislányodhoz, sok boldogságot, egészséget és sok tejcsit kívánok Nektek!

És ha megengeded válaszolnék a kérdéseidre: csomók: mindenképpen próbáld őket elmaszírozni, akkor is, ha fáj,óvatosan mert ha nagyon bekeményedik, akkor nem tudsz vele már mit kezdeni. Nekem is anno nagyon nehezen indult a tejem és kő kemény volt a mellem, telis tele csomókkal. Nagyon fáj, de muszáj elmasszírozni őket. Én azt csináltam (védőnő tanácsára) hogy a baba popsikrémjéből kentem rá, hogy legalább csússzon (meg a gyógyszertárinak nincs illata, ami most fontos) és a hónom aljától kezdve kell lefelé húzva masszírozni a csomókat. Kitartás, pár nap és jobb lesz a helyzet!
Másik: szerintem elég neki a tejcsi, feltéve, ha igény szerint szopizik, ha éhes lesz, úgyis felkel, és adsz neki újra, ha 1óra múlva, akkor akkor szopik újra!

Ne haragudj, hogy bepofátlankodtam, de talán tudtam segíteni. Amúgy gyönyörű a kiscsaj! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Kérlek ne harapjátok le a fejem! :oops:
Ugye még benézhetek közétek?
Tudom, hogy régem voltam és nem is igazán vagyok képben, de nem tudlak kiverni titeket a fejemből!Olyan sokat gondolok rátok!
Titi, nagyon sokszor eszembe jutsz, mi van veled?
Mesinek írtam gratuláló levelet, nagyon szép a kislánya!
Koda!
Milyen az élet két gyerkőccel?Bevállaljam? :)
Kicsijuci?
Rád is sokat gondolok.
Meg persze a többiekre is, nincs értelme felsorolni mindenkit.
Szóval akármilyen lusta vagyok, hogy nem jöttem eddig, de mostmár muszáj írnom, mert hiányoztok!
rimar
rimar
 
 


Kép a mosógépnél nincs is jobb műsor Kép szeretem a dinnyét Kép anyával Szilvásváraon Kép Szilváson a réten Kép pihenés a függőágyban

rimar
rimar
 
 


Sziasztok!

Csak bekukkantottam.
Agi!

Livi csodaszep es olyan edesdeden alukal a szep kisagyaban! :lol:

Mesi!

Agika is gyonyoru! Nagyon sajnalom a ferjed hozzaallasat az egeszhez! :roll:

Eszter!

Milyen szuper a te ferjed is...tudom el vagyunk ajulva ha egy pasi hazimunkat vegez! :roll: De rad szepen hallgat!
Pocid novoget???? Nemsokara menni kell majd a masodik vervetelre! Es utana meg mar mindjart megmozdul Picurka! :lol:

Titi!

Elmultak a kemenyedesek???Remelem,mert nem irtal..vagy mentetek valahova,bocsi,nem emlekszem. :roll:
Inkabb vigyazzatok,biztos ami biztos. Bar a kemenyedesek normalisak,hiszen orgazmuskor a meh osszehuzodik,amit normal allapotban nem is erzel meg,de most igen.

Bufo!

Darabos kaja...en is epp ezen filoztam,hogy mar ugy enne Mishal,de meg lassabban megy(es amugy is fel ora volt nala egy etetes) es sokkal kevesebbet is eszik meg.Azeert o meg kap bebikajat(uvegeset) plane,hogy mindig uton vagyunk.
Szuper hogy minden rendben van vele!!!! :lol:

Juci!

A vasalasi storid..sajna nekem is rogton az ugrott be,hogy nem vagy normalis.Bocs,de az biztos hogy en nem vasaltam volna olyan keson...jo,csak ejfelkor,azt meg bevallalom. :lol:
Tali...erdekes lesz,talan meg ebben az evben????? :lol: Pedig most mar betettem a kocsiba a dinot es a ket ragacsot ..hany honapig fognak ott utazgatni,ki tudja :lol:

Virag!

Nagyon sajnalom ami veled tortenik...talan tul jo vagy...es igen,hagyd ott azt a noszemelyt,de elotte azert vard meg a penzt.
Nimikenek hogy sikerult a bulija???
Es nagyon szep a nappalitok es Nimike is oriasit nott!!!! :lol:
Az jo,hogy van meg egy eve,en se vagyok hive annak,hogy minel gyorsabban kuldjuk iskolaba szegeny gyereket..hadd legyen gyerek minel tovabb.

Lanyok,ma a gyerekem be volt kattanva..de aludni nem volt hajlando,igy 7kor mar kidolt,minek kovetkezmenye,hogy hajnalban 4kor mar kuruttyolni fog.
Lehet,hogy a fog is bejatszik+gyuloli ha a kisagyaba teszem,ami muszaj most hogy mindenhova kuszik,maszik.Mi lesz itt meg???!!!! :twisted: :twisted:

AMugy ha nem jovok ne haragudjatok,de felgyorsultak megjobban a dolgok,szeptember vegere a kivitelezo szeretne atadni a hazat...ket hetem van kivalasztani es megvenni a falszineket,s :twisted: ,szaniterek,csapok,kulteri dolgok,...kertet kellene tervezni...sehol se tartok es Mishal mellett csak ejszaka lehet...de akkor mikor alszok :idea:

Ma voltunk a hugommal a Westendben es megcsinaltattuk az aurafotonkat. Hat jol ereztem,a csakraim energia szintje eleg alacsony,vagyis a fizikai testem elegge a minimumon funkcional,de amugy oriasi feher auram van,(nem is ebben a vilag ban elek szinte :lol: ),tehat inkabb a spiritualis testem eros..
Hugomnak is megcsinaltattuk,detto ugyanez,csakhat az o csakrai fel vannak toltve(2 nyaralas egymas utan :lol: :lol: ).
Most mar anyukamat is elviszem...kivancsi vagyok!
Szerintem ha visszaternek ahhoz amit csinaltam es tudnek meditalni es jogazni mint regen jobban birnam a terhelest..
volt mar valaki ilyen aurafotozason???Sorselemzesen??? Vagy hokuszpokusznak tartjatok???

Tovabbi szep hetveget!
Puszi nektek! :lol:
momo35
 
 


Bufo!

Ertsd...Orulok,hogy Aronnal minden rendben! :lol:
momo35
 
 


Sziasztok,

Viki,
nagyon köszi, hogy válaszoltál, egyáltalán nem gond, hogy "bepofátlankodtál", mindig nagyon szivesen látjuk a segítséget! :)
Én külön köszönöm a válaszodat, megfogom próbálni mindenképp a maszírozást, igazándiból 1-2 keményebb csomó van, ami fáj, remélem hamar elmúlik... :( ...a melegvizes borogatást ajánlották még, megpróbálom kombinálni a kettőt! :)
Amugy meg igen, igény szerint szopizik, de ha rajta múlik, akkor még 3 óránként se, úgyhogy van amikor már inkább keltem (persze csak nap közben).
Isten igazából azért idegeskedek, mert sokat esett a súlya mióta megszületett. Ma esti mérés szerint 3520g a súlya.

Timi,
köszönöm a gratulációt, én is sokat hallottam már rólatok!

Titim,
az ágyneműt én a tesz-vesz-en vettem, amugy szerintem egy ügyesebb kéz megvarrja simán!!! De biztos lehet ilyeneket kapni, csak szerintem ne a Brendonba vedd meg, mert ott rettentően drágák! Szerintem érdemes neked is elnézni a Mária utcába (Erzsike is volt ott), olcsóbbak a dolgok, de minden van ott is.
Sajnálom a keményedéseket, vigyázz nagyon magadra. Ha gondolod nekem van még olyan magnéziumom is, amit a doki külön felírt a keményedésekre, az nagyon sokat segített!

Rimar,
nem semmi nagy a fiad!! Csak ámulok és bámulok, hogy mennyit nőtt, mióta nem láttuk!

no, megyek vacsizni, meg pihenni, amig alszik a drágám...

Millió puszi mindenkinek.
Ági
csné
 
 


sziasztok!

Ági hát majd lassan ujra fitt leszel ezen ne aggodj!a férjed meg tényleg csodálatos:)kishercegnö meg zabálnivalo olyan széééép!!!

Rimar juhu de jo hogy te is jössz!nem felejtettünk ám el!basszus mekkora lett kicsifiad rá se lehet már ismerni!nagyon édes!

Mesi elfelejtettem neked irni amit akartam hogy olyan kis ari kislányod van!meg igaza van jucinak szerintem is rád hasonlit!

Titi akkor elmultak a keményedések?az szupi!hát a férjedre nem tudok mit irni nekem mikor ilyet csinál pl mint ma is elosztottuk ki mit csinál de ö majd megcsinálja késöbb mondtam ok akkor én meg nem majd csinálom hanem semmikor igy ö csinálta meg hihi

Nimrodka nagyon jol érezte magát a bulin ott is hozta a kis beles formáját mindenböl kétszer evett:)Ne tudjátok meg mennyit eszik huuu lassan le kell lakatolni a hütöt:)

puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Brimo!

Bocs,lehagytalak,udvoz legy kozottunk! Borzalmas lehet a gipszszel,most akkkor egyaltalan nem dugja ki a lakasbol az orrocskajat a kislanyod???

Agi!

nem lattam hogy irtal..

Igen,csomot el kell masszirozni,nekem az is sokat segitett,hogy altal a meleg/forro vizes zuhany alatt es folyattam a mellemre a vizet..attol mintha puhabb lett volna.

Szopizas..tudod elmeletileg azt irjak,hogy kg-kent 150got kell szopiznia...de ha igeny szerint szoptatod akkor baj nem lehet...ha meg kb. 10x szoptasz(ami gondolom megvan) akkor az maris 500g.
Olyan aranyosan szundizik azon a kepen!
Es ferjed egy angyal! :lol:
Pihenjel es oruljetek Livinek!
momo35
 
 


Rimar!

Bocs,nem vagyok en ma magamnal. Hogy mekkorat nott Balazs!
Gondolkodtok a teson??? Festegetsz mar??Balazs mit csinal???Persze ha nem tunsz el megint! :lol:
momo35
 
 


Titi!

Nem akarok negativ lenni,de szerintem a parod nem fog magatol megvaltozni csak ha kikoveteled magadnak a dolgokat....es talan idovel megszokja!
De hogy fogja elviseli,hogyha megszuletik a babatok nem korulotte fog forogni a vilag???
Mert a ferjemnek is nehez volt ezt megemesztenie es meg nem is sikerult teljesen mert ugye nincs itt. :roll:
Nekem is azt vagta a fejemhez hogy nekem mar csak Mishal letezik es vele nem foglalkozom.
Ezert is csodalom Agi ferjet!
Inkabb most legyenek vitak koztetek mintsem amikor megszuletik Picur,nem fog hianyozni a lelkivilagodnak!

Na,jol elijesztettelek?? :roll:


Szakad az eso,nalatok is?
momo35
 
 


Sziasztok!

Ma este Titiéknél voltunk családostul és megismerhettük Danit,aki nekem is és a férjemnek is nagyon szimpatikus volt.Nagyon arik voltak Titivel együtt,kedvesek,közvetlenek és kaptam Tititől egy csomó rucit.

Titi!

Felpróbáltam a rucikat itthon és egyik szuperebb mint a másik.nagyon köszi mégegyszer.És az összes gatyó jó rám.Nagyon jól éreztük magunkat veletek,jó soká maradtunk :oops: ,pedig becs szó nem így terveztük.A házatok nagyon szép és a férjed annyira szimpi volt nekünk.Közvetlen,kedves és látszik rajta,hogy szeret téged.Na de nem ömlengek tovább rólatok. :lol:

Ági!

A szopi témához nem nagyon tudok szólni,azért nem is reagáltam,mert olyan rég volt, de a csomókra tény,hogy a masszázs a megoldás.Fáradhatatlanul,akkor is ha fáj és a szoptatás.Mert a csomók mindíg elzáródott tejmirígyek és kitartó masszázzsal úgy fel tudod lazítani,hogy megindul belőle a tej és eltűnik egyszer csak.Én ilyenkor(meg amúgy is) a medela kézi mellszívómat dobtam be.Szerintem egyébként szoptathatnál mindíg két ciciből,mert így a tejtermelést is jobban serkented és ha aggódsz a szopi mennyisége miatt,akkor is tuti többet enne,mert ugye még aluszékonyabb és lehet,hogy nem fekszik úgy rá a témára,de ha dől a szájába,akkor issza.Szerintem. :roll: Na de nem okoskodok,mert régen volt részem ilyenben. :wink: Gyönyörű a kiscsaj.

Rimar!

Jó hogy írsz. :D Az,hogy hiányzunk nem csoda,de hogy bírtad eddíg nélkülünk? :lol: Nagyon nagy már a fiad. :wink: Gyere gyakrabban. :wink:

Momo!

De jó,hogy írtál te is.Ez a szeptemberi átadás nagyon szuper volna.Mondjuk bizti nem fogsz addíg pihenni,de utána szabad vagy,mint a madár.Persze mindíg van mit intézni,de mégis.Szerintem Mishal is az időt érzi.Esett az előbb és nem épp olyan idő volt ma,mint amit igértek.Szóval ezt is érzik ám a gyerkőcök.Azért remélem a 4 órás kelés nem jön be. :roll:

Na megyek pihizni.

Puszi
nektek

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Drága Eszter!
Hú, de örülök neki, hogy jók a nacik!!! Így legalább most 1-2 hónapig nem kell erre költened! Aztán ezek szerint adhatom majd tovább a többit is, biztos azok is jók lesznek majd.

Igen, Dani is csak dícsért benneteket, örülök, hogy jól éreztétek magatokat, csak sajnos olyan gyorsan elszaladt az idő! Kár, hogy nem tudtatok tovább maradni! Remélem, legközelebb máshogy alakulhat.
Én meg jól elszóltam magam a kislányt illetően... nem vettétek észre?! Vagy csak én próbálok meg annyira vigyázni arra, hogy nehogy rájöjjön, hogy az apróságot is nagynak vélem. A lényeg, hogy ő nem vette észre, mert rákérdeztem. :)
Igen, tény, hogy nagyon imád engem, és jó természete van alapból, közvetlen, szereti a barátaim, és mindenkivel megtalálja a közös hangot.
Azért is szoktam kihangsúlyozni, hogy nagyon szeretem, csak tudod, hogy az ember egyre többet szeretne, és folyamatosan szeretnénk, hogyha a párunk is változna, fejlődne.

Rimar!
De szuper, hogy jelentkeztél! És hogy hoztál képeket?! Istenem, mekkorára nőtt a kis Bazsó!
De miért nem jösz gyakrabban, hogyha hiányzunk?!

Momo!
Hát, hatalmas elismerésem! Hogy a fenébe tudod ezt megcsinálni?! Hogy szeptember átadás?! És mindezt egyedül! Azta!!!
Talán azért is mutatott az aurád ilyen izét... vagyis hogy az energiád minimumán vagy (én bevallom, nem igazán értek a dologhoz, de nem utasítom el, biztos, hogy van benne valami). Picit talán meg kellene próbálnod feltöltődni. Nincs rá valamilyen lehetőséged? Nem tudsz elmenni kicsit pihizni?

Virág!
De jó, hogy Nimródka jól érezte magát. Hát igen, a fiúk mindig jobban esznek mint a leányzók. És amúgy mindent megeszik legalább? Remélem, legalább ezzel nincs problémád!
Jut eszembe, mikor mész vissza a dokihoz?
A párod "majd"-jain jót nevettem. Ezek szerint ismerős a dolog?! Talán nekem is ezt kellene bevetnem.

De lányok, attól függetlenül, hogy folyamatosan panaszkodom, tényleg megcsinál ő mindent, hogyha noszogatom. Ő sajnos egy ilyen típus, mindent olyan ráérősen csinál, tuti, hogy nem fog infarktusban meghalni (legalábbis remélem). Sajnos így ismertem meg, így szerettem bele, így kell elfogadnom, csak néha olyan nehéz. Főleg most, hogy gyarapszik a családunk, és én is egyre kevesebbet bírok.
Még egyszer ne haragudjatok a sok-sok panaszért, egyszerűen Ti vagytok azok, akik maximálisan megértitek a lelkiállapotom.

Jaj, de hülye vagyok! Igen, köszönöm kérdéseiteket, elmúltak a keményedések!!!
Ági, ari vagy, majd ha lesz rá lehetőség, azért elkérném ezt a magnéziumot! Remélem, el tudunk majd menni meglátogatni, és akkor majd el is hoznám.

További szép estét mindenkinek!!!

KépKép
titi_27
 
 


Titi!

De én is észevettem az elszólást,de tuti nem volt feltünő,mert egyrészt utána szépítettünk mindketten,másrészt a kocsiba az én családom megkérdezte,hogy akkor te fiút vagy lányt vársz,vagy még nem tudjátok? Szóval ezt csak mi ketten vettük észre,mert mi tudjuk a titkot. :lol: Jajj én nem azért dicsértem Danit,mert nem tartom jogosnak amiket írsz.dehogynem.Attól még,hogy összeillő pár vagytok,folyamatosan alakítja az ember a párját és jó is ha ezt tudatosan teszi,hogy boldogan élehessenek sokáig együtt.Szóval nem arra céloztam,hogy nem hiszem el,hogy mondjuk lusti,vagy figyelmetlen.Mert ezek a tulajdonságok sok pasiban megbújnak a pozitívumok mellett.Szóval csak türelem és biztos,hogy megneveled. :lol: :wink: Ja és ami a ráérősséget illeti,mintha az én férjemről írnál.néha ordítani tudnék,hogy amíg én pörgök és látványosan haladok a melóval,ő azt bámulatosan hosszú idő alatt végzi el.nem direkt csinálják.Ez tényleg egy tipus.Én is ilyet választottam. :lol: Viszont legalább türelmesek,és az sem utolsó.mert én pörgök,de ez az élet minden területére kihat.Szóval hamarabb fel is kapom a vizet.

Na nem dumálok ennyit,megyek aludni

Jó éjt léányok

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Igen, Eszter, igazad van. Mindennek meg van az előnye, annak is, hogy pörgünk, és annak is, amilyenek ők. Legalább picit visszább húznak minket, különben lehet, hogy saját magam őrjíteném meg.

Az elszólás... :)

Nem tudom amúgy, ismered-e: www.tvpaprika.hu. Ha regisztrálsz, jó sok receptet elérsz róla. Én pont egyet nem találok, amit már régóta keresek, ott láttam a knédlit egy zaftos marhahusival...

Na, én is megyek, olyan álmos vagyok már.

Jó éjt mindenkinek!!!

KépKép
titi_27
 
 


Jó reggelt!

Jucikám!

Nagyon sajnálom,hogy ez a kislány ilyeneket tud neked mondani.Mivel nem ismerem őt,így azt sem tudom megitélni,hogy gonoszságból,vagy dühből,vagy butaságból teszi.Tény,hogy ebben a korban nagynak néznek már ki,de a gondolkodásmódjuk egy ovis szintjén van az élet bizonyos területein.Szóval nem akarom őt megvédeni,csak az okokat kutatom,de az is lehet,hogy az anyukája tesz ehez hasonló megjegyzéseket,hogy a Juci csak otthon van,nem kell dolgoznia se...És egy gyerek meg nem úgy látja a világot ahogy az van. :roll:Ettől függetlenül nagyon pimasz a kiscsaj,de nem az a legnagyobb baj,hogy mondja,hanem hogy így gondolja.B variáció,hogy nagyon szeret,csak fáj neki,hogy az ő anyukája miért nem olyan mint te,és ezért téged bánt.jajj annyi a variáció.De egy biztos,hogy te nagyon jól bánsz velük és nagyon szereted őket,és azért meg nem hari magadra,hogy leírod,mert attól,hogy nem te szülted te foglalkozol vele,és mio itten kérem meg szoktuk beszélni,ha a lurkókkal van valami.Na ő is egy lurkó és kész. :wink: Kitartás hozzá.Esztergomban érezzétek jól magatokat.És igen,az a titok,hogy Dani nem szeretné megtudni milyen nemű a baba,meglepit szeretne,és mi meg Titivel ugye mindíg úgy beszélgetünk ,hogy tudjuk,hogy kiscsaj.Na megyek mert vár a család.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Ági

Most csak neked van időm írni.
A súlyesés a születési súly 10%-át ha meghaladja akkor van csak bibi.
Szerintem ebbe még pont belefértek. Bár bevallom őszintén én kevésnek tartom azt a mennyiséget amit Livi szopizik.Nagy baba és szerintem kevés neki ez a 30-50 ml,ezért is esik a súlya ilyen ütemben. Noszogtasd keltsd fel 3 óránként ha magától nem tenné.Persze csak nappal éjjel hagyd aludni. A te cicid is ezért csomósodik, mert bőven van még benne, de nem szívja ki. Elég ha egy mellet adsz neki, ha nem szívja ki rendesen akkor fejd ki ami benne marad. Ahogy a többiek is mondták minden szopi előtt meleg és maszírozás ez sokat segít.
Mennyi időt tölt el a cicin, hány percig szopizik?
Bealszik közben vagy jó étvággyal szívja ezen is sok múlik.
Remélem nem kedvetlenítettelek el.
Légy ügyes!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jöttem, de egyszerűen nem jutottam a gép közelébe. Este jövök bőveben, most csak elolvastam amit írtatok. Persze a lányok már fenn vannak, ezért csak bejelentkeztem.

Na még bírják, akkor még írok egy kicsit.

Sajnos a héten elég sok rossz eseményben volt részem. (Nem csak a fogászatra gondolok, mert az is iszonyú volt). Egy közeli rokonom távozott az élők sorából. Szóval gyászmisén, és temetésen is voltam.
A fogaim kész lesznek a jövöhéten (végre valami jó hír), igaz több mint 300 ezer körül saccolom.
3 fogam lecsiszolta, ami iszonyú ronda, és még érzékeny is.
Azért se jöttem, mert ugye anyukámékhoz járok át (mivel ott van a fogorvosom is). Szerencsére az oviban most szünet van,így vigyázni tud a lányokra, még én a dokinál vagyok. (még jó, hogy abban az utcában van adoki, ahol a szüleim laknak, ezért sokszor elkísérnek, és még várok a dokira addig is ott vannak)

A Sára elég nyugtalanul alszik mostanában. Gondolom a fog miatt, igaz még nem érzem, hogy kibújt volna. Napközben elég jól elvan.
Ma is 4.40-kor kelltet. Momo rögtön rád gondoltam.

Ja, Ági!
Annyira örülö, hogy már otthon vagytok. Livike gyönyörű! Mennyire boldogok vagytok most, igaz? Annyira szép a képeken! Imádnivaló!
A csomokat illetően osztom Bufo véleményét. Egy mellből kínáld, és ha van még benne, akkor fejd le. (Aztán tedd a fagyóba, és lesz későbbre is ha kell.) A meleg zuhany a legjobb, és a meleg borogatás is szuper. Én is mindig borogattam a zuhi után, és fejtem, meg masszíroztam, amíg egyszercsak eltűnt a csomó.

Biztos emlékszel rá, hogy nekem hányszor begyulladt a mellem. Igaz csak 2 napig tartott, de nagyon tud fájni.

Vigyázz rá, hogy nem feküdj hasra, mert nekem attól is begyulladt, ha egy kicsit megnyomodott, vagy később a Sára megrugta, miközben pelusoztam.

Na mennem kell, mert már hiszti van.
Este jövök, mert valamit el kell mesélnem.
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Most értünk haza a költöztetésből, hulla vagyok... Tegnap este 10-kor jöttünk meg Kecskemétről, ma meg már korán indultunk segíteni (én nem csináltam semmit szinte, csak őriztem a cuccokat a kocsin).
Gondoltam gyors végigolvasok mindent, de annyit termeltetek péntek óta, hogy neki se mertem kezdeni...
Inkább lepihenek egy kicsit, utána nekiveselkedek. Addig is puszi mindenkinek!
verzsike
 
 


Drága Jucikám!

Sajnos a téma ismerős, és biztosan nem csak számomra... én is szeretek ez okból kifolyólag is egyedül járni vásárolni.
Én mindig megnézem, mi mennyibe kerül, hisz a kaján lehet a legtöbbet spórolni! A drágaságom meg nem igazán nézi meg az árakat, inkább veszi azt, amit jobbnak talál. Pl nem értem, krumplipürébe miért nem elég a Linco vaj, azt mondja, Bertolli (ami 3x annyiba kerül), vagy Rama, ami kétszer annyiba.
De ez csak egy a sok nézeteltérés közül. Miért csirkecomb, miért nem csirkemell, stb. Jaj, és a sok csokijáról ne is beszéljünk! De amíg neki ezeket megveszem, magamnak meg a sok gyümölcsöt, szóval a végén ha nem tenném, még nekem volna lelkifurdalásom. Az egyértelmű, hogyha itt lesz a picur, nehezebb idők jönnek, és folyton ezt próbálom az értésére adni.
Sajnos ő olyan családból származik, ahol nem számít 100-200 Ft. :( Na persze, náluk sem volt ez mindig így, mégis ő ilyen lett.

Nekünk mindig meg kellett nézni otthon, mi mennyibe kerül, nem volt fölös nasi vásárlás, mert nem telt rá!

Nálatok annyiból nehezebb a helyzet, hogy Bubu úgymond még kislány, fel sem tudja fogni, mi mibe kerül, miért mennyit kell gürizni. Arról meg elképzelése sincs, hogy mit jelent számodra otthon lenni Dudival! Ilyenkor derül ki, mennyire gyerek még!
Az anyukájánál ez másképpen volt? Nekik jobban tellett ilyenekre? Mit tudsz erről? Talán lazábban kezelték a pénzügyeket, mert megtehették?!
Elhiszem, mennyire szarul eshetett a beszólása! Te kiteszed a szíved, lelked, és ennyi a köszönet, hála?! Ez baromira fájhat!

Próbáld azért jól érezni magad Esztergomban!

Gyöngyi, sajnálom a rokonod, elmondod, mi történt? Váratlanul jött?
Atya Isten, 300 ezer Ft, mi a csuda kerül annyiba?! Ezek szerint beültetnek? Nem koronát csinálnak? Vagy már az is annyiba kerül? Daninak tavaly csináltak egyet 30 ezerért. Azt hittem, már az is horror.

A tegnap elszólás...

Beszélgettünk a fiúkkal együtt, és a témák csak jöttek... egyszer csak kicsúszott a számon, hogy: hát igen, nekünk is van egy xy közeli hozzátartozónk, akinek kislányuk lett, és most eszük ágában sincs felajánlani, hogy hozzuk el a kisruhácskáit." Aztán szépíteni próbáltam, hogy "oké, hogy még nem tudni, milyen nemű lesz, de ha kislány volna, akkor..." szóval talán nem volt olyan feltűnő, de Eszter észrevette! :)

Erre gondoltál Te is Eszter? Vagy többször is elszóltam volna magam? :)

Megyek, én most kezdek főzni, nagyjából helyreállt a rend nálunk, Dani lenyírta a füvet, most hajmosás, zuhi, főzés, aztán pihi ezerrel!!!

KépKép
titi_27
 
 


Titi
De jó, hogy ti már családostól is taliztatok Eszterékkel. Annak meg pláne, hogy a fiúk is így összehaverkodtak.
Nem is tudtam, ogy Dani előtt titok a bébike neme. Lehet, hogy én voltam figyelmetlen biztosan írtad. Akkor ő mit sem sejt arról ki lakik a pocidban, ez izgi.
Fogadd meg Momo tanácsát jobb a baba születése előtt túlleni azon, hogy ki mit vár el, szeretne a másiktól , mint utánna. Találóan mondta hogy eddig övé volt a teljes figyelem és ez meg fog változni, Nem is gondolnánk, hogy ez mennyire megviseli a pasikat. Légy okos és ne járj úgy mint, én tanulj belőle. Nálunk az egész baj ebből kezdődött és tudod mi lett a vége.

Juci
Nem semmi a kislány. Tényleg a lelked kiteszed értük, és nem ezt érdemelnéd. Teljesen jogosan akadtál ki. Nagy szerencse, hogy Illés is melletted áll ebben a dologban. Ne hagyd magad ha veletek fog élni igen is tudomásul kell vennie, hogy lehet, nem te vagy a vér szerinti anyukája, de igen is ugyan úgy be kell tartania a kéréseidet mintha az lennél. Ez borzasztó nehéz tudom. Te ügyes nő vagy és a párod is melleted áll túl fogjátok vészelni.
Remélem jól telik majd az esztergomi kiruccanás.

Eszter
Nem is írtátok, hogy mentek Titiékhez. Csak lestünk itt mindannyian, hogy összehoztatok egy családi talit.
Gondolom, hogy jól elszaladt az idő, ilyenkor egy egész nap is kevés lenne.
Nagy szerencse, hogy a fiúk nem értették az elszólást, de hála az égnek (most) ők mnem mindig figyelnek a részletekre.:)

Rimar
Üdv újra köztünk!
Hatalmasat nőtt Bazsi, rá sem lehet ismerni. Ez a mosógépes dolog úgy látszik minden gyereket nagyon leköt. Áronnak is tetszett anyánál. Nekem felültöltős van így itthon nincs ilyen néznivaló.
Csak nem, már a tesón gondolkodtok?
Hogy telnek a napjaitok, sok a munkád, a párod még mindig otthon dolgozik?

Momo
Hú én nagyon nem értek ezekhez az aura dolgokhoz, de nem ítélem el. Soha nem voltam ilyenen ezt a képet hogy csinálják?
Te jó ég szeptember végén átadás ez nem semmi. Jó gyorsan haladnak a dolgok, az már csak 2 hónap. Nekünk ennyi időbe telt felújítani a lakást.
Ja Áron azért kap bébiételt és általában meg is eszi, de mindig adni kell neki a mi kajánkból is. A gyümölcsöt pépesen eszi kivéve a banánt azt kicsi darabkákban adom neki.

Virág
Örülj neki, hogy jó étvágya van a fiadnak. Ez sokkal jobb mintha kergetned kellene a kanálal. :D

Hogy én is panaszkodjak, úgy látszik ez egy ilyen hétvége. Hát az én párom sem emberelte meg magát ma. Pedig reggel külön kértem, hogy figyeljen a fiúkra míg én megcsinálok egy két dolgot le is vihetné őket a levegőre vagy ilyesmi. Erre mi történik bevackolták magukat a nagyágyra és már csak a hortyogását hallom. Simán elaludt a gyerekek mellett, míg ők játszottak. Ne tudjátok meg olyan pipa lettem hogy még ennyit sem képes megtenni, pedig nem házimunkát sóztam rá hanem a gyerekeit.
Úgyhogy hiába volt itthon nem vettem semmi hasznát sem megint. :evil:

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Csak beugrok,mert nagyon elfáradtam.Délután gyerekzsúron voltunk Bálintommal egy osztálytársnőjénél,most meg kocsit vontattunk,mert elszakadt a kuplung bóvdenem. :roll:
Jajj lányok,nem szerveztünk mi semmijen talit Titimmel,csak igért nekem pocakosrucikat,amiket ő már nem tud hordani és írta,hogy keresett,hogy menjek át,de ki voltam kapcsolva.Erre gyorsan visszahívtam és így szerveződött a spontán tali,hogy mi átugrottunk.De nagyon kellemes volt,tényleg. :D Na megyek pihizni.

Jó éjt puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Végre elaludtak a lányok. Én meg borogatom a fogam, mert a mintavételtől egy kicsit begyulladt az inem. Viszont szerdán megkapom a koronámat, mert a doki is szabira megy. Ráadásul a hétvégén lesz a falunap, és megint indulok a főzőversenyen.
Tényleg lányok, nincs valami tuti receptetek csirkeételhez. Mindenki 3 csirkét kap, és abból azt főz, amit akar. Valami olyan lenne jó, amit meg lehet csinálni bográcsban.
Már találtam néhányat, de még nem döntöttem. Aztán majd felteszem a receptes topikba.

Amit mesélni akartam: Szóval mutattam a héten a páromnak a képeket az újszülöttekről, és felolvastam a szüléstörténetet is, amit Karcsi annyira lelkesen, és gyönyörúen leírt (a párom is hasonlóan élte át).
Aztán ma reggel mondtam neki, hogy vigye fel a babamérleget az emeletre, mert már nem használom, meg a kiskádat a pincébe. Mondtam neki, hogy lassan kezdem eladni a dolgokat amiket már nem használunk. Említettem neki Titit is, akivel azt beszéltük múltkor, hogy szívesen átvenné tőlem a mérleget, és akkor azt mondta, hogy miért nem adom kölcsön neki, mert akkor mi lesz a következő babának.
Majdnem leültem. Kérdezem is tőle, hogy akkor miért kell járnom a tb tanfolyamra. Na meg várnak is vissza dolgozni.
Azt mondta azt majd megoldjuk.
Szóval nem igazodok most ki rajta. Mondjuk azóta is sokat gondolkodok rajta. Örülnék én is még egy babónak, de nem tudom mi lenne velem, hogy bírnék el 3 gyerekkel.

Na sikerült megint csak magamról írnom, de ez mindenféleképp el akartam mesélni nektek.
Persze a szülők is tudják, és mondtam is anyósomnak, hogy amíg én szoptatok addig úgy se lesz baba, hisz tudjátok, hogy a Sára is majdnem 1 év után sikerült csak. Szóval azt mondta, hogy lassan már a Sárát se kellene szoptatni. Tehát mindenki tökre belelkesült ( csak én nem, még :roll: )


bocs, hogy nem írtam, most senkinek, de majd pótlom. Holnap este remélem tudok jönni. Napközben nem leszek, mert megyek megint a fogászatra, és ottmaradok anyukáméknál.
Sok puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Most értünk haza nyékről, anyukáméktól.
Holnap remélem el tudok olvasni mindent és lesz időm írni is.

De áginak akartam pár sort írni a pici miatt

Ági!
Livinek nagyon kevés most már a 30-50 gr. Ahogy Kicsi írja, legalább 60-100 gr közt kéne enni kb. 6-8 alkalommal egy nap! Még friss az emlék, azért tudom ilyen jól! Még Bence is többet evett ilyen korában, pedig ő picurka volt.
Mondjuk Momónak is igaza van. Mert ha meg igény szerint szoptatsz és ezt a 50-et 10-12 alkalommal eszi meg...akkor meg elég. Szóval az se mindegy, hányszor szopizik a drága.

A csomókról már írtak a lányok:)



Holnap jövök:)

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Virág! Nagyon genyó a munkaadód, remélem lesz elég erőd hogy el tudj szakadni a gyerkőcöktől és felmondj! Biztosan találsz ilyen munkát máshol is.
Este megpróbálok csináltatni pocifotót, bár mostanában szerintem nem nőtt semmit…

Zsuzsa! Örülök, hogy Áronka teljesen rendbe van és nem kell a továbbiakban tornáztatni, biztosan jobb lesz, hogy nem kell mindig igazodni mindenben a torna idejéhez.
Úgy megkívántam a rakottkrumplit, hogy olvastam azt ettetek, ma muszáj at csinálnom ebédre.
De jó, végre voltatok vásárolgatni. Nálunk persze elmaradt, hogy menni kellett költöztetni segíteni, remélem valamelyik nap végre összejön.


Mesi! Remélem a hazamenetel óta már javult egy kicsit a helyzet és Zsoltika kezdi megszokni a kistesót. Ha tudok valamit segíteni szólj légyszi nyugodtan, itthon vagyok, ráérek.

Ági! Nagyon édes a pici lányod! És milyen aranyos, hogy hagyja az anyukáját babanetezni…

Juci! Ez komoly, hogy már 10 éves gyereknek ilyen teló kell (vagyis nekem már az is furi, hogy egyáltalán mobil kell nekik…) . Mondjuk lehet hogy én vagyok nagyon régimódi….
Jaj, annyira gáz, hogy le tud venni Dudi a lábadról a kaja miatt, ettől rettegek én is nagyon… De ha magatoknak is liszt, cukor és gluténmentes kajcsikat főznél… (Mondjuk Illés nem biztos hogy örülne).
Nagyon ari kislány voltál és egyértelműen hasonlít rád Eszter!
A tófürdőben már mi is jártunk, csak az idén nem, tényleg nagyon jó, a párom szülei nem messze laknak Nyergesújfalun.
NE bánd, hogy kidhöngöd magad nekünk, szerintem ez így természetes. ÉS minden tiszteletem a tiéd, hogy kibírtad cirkusz nélkül…Remélem azért nem lesz olyan rossz Egomban. HA nagyon gáz, akkor néha szökj el egy netkávézóba…

Titi! Remélem elmúltak a keményedések…
Ha a férjed megcsinál otthon valamit ne úgy fogd fel, hogy neked segít, hanem hogy természetes hogy megcsinálja. Gondolom ő sem úgy gondolja hogy ha te kisikálod a kádat azzal segítesz neki… Igenis a házimunka kettőtök dolga és nem seítek – nem segítek alapon kell elvégezni.
Dani nem tudja, hogy kislányotok lesz????????

Eszter! Te is szoktál varrogatni? AZ tök jó, csuda dolgokat lehet kreálni. Én is nagyon szeretnék egyet, de már nem igen férne be a lakásba…
Nagyon ügyi vagy, hogy így tudod tanítani a párodat, tuti sokkal könnyebb lesz így, ha megszületik a baba.

Brimo! Nagyon rossz lehet, hogy be vagytok zárva a gipszed miatt. Biztos Csengének is hiányzik a friss levegő. Anyósodon kívül senki nincs aki néha levigye sétálni egy picit?

Momo! Akkor most 2 hónapig jól bele kell húznod… Ha kész lesz a ház, nem terveztek egy kis utónyaralást? A férjed mikor jön legközelebb?

Gyöngyi! Szerintem szuper lenne 3 gyerkőc! Mi hárman vagyunk tesók és szerintem tökéletes. Nálunk egyedül az lesz az akadály, ha anyagilag nem bírjuk a sok otthonlevést… Ezért is akartam többek között ikreket, de most uyge nem jött össze.

Nekem most örülni kellene, hogy végre nincs az a nagy meleg, de sajna nem tudok, mert bezárt az eső… Egyik cipőmet se tudom felhúzni, úgyhogy nem meetek sehova… Van még a szekrény mélyén egy jüól széthasznált futócipőm, ami már nagyon strapa még azt megpróbálom elkotorni, hátha…
Pedig egy csomó dolgot el akartam am intézni és boltba is kell mennem, mert nincs itthon kolbász a rakott krumplihoz, az ízét meg már érzem a számban, úgyhogy nem bírnám ki ha ma nem ehetnék.

A bébike úgy tűnik jól van, a doki egy hét múlva jön, addig csak kibírjuk…
A szobából még csak az ágyikóról kaptok képet, a szekrény tök üres és csak egy szimpla szekrényke, a foggantyúk meg tök bénák rajta, az még ki kell cserélni.
Az ágyról is csak azért van, mert a férjem tegnap meg akarta nézni, hogy néz ki benne az ágynemű, így bele kellett próbálni. Persze utána még leszedtem, ne porosodjon.
Meg még a falvédőnk sincs kész, sajna a tesómnak nem sikerült befejezni mielőtt elment.
Kép
Kép

A pocakom ma reggel tükörből:
Kép
verzsike
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: