Sziasztok!
Próbálkozok
(mármint lépést tartani)
Rena,Dávidnak még semmit nem adtam,mert nagy cicibubus volt,így nem volt rá annyira szüksége,meg affinitása sem az új dolgok felé
.Rékának meg almalevet,őszilevet,megylevet,majd pár nappal később pűrésítve...aztán ezeket keverve. Csak azért kérdeztem,hátha mondasz valami jó ötletet a krumplival,hogy ne legyen unalmas
Most meg többnyire a korának megfelelő bébikaját adok neki,szeretet ide vagy oda. Én úgy érzem,hogy azért mert többségében a bébikajákat részesítem előnyben,nem szeretem kevésbé Rékut,mintha naponta órákat töltenék főzéssel,arról nem beszélve,hogy tőlük veszem el ezt az időt,és nem biztos,hogy amit főzők az egészségesebb,mint a bébikaja,amit nem tudom hányszor leellenőríznek. Na ez nem azt jelenti,hogy néha nem főzők,sőt szeretek új dolgokat is kipróbálni,ha látok valami jó ötletet,azt szívesen kipróbálom.Na meg így azért változatosabb,szerintem. Kihangsúlyozom ez a saját véleményem és nem szeretnék senkit megbántani vele.
Szeritnem Petra tök jól alszik
MAjd rakjál fel kereszelős képeket!Nemsoká itt van
Nagyon szép kislányod van,jók a duris cuccok!
Tinu,jól hangzik ez a 8 kg.
Jó pihenést nektek!
Kiscsiko, olyan édes Ádám,megnéztem a képeket!
Mági,ez az apás segítség jól hangzik
Norbit honnan csinálod? Van könyved? Vagy honnan tudod a kódokat? És tornáznod is kell? Nekem is kb. ez a cél
54-56,de már 58-ba is simán kiegyeznék.(a ruháim többsége ez a méret
)
Jaj,már megint lemaradtam....látom írtál,csak mikor elkezdtem irni,még nem volt itt...
BOLDOG HÓFORDULÓT ANNA BABÁNAK és sok boldogságot névnapja alkalmából,mivel a napokban volt neki.
Fnoe,jaj ne is mond...nem sok időm van,de ezekre mindig lopok pár percet,sokkal szebbet és naprakészebbre csinálnám,ha lenne több időm,ezért jószerint éjszaka tudom vagy napközben pár percet mindig csenek magamnak...ezért voltam kiakadva egy időben ,mert Dávid nem volt hajlandó aludni délben,miután leszokott a ciciről,mert amíg cicizett, ő cicin aludt el mindig. De addig mesterkedtem,hogy vissza szoktattam,mert kell nekem az e két óra szabad,még ha lefekszek pihenni közben akkor is
persze sokszor akkor kel a Réka,mikor ő fekszik
ez van.
Akkor te se panaszkodhatsz
azért nem olyan sok ment fel a terhesség alatt
Dáviddal rékáztam,de semmit nem ért
(mármint tornáztam)
Zsuzsu,te kis tali felelős!
Most aztán csapj oda az asztalra
én azért nem jelentkezem még rá,mert bizonytalan a dolog,meg messze is van,így kétszer meggondolom,meg tudod az idő is
NA a hasam nekem is kb. akkora,mint a ki a harnadikat várja.
a 10 kg. pluszból kb. 5 a hasamon van.Régebben lenyomták az anyukák hasát,nem? A sógórnőm mesélte,hogy még 10 évvel ezelőtt is súlyt helyeztek rá,hogy visszínyomják,most meg sz@rnak rá,vagy ezt is kitudományozták
Kernico,szuper vagy,hogy így megy le. Én is 68 körül mozgok,egyik nap már 66,9 voltam,hú,de örültem
Alexaa,nekünk Medela kézi van. Szuper jó!Igaz most Rékánál nem sokat használtam,de Dávidnál jó volt nagyon. Elektromos Pesztonka nálam nem vált be
Szerintem már nem érdemes venned,ha kézzel is ki tudsz préselni belőle,de ahogy gondolod,mert ha például szeretnétek kistesót,akkor megéri befektetni.
Na képben vagyok,látom
Sziszi,nekem most irtó szerencsém van,mert Réka magától alszik el. HA elálmosodik,rögtön hasra teszem és cumi,máris alszik. Tényleg már kiskórától érdemes valami kis rendszerhez szoktatni őket,és akkor nem lesz gond.
De gyerekfüggő is,mert Dávid kizárólag szopival aludt el,de első gyereknél nem mindig olyan ecccerű.
Viccek
Marsalkocska,hiányoztál!
eddig bírtam