Sziazstok!
Enikő! Ugye jól vagyto? Tej ügyben nálunk is ez ahelyzet. felej tápszer sajnos, de már nem idegesítem magam rajta. Eleinte nagyon bántott, de zatán úgy voltam vele, hogy én is tápszeres voltam 2 hetes koromtól és itt vagyok. Lili milyen baba? Alszatok éjjel?
Ancsa!
Isten éltessen nagyon sokáig nevednapja alkalmából!!
Még valami! Ha műtötték a szemed, akor ezt az orvosodnak mondd el! van fogadott orvosod vagy csak az vizsgál, aki a terhesgondozáson van? Szerintem nem biztos, hogy szülhetsz természetes módon. Lehet csak császárral. Nem tudommelyik a jobb, mert én mind a kettőt simán szültem. Engem az riaszt meg a császártól, hogy nem lehet enni utána 2 vagy 3 napig. Csak inni, de azt sokat. nameg a vágás. Bár az lehet nem különbb a gátmetszésnél.
De az orvossal ezt mindenképp beszéld meg! És a szüléstől ne félj! Mikor beindul már nem lesz időd félni. Én az elsőnél aggódtam nagyon és nem tudtammi vár rám. Nem is volt jó emlékem róla. De a második szülésem maga volt a legcsodálatosabb élményem!
A vizesedésre nekem a sószegény étrendet javasolták és hogy póckoljam fel a lábam. De nekem akkor is nagyon vizesedett, főleg a végén! Olyan donga lábaim voltak, hogy úgy néztem ki, mint aki cölöpökön áll!
Tündi!
Köszi jól vagyunk. Zsófi a legjobb baba a világon!!!! Valamelyik nap ( talán két napja ) este fél 11-től reggel fél 9-ig aludt egyhuzamban!!!! Mostmár stabilan átalussza az éjszakákat! Ha éjfélkor alszik el, akkor 7:30-ig tuti alszik. Soha nem sír, csak ha már írtó éhes! Sokat gagyarászik, hangosan nevet.
Próbál felülni. nagyon húzza magát ülő helyzetbe, ha pihenőszékjében van! Illetve imádja a játszószőnyeget is nagyon. Próbál megfordulni oldalára. Nagyon ügyes!
Tök jó, hogy csak 2-t híztál! nagyon ügyes vagy!
Most azért azt irígylem, hogy apocakban mocorog a kis Balázs! Olyan jó érzés ez! Zsófi is eleven volt nagyon.
Eszti!
Hát nem vagy semi, azt tudod ugye!!! Ilyen gyorsan megszülni az első babát! Nagyon ügyes vagy! Amúgy én is pont úgy jártam, mint te, hogy nem szólt a doki hogy vérezni fogok és visszamentem a kórházba, de hazaküldtek. A 2. babánál már tudtam, így nemért meglepetés! De még jó, hogy bementél a kórházba!
Majd kapunkmég képeket ugye? Olyan szép Bence, had gyönyörködjünk egy kicsit!
Gyöngyi? Te hogy vagy? Fejed? Sokat fáj még? Ricsi?
Ildikó? Most nem hiszem, hogy pancsol. Biztosan dolgozik!
Nálam már sül a meggyes pite, mert délután jönnek e vendégek! Olyan fini illata van!
megyek is takarítani és pakolni,mert azért nálunk most nem igazán van rend! Mosni is kell meg vasalni! Na ezeket kihagynám !
Millió puszi mindenkinek!
Anikó