Új privát üzeneted érkezett!

Kellett jó pár nap, de azért csak betelt az oldal!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsandi:csudaklassz a vonalzós kép!!!!!!
Rakd fel nagyban is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Andi: kb. én is így vagyok a kaja mennyiséggel, gőzöm sincs mennyit kell(ene) ennie. Szerencsére mondja, ha éhes ilyenkor adok neki, de éppen ezért már szinte semmi napirendünk nincs.
Reggel és este biztos a tápszer, ha nagyon ramatyul eszik napközben akkor este még kap szendvicset.
A Szandi még nem evett palacsintát, nem tudom mennyit tudna megenni.

Márti: kösz az infót a Barbiékról.
Irigykedem én is a jó evőke miatt, annyira jó lehet, hogy szinte mindent megeszik és nem kell küzdeni vele.
Most már teljesen egyedül eszik mindent?

Végre lehűlt a levegő, nagyon élvezem, hogy nem 30 fok van a lakásban.
Készülök le a Rossmannbe, mert elfogyott a pelenka, tea stb. megint egy kisebb vagyon fogok ott hagyni.
Múltkor vettem banános tápszert, hát mit mondjak, ez sem jött be a csajszinak. Most még próbálkozom egy kicsit, de ha nem eszi akkor van egy bontatlan csomag, ha kell valakinek.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Márti: tényleg, megy a privi! :oops:

Kb. mikor jönnétek? Elvben itthon vagyunk, csak dél körül akartam elugrani a munkahelyemre, de ha akkor jönnétek, nem megyek!

KépKép
zsuzsi78
 
 

 
 

Márti!
Én nagyon kíváncsi lettem ám arra a lánynévre! Körberöhögni ígérem nem foglak benneteket. De szerintem nem is lesz majd ok, mert az eddigi gyerekeitek nevei is nagyon tetszenek nekem. Szóval? :wink:
A vonalzós kép nagyban:
Kép


Zsuzsi!
Én is úgy élvezem ezt a hűvösebb időt. Bár most jöttünk be, a nap azért már tűz megint rendesen. A gyerekek meg csúsztak-másztak a vizes fűben, ők is élvezik szerintem.

Tisztára beparáztam az előbb. Flóra pár napja vakarja a fejét, rövid ideig, és nem mindig. Már megnéztem, semmit nem láttam rajta. Most egy kicsit jobban megvizslattam, és tiszta piros mindenhol a fejbőre. Szerintetek mi ez? :shock: Kicsit rosszul lettem. Kinek mutassam meg?

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsandi:na jóóóóóóóóóóóóóó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: csak a kedvetekért!!!!!!!!!!!!!!!!!A lány név:Anissza, a jelentése beteljesülés,fiú nevünk még nincs. :oops:
Véleméy????Bár nincs sok beleszólásotok!!! :mrgreen:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Na, felhívtam a háziorvosunkat, szabin van, de az asszisztens azt javasolta, hogy azért mutassam meg bőrgyógyásznak, mivel a hajas fejbőrön van, ő meg tudja nézni nagyítóval, hogy nem gomba-e. :shock: Nem hiszem el, hogy minden elér bennünket. Most anyukám próbál intézni időpontot gyorsan.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Márti!
Még nem is hallottam, de tetszik!!!

Andi
Kép
zsandi
 
 


Nem tudom mi lehet, de tényleg mutasd meg a dokinak remélem semmi komoly.
Próbálok rákeresni.

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Holnapra kaptunk időpontot, mert ma szabadság miatt nincs rendelés. Anyu már megnyugtatott, hogy ha gomba is, akkor lekezelik, és hamar meggyógyul. Csak azt nem tudom, hogy honnan a tökömből szedünk össze ilyeneket. Na, majd holnap okosabb leszek.
Anyu egyik kollégája szerint lehet a sok antibiotikumtól is, amit kapott. De azt hittem, hogy az már régen volt ilyesmihez. Mindegy, ez legyen a legnagyobb bajunk.

És az Anisszát - ha kislány lesz, és ezt a nevet kapja - hogy fogjátok becézni?
Nekem tényleg nagyon tetszik, így ízlelgetve is.
Pár éve egy volt kolléganőm fia kapta a Zsombor nevet. Akkor azt gondoltam, hogy hogy lehet ilyen nevet választani. De amikor megszületett a kisfia, és többször használta, már egészen megtetszett. Így a ti Zsombitoknál már kifejezetten tetszett. Úgyhogy szerintem - ebből tanulva - amúgy sem szabad rögtön fújjogni. Főleg, hogy a döntés mindig a szülőké. :wink:
Nálunk Flóra, ha fiú lett volna, Levente lenne. Látni kellett volna a nagyszülők képét, mikor mondtuk, és azt a kampányt, amit azért folytattak, hogy lebeszéljenek. Nem sikerült nekik, de szerencséjükre, Flórica kislány lett.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Ahogy olvasgattam lehet, hogy gomba.De tudod van a fejbőrön alapból valami gomba és ha az elszaporodik attól lesz a korpa!!!!!
Ne aggódj rendbe jön tutira!!!!

Becézés:szerintem vagy Ani vagy Nissza valami ilyesmire gondoltam, nekem nincs sok gondom a nevekkel a Levente mondjuk tetszik, nálam az a lényeg, hogy becézhető legyen és ne annyira mindennapi és a régi neveket sem nagyon szeretem.
És ez a név már akkor is motoszkált az agyamban amikor a Zsombit vártuk.

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Szoninak már nincs határozott elképzelése, hogy milyen nevű tesót szeretne? Mert van olyan ismerősöm, ahol a nagyobb gyerek kerek-perec megmondta, hogy mi lesz a hugi neve. Mondjuk már akkor megmondta, amikor még azt sem lehetet tudni, hogy hugi lesz-e. :wink: Na meg az én nevem is a bátyámtól származik. Volt valami kislány akkoriban, aki tetszett neki, és őt Andreának hívták. :lol:

És Szoni mit szeretne? Lányt vagy fiút? :)

Zsuzsi!
Csak úgy látogatóba mész a munkahelyedre? Kialakult már, hogy mikor mész vissza dolgozni?
Mi a DM-es Babylove 3-as tápszert esszük, úgy rémlik, hogy almás ízesítésű, bár én nem érzem rajta. :roll: Nekünk ez bevált, ti még nem próbáltátok?

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok!
Gyors bekukk és üdv! - most ugrottam haza a Balcsiról, de este repülök is tovább Bonnba kemény egy napra (dolog van), és holnap éjjel már ismét a Balcsi... Pörgök jó szokásomhoz híven...

Átfutottam az előző 3 oldalt, ami az elmúlt kb két hétben született. Láttam, hogy a hőségriadó idején mindenki megpusztult a melegtől, mi is ezt tettük, hiába Balaton, meg hűvös ház, nem 40 fokra vagyunk kalibrálva.

Márti, tök jó lehetett nézegetni a minimanót az UH-n, és jó érzés lehet neveket találni neki. Szép lánynevet választottatok, kifejeztetten tetszik! Egyébként nem is hallottam korábban. Fiúnév tippek vannak már?

Zsuzsi, gratulálok Szandinak a menőmanósághoz! Ügyes a lánykád. Az alvásigénye meg szerintem ne agasszon, ebben a melegben én is folyamatosan csak aludtam volna... Meg a felnőttek között is vannak a mormota típusú és a semmi alvással is éberek.

Iza, én is akarom harrypottert! Tuti megnézem hamarosan. Mi legutóbb a shrek3-at láttuk, no azt nem annyira kellett volna erőltetni.

Andi, jó a vonalzókép nagyban. És a babakocsis sztorid is haláli :) Tök érdekes, hogy idegen helyen Flóra a bátrabbik.
Az evés nálunk mostanában elég katasztrófális, de én úgy döntöttem, hogy nem idegeskedem. Ha éhes, majd szól (nyam-nyam)

Zsu, sajnálom Kata és Bence betegségét, de örülök, hogy kilábaltak belőle. Képeket régen tettél fel!

Timi, gyerköceid igazán szépek, és tényleg nagyon hasonlítanak egymásra. Hannababa haja nagyon tetszik.

Rólunk: tök jól éreztük magunkat a Balcsin, se net, se tévé, teljes kikapcs. Viszont sok barátunk jött arra. Volt egy hosszú hétvégénk (az első), amikor 12-en voltunk, és Samu volt az egyetlen gyerek, ááá, nem volt elkényeztetve. :) A múlt hét második felében pedig a 3 gyerekes barátaink jöttek (róluk már többször is írtam), és 5 napot voltak velünk. No, abban kicsit elfáradtam... Ráadásul Samu benyalt egy először vírusos megfázásnak induló, majd csúnya mandulagyuszivá váló betegséget + kötőhártyagyulladást. Szegény manó, nagyon rossz bőrben volt, de úgy döntöttünk (dokival konzultálva), hogy nem jövünk haza, de a Balatonpartot kicsit negligáljuk. Szombaton kezdődött, most már egész jól van a kölök... Most épp apjával és a házigazdáinkkal van, már lázmentes, és az étvágya is alakulóban.
No, búcsúzom, majd a hétvégefelé újra jövök.
Üdv

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Andi: a Szandinak a kamillás sampontól lett vörös foltos a feje, igaz csak pár órára, de akkor nagyon csúnya volt.
Kíváncsi vagyok, mit mond holnap a doki.

Végül nem mentem be a munkahelyemre, csak látogatóba mentünk volna.
Még nem tudom, mikor megyek vissza, amikor a Szandit nem vették fel a bölcsibe nagyon szomorú voltam, de most már örülök neki. Igaz hiányzik, hogy emberek között legyek, de most jöttem rá, hogy mindennél többet ér, hogy a kiscsajjal lehessek miden percbe addig, amíg lehet.

A DM-es tápszert még nem próbáltuk, de a köv. az lesz. Nekünk még felírják az AR-est, de azt már csak reggel eszi meg. Este viszont csak a HIPP babatejet, de ebből fél liter majdnem 400 Ft, ráadásul hamar megromlik, szóval nem valami gazdaságos.

Márti: nekem nagyon tetszik a név, bár még én sem hallottam (a Nissza becézés meg még jobban tetszik, mint maga a név).

Nevek: amikor a Szandit vártuk, én voltam olyan balga, hogy elmondtam a családnak, mikre gondolok. És persze mindenkinek volt valami baja valamelyik névvel (pl.: nagyon tetszett a Rebeka, de vallási okokból lebeszéltek róla). Az Alexandra végső döntés volt, és ez volt az egyetlen, amibe senki nem kötött bele.
Fiú nevünk nem is volt, valahogy végig tudtam, hogy kiscsaj lesz.
De ha véletlenül lesz még egy manónk tuti nem mesélem el senkinek milyen nevet szeretnék neki adni.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Évi, de jó, hogy te is bejelentkeztél!

További jó pihizést, és jó utat Bonnba (nem semmi 1 napra átruccansz) az biztos, hogy te nem unatkozol.
Samunak jobbulást!

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Sziasztok!

Zsandi, Évi jó hogy írtatok végre :) Évi te aztán tudsz pörögni :):):):)

Rövid leszek, mert dolgozom, ez a hét pörgős nekem is, hogy elég pénzt összehozzak jövő hónapra...

A munka: A zepterhez nincs elég kitartásom, egyszerűen nem bírom a monotóniát. Márpedig az kell hozzá, meg nagyfokú türelem a sok barom emberhez...bocs...
No meg nem bírom ha átvernek, és sajnos az emberek nagy többsége hajlamos rá. Szal tuti nem ebből fogok meggazdagodni, és nyugdíjba menni sem. Igazából az ingatlanosra gyúrok rá, mert szeretném ezt az állást megtartani, és október környékén beülni az irodába.
Akkor a fizum is egész szuper lenne :)

Most idegeskedem a ponthatárok miatt, igaz még nincsenek meg, de tudom hogy nem kerültem be oda, amit első helyen megjelöltem :( És totál ledöbbentem azon, hogy a turizmus-vendéglátás szak népszerűsége megelőzte a jogász, orvosi, médiatudományi és egyéb elit szakokat..... Mert persze a t-v lett az első, így tuti nem fog esni a ponthatár :(

Na mindegy, ez van. Most jutott eszembe, hgoy elfelejtettem még Bence szülinapjáról is feltenni a képeket.

A szülinapról röviden, nagyon jól sikerült, a torta már kevésbé :( De gyakorlás, gyakorlás :)

Bence annyi ajándékot kapott, hogy a mienket, ami egy héttel később ért ide persze, nem is adtuk oda, eltettük karácsonyra.

Miket kapott?

Anyumtól Biciklit,
Keresztanyjától két Verda-autót, a duplo vonathoz síneket,
eredeti Vileda gyerek felmosókészletet,
Csilláéktól (szomszéd) 2 verda-mintás pólót,
tőlünk seprűt, lapátot, thomas-os pólót, a többi vendégtől asszem kisautókat.

A felmosó, seprű, lapát kissé viccesen hangzik egy kisfiú ajándékaként, de Bence ezt kérte!!! És azóta nekünk jóformán nem szabad takarítani :) Nagggyon remélem hogy nem fogja kinőni eme jó tulajdonságait. Jah Orsi hugomtól főzőkészletet, és tányérokat kapott, mert főzni is nagyon szeret! Remélem azért talpig pasi marad
:lol: :lol: :lol: :lol:

Képeket mindjárt kicsinyítek....

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Jah, persze elfelejtettem: Márti, nekem is tetszik az Anissza, nekem anno a Narcissa tetszett volna :) Most is több tetszik, a Móna, Bodza, Miléna, de a legkedvesebb: (és persze apa hallani se akarja) Az Ilang. Asszem így anyakönyvezik, egyébként Ylang.

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Szülinap:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Folyt.köv

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Az első út a cangával :)

Kép

Kép

Kata is rodeózik a motorral:

Kép


Egy pofi:

Kép

3. séta:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép


A strandon:

Kép

Kép

Kép


Va negy videónk is majd igyekszem feltenni a videa.hu -ra :)

Most megint leállok egy ideig a képekkel oké?

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Halihó!

Mi már a hétvégén hazajöttünk, de a meleg miatt csavarogtunk a tesómék telkén. Ott pancsoltunk egész nap. Aztán meg gondoltam, akkor fogok írni, ha vissza tudom olvasni azt a "rengeteg" (kb. 2 darab) oldalt amit írtatok. Na mostanra ide is jutottam, mert nem hagytak a csajok írni, de már itthon van Árpi is. De ez most hosszú lesz, akit nem érdekel ne olvassa. :oops: 8) :lol:
először is a névnaposoknak, szülinaposoknak nagyon sok szépet és jót kívánok!!!
A szöszke kis rohangálónak pedig sok lépést és kevés popóra esést kívánok.
Névszerint most nem reagálok, mert nem tom mennyi ideig lesznek lent Árpiék, majd szépen lassan bekapcsolódom.
Nagyon jól éreztük magunkat, rengeteget aludtunk. Amikor a kicsik kidőltek mi is szunyáltunk egyet. És még így sem volt gondunk az esti elalvással. Igaz, hogy a csajok esti ceremóniája után álltam neki megfőzni a másnapi kajákat a nagy meleg miatt. Kirándulni egyszer voltunk, aztán hamar vissza is fordultunk, mert annyira hőség volt. De a kirándulásunk is úgy volt az igazi, hogy Árpit a hegy legalján (tehát az első 1-2 méteren) nyakon csípte egy bögöly. Szépen bedagadt a nyaka és onnantól kezdve, ő is és én is jobbra balra csapkodtunk a kis muslicákra is. Annyira paráztam, nehogy a csajokat is megcsípje. De ez ilyen vérszomlyas dög lehetett, ugyanis majdnem végig körözött körülöttünk. Szóval hamar kedvünket szegte ez is.
Egyik nap "kiruccantunk" a nyaralóhelyünktől 100 km-re lévő falucskába, ahol anyukám született. Ott voltam rengeteget a nagyimnál és ott is van eltemetve a nagymamim és a nagypapim. Utoljára akkor voltam ott, amikor a csajokat vártam és a sírjánál kértem, hogy vigyázzon ránk. Meg akartam mutatni neki és a papámnak is a lányaimat és nekik is a mamáék nyugvóhelyét. Tudom, most sokan akik ezt olvassák bolondnak néznek, azok le vannak tojva. Nekem ez hitem és fontosnak tartottam. De tudom, hogy az itt lévők többsége úgyis érti. Szóval, mentünk a temető felé és magyaráztuk nekik, hogy megyünk a dédiékhez, mert itt pihennek. Kerestük a sírt, mert a két év alatt nagyon megváltozott, beépült. Jó kis bolyongás után, megtaláltuk. Ott állunk a sírnál, erre a Dorka benyögi a sírra mutatva, hogy DÉDI. Majdnem elbőgtem magam. Vagy olyan okos gyerekem van, hogy összetette az infókat, hogy ugye a Dédiékhez megyünk, és állunk egy helyen, akkor biztos megérkeztünk, és akkor OTT vagyunk a Dédinél. Vagy... megérezte, hogy mi van. Az érdekes az, hogy ugyanezt eljátszotta abban a temetőben, ahol Árpi rokonai vannak és ott több sírt is felkerestünk, mégis csak egyikre mutatott és közölt ilyen infókat. Ahol a dédijei nyugszanak.
Sütöttünk grillezett csirkét is, igaz, hogy a tűz először nem akart meggyulladni. Már épp feladtuk volna, amikor megijedt a tüzecske és gyorsan belobbant. Szépen megsütöttük a kaját és éjfélre már kész is lett. Szóval késői vacsoránk volt jó kis diétás... :lol: :lol: :lol:
A lányok nagyon élvezték az egész nyaralást. Rengeteget szaladgáltak, pancsoltak és visítoztak. Néha miattunk, mert mi kapkodtunk a böglyök miatt, ott köröztek a pancsoló körül. De mázlink volt, mert csak Árpit csipkedték össze. Néha a darazsak (vagy méhek?) miatt szaladtunk be a házba. Hiába a természet szépségei... Én meg ugye a bogárfóbiás. De a bögölycsípések miatt már Árpi is kezdett bogarassá válni, úgyhogy épp ideje volt hazajönni. A lányok rengeteget fejlődtek, Livi sokkal stabilabban ill. inkább bátrabban rohangál akármilyen talajon. Ott ugyanis a kert dimbes-dombos és ugyebár füves volt. És ami döbbenetes, rengeteget fejlődtek szókincsileg és nagyon sokat beszélnek. Nemcsak egymással az ő nyelvükön (habár most abban is nagy ugrás van egy ideje), hanem a felnőttes szavakat is használják. Valamelyik nap nem értettem tisztán a Dorka egyik szavát és ott magyarázta, hogy nem aztán megértettette, hogy mit is akart mondani, majd megdicsért, hogy okos. Csak pislogtam.
Képet még válogatok, mert első nekifutásra 44-et sikerült kiválasztanom. Annyit azért mégsem akarok felrakni... :lol: :lol: :lol:

KépKép
kgiulia
 
 


Apám mennyi hsz!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:
Ez valami rekord döntési kísérlet??????????????? :mrgreen:

Évi:de jó, hogy benéztél, jó utat és mielőbbi teljes gyógyulást a Samunak!!!!!Remélem fotóztatok!!!!!! :shock: :D

Zsu:akkor, hogy hogy a Katát választottátok ennyi név közül?????????????? :shock:

Julcsi:de jó, hogy ideértél!!!!!Már csak a képek hiányoznak!!!! :wink:

Ma elugrottunk az MMR bogyókkal a Zsuzsiékhoz!!!!A Szandi valami gyönyörű, így élőben még jobban!!!!Tiszta szöszi és azok a kék szemek!!!!! :shock: :shock: :shock: Nagyon ügyin megy már.
Zsombi kicsit maga alatt volt az elején, de remekül elvitatkoztak a játékokon , versenyt sikítoztak!!!!! 8) :lol: :D A Szandi le sem száltt a Zsombi cumisüvegéről 8) , aztán volt nagy pusziszkodás mikor eljöttünk!!!!
Ja és a fiamnak nagyon tetszettek a cicák, először azt mondta, hogy vau-vau :shock: , de a végére rájött, hogy cica!!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti, ezek azóta tetszettek meg :)

Katával a dilemmánk a Csilla, a Kata, az Anna, és persze az olyan nevek körül forogtak, amik csak nekem tetszettek, lásd Bodza, Móna... A Miléna és a Ylang azóta tetszett meg, de tuti apának a következő gyerekig se fog. A KAta volt az egyetlen ami mindkettőnek tetszett, és még jól is illett a vezetéknévhez.

Most csa kennyi, meg annyi, hogy felvettek az egyetemre :):):):)

Igaz hogy Szegedre, de ez van :)

Pusz,

Jó éjt :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Amit még akartam:

Zsuzsi, szerintem ne aggódj a topikért. Lehet, hoyg a kismamáink majd máshova is irogatnak, de szerintem (REMÉLEM), azért nem hagynak el minket. A "sűrű" irogatás szempontjából a nyár általában ilyen kihalós. Mindenki nyaral, vagy otthon van a párja, esetleg a meleg punnyaszt. De szerintem az ovi-suli kezdetével visszaáll a régi rend.

Márti, nekem tetszik a név. Mondjuk inkább a Nissza becézéssel, mint az Anival. És ne is nagyon keressetek fiúnevet. amikor a múltkor mondtad a méreteit, akkor is az volt az érzésem, hogy lány lesz. (De azért tarcsiba egy fiúnév is legyen, hátha meggondolja magát.)

Andi, mi van Flóra fejecskéjével? Ma mentek dokihoz? Nem javult azóta a pirosság?

A képek még mindig nagyon jók. Annyira jó nézegetni az összes csemetét, olyan szépek. (Tudom, tudom képek...)

KépKép
kgiulia
 
 


Na ezek a képek is sokak lesznek, de már nem tudom tovább szelektálni. Az első képeknél még így be kellett öltöztetni őket. El se hiszem...

Kép Úgy szalad a haja is égnek áll Kép Anyáék sapija PONT jó
Kép Itt épp kiszálltak az autóból, jó csatakosak Kép Dorka, Árpi és Árpi nyakán a bögölycsípés... Kép Livi pancsi után Kép Dorka és én Kép Manók focija óriás labdákkal Kép Dorka és a kisházikó Kép Livi és a kisházikó... ja és a nyelve Kép Buborékkergetés Kép A grill csodák sütése Kép KIS ALKOHOLISTÁK Kép

KépKép
kgiulia
 
 


Sziasztok!

Lám-lám, máris egy kis élet! Pedig még nem is tért vissza mindenki a nyaralásból! :wink:

Évi!
Jó kis, eseménydús napjaid vannak! Jó utat mára - bár ezt már gondolom nem olvasod - aztán meg további jó pihit a Balcsin. Samunak mielőbbi teljes gyógyulást kívánok!

Zsu!
Szuperek a képek, édes Bence, látszik, hogy nagyon örült az ajándékoknak. Katica hajkölteményein meg mindig elámulok, mert hiába van meg a hajmennyiség Flóra fején is, nem tűri, hogy babráljak vele, néha pár órára elvisel pár csattot, gumit.
Gratula az egyetemhez! Melyik szak lett a nyerő?

Julcsi!
Jó volt olvasni a beszámolódat a nyaralásról, nagyon "átjött", hogy jól éreztétek magatokat együtt. A képek szuperek, onnan is a jókedv árad. Csajok gyönyörűek, mint mindig, és milyen barnák... Ti is szuper jól néztek ki! Te fogytál? Én nagyon úgy látom!

Ma délután megyünk a bőrgyógyászatra, de az a helyzet, hogy most meg nem látom a fején a piros foltokat. Viszont néha vakarja. Lehet hülyének foganak nézni. De eldöntöttem, hogy most már akkor is elviszem, max. azt mondják, hogy nincs semmi gond. Amúgy meg nagyon nehezen tudom megnézni, mert nem engedi piszkálni. Nem szereti, ha molesztálják. :roll:

Na, lépek is, mert vár a teregetés, felmosás, mosogatás, ebédfőzés, és mindez alvásidőben, mert a délelőttöm ráment a vasalásra. :?

Andi
Kép
zsandi
 
 


Timi!

Ákosodnak nagyon boldog születésnapot kívánok!
Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Andi,
nagyon köszönöm a fiam nevében!:)
Majd írd meg mi volt a bőrgyógyásznál.

Lehet,hogy holnap többet tudok majd írni. :wink:

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Bőrgyógyászatos helyzetjelentés: nem gombás (Kép), a melegtől lehet. A javallat: mindennapi hajmosás (eddig is szinte minden nap mostuk, mert a gyerekeim új hobbija, hogy lapáttal merik a saját és egymás fejére a homokot), a Babé sampont ajánlotta, ha pedig nem múlik a viszketés, akkor felírt vmit, amit csak akkor kell kiváltani. Valami Elocomos izé, nem tudom pontosan. Azt mondta, hogy betegség után is előfordul a fejbőr viszketése.
A piros foltok azóta sem látszanak, remélem a viszketés is elmúlik, bár naponta csak 3-4-szer látom, hogy vakarja.

Na megyek, mert Flóra még nem nagyon akar elaludni, ahogy hallom. :?

Andi
Kép
zsandi
 
 


Andi, annak azért örülök, hogy nem gombás valami. Az is lehet, hogy az eddig használt sampont nem bírta a fejbőre. Vagy esetleg a homokot. Nos, a homokon úgyse tudsz változtatni, hacsak nincs egyszerre 8 kezed. A Babé sampon miért jobb minta többi? Az nem szárít? Mert a csajok még mindig a gyógyszertári izéket használják, kivéve a sampont. Minden kiszárítja a bőrüket. Ill. inkább a Liviét.
Ja és igen fogytam, ugye csináltam a 90 naposat. De már nem fogok, abbahagytam, a fene fog ebben a melegben külön főzőcskézni is.

Timi, én is boldog szülinapot kívánok Ákosodnak!!!!!!!!!!!!!

KépKép
kgiulia
 
 


Zsandi:az szerintem szteroidos krém nem?????? :shock: Azt hiszem olyat írt a doki a Zsombi víruskiütésére, még szerencse, hogy nem nagyon használtam !!!!!!Elfog múlni tutira!!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Julcsi!
Én is gondoltam a samponra, és sejtettem, hogy ajánlani fog vmi gyógyszertárit. A Babéról egyébként már korábban nagyon jókat hallottam, főleg a koszmó elleni samponjáról, de úgy tudom, hogy aranyáron van. Majd kiderül, mindenesetre beszerezzük, mert azért a napi hajmosás már úgy magában is megterhelő lehet, főleg ha azzal a samponnal tesszük, ami esetleg kiválthatta.
Itt lehet egyébként olvasni rólunk, nekünk az extra gyengédet ajánlották: BABÉ extra gyengéd sampon

Megértem, hogy ebben a melegben nincs kedved külön főzőcskézni, nekem még ahhoz az egyféléhez sincs sokszor. De nagyon jól nézel ki, nem is kell már az a fogyókúra.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Márti!
Nem tudom, hogy szteroidos-e, de az Elocom név már sokszor visszaköszön. Én is, meg a gyerekek is többször kaptunk már ilyen-olyan bőrproblémákra, pedig nem volt sok.

Andi
Kép
zsandi
 
 


[quote="zsandi"]I írta:zsanditt lehet egyébként olvasni rólunk, nekünk az extra gyengédet ajánlották: BABÉ extra gyengéd sampon


Természetesen nem rólunk lehet itt olvasni, hanem a Babé cuccokról. :oops:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsandi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lehet, hogy rólatok is, csak még nem tudsz róla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:

Fáradt vagyok, ma a barátainknál voltunk, még a kiscsaj nélkül, mert ő csak most este jött haza, a Zsombit úgy megharapta a 2 és fél éves kislány, hogy még mindíg látszik az egész fogsora!!!!! :shock: :lol: Jól elvitatkozgattak, rengeteg gyerek volt, jó volt nagyon.Zsombi búcsúzóull végig puszilta a csajokat!!!!! :wink: Ez már nagyon megy neki!!!!
Szonó meg jól megölelgetett, megpuszilgatott, már hiányzott nagyon!!!!! :oops: :D

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Elocom: Az Elocom egy erős hatású kortikoszteroidot (mellékvesekéreg-hormon) tartalmazó, bőrgyógyászati alkalmazásra szánt gyógyszer. Felnőttek, gyermekek (6 hónapos kortól) részére a hajas fejbőr gyulladással és viszketéssel járó psoriasisának (pikkelysömör) és seborrhoeás bőrgyulladásának kezelésére szolgál.

Gyorsan előkaptam a betegtájékoztatót, mert nekem van ilyenem itthon. Még egyszer a fülekcémámra kaptam.

Szerintem várjál még ezzel a cuccal, tuti el fog múlni. Lehet, hogy szegényke csak a haja alá izzad és azért viszketget(úristen van ilyen szó???) neki.

Márti, a csajozás már tudom, hogy nagyon megy kicsi fiadnak. Legalábbis engem mindig levesz a lábamról. De az megnyugtató, hogy a fiatalabb is korosztályt kedveli...
Elhiszem, hogy Szonó hiányzott. Én nem tudom kibírnék-e ennyi napot a csajok nélkül. De legalább most két napig biztos szót fogad a csajod. Hát vagy nem... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
kgiulia
 
 


Sziasztok!

De jó látni, hogy ennyit irtatok. :lol:

Timi, Ákosnak nagyon boldog születésnapot kívánok.

Andi: örülök neki, hogy Flóránál nem találtak semmit.
Mi Babe sampont használunk, nekünk bevált. Az ára kb. 1700,- Ft, de mi nem mossuk minden nap a haját, persze ha homokozik vagy nagyon meleg van akkor mossuk.

Julcsi: nagyon jó volt olvasni az élménybeszámolódat. A képek fantasztikusak, nagyon szépek a lányok, te meg tényleg nagyon csinos vagy. Rengeteget fogytál, legalábbis az arcodon nagyon látszik (Árpi is csinálta? Valahogy ő is sokkal vékonyabbnak látszik, vagy csak kipihentebb?)

Márti: nagyon örülök neki, hogy tegnap átjöttetek, remélem jól éreztétek magatokat és máskor is jöttök.
Zsombi tündéri, sajnálom, hogy nem fényképeztem le, ahogy puszizkodtak a Szandival nagyon édesek voltak.

Lenne egy kérdésem, a Szandi mezit láb nagyon szépen és stabilan tud már menni, de cipőben valahogy nem megy neki. Már több cipővel is próbálkoztam, de inkább mászik bennük. Ez normális?

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Timi!

Rebekának nagyon boldog szülinapot kívánok!


Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Timi, Rebekának boldog szülinapot kívánok!!!!! Olyan jó mindennap szülinapokra jönni...

Zsuzsi, szerintem ne izgulj a cipő miatt. Anno a Dorka amikor cipőben kellett volna mennie, egyszerűen megállt és sírt. De annyira megállt, hogy még a lábát sem volt hajlandó felemelni. Ezt sokszor eljátszotta. aztán egyszercsak elég érdekes, izgalmas dolgot fedezett fel a távolban és elfelejtette, hogy cipőben van. Ez most egy új dolog Szandinak, amit meg kell szoknia, tanulnia. Szerintem ne váltogasd a cipőket. Maradj egynél, azt majd szépen megszokja és onnatól már mindegy lesz mit adsz rá. Esetleg pár napig otthon is add rá a cipőt és próbáld valami NAGYON csábító dologgal odacsalogatni. De ha mászik otthon akkor is érzékeli, hogy van valami a lábán. Nyugi! Már rájöhettél volna, hogy neked ilyen kis vicces lánykád van.
Amúgy Árpi is csinálta velem a diétát, szolidaritásból, hogy nekem könnyebb legyen. Na meg a terhességem alatti szimpátiatünetek miatt rajta is volt egy-két kiló több. Sokszor kívánósabb volt mint én. :lol: :lol: :lol:

KépKép
kgiulia
 
 


Sziasztok!

Timi Rebekának Boldog Születésnapot kívánok!

Julcsi: köszi a megnyugtatást, van egy szandál amiben azért jó pár lépést megtesz, sőt 1-2x még fel is áll benne, talán akkor most csak azt fogjuk használni.
(De ma arra gondoltam, talán azért is mászhat, mert fáradt, vagy mert gyorsabban halad, mint ha járna.)
Megkérdezhetem mennyit fogytatok és mennyi idő alatt? Nagyon látszik mindkettőtökön, nagyon ügyesek vagytok én kb. 1 hónap után feladtam.

Márti: kipihented a tegnapi barátozást?
Most nézem ma vagy 12 hetes terhes, még 2 hét és túl vagy az első trimeszteren.

A Szandi annyira édes, pár napja, ha kimegy a szobából és nem megyek utána, kiabál nekem, hogy „aja, gyere”. Meg kell zabálni.
Tegnap megtalálta a macskák egyik mű egerét, tudja, hogy nem szabad hozzá nyúlnia, ráadásul fél is tőlük. Ott sikítozott az étkezőbe, addig amíg el nem raktam, mert nem mert tovább menni.

Megyek, befejezem a takarítást, mielőtt felébred a csajszi.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Zsuzsikám:nincs okod panaszra szerintem nagyon jól nézel ki!!!!!!!!!!!!!!!!!El is felejtettem mondani, de tényleg!!!!! :wink:
Pihenni nincs időm :lol: , ma most álltam meg először, mert a lánykám elment a mamáékkal vásárolni, akkor ugye a Zsombi rám cuppant, most meg alig bírtam szétválasztani őket úgy bele lendültek a játékba, de szerencsére gyorsan elaludt a kisbetyár!!!!

Timi:boldog szülinapot a gyerekeidnek.

Na megyek kicsit punnyadni, hosszú lesz még a délután!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti: köszönöm, de te is nagyon jól nézel ki (és én se mondtam neked :oops: ).
Remélem sikerült egy kicsit pihenned, amíg aludt a nagyfiú.
Megkóstoltuk a paradicsom és isteni finom, nem tudom, hogy csináltátok, de én már régen ettem ennyire jóízű parit.

Most készülünk lemenni a játszótérre, nem sok kedvem van, de a Ferkó ragaszkodik hozzá, hogy én is menjek. :? Én annyira álmos vagyok, pedig egész jól aludtunk az éjjel. Lehet megint valami front van?!

Meg vagyok magammal elégedve, főztem hentes tokányt (nem vagyok egy konyhatündér) és a Szandi olyan jóízűen ette, plusz még megevett egy kis dinnyét is. Bár csak minden nap ilyen jól enne.

KépKép
zsuzsi78
 
 


Sziasztok!

Na, talán most én is tudok kicsit írni, a manók alszanak. :shock: Ugyanis Marci délben nem aludt, hanem addig dumált, míg felébresztette a Flórát is, hogy legyen kivel röhögni. Mire bementem, lerángatta a pelenkázóról az összes vasalt ruhát, amit még nem pakoltam el a szekrénybe. Aztán meg a konyhában tüsténkedtek, amíg én a kaját csináltam, és 100x-i rászólás után, hogy ne nyúlkáljon a jénaikhoz, mégiscsak lerántotta az összeset, egy el is törött. Nem azért voltam mérges, mert eltörött, mert kit érdekel, és is ledobhattam volna véletlenül, csakhogy direkt csinálta. Rácsaptam a kezére, na erre elkezdett üvölteni. A Flóra meg csatlakozott, fél óráig abba sem tudták hagyni. Aztán evés közben meg bealudt az etetőszékben, és Flórát is leraktam, így most alszanak. Mi lesz így este? Bár még lemegyünk a Balcsira fürdeni, talán ott majd kifáradnak.

Zsuzsi!
Nem irigyellek a játszóterezés miatt, dög meleg van. Azért árnyékos kicsit? Bár Szandi biztos élvezni fogja. Örülök, hogy jó étvággyal evett, tényleg nagy öröm. Érdekes, hogy szandiban nem akar menni a csaj, de talán csak fura neki. Menni már tud, úgyhogy nem ott van a bibi. Szerintem is próbáld meg azt, hogy bentre is kap a lábára egy ideig, és akkor szokja az érzést. Mászni abban is tud, és egyszer csak járni is fog benne.

Julcsi!
Köszi az Elocom tájékoztatót, valahol nekem is van itthon, de eszembe se jutott, hogy megnézzem. Mindenképp úgy gondoltam, hogy csak végszükségben váltom ki, mert az orvos is azt tanácsolta. Én még annó azt használtam a hasamra, amikor a tehesség előtt mindig kiütéses volt a nadrágok fém gomjától. Merthogy fémallergiám van. De arra is rá volt írva, hogy pl. terhesség alatt nem lehet használni, féltem is, hogy mi lesz. De érdekes, hogy akkor meg nem voltam érzékeny a fémre.
Egyébként azóta sincs semmi a fejbőrén, és ma talán egyszer láttam oda nyúlni, úgyhogy talán el is múlt. Igaz, tegnap meg ma nem homokoztak, lehet hogy az is segített.

Márti!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a barátaitoknál. Ettől a harapás dologtól már előre fázom, mert nálunk Flóra nagy harapós. A rémálmom, hogy egyszer más gyereken is előadja, én meg magyarázkodhatok a szülőknek. Elég, ha a Marcit kapkodom ki a szájából.
Ezek szerint Szoni jól érezte magát a Balcsin, tök jó.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsuzsikám:kedves vagy , de ne kábíts pont úgy nézek ki , mint 1 terhes kék bálna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(a világ legnagyobb testű élőlénye :mrgreen: )
Ja és jó volt ám nálatok nagyon!!!!Főleg, hogy nem kellett a Zsombi után rohangálni!!!!
Engem is tessék sajnálni :mrgreen: , mi egész nap kint vagyunk ha kell ha nem, ez a kis sajtkukac nem tud megülni a popsiján, és ha nem figyelek egyedül kimegy az ajtón, ha én nem akarok menni az sem hatja meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :D

Zsandi:jaja élvezte a Szoni, de tutira kivolt a tesója nélkül ma nagyon babusgatja és mesélte a szomszéd néni, hogy mikor tegnap haza jöttek -előbb ugye mint mi-,mesélte a Szoninak Zsuzsa néni, hogy a Zsombi rám volt tapadva, erre a lánykám sírva fakadt, hogy még nem vagyunk itthon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Már meg is jártuk a játszóteret, nem sok értelme volt lemenni, a Szandi már iszonyú álmos volt (kb. 10 perce vagyunk itthon és már alszik is). De nem akartam a Ferkóval vitázni.

Andi: nálunk most megy a földhöz vágja magát hiszti. De haláli, szépen óvatosan lefekszik a hátára, nehogy megüsse magát, és nem üvölt, csak fekszik.

Márti: nem vagy kék bálna, annál te sokkal csinosabb vagy (bár nekem szimpik a bálnák).
Hozhatod a Zsombit bármikor, azt hiszem elkergetné egész nap a macskákat, nem sok gond lenne vele. Max figyelni, hogy a Szandi ne lopja el a cumisüvegét.

Ha saját kertünk lenne, én szíves lennék kint a Szandival akár egész nap is (bár ki tudja), de a játszóteret nem nagyon szeretem.
A Szandi jól elnézelődik, meg imád homokozni, de kb. itt kimerül a dolog. Korunkbeli baba nem is nagyon volt.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Zsuzsi:én is szívesen vagyok kint, de nem ebben a 30 fokban!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: És akkor ráadásul le-fel mászkálunk, mert hol ez hol az jut eszébe egyik másik gyerekemnek, szóval a testmozgás megvan!!!!!Nagyon nem üldögélek 1 helyben!!!
Főleg, hogy Zsombi most már imád mezítlábazni, de a sok kis kavicsot nem mindíg tolerálja, meg ugye a beton nap közben felmelegszik, és akkor elkezd balhézni aztán cipelhettem a hátsóját!!!! :roll:
Persze minek panaszkodom, mikor nagy kertünk van és nem kell egész nap itt fent üldögélnünk!!!! :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Elhiszem, hogy ebben a melegben (főleg terhesen), nem annyira jó kint lenni egész nap (én nem is mehetek napra, a terhesség miatt májfoltos lett az arcom és ahogy többet vagyok napon, iszonyú csúnya lesz. Majd télen elmegyek „megcsináltatni”, de jövőre még akkor is tilos lesz a napozás)

Én csak nyáron irigykedem a kertesekre, akkor, amikor már gereblyézni kell a leveleket, meg havat lapátolni stb. stb. akkor csöppet se irigylem őket.

De legalább a magatok urai vagytok, nem kell vadidegen emberekkel közösködni.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek majdnem 10-kor keltünk! Nem tudom miért aludt eddig a Szandi, pár napja megint elkezdtem leszoktatni az éjjeli teázásról. Egész jól haladunk, már csak 1-2x ébred fel. Talán attól aludt ma olyan jól, hogy nem lett full tele a pelenkája v. esetleg az este megevett 250 ml tejecskétől, nem tudom, de nagyon jó volt végre rendesen aludni.

Mi ma (sem) megyünk sehova, max. anyóshoz, délután jön haza a déditől. Holnap lehet, hogy megyek a Szandival a szüleimhez, de még nem biztos.

Julcsi: most látom ma másfél évesek a lányok, küldök nekik egy nagy puszit!

Majdnem elfelejtettem, tegnap felhívtam a dokit az oltás miatt, erre megkérdezte, hogy biztos, hogy be akarom oltatni, én meg kérdem, miért nem kötelező? Erre azt mondja de igen, szóval nem igazán értem mit akart, végül megbeszéltük, hogy hétfőn megyünk.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Edit merre vagy? Remélem minden rendbe, azért egy füstjelet küldhetnél!!

KépKép
zsuzsi78
 
 


Én is sok sok puszit küldök a másfél éves Kántor lányoknak!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Zsuzsi:örülök, hogy jót aludtál végre!!!!! :lol:
A paradicsommal amúgy semmi extrát nem csinált anyóskám, ennyivel jobb az íze a "bótinál"!!!!!

Jaja és Barbikám Te is jelentkezz, ha hazaértek!!!!És EDIT TE is!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Füstjel!!!

Nyaralás:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edit:látom azért jól sikerült a nyaralás!!!!! :wink:

teszek én is képeket:

halacskáink:
Kép

ketten az elefánton:
Kép

locsolás:
Kép

Szonó koncentrál:
Kép

segít a Szoninak:
Kép

tündérkék:
Kép

spenótos tészta evés:
Kép

kiszökött a Somához:
Kép

paradicsom evészet:
Kép

esti elalvás:
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?