Sziasztok!!!!
Üdv. Mindenkinek!
De jó látni, ennyi kismama jelöltet és kismamát!!!
Egyre hosszabb levelet kell írnom, hogy Mindenkinek reagáljak, mert hát szeretnék....
Most egy kis csend van idebent a melóhelyen...
Szóval, mi is reméljük, hogy elmennek majd a pattik, de hát ez még nem a világ vége.. A progi hori szurit meg nekünk előírta a doki, de a 3x2 utro-t is.....(600mg). A progi szuri meg 50mg..
Brumm...Mindent bele!!!
Dezsi, sok sikert..egyél sok gyümölcsöt az mindenképpen jó... (én a dinnyére szavazok!
Pandácska, Köszönöm.... az utrot nekünk is a 12 hétig kell "betenni" de a 10 héttől majd csak 3x1-et...
A szurival vagyunk a bajban, mert sajog a Párom feneke...
Julika,Nagyot mosolyogtam és Páromnak is elmondtam, hogy milyen aranyosat írtál. Ígérem beszélünk a pocakalkókkal. És aki ennyire elszánta akarja, annak sikerülni fog. EZ VONATKOZIK MINDENKIRE+++++!!!!!
Kis csillag, Gratula, és szépen nevelgesd a gömböcöket:) Szép nagy és formásak legyenek...az számít hogy jól fejlett legyen nem az hogy sok kicsi,..... Mi más hormon szurikat kaptunk....(suprefact, gonal,) Azt hiszem a punkció körül 20-as vagy annál nagyobb petécskék lesznek..Attól függ, hogy hogy nőnek..
Vikimi, Nekek is kellemes pihenést, a pattik meg remélem elmúlnak... most ismét megjött a hányinger....de azért eszik...iszik..csak utána a torkán van...
MINDEKINEK DRUKKOLUNK!!! jövő héten már augusztus...
Mindenkinek szép hétvégét és jó pihenést!!!!
üdv.
Apacs