Új privát üzeneted érkezett!

Pandácska, köszönöm, már számolgattam, és nekem is febr.14. jött ki, valószínű, én a máj.08-at vettem a menz. első napjának.
Amúgy a dokim is kérdeztem, az itthonit, aranyos volt, forgatta a korongját 3*is nekilátott, és azt mondta, pontosan majd a 13.heti uh-n a méretek alapján lehet csak megmondani.
Akkor a 11. hét :lol: :D , máris jobban hangzik :wink: .
odett
 
 


Odett,
Hát ez sem igaz így mert nekem a 13. heti uh-on 5 nappal nagyobb volt a babám pedig a lombiknál pontosan lehet tudni a megtermékenyülést tehát nem lehet 5 nappal elöbb :wink: A babák nem egyformán nőnek max az elején de pl akkor sem nekem mindig nagyobb volt mint másnak(megjegyzem párom 198 cm :lol: ) Voltam kombinált teszten az istenhegyin és ott is azt mondták hogy úgy kell számolni punkció-14 nap.
Vendég
 


Ajaj, a lényeg, hogy egészségesek legyenek! Bizony van igazság abban , amit írsz, mi nem nőttünk nagyra, lehet majd kisebbnek látszanak :shock: :wink: ! Azért remélem rendben lesz majd minden!
Pedig azt az uh-t vártam, hogy akkor majd kiderül.

Köszi Mindenkinek, hogy leírtátok a vitaminokat,és hogy mi segíti a vas felszívódását, majd utánajárok.
odett
 
 

 
 

Sziasztok Mindenkinek! Kellemes délutánt!

dezsi: az a legnagyobb baj, hogy vizsgaidőszakom is volt május-júniusban, meg a 2 inszem és nem is tudom pontosan mennyi szabim van, de azt sejtem, hogy már nem lehet túl sok :oops:
De sebaj, úgy döntöttem, hogy ha törik, ha szakad, jövő héttől kiíratom magam vagy így vagy úgy. Pénteken megyek Tapolcára, rákérdezek a doktoromtól, mit lehet tenni az ügy érdekében.
Az igazsághoz tartozik, hogy egészségügyben dolgozok, mégis ezen a téren még teljesen tapsztalatlan vagyok. De szerencsére az itthoni nőgyógyim nagyon rendes, holnap beszélek vele, ha Tapolcán nem jutok dűlőre, itthon attól a dokim még kiír ha megkérem rá (jól választottam orvost :wink: ).

Tudom kicsit eltér a lényegtől, de aktív osztályon dolgozok, nem is akármilyenen, és nem ritka a fertőzés, a vér, meg sorolhatnám. Munka van dögivel, szinte meg is szakadhatsz, senkit nem érdekel.
Végülis jövő héttől kihúzattam magam a beosztásból. :roll: :cry:

Jújj de hosszú voltam, bocsika, de annyira ki akart jönni belőlem :cry:

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Kis-Csillag!
Szerintem tényleg érdemes lenne kiiratnod magad, hiszen egy kis fertőzés igazán nem kéne ezekben a napokban. Itt minden számít! Nem hiába szedjük a vitaminokat marék számra :roll:
Hogy hogy abbahagytátok az inszemeket? Nekem végig kellet csinálnom mind a hatot :evil:
dezsina
 
 


Hát igen..
Egy balesetei osztályon pedig nem nehéz fertőzést összeszedni.. :oops: És azt hiszem ennél többet nem is kell mondanom :oops:
:cry: :oops:

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a kedves fogadtatást. :lol:

Remélem, nem csak én voltam beparázva az első lombik előtt. :oops:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Üdv.

Hanna! Én is bevagyok kissé parázva :oops:
Nekünk is ez lesz az első :roll:
Kívánok Nektek is sok sikert :)

Erika

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Lányok rosszul írjátok első és utolsó lombik elött :wink: :lol:
Vendég
 


Csajok!

Felvettek a fősulira!!!!!

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Kis-csillag
Gratula :lol:
Mi leszel, ha nagy leszel?
Vendég
 


Üdv az újaknak és mindenki másnak is persze!

Köszi a hozzászólásokat. Amúgy én a tavalyi műtétem után kaptam 6 szurit már, utána 2 hó spontán, 2 inszem, egylombik indult...de felfüggesztettük a stimut.A doki a Kaáliban folyton cisztákat látott jönni menni, megunta és elküldött laparra. Az első műtétnél 3. stádiumú endot állapítottak meg Misklcon, szétszóródva a hasüregben, aDoulas üregben meg a méh és vastagbél között...ezek nagy részét nem tudták eltávolítani...mert nem ciszták voltak hanem hashártya endo.
Most viszont Debrecenben csak a bal petefészkemen találtak és azt le is szedték teljesen. Máshol nem talált a doki.
Arról volt szó a műtét előtt (jegyzem meg az endos kezelőorvosom nem is akart volna műtétet, mondván ha van is egy kis endo mehet a lombik), hogy ha találnak és mindent kiszednek, nem kell kezelés mehet a lombik egyből.
Szóval még nem hagyom annyiban a dolgot...mert úgy hogy a dokim szabin van és én csak telefonon próbáltam tőle megkérdezni, hogy muszáj-e a szui (nem ő műtött, hanem egy kollégája), és nem is volt időm kinyögni, hogy "vagy indulhat a lombik egyből?"...addig még nem tuti a dolog. Szóval a jövőhéten már lesz doki...majd jól elkapom rendelésen és megtárgyaljuk szóban. Nekem annyit megér az ügy, hogy elugorjak Debrecenbe. Ha meg már ott vagyok, a Kaáliba is benézek.
Ha meg még így is azt mondják 3 szuri és utána egyből lombik, akkor úgy lesz.
Én is jobban tűrtem a szurit az átlagnál, nem ettől tartok hanem az időt nem akarom húzni ha nem muszáj.

pusz mindenkinek
vizkriszisback
 
 


Sziasztok Lányok!

Vizkriszi!
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen! Szörnyű, ogy mi mindenen kell keresztül menned! sőt itt mindannyiunknak, csak más más ügyben! Nagyon megszenvedünk! DE a jutalom már nem várat sokat magára :wink:

Kis-Csillag!
Gratulálok! Mi leszel :?:
Milyen szurik mennek? long protokoll, vagy short vagy antagonista?
:arrow: privi úton

Hanna, Kis-Csillag!
NO PARA :wink: Sikerülni fog :!:

Mnzsani!
Mizus Veled? Hogy vagy? spontánoztok már? mikor lesz a következő?
dezsina
 
 


Kis-Csillag,
Gratulálok!!!!

Krisz,
megértelek. Sok sikert! Reméljük, nem kellenek a szurik, és kezdhetsz rögtön! Szorítok.

Dezsi, remélem, napról-napra jobban vagy! Hogy tudnánk felvidítani?

Hanna, elkezdődik, és csak úgy pörögnek a napok, gyorsan túlleszel rajt,utána egy kicsit nehezebb a várakozás miatt, de megéri :wink: , mert pozitív lesz a teszt!!!

Nagyon szorítok minden most kezdőnek, és tesztelőnek!
odett
 
 


Odett!
:) Azt hiszem javuló tendenciát mutatok, csak lassan megy... Közeleg az augusztus, amikor is megkezdődnek a vérvételek :) utána már csak 1 vagy 2 hónap és jöhet a harmadik lombik!

Gizmix!
Hogy vagy?
dezsina
 
 


Dezsina
Köszi jól vagyunk, mennek a napok, Matyek mellett nem lehet unatkozni :)
Spontánozhatnánk, de én őszintén szólva nem hiszek benne, hogy sikerülhet, de igazából azért nem vagyunk rajta a dolgon, mert a következő beültiig szeretnék kicsit fogyni, és ezért koplalok meg tornázok. Így nem szeretném, ha valami csoda folytán becsúszna a tesó a koplalás miatt.
Pont most akartam időpontot kérni, de egész augusztusban szabin lesz a dokim, kivéve az utolsó héten, akkor meg mi megyünk üdülni. Szóval marad szept. eleje megbeszélésre, remélem okt. körül kezdhetjük a kezelést.
Egyébként olvasni szoktam csak nem történik semmi velünk - legalábbis, ami a topic "lényege".
Vendég
 


Mnzsani!
Nekem is kéne fogyózni, míg el nem jő a szept. ill. október... Még nem vettem rá magam. Hát sok sikert a fogyihoz és kitartás! Lehet én is ráveszem magam... Majd meglátjuk... 8)
dezsina
 
 


Sziasztok!

Először is kellemes délutánt és estét mindenkinek!

Pandácska: tényleg, igazad van, rosszul írtam :wink:

Zsani: köszönöm :roll:
Mi leszek ha nagy leszek? az a baj, hogy nagyobb ennél már sajnos nem leszek :lol: :lol: egyébként egészségturizmus-szervező szakra jelentkeztem, hogy mi lesz a vége? nem tudom :wink:

Odett, dezsi: köszönöm, igyekszek helytállni :) :wink:

Dezsi: ment privi :roll:

Holnap kell mennem az első UH-ra :roll: :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Sziasztok,
Szép estét-éjszakát...
Üdv. mindenkinek!
Fel sem tudom sorolni, hogy hányan vagyunk aktívak... :lol:

Mzsani,
Üdv. itt és gyorsan elmegy ez a pár hónap..főleg, hogy nem unatkozol... :D

Dezsina,
jövő héten már augusztus...

Krisz,
Hidd el mindenki a legjobbat akarja Neked! Kérdezz rá és fogadd el a döntést..úgy lesz jó...Fejben meg rá készülsz...és sikerül!!!

Jut eszembe kérdeznék is a kismamáktól... Páromon kijöttek a pattanások...gondolom, hogy ezek előfordúlnak... Párom kérdezi, hogy ez a terhességet végig kiséri, vagy csak az elejét?
Második kérdés, hogy Páromnak a 10. hétig progi hori szurit kell naponta adnom... minden orvosunk szabin van. hétvégén betöltjük a 10. hetet.. Mindenkitől kérdezem, hogy mennyire pontosan kell betartani ezt? 1-2 nap? mert a hó végéig , ill.a 10 hétig kellene a doki szerint. De ugye a hó vége kedden lesz a 10. hetet meg szombaton töltjük be...Persze nem akarok rosszat, de Párom is mondja, hogy lassan abba kellene hagyni.. ez a dilemmánk...Kinek van infója?
Elnézést, hogy nem tudok mindenkinek írni.. de látjátok este csak ilyen későn tudok géphez jutni, mert most rám marad minden..itthon...

Mi a hétvégén a balcsira megyünk pihenni...nem biztos, hogy tudok írni, de majd vasárnap este vagy hétfőn biztos beszámolok...
Ja meg még holnap..hisz péntek lesz..
üdv.
Apacs
apacs
 
 


Kis-csillag! Gratulálok!!! Én kedden megyek uh-ra. :wink:

Jajj Csajok, annyira jól esett a pozitív szavatok a lelkemnek. :lol:

Holnap elutazunk.
Vasárnap este jövök.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Sziasztok!
Ismét itten vagyok :) Az inszeminációk után jön az első(utolsó)? lombik.. A jövő héten indul a szurikúra.. Ti olyan tájékozottak vagytok.. Dzseni, nekem short protokoll lesz..
Mit jelent ez? Ki kapja ezt, és ki a hosszút? Mit érdemes tudni róluk? Az orvosom szabadságon van, a biológussal egyetemben, örülök, hogy egyáltalán felvette a telefont, és leszervezte, hogy más írja fel a szurikat, és a többi gyógyszert..
Vendég
 


Upsz, Dezsi, elírtam a neved, ne haragudj, túl korán van :)
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Brummadzag!
Üdv itt!
Sok sikert kívánok!!! :) Csak pozitiven!
Azt, hogy ki milyen protokollt kap, az orvos dönti el, még pedig az alapján, hogy ki, milyen és hogyan reagál a hormonos injekciókra. A short és az antagonista az, amikor fogigátlót kell szedni a ciklus előtt, és a menstruáció 2. napján kezdik a stimut cca 14. napig tart, majd a punkció és a transzfer.
A long-nál a megelőző cikus 21. napján kezdődik a szuri és cca 3 hétig tart. Természetesen itt is a punkció ill. a transzfer követi

Kis-Csillag!
:wink:

Hanna!
Jó hétvégi pihit Neked!

Apacs!
Igen-igen! :) Úgy döntöttem, addig lefogyok... :shock:
dezsina
 
 


Apacs,
Hát a patik megmaradhatnak végig is akár. A szurit nem tudom mert nekem utro volt és azt a 12. hétig kellett használnom.

Brumm,
Nekem is short volt az első és utolsó :D Elöször kaptam a fogigátlót. 4 nap szünt és az 5.napon szúrtam Suprefactot aztán mellé Gonal-F-et. Homronjaid alapján döntik el meg az orvos tudja mi lesz a jó(elvileg)
Vendég
 


Brumm!:)

nekem is short volt, de én sosem kaptam fogigátlót.... első naptól decapeptylt kaptam, majd a 2-3 naptól szurtam a gonalt. Szerintem minndenkinél más jön be a doki ismeri már a szervezetünket...
siekrülni fog és kész!!!!!!!!!!!!!!!!

mindenkinek szép napsütéses napot! :)
Vendég
 


Hűha, mennyi új név!!!!!!!!!!!! De jó, hogy ennyi mindenki szeretne babásodni! Lesz itt karácsonykor pocakrugdosás úgy érzem.

Jövő héten kezdünk mi is! Olyan hirtelen ért minket, hogy nem is tudunk vele mit kezdeni. Akik már kismamik, beszéljék meg a pocaklakókkal, hogy üzenjenek odafentre ahonnan jöttek, hogy izzítsák a kapukat, sokan várunk most babára! Jó pocaksimogatást, pihenjetek sokat, vigyázzatok egymásra!
julika79
 
 


Sziasztok!

Megvolt az UH és a vérvétel, képzeljétek vettek vérképet is, mertháthogy lombik.. Igaz laborpapírom sem volt, biztos szervezési hiba csúszott a dologba :lol:
4 tüszőnk van, 10-12mm-esek, továbbra is 3amp Menopurt kell kapnom, plusz mellé mától a Cetrotide-t, amit 9kor már be is adtam, holnap meg 15:00kor kell, miért is ne, vas és hétfőn meg 18:00kor, ebben már csak az a legjobb hogy a stimust is este 6kor adom, de jó lesz... :oops: :roll: :wink:
Kedden kell mennem ismét kontrollra, addig türelem és szurkálások hegye.
Fogigátlót én sem szedtem, pedig én is úgy tudtam, hogy kell, de a doktorral nem kötekszek :wink: elvégre Ő az orvos, Ő a tudója, rosszat nem akar, csak jót.
Hogy mikor lesz a punkció nem tudom, kislányos zavaromban meg sem kérdeztem :roll: de gondolom jövő héten :wink:
Úgyhogy nekünk már nincs sok hátra, csak azt sajnálom, hogy hétvégén délelőttöznöm kell, mert már azért érzem, hogy ez a 4 tüsző ott van és néha-néha feszít és bök :oops:
De hétfőn elmegyek házidokihoz, és megbeszélek vele egy "torokgyulladást" vagy "hasmenést" :lol: :lol:
Még szerencse, hogy rendi a dokinénim :oops: :roll:

Szép napot mindenkinek!

Erika

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Apacs!:)
a pattanások el fognak múlni, nekem kb a 10-14 hétig voltak, azóta elkerültek(kopp-kopp-kopp).Igaz én a kamaszkort is megúsztam pattik nélkül :) Kellemes pihenést a hétvégére! :)

Erika!:)
csak így tovább!vért lombiknál mindig vesznek, hiszen abból tudják a dokik,hogy ki hogyan reagál a szurikra megfelelőek e a hormonok együttműködése. Több mint valószínű hogy jöv.héten meglesz apunkció,addig is jó tüszőnövesztést és szurizást!!!! :)

Julika!:)
én szólok hogy a babakaput nyissák meg!!!!!! :)
Vendég
 


Sziasztok!!!!
Üdv. Mindenkinek!
De jó látni, ennyi kismama jelöltet és kismamát!!! :lol: :lol:
Egyre hosszabb levelet kell írnom, hogy Mindenkinek reagáljak, mert hát szeretnék....
Most egy kis csend van idebent a melóhelyen...
Szóval, mi is reméljük, hogy elmennek majd a pattik, de hát ez még nem a világ vége.. A progi hori szurit meg nekünk előírta a doki, de a 3x2 utro-t is.....(600mg). A progi szuri meg 50mg..

Brumm...Mindent bele!!!

Dezsi, sok sikert..egyél sok gyümölcsöt az mindenképpen jó... (én a dinnyére szavazok! :D

Pandácska, Köszönöm.... az utrot nekünk is a 12 hétig kell "betenni" de a 10 héttől majd csak 3x1-et...
A szurival vagyunk a bajban, mert sajog a Párom feneke... :? :cry:

Julika,Nagyot mosolyogtam és Páromnak is elmondtam, hogy milyen aranyosat írtál. Ígérem beszélünk a pocakalkókkal. És aki ennyire elszánta akarja, annak sikerülni fog. EZ VONATKOZIK MINDENKIRE+++++!!!!! :lol:

Kis csillag, Gratula, és szépen nevelgesd a gömböcöket:) Szép nagy és formásak legyenek...az számít hogy jól fejlett legyen nem az hogy sok kicsi,..... Mi más hormon szurikat kaptunk....(suprefact, gonal,) Azt hiszem a punkció körül 20-as vagy annál nagyobb petécskék lesznek..Attól függ, hogy hogy nőnek..

Vikimi, Nekek is kellemes pihenést, a pattik meg remélem elmúlnak... most ismét megjött a hányinger....de azért eszik...iszik..csak utána a torkán van...

MINDEKINEK DRUKKOLUNK!!! jövő héten már augusztus... :lol:
Mindenkinek szép hétvégét és jó pihenést!!!!
üdv.
Apacs
apacs
 
 


Kiscsillag :D

Fogigatlot azert nem kellett szedned mert antagonista protokollod van. Fogit csak a short elött szedetnek.
A következö uh-n biztos mondjak azt is, hogy mikorra varhato a punkcio.

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Short
A ciklus 1. napjától 6. napig (6 nap) ½ amp (0,1 mg) Decapeptyl / nap. A ciklus 3. napjától 50-100 NE Puregon/nap (kb. 8 napig). hCG tüszõrepesztõ.


vagy

Egyes intézetekben Marvelon fogamzásgátlót kell szedni a short protokoll elõtt. A Decapeptyl helyett pedig 4 napig Suprefact (1/2 ml) injekció. A stimuláció 2. napjától 75-150NE Gonal –F. hCG tüszõrepesztõ.


Long
Elõkészítõ szakasz:
A ciklus 20-23. napjától kezdve napi 1 ampulla Decapeptyl 0,1 mg-os injekciót kell bõr alá (kar, comb, has) beadni. (illetve a ciklus hossza mínusz 5. napon kezdeni).
Menses 1. napján UH, E2, LH kontroll (amennyiben nincs ciszta és LH < 2,0 indulhat a stimuláció)


Stimuláció: 200 NE Puregon/nap 3 napig


&nbsp ; 150 NE Puregon/nap 2 napig

Közben a Decapeptyl csökkenthet&otilde; &frac12; amp-ra.
A stimuláció 5. napján UH, E2, LH kontroll &agrave; ett&otilde;l függ a Puregon további adagja.
A stimuláció 10. napján hCG tüsz&otilde;repeszt&otilde;.


Antagonista


Menses 2-3 napján kezd&otilde;dik a stimuláció 200 NE Puregon / nap
A Puregon adás 5-6 napján UH, E2, LH kontroll.
Ha a legnagyobb tüsz&otilde; elérte a 14 mm-t vagy az LH a kezdeti érték 2x-re emelkedett, akkor kezdik adni az Orgalutrant (0,25 mg/nap sc.) addig amíg a legnagyobb tüsz&otilde; eléri a 17-20 mm-t. Természetesen a Puregont folytatni kell.
2-3 naponta UH, E2, LH kontroll
Ha a legnagyobb tüsz&otilde; elérte a kívánt méretet &agrave; hCG tüsz&otilde;repeszt&otilde;
El&otilde;nye: rövidebb – kevesebb gyógyszer, olcsóbb, kisebb az OHSS rizikója, nincs ösztrogén hiányos tünet
Szükséges injekciók száma (átlag)

Persze a szurik változhatnakmert pl a Kaáliban inkább Gonalt használnak Puregon helyett.
Vendég
 


Kis-Csillag!
Gratula a tüszőcskékhet! Csak érlegesd szépen őket! :)

Apacs!
Igyekszem... Majd beszámolok. Csibe is belekezdett a múltkor, de ő most nem jelentkezik már egy ideje...

Pandácska!
Szakértő vagy :P

Vikimi!
Csak nem vagy már túl a felénél?! :shock:
dezsina
 
 


Dezsina,
Nem :lol: csak kimásoltam egy oldalról :lol: hihi
Vendég
 


Sziasztok! Szép délutánt mindenkinek 8)

Vikimi: Azt tudom, hogy vesznek. Az inszemek alatt is végig vettek minden alkalommal, én arra értettem, hogy "vérképet" is vettek nem csak hormont, ezen lepődtem meg :lol: :roll: :wink:

Pandácska: ez igen hasznos tájékoztatás! köszönjük szépen :P :roll: :wink:

Apacs: köszönöm, igyekszek minden tőlem telhetőt megtenni, hogy jó nagyra növesszem ezeket a tündéri kis gömbőcöket 8)

Jucmuc: magamban már lezajlott a forgatókönyv, hogy pénteken lesz a punkció, meglátjuk ez szerint megy-e a film, vagy másik tekercset tesznek be :lol: :lol:

Három kérdés:
- a tervezett punkció előtt kaptatok repesztőszurit? :? :roll:
- az nem baj, ha már most gondoskodok a bő proteinbevitelről? ma mérve 5mm-es a NYH.
- kinek mi a véleménye a Béres-cseppről? én hónapok óta ezt szedem, nem mást, célszerű váltani (pl. Elevit) vagy így nem kell?

Üdv. és pusszancs-nyusszancs mindenkinek:

Erika

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Erika!:)
oké így már értem ..... :) repesztőszurit minden esetben adnak,akkor tudják időben belőni a punkció idejét,hogy tutira elváljanak a petesejtek a tüszők falától és a tüszőfolyadékkal letudják szívni.Nekem volt olyan stimum sajnos amikor nem tudtak sejtet leszívni,vagy nem váltak el a sejtek vagy már kipukkantak....


Dezsina!:)
igen már túl avgyoka felén,el sem hiszem,olyan hihetetlen.Ne félj hamarosan te kezded a 9 hónapot!!! nekem elhiheted!:)
Vendég
 


Sziasztok,

Csak gyorsan írok,mert indulok...
Kis csillag, szerintem a Béres cseppről kérdezd meg a dokit! Nyomelemeket tartlamaz, ezért lehet, hogy más multivitaminokkal (Elevit, Béres Gravida....) nem célszerű együtt szedni, mert bizonyos nyom-mikro elemek túlzott mennyiségben kerülnek be a szervezetedbe...
Pl. Béres Gravidát (multi vit.) a petécskék érlelésekor is érdemes szedni. Sok minden van bene...Több mint az elevitben.
Még a dokit megkérdezheted, hogy 2x felet veszelbe reggel és este és így még egyenletesebben kapja meg a szervezet.. Csak érdekesség. Mi így csináljuk, de már elgondolkoztam azon, hogy a gyógyszeren lévő filmréteg így megtörik.. és a felszívósdás más...de ez már kukacoskodás... Kérdezd meg a dokit! De érdemes multi vit. szedni! Ja folsav és B6-, meg Magnézium is van a multi vitaminban..ami nagyon fontos...
A punkció napján és utána sok folyadék és fehérje!
üdv.
Apacs.
apacs
 
 


Kis-Csillag!
Repeszőszuri mindig van!!! Nekem mindig este 19:00 órakor, utána vártunk egy napot és azt követően reggel 7re mentünk :lol: Nekem 9mm volt a nyh. Azt hiszem az jó és természetesen a proteinbevitel is kell! Elevitet szedtem, a Bérest nem ismerem. Ne izgulj :)

Vikimi!
:lol: Jó lenne....
dezsina
 
 


Pandácska!
gondoltam :D :D :D
dezsina
 
 


Kis*,
Én azért szavazok az Elevitre terhesen is mert azt bevizsgálták és kimutatták hogy megelőz pár betegséget míg a Béres nem. Repesztő természetesen volt bár itt nem az a cél hogy megrepedjen a tüsző hanem hogy leválljon a tüsző faláról a petesejt.
Vendég
 


Sziasztok!

Vikimi, Apacs, Dezsi, Pandácska: köszönöm,azt hiszem mindenre választ kaptam :roll: nagyon ki fogok okosodni :roll: :wink:

Szép estét mindenkinek!
Erika

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Sziasztok!

Üdv az újaknak! :) Tényleg jó, hogy ennyien szeretnének babásodni. .... és mégis mindig arról hallani, hogy a mai fiatalok nem akarnak gyermeket vállalni.!!

Rólunk:
ITTHON VAGYUNK!!!
Már megevett itthon 50 ml anyatejet. Aztán olyan szépen bealudt, de nem a kezemben! A kórházban mindig bealudt evés közben. Most csak utána mikor betettem a kiságyba. :)
A kiságyában alszik édesdeden.
Fura minden, de ugyanakkor ösztönösen csinálunk mindent. :wink:
Kíváncsi leszek, hogy milyenek lesznek a napjaink és az éjszakáink.
... és még csak ezután jön a fürdetés. !!

Megyek egy kicsit szusszanni, addig. ;-)
Pusza :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hajnóca!:)
de jó már otthon a kis családtag!!!! Biztosan gyönyörű érzés lehet,hogy bármikor megnézheted a kiságyban,karodba veheted..meg hogy úgy ott van veletek! Minden jót kívánok a kis hazatérőnek :) , nektek békés éjszakát boldog mindennapokat! :)
Vendég
 


Apacs
Tényleg hamar megy az idő, majd meglátod, hogy Nektek is. Tudod nekem már itt a Máté, így azért kicsit más....kicsit könnyebb.
Irigyellek nagyon Titeket az ikrek miatt, mi is nagyon örülnénk, ha 2 tesója lenne rögtön a Matyeknak :)

Viki
Gratula a kislányhoz, olvasok ám, csak írni nem nagyon írok :oops:
Mi esténként mikor énekeltünk a Máténak, akkor mindig mocorgott, olyan jó volt.

Hajnoca
Hogy telt az első otthon éjszaka? Jó kislány volt Bogi baba?

Jó hétvégét mindenkinek!
Vendég
 


Julika
Jövőhéten kezdtek? Hát nincs szabin a Boga? Vagy miattatok bemegy? Nekem azt mondták mikor időpontot kértem, hogy aug. 24-ig lesz szabin.
Nagyon jó, hogy már kezdhettek!
Vendég
 


Vikimi, Zsani,
köszi a jókívánságokat. :)
Azt gondolom, hogy egy áldott jó gyereket 'kaptunk", mert eszik, alszik, pisil, kakil ... és sokat mosolyog.
Simán átvászeltük az első éjszakánkat. Kétszer ébred éjszaka, de tegnap este már mi is aránylag jól aludtunk.
Értem ez alatt azt, hogy aludtam és felébredtem amikor nyöszörgött, hogy 'idő van"!. A fürdetést is simán megoldottuk. Elsőnél még a nővérem segített. Ricsi nagyon ügyesen kiveszi a részét és hagyom is, hogy csinálja. Használja ki amíg itthon lehet velünk, mert utána már csak hajnalban és este lesz itthon velünk.
Már alig várom, hogy kicsit kimozdulhassunk itthonról és felavassuk a babakocsinkat. :wink: :D
Tényleg nagyon jó, hogy bármikor odamehetünk hozzá és bármikor felvehetjük, ....
Nagyon jó érzés látni, hogy Ricsi is kézbeveheti végre és nagyon jól bánik vele. :)

Szóval eddig nagyon élvezzük a dolgot. :wink: :D
Tejcsink is van bőven és a doktornéni is mindent rendben talált. :!:

Veletek mizujs?
Sajna nincs időm visszaolvasni csak átfutom gyorsan a hozzászólásokat a tájékozódás miatt, de képben így sem nagyon vagyok :( ... legfejebb a vonalzókból! :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Sziasztok!
Mi már visszajöttünk a nayg hétvégi kiruccanásból, ismét van netes elérésem.. már alig vártam, hogy újra feljöhessek ide.. Szerintem van valami a levegőben a babásodást illetően..

Pandácska!
Nagyon köszi a szaki leírást a protokollokról.. annyival jobb így, hogy tudom, mivel állok szemben.. a szurikúrajövő hét végén indul, antagonista protokoll lesz, rajta is van a papíromon, most látom. Csak a biológus telefonban mondta, hogy nekem csak rövid lehet, az eredményeim alapján, remélem ő az antagonistát is azalatt érti, mert a gyógyszereket végülis más írta fel, mert az én dokim és a biloógus is szabadságon van.. Ja, és végülis tetszik a Brumm név is :) Már mióta így neveztél, többen is így szólítotok..

Kiscsillag!
A betegállománynál a háziorvos megad egy kódot, amikor kiír. (A 8-as a leggyakoribb, és legtöbb viszonylag rövid lefolyású betegség ez alá tartozik. Pl az infulenza is. Hasmenéssel azt hiszem kicsit rövid időre tudna csak kiírni.. Majd holnap megkérdezem, mi tartozik a 8-as alá, mert majd úgy kell bejelentenem sajnos a munkahelyemen, hogy valami hihetőt válaszzak. Képzeljétek, nekem a szerződésemben benne van, hogy meg kell mondanom a betegségem természetét. Nyáron a flu nem túl hihető, így valami mást fogok, ami elrtarthat 2 hétig is..
a lombikot nem reklámozom, mert ha mondjuk visszamegyek dolgozni 2 hét után, kitalálhatják, hogy leépítenek. :evil:

Apacs, Vikimi, Dezsina, igazán köszönöm a lelki támogatásotok!

Jó éjt mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Hajnoca, Engedd meg, hogy ismét gratuláljunk!!! Vigyázzatok a csöppségre és minden pillanatot véssetek be az emléketekbe, mert innen, már olyan gyorsan fejlődik, hogy csak a gyertyákat számoljátok a tortán! :shock: :lol:
Aludj sokat és csak ha tényleg van időd akkor írj....
Sok pihenés no stressz = sok tejcsi!..
Pandácska,
Azért remélem, hogy a Béres gravidát is bevizsgálták...de nagyrészben ugyanazt a vit. tartalmazza és szinte ugyanolyan mennyiségben...(isten ments nem vitatkozom, csak gondolom ugyanaz a vit. tartalom..vannak +nyomelemek...nemtom)
Zsani, nagyon szép kis fiad van a kis kép alapján! így azért tényleg könnyebb, de a kistesó is nemsokára kopogtat...remélem...! :lol:

Nekünk mindig 23:00 körül kellett beadni a repesztő szurit és mondjuk szombaton és hétfőn reggel 9-fél10 körül volt a punkció... ugyanaz mint amit írtatok.. Ezt a dokik percre pontosan ismerik..

Kis csillag... Hogy állnak a petécskék??? Várjuk a híreket...
Dezsina...mi újság???
Jucmuc, Julika, Hanna, Brumm?? mi újság???
Többiek???

üdv.
Apacs..
apacs
 
 


Bumm!!! :lol:
Egyszerre írtunk...
Csak én hosszú lére engedtem... mint mindig :oops: :shock: :lol:
Apacs
apacs
 
 


Apacs,
A bevizsgáltákat úgy értettem hogy az Elevitnél volt erre irányuló kutatás a Béresnél meg nem. Persze azt is bevizsgálták(minden gyógyszert bevizsgálnak) de nem volt vele ilyen kutatásos teszt :wink: remélem így már érthető mire gondolok.
Vendég
 


Értem,
köszönöm... Remélem nem lesz gubanc...
Ja mindenkinek mondom...SAJNOS RÓKAKOMA visszajött. Ja meg a hányinger is.. :? :D De én Páromnak is azt mondom " de ennek én csak örülök" mire ő.... "tudommmmm".. :lol:
jó éjt mindenkinek
üdv.
Apacs
apacs
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?