Sziasztok!
Szami,
Nagyon édes Szofi. Észrevettem, hogy amikor mosolyog mindig becsukja a kis szemét! Nagyon huncut, és hát ezzel a súllyal nem csoda, hogy nem bírja el a kufferját, de majd csak eljön az ideje. Remélem semmi gond nincs. És hát mennyi foga van???? Hihetetlen. A cicidet nem harapja, vagy nem fáj amikor szopizik? Csak este szopizik, vagy össze-vissza? Kistesót nem szeretnétek valamikor?
Móni,
Vicus is szokott ilyen pózokat lejteni. Pont ugyan így csinálja, csak sosincs kéznél a fényképezőgép!
Kalocsán már jártam, illetve mi Szeliden nyaraltunk anno, és átnéztünk Kalocsára is.
A védnőnőnk állandóan arról papolt, hogyha ezt nem iszom, vagy azt nem eszem, akkor el fog apadni a tejem, meg ha nem így szoptatok meg nem úgy akkor is, szóval minden 2. mondata ez volt, bogarat ültetett a fülembe.
Amúgy Vicus nem akart szopni állandóan belealudt, pedig már hárman is keltegettük, de nem volt hajlandó küzdeni a kajáért, borzasztóan lusti volt. Nekem az elején ömlött a tejem, de szó szerint, de 3-4 után a sok stressz, sírás, védőnői tanácsra, kezdett elapadni a tejcsi, emellett Vicus éhes volt (de ekkor sem akart enni, ami könnyen jött azt leszívta azt kész, de ennyivel nem lakott jól). Na mindegy ez már a múlt, majd a következőnél.
Pocilo,
Nagyon édesek a gyerkőcök. Marcinak azok a szemek? És milyen nagy már Milán, olyan hosszú, magas .
Szandra,
Nagyon sajnálom, hogy Edóka ennyit szenvedett, látszik is a kis szemén, hogy nagyon megviselte ez a fránya láz. Remélem már jobban van. Nagyon jók lettek a képek, igazi pillanatképek. Látszik Tamin, hogy nagyon élvezte. Bárcsak már mi is ott lennénk...
Vicuson is voltak piros pöttyök az arcán a vállán és egy kevés a hátán. Szerintem ez melegkiütés. Én sokat fürdettem és púdereztem. Már nem is látszanak neki. Edónak milyen jó színe lett. Nagyon lebarnult!
( jó hogy újra itt vagy)
Sid,
Johannának sok-sok gyógypuszit küldök!!! A kötőhártyagyulladás az nem játék főleg, ha rámegy a fülre, nekem emiatt kiskoromba 3x szúrták fel a fülem, mert már 40 fokos lázam volt és sugárban hánytam. Majd írj, hogy hogy van Johanna, remélem nála nem fajulnak el idáig a dolgok!
Remélem gyorsan túl lesztek a fürdőszoba átépítési kellemetlenségeken. Nálunk is már sosem készül el a teraszunk beépítése. Olyan lassan halad. Jó mondjuk szép is, de még legalább 3 hetet kell várni az ablakokra, szóval még kb. 2 hónap.
Ikres anyukák (Dóri és Adra),
Veletek mizu? Nyaraltok? HAHÓÓÓÓ!
Írtam, hogy tegnap milyen rendes, nyugodt kisbabám volt, de ma????
Összesen másfél órát aludt, vibrál a fájdalom miatt, esik-kel, semmi sem jó neki, szóval fárasztó. Na meg ez a hidegfront. Ilyenkor tiszta zizi. Vibrál, felsír játék közben is, majd elájul már, de akkor sem alszik. Napközben ő 5 órákat szokott aludni ahhoz képest ez a másfél semmi. Hiába kenem semmi változás. Remélem gyorsan kijönnek a ezek fránya fogak.
Felül kettőt látok jönni, bár még nem érzem őket. Ma már felállt a babakocsit fogva egy kézzel kapaszkodott és lépett 3 lépést, nagyon filózott rajta, hogy elengedje vagy ne, de érezte, hogy nagyon inog, így inkább lecsücsült. Próbálkozik, de még nagyon inog a lába, de már egyre izgibb a helyzett. Már előre parázok, ha elindul, biztos össze-vissza fogja magát törni. Lehet, hogy veszek neki egy bukósisakot, amilyen szeleburdi a kis drágám.
Most apa foglalkozik vele, mert én ma egy picit lemerültem, alig látok már ki a fejemből. Nemsokára fürcsi, evés és remélhetőleg alvás.
Csajok,
Azt szeretném még megkérdezni, hogy ki mikortól nem forralt vizet adott a babájának, ugyanis én még mindig forralva adom neki. A szomszéd nő, a 8 hónapos babájának már ásványvizet ad.
Tali,
Mi augusztus 5-11-ig megyünk Balcsira nekünk ez az időpont nem jó. Most csütörtökön?
Na jó most már befejezem a locsogást megyek a Családomhoz.
További szép estét mindenkinek!