Új privát üzeneted érkezett!

Mona!!! Ne izgulj! Minden rendben lesz! Lélekben mindannyian ott vagyunk melletted! Ügyes legyél! Hajrá-hajrá! :)

miniliza
 
 
 


Mona, ügyes legyél!
Dincuska, igen az Apanap az 5 nap fizetett szabadság!

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Mona
Nagyon drukkolok én is!!!Várjuk a híreket!!! Meglátod, minden rendben lesz. Fel a fejjel - sajnálom, hogy a párod nem lehet ott, de mi mindannyian ott tolongunk az ágyadnál lélekben! És végre hamarosan a karodban tarthatod a pocaklakódat!! Ügyi légy!!

mikegirl
 
 

 
 

Mona kinek küld sms-t? Jujj, én már úgy várom a híreket :)

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Márkanyuka! Barátnőm is Sárinál szül, én is jókat hallottam róla. Na, majd a következőt... :lol: Én Bártfainál szülök a Női Klinikán. A párom is nála született (30 éve... :D), meg vagyok vele elégedve. Meg a Prof. betegei meg vannak becsülve! :lol:
Mirosz! Az agalactiae a B típusú....
A baba nem biztos, hogy fertőződik, megvizsgálják, és ha igen, akkor ő is kap valamit.

Most vasalom a függönyöket, imádom az organzát, de ilyenkor annyira nem... :? :D

Úgy várom már az üzit, hogy mi újság Monáékkal! :D

KépKép
dincuska
 
 
 
 
 
 


JUJJJJJJJ, Mona nagyon ügyes légy és ne félj! Bizz magadban és a kis pocaklakóban, hogy minden rendben lesz!
Talán a párod ha el tudott indulni veled lehet mire megszületik a Babó!

Kép
h.bogesz
 
 


Hello!

Mona: Szuper! Sajnálom, hogy nem lehet ott a párod, de biztos ügyes leszel és azért lesz melletted vki! És még az is lehet, hogy odaér! Remélem kértél EDA-t és az még kicsit el is húzhatja az egészet és persze szenvedni sem fogsz legalább!


Minket megdicsértek ma, mert nagyon aktív volt a babó az NST-n. Szerintem ez a sport duo max-nak köszönhető amit elötte ettem! :oops:

Lepény is jó volt az uh-on, BPD 95 ...erre azt mondta a doki, hogy bő 3 kiló...jajj de jó lenne, ha ebben az esetben nem tévedne az uh és nem kéne 4,5 kilós babát szülnöm.

Na, ki se kapcsolom a gépet, hátha jön vmi hír Mona-ról!

Találkoztam a kórházban F.Andival...mondta, hogy nem nagyon tud gép elé ülni!

Én a hajnalt várom, szerintem megint jönnek majd a jóslóim...ja és dokim mondta, hogy egy csomó orvos elment szabadságra...ki van purcanva mindenki, mert rengeteget dolgoznak...sokkal több szülés jut, ugye kevesebb ágyra...hát ez van, és tulajdonképpen sajnálom őket!

J.

mamiblue
 
 


Sziasztok!!!

Mindjárt visszaolvasok, de előbb egy fontos üzenet:


Mona írt: "1 ujjnyira nyíltam meg, semmi fájás, azt mondják 7-ig nem sesz baba. Annyira félek, hogy remegek, én meg azt hittem magamról, hogy stramm csaj vagyok. Ha 2-ig nem lesz fájás, valamit bekötnek. Kértem beöntést majd ha itt lesz az ideje, de nagyon húzták a szájukat mert az itt nem szokás. Párom 1 óra múlva itt lesz. Majd jelentkezem. Mindenkit puszilok.
Mona."


:) Nemsokára ismét babázik a topic!!!!!!! :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Mona, nagyon szorítunk, és lélekben ott vagyunk Veled! Ne félj! A párod jelenléte biztosan meg fog majd nyugtatni! Ettől még stramm csaj vagy, természetes, hogy az ember ilyenkor parázik! Várjuk a fejleményeket! :D

KépKép
dincuska
 
 
 
 
 
 


Na, végig böngésztelek benneteket... :)

Hát, csajok... lehet, hogy nemsokára én jövök... egész este görcsöltem, most is folyamatosan... és ez már nem csak keményedés, hanem sugárzik a derekamba is... szóval vajúdok..... hihi...
Ja, téma.....: látom a homeos bogyóknál fennakadtatok annál, hogy a vajúdás megkezdésekor kell a szedést indítani... hát, lányok... hiszen mi már vajúdunk!!!!! Aki elkezdett kinyílni, az már vajúdik!!!! Lányok a vajúdás már hetekkel a szülés megkezdése előtt megindul. A keményedés is az a kategória....
A szülésznőm azt mondta, hogy neki van bogyója, de nem sok értelmét látja... ha akarom ad belőle... hát, tudjátok... én hiszek bennük, de inkább megcsinálom nélkülük a nagy bulit... eddig sem kellett, az uccsó babát is kipréselem vhogy nélkülük... :)

Hívtam Monát, megerősítettem benne, hogy stramm csaj, és hogy küldjük a drukkokat ezerrel... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sabine: ez természetes, hogy valahol már nem ezek a pocakos témák kötnek le! De azért ne gondold, hogy eleresztünk!!!! Neked itt a helyed köztünk! Hidd el, nemsokára mind-mind azonos témákon rágódunk majd! És meglásd, nem is kell olyan sokat várnod ránk..... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Jaj Istenem, drága Mona, Veled vagyunk! De jó, végül a párod is ott lesz!

Látod Szabine, kiírtad magadból, hogy egyedül érzed magad, már potyognak is a babók... :lol: Lányok, közeledik a telihold is!

A mi kórházunkban is telt ház van, a dokik (köztük az enyém is) szabadságon. De valahogy majd lesz! Én még nem érzem semmi jelét, hogy közeledne... Mona írt valamit, hogy furcsát érez?

Kép
nap12
 
 


Mamiblue: képzeld, a sotén voltam ugye szerdán ctg-n meg uh-n és a szülőszoba előtt toporgott egy hölgy, azt mondta a lányát császározták hajnalban... akkor olyan fél egy lehetett... szóval hajnal óta a szülőszobán volt, mert az őrzőben nincs hely.... telt ház van... ott is.... Azt gondolom a kórház átszervezés miatt ez már-már természetes! Sajna....

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Nahát, lányok, most már néhány órára sem lehet büntetlenül eltávolodni a géptől, mert rögtön szülni támad kedve valakinek. :D Hajrá, Mona, ne sírj és ne félj, hiszen nemsokára végre a karodban tarthatod a várva várt jövevényt! :) Amúgy meg fogunk még mi is parázni... :wink:

italoman
 
 


Mandala, hát te is beelőzöl? :lol:

KépKép
dincuska
 
 
 
 
 
 


Nap: az én dokim hétfőtől megy el két hétre szabira... lehet, hogy még beelőzöm... sztem nagy a valószínűsége... ha ma nem is, de 7végén jön a hidegfront... csajok... lesz ám itt babaeső!!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Na tessék, nekem is görcsöl már a pocim. Bizti Mona-ért való izgulás miatt, vagy nem tudom...

Kép
nap12
 
 


Dincuska: nem lehessen tudni... :) Hát.... nálam már bejáratott úton jön a kiscsaj.... :) Ilyenkor már könnyebben indul... :) Hogy aztán a kibújás könnyebb-e, azt nem tudom, de hogy elindulni egyszerűbb, az biztos! Most nézem... öt percesek... :) Na most vagy abbahagyja, vagy menek szülni... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Én még nem akarok szülni!!!!!! Normális vagyok? :shock:

Kép
nap12
 
 


Lányok,
ne hülyítsetek, csak kapkodom a fejem... :shock:

Nap,
még én sem akarok szülni, nekem még korai volna, és annyira beterveztem már az augusztus közepét! Különben is, egy hét múlva lesz az unokatesóm esküvője, és engem akar tanúnak (furcsa ízlés, még senkitől sem hallottam, hogy bálnát akarna tanúnak... :lol: ).

italoman
 
 


Hello!

Mandala: Persze, tudom, sok helyen ez van...szégyen, hogy nem előre haladunk hanem visszafelé. Egyébként is rossz volt a eü...ezek meg azt hiszik, hogy ettől lesz jobb??? :evil:

potyogni fognak itt a babák...én úgy olvastam, hogy hétfőn lesz erősebb hideg front, nekem a hajnali jóslóimra is azt mondta a Ctg-s, hogy bizti a tegnapi hidegforont!

De jó, hogy odaér Mona férje! Mi az, hogy nem szokás a beöntés? Én amúgy azt hiszem elintézem itthon, úgyis várnunk kell jó 1 órát mire ideér anyukám, és akkor a kórházban ez már nem lesz gond!

J.

mamiblue
 
 


Na jó, nekem most esett le, hogy elvileg bármelyik pillanatban szülhetek.......eddig olyan távolinak tűnt, és egyébként is még vagy 12 napom van hátra.......beto.tam!!!
Ahogy ismerem magam, én is így fogok reagálni, mint Mona - majd egy értelmes mondat sem hagyja el a számat, és bömbölni fogok a félelemtől, az első talákozás közelsége és öröme miatt, a boldogságtól, és még nem tudom mitől......

Csajok, fel lehet erre készülni egyáltalán előre lelkileg? Mazsi vagyok, nulla tapasztalat.....Mandala? Te hogy élted meg az egyes szüléseket?

mikegirl
 
 


Nap, Ildikó : Én sem akarok még szülni, én a jövőhét közepét, végét néztem ki, akkor már jó lenne! De ez ugyan olyan, hogy fiú vagy lány...ugysem Te döntöd el!:)

Mandala: Azért kukkants be mielött elindultok!:)

J.

mamiblue
 
 


Mona!
Hajrá, ügyes leszel! :) Szorítok, hogy viszonylag könnyű és szép szülésed legyen!

Mirosz!
Azért az anyuka kap vajúdás közben antibiotikumot, mert ilyenkor még szépen átmegy a babóba is a placentán át. Ezután a babától vesznek több helyről mintát, amit elküldenek tenyésztésre, s ha pozitív az eredmény, kap antibiotikumot.
Bár nálunk Beni állítólag az első pillanattól kapott 5 napon keresztül. Szerintem, mire a tenyésztés eredménye megvan, az legalább 3-4 nap, addig meg simán kialakulhat valamilyen betegség. Mondjuk ez ritkán fordul elő... Szerintem a fiamon lehet, hogy láttak valami nem túl bíztató jelet, ezért kapott ő az elejétől gyógyszert. Persze ahogy ez lenni szokott, erről nem tájékoztattak igazán.
Amúgy ez a baci max. 1 éves korig lehet ártalmas a babára, de érdekességképpen: eddig nem célszerű pl. együtt fürdeni a gyerekkel. Ezt nemrég olvastam valahol. Még jó, hogy Beni utált együtt fürdeni velünk, amikor kisebb volt...

Mandala!
Azt mondod, te leszel a következő :)
Várd csak ki a végét, még azért lehet, hogy beelőznek néhányan :)

Én ma egyedül vagyok, a fiúk elmentek a Balcsira fürdőzni. Ezt a túrát már inkább nem vállaltam be, flő, hogy a halak a látványomtól öngyilkosság célzatával tömegesen partra vetnék magukat.... Az emberekről meg pláne ne beszéljünk. Úgyhogy átsétálok a boltba, aztán vasalgatok némi filmnézés közben.
ÉS! Sokat gondolok vajúdó kismamatársaimra :)

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Mona
Hajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjrrrrrrrrrrrrrrrááááááááááááá!!!!!!!
Végre nem egyedüli anyuka leszek... lesz kivel megbeszélni ez eszik, alszik, pisil, kakil... üvölt témát :lol: :lol: :lol: :lol:

Mirosz
Curam=Augmentin=Aktil... és még x név... Nagyon jó antibiotikum erre a célra...
Vendég
 


Mandala,
várjuk ám a híreket! Ugye, nem indulsz el úgy szülni, hogy nem is szólsz nekünk? :shock:

italoman
 
 


Nahát, írok pár sort, küldöm - és közben ezer dolog történik :shock:
Mandala, szorítunk!!! És adj jelt, hogy 's mint. A negyedik az már biztos pikk-pakk megy :D

mikegirl
 
 


Mona!
Persze, hogy stramm csaj vagy! Szerintem normális dolog, hogy ilyenkor parázik az ember lánya. Én is így voltam mindkét szülésemnél. Hamarosan veled lesz a párod is, és gondolj arra, hogy nemsokára a karodban tarthatod a kisfiadat. Én irigyellek. Az első két szülésemnél nem vágytam ilyenkor még arra, hogy lerakjam a pocakomat. Imádtam pocisnak lenni és féltem a szüléstől. Most viszont már nagyon szeretnék szülni és nem vágyom arra, hogy egyben maradjak a kiírt időpontig.

Itt automatikusan adnak beöntést, szerintem ez jó. Kellemetlenül érintene, ha kitolás alatt letojnám a dokit. Már az is ciki volt, amikor Tomi születésekor lepisiltem. :oops: Olyankor azt nem lehet kontrollálni.Nem győztem bocsánatot kérni.

Mandala!
Csak nem? Olyan sokan választottak téged hírvivőnek, erre elvonulsz szülni? :wink: Ugye azért írsz ha komolyra fordulna a dolog?
bee73
 
 


Nahát, ez egyre izgalmasabb... Még valaki??? :lol: Még a végén nekem is szimpátia fájásaim lesznek... :lol:
Mandala, akkor hajrá Neked is, de azért még kicsit trónolhatna bent a drága!

KépKép
dincuska
 
 
 
 
 
 


[quote="bee73"]K írta:bee73ellemetlenül érintene, ha kitolás alatt letojnám a dokit. Már az is ciki volt, amikor Tomi születésekor lepisiltem. :oops:
Tudom, hogy rém ciki lehetett, és nekem is biztos lángolna a fülem, de ahogy így leírod, Bee, irtó viccesen hangzik. :D

Mandala,
te tényleg unhatod a hírvivőséget, inkább gyorsan elzúgsz szülni... :roll: De akkor legalább te küldj híreket magadról!

italoman
 
 


Mai bilirubinunk már nem emelkedett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Talán hétfőn megyünk haza.......
Vendég
 


Sziasztok!

Mona,nagyon drukkolok neked,és ügyes légy!!Veled együtt bőgök.Olyan megható ha valaki írja,jön a baba.Megbolondítanak ezek a hormonok :oops: :lol: .

Mandala neked is megy a drukk!!!

Ági köszi az érdeklődést,Gábor mára már jobban van.Csütörtök éjjel köztünk aludt,mert éjjel csupa láz volt,de hál'Isten azóta semmi.Kopp-kopp-kopp.

Tegnap én is sokat keményedtem,de én még várnék a szüléssel egy darabig.Legalábbis jövőhéten nem akarnék,mert a dokim nyaralni lesz.Utána jöhet bármikor.Sőt,még a kórházi motyóm sincs összecsomagolva :oops: .Mindig halogatom,aztán leshetek,ha ne adj Isten menni kéne :lol:

Kép
Kép
huni
 
 


Sziasztok, lányok!

Én is csatlakoznék a fórumhoz. :)
Remélem, nem gond, hogy ennyire a célegyenesben.
35+5 hétnél tartok, aug.26-ra vagyok kiírva.
Első babánkat várjuk nagy izgalommal.
Ezstergomban fogok szülni.
tipetupa
 
 


Szia Tipetupa, már hogy lenne gond? Gyere minél többet. Mint láttad, beindultunk ám, épp a topik hetedik babáját várjuk nagy izgalommal.
Csinálj vonalzót!
Mona, drukk!!

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Sziasztok!
Micsoda hírek!
Hajrá Lányok!!!!
Csak futólag olvastam át , mert egész nap rohanok és nincs időm.
Képzeljétek! Voltam dokinál .Méhszáj zárt. Még egyenlőre semmi jel. Viszont a vizeletemben talált aceton miatt ma 3x be kell mennem a kórházba vércukrot nézetni. Reggeli után 1 órával, meg ebéd után is meg vacsora után is. Na ebből már kettő megvolt! Reggel magas lett 7,5 délben már jó 4,4 este meg remélem hogy jó lesz, mert ott lesz a dokim is és ha nem jó még képes bennt fogni a kórházban. Úgyhogy most így a végére már muszály lesz diétáznom. :cry: Szóval ki vagyok purcanva a sok jövés menéstől. Mostantól meg hetente kell mennem a dokihoz. :? Nst-re meg 6.-án megyek először. Ha addig meg nem szülök! Megmondom őszintén már nem bánnám.
Én is irigykedek ám ! Olyan jó aki már túl van rajta.
Mégegyszer hajrá lányok és dobjatok képeket amint tudtok.
Vigyázzatok magatokra!

KépKép
dudu_84
 
 


Na tessék úgy beindult mindenki, már teljesen be vagyok parázva.....
szurkolok mindenkinek, aki úgy érzi megindult a baba :D :D
Én egyelőre csak a non-stop mozgolódást érzékelem a pociban, fájásaim még nincsenek, viszont keményedni szoktam.

én jövő héten megyek dokihoz, szerdán meg az uccsó vérvételre...aztán csüt. nst, szóval elég sűrű lesz a program :D

várom nagyon a híreket, mona, mandala jelentkezzetek minél előbb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

ma már jobb a gyomrom egyébként, próbálok sokszor keveset enni

puszi Kép
nora80
 
 


Sziasztok!


Jucu:gratulálok a kisfiadhoz.
Mona:drukkolok neked.
Mandala:megy a drukk neked is.
A délelötti ctg-t mostanra pihentem ki,mert utána még elmentünk nagybevásárlásra Apussal.
Jahn Ferencbe is teltház lehet,mert ctg-n azt hallgattam hogy sír egy baba.

Andi


Kép
f.andrea
 
 


Tipetupa: üdvözlet közöttünk, érzed magad otthon itt minálunk. Fiú lesz vagy lány? Vagy meglepetés?

Hajrá Mona!

Mandala: hogy állnak a fájásaid?

Bogesz: megkaptam a privit, de sajnos nem tudom a jelszót, ugyanis nekem a gép megjegyezte és automatikusan beírja, próbáltam visszakeresni, de nem találtam. De gondolom mástól is kértél segítséget és biztos volt, aki tudott neked segíteni!

Megyek vasalok egy kicsit, majd még később benézek! Addig is jók legyetek!

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Jucu: Gratula Bálint babához,és nagyon sok tejcsit és energiát a kis manóhoz!!! :lol:

Mona: Nagyon -nagyon drukkolunk. Szuper, hogy párod is oda ér. És ne sírj minden rendben lesz,gyorsan és ügyesen kipttyan majd a bébi!!! :lol:

Kép
kis pupu
 
 


Tipetupa
Üdv!
Bár én már a mamaitársakat várom! :oops:


Dudu
Én időnként azon gondolkodom, hogy jó lenne visszadugni őket....
Vendég
 


Sabine,nem sokáig lesz ez így.Ha így haladunk Ti lesztek többsében.Mi pedig(akik a sort zárjuk)itt fogunk"ríkázni",hogy mikor szülünk már végre :lol: :lol:

Kép
Kép
huni
 
 


Jesszusom lááányok.. :shock: :shock: :lol: :lol: Fél napra elmegyek palacsintát sütni és mindenki megy szülni?? :lol: :lol: :lol:

Mona: drága! Remélem már a büszke apuka kezét szorongatod. Nyugi, lesz még jobb is. :D Kitartás!! Stramm csaj vagy! Mennek a drukkok!!♥♥♥♥++++++++++++++++++++++++ :D

mandala: te is? :D Neked is mennek a drukkok. :D Azért ha tudsz írja mielőtt mész. :) ♥♥♥♥

Asszem még pár embernek felírom a számát. :D Lehet mindenkinek. :D Telehold, hidegfront.. Bíztató.. Nem akarok megint tömegben szülni. :D De 3 napja nyalom a lakást reggeltől estig. Nem jellemző rám. Most vagy a végén járok, vagy nem vagyok komplett. Majd meglátjuk. :)

tipetupa: üdv. :) Nem baj, hogy a végén jössz. :) Imádok babképeket nézegetni. De asszem ezzel nem vagyok egyedül. :)

Na még rátok nézek. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


na

agnesgoboly, bogesz, dincuska, dudu, mamiblue. Felírtam a számotokat. Vaktában böködtem :D Remélem nem baj. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Tipetpua: Üdv!!! :D

Pattogo
Még szülés előtt én is beterveztem egy uccsó nagy takarítást :D És rendeltem szombat délutánra mozijegyet. :)

Sabine
Nemsokára mehettek haza...szuper!! :D
Ha a két kis manó mellett van egy kis időd, Írj nekünk, hogy mi volt, milyen volt, hogy vagy......

Na megyek, mert indulunk apával bevásárolni. Este rátok nézek, kíváncsi vagyok ki szül még :D

mikegirl
 
 


Pattogó
Neked.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Vendég
 


mikegirl: biztosra mész mi?? :lol: :lol: Mozijegy. Csak nehogy Murphy bácsi beleszóljon.. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Szia csajok!

Ne vegyétek komolyan a vén banyát... :) Csak a pofám jár... aludtam egy aaaaaaaaaaaakkorát! És elmúlt... most kezdődik újra, hogy felkeltem... ez a gyerek szivat engem! Azt hiszi folyton bírok feküdni... na ja, a kis önző... és a tesókat addig szögre akasztom? :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


sabine: várj. :D Ma kicsit lassú vagyok.. :oops: :oops: Miért is? De köszi. :D:D:D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


mandala: :D:D Vicces kislány. :D Amúgy a te számodat még a múltkor elmentettem. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


na eszem egy kis palacsintát. Hátha történik vmi:D:D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?