Új privát üzeneted érkezett!

Banita,

igen a 2 gyerkoccel probalok meg elmenni, ha osszejon.
Kell lepcsozni a 100xszepben?
Te melyik pozt hasznalod a hordozokendoben? En azt a gombolyut probaltam, de nem sikerul. Nagyon bena vagyok.
Ja tenyleg te mondtad, hogy te talaltad ki a pozt, ugye?
Ha eszembe jut viszem magammal a kendot csutortokon es mutasd mar meg, jo?

Azt mindig akartam kerdezni, hogy a 2 gyerkoccel, uarra a napra is voltal kiirva? A 3. babot is augusztusban fogod szulni? Kép

Nem olyan szornyu az a hajnali tap keszites. Seperc alatt keszen van.
Ildianyu,

Jazmin azt szokta csinalni a kisagyban, hogy all a sarokban, dumal es amikor bemegyek hozza, elvetodik es nevet. Nem is tudom mi lenne, ha nem lenne fejvedo. Persze ha bal labbal ebred, akkor ordit.
Hihetetlen, hogy 1 ekkora gyereknek mar van humorerzeke es jatszik velem. Ugy tud nezni, hogy csak na.

Kriszta,

en ajanlom a dokimat, szerintem nagyon-nagyon jo. Korrekt, udvarias, jo szakember. Regebben a Kaali intezet igazgatoja volt. Tehat a meddosegi temaban igen benne van. Nincs sajat uh-ja a maszek rendelesen, de a klinikan megnez. Ha megbeszelitek, bemesz a klinikara, portassal megcsengeted es bevisz az uh-ra. Ja es barmikor lehet hivni a mosiljan. Dr. Molnar G. Bela.

Gabi,

akkor Jazmint talan 3 honaposnak neztek volna? Kb egyformak Jazminnal, csak 5 honap a kulonbseg.

Zsofi,

az mit jelent, hogy mindennaposnak neztek?
Gratula az eljegyzeshez. Mikor lesz?

nu csok mindenkinek,
gabomamo

Gigi,

neked a csikhoz gratula!
gabomamo

Sziasztok!!!

Ágci, megyünk a bababörzére! És végre kispapistól!!! Hány órától lesz???

29.-én megyek a magánrendelõjébe, s rá egy hétre Uh-ra.

Ildianyu, Gabó, köszönöm gratulációkat, holnap du lesz.
Gabó, azt hitték, hogy mostanában kell szülnömKépKépKép
Pedig egy kis idõm még vanKép

Zsófi(28+4)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Zsófi: Gratula az eljegyzéshez!

Melinda: A torna ápr. 23-án és 30-án nem lesz.

Banita: Csak hajnalban csinálok neki. Éjszaka szopi van. Elõkészítem este, kimérem a tápit meg a vizet. A vizet megmelegítem és összeöntöm ennyi az egész. Így simán kihúzza 6-tól 8-ig. Eddig nem így volt. Már 7-kor szopta rendületlenül az ujját.

Gabó: Egy kicsit kell lépcsõzni, de találkozhatunk elõtte és majd segítek bevinni.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Csak azért ugrottam be, mert voltam 20 hetes (genet.) UH-n, és a doki bizonytalan volt még a babó nemét illetõleg.
A Keresztúri csinálta a vizsgálatot (nem õ a dokim).
KÉRDÉS: akinek õ volt a dokija, annak milyenek a vele kapcsolatos UH tapasztalatai? Mindig eltalálja elsõre a nemet, vagy õ is téved néha?

KÖSZI A SEGÍTSÉGETEKET!!!! Riki
Névtelen

Riki:
Nekem õ a dokim. El is találta a baba nemét. A 20 hetes uh-n mondta, hogy kislány. De utána soha nem látta, mert mindig ugy fordult a baba.
Sok mindenkivel beszélgettem, állitólag nem sûrün téved. Pontosabban Én nem beszéltem olyannal akinek mellé lõtt volna. Persze ez nem azt jelenti, hogy sohasem téved.
Nina
nina74

Sziasztok!

Voltatok szavazni? Mi még nem, majd ha hazaér Bp.-rõl a párom.

Gabómamó!
Benivel aug. 25-re voltam kiírva, Bálinttal meg aug. 26-ra, aztán mindkettõ úgy döntött, hogy 27-én szeretnének megszületni. Hogy õszinte legyek nekem teljesen mindegy hogy a 3. baba melyik hónapban fog születni (Bálint sem direkt lett így idõzítve), de én nagyon meg vagyok elégedve ezekkel a kis szûz (jegyû) fickókkal! Tõlem lehet augusztus... Már úgy megszoktam, hogy akkor szülök!Kép

A kendõhöz csak annyit, hogy nekünk sem vált be az a gömbölyû póz. Talán 1-2 alkalommal raktam bele úgy Bálintot. Szerintem próbálkozz meg az elöl ülõs "kengurús" pózzal. Teljesen magahoz tudod szorítani, nem kell fogni a hátát, a fejét. Én nem tudom a csúszó csomót megcsinálni, úgyhogy minden alkalommal kikötöm a kendõt. Megnéztem a kis füzetben, ez a 4-es számú megkötési mód. Ha nincs meg, akkor átküldöm e-mailben hogy kell megcsinálni, nem akarom untatni a többieket.

Sziasztok:Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok!

Riki!
Én nem ismerem a Keresztúrit, de ne aggódj. Van akinek egyáltalán nem mutatja meg a baba a nemét. Nekem Lilivel a 32. hét környékén derült ki. Egyébként szerintem a tévedés lehetõsége mindig fennáll. Lehet, hogy van olyan, aki eddig mindig eltalálta, de szerintem kicsi a valószínûsége. Az én dokim pl. csak akkor mondja meg, ha egyértelmûen látszik, de biztos van olyan, aki már akkor is mond valamit, ha csak sejtése van. Egyébként Gabómamóék is csak a születéskor tudták meg a babók nemét! Kép Igaz, õk nem is akarták tudni. Szóval nyugi.
Egyébként mondott valamit?
Ildianyu
ildianyu

Szaisztok,
na jó, igazatok van.Kép

Zsófi,
10-tõl 14-ig, vagyis a plakát szerint.

Anita,
még a múltkor kérdezted a pelyhet, aztán nem tudtam -én balga- milyen idõs a pici fiú. Most ráébredtem, hogy hát peeersze, szóval, ha nem adtál még neki, akkor szerintem várj egy kicsit vele. Ha már adsz kiflit rágcsálni, akkor lehet.Kép

Mi már voltunk szavazni, összekötöttük az ebéd elõtti játszóteres sétával.
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Mi is voltunk szavazni! Le is fényképeztek a Délmagyartól. Lehet, hogy benne leszünk a Flócival az újságban hétfõn!!Kép Mi meg a de.-i bevásárlással kötöttük össze.

Riki: Szerintem mindenki tévedhet ebben a témában. 50% esélyetek van arra, hogy fiú és arra, hogy lány. Kép Tök mindegy mi a neme csak egészséges legyen és a súlya is megfelelõ legyen. A többi mindegy. A kecskeméti 4D-s UH biztos 100%-ra meg tudja mondani.

Ágci: Kipróbáltuk a gabonás pelyhet, répafõzibe tettem, ízlett.

Ma reggel sem kímélt ez a kölök. Hajnali fél 6-kor rázendített visszaaludt ugyan de csak 5 percre. Sõt éjjel még kétszer fenn volt. Remélem, ha kibújik az elsõ foga kicsit megnyugszik. Hallottam már ilyenrõl.

Gabi3
inecsg

Mikor normális hogy kibujjon az elsö foga? AZ unokahugom 11 hónapos és még egy foga sincs. Tesomat ez nem aggasztja, tényleg nem gond?

Karmen
karmen

Karmen:
azt hallottam minél késõbb annál jobb. De mikor van a minél késõbb?

Képzeljétek lakik alattunk egy kismami.de csak ma kezdtünk el dumcsizni. Kb akkor született a babója mint Simi.
Szegényke tiszta ideg, olyan szépen beoltogatta a védõnéni a nem eléd a tejcsi dumávsl. Mindezt azért mert nem tud fejni.
egyébként ahogy pár szót tudtunk beszélni, nincs ott semmi probléma.
Most megyek és leviszem neki Ágci amit a multkor küldtél.
De jó hogy elküldtedKép
Köszi mégegyszer.
Nina
nina74

Sziasztok, köszi a válaszokat. Én nem válogatok, azt szeretem, aki bennem lakik és engem választott, csak jó lett volna tudni.
A Keresztúri azt mondta, hogy inkább még nem mond semmit.
Jó babavárást mindenkinek, pussz: Riki
Névtelen

Sziasztok lányok!

Banita! Elolvastam a régebbi hozzászólásokat és valóban ismerjük egymást. Én vagyok az a Melinda, akivel együtt tornáztál. Örülök, hogy találkoztunk.Jó, hogy van valaki, akivel ennyire közel születtek a gyerekeink.
Daruval maximálisan meg voltam elégedve! Hála, az elsõ fájástól számított 6 órán belül megszületett Lotti, simán. Csupán 2 óra 10 percet töltöttünk a szülõszobán a megszületéséig. A 6. napon jöttünk haza.Nekem több a negatív tapasztalatom a klinikával, mint a pozitív emlék.
Bálint már miket tud csinálni?
Miket esztek? Szopi?
Mindenre kíváncsi vagyok.

Gabi3! Köszi, akkor valamit biztos rosszul értettem a tornával kapcsolatban.
Melinda

Szasztok Csajok!

Karmen: Hát, hat hónapostól másfél éves korig normális, ha egy gyereknek kinõ legalább egy foga. De biztos nem marad fog nélkül. Csak már jó lenne visszatérni a régi átaludt éjszakákhoz.

Szerintetek adhatok már a Flónak a Beba 2+ ból?

Jó éjt mindenkinek!

Gabi3
inecsg

Gabi3!
Szerintem ne adj! Bár én parázok ezektõl, de szerintem várd meg, amíg 1 éves lesz, mert ha jól emlékszem, ez már a babatej kategóriába tartozik. Legalábbis ez volt valamelyik Kismamában.
Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Melinda!
Milyen kicsi a világ! Tök jó hogy újra hallok felõletek! Merre laktok? Mert egyszer mentünk kocsival a Rigó u. környékén, és láttam hogy arra sétáltatok a babával.
Csütörtökön jöttök a Mikkamakkába? Tök jó lenne találkozni!Kép
Bálint forogni (vagy inkább pörögni?) tud. Így közlekedik, és mindenhova eljut pillanatok alatt. Ülni még nem tud, de Beni is késõn tanult meg ülni (kb. 1 évesen), foga még nincs (Beninek is 10 hónaposan nõtt ki).
Balu 6 hónapos koráig csak szopott, aztán elkezdtem neki gyümölcsöt adni. Elõször almát, aztán vettünk üveges bébiételt (sárgabarack, õszibarack stb.).7 hónapos kora óta már 2-szer eszik (mindig szopi után). Délben fõzeléket adok (már nem gyümit), és estefelé 5-6 óra körül tejpépet (Milupa tejbedara) amihez keverek egy kis gyümit (fél alma,v. fél barack).
Mi így állunk. És ti? Mesélj Lottiról! Mit eszik?

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok!
No megjöttünk. Nem tudtam visszaolvasni, mert akkor rá kellene szûnnom egy egész délutánt, annyi idõm meg nincsen Kép
Üdv az újaknak. Gratula a kismamáknak!

Nálunk a legújabb: Kibújt a két alsó rágófoga Boginak! Eléggé megszenvedtük, de 2 nap alatt áttört mindkettõ. Mostmár 10 foga van! Kép És milyen szépek...igaz egyikbõl már letört egy kis darabka, mert még a vaskorlátot is megrágja, de hát Istenem...mindent meg kell kóstolni és megtiltani úgy sem tudom neki!

Sikerült vennünk autósülést. Használtat de szupi állapotban van. Cam tipusú és szeret benne Bogesz!

Apuka még mindig nem jelentkezik, pedig igérte magát a szülinapjára...azóta is jön..... Nemsokára kapom a gyámügytõl a "behívót" és úgy döntöttem megmondom az apja nevét. Nem azért mert bármit is akarok tõle, hanem mert egy szemét, hogy még csak meg sem látogatja a kislányát! Szóval a gyámügy hivatalból elinditja az apaság kideretését nekem semmi dolgom nem lesz, csak a szembesítés Kép Sz*rul hangzik és az is lesz, de hát ennyit megér, hogy a gyerkõc láthassa az apját... lehet, hogy ha a Jani meglátja a kislányát, rájön, hogy milyen szép,okos,értelmes,egészséges kisgyerek és ráadásul az övé. Szóval, hogy rájön, hogy mégiscsak szeretné néha látni!!! Reménykedem.......

Beiratkoztam a vendéglátó üzletvezetõi tanfolyamra. Május 7-én kezdek. Már alig várom, legaláb emberek között leszek!! Még ha tanulni is kell...KépKépKép

Remélem Ti mindannyian jól vagytok! Majd ha lesz idõm visszaolvasok kicsit!! Kép

Cuppa mindenkinek!
Enikõ

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Ildi: Akkor maradunk a Beba 2-nél. A hipoallergént nem issza meg, azzal próbálkoztam elõször. Te tudod mi a különbség a 2 és a 2+ között?

Enikõ: Haza értetek!! És nagyon akarod, hogy látogassa az apukája? Pasi ügyileg hogy állsz? Lehet, hogy lemaradtam valahol?! Sok sikert a tanfolyamhoz. Bocsi, hogy csütörtökön olyan mamlasz voltam, de azt hiszem kicsit kiakaszt a Fló ezzel a korán keléssel. Szombaton is fél hatkor kezdte a napot.Kép Lehet, hogy lakberendezünk egy kicsit, hát ha beválik.

Banita: Ti merre laktok? Véletlenül nem Felsõvároson?

Valaki tudja mikor járnak az alacsony buszok? A Tisza Volán honlapján nem találtam ilyesmit.

Jó éjt mindenkinek!

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Banita!
Sajnos nem tudunk menni csütörtökön, mert családi jelenésünk van.
Lotti kajcsija mostanában így néz ki. Reggel: szopi, délelõtt: szopi+gyümi, délben: fõzelék+szopi, délután: szopi, este: szopi+tejpép. Így ezt én tökéletesen rendben találom. Egyébként Lotti imád mindent ami ennivaló! A déli szopi van amikor elmarad, mivel meglátja a tányért és örjöng érte, ekkor utána szopik kicsit. Este mindig kapott pótlást, így kell neki a tejpép is.
Lottinak van 2 foga. Órákig képes üldögélni, gagyog rengeteget, sikongat ha tetszik neki valami. A forgás megy neki, de nem nagyon gyakorolja, viszont általában oldalfekvésben alszik. Remek alvó!
Móravárosban, az Alkony utcában lakunk.

Gabi3! Nemrég megjelent a Délmagyarban a buszok menetrendje, megpróbálom elõkeríteni anyósoméknál. Ha meglesz, szólok!

Jó éjt nektek!

Melinda
Melinda

Sziasztok!

Melinda!
Szerencsére Bálint is jó alvó, meg Beni is!Kép
Nagyjából Lotti is ugyanúgy eszik mint Bálint, csak azzal a különbséggel, hogy délelõtt nálunk még csak szopi van, akkor még nem kap mást enni (lehet hogy kéne?).
Kár hogy nem tudtok csütörtökön jönni!Kép

Gabi3!
Mi Újszegeden lakunk. Mibõl gondoltad hogy Felsõvároson?
Szerencséd van hogy Beni buszmániás, mi minden buszos dolgot gyûjtünk, kivágunk stb. Természetesen azt is kivágtuk a Délmagyarból, hogy mikor járnak a sárga (új) buszok. Melyik busz jár felétek (11,13,20,21Y,22,71,71A,72Y,73,73Y,74,76,76A,78,79)? Amelyik érdekel azt leírom (mindet nem akarom, kicsit sok lenne).

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok!

Banita: A 11, 13, 20,21,22,73- as buszok érdekelnének. Az alacsony kék-fehérek menetrendje nincs meg? A 10, 35-õs érdekelne! Elõre is köszönöm. Nem tudom, miért gondoltam, hogy errefelé laktok.

Melinda: Neked is elõre köszi!

Képzeljéterk, Flócinal 3-kor (hajnalban) adtam egy deci tápit utána cicit és csak negyed hétkor kelt újra. Csak egyszer kelt fel!!! Szegény lehet, hogy éheztetem már mióta! Kép

Gabi3
inecsg

Sziasztok
Köszönöm a gratulációkat, de ma megjött erõs görcsökkel, nemhiába volt halvány a 2. csikom. (Korábban csikom se volt, de soha nem is késett, mint mostanáig.)

Gigi
gigi1

Sziasztok!

Gigi: És a dokihoz nem is mentél el?

Gabi3
inecsg

Ja, azt elfelejtettem, benne vagyunk a Délmagyarban!!! A vélasztási cikknél van, még nem olvastam, csak anyukám mondta.

Gabi3
inecsg

SZijasztok!

Gabi3! a plüsskutya fülét bedugja a saját orrába, mintha papirzsepi lenne..Kép

Nina! Az túlzás, hogy ismerem, mert kb. 1 szót sem váltottam vele, csak miután könnyü megjegyezni, ezért emlékeztem rá, velem járt egy évfolyamba, és C-s volt asszem.

A mindentudás egyetemét lekéstem, elfelejtettem megnézni...ugye nem volt jó?

Gabomano! Olyan izé vagy! Azé jó lenne, ha tudnátok jönni csütörtökön! Simi is jön, ugye? Meg Jázót is megnézém már!

Zsófi! Gratulálok az eljegyzéshez!

Riki! Szerintem is csak a 3d-s UH-n lehet pontosan megmondani a nemet.

Banita! Hanga is kezd buszmániás lenni. Ha lát egyet az utcán, néha kikel magából.

Szijasztok, Lara
lara

Lányok! Ma már nem fáj a hasam, tornázni is voltam, nagyon jól is esett a sok fekvés után.

Gigi! Irok levelet.

Lányok! A buszokról jut eszembe. Én már annyiszor irtam a Volánnak, hogy hátul nem lehet jegyet érvényesiteni, igy aki babakocsival v. nagy kutyával utazik, az kénytelen hátúl felszállni és sok esetben potyázni. Mégsem szerelnek fel lyukasztót. CSak én szoktam ezért mindig nagyon mérges lenni v. benneteket is zavar?

Lara! Pedig szombat, vasárnap is ment a TV-ben.

Riki! Nekem több barátnöm is lányt várt végig, azután szép kisfiúk lettek. Én ezzel úgy vagyok, hogy ha már beleélem magam, akkor azt várom, amugy meg mindegy. Igy én pl. nem akarom tudni, csak amikor megszületik, akkor biztos. És nagyobb öröm is, hogy addig csak találgattam, most végre megtudom.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Gabi3: Én sem voltam valami nagy formában a talin, ha ez megnyugtat Kép Csak én épp ellenkezõleg, nemhogy keveset aludtam, hanem túl sokat! Kép Ez sem jobb ám Kép!!!! Pasiügyben köszi jól vagyok. Van barátom, de nem fogok összeköltözni vele. Nem szeretek senkivel sem együtt élni, mert nehezen tudok alkalmazkodni. Így jó, ritkán találkozunk de akkor nagyon KépKépKép!! Nekem ennyi elég. A Jani azért szeretném ha látogatná Bogit, mert elõbb vagy utóbb a Bogi meg fogja kérdezni tõlem, hogy neki hol van az apukája, és én akkor nem fogok neki tudni mit mondani....Kép Illetve hazudni biztosan nem fogok, de kicsi még ahhoz, hogy megértse!!! Neked mi a véleményed, inkább hagyjam???
És minek kapcsán vagytok benne a Dm-ben??? Kép

Gabómamó: Bocsika, hogy a múltkor rohantam, de pont a suliba mentem beiratkozni, és csak 5-ig volt félfogadás! Nagyon szép a kisfiad tudod-e???? Még 1 hónap és lehagyja Bogit, súlyügyileg........ Mit eszik? Nem igaz, hogy csak szopik és már ekkora!!! Kép

Ágci: Voltunk kint a gyerekkórházba a fül-orr-gégészeten. Azt mondta a doki, hogy vérbõ a torka de a tüdeje tiszta és hogy adjak neki fagyit!! Ja! És, hogy nem ragályos Kép De azért megnyugodtam!! Köszi immáron sokadszor az infókat!

Lara: Hanga is buszos lett?? Az igen Kép Bogi is nagyon szereti a tömegközlekedést velem ellentétebn! A villamos az abszolút kedvenc. Biztosan azért, mert hangos a sípja...Kép

Most mennem kell! Pussssz
Enikõ

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Lara: De igen, jó volt. Én vasárnap néztem,lehet hogy rövidített változat volt de érdekes dolgokat mondott a bácsi. Olvasd el a honlapján amit a csajok írtak!
Tök muris lehet, ahogy zsepinek használja a kutyi fülét.

Karmen: ezt én is nehezményezem: Egyszer volt olyan, hogy elõre akart hívni a sofõr, hogy lyukasszam ki a jegyemet. Én meg mondtam neki, hogy hogy gondolja, hogy babakocsival elõre menjek, vagy hagyjam ott?? Mindig van nálam egy 10 db-os gyüjtõ, igen lassan fogy. Az ellenõröknek meg majd szépen megmondom, hogy vegyék jegyzõkönyvbe azt is, hogy nincs hátul lyukasztó! Egyébként az SZKT-s ellenõrök a babakocsis anyukákat nem büntetik meg, pedig a villamoson és a trolin van mindenhol lyukasztó.
MIkor kezdheted a következõ kúrát? Igazad van a baba nemével kapcsolatban, de én biztos nem fogom kibírni a következõnél sem!

Ágci: Nagyon szereti a Fló a gabonás pelyhet!

Flócinak vettünk szülinapjára egy nagy elefántot. Õ választotta ki. Remélem a szülinapi zsúron is tetszeni fog neki, amikor megkapja.

Megnéztétek a Délmagyart? Csak a Flóci van benne! Volt egy plakát a környékünkön azon mi is rajta voltunk. Tök jó!

Jó éjt mindenkinek!

Gabi3
inecsg

Itt megnézhetitek a cikket és a Flót!!

[url=http://www.delmagyar.hu/cikk.php?id=70&cid=36416" TARGET="_top]http://www.delmagyar.hu/cikk.php?id=70&cid=36416[/url]#

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Gabi3!
Ha jól tudom, az a különbség, hogy a 2 még tápszer, a 2+ meg babatej, és az már sokkal jobban hasonlít a tehéntejre.
Ezt honnan gondolod, hogy nem büntetik meg a babásokat az ellenõrök? Engem csütörtökön megbüntettek! Kép Kép Kép
Ildianyu
ildianyu

Ildi:Nekem egy jegyárus mondta, aki az egyik szomszédunk és az SZKT-nál dolgozik. Tán csak nem bliccelni akartál?! Kép Nagyon gonoszak voltak?

GAbi3
inecsg

engem tenyleg nem buntettek meg Simcivel, de en tenyleg blicceltem. Lehet, hogy bizonyos ideig ne m buntetnek, tehat 6 honapos baboig Kép
szegeny ildianyu. Kép

g.
gabomamo

Volt bérletem, csak a diákomon nem volt érvényes matrica. Kép
De fel sem ajánlották, hogy a helyszínen fizessek, egybõl a kezembe nyomták a 4000 ft-os csekket. Egyébként az egyik szerintem hagyta volna az egészet, õt nem nagyon érdekelte, de a másik úgy gondolta, hogy nem megy az úgy. Nem nagyon foglalkoztak velük, mert Lilit próbáltam kicsit nyugalomban tartani az ölemben. Kép
Ildianyu
ildianyu

Sziasztok! Jól olvastam, hogy azt írtátok, mi is vihetünk eladó cuccokat a börzére? Mondjuk egy babakocsit is?

Méri
méri

Sziasztok,
Méri igen. Ha több mindent akartok eladni 600,- egy asztal, a Gyerekház igazgatónõjénél kell foglalni asztalt.
Pont akartam kérdezni, nem akar vki áérulni? Nekem lenne pár cuccom, de nem tudok egyszerre vigyázni cumikára is meg ott állni.

Enikõ,
itt van az oldal:
[url=http://www.babaszoba.hu/services/kb?BCID=28B6A4C2-CDE1B94D-838C34A6-0AC6D04F" TARGET="_top]http://www.babaszoba.hu/services/kb?BCID=28B6A4C2-CDE1B94D-838C34A6-0AC6D04F[/url]
[url=http://www.babaszoba.hu/services/kb?id=42" TARGET="_top]http://www.babaszoba.hu/services/kb?id=42[/url]
Jó böngészést.
Örülök, hogy megnyugodtál. A fagyit te is megcsinálhatod, néha azért a fene sem tudja, mit raknak a cukik bele. Gyümölcspürét vagy joghurtot lefagyasztasz kicsi joghurtos pohárba (pl. danonino), félig fagyott beledugsz egy pálcikát, ha kész Bogi kezébe adod.Kép

gabi3,
örülök, hogy szereti. És milyen egyszerû, igaz?

A buszon már én is néhányszor kiakadtam. Ezért szoktunk villamosozni, de csak az 1-sel tudunk szinte közlekedni, mert a régire nem tudom feltenni. Azért ezt is vki kitalálhatná. Csak le kellene fûrészelni a korlátot az egyik ajtónál.

Karmen,
hova jársz tornázni?

Gigi,
voltál dokinál?
Mert (bár én nem vagyok doki, és talán a lányok a másik topikba okosabbakat tudnak mondani), de ha ilyen sokáig nem jött meg, és még kicsi csík is volt, nem léehet, hogy terhes voltál, csak nem tapadt meg rendesen, meggondolta magát? Akkor viszont nem kell vmi gyógyszerrel rásegíteni, vagy injekcióval? Nem tudom, csak eszembe jutott. Hátha vki tud vmit erre mondani, érdemes lenne rákérdezned.

Most mennem kell:
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Én a busszal viszonylag meg vagyok elégedve, de mikor nem akarja kinyitni hátul, vagy túl magas a busz és ráadásul még hajt mint állat...

Képzeljétek, ilyen már nagyon régen volt. Flóci rendesen felébredt 3-kor. Reggel 6-kor szintén, de akkor már simán bealudt, de mikor letettem felébredt. Egy jó 10 perc múlva kivettem és áthoztam a nagyágyra. fél7-tõl 8-ig így aludtunk.Kép

Gabi3
inecsg

A tömegközlekedéshez csak annyit, kénytelen voltam venni egy összvonalas bérletet, pont a lyukasztók miatt. De jövõ hónapban nem fogok mert piszok drága. akkor inkább bliccelek.

Gabi3:
Örülök, hogy jót aludtok. Én inkább nem mesélek semmit, mert ha megdicsérem a kisasszonyt, másnap tuti mûsor vanKép
A hintátokról akartalak kérdezni.Plafonba furható? Vagy ajtófélfába? Hol vettétek? Mennyibe került? Mióta használja Flóci?
Én is szeretnék venni, de most olyat csinálok mint még soha: szétnézek, nem veszem meg az elsõt. Mert gondolom van többfajta.

Mikor is lesz a börze? Most pénteken? És hánytól? Ti mikor mentek? Majd megboltoljuk a bababörzés belépõt Oxi?

Gigi:
Nagyon sajnálom,de fel a fejjel. Legközelebb tuti sikerül.

Karmen:
Légyszi mond el, hogy a lombikelõtt miért kell fogigátlót szedni?

Enikõ:
Mi a baja Boginak? A multkor sokat vártatok a határon? Az Öcsémék Kutyakiállitásra mentek volna szombaton, de nem tudtak átmenni.

Zsófi:
Gratulálok az eljegyzéshez! Jó buli volt? Anna baba hogy van? Bence sokat ficánkol?

Edelweiss:
Mi ujság? Hogy van a pici fiúcska?

Banita:
Márta aug.1 re van kiirva. Vagy már irtam?

Erika:
Mi ujság van remélem pihensz. Vagy elköltöztél otthonról?

Na megyek mert kellene némi ebétfélét produkálni.Kép

Nina
nina74

Ágci! Akkor is kell foglalni asztalt, ha ezt az egyetlen babakocsit viszem? Te voltál már ilyen börzén? Sokan vannak? (El tudom sózni a kocsimat? Kép) Én Kittit nem tudom vinni, mert pont ez az alvásideje (11-tõl akár 3-ig is). Nagyi fog rá vigyázni. Viszont épp ezért 10-12-ig maradok maximum, aztán húzok haza. Addig viszont szívesen árulom a te cuccaidat is.Kép(Így már muszáj volna asztalt foglalni?) De azért még semmi se százas. Majd még dumáljunk errõl.

Méri
méri

Nina: Hát mi nem nagyon néztünk szét hinta ügyben. Ez olyan mint a fahinta, csak mûanyag. Nem régen vettük. Nektek olyan lenne jó, ami jobban fogja a babót. Ez olyan rendes fapados. Elég könnyû belõle kiesni. 2 ezer volt a Tescoban, három hete vettük. Ennnél olcsób is van.
Börze csütörökön lesz, azt hiszem 10-tõl? háromig a Mikkában.

Gabi3
inecsg

Lányok!

Börze
Csütörtökön 17-én 10-14 között a Szászorszép gyermekházban

Méri,
az jó lenne, nekem az épp megfelelõ. Én kifizetem az asztalt, azzal nincs gond. Szerintem el tudod adni egyébként a kocsi. Ha látják jobban megveszik. És biztos mennek várandósok is.
Még nem voltam ilyenen, de a szobatársam még a klinikán mesélte, hgoy õ igen, és jó szokott lenni.
Akkor foglalhatok asztalt? Írhatsz magánba is, agi@pro.hu a címem.

Mi biztos, hgoy 10-re megyünk, szerintem talizhatnánk is ott. S bár nincs pontos infom, de a belépés ingyenes. Utánanézek délután.

Nina,
nekünk van eladó bébihintánk, nem volt használva vadi új, elöl van duda rajta, skék, mûanyag, beleülõs. Érdekel?

Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Gigi!
Én is akartam írni, csak nem mertem. Ha volt csík, akkor valószínûleg babó is volt, csak meggondolta magát. Nekem van egy barátnõm, akinek szintén ez volt, ha kicsit vár, lehet, hogy azt sem tudja, hogy terhes volt, csak arra gondol, hogy késett. Õ elment dokihoz, és megállapította, hogy tényleg terhes volt.

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!
Ágci: Danoninót adtam neki. Ne tudd meg, milyen volt utána a gyerkõc. Ruhástul mindenestül a kádba kellett tenni és még egy óra konyhasikálás... Kicsi még hozzá. Kép Újabban pl etetni sem lehet, csak saját maga hajlandó enni a levestõl kezdve a fõzeléken át mindent. A csirkecombi a jobbik eset, mert szépen lerágja (alig hagy a kutyának a csontból valamit Kép) De utána kötelezõ ruhacsere és nagytakarítás... ez mindenkinél így van??? Kép
Majd este megnézem az ovikat is Kép Megírod privibe az új számodat? Kép

Nina: Kb 3 km volt a sor ezért egybõl Tiszaszigetnek mentünk. Lemértük, és 33 km kerülõ a Röszkei határhoz képest! Viszont senki sem volt és kb 1 perc alatt átértünk! Mond meg tesódnak! Bogi köhögött. Annyira, hogy hányt is, de a háziorvosunk nem hallott semmit! Neki mániája, hogy mindenre antibiotikumot ír fel. Most is azt kaptunk, de nem váltottam ki! Köhögésre antibiotikum?? Na mindegy, mivel a gyerekorvos nem hallott semmit a tüdején, de a gyerkõc csak köhög, nem is kicsit, ezért elvittem Ágci javaslatára a gyerekkórházba a füll-orr-gégészetre. Ott azt mondta a doki, hogy a tüdeje tiszta de a torka vérbõ és azért köhög. Mondtam, hogy a háziorvos antibiotikumot írt fel, de nem adom neki. Azt mondta a spec.doki, hogy nem is kell, mert úgy sem érne semmit! Szóval fagyiznunk kell és hideg rántottlevest enni Kép Ezeket mondta a doki, szal' jöhet minden ami hideg! Joghurtot adok neki,kefírt meg Danonínót..... Ti jól vagytok???

Hintaügyben: én is vettem hintát Boginak a Tescóban 2000-ért de én azt a szép szines mûanyagot. Sajna otthon nem tudjuk felfúrni sehova. Hívtam mestert de nem vállalta mert a panelokba gyenge az ajtófélfa. Úgyhogy most azt csináljuk, hogy ha megyünk sétálni beteszem alulra a babakocsiba és ha egy szõnyegporoló mellett megyünk el, ahol van 2 akasztó (a legtöbbön van) akkor felakasztom a hintát Bogit beleültetem és nagyokat kacagva hintázunk Kép

Olyan jó nektek, hogy el tudtok menni a börzére. Én is nagyon szeretnék, de sajna nem megy Kép Szerettem volna venni Boginak nyári rucikat! No majd legközelebb.....

Most megyek terítek Kép
Pussz
Enikõ

ceniko
Szeged

Sziasztok
Köszi mindenkinek a vigasztalást.
Tegnap elküldött a dokim reggeli vizeletes terhességi próbára, ami negatív lett.
De volt két halvány 2 csikos tesztem. Érthetetlen a dolog.
Szóval ezek szerint nem voltam kismama se. Kép
Gigi
gigi1

Ágci:
érdekel a hinta.Hová kell furni? Mennyi? stb Elhozod a börzére? De találkozhatunk hamarabb is.
Vagy ilyen rugós hinta? Na mindegy majd megnézzük oké?

Enikõ:
Az a vérbõség mitõl van?
Köszi szépen velünk minden redben. Pont most értünk vissza súlymérésbõl 7 kg mértünk.
Nina
nina74

Sziasztok!!!

Az eljegyzés szupi volt, csak nagyon sok olyan vendég volt, akiket nem ismerünk annyira /Párom rokonai/, így elég sokat pattogtam. Összesen 21-en voltunk, apa hat kg halat fõzött meg hallének, meg volt rengeteg süti.
Én elég hamar kifáradtam, meg a hasam is olyan kemény volt, hogy na, KépKépKép, de aztán egy seduxentõl rendbejöttem.
De nagyon jól éreztem magam, a gyûrû gyönyörû, és boldog vagyok. KépKépKép

Legyetek jók,

Zsófi(29)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Enkiõ: Gyógyulást Boginak! A mi hintánk is ilyen! A férjem felfúrta a félfára. Egy hét és fél kilós gyerek alatt csak nem szakad ki!

Zsófi: Örülök, hogy örülsz. Így is maradjon!

Gabi3
inecsg

Sziasztok!
Ha minden igaz, sikerült megcsinálni a profilom, és feltettem (remélem) egy képet Lottusról. A képen 6,5 hónapos, szerintem simán elmenne bébiétel reklámnak.

Melinda
Melinda

Ha minden igaz most sikerülni fog

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Szaisztok,
Melinda,
nagyon helyes a kislányod! (Ha elfogadsz egy jó tanácsot, a címed és a telcsiszámod hamar töröld ki, ez itt a világháló!Kép )

Holnap a Bartók mûv. központban lesz Gryllus koncert, a 11-es elõadásra állítólag még van jegy és elõtte lehet kapni. 400,- a belépõ. Ha valakinek van kedve, biztos jó lesz.Kép

Nina,
holnap ha gondolod erre sétáltok és megmutatom. De csak este 6 után leszünk itthon. Írj e-mailt.

Méri,
nem ti vettetek most negyed 7 körül babakocsit a Tescoban? A kislányod pedig hátihordozóban volt.

Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!
Gabi3: Egy 7,5 kilós gyerek alatt lehet hogy nem, de egy 10 kilós alatt?? És ennél már csak több lesz Kép Egyébként lehet, hogy csak nálunk vannak ilyen idétlen mûanyagszerû akármibõl az ajtófélfák, az elõzõ lakásunkba rendes fából voltak! Egyébként ha jól meg van csinálva nem hiszem, hogy bármi is történik a hintával!

Nina: Gõzöm nincs. Nem mondta a doki én meg annyira kómás voltam, hogy elfelejtettem megkérdezni! Kép Pedig máskor mindent tudni akaroooook!!! Most elfelejtettem.... Kép Van ez így! Jó nagy már Vanda! És milyen hosszú????

Melinda: Gyönyörû a kislányod! Nem is tudtam, hogy ilyen név létezik Kép Azt hittem (A 2 Lotti címû csíkos vagy pöttyös, vagy nemtom milyen regénykékbõl kiindulva), hogy ez becenév Kép Kép Egész le vagyok maradva!! Ügyvéd vagy??? Milyen jellegû ügyeket vállalsz?(családjog, büntetõ...stb???)

Zsófi: Nagy gratula az eljegyzéshez! Én is örülök, hogy örülsz és remélem, hogy sokáig fog tartani az örömöd! És annak is örülök, hogy ilyen optimista vagy a közös életetekkel kapcsolatban. Ez jó! Meso mikor szándékozik már végre "tollat ragadni" és válaszolni a levelemre??? Kép Puszi neki!

Gigi: Kép Majd legközelebb biztosan sikerül!! Lelkileg hogy vagy?? Egyél sok csokit vagy sütit az jót tesz a léleknek Kép
Telis tele van boldogsághormonnal Kép és lehet, hogy a az még a temékenységre is kihat Kép Gyógypussssz! Ja és még valami! Én amikor teherbe estem, otthon csináltam 2 tesztet. Mindekttõn 2 csík lett, de az egyik halványabb mint a másik! Mivel véreztem és görcsöltam (meg késett a mensim) elmentem a klinikára az ügyeletre. Ott a doki megvizsgált (kézzel), azt mondta, hogy nem érez terhességre utaló jelet, majd leküldött hüvelyi UHra! Az is negatív lett, mivel még annyira pici volt a petezsák, hogy nem látszott az UHán! Ezután csináltak egy vizeletes terhességi tesztet ami szintén negatív lett! Nem értettük mi van! A dokim azt mondta, lehet, hogy méhen kívüli terhességem van, mert nem látszik UHán semmi, nem jött meg idõbe és az otthoni 2 tesztem pozitív! Ezért 1 hét múlva kellett visszamennem reggeli elsõ vizelettel. Laboros vizeletszûrés volt. Na az már pozitív lett! A 2 csík, még ha az egyik halványabb is mint a másik terhességre utal! Ez tény! Ráadásul 2 teszted is + lett! Szerintem tutira terhes voltál, csak ahogy Ágci is írta nem tapadt meg rendesen a petezsák és elvetéltél Kép A fiatal tehességnél a vetélés nem is feltétlenül jár fájdalommal és nem erõsebb a vérzés, mint a mensi. Azért vagyok ilyen jólinformált, mert nõvérem is végigcsinált vagy 6 vetélést meg uncsitesóméknál is volt jópár mire összejött a baba. Jaj nem is mondtam megszületett a keresztlányom, a kedvenc uncsiteóm kislánya! Április 1-én Kép este 10kor. 3560 grammal és 54 cm-rel és Lilianna lett a neve Kép Épp ma voltunk melátogatni Kép nagyon kis formás Kép Na szóval uncsitesóm feleségének volt egy abortusza 94-ben (beteg volt és olyan gyogyókat szedett amivel nem biztos, hogy a baba egészségesen született volna meg) orvosi javaslatra elvették a magzatot Kép! 2 évet vártak, hogy a gyógyszerek kitisztuljanak a szervezetébõl, majd elkezdtek próbálkozni. Ha jól tudom 8 vetélése volt 2001-ig! Már már kezdték feladni, amikor megfogant a baba! Gondolhatod, hogy milyen izgalomban telt a 9 hónap, no meg ágyban Seduxennel!!! 4-szer volt szülésvisszatartáson és végül a kiírt idõpont után 1 héttel lett meg a baba. (pont a Bogi-az én kislányom- szülinapjára volt kírva!!! Kép) Úgyhogy látod vannak még csodák! Kép És amikor az ember már teljesen feladja akkor következnek be általában!!! Úgyhogy fel a fejjel és nagy kalappal..... Kép

Bocsi, hogy hosszú lettem!
Enikõ

ceniko
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?