Sziasztok!
Gabi3: Egy 7,5 kilós gyerek alatt lehet hogy nem, de egy 10 kilós alatt?? És ennél már csak több lesz
Egyébként lehet, hogy csak nálunk vannak ilyen idétlen mûanyagszerû akármibõl az ajtófélfák, az elõzõ lakásunkba rendes fából voltak! Egyébként ha jól meg van csinálva nem hiszem, hogy bármi is történik a hintával!
Nina: Gõzöm nincs. Nem mondta a doki én meg annyira kómás voltam, hogy elfelejtettem megkérdezni!
Pedig máskor mindent tudni akaroooook!!! Most elfelejtettem....
Van ez így! Jó nagy már Vanda! És milyen hosszú????
Melinda: Gyönyörû a kislányod! Nem is tudtam, hogy ilyen név létezik
Azt hittem (A 2 Lotti címû csíkos vagy pöttyös, vagy nemtom milyen regénykékbõl kiindulva), hogy ez becenév
Egész le vagyok maradva!! Ügyvéd vagy??? Milyen jellegû ügyeket vállalsz?(családjog, büntetõ...stb???)
Zsófi: Nagy gratula az eljegyzéshez! Én is örülök, hogy örülsz és remélem, hogy sokáig fog tartani az örömöd! És annak is örülök, hogy ilyen optimista vagy a közös életetekkel kapcsolatban. Ez jó! Meso mikor szándékozik már végre "tollat ragadni" és válaszolni a levelemre???
Puszi neki!
Gigi:
Majd legközelebb biztosan sikerül!! Lelkileg hogy vagy?? Egyél sok csokit vagy sütit az jót tesz a léleknek
Telis tele van boldogsághormonnal
és lehet, hogy a az még a temékenységre is kihat
Gyógypussssz! Ja és még valami! Én amikor teherbe estem, otthon csináltam 2 tesztet. Mindekttõn 2 csík lett, de az egyik halványabb mint a másik! Mivel véreztem és görcsöltam (meg késett a mensim) elmentem a klinikára az ügyeletre. Ott a doki megvizsgált (kézzel), azt mondta, hogy nem érez terhességre utaló jelet, majd leküldött hüvelyi UHra! Az is negatív lett, mivel még annyira pici volt a petezsák, hogy nem látszott az UHán! Ezután csináltak egy vizeletes terhességi tesztet ami szintén negatív lett! Nem értettük mi van! A dokim azt mondta, lehet, hogy méhen kívüli terhességem van, mert nem látszik UHán semmi, nem jött meg idõbe és az otthoni 2 tesztem pozitív! Ezért 1 hét múlva kellett visszamennem reggeli elsõ vizelettel. Laboros vizeletszûrés volt. Na az már pozitív lett! A 2 csík, még ha az egyik halványabb is mint a másik terhességre utal! Ez tény! Ráadásul 2 teszted is + lett! Szerintem tutira terhes voltál, csak ahogy Ágci is írta nem tapadt meg rendesen a petezsák és elvetéltél
A fiatal tehességnél a vetélés nem is feltétlenül jár fájdalommal és nem erõsebb a vérzés, mint a mensi. Azért vagyok ilyen jólinformált, mert nõvérem is végigcsinált vagy 6 vetélést meg uncsitesóméknál is volt jópár mire összejött a baba. Jaj nem is mondtam megszületett a keresztlányom, a kedvenc uncsiteóm kislánya! Április 1-én
este 10kor. 3560 grammal és 54 cm-rel és Lilianna lett a neve
Épp ma voltunk melátogatni
nagyon kis formás
Na szóval uncsitesóm feleségének volt egy abortusza 94-ben (beteg volt és olyan gyogyókat szedett amivel nem biztos, hogy a baba egészségesen született volna meg) orvosi javaslatra elvették a magzatot
! 2 évet vártak, hogy a gyógyszerek kitisztuljanak a szervezetébõl, majd elkezdtek próbálkozni. Ha jól tudom 8 vetélése volt 2001-ig! Már már kezdték feladni, amikor megfogant a baba! Gondolhatod, hogy milyen izgalomban telt a 9 hónap, no meg ágyban Seduxennel!!! 4-szer volt szülésvisszatartáson és végül a kiírt idõpont után 1 héttel lett meg a baba. (pont a Bogi-az én kislányom- szülinapjára volt kírva!!!
) Úgyhogy látod vannak még csodák!
És amikor az ember már teljesen feladja akkor következnek be általában!!! Úgyhogy fel a fejjel és nagy kalappal.....
Bocsi, hogy hosszú lettem!
Enikõ