Sziasztok!
Bár senki nem hiányolt nagyon (ez nem szemrehányás
), és többekkel beszélek az Icq-n, azért bejelentkezek. Nem tudom, miért, de én nem érzékelem, hogy lassítana az Icq. Ez miért van? Pedig nekem szinte egész nap be van kapcsolva, ha itthon vagyunk. Engem csak az lassít (a házimunkában), ha egyszerre mondjuk 5-6 emberrel beszélgetek.
Mi jól vagyunk, Martin vasárnap volt 14 hónapos, akkor 10.4 kiló és kb. 81 cm volt. Most egy hónap alatt hízott kemény 100 grammot, de ez elég is most már neki. Tegnapra pedig kijött a 6. foga is, a jobb felsõ kettes. Ez most úgy, hogy be sem volt duzzadva, hanem egyszer csak áttört.
Kicsifiú egyre okosabb, a múlt héten volt az elsõ olyan nap, hogy idejött hozzám délelõtt, és teljesen tudatosan azt mondta a pelenkáját paskolva, hogy: kaka. És tényleg volt kaka! És most már próbál kanállal enni, és tegnap pedig hozott a hûtõbõl egy joghurtot, és befalta az egészet, persze nem egyedül.
A lakás halad, vasárnap meghozták a konyhámat, valami fantasztikusan gyönyörû lett, még sokkal szebb, mint ahogy elképzeltem. Csütörtökön jön majd a gázos, a vizes, és a fantasztikus takarító emberem, aki majd levakarja az ablakról a festék maradványokat.
Tegnap Martinnal elmentünk függönyt venni. Nagyon édes volt, az utcán jön szépen a kezemet fogva. Frankó, hogy a 14 hónap alatt a babakocsit kb. 3-4x használtuk, mert mindig utálta, ezért aztán érdemes volt újat venni.
Szóval haláli, ahogy megyünk, persze nem mindig arra szeretne, amerre én. De nem hisztizik, és soha nem kéredzkedik ölbe. Végül is szerintem is elég nagyfiú már, hogy a lábát használja.
A függönyök nagyon szépek lesznek, legalábbis remélem, mert tényleg szépeket választottam, és ehhez mérten egy vagyont hagytam ott. De úgy vagyok vele, hogy nem fogom 1-2 év múlva lecserélni õket.
Még nem meséltem az érettségi találkozóról. Az az igazság, hogy elég vegyes érzéseim vannak azóta is. A 38 emberbõl (31 lány + 7 fiú) csak 12 él házasságban, és csak 6 helyen van gyerek. Nekem ez elég kevésnek tûnik így 28 évesen. A gyerekesekre elég furcsán néztek, pl. én is kaptam érdekes mondatokat: "Akkor te egész nap etetsz és pelenkázol?" meg: "Ezért tanultál, és ezért szakvizsgázol?" Mondtam, hogy igen, ezért!
Akinek még nincs gyereke, az úgysem fogja megérteni, hogy mit jelent egy baba. Hogy mennyire lehet szeretni, hogy milyen öröm. Majdnem 27 voltam, amikor szültem, nem érzem úgy, hogy elkapkodtam volna.
Puszi mindenkinek, Lina