Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Na, tervező srác el... Kíváncsi vagyok mire jut!
Timi! De, legutóbb 3 hete nézték! De ez most kicsit más lesz! (Amúgy eddig tiszta volt! Férjem szerint palackozni is lehetni. :lol: Na meg annyi van! :lol: )
Most egy napig kell majd gyűjtögetni, és az összes keverékéből egy decit bevinni! Klassz, mi?
:roll:

Kép
ermoni

Ja, mondjuk én egy átlagos Jankával számoltam eddig! Na, majd kiderül! (De legalább tudom, hol a buksija! Azt simogatom! Ha még ott van!?)

Kép
ermoni

Móni
érem,mondjuk érdekes :-) gondolom most csak azt nézik belőle hátha van benne cukor származék.De tuti nnem lesz ilyen értékek melett.
Kitudja mekkorák lesznek a ababák:-) Maját nagyon mellé lőtték,,mert pocakból,fejből számol a gép az volt szépen csak maga az egész baba volt kis picike,vékonyka.Hát én nem tduom milyen hol van Bibinek
Vendég

Sziasztok!

Nem tűntem ám el...

Csak ma próbáltam rendet rakni a gyerekszobában, ami jelenleg babacucc raktár!

És itt vannak a szerzemények:

Babakocsi:
Kép

Imádom - szupiii!!

Babaruha - első körös örökölt barátnőtől méret szerint válogatva:

Kép Kép

Pihenőszék - szintén örökölt:

Kép

Kád, állvánnyal - ez is örökölt:

Kép

Miután ezt mind össze-vissza rendezgettem, rájöttem, hogy iszonyat por van a földszinten - gondolom a viharban szellőztetés a ludas - így takarítottam egy sor... asszem rám is rám tört a fészekrakósdi, takarítósdi, de azért le-le feküdtem, merhát asszondták...

Most meg a szomszéd kiscsajnak csinálok gyorsan kókuszosgolyót, mert Panka és hát névnapja van! :lol:

Utána megint vízszint, de még beugrom!

Jutta

KépKép
jutta

andi: nem elírás. Terhesség alatt apa képes volt azért vitázni, hogy hanyadik csörgésre veszem fel a telefont. Felhív azért, hogy megkérdezze, hogy miért nem veszem fel a 2. csengésre... :shock: :shock: Én meg belekötök ha csámcsog.. Tehát jobban veszekedni ergo: a lehető legkisebb vackon úgy összekapni, hogy a vége egy jó kis üvöltözőstányércsapkodós veszekedés legyen. :) Ez van. Kicsit ilyenkor olyan latinos temperamentumúak vagyunk. :P :roll: :? :oops:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

ja és egyébként engem szinte semmivel nem lehet kihozni a sodromból. Víz jegyű vagyok és ez meg is látszik. :D Apa viszont tűz. És abszolút illik rá. Hirtelen haragú, lobbanékony természet. :) De hát semmi sem tökéletes. Lehet unalmas lenne. Kell egy kis szado-mazos viaskodás, hogy életben maradjon a kapcsolat. Volt egy pasim, aki a tenyerén horozott. Vitt ide-oda, kaptam ajándékot meg mindent. Leste minden szavam. Nem jó. Két hónapig bírtam mellette. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Na jó éjt. Apa már elkezdett vésni, a gyerekek rohangálnak egy tál sóspereccel. Asszem kimegyek a kertbe locsolni. :D Jó éjt mindenkinek. :arrow:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Tányércsapkodás... Nálunk ilyesmi még nem fordult elő... Amúgy is el sem tudunk aludni jóéjt puszi nélkül, reggel meg a jóreggelt puszi nélkül felkelni. Meg ágyba egyébként sem szabad vinni a haragot! Meg érdekes módon amióta mindketten itthon dolgozunk sokkal többet dumálunk és valahogy sokkal egyszerűbbek a dolgok!
És én ezt a latin temperamentumot nem is nagyon bírom... Mármint pl. nem rajongok az olaszokért, a spanyolokért... valahogy én hűvösebb vagyok. (Csak a tengerpartjukért, de azért rendesen!)
Igaz, tudom, itt mindenki ilyen vérbő, de én nem igazán. Pedig néha biztos jobb hisztizni, tányért falhoz vágni meg mit tudom én még mi. De, mit csináljak, ha én nem ilyen vagyok?? Azért ne közösítsetek ki emiatt! Légy'szí! :wink:
Ebi, ha holnap délelőtt sem jelentkezel, h randizzunk, akkor nem erőszakoskodom tovább! Bízzuk a véletlenre. Meg biztos sok a dolgod. (Remélem minden okés veled!)
Még holnap reggel benézek, de utána megszabadultok tőlem... :wink:
Jutta! Mennyi cucc! :wink:

Kép
ermoni

Remélem reggelre Marek is előkerül...
Úgy látom sehol senki, így én is lépek! Aludjatok jól!

Kép
ermoni

Jolka:
nagyon jók a cuccok. :lol: :lol:

Marek:
merre jársz? Megnyugodtál?

Móni:
mi mikor összekapunk akkor üvöltözünk egymással, pár perc és szent a béke. :)
De mi sem fekszünk le úgy, h haragban lennénk. :wink:

Nem tudom mitől, nekem annyira fáj a hátam, alig bírok ülni/mozogni/feküdni. Mitől lehet??
Vendég

jaj, nem is meséltem.
Apuka ugye ma jön haza Madridból.
Elvileg 6-kor szállt volna le a gépe Bécsben.
5 előtt hív, h kb 1 óra után visszafordult a gép, mert állítólag a navigáció elromlott vagy mi. Szval műszaki hiba miatt visszarendelték a gépet. Mire visszaértek a reptérre 3 tűzoltó autó, csomó tűzszerész várta a gépet.
Hát, h nem a navi volt a rossz az tuti. :shock:
Így 7-kor indultak ha minden igaz, várhatóan fél 12-12 körül ér haza. :roll:

Na, ha sehol senki akkor lépek olvasni addig.

Jóéjt Nektek.
Vendég

hahó!
én még itt vagyok mielőtt zuhanyoznék és néznénk a dühöngő bikát... igazság szerint alient akarnék nézni, de Apuka szerint a hasfalon belül mozgó élőlényekből akkor már túltengés lenne... :lol: van benne vmi...
;)

Móni, ez a tervező srác a házbővítést intézi? klassz! ;)
mi sem csapkodunk tányért.. sőt, ajtót sem. sőt, csak én szoktam felemelni a hangomat..(ezért lepett meg amúltkori)... dehát mindenki másképp. a haragot-ágyba-nem hozzáállással tökéletesen egyetértek!!

Rita, milyen gyerekEK? nem csak egy van még kinn? :D :shock:

Jutta.... :shock: :shock: :shock: :shock: ööö, nem semmi pakk

Kép
an°°di

Jutta, nagyon tuti a babakocsi... ugye tervezed, h Dorkának kilyukasztatod a fülét? hiába lesz rózsaszínben, mindenki fiúnak fogja hinni a kocsi miatt... a barátnőmmel ez történik a bordó babakocsi miatt. pedig nem lányos színű... :roll: :roll:

Timi, azt a gyerekpszichológiai könyvet olvasgatom... kicsit felhúztam magam rajta délután, mert Ranschburg Jenő szerint totál a gyerekhez kell alkalmazkodni kb... :shock: :shock: :shock: és hol vagyok én? és hol van Apuka? és hol a mi személyiségünk? még van hátra pár oldala, hátha ott erre is kitér...
folyás: ne is mondd! utálatos, de nekem is van. mintha pisilnék, de nem az. már le is vetettem eg ykenetet múltkor a dokival, h nehogy vmi gomba legyen a ludas... hát nem. ez már asszem így marad szülésig. :? de én nem cserélek bugyit. inkább vettem vastagabb tisztasági betétet, és abból használok ált. kettőt naponta...

megint boltban voltunk (jaj, Hajni, miért utálom ezt én is???? :evil: :evil: ). sosem gondoltam volna, h lesz vasalódeszkám. hát lett. kaptam. mondtam, h én ezért egy fillért sem. meg egy csomó apró-cseprő dolog is hazakerült (szemetes pelusoknak, popsitörlő, zuhanyozós papucs--- klasszul összecsomagolva akciós csomagban a kedvenc nivea tusfürdőmmel-- stb.)...

Kép
an°°di

Móni, pisit mixelsz? bassszus, mikre kényszerítik az embert, nem? :shock: :shock: :shock:
nemtom, milyen lehet a cukrom, mert ezzel a 180grammos diétával sztem többet kajálok, mint eddig... na, majd...

Marek, Föld hívja Mareket, vétel... Marek... :shock: :roll: :roll: :?

holnap délelőtt nem leszek, mert tanítok és barátnőzök valószínűleg...
így most kívánok Móninak nagyon élvezetes nyaralást! bár nagyon nem búcsúzom el, mert emlékszem ám, h onnan is jöhet a mehet! ;) Apuka nagyon ott van!!!

még egy zuhany, és utána megnézem előkerült-e már Marek vagy földkörüli pályára állt... n11... ideje lenne jelentkeznie...

Kép
an°°di

Sziasztok
Már itt is vagyok...eddig barátnőztem, még nem sikerült megnyugodnom teljesen, de legalább már nem bőgök folyamatosan (csak néha jön rám). Nem maradtam ott, mer akkor csak rontottam volna a helyzeten. De legalább apukának volt ideje agyalni, mondjuk nem tudom mire jutott.... Délután nem sikerült megbeszélnünk, úgyhogy vagy magától rájön, hogy mi van, vagy le van kakálva az egész...na mindegy...nem fogom én itt most a családi szennyest...bár most is azt csinálom.
Az a lényeg, hogy szép nyugisan megvacsoráztunk az előbb, beszélni már nem akarok róla, úgy csinálunk mintha nem lenne gond, de persze ez ló*** már elnézést.

Ja, és hazafelé még beszaratott egy őz, az még dobott volna a mai napon, ha sikerül elbombáznom...mondjuk szerintem méltó befejezés lett volna, de szerencsére ez most kimaradt. Legalább mondhatom azt, hogy van valami jó is a napban...

marek

na, na, tényleg ennyire véres? jaj. :| :| :|
reggelre csak jobb szájízzel ébredtek, aztán meg lehet dumálni. mindent meg lehet. Bálintnak meg amúgy is kell az apamodell... törődj bele ;)
ha gondolod, egy priviben bármikor bennevagyok..
de most lépek, mert így nem lappad le a bokám reggelre..
holnap!
:arrow:

Kép
an°°di

jó reggelt!

andi: azért gyerekek, mert a mostoha fiam itt van. Szünete van. Illetve vége az ovinak és szeptemberben meg suli. A párom exe meg kitalálta, hogy az átalakítás alatt és 3 héttel a szülés előtt nekem remek kikapcsolódás lesz vigyázni két gyerekre... Ami nem lenne gond, ha Vivi nem a hisztikorszak kellős közepén lenne, Erik meg nem a kiskamaszkor küszöbén. Tegnap is kiidegeltek rendesen. Ha a kicsi utánozza a nagyot, arra azt mondom, hogy kiborító, de természetes. De. A nagy ( 7 éves ) miért utánozza a két évest... :shock: :shock: Komolyan. Mindegy. Szóval mutatják egymásnak a hülyeséget. A konyhát sem tudom felmosni anélkül, hogy percenként végig nem másznának rajta.. Na nem panaszkodom. :D:D:D Ma volt egy jó éjszakám. Nem keltem fel csak egyszer, úgyhogy ennek örömére megyek is palacsintát sütni. :) Majd még benézek. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

marek: azért örülök, hogy hazataláltál. Majd elsimulnak a dolgok. :wink:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Jó reggelt!!

Rita, hát nem irigyellek... 2 gyerek, 1 pocak, lakásfelújítás és latinos temperamentumú Apuka... Te az az ex normális? A hónapban szülsz és a Lala ám nem tudják, hogy pontosan mikorra vagy kiírva, jön amikor jónak látja innentől... :shock:
Ja és Ti Váchoz "tartoztok"?

Marek, pihizzél és most az egyszer HJVJ segítséget takarítani!!! Barátnő, tesó, takarítónő (mondjuk a nyelviskolában tuti van) bárki, ha apuka nem fogja fel, akkor old meg máshogy, csak ne bukj ki és pihenj többet!!

Gabcii, mi volt a dokinál? Ja és 34 hétben szerintem normális már a szüléstől félni... :roll:

Kat, jó a kukac, de miért lett kisebb!! Nagy kukacot akarunk!! Főleg mi, akiket eltiltottak a sextől! :wink: Az a hastartó öv mire jó? Könnyebnek érzed, nem keményedik annyira, vagy mi?

Móni neked jó pihit!!

Jolka kész lettél mindennel?

Hajni! Apuka egyben hazaérkezet? Azért nem semmi... :shock:

Andi, babakocsi = műszaki cikk (hiszen annyi kütyü van rajta :lol: ) ergo nem lehet rózsaszín, meghát inkább Dorkának világoskék, mint kistesónak - ha fiú lesz - rózsaszín...
(meg nekem ez tetszett, nemtommért! :wink: )

Na lassan ébredezik Apuka, ma itthonról dolgozik! :D

Jutta

KépKép
jutta

jutta: igen váchoz tartozunk. Nem baj. Mindíg szerettem voltna tudni, hogy milyen egy mentő belseje. :)
az exről meg meg van a véleményem. De inkább magamban tartom. Apa azt hiszi azért nem bírom, mert az új barátnők mindíg utálják a régit. De nem. Az ex mentalitásáról meg csak annyit, hogy tavaly karácsonykor sütöttem nekik is egy rakás pogácsát, pusztán kedvességből meg tudom, hogy Erik nagyo szereti a pogimat, és erre a kedves hálája jeléül küldött nekem kemény 3! szelet beiglit. Szóval ennyit erről... :P :?
Nem is idegesítem magam. Holnap megy Erik haza aztán befejezzük az átalakítást és pihizünk egy kicsit. :)

marek: jelentkezz.. Hogy telt az éjszaka?

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Jó reggelt!

Alakulok talán, de ma nem fogok semmit csinálni. Megyek is vissza pihenni...a tegnapi események egy kicsi kifárasztottak...

Móni
Jó utat és jó pihenést!!! De jó nektek!!!

Ja, délután ultrahangra megyek ... érdekel, hogy mennyire kicsi az a gyerek, aki ekkorákat oda tud rúgni... :roll: És képzeljétek Bálint anyukájától tudom, hogy nem engednek be látogatót szülés után.... :shock: Ott fekszem császár után és senki nem jöhet be, hogy kicsit segítsen??? Baszki!!! Most már végképp nem akarok császárt.... Persze ez nem a Három kívánság...

marek

Sziasztok!
Marek! Remélem megoldódnak a dolgok... Ne add fel, különösen ne sz*rd le! Meg kell oldani! Apuka is akarja, hidd el!
Jutta! Azért szerencsére a többi cucc csajos. És én még nem is láttam rózsíszín babakocsit. Bezzeg világoskéket! :lol:
Andi! Na majd egyszer mesélek neked Ranschburg tanárúrról! Meg a Vekerdyről... na ő róla még cifrább... Egy szavát nem hiszem el pl. neki. Először nevelje a saját a gyerekeit- mert nem sikerült neki! Erről is tudnék mesélni! (Ja, bővítés tervezés egy ifjú titánnal! Hallottátok, h lesz westend2? :? )
Rita! Kitartás!
Jolka! Jó partizást!
Timi! Kevesebb idegeskedést!
Gabcii! Tegnaptól (elbeszélgettünk a szülésről a dokimmal) én is be vagyok tojva... megértelek!
Ciripke! Ne pakolj annyit! Mi lesz a talival?
Zsu! Remélem jól telt a wörthersee-i nyaralás! Babakocsi? Shopping?
Hajni! Remélem apuka éppségben otthon, és lesz egy pár jó napod! :wink:
Kat! Ne ess túlzásba a diétával, és lökd a recepteket!
Ebi! Remélem minden okés!
Kit hagytam ki? Jaj... Bocsi! Nem direkt van!
Eltűntek kerüljenek elő!
Én meg eltűnök! (Ha a férjem nem dolgozik, akkor azért rátok nézek! :wink: )
És azt meséltem, h a férjem dicsekedett a lánya 4d-jével (előtte már elhangzott, h mennyire hasonlít rá!) és egyszercsak felkiállt: a füle is teljesen olyan mint az enyém! Nem volt nagy röhögés! :lol: :lol: :lol: (De szerinte tényleg! Hát tiszta apja ez a gyerek!)
Legyen szép napotok, hétvégétek, hetetek meg minden!
Pá, puszi!

Kép
ermoni

Sziasztok!

Marek, örülök, hogy előkerültél. Az a szarvas, húúú, szerencse, hogy nem csípted meg. Nagyon félek a szarvasoktól, hogy benéznek a szélvédőn, amióta láttam így járni pár embert... elhihetitek, nem szerencsés :shock:
haragot ágyba vinni: hát, nemrég annyira összevesztünk éjjel apukával, hogy kiköltöztem a kanapéra, tehát(közös) ágyba, lényegébe nem vittük :lol:
Hajni, párod hazaért? Mit mesélt, mi is volt a konkrét ok, amiért visszafordították őket?
Jutta! hasleszorító öv, igazából szülés után érdekes. Segít regenerálni a szétcsúszott hasunkat. (na, majd meglátjuk mennyire)
Ennyi bébi ruhát egy határon. Nem akarsz vásárolni Dorkának újabb darabokat ugye? :lol:
Nekem nagyon bejön a babakocsi, színre is.
Móni: szuper, hogy megdícsértek és te meg visszafogott tudtál maradni a "cukros néninél" :lol: A nyaraláshoz szép időt (hidegfront menteset!!! )kívánok, aztán azért ha időd engedi, helyzetjelentsél.

Doki: a méhszáj zárt ugyan, de elkezdett megrövidülni a nyakcsatorna :evil: :evil: Csak fél centire ugyan, de szigorú fekvést írt elő a doki, meg hogy ne csináljak semmit itthon :evil: :evil:
Ja, aztán nem tudom, hogy ki fogja megcsinálni helyettem...
Apuka dolgozik, majd még a házimunkát is vele fogom biztos elvégeztetni. Sztem annyira túl van reagálva ez az egész!!!
Jóvan, görcsölgetek, éreztem is, hogy tuti vmi nem okés lent, és az is világos, hogy legalább 3 hétig bent kell maradnia még Ádámkának. De mért ne maradna? Megbeszéltem vele az éjszakai nemalvásomban, hogy még ott a helye, ne kéretőzzön kifele.
Ha jól emlékszem Andi, neked volt 2000-s a méhed ugye?????
És neked mit mondott a doki erre???
Jutta, minnyá eszembe is jutottál, mikor is apuka szobafogságra ítélt téged. Nálunk sem jobb a helyzet :evil: :evil:

Kép
Kép
gabcii

Gabci
Juttának meg nekem volt...Jutta azóta takarékon, én azóta is pörgök, mert a doki azt mondta, hogy ez teljesen rendben van... A barátnőmnek a tizenvalahanyadik hét óta ilyen, soha nem mondták, hogy pihenjen :shock: Nem értek én már semmit ....

marek

Rita, azért csak spórolj az energiával. És nézd a jó oldalát a dolognak: egyel kevesebb tepsi pogit kell sütnöd :wink:
Azt még mindig nem értem, hogy a lakásfelújítás kellős közepén, miért kellett a gyereket nyaralni küldeni hozzátok? Tőletek pofátlanság lett volna, ha szóltok anyukájának, hogy nem aktuális???
Betegként, semmi pénzért nem szállnék be mentőbe :lol:

Kép
Kép
gabcii

gabcii: pofátlanság vagy nem de szóltunk. Az eredeti felállás az lett volna, hogy júli végétől aug elejéig én vigyázok rá. De mondtam apának, hogy ezt nem vállalom. Az augusztus az legyen már tabu. Így maradt ez a megoldás.. Jobb mint volt. Nem baj. Legalább hamarabb túl leszünk rajta. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!

Gabcii, ja az az öv- azt tudom, de van vmi másik is, ami terhesség alatt jó (vékonyabb és egy pánt szerű) na az mire is jó?
Ja és a 34. hétben már nem akkora gond a 2000-es méhszáj, egyél sok MGB6-ot még vagy 2 hétig (én 3X2-t eszem) és pihizz többet, de ne aggódj emiatt... nekem a 26. héttől ilyen és eddig szerencsére nem változott, mondjuk eléggé takarékra tettem magam... De nálad ha változik is mondjuk lassan, akkor már nem lesz gond... (ennek hidd el nagyon utánaolvastam... :oops: )

Marek, tényleg nyugodj meg és szerintem ne nagyon akadj ki Apukára... tesóm férje is ilyen - nagyon kedves, nagyon drága, de a házimunkára egyszerűen nincs ráállítva, meg se látja és tényleg nem azért mert nem akarja... (ha jól értem ez volt a gond nálatok is) De ha ő nem, akkor tesó, barátnő, hivatásos segéderő kérdéskört gondold végig... szerintem nem annyira okés, hogy ennyit hajlongsz, meg dolgozol, meg utazol....

Rita, Veled mi van? Tudsz pihizni? Vagy esélytelen? Tudom, hogy szülő / nagyi nem igen tud segíteni, de vki más? Vagy mondjuk, ha legalább a kaját más csinálná ill. rendelnétek? Pár hét van már csak hátra, neked meg kelleni fog az energia.. Bár ha jól látom, ha neadjisten nálad megindulna a szülés, akkor már nem is lenne korán, csakhát Lala még megvárhatná a lakásfelújítás végét!!Dehát miért ne tenné, okos gyerek! :wink:

Többiek? Tessék jelentkezni!!

Móni, érezd nagyon jól magad és pihizzél! Nomeg néha bekukk!

Na megyek dolgozni egy kicsit (mh-i cuccok), utána pihi, de jövök megint!

Jutta

KépKép
jutta

Köszi Jutta, én is úgy gondoltam, hogy nem akkora tragédia ez.
csakhát, apukát nehéz lesz erről meggyőzni. Nagyon szigorúan be akarja tartatni velem a fekvést. Nem is tudom mi a jobb, ha hozzáértő, vagy ha laikus az ember párja...
És köszi, a megelőlegezett 34.hetet is :wink: :lol:
Na, el.
Ma úgyis az unatkozásé lesz a főszerep :evil: :evil:

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Marek megkerült. :) uh-hoz drukkk.:)
Júj, tavaly én is elmeszeltem egy őzet.

Gabcii:
ne aggódj, a 2000-es méhszáj 34. hetesen nem gáz. :lol:

Apuka hazaért, fél 2-kor, mert dugó volt a határon.
Most melózok, hulla vagyok, fél 3-kor feküdtem le, 7 előtt keltem.

később jövök.
Vendég

sziasztok
Marek
komyolan mondom öntsd kia szívedet bátran

Jolka
micsi?

mi ellépünk egész jövő hét közepéig anyuméknál leszünk,majd meglátom meddig bírom agyilag.Ma sütöttünk 2 tepsi zserbót meg egy másik diós sütit,Gabci!nem én akartam .-)

Jutta
az a hastartóbigyó azoknak jó akiknek nagyon nagy baba vagy kényelmesebb úgy hordani a pocit,volt egy ismerős azzal létezett így is mindenhova úgy kellett vinni,mert nem bírt menni,asszem 4 kilós volt a béb.

Móni
vigyázz magatokra :-)

Maja elött én is hittem és vallottam,hogy haraggal nincs lefekvés,aztán megváltozozz minden,főleg azért mert nagyobbak lettek a problémák és egyszerűen nem lehettt a párommal megbeszélni,csak egyre jobban felidegesítettük egymást ,íyg idővel rájöttem,hogy ez nálunk nem működik,jobb lefüküdni aztán esetleg msánap elővenni a témát.A végzetem volt amikor csak arra akartam rávenni hogy segítsen többet ,legalább a szemetet vigye ki.erre a válasz mert ő hüpphüpp nem is csinál semmit ügye?ő nem is dolgozik így meg úgy,mintha ő lenne a mártírka.Grr na mindegy,mostanában simán lebaszom nem tetszik neki aztán két hétig segít többet.Bár megint kikasztott lehozattam vele a kiságyat amit átkell egyszer festeni,mondom neki mikor csinálod meg?azt mondja egyszer ,na mondom tudod kivel szórakozol.nagy ügyet nem csinálok belőle ,mert ha mire hazajövünk nem csinálja meg lefestem én.
na nem is akartam ilyen bő lére ereszteni

a lényeg hogy jó pihot nektek!!!!

megyek eszek vaalmit
Vendég

Sziasztok!

Jutta!
Ejha, jó sok rucija van már a kisasszonynak. :D Tetszi ka a babakocsi is. Egészséggel használjatok mindent!!!
REndrakás: Hát, ma kezdhetném előlről, a fiúk nem tudnak semmire sem vigyázni. Lassan befogom a mosogatógépet, Ő is dolgozzon egy kicsit. :) :wink:

Manót altatnám most, de még fekve is a mesét nézzi. Még most jöttünk meg a védőnőtől. Így még pihizek 5 percet.

Hajni!
Köszi szépen az infót.
Szerintem, Juttát akartad megdicsérni a cuccokal kapcsolatban. :)

Timi!
Mióta meg van Manó, a rendrakás is másodlagos. Az első évben még nem is volt gond. De, pl. ablakot mosni már nem merek bármikor, csak akkor, ha van itthon valaki. Félek, hogy kiesek a 3.-ról, akkor ki vigyázz Manóra?

Móni!
Jó utat nektek, és vigyázzatok egymásra.
A jó eredményeknek örülök.

Gabcii!
Neked is jó eredményedi lettek. Doki mit szólt, hogy most mentél?

Nálunk is minden ok.
1,5 kilót híztam, tehát a kezdő súlyhoz képest, fél kiló többletem van. Ezt már tartani kellene. Hétfőn kezdeni kell a magzatmozgás számlálást, hogy én mennyire utálom. Mindig elfelejtettem. :) Gond nem vot, mert Manó rendesen mozgott. Mindig 1-2 hétre visszamenőleg jegyeztem be. :? De a Tesó ritka lusta, nála figyelni kell.
Egyre többen mondják, hogy mekkora a pocak, biztos hatalmas gyerek lesz, akkor nekem is barátkozni kell a szikével, ha nem fordulunk meg. :?

Jutta!
A pocakfogóra én is gondoltam mostanában, ugyan még nem használtam. NYáron vékony ruha alatt, éredekes lehet. De pl. Manó után, ha szaladok, már egyre többet tartom lent a pocakot. Lehet, hogy jó jönne egy ilyen öv. :wink: Majd szétnézek.

Most már tényleg lépek, lassan itt vannak a haverok, és Manó még fent van.

Kellemes délutánt mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

sziasztok!
én is csak módjával, mert polcolok megint... kb egy óra múlva meg le is lépünk vidékre szülőkhöz meg autónézés, második felvonásra... :?
kaptam pólyát meg egy plusz huzatot, meg mindenféle apróságot a barátnőmtől...
meg... nem tudom, mit akartam...
még benézek, mielőtt elindulnánk...
ja, Jolka, nekem 3100 volt a mégszájam, tehát hosszú de nem zárt.. a doki azt mondta, ne éljünk házaséletet :cry: ennyit, és semmi mást.
most el, majd
:arrow:

Kép
an°°di

Sziasztok!
Megvolt az uh, minden rendben, korának megfelelő méretű ill. annál nagyobb...eddig meg kicsi volt... Hihetetlen... Egyre jobban látszik a dokimon, hogy a végét járja, mármint ezen a munkahelyen, nem érzem, hogy odafigyelne rám, pedig eddig semmi gond nem volt. Ja, és persze találtak valami baktériumot, úgyhogy most szedhetek gyógyszert...fergeteges...

Vettünk kiságyat, meg kókuszmatracot, meg padlót ... este pedig megnézem az egyenruhát a tescoban. Ja, meg vettünk végre pingpong asztalt...hurrá...Úgy döntöttem, hogy bár Olgának a legegyszerűbb dolgokat se tudtam megtanítani, de arra megtanítom, hogy meccs közben mindig lopja el a labdát :lol: Ennyit megérdemel a lelkem...de geci vagyok :lol:

marek

sziasztok! :D
megint dög meleg van!

visszaolvastam, jó sokat írtatok, de jó volt! :wink:

’Hiperérzékenység’ sajna rajtam is kezd megint kijönni, legutóbb még akkor is nagyon érzékeny voltam, amikor hazajöttünk a kórházból! Kispapáknak magyarázni kell, hogy hogyan működnek ilyenkor a hormonok. Legyenek türelmesebbek, persze nekik sem, és nekünk sem könnyű!

Nálunk egyelőre nincs tányércsapkodás. Remélem nem is lesz. Akkor vitáztunk többet, mikor a házat vettünk, de aztán lehiggadtunk, persze, az egy nagyoooon idegtépő korszak volt! Én utálok veszekedni, és a párom is nyugodtabb természetű!

Móni GRATU Janka méreteihez! :lol: :wink: Megy a drukk, hogy megforduljon!++++++++++++++++++ Még tényleg megfordulhat!

Jutta, klassz a babakocsi! :D :lol: De jó nézegetni a pici ruhácskákat! Nekem is elő kell már vennem, csak nem akartam elsietni. Meg kéne néznem kell-e vennem rucikat, mert én adogattam belőle kölcsön, de még vissza nem jött, pedig szerintem már kinőtték azok a babák. De olyan ciki visszakérni, hogy ’figyi add már vissza, amit adtam, mert kell majd a picinek’….Nekünk is van pihenőszékünk, még rezeg is, azt tuti vissza fogom kérni, most az is ott van kölcsönbe!

Anita hastartó Öv: elvileg megelőzi a terhesség alatt a hát- és derékfájdalmat. Nekem jó érzés volt hordani az ucsó hónapokban Gergővel. Nem kellett állandóan fognom a hasam alját mikor mentem fel a lépcsőn. Mert a végefelé nekem ez volt! Akkora pocakom volt! Most is hordanám már, de meleg van! De biztos fogom használni. Nagy hasúaknak mindenképp ajánlom!

Rita! Ne hajtsd túl magad!!! Nem lehet könnyű, ennyi gyereket bevállalni….biztos jó ez így neked?

Marek, de jó, hogy minden ok. Bálintnál. Ez nálad a 30. heti volt? Vagy csak a nőgyogyi megnézte? Császár: én csaszis voltam Gerivel. Férjem csak 2-3 órára ment haza, aztán rohant is vissza hozzám. Bár a nővérek sogat segítettek (szerencsére) a férjem volt az igazi megmentőm!!! Te miért készülsz csaszira?

Móni, jó utat és nyaralást! Bár már lehet, hogy nem olvasod…

Na nézzétek meg nagy kukacomat, ha tetszik nektek, és nem rémisztő, akkor meghagyom!

Kép

Kép
katherina

Kat
tök jó a kukacd :-)nekem tetszik :-)

jók legyetek,majd jövök ,ha már nem bírom idegekkel a familiám :-) Kép
Vendég

Szép nagy kukac... :lol:
Én nem készülök császárra, hanem a doktorbácsi készül arra az izombetegségem miatt...de én állítom, hogy meg tudom szülni és meg is fogom...úgyhogy hagyjanak engem békén mindenféle vágásokkal, főleg ha még látogatók se jöhetnek be, hogy alámtolják az ágytálat...

Ahogy nézem, mindenki itthagy a hétvégére...én szigorúan pihenni fogok, ezt írtam fel magamnak.... Az uram elmegy túrázni, kérdezte, hogy biztos nem akarok menni...áááá dehogy...hülye kérdés. Főleg, hogy elkezdődött a Művészetek Völgye is és ez is rettenetesen lehangol, mégse merem bevállalni...nem nekem való már az ilyesmi...
Ja, és az előbb fagyit evett én meg majdnem elsírtam magam.... :cry: egyre jobban hiányoznak az ilyen dolgok...

Na megyek, megveszem az egyenruhát... :lol:

marek

Sziasztok Csajok!

2 napíg internet nélkül dolgoztam. már nagyon hiányoztatok, csak most meg dög fáradt vagyok, mindjárt megyek ledögleni.
Sajnos én is tegnap "latinos" hangulatban voltam, de már olyan fáradt voltam akkor is, és apa fél tízkor kezd neki a vacsinak, tízkor fürdik, a gyerekek meg persze pörögnek emiatt, aztán fél 11-kor kiakadtam. Aztán éjjel nem tudtam aludni, mert nem tudtam szerezni egy kedves vevőnek maxi úszópelust és ebből iszonyat nagy lelkiismereti kérdést csináltam. Éjjel elég kis hülyeségekből tudok nagy feneket keríteni!

Na vidámabb téma. Jövő szerdán vagy pénteken lehetne nálunk összejönni! Azutáni hetemet még nem tudom. Várom a válaszokat!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Marek császárnál katétert kapsz, ki se kell kelni az ágyból, mit neked ágytál!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

ÁÁÁÁ katéter...alig várom :lol: Erre nem is gondoltam, rögtön jobb lett tőle a kedvem :lol:
Még valami jó hír???? Inni és enni se kell felkelnem ugye, csöveken keresztül táplálnak, nekem csak annyi dolgom, hogy vidáman készüljek az anyaságra :lol:
(Egyébként az előző műtétemnél ágytál volt, és mivel folyamatosan kaptam az infúziót, folyamatosan kellett pisilnem...jöttek a látogatók a szomszédokhoz, és én mindet megkértem, hogy ugyan rakja már alám az ágytálat...olyankor annyira mindegy.... nem érdekelt, hogy férfi vagy nő, csak az érdekelt, hogy valaki segítsen.... iszonyat. Na ez a katéter dolog sem hangzik sokkal jobban...)

Újabb tali??? Mér csináljátok ezt szegény vidékiekkel? Én már nem tudok ennyit utazni... :cry: Ugye azért meghívtok majd arra amikor már babákkal együtt jövünk?? :roll:

marek

Jó reggelt!

Na a hétvégék gyorsan telnek - ez jó! Minimum úgy várom őket, mint amikor dolgoztam...
Ma jönnek tesómék, holnap du. barátok! :lol:
Kezdek azon gondolkodni, hogy régen az úri asszonyok, hogy nem hibbantak meg! :shock:

Gabcii, azért ne vidd túlzásba a rohangálást, de ami jól esik, az nálad már tuti belefér.

Hajni, túl éled a pénteket? Aludd ki magad a hétvégén, nem lehetett semmi!

Jolka, az jó! Mármint, hogy rendetraksz - kirámolnak - rendetraksz...
Mi lenne, ha 1-2 rendrakást kihagynál - úgy is mindegy, a kupi meg gondolom nem lesz lényegesen nagyobb, hiszen ugyanazt pakolják ki általában! :lol:

Marek, na ez a mégis nagy kisbaba sztory tipikus! A csaszitól meg ne félj, akkor szerintem már az fog legkevésbé érdekelni... És pihiz, meg nyugi!!

Ciripke, nekem jó a tali, de várjuk meg a többiek véleményét is... lehet később is!

Jutta

KépKép
jutta

Hahóóó!

Sehol senki? Mi van hétvégi pangás, de ennyire?

Jutta

KépKép
jutta

Halihó
Látom nincs ma nagy tolongás, mondjuk kezdem megszokni.... ilyenek a hétvégék, nálunk meg pont akkor van nyugi...
Megyek feküdni, mert ma (tegnap este óta) valahogy csak fekve jó ... most érzem, hogy jelez a szervezetem...elkezdett fájni a hasam...be is vagyok szarva, a dokim pont most ment el három hét szabadságra ... hurrá
Ja, és szedem az antibiotikumot a baktériumra amit találtak nálam...ettől meg egész nap szédülök...remek... Alig várom, hogy még valami kiderüljön, mondjuk megszokhatnánk, hogy az orvosoknál a jó hír nem hír, tehát ha mondanak valamit, az csak valami rossz lehet...
Majd még benézek...

marek

Sziasztok!

tegnap már nem jöttem, sokáig melóztam, utána elmentünk moziba. :)
Ma meg sok alvás, punnyadás, séta, ebéd, dvd. :lol:
Marci elment a mamával este, így romantikázhattunk ma kedvünkre.:)
Holnap megyünk anyuékhoz, így nem nagyon leszek.

Jók legyetek. :)

ui: újabb hidegfront, itt már vihar van. :evil: :evil:
Vendég

Sziasztok!

Kicsit bekukk!
Nemsokára indulunk Tescozni. Megnézem azt az egyenruhát én is, hátha... :lol:
Marek, rád fog férni a pihenés, sőt eddig is túl pörögtél, de ez csak az én véleményem!
Az éjszakám ismét faca volt, nem alvással,de már kezdek hozzá szokni. Reggel apuka fejfájásra ébredt, így ma el lazsáltuk az egész napot, pedig szekrénypakolás, takarítás lett volna a program.
Sebaj, majd holnap.
Rita, olvasgattam a topicotokat... szép kis baba esö van nálatok, pedig még nincs is augusztus :lol:
Veletek mizu? Lakás? Lala?
A nyaralóknak és elutazottaknak jó pihit.
Jaaa, és Móni, igazán nem én rendeltem a jövő heti hidegfrontokat! :?
Lányok, egy kérdés: ti nem szoktatok olyat érezni, mintha állandóan fel lennétek fázva??? Basszus, szinte mindig érzem, a húgycsövemet :oops:
Na, el Tecsóba!

Kép
Kép
gabcii

Gabci
Nem lehet, hogy sikerült összeszedned valami kis fertőzést azért érzed a húgycsövedet? Bár ez is lehet a terhességtől gondolom, annyi hülyeséget okoz, én már mindent arra fogok....

Én megyek aludni...illetve pihenni, mert elég sokat aludtam délután, úgyhogy nem hiszem, hogy az éjszakám olyan nagyon jól fog telni. De az a baj, hogy lefekszem olvasni napközben és azonnal elalszom, nem tudom, hogy csinálom....

Teljesen kész vagyok ettől az antibiotikumtól, pedig még öt napig kell szednem... :cry: Remélem nem fogok végig szédelegni tőle, mert ez így nem tetszik...

Jóccakát mindenkinek....

marek

Sziasztok!
Csak gyors kukk.
Emlékezték még Betsyre? Most az augusztusi mamáknál van. 35 hetesen megszületett Lucas. :D
Nagyon szép baba, nézzetek át. :)
TÉnyleg elkezdődött. :)
Akkor, én is szülhetek 4 hét múlva? :? MÉg sehogy sem állunk. :)

Lesz még miről írnom, csak még itt vannak a heverok.

Később leszek!

Kellemes pihenést mindenkinek!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok Csajok!
Megjöttünk, szép volt, jó volt! Szuper idő volt, max 30 fok, éjjel mindig lehűlt 15 fokra, szóval ideális, mindig jókat aludtunk. Hiztam egy kilót a sok jó kajától :oops:
A viz kb 24 fokos volt, nekem az még kicsit hideg, de azért úsztam minden nap!

Látom amit nem voltam, addig lenyúlták a névválasztásomat is és a parakirálynői cimemet is, de Jutta, látom, már nem is tartasz rá igényt :lol:
Örülök, hogy minden ok minden babcival és minden méhszájjal/vérnyomással/cukorral.
Kint nem paráztam semmin, csak jól akartam érezni magam.

Gabci, ilyen felfázás érzésem nekem is volt az elmúlt napokban, szerintem csináltass egy vizelet vizsgálatot. Én úgyis megyek jövő héten a dokimhoz, akkor majd csinálnak, de valszeg csak a gyerek nyomja.

Legújabb parám, hogy Panka egész nap pezseg, nem csak néha-néha, és nagyon keményen. Azt találtam ki,hogy biztos rosszul érzi magát...na majd megkérdezem a dokit.
És eddig minden UH-n fejjell lefelé volt, de most mintha keresztben feküdne...csak nehogy még megforduljon nekem itt a végén.

Ja, és fáj a sarkam ha sokat mászkálok vagy állok...nektek nem?

Marek, sajnálom, hogy fasirtban vagytok, de emlékezz, hogy te is biztattál engem, mikor nálunk volt gond, hogy beszéljük meg...és milyen jót tett. Szóval vedd elő az embert és üljetek le. Hidd el, utána jobb lesz!

Timi, látom, nálatok zajlik az élet, Maja minden napra kitalál valamit! Remélem már meggyógyult, puszi neki!
Én örültem voltna, ha nem Bibi, hanem fiú, mert akkor akciósan megörököltük volna a lányruhákat :lol: :lol: De genyó vagyok!

Jutta, ez aztán szép termés gyerekcuccokból! Engem már azzal cukkol a család, hogy nem is kell mosnom, mindent csak 1x fogok ráadni, annyi rucink van, de látom te is igy állsz :lol: Egyik nap összeszámoltam, és 43 db bodynk van 56-62-es méretből :lol:

Ebi, ez a heti sztori horror, de nem lenne jobb, ha rögtön az elsőnél megadnád magad és nem röhögnéd pofán a sorsot? Hátha akkor nem zúditaná rád a többit :roll:

Andi, a kiscuccok édesek, melyik Tesco-ba jártok? Örülök, hogy veletek is minden ok, még mindig szép a pocid :wink: Mostmár lassan meglesz az az auto is talán :wink:

Jolka, csini voltál az esküvőn, tényleg eltörpülnek a méreteid a menyasszonyéhoz képest :lol: :lol:

Hajni, te pedig csak ámitasz minket itt a kilókkal, mondtam már a múltkor is! Tök csini vagy, nem látjuk a nagy hátsót!

Niki, kiváncsi vagyok én is nagyon, hogy milyen lesz a mixelt baby. Van egy volt osztálytársam, aki egy amerikai néger fickóhoz ment hozzá, és olyan édes kis karamell kislányuk van, gyönyörű fürtös tündi-bündi hajjal :lol:

Kat, nekem is tetszik a kukac, jó nagy és szines!

Ciripke, a tali jó nekem is, bár Móni most nyaral, lehet, hogy még halaszthatnánk, nem?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Kép
Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok Csajok!

Nekem jó késöbb is, csak a következő hetemet még nem látom át, utána meg balcsira megyek. Félek késöbb egyre tunyábbak leszünk kimozdulni (de ha nem így van, bocsi!)
Rita meg talán meg is szül!
Most olvasom, hogy majdnem mindenki elöttem jár és túl van a bűvös 30-on. Irígy vagyok!
Kicsit jó, hogy nem pörögtök úgy, nincs annyi lemaradásom, képes vagyok végigolvasni.
Zsuzsa, mit értesz azon, hogy pezseg, Marcell is baromira izgága!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Jolka!

Honnan van az info, hogy Betsy megszült! Tök jó! Korához képest milyen szép, nagy baba! Gratulálok! Most nem tudok mit írni, mert totál letaglózott ez a híR!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?