Sziasztok Csajok!
Megjöttünk, szép volt, jó volt! Szuper idő volt, max 30 fok, éjjel mindig lehűlt 15 fokra, szóval ideális, mindig jókat aludtunk. Hiztam egy kilót a sok jó kajától
A viz kb 24 fokos volt, nekem az még kicsit hideg, de azért úsztam minden nap!
Látom amit nem voltam, addig lenyúlták a névválasztásomat is és a parakirálynői cimemet is, de Jutta, látom, már nem is tartasz rá igényt
Örülök, hogy minden ok minden babcival és minden méhszájjal/vérnyomással/cukorral.
Kint nem paráztam semmin, csak jól akartam érezni magam.
Gabci, ilyen felfázás érzésem nekem is volt az elmúlt napokban, szerintem csináltass egy vizelet vizsgálatot. Én úgyis megyek jövő héten a dokimhoz, akkor majd csinálnak, de valszeg csak a gyerek nyomja.
Legújabb parám, hogy Panka egész nap pezseg, nem csak néha-néha, és nagyon keményen. Azt találtam ki,hogy biztos rosszul érzi magát...na majd megkérdezem a dokit.
És eddig minden UH-n fejjell lefelé volt, de most mintha keresztben feküdne...csak nehogy még megforduljon nekem itt a végén.
Ja, és fáj a sarkam ha sokat mászkálok vagy állok...nektek nem?
Marek, sajnálom, hogy fasirtban vagytok, de emlékezz, hogy te is biztattál engem, mikor nálunk volt gond, hogy beszéljük meg...és milyen jót tett. Szóval vedd elő az embert és üljetek le. Hidd el, utána jobb lesz!
Timi, látom, nálatok zajlik az élet, Maja minden napra kitalál valamit! Remélem már meggyógyult, puszi neki!
Én örültem voltna, ha nem Bibi, hanem fiú, mert akkor akciósan megörököltük volna a lányruhákat
De genyó vagyok!
Jutta, ez aztán szép termés gyerekcuccokból! Engem már azzal cukkol a család, hogy nem is kell mosnom, mindent csak 1x fogok ráadni, annyi rucink van, de látom te is igy állsz
Egyik nap összeszámoltam, és 43 db bodynk van 56-62-es méretből
Ebi, ez a heti sztori horror, de nem lenne jobb, ha rögtön az elsőnél megadnád magad és nem röhögnéd pofán a sorsot? Hátha akkor nem zúditaná rád a többit
Andi, a kiscuccok édesek, melyik Tesco-ba jártok? Örülök, hogy veletek is minden ok, még mindig szép a pocid
Mostmár lassan meglesz az az auto is talán
Jolka, csini voltál az esküvőn, tényleg eltörpülnek a méreteid a menyasszonyéhoz képest
Hajni, te pedig csak ámitasz minket itt a kilókkal, mondtam már a múltkor is! Tök csini vagy, nem látjuk a nagy hátsót!
Niki, kiváncsi vagyok én is nagyon, hogy milyen lesz a mixelt baby. Van egy volt osztálytársam, aki egy amerikai néger fickóhoz ment hozzá, és olyan édes kis karamell kislányuk van, gyönyörű fürtös tündi-bündi hajjal
Kat, nekem is tetszik a kukac, jó nagy és szines!
Ciripke, a tali jó nekem is, bár Móni most nyaral, lehet, hogy még halaszthatnánk, nem?