Szép hűvös jó estét!
Itt már nagy vihar volt/lesz, és tizenvalahány fokot esett a hőmérséklet!!!
Annyira kicsinált a meleg+Panni betegsége, hogy teljes hülye, és depi voltam.Pl.szombaton, mikorra Panna láztalanná, jókedvűvé vált, 3.5 óra hosszat ültem dédinél egyedül(ne is szóljon hozzám senki).mondom, tiszta zé voltam!!!
Másnap Gyopi, a strand, Panni fickándozása, jókedve helyretett.Az is beidegelt, hogy ennyire szerencsétlen.......-ok vagyunk, hogy nem akkor, és oda(nem Bali, Mauritiusra gondolok) megyünk nyaralni,pihenni ahová szeretnénk.
Kuha:
el sem hiszed mostanság hányszor, de hányszor eszembe jutsz!!!!
Két ok miatt is:írod Te is sokszor, hogy Te még nagyon a rokonokhoz se tudsz elmenni, és hogy nem "kattansz" be.én mindíg nyafogok.
A másik , meg a munkába állásod, ami mindjárt itt van.!!!Az enyém csak dec.1-én, de ráz a hideg, és gőzöm nincs, hogy hogyan fogom feldolgozni, rendberakni magamban, azt, hogy nem velem kel Panna, nem én adok neki reggelit, és eddig szinte szimbiózisban éltünk, és egyszercsak huss, irány a bölcsi, irány a munka.Valahogy olyan, minha Panna felnőtt lenne
Tudom, zizi, és zagyva vagyok.Kíváncsi vagyok, Te, ill.más hogyan éli ezt meg, úgy a lelkiekre gondolok??
Vagy túlreagálom????
a Balcsis képeid szuperek, a naplementés meg tiszta olyan, mintha egy képeslap lenne!!!Gyönyörűűűű!!!!!
And:
Eszti nagyon csini a fehér felsős-kavicsdolgozós képén!!!!A pocis-Kistesónak éneklő meg olyan megható!!!!!!!Köszi az őssejtes infót, továbbítottam unokatesómnak.az a baj, hogy itt a környéken nem tudnak senkit leinfózni ezzel kapcsolatban
Panni nagyon bírja a gyümilevest(én is!!!!
)tegnap főztem:barackból, almából.van.pudingporral, és tejszínnel habarok rá, édesítőnek canderel.+fahéj, szegfűszeg.
Juci:
Danicicakutyagyerkőc
Én tudtam hogy cicus, régen írtál Róla, én akkor hittem azt, hogy Danika Marcikának a pocidban lakó tesója!!!!
Panninak ez a herpangina olyan, hogy a garat, a mandulái teli voltak apró hólyagokkal, amik piszkosul fájnak.
Ma voltunk kontrollon, Ok minden, már csak holnapig kell szednie az antibiotikumot.
Viki:
Szia Te elveszett Csaj!!!!!!!
Peti szédület mekkorát nőtt, és nagyon jó kis barna bőrkéje van!!!!!Nektek is gratula a pelusnélküliséghez!!!!!!
Fúú, mit is akarok még......
Annamami is nagyon eltűnt!!!!!!!!
Emeséről nem is beszélve!!!!!
Barbi, Ti most mentek nyaralni?????